Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Kacagj: a Hír TV a szabadság szigete

2015. október 08. - Európa Kávézó

Tanulságos interjút adott a Hír TV vezérigazgató-helyettese. Azt állította, hogy régen az Orbán-kormány megrendelt tőlük, de ez már nincs így, sőt, ők a szabadság szigete. Akkor mi most megmondjuk neki, hogy ez nincs így, sőt. A beismerő vallomás nem teszi semmissé a korábbi bűnöket. Ráadásul a régi arcok is megmaradtak.

 

Különös világ a jobboldali, akarjuk mondani, fideszes médiamunkás. Úgy gondolja, hogy ha a tulaj, bizonyos Simicska összevész a Gazdával valamilyen zsetonon, amely egyébként leginkább német mérnökök, dán tehenészek és olasz varrónők pénze, majd ezek után gecinek nevezi korábbi kollégiumi szobatársát, akkor mindenki hasra fog esni?

Az Európa Kávézó nem esik hasra. Emlékeztetjük az Olvasót, hogy a Hír TV beismerte, amit persze mindenki tudott, hogy a Fidesz megrendelésére dolgoztak. Amennyiben munka a hírhamisítás, a hazudozás, mások aljas lejáratása. A vezérhelyettes, hogy magukat most pozitívan ábrázolja, bevallja, hogy amit a gecizésig csináltak, az sima göbbelsi propaganda volt. Fokozni is tudja, amikor kijelenti, hogy munkatársaikat, képernyős arcaikat meg akarták venni kilóra, sőt meg is fenyegették őket az Orbán-kormány emberei, hogy igazoljanak át az MTV-be. (Köztévét nem írunk fideszes propaganda csatornára...) Ez azt jelenti, hogy ugyanazok az arcok, akik eddig kiszolgálták a Fidesz összes kérését, nyaltak ezerrel és hazudoztak szemrebbenés nélkül, azok hősiesen most a szabadságsziget arcaivá válnak?

Tudjuk, hogy a purgatórium bonyolult hely. Simicska megpróbálkozhat egy hiteles tévécsatorna tulajdonosává válni, de nem fog menni. Ahhoz az ő személye hiteltelen, meg azok is, akik adásaiban megjelennek. Most akkor meg kéne kérdezni ezeket a műsorkészítőket, hogy mit gondolnak korábbi "munkásságukról", hogy akkor gondolták-e magukról, hogy szolgálják a sajtószabadságot, vagy most, amikor néha már be lehet szólni a Fidesznek azért, amiért korábban tilos volt.

Nem csak a purgatórium, hanem a hírverseny is bonyolult, meg a nézettség is. A híradók hajtanak a nézők kegyeire. Ezért is egy bocsánatkéréssel kellett volna kezdenie a Hír TV vezérigazgató-helyettesének. Vagy elmondani őszintén, hogy mikor és hogyan értesültek a tévészékház ostromáról, hogy csak ők lehettek ott élő adásra alkalmas közvetítő kocsival. Ez elmaradt. De ha mindezt el is mondta volna, az általuk és segítségükkel összetört lelkek és becsületek már nem ragaszthatók össze.

Végül: azok, akik maradtak, mind úgy gondolják, hogy Orbán geci? Az némi előrelépés lenne...

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr827949110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fillérbaszó vadász 2015.10.08. 10:43:22

Ami a Hír TV volt a Fidesznek, most az az Európa Kávéző a DK-nak!
(Vajon, miért érzem úgy, hogy mindjárt cenzúráznak és kitiltanak a véleményemért a "szólásszabadságban hívő", kurva nagy "demokraták"?)

kettős mérce 2015.10.08. 12:28:58

Hangosan röhögök azon, hogy ezt pont egy ilyen blogon írjátok le:))) elég vastag bőr van a pofátokon...

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2015.10.08. 13:18:30

@kettős mérce: Sikerült ezért az egy kommentért ma be regisztrálnod? Csak egy dolgot felejtesz el. Az Európa Kávézó egy blog a Hír TV pedig egy magát függetlennek nevező országos terjesztésű hírsatorna.
Vagy nem érzed a különbséget? Az nagy baj.

kettős mérce 2015.10.08. 18:06:52

@The Ghost Wolf: és? Te elolvastad egyáltalán ezt a förmedvényt? Tömény hazudozás csúsztatás és fröcsögés. Sajnos elszaporodtak az ehhez hasonló trágyablogok soros és álcivil támogatással más céljuk nincs mint az ország lejáratása. Ha meg valakinek más a véleménye azt gyorsan kitiltják a nagy demokraták

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2015.10.09. 07:22:24

@kettős mérce: Igen elolvastam többször is, és tartom magam a véleményemhez. Hogy a picsába lehetséges, hogy Császár Attila és a Hír TV az első sorból tudott tudósítani 2006-ban a zavargások idején? Hogy a picsába lehetséges, hogy a Hír TV-hez juttattak el minden lejárató dokumentumot? Az Európa Kávézóról és a többi hasonló blogról soha nincs kitiltva senki. A Varánuszon is szabadon fröcsöghet Gábriel, és Imolka. De sorolhatnám a többi blogot is.

legeslegujabbkor 2015.10.11. 16:29:01

A Hírtévések nem ezekkel a nyilatkozatokkal veszítették el a hitelességüket, hanem már jóval ezelőtt.
Újságíróknak nem nevezném őket, szerintem ki is kérnék maguknak. Maradjunk csak a PR munkatárs vagy marketinges némi celebismerettel megszólításnál

noviktorka 2015.10.15. 10:46:05

@kettős mérce: Mégis, mi nem igaz ebben a "förmedvényben"? Az rendben van, hogy förmedvény, de mégiscsak egy tükörre használsz ily förtelmes jelzőket. Nem szép dolog!

adam hyl 2015.10.18. 01:56:36

@kettős mérce: Mit jelent az, hogy "pont egy ilyen blog"? Azt értem, h a célpontos csávó (T. András) húgát (T. Borbála) is Simicska pénzeli, azt is értem, hogy Kovács gergő barátotokat is Simicska pénzeli. Azt is értem, h a Kettős Mérce esetén sincs ez másként.
De muszáj ilyen feltűnően kimutatni ezt?
süti beállítások módosítása