Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Lánczi fenyeget és önleleplez

2016. május 16. - Európa Kávézó

Orbán kegyence, akit a mi pénzünkből béleltek ki, és aki csak és kizárólag emiatt lehet a Corvinus rektora, úgy gondolta, megfenyeget mindenkit, akinek nem tetszik, hogy lopnak. Ez a rothadt erkölcsű alak azt bírta mondani, hogy ha sokat maffiázzák a Fideszt, és kutatják, hogy mennyit raboltak a közvagyonból, akkor majd jól kinyitják a privatizációs dossziékat.

orban_lanczi.jpg

Na, kérem, ez a Fidesz. Ez a velejéig mocskos szemlélet. Tehát, ez a Lánczi nevű alak nem azért gondolná megbeszélni a nyolcvanas évek végétől indult magánosítást, mert mondjuk, szükségesnek tartja azok gazdasági hasznának és politikai moráljának felülvizsgálatát, hanem, hogy zsaroljon vele. Nos, tessék csak nyugodtan kinyitni. Rögtön kezdjük azzal, ahogy az államtól kapott pártszékházból Orbán papának kőbányája lett. 

Ebben a bizonyos mondatban, hogy el a kezekkel a lopásainktól, minden benne van, amiért az emberek nagy része meggyűlölte az elmúlt huszonöt évet. Benne van a Fidesz minden cinizmusa, a sohasem létezett antikommunizmusa, az az életfolozófiájuk, hogy semmi más nem számít, csak a hatalom és a pénz. Egy ilyen Lánczi a Századvégnél milliárdokat kaszált mindannyiunk közös pénzéből. Egy ilyen Lánczi arra ad tanácsokat Orbánnak, hogy nevezze a nemzeti tőke és vállalkozások megerősítésének azt a módszert, ahogy kistafírozzák a rokonokat, haverokat, biztosítva a dédunokák megélhetését is - a mi adóforintjainkból.

És ez a Lánczi vezeti Magyarország legfontosabb közgazdasági egyetemét. Ott ül pökhendien a nyalonc és kioktat. Fogalma sincs arról, hogy mondata végzetesen lejárat egy intézményt. Ilyen szemlélettel kellene ott életre, tudományra nevelni és oktatni? Veszélyérzete semmi, azt gondolja, kitartója örökké hatalomban lesz. Fogalma sincs arról, hogy mennyire elege van az országnak ebből a Louis Vuitton-os világból, a felkapaszkodott senkikből, akik a nyakán ülnek ennek az országnak, teszik tönkre mindennapjait és rombolják kilátástalanná jövőjét.

A Lánczik a a Fidesz foga sárgája. csak hogy tudjuk, kik ellen kell harcolni és kiket kell majd móresre tanítani a bukásuk után. Ne feledjük a nevét. Lánczi András.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr178720268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ktinka 35 2016.05.16. 09:41:35

De legalább Polt Péter már eljárás alatt:

www.youtube.com/watch?v=eBwyG3TtoQw

Andras J Fazekas 2016.05.16. 12:03:06

Ez a gyáva, nagypofájú kollektív hazudozás,, beteges, szitkozó fenyegetőzés rajtatok nem segít.

A politikai kapuzárási pánik, a tehetetlenség jele.

Képviseleti demokráciában ilyennel nem szoktak választást nyerni, Magyarországon meg pláne.

A magyarok ki nem állhatják, jobban mondva zsigerből utálják az ilyen p@tkány retorikát.

Egy darab szavazatot se lehet elhappolni ezzel a mentális p@tkánymenettel az ellenféltől, a választásra eddig nem járókat pedig a világ másik felére lehet kergetni vele.

vasmarci16 2016.05.16. 14:51:58

Andras J Fazekas
A magyarok nem retorikát nem állhatják, hanem kifejezetten utálják, ha hülyének nézik őket és rajtuk élősködve a közös pénzt kevesek ellopják! Bármennyire próbálják ezt eldugni, egyre többen ébrednek rá dermesztő igazságra!

Éva Futanics 2016.05.16. 16:13:49

A fiát sem elfelejteni,ha elszámoltatásra kerül a sor !!!!

kampó igric 2016.05.16. 17:47:34

Az én ceterum censeóm: Ki Magyarország belügyminisztere, hogy Pintér Sándor még szabadlábon van?

werecke 2016.05.16. 19:36:30

Na , az olajban tocsikolós elvtársak megrettentek ?

gmihaly621 2016.05.16. 19:54:56

Miért, a rendszervált(oz)ás utáni magyar tőkésréteg hogy jött létre?

Afrika steht an der Elbe 2016.05.16. 20:49:04

Tessék. Csak meg kell említeni a privatizációt, máris halálközeli élményük van a libsibolsiknak.

miketbeszéltek 2016.05.16. 21:24:28

@Afrika steht an der Elbe: Ennyi? A másik oldalról nincs megjegyzésed? Hihetetlenül hatásos a Fidesz-agymosás: ha a Fidesz korrupciójának már nem csak, hogy gyanúja, hanem ideológiai igazolása is hangzik is el, a válaszreakió : libsibolsizás.

francis carsac 2016.05.16. 21:36:19

Lánczi, mint egy "öregecskedő" feleség, sírva zsarol,toporzékol....mert tudja, itt a válás ideje...a "férjnek" felnyílt a szeme..nem kell neki egy luxusban dőzsölő, hűtlen és mellesleg a közös kamrát fosztogató házastárs....persze ha a "férj" nem a "szerelem" rózsaszín fátylán keresztül szemlélte volna az "arát" látta volna..hogy egy transzvesztitával van dolga.

kvadrillio 2016.05.16. 22:41:51

A felújított 3-as metró: Uraim, vettünk valamit
Nem lesz légkondi

Bár az első metrókocsiról szóló hírekben megint előjött, hogy lesz légkondicionálás, valójában csak a vezetőfülkében lesz légkondi, az utastérben nem.

Mivel a 3-as metró keveset megy a tűző napnak kitéve a felszínen (2 állomás van kint), a rutinosabb budapesti utasoknak feltehetően nem fog hiányozni légkondi, hacsak nem szokták hozzá a 2-es és a 4-es vonalon, vagy esetleg jártak már Nyugaton és felejthetetlen metrózós emlékekkel tértek haza.

Légkondi helyett ventillátor keveri majd a levegőt, aminek kialakítása megintcsak emlékeztet a Zsigulik lukacsos plafonburkolotára, és az is elég laza, hogy tulajdonképpen kilátszik a forgó ventillátor. Bár most épp nincs annyira divatban, de mikrofonfrizurával érdemes lesz majd odafigyelni hova állunk.
Képünk csak illusztráció!

Persze felmerül a kérdés, miért van meleg a metróalagútban. Ennek nagyrészt az orosz kocsik hajtása az oka, amely fékezésnél nem termeli vissza az energiát, hanem hőként adja le, így szépen felfűti az alagutat. Nem véletlen, hogy a metrón üldögélve még szúnyogokkal is lehet találkozni januárban.

Ennek vége lehet, mert azt a híresztelést hajlandó volt megerősíteni a BKV, hogy az oroszok a japán Hitachi aszinkoronos motorját szerelték a kocsikba az eredetileg tervezett egyenáramú vontatómotor helyett, amely sokkal korszerűbb, visszatáplál, azaz a hőenergia nem felszabadul, hanem felhasználódik.

A BKV közölte azt is, az erről szóló a szerződésmódosítás már folyamatban van. Az ilyen üzem általában energiatakarékosabb is, de a BKV közlése szerint ennek mértékéről csak a pesti próbajáratás után tudnak csak információt adni.

A légkondi mellőzésével amúgy mennyit spórolt a város? Erős becsléssel 7-8 milliárd forint lenne légkondicionálókat beszerelni, ha abból indulunk ki, hogy a Siemens Combinókra (4-6-os) 4 milliárd volt az ára, és a 222 darab metrókocsi kétszer olyan hosszú, mint a német villamosok, így a kocsinkénti ár felugrana 0,98-ról 1,1 millió euróra.
LÉGKONDI MÁRPEDIG KELLLLL !%!! MERT KÜLÖNBEN BEBASZOM ORBÁN ABLAKÁT EGY TÉGLÁVAL !!! KLÍMAVÁLTOSZÁS VAN ÉS 45 FOKOS HŐSÉGRIADÓK !!! A METRÓKBAN ILYENKOR MEGDÖGLIK AZ EMBER !!! ORBÁN FIIGYELJ ERRE, MERT MEGDÖGLESSSSZZZZZ !!! KOMOLYAN PAJTÁÁÁÁS ! :o))))))))))))))))))))))))))...N AGYON KOMOLYAN !!!...ÉS HA A METRÓS SZAGEMBEREK LÉGKONDIS KOCSIJAIKBAN NEM TUDJÁK MIVEL JÁRNAK A HŐSÉGRIADÓK ÉS A NYÁRI IZZADÁSOS FÖLD ALATTI METRÓZÁS, MENJENEK TAPASZTALATCSERÉRE ÁDER KLÍMASZAGÉRTŐ BÁCSIHOZ !!!

JAHHH...ÉS MERT SIKERÜLT KISSÉ FÖLBASZNI AZ AGYAMAT, A BÜDÖS KURVA ANYÁDAT VIKTOR BÁCSI....., AZZAL SZÓRAKOZZÁL !!!

Mi0 2016.05.16. 23:02:33

Azért poén hogy Lánczi, Orbán meg a többi hasonló ex-KISZ titkár a privatizációs dossziékkal fenyegetőzik, miközben bárhova néznek fenyegetőzés közben, csupa olyanokat látnak akik gyakorlatilag oviba jártak a privatizáció idején (Mesterházy, Vona, Kunhalmi, Tóbiás, Schiffer stb.)

kvadrillio 2016.05.16. 23:48:36

EZ...AZ IGAZI ÉVFORDULÓ...

2016. 05. 16.
Száz éve osztották fel a Közel-Keletet

Az első világháború közepén a franciák és a britek egy titkos megállapodásban felosztották maguk között a Közel-Keletet, pedig korábban függetlenséget ígértek az ott élő népeknek, hogyha csatlakoznak az antanthatalmakhoz, és szembeszállnak a megszálló Oszmán Birodalommal.

Ami Magyarországnak Trianon az a Közel-Keleten a Sykes-Picot egyezmény, amely az árulást, a nagyhatalmi intrikát és az európai arculcsapást jelenti egy olyan nemzetnek, amely korábban egységben élt.

1916. május 16-án Franciaország és Nagy-Britannia képviselői több hónapos tárgyalás után aláírtak egy titkos egyezményt, amiben felosztották egymás között a Közel-Keletet.

A két ország megbízottjai nevezetesen Mark Sykes brit diplomata és Francois-Georges Picot francia jogász ratifikálta az egyezményt, innen ered a Skyes-Picot paktum elnevezés.

A paktum szerint a kék terület francia gyarmat, a piros pedig brit fennhatóság alá kerül. Az “A” zóna francia a “B” pedig brit befolyási övezetté válik. A sárga terület nemzetközi fennhatóság alá kerül majd.

A titkos paktum tartalmára a cári Oroszország is rábólintott, azzal a feltétellel, hogy megkapták volna Isztambult és Örményországot. A közel-keleti rendezésbe az antant oldalán a világháborúba belépő Olaszországot is bevonták, nekik a mai Törökország dél-nyugati részét ígérték.

A mesterségesen húzott vonalak 1917-ben nyilvánosságra kerültek, miután a kommunista forradalom legyőzte a cár hadseregét és kiadták a titkos egyezményt a sajtónak. Először a Pravda és az Izvesztyija közölte le, de pár nap múlva a brit Guardian is lehozta.

Elárulták az arabokat

A britek az egyezmény aláírása előtt éveken keresztül ígérgették az araboknak, hogy független államot hozhatnak létre a földjeiken, ha csatlakoznak az antanthatalmakhoz és szembeszállnak az elnyomó Oszmán Birodalommal.

A brit-francia expedíciós erőknek egyedül nehezen ment volna a törökök legyőzése, ezért mindent bevetettek az angolok, hogy meggyőzzék az arabokat a lázadásra. A paktum aláírása után egy hónappal a Hasimita dinasztia vezetője, Hussein mekkai nagysharif vezetésével forradalom indult az oszmánok ellen, amihez heteken belül csatlakoztak a Közel-Kelet települései.

1917-ben, miután kiszivárgott Sykes-Picot egyezmény, az arab csapatok az antant oldalán harcoltak a törökökkel és a németekkel szemben. Az arab vezetők gyanakodva néztek „szövetségeseik” felé, de.......ORIENTALISTA......

kvadrillio 2016.05.16. 23:50:47

.....A Közel-Kelet azóta sem nyugszik

A II. világháború után a gyarmati rendszerek összeomlottak és a közel-keleti országok sorra kiáltották ki függetlenségüket. Az újonnan alakuló államok belügyeibe a korábbi gyarmatosítók állandóan beleszóltak, és kormányokat buktattak meg, illetve vezetőket és katonatiszteket támogattak egymás ellen, hogy minél nagyobb káoszt teremtsenek.

Hab a tortán, hogy Nagy-Britannia a cionista terrorszervezetek nyomására kivonult Palesztinából, hátrahagyva a fegyverzetét a zsidó telepeseknek. 1948-ban a cionisták egyoldalúan kikiáltották a faji és vallási alapon létrehozott Izrael Államot. Az izraeli hadsereg közel egymillió palesztint űzött el otthonából és több száz települést rombolt le, hogy esélyük se legyen a hazatérésre. Ezzel kezdetét vette az arab-izraeli konfliktus máig tartó folyamata.

Az arab államok vezetői zászlójukra tűzték a palesztin sorskérdést, de eredményeket nem nagyon tudtak elérni, hiszen a zsidó lobbinak köszönhetően a nyugati világ a mai napig Izrael oldalán áll és csendben eltűri a cionisták háborús bűneit.

Az arab nacionalista vezetők az egység erejében bízva, több alkalommal is unióra léptek egymással, de ezek a próbálkozások is sikertelennek bizonyultak.

Idővel bebizonyosodott, hogy a térség és a társadalom problémáira a pánarab nacionalista eszmék nem tudtak megoldást találni. Mivel a szétdarabolt Közel-Kelet országai más érdekek mellett politizáltak, és nem volt azonos öntudat a társadalmakon belül sem.

Ezért a 80-as évektől kezdve a vallási fanatizmusra épülő iszlamista ideológiák kezdtek elterjedni az emberek között. Az iszlamista hívek egyre nagyobb befolyással bírtak a térségben, amit az Egyesült Államokhoz lojális öböl-menti arab monarchiák finanszíroznak. A szekuláris közel-keleti országok vezetői, próbáltak ellenállni az egyre jobban terjedő iszlamistáknak. A térségben elterjedt Muszlim Testvériséget több országban betiltották, tagjait bebörtönözték.

De a szélsőséges ideológiák egy újfajta köntösben kezdek beszivárogni. Ráadásul a nyugati államok csendben támogatták a vahabita és szalafita ideológiákat is, mivel a térségbeli szövetségeseken keresztül sikerült felfegyverezni a mostani Irakban és Szíriában tevékenykedő terrorista szervezeteket.

A játék nem szól másról, mint a Közel-Kelet újrafelosztásáról. Csak úgy néz ki, hogy a Nyugat emberére akadt, mivel számítások szerint az arab tavasznak pár hónap alatt végeznie kellett volna a szíriai kormánnyal. Ehelyett egy több éves háború alakult ki, amit a Szíriai Arab Köztársaság,- a szövetségeseinek segítségével,- közel nyolcvan ország ellen vív.

Orientalista.hu – Sinoda

kvadrillio 2016.05.17. 00:00:27

EBBŐL MÉG NAGY GEBASZ LESZ NEMSOKÁRAHHH..
Jordánia tankelhárító rakétákat vásárol, de ki ellen akarja bevetni?

2016. 05. 11.

A TOW típusú rakéták a világ legszélesebb körben alkalmazott tankelhárító rakétái közé tartoznak, amelyeket egyebek mellett a szíriai terroristák is

kvadrillio 2016.05.17. 00:03:25

AKAROM MONDANI EBBŐL LESZ ÓRIÁSI GEBASZ...

A volt londoni polgármester szerint Izrael létrehozása „hatalmas katasztrófa”

2016. 05. 12.

London volt polgármestere azt mondta, hogy Izrael „létrehozása” egy „hatalmas katasztrófa”, amely „potenciális nukleáris háborús szituációhoz vezet”. Tweet

Geopolitika
tow rakétavető

Geopolitika
yair golan izrael
Tel-Aviv arab országokkal szövetkezne, hogy megsemmisítse a Hezbollahot

2016. 05. 02.

Egyre nagyobb aggodalommal tölti el a megszálló izraeli vezetést, hogy a Hezbollah egyre nagyobb befolyással bír a térségben. Az izraeli

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2016.05.17. 00:58:20

@europa kávézó:
Pont a Lánczi zavar? Az legalább serte-pertélt az oskolában annak idején. Mondjuk a KÖZGÁZ-on a politika tudományok tanszék nem volt egy "meghatározó"!
Mondjuk a DOKTOR MOCSAI? Mint rektor! Meg doktor! Ahhó mit szósz?
Mit vársz a FIDESZ-től? Nézd meg az alelnökeiket:
- egy Orosz Hússaláta
- egy Listás Gábor
- egy makogó miskolci kontírozó néni.......
Akkor bezzeg te is kihúzod magad a TV elött, amikor Brüszelben, érkezvén egy konferenciára, merzsókból meg audikból szálnak ki a német, francia, angol, olasz elnökök és egyszer csak megérkezik a mi kis felcsúti kis vasutasunk egy fauvé teherautóval és megigazítja nyakkendőjét!
Hajrá Magyarország!
Hajrá magyarok!
(de hogy ezek a nyugat európaiak mért rőhögnek mindig??!!)

miller light 2016.05.17. 01:01:01

Amikor valaki alól annyira kirántották a szőnyeget, mint alólatok (európa kávézó, röhej, egy ócska falusi köpködő színvonalasabb), akkor jön elő a hazudozással, inszinuálással, gúnyolódással és fenyegetéssel. Ezzel a nívóval akartok ti bárkit is móresre tanítani? Jegyezd csak meg jól Lánczi nevét, hatökör.

illaim 2016.05.17. 01:24:53

@miller light: Akkor neked se a lopás a bűn, hanem csak az hogy ha nem te lopsz!

Chayenne 2016.05.17. 05:09:25

Egy kis olvasnivaló a Lánczi familiről is. A fia a Tamás, a Habony és Flikelstein által 2015-ben Londonban alapított közös cég ügyvezetője!

hu.wikipedia.org/wiki/Arthur_J._Finkelstein

Idézet : "Az index.hu adott hírt először 2012 tavaszán arról, hogy Finkelstein és társa, George E. Birnbaum(wd) – aki 1998-ban Izraelbe költözött az Egyesült Államokból – legalább 2008 óta rendszeresen tanácsokat ad a Fidesznek a Századvég alapítványon keresztül.[14] Birnbaum cége, a GEB International honlapján büszkén említi, hogy 2010-ben ők segítették a Fideszt kétharmados győzelemhez a magyar választásokon.[15]

Finkelstein és Birnbaum a választások közötti időszakban is átlag 5-6 hetente járnak Magyarországon. Fő kapcsolattartójuk Habony Árpád. Magyarországi látogatásaik során csoportos találkozókat tartanak a Fidesz vezető politikusaival, Orbán Viktort is beleértve. A kutatások és a kampányok operatív szervezésével többnyire Birnbaum foglalkozik, Finkelstein az összefüggések feltárására az üzenetek megfogalmazására és azok célba juttatására összpontosít.[13]

2015-ben Habony Árpáddal együtt Nagy-Britanniában megalapította a Danube Business Consulting Ltd. politikai tanácsadócéget, aminek ügyvezetője Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője lett.[16]". Idézet vége.

Szóval: az izraeli irányítású "magyar" kormány összekötőjének Habony Árpádnak az embere a Lánczi Tamás és ezek szerint az Apukája is! Nem véletlen mondták, hogy Habony nemzetbiztonsági veszély......dehát ezeken már túl vagyunk, Magyarország jelenleg papíron létezik....

czjanos 2016.05.17. 05:29:24

@kvadrillio: Ne legyél telhetetlen: a felcsúti kisvasúton van légkondi, igaz, csak a "vezető" kocsiján!

bolondok közt viktor a király 2016.05.17. 05:58:55

Ez ám a nagyképűség. Nyitogatják a pofon ládát és ők vannak megsértődve, hogy pofán vannak baszva. Két hete csak azt halljuk a Kiss Lászlóék ügyében, hogy mi a fasznak kellett a múltat háborgatni, a rohadt ballibesek nyomozgattak utánuk és karaktergyilkosok, most meg ők sorozatban ugyan azzal fenyegetnek mindenkit. Ezek tényleg annyit hazudtak már mint amennyit összegszerűen loptak. Kimondhatatlanul sokat.

bolondok közt viktor a király 2016.05.17. 06:06:25

@miller light: Te tényleg ennyire hülye vagy vagy csak megjátszod magad? A fenyegetés az csúnya dolog és visszafelé fog elsülni. " egy ócska falusi köpködő színvonalasabb " ugye itt a fideszről beszélsz, aki nem párt, hanem egy fidesz név mögé bújt csorda, akik egy csúti dzsudit támogatnak a lopásban és közben ők is dézsmálják a vagyont. Nagyon telhetetlen tolvajok vagytok.

Gérard Duchemin 2016.05.17. 08:42:57

@Ktinka 35: Miért? És attól, hogy eljárás alatt áll ez a szar, el is fogják ítélni? Nem, hanem csak akkor ha megbukik fasisztaorbán és bandája.

Gérard Duchemin 2016.05.17. 08:45:15

@Afrika steht an der Elbe: Te nagyon erősen hülye! A privatizációnak nem csak a libsibolsik (ahogy idióta aggyal nevezed) a kedvezményezettjei, hanem fasisztaorbán bandája is.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.05.17. 08:57:10

A privatizáció fő nyertesi a nyugati kizsákmányolók. Még csak nem is az MSZMP-közeli "üzletemberek", ahogy ezt szokás gondolni, hanem a nyugati liberális nagytőke.

Ballib Cenzúrázók Lidérce 2 2016.05.17. 09:41:35

@miketbeszéltek:

A ballibek agymosása se semmi, a magadfajta Gyurcsnyisták kapcsán.

Simán elfelejtettétek az elmúlt 8 év összes tolvajlását, az ország kiárusítását, és kirablását, rommá adósítását.

Ballib Cenzúrázók Lidérce 2 2016.05.17. 09:43:21

@BircaHang Média szerkesztősége:

Ez így van..

Az MSZP bagóért adta el az országot. Néhány száz millióért juttatta milliárdos haszonhoz a Strabag, az Alstom, és Soros Gyuri cégeit. meg a többit.

A Strabag semmivel sem dolgozott kisebb haszonkulcccsal, mint pl Mészáros vagy Simicska.
Az egyetlen különbség hogy külföldre került a milliárdos haszon.

patkányarcúáginéni 2016.05.17. 10:54:16

Útszéli ballibsi fenyegetődzés. Érzitek a veszteteket, mindegy nektek. Majd mehettek mosogatni. Jobb lesz az országnak.

jágör68 2016.05.17. 10:55:51

@Ballib Cenzúrázók Lidérce 2:

epulettar.hu/cikk/elrontottam-sokak-jatekat-a-szuksegesnel-szazmilliardokkal-is-dragabbak-lehettek-am-koka-janos-szerint-jogilag-tisztak-az-eddigi-autopalya-epitesek

Plusz 4- es metró, Budapest 20 éves Degesz, uram Demszkij lenyúlása...

Van az bizony tízezermilliárd Ft körüli összeg.
A Surányi által "jóáron" elpasszolt MNB aranytartalékról nem is beszélve.

-JzK- 2016.05.17. 11:56:43

Ne feledjük az axiómát: Magyarországon 1918 óta baloldalinak illetve balliberálisnak lenni önmagában felér egy hazaárulással, gyökértelen senkik ideológiája ez, akik a saját anyjukat is eladnák egy megfelelő összegért, az országot (amelyet ők nem hazának, csak gazdatestnek tekintenek) pedig minden további nélkül.
Éppen ezért minden perc, amit Magyarországon bármilyen baloldal hatalomban töltött undorító bűntett, és amelynek nincs pozitív hozadéka, csak rombolás és árulás.

Igen, a Fidesz-kormányban van korrupció, sőt jó részük nem is elvhűen jobboldali sajnos. Ez nem jó, de legalább ennek a kormányzásnak van pozitív hozadéka is. Pl. megmentették a hazát a vademberek inváziójától, és történelmi mértékben nézve ez sokkalta nagyobb jelentőségű tett, mint bármely korrupció.

Miért, talán az amerikai kormányban vagy a németben nincs korrupció? Amerikában simán lobbinak hívják...

És ne feledjük: Magyarországon 2010 előtt a milliárdosok jórészt exbolsikból álltak, akik azért gazdagodtak meg, mert az exkommunisták még az Antall-kormány idején is óriási befolyással rendelkeztek, és az SZDSZ segítéségével "megfelelően" tudták levezényelni a privatizációt. Ők voltak közel a tűzhöz.

Csurka ezeket már akkor is jól látta, kár, hogy a naiv Antall nem hallgatott rá - bár nem is tehetett másként, hiszen a valódi hatalom nem az ő kezében volt.

Na már most a baloldali elitet bármilyen eszközzel eltaposni, porba hullajtani SZENT CÉL, amelynek érdekében BÁRMI megengedett. Ők aljas hazaáruló tetvek, akik tönkre akarják tenni a hazát.

Emlékezzünk milyen szörnyű idők voltak 2010 előtt a médiában, ha bármilyen mocskokat védő jogvédők közül tízen összejött, már hír volt. Gyurcsány gyűlöletbeszéd törvénnyel zárta volna börtönbe a nem cigányimádó hazafias magyarok tízezreit. Ment a buzik kötelező imádata.

Ennek véget kellett vetni.

miketbeszéltek 2016.05.17. 12:25:00

@Ballib Cenzúrázók Lidérce 2: Anyám, borogass! A Fideszes agymosás következménye az, hogy a (Rákosi rendszerhez hasonlóan) csak feltétlen hívekben, vagy ellenségekben tudtok gondolkozni. Csak hogy szembesítselek a téves következtetéseiddel: az elmúlt 2 szavazáson a Fideszre szavaztam, még aláírást is gyűjtöttem nekik, mert konzervatív vagyok, és fontosak számomra azok a keresztény értékek, amelyeket-ha sokszor visszás módon is-de mégis a Fidesz képvisel. De ettől még naponta dühít fel a más irányú károkozásuk, és a folyamatos elmúlt nyolcévezés! Hazánk történelme során kevés kormányzatnak volt ilyen nagy lehetősége egy modern, fejlődő, de erkölcseiben konzervatív, patrióta, polgárosodó irányba fordítani országunkat. A Fidesz második kormányzása aprópénzért-a hatalomért- sajnos visszavitt bennünket a Kádárizmusba.

Netuddki. 2016.05.17. 12:36:44

@miketbeszéltek: A fidesz vezetői bűnözők. Csak az védi őket aki erkölcsileg azonosulni tud velük. Kár, hogy még nem mindenkinek esett le.

NemodaBuda 2016.05.17. 12:38:18

Nem kell sopánkdni most már ! Legyen egy dátum, mondjuk a pedagógusok nagy demonstrációja junius 5-én ! És attól a naptól senki se falazzon ennek az orbánlánci bandának, ennek a kupac szemétnek ! Ne menjen be tanítani senki, az egyetemen legyen üresség, a diákok se tüsténkedjenek, a buszok se menjenek, a metrok se, a boltok legyenek zárva. Szegény orvosok ügyeljenek, a tűzoltók szintén. De senki más ne legyen aktív. Bénuljon meg az ország, legalább két napra ! Akkor majd látszik, hogy kik tolják orbán szekerét, és kik azok, akik inkább elszaladnának innét, ha tehetnék ! A folytatásban, mindenki mondja ki a véleményét és ne szavazzon orbánék dolgaira. Miért kellett Láncit megszavazni ? Nem álltak ott gépfegyveres őrők (egyelőre) !

miketbeszéltek 2016.05.17. 12:40:31

@-JzK-: Van a hozzászólásodban igazság is, ezekben a dolgokban támogatom is Orbán Viktort: de: Te nem vagy hazaszerető, és végképp nem vagy keresztény. Mint a történelem folyamán annyiszor, különböző ideológiák nevében a bűnös emberi természetre, az embergyilkos gyűlöletre találtok egy ürügyet, egy eszmét, amely azt megszenteli, legalizálja. Ezzel kerülitek el, hogy megszólaljon a lelkiismeretetek, és bűnbánó szívvel a Biblia Istenéhez forduljatok... Jó is lenne, ha ma ilyen könnyen lehetne jókra és gonoszokra osztani a társadalmat. Ehelyett inkább csak különböző módon bűnös embereket látni, akik képmutató módon-a mások bűneire mutogatva mentik fel önmagukat!

Ballib Cenzúrázók Lidérce 2 2016.05.17. 12:44:18

@miketbeszéltek:

Az MSZP megduplázta a munkanélküliségi rátát, 54%-ról 82% fölé növelte az államadósságot, devizában szarrá adósodtak az emberek, és az ország, ellenzékieket verettek 2006.10.23-án beazonosíthatatlan karhatalmistákkal.

Aki ezeket a szarházi magyargyűlölő ballibeket visszasírja, azt csak megvetni lehet.

miketbeszéltek 2016.05.17. 12:56:30

Kihez beszélsz? Én nem kívánom vissza Gyurcsányt. De Te ha gyűlölöd a baloldalt, miért támogatod a mostani valódi baloldali politikai húzásokat? A gyűlölet megideológizálásához kellenek a túlzások! A valóban elfogadhatatlan rendőri túlkapások mellett a másik oldalon hazudik az, aki elfelejti/letagadja a tüntetők erőszakát, autógyújtogatását, a repülő köveket, a megnyomorított rendőrt! A halálfélelemben kimenekülő Navracsicsot, aki akkor még őszintén mindkét oldal felelősségét emlegette. A Kurucot, amely közprédára tette ki az azonosított rendőrök címét! -Devizahitelt a Fideszesek is vettek fel, és a jelenségben legalább olyan bűnös Járai, aki az irreális forint-kamat fenntartásával szinte kényszerítette az embereket a devizahitel választására! A hazafiság gyakran a legjobb leplezése a saját önző szándékoknak, bűnöknek!

hbp 2016.05.17. 14:40:12

@-JzK-: Kedves JzK! Azok a "vademberek" innen menekültek:
www.facebook.com/TheIndependentOnline/videos/10153387826906636/
Amúgy én is ellenzem a nem a szíriai háború elől menekülők (vagyis a gazdasági menekültek) Európába telepítését. Ez az EGYETLEN dolog, amiben a kormánnyal egyetértek!

-JzK- 2016.05.17. 16:20:48

@hbp: Nos, ha onnan is menekülnek, IDE kokerók ne meneküljenek, meneküljenek csak másfajta kokerókhoz, de ide, fehérföldre ne... egyáltalán ne. Nem elég a nyakunkon lévő nyolcszázezer cigány? Más se hiányzik ennek a szerencsétlen országnak?
süti beállítások módosítása