Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Amikor szégyen lesz, hogy fideszes voltál

2017. január 22. - Európa Kávézó

Ma még nem tudni, hogy ez 2018-ban lesz-e (bízunk benne, hogy igen), de Orbán és rendszere meg fog bukni. El fog jönni a pillanat, hogy szégyen lesz, hogy ott álltál mellette. Énekeltél neki, eladtad a lelked a pozícióért, pénzért, vagy csak félelemből, vagy mert simán hülye voltál és hittél neki. 

orban_sziv.jpg

A történelem produkál furcsa dolgokat. 1789. július 13-án minden francia nemes vígan tollaslabdázott kastélya kertjében, másnap menekülniük kellett. 1956. október 22-én Gerő Ernő nyugodtan felült a Belgrádba tartó vonatra, másnap feküdt a Sztálin-szobor és halottak hevertek a Magyar Rádió épülete előtt. Van békésebb történet is: 1987-ben Grósz Károly lett a miniszterelnök, volt 800 ezer MSZMP-tag, laktanyáinkban vodkáztak az oroszok, nem léteztek ellenzéki lapok, működött a háromper - és másfél év múlva mégis összeomlott a rendszer, amely erősebb volt Orbánénál.

Már most szólunk, hogy ki fog derülni: Magyarország nem erősödött, hanem gyengült. Kínos lesz, hogy Te fideszes civil felmondtad Habony és Rogán szövegeit. Szégyen lesz, hogy letagadtad, hogy összeomlik az egészségügy, hogy elfogadtad a KLIK oktatási parancsait. Hogy azt hitted, amikor piros-fehér-zöld drapériába öltöztek, akkor a nemzet érdekeit képviselték. Gyalázat lesz, hogy ott álltál a diktátor mellett, hogy aztán állami vállalat szponzorálja a koncerted, hogy kapj egy kis pénzt egy C-ligás belsőépítésztől, hogy színigazgató lehess. És Te, aki csak simán végrehajtottál, megszavaztad, elhallgattad, Te is szégyellni fogod. Akik Rákosit éltették, azok is szégyellték a bukás után. Be fogod látni, hogy hiába hazudtad magadnak, hogy a stadion fontosabb, mint hogy ne legyen éhező gyerek. Hiába kábítottad magad azzal, hogy azok is loptak, amikor Mészáros Lőrinc vagy külföldre menekül, vagy vallomást tesz. És látni fogod, hogy nem jött menekült, hogy anyád is meghalt kórházi fertőzésben, pedig még élhetne. És örülni fogsz, amikor egy következő kormány beengedi a szegény, de tehetséges fiatalt az egyetemre. Nem fogsz viháncolni, hogy a nyugger 1300 forintos emelést kapott, mert emlékezni fogsz, hogy Rogán és Szijjártó ennyi jattot adott egy sörért. 

Még nem tudjuk, mikor jön el, amikor nem érted, hogy tudtad megmagyarázni magadnak mindazt, ami történt. És fogalmad nem lesz Neked, aki emlékszel a rendszerváltásra, hogy miért adták el az országot az oroszoknak. Jobb, ha tudod: ezek a fiúk ellopták a pénzedet, és ha jön a számonkérés, felülnek az első repülőre és a svájci házaikba költöznek. Neked meg itt marad az ellopott jövő, és hogy megint majd pár év, amíg talán jobb lesz.

És ha mégsem látod be. és ott hagyod a vitrinben Orbán fotóját, annál rosszabb lesz neked.

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr2512144495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.22. 08:11:22

Orbán meg fog bukni 2022-ben, viszont helyére nem ballibek fognak jönni, azaz nem lesz szégyen a kormány támogatása 2017-ben akkor sem.

NemodaBuda 2017.01.22. 08:20:23

És így megy ez minálunk már évszázadok óta ! Szégyen Bécs ostroma után Thököly miatt, a szatmári béke után Károlyi miatt, szégyen minden nemzeti meghasonlás, felkelés és forradalom után, mert nem tudtunk egységesek lenni, kitartani, mert lefeküdt a fele, korrumpálódott, meggyőzte saját magát a rossz átmeneti jobbságáról. Most egy félművelt aljadék, aki gumicsizmában rohangál a gáton, imádkozik a buszbaleset áldozataiért, miközben emberek fagynak meg, betegek halnak meg, munkaképtelenk maradnak minden jövedelem nélkül, nemzeti kisebbségek szorulnak a lét margóján kívülre - elbűvöli a nemzet harmadát. Fogy már ez a harmad, még nem látja be, hogy mekkorát vétett a nemzet ellen, amikor ezt a söpredéket emelte maga flé, de azért már talán vannak neki is visszatetsző dolgok. Kemén yefjű magyar, nem látja be egykönnyen, hogy az életőrl van szó, ahogyan a cikk is írja. Majd ha a saját mamája hal bele a remek egészségügyi rendszerbe ! Minél előbb urak, minél előbb, ha tragédia kell minél előbb ! Ne tegyünk tönkre a kelleténél több generációt ! És tisztázzuk végre, aki demokráciát lop, az belehal !

LKerekes 2017.01.22. 08:45:41

@NemodaBuda:

Elég agyvérszegény lehetsz a történelmi fejtegetésed alapján. Az emg sima gyengeleméjű önhipnózis, hogy nincs kétharmada a Fidesznek. Egyelőre a 106 egyéni képviselő közül 94 fideszes. Ezt is számold hatökör!

AriesHungary · http://www.ariestrade.com/ 2017.01.22. 09:31:53

Ki mint vetett, úgy arat! Az a vezető, aki országa és népe ellenében cselekszik, azt előbb vagy utóbb, de elzavarják!

1ghost 2017.01.22. 09:46:43

Tulajdonképpen hamar kiderült, hogy a fidesz orbánnal az élen egy sarlatán, velejéig korrupt társaság, akiket a saját maguk gennyesre történő gazdagodásán és az ország kifosztásán kívül semmi sem érdekli.

Mára a fidesz semmivel sem több, mint elvtelen gazemberek gyülekezete, hatalomból való kiebrudalásuk és felelősségre vonásuk gyermekeink, s a jövendő generációval szembeni erkölcsi kötelesség. Ez Magyarország becsületbeli ügye.

öreg_répatorta 2017.01.22. 10:14:28

@1ghost: Sajnos ez már kiderült az ezredfordulón is, de mindig vannak megvezethető emberek.

AussieBloke 2017.01.22. 10:26:47

Azok a szégyenkezendő emberek Orbán után egy ugyanolyanra fognak majd szavazni. Egyszerűen ez kell nekik, Kádár is ugyanígy kellett. Aki ettől szenved, nincs más megoldás, mint a külföld.

Gábor Dombai 2017.01.22. 11:28:28

" El fog jönni a pillanat, hogy szégyen lesz, hogy ott álltál mellette.-- vagy mert simán hülye voltál és hittél neki. "- Ez ugye a baloldalnál már megtörtént?! Nem véletlenül csökkent drasztikusan a támogatottságuk. A kérdés csak az maradt ezek után, hogy ki mellé is állsz, kire is szavaznál, ki az akinek lehetne hinni, hogy ne legyél "hülye"???

a nagy hohoohooo 2017.01.22. 12:31:50

@Gábor Dombai: " Gábor Dombai 2017.01.21 08:50:20
Baloldali politikus létemre azt kell hogy mondjam,
www.facebook.com/profile.php?id=100011252797217
Rövid áttekintés

Itt dolgozik: Politikus
Itt tanult: ELTE - Eötvös Loránd Tudományegyetem
Lakhely: Budapest
Fényképek · Nincs megjeleníthető tartalom.
Ismerősök
Gábor Dombai

Üzenetküldés
Aktivitás
Adatlap

blog.hu/user/1119832/tab/activity

Gábor Dombai 2016.10.15 09:44:04
Csak egyet fűznék ehhez hozzá. Ezt írjátok ti és állítja sok baloldali média stb...: " De nem most lett vége a sajtószabadságnak.." -- Ezzel szemben tegnap az atv-n ezt nyilatkozta egy volt nészabis újságíró: "Addig amíg Magyarországon bárki bármit leírhat, állíthat, mondhat és ezért nem kell az életét vagy a szabadságát féltenie, márpedig nem kell, addig sajtószabadság van. Aki mást állít az hazudik! " Ehhez azt hiszem nincs mit hozzáfűzni."

És valóban ,ehhez nincs mit hozzáfűzni,csak egy orbánseggszolgálatos troll....

belevauvau 2017.01.22. 12:35:47

Nagyjából hibátlan írás. Egyszer megunják a rendőrök, és a katonák is. Már megy a zúgolódás.

a nagy hohoohooo 2017.01.22. 13:11:11

@Gábor Dombai: Elég szelektív a bértroll emlékezeted , általában a lányok hibásak azért, mert megerőszakolják Őket,először 1990-ben amikor elvakult a jónép a Marihilfer kirakataitól,attól ,hogy végre nem lesz ha jól emlékszem 300 dolláros valutakeret,nem kell a nagyikat beültetni az autóba amikor Bécsbe mégy a pénzed költeni,amikor elhitted,hogy az utazás szabadsága egyet jelent a szabadsággal,és az említett Mariahilfer kikatai által elvakítva nem láttad,hogy szegénységet is "árukapcsolsz"magadnak ahhoz a nagy szabadsághoz,minden négy évben dönthettél kiket veszel a nyakadba ,előrevinni,a magad,a gyerekeid ,az ország sorsát boldogulni a jövőért ,vagy vissza az urambátyám Horthy korrupt világba.
Antallnál már tapasztalhatta a nép hová vezet a jobboldal fasiszta múltat visszahozó uralma ,Antall megalapozta a mai milliárdosok jólétét minden eladhatót eladott köztük jól működő vállalatokat dohánygyár konzervgyár stb ami nem lenne olyan nagy gond hiszen én is tudok a piacosítás szentségéről mégis ő indította el egyáltalán nem olyan szakszerűen az a folyamatot aminek a végét most élvezhetjük
1994-re az Antall kormány a nyugat kérése ellenére erőszakolta a hitelek fizetését,amit a nyugat nem is kért,sőt figyelmeztették ők megvárják míg megerősödünk ,de nem, Antall fizetett mint a katonatiszt ha az ország beledöglik is,ezzel olyan nagyra növelte az ország hitele, hogy azt csak a Bokros csomag tudta megoldani,Bokros azzal a csomaggal húzta ki az országot abból a szärból amibe Antall a"mi kifizetjük az adósságot mint a katonatiszt"...megugrott a .munkanélküliség,gyárak ,üzemek szűntek meg,és az emberekkel akarták megfizettetni ,a szegényekkel ha tönkremegy az ország akkor is!
És akkor az Orbánnék ennek pont az ellenkezőjét csinálták 98-02 között. ..... a Bokros csomag eredményeit elosztogatták ugyanúgy választási célokra mint most ,lásd az akkori lakásdevizahiteleket,amivel 20 évre előre eladósították a kőccségvetést a következő kormányoknak
Namég szép ,hogy az emberek inkább a szocikat hozták vissza.
Én emlékszem 2002. FideSS vesztett. Utána jött a kokárda, a fehér szalag, a karkötő, az erdélyi szavazás. Mindenkit szét vert, családot, barátokat, határon kívülieket megpróbált megutáltatni a hazaiakkal. Miért? Mert nyerni akart! Nem azért mert szereti a magyarokat.
Orbán a választási vereségből rájött, hogy populizmussal több szavazatot lehet nyerni, hisz megvezethető hülyéből mindig több lesz.
Ferinek az volt a "hibája" , hogy megakarta állítani a hazudozást, azt ami most folyik.
"Nem azért kell politikusnak lenni mert autófényezőnek rosszabb! Országot kell építeni!" Sokaknak ez nem tetszett mert nem tudnának halászni a zavarosban, ezért árulták el! A sok idióta meg nem veszi észre, hogy az elmúlt 25 évben egyetlen politikus volt aki érte akart tenni! Míg Gyurcsány azt mondta, hogy abba kell hagyni a hazudozást addig Orbán éjjel nappal hazudik és azt mondja "Folytatjuk!" Érdekes, hogy ez mégis sokaknak tetszik.....fordítva ültök a lovon! Ne feledjétek a ló a hátsó felénél szarik!
Igen, és pont ezért akart az ember rendet tenni a pártjában.
Csak a félhülye paraszt annyit fogott fel, hogy "hazudtak nekem" és ment macskakövet dobálni.
Ezzel gyakorlatilag csírájában fojtva el annak a lehetőségét is hogy itt valaki igazat mondjon. Ezért van az hogy a fideszparaszt amikor benyögi részegen a tahóságát, akkor nem bocsánatot kér hanem behazudja hogy feltörték a Facebookját.
Attól hogy többen vagytok, azt hiszed igazad lesz?
Pincérből is több van mint agysebészből.
Ezért van hogy ez egy fostalicska ország és ezért érzitek azt hogy "magyarellenes" a baloldal.
A Horn kormány eredményesen konszolidálta az ország gazdasági helyzetét. Bele is bukott. 2. Jött Orbán, a Korona hurcolásán kívül talán a mindig a máséból adok maradt meg bennem. 3. Jött -( Medgyessy róla csak két dolog maradt meg. Az, hogy 209-es volt, meg az, hogy megtartotta, amit ígért.)- a Gyurcsány, a mindenért ő a felelős! Olyan közutálat lengte körül, hogy 4 év után újra megválasztották. Igaz csekély többséggel. Mohó volt és naívúl kormányt alakított. A világválság és az öszödi beszéd Bajnait tette meg min.eln.-nek. Még Orbán. is elismerte, hogy jól dolgozott. Orbán 2/3-ra karaktergyilkolászott. De ez nem volt meglepő. Az újraválasztása annál inkább. A regnálásának 4+7éve alatt többet romlott az ország lakosságából, mintegy 40% életszínvonala és további 20%-é nem nőtt. Kb ezt kellene végig gondolni 2018-ig!
Az öszödi beszéd utáni reakcióból egyértelmű lett, hogy ez bizony egy kibaszott balkáni foshalmaz.
Makarenko pedagógiai hőskölteményében megemlékezik az új telepen talált kis
csoportról. A fiatalok elhiszik, képzett agronómus válik belőlük. Órákra
járnak, festik a képzelt jövőt. Ebből természetesen semmi nem igaz, a
csoport vezetője rútul becsapja őket.
Mindenkitől elnést kérek, akinek nem inge, hát magára ne vegye...a'la Hofi....heheee... Nem azonos ez a
Ménesi úton szerveződő szakkollégiummal, csal a látszat...heheeee... A
lényeg viszont nem.

Gróf Leninkoerúthy Taszyló 2017.01.22. 14:02:03

Blablabla..... Orbánék azért vannak hatalmon mert a magyar politika képtelen egy használható alternativát kitermelni, és amig ez nem változik hatalmon is maradnak. ENNYI!!

Tdizsolt 2017.01.22. 14:11:04

@a nagy hohoohooo:

"El lehet innen menni"...emlékszel e szavakra,Te ász?

Fogd a cókmókod,és húzz ebből a fostalicska országból...

a nagy hohoohooo 2017.01.22. 15:13:22

@Tdizsolt: Hahahaha, az orbánseggszolgálatos mihígmélymagyarok különösen szeretik az álhíreket, kis hazánk többsége a kommenteket olvasva bedől minden szarnak. Többek között ezért hisznek Vityában még mindig...hehee,
www.youtube.com/watch?v=-tEXu8roJEQ

„El lehet menni Magyarországról”, mondta réges-régen Gyurcsány Ferenc Széles Gábornak, amikor az adók miatt háborgott a nagyvállalkozói klub. A teljes szöveg a következő volt:

""Lehet Szlovákiával példálózni. És el lehet dönteni, hogy szlovák viszonyokat szeretnénk-e. Szlovák nyugdíjakkal. Persze, nem kell fizetni az osztalék után adót, nem kell! Nem kell fizetni annyi tb-t! Nem kell! De lényegében magyar árszínvonal mellett fele annyi a nyugdíj, mint nálunk. Ez a programja a munkáltatóknak? Én is tudok keményen kérdezni! Ez? Hogyan fogjuk kifizetni a nyugdíjakat? Hogyan? El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!"

Mint tudjuk, 7 évvel ezelőtt a gazdasági egyensúlyjavítással indokolt adóbevezetés miatt háborgott a munkaadói-nagyvállalkozói klub, Feri meg azt üzente nekik: aki máshova viszi a cégét és ott fizet adót, annak el lehet menni az országból. Ezen akadt ki teljes mellszélességgel (egyáltalán nem alaptalanul) anno a magyar jobboldal színe-java, Gyurcsány virtuális akasztását követelve.
Igen a fiatal orvosok és más diplomások is már tömegesen mennek el.
sőt már a romák egy része is szeretne el menni.
Mielőtt fröcsögsz azért néha tájékozódhatnál is...
Ez az esemény egy olyan fórumon zajlott ahol a megnevezett személy, mint a munkaadók szövetségének a megbízottja ként volt delegálva! Nagy különbség! Ő azzal érvelt, hogy ha ilyen hülye átgondolatlan politikát folytat a kedvenc elnököd akkor a munkaadók nagyrésze EL FOG menni az országból, és sütheti ez a hülye a miniszterelnökségét.
Erre reagált ez a ****, azzal amit már te is meg tudtál jegyezni...
Szal informálódj előbb mielőtt leégetnéd magad...
Ámbár annak örülhetsz, hogy nem vagy egyedül... Ezt a beírásomat már nem egyszer megtettem... vagytok egy páran sajnos:
Szerintem

Tdizsolt 2017.01.22. 15:57:36

@a nagy hohoohooo:
Addig hehehe-zel,amíg valaki le nem veri azt a hülye fejedet...a monitor előtt ülve nagy a pofád,mindenkit degradálsz,az utcán meg füled-farkad behúzva osonsz,nehogy valaki észre vegye azt a tenyérbemászó pofádat,és lebasszon egyet(ha egyáltalán kimerészkedsz az otthon biztonságos öleléséből)...rohadt sok szabadidőd lehet,hogy ilyen szép kerek regényeket írogatsz ahelyett,hogy inkább kivernéd...megtartalak abban a hitedben,hogy veled együtt a magadhoz hasonló idióta kockák az interneten mindenféle következmény nélkül beszólhatnak bárkinek,de tudd,ha összefutnánk,lecsavarnálak mint a szart! Minden jót,te ballib bibsi...

Kalmár 2017.01.22. 16:32:58

A Fidesz ellopta a pénzemet.......aha.
Furcsa, hogy a hülye banknak nem szóltak! Azok a birkák, visszaküldtek több, mint 1 milliót, a csaló frank hitelből.
Ráadásul 32% helyett 15% az szja-m! Komolyan, ezek még lopni se tudnak rendesen!!
Már az átlag kereset is a maxon adózott a szociknál.
Erre ma olvasom, hogy folyamatosan csökken az államadósság és a munkanélküliség.....basszus, nagyon rafkósan lopnak ha hitel sem kell!

Az tényleg durva, hogy 45 milliárdot költöttek stadionra, amikor egy rendes metróból a szocik 160 milliárdot loptak el!
Kisiskolások ezek a Fideszesek, én mondom!

beduka 2017.01.22. 16:46:27

@Tdizsolt: A stílus maga az ember.Szerinted az a megoldás hogy a más véleményt vallót elverjük?És attól igazad lesz?Megtanulhattad volna azt hogy mindig van erősebb és senki nem golyóálló.Az ilyen erős fiúkat vesztes pozícióban patkánylyukból, csatornából szedték ki.Ha jártál volna igazi háborúban ahol foglyot nem lehetett ejteni ilyeneket nem írnál le.

a nagy hohoohooo 2017.01.22. 16:55:14

@Tdizsolt: Höhöö...Derága takonynáci Baro.....hehee..hülyéket és mihígmélymagyar takonynácikat nem tanítok,de veled kivételt teszek ,mert 2 in 1 -ben..hehee..Nem kéne osztani azt amiből az evolúció-oly bölcs előrelátással -semmit nem adott,butaságból mindent.
ár azt ne képzeljétek magatokról, hogy ti vagytok a magyarok protípusai. Ti a debil irredenta nacionalisták protípusai vagytok, pont olyan büdös lábú tahók mint a szomszéd népek naconalista széljobber szavazói.
Megvan valahol a fészbukon a jobboldali posztoló írása,hogy:"édeserdélyért akár Orbán szarát is hajlandó megenni"ezek vagytok.Nincs itt semmi látnivaló, Hitlerrel is egyetértett a német nép, szarrá is bombázták az egész országot és meghalt 4-5 millió német, (+ sok millió más nemzetiségű) megerőszakoltak egy millió német nőt, és alakult egy pici gazdasági kár is. Levonták a tanulságot? Lehet. Mi nem nagyon.. Csak most akinek ez a móka nem tetszik, az nem tüntet, hanem elmegy innen a francba. A többi meg énekelheti a székely himnuszt, amíg meg nem fagy, és el nem fogy a csirkefarhát, de drukkolni még kimehet a stadionba, és ihat egy 90 Ft-os 3% -os sörnek látszó dobozos vizet. Még mindig jobb mint a szőnyegbombázás. A menetdal verseny még hátravan.
Igen,az "arctalan tömeg" szavazott, vagy nem szavazott. És más országban, hogy ha a jogaidat elveszik, ott embert is ölnek érte. Lásd Amerikát, ahol a "mihez van jogod" már általános iskolás tananyag. És itt azzal kampányolni, hogy "a jogállamot sárba tiporják" erre a mi tanulatlan kis hazánk nem vevő, mert nem is értik. Jogállam? Olyan elvont fogalom... És volt módom több száz embert vezetni. És mit mondjak... A magyarok nem állnak az önállóság magas fokán. Én ezt saját élettapasztalatból írtam. Lehet vele nem egyetérteni, de akkor is így van.
Az általunk képviselt értékrendet tovább kell vinnünk, tovább kell adnunk az utánunk következő generációknak, ez a feladatunk! Akár tetszik, akár nem, hosszú távú szövetségre vagyunk ítélve, nem ronthatjuk a helyzetünket azzal, hogy egymást hibáztassuk. Arra kell koncentrálnunk, hogy ezt a lehetetlen állapotot hogyan tudjuk megváltoztatni. Aki felelősséget érez Magyarország sorsa iránt, az nem adhatja fel! Tegyük a dolgunkat!
Lesz-e ébredés ebből a rémálomból, és ha igen, mikor?!
Ugye, úrrá leszünk a letargián és - folytatjuk a küzdelmet! Mert az élet nem (nem csak) matematika, meg kell óvnunk az országot, jelenét és jövőjét attól, hogy a voksoláson részt vettek nem egészen 45 százaléka, a választásra jogosultak alig több mint egy negyede katasztrófába sodorja; meg kell értetnünk az emberekkel, hogy a történelmi zsákutcából mihamarabb vissza kell fordulni - és meg kell tudnunk mutatni, merre vezet a kiút...
Nem adhatjuk fel. Nem adjuk fel!
Ez a legrosszabb kifogás ,hogy nincs alternatíva! alternatíva mindig van! erre való hivatkozással hagyni hogy ez a gyökér újra nyerjen?már az is a birkaságra vall,hogy 98-02 után meg kajálták a szövegét aztán program nélkül 2/3-ot kapott majd a "Folytatjuk"ra újraválasztották ,mert nincs alternatíva-ra való hivatkozással a nagytöbbség baszott elmenni szavazni! akkor csókolom tessék viselni a hülyeség árát! a tüntetéseknek meg semmi értelme ettől aztán semmi nem fog változni! és a nincs alternativa-ra való hivatkozással birkamód végignézni ahogy kilopja a szemeteket és kivezeti az országot az EU-ból! Ezt senki nem fogja megoldani az ország helyett!
Itt már régóta nem balról,vagy jobbról van szó kishazánkban,hanem demokrácia ,vagy diktatúra kérdéséről.
Ha lassan is, de civilek összekapaszkodásából új mozgalmak nőhetnek ki, (lassú víz partot mos...) Persze türelmetlenek vagyunk, én is, nagyon... Most azonnal akarjuk, hogy ennek a mocsoknak mielőbb, ha lehet, azonnal vége legyen... De nem lesz... Ahhoz előtte még ki kell épülnie, majd meg kell erősödnie a civil mozgalmaknak...
De véleményem szerint a békés átmenet minden lehetőségét törvényekkel vette el a néptől a FideSS
Soha még sehol, diktátort nem lehetett békés úton leváltani..
Azt röhögöm bennetek mihígmélymagyar birkalényekben, hogy ti is tudjátok, hogy szellemi képességek terén a társadalom legalacsonyabb rétegéhez tartoztok. És iszonyatosan utáltok ezért mindenkit aki nálatok csak egy fél fokkal műveltebb, tanultabb.
A csőcselék dühöng a polgári osztály ellen, itt járunk Orbán "polgári" pártjának a következményeként 2016-ban.

a nagy hohoohooo 2017.01.22. 17:04:26

@Kalmár: Ajajj nagy a mélymagyar sötétség

Tdizsolt 2017.01.22. 17:15:53

@a nagy hohoohooo:
Találkozzunk...bárhol...megmutatom ki a takonynáci...

Kalmár 2017.01.22. 17:34:18

@a nagy hohoohooo: Kár volt ennyi energiát erre pazarolni.
Az Unió ad. Nem jótékonyságból, hanem mert cserébe szabaddá tettük nekik a piacainkat. Az infrastruktúra fejlesztése során a pénz 60%-ban megy vissza a német gyártókhoz! A magyar állam pedig korlátlanul tudna felvenni hiteleket ha akarna. De szerencsére nem akar.

Gazdid neked a rohadt fletó te köcsög! Kitépem a nyelved ha elém kerülsz!

A családi pótlékot nem emelik, mert az alanyi jogon jár, ami a gyerekbizniszt erősíti! Adókedvezményt ad, sokkal többet! Ne a gyerekből akarj megélni, hanem munkából!
Szeptemberben a komcsiknál volt ennyi a kiadás, ma ingyenes étkezés és tankönyv van!

Azt hiszem be is fejezem.
Semmi értelme folytatni. Minden szavad ostobaság!

A trágárságaidért pedig szívesen a töködre lépek és hanyatt löklek, csak írd meg mikor és hol, te gyáva fos!

Gábor Dombai 2017.01.22. 17:51:28

@a nagy hohoohooo: "Míg Gyurcsány azt mondta, hogy abba kell hagyni a hazudozást "--Akkor miért nem hagyta abba? Miért folytatta?--"Olyan közutálat lengte körül, hogy 4 év után újra megválasztották."-és volt olyan korrekt utólag, hogy elismerte, hogy meghamisították az adatokat ezzel átverve az embereket mert csak így volt esélye a baloldalnak választást nyerni. Mellesleg örülök, hogy te ismeretlenöl el tudod dönteni más ember politikai hovatartozását. Bravó, te egy látnok vagy! Csak az a kis probléma,hogy te nem sima baloldali, hanem egy elvakult baloldali vagy, és a kettő közt nagy különbség van! Neked halvány fogalmad sincs arról, hogy mi folyik a politikában, milyen összefonódások vannak!Több mint 30 éve vagyok baloldali, de amikor az ember eljut egy olyan szintre, hogy már "csípi" a szemét az, hogy baloldal, jobboldal, közösen, fű alatt mennyire hülyére veszi az állampolgárokat, akkor már egy kicsit talán megengedheti magának, hogy kritikusabban fogalmazzon. Ha eltölthetnél csak 3 hónapot egy közép vagy inkább magasabb szintű politikus mellett úgy.hogy bele is láthatnál mindenbe, nagyon megváltozna a véleményed miután a döbbenettől magadhoz térnél! És ezek után kérdezném én meg tőled, hogy na most mondj csak egy olyan politikust aki nem lop, nem hazudik, vagy nem korrupt! Arról írsz, hogy az emberek hogy bekajolják a kommenteket meg a médiák által sulykolt dolgokat. Ez így igaz, és ebben te is benne vagy! Ki a baloldalit ki a jobboldalit hiszi el! Te is meg vagy etetve, és nem kicsit!

Tdizsolt 2017.01.22. 18:00:01

@Kalmár:

Fosik ez,mint a lakodalmas kutya,egy beszari nulla...a billentyűzet előtt nagy az arca....fiatal koromban ilyeneket használtunk a telepen boxzsáknak...le is lécelt mind...az ilyet és ehhez hasonló senkiket még annyira sem méltatom,mint ami reggel a kutyámból kijött...majd egyszer ez is emberére akad,ha ki mer mozdulni a cyber térből...mondjuk én szívesen telibe verdesném...ennyit erről a gyáva féregről....

Tdizsolt 2017.01.22. 18:05:36

@Tdizsolt: Az is biztos,hogy nem ezek a szarok fognak először fegyvert,mikor a migránsok az anyucikájukat fogják megbecsteleníteni a nyílt utcán...ők hagyják majd el elsőnek az országot,sikítva futva,gyáván...mint Sir Robin,a bátor.... Részemről befejeztem.

Gábor Dombai 2017.01.22. 18:10:50

@a nagy hohoohooo: Mellesleg mások adataink, tudta és beleegyezése nélküli felhasználása bűncselekménynek minősül!

a nagy hohoohooo 2017.01.22. 18:18:32

@Kalmár: Erre mondaná nagyrabecsült Hofi Géza:itt már a vakondok is személyesen gratulál...hehee.....
"Az tényleg durva, hogy 45 milliárdot költöttek stadionra, amikor egy rendes metróból a szocik 160 milliárdot loptak el! "

Csak halkan szólok,hogy nehogy megijedj a szellemi sötétségben ami a szemed mögött van.
Az OLAF a magyarnarancs.hu érdeklődésére ugyanakkor azt válaszolta, hogy a vizsgálat "a beruházás összes szakaszában komoly szabálytalanságokat - csalás és korrupció gyanúja - tárt fel". Részleteket itt olvashat.
magyarnarancs.hu/belpol/4-es-metro-az-olaf-cafolja-lazarekat-102275

Hátt..höhöö talán le kéne fizetni ezt az Olaf gyereket.
Aki Magyarországra ad támogatást, tartsa tiszteletben a kultúránkat!
Nna höhöö ..ez a Gyurcsány nem bír leállni...hihii...úgy, 2017 áprilisig megy még a móka, hogy miként lehetne ezt csak Gyurcsányra fogni?
És csak jól ne szóljon bele, mire költjük a pénzét!Nehogy már egy Olaf gyerek jobban tudja, mint Polt Péter!Ő már a Gripen korrupcióról is tudta, hogy az nem is az volt, nem értenek hozzá az angol és svéd nyomozók.
Na.. kicsit utánanéztem ennek az OLAF vizsgálatnak. Már 1 hónapja véget ért, és tudnak az eredményről, a cenzúra működik. 2012-ben kezdték a vizsgálatot a 4-es metró miatt. 167 milliárdot loptak el 2012-ig. Kemény cucc.
A magyar ügyészség nyomozása viszont csak áprilisban zárul le a témában. De ne aggódj, Polt Péter szerint nincs hazánkban korrupció..És mi nép semmit sem tudunk ez ellen tenni. Mitévők legyünk? Ki fogunk fizetni több mint 70 milliárd forintnyi büntetést.452 milliárdból 93 vissza. A mostani állapotokhoz képest ez eszményien jó arány volt. Ma ez ugy nézne ki:452 milliardból épül 2 megáll, visszafizetendő 293 milliárd.
"A kormány egyik szóvivője ugyanakkor minden felelősséget a fővárosra tolt, a lap szerint azt kommunikák feléjük, hogy a kormány teljes támogatásáról biztosította a fővárost, hogy megvalósuljon a projekt, de a megvalósítás teljesen Budapesten múlott."
Ez látszik a hármas metrón is. A kormány mindenben támogatja a felújítást, de ez a szemét Budapest nem akarja.
És vajon mért is nem nyilvános? Mért is kell akár a 4-es metró, vagy bármely más beruházás anyagát titkosítani? Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy Demszky ártatlan az ügyben, de ha csupán a kormánytagok láthatják ezt a jelentést, továbbá a beruházásra vonatkozó adatokat, akkor bármilyen kijelentést tehetnek ezzel kapcsolatban, mert nincs ami alapján esetleg cáfolható lenne.
A 4-es metró vajh kinek is volt a presztízs-beruházása?A pénzköltés szempontjából nagyjából a fele-fele
Bár tegyük hozzá, ha nem ragaszkodtak volna az mszp-sek, hogy gyorsan aláírják a dolgokat még I. Orbán előtt, akkor a FideSSnek nem kellett volna erőt pocsékolnia a gátolásra és nagyobb részben lenne az övék.
Vagyok olyan idős, hogy emlékszem, hogy 98-ban a FideSS főpolgármester jelöltje Latorczai volt aki a 4-es metróval kampányolt, majd vesztett Demszkyvel szemben, így a a FideSSnek már nem volt fontos a metró, sőt le is állították az építését, ahogy a cikkben is van, ez mennyibe került, kinek a hibája, mennyivel olcsóbb lehetett volna ha nem 2004-ben kellett volna újra kezdeni az építést? Sokba került igen, kevesebb is az utas, de nem is tett meg semmit a FideSS azért, hogy ne így legyen, ez a sunyi FideSSes szivárogtatás is csak arra való, hogy köpködjék ma is Demszkyt, pedig Tarlós se jobb, de FideSSes, ez az egyetlen erénye amiért ugyanazt a jutalmat kapja, semmibe veszik, ahogy előtte Demszkyt és Budapestet is akkor és most is.
Régen és most is a tisztességes, átlátható módon kellett volna és kell a korrupció ellen keményen fellépni, nem csak akkor, ha a politikai érdek úgy kívánja! MINDIG! Majd ha a mostani garnitúra a vádlottak padjára kerül, AKKOR IS!
De attól a hazug paraszttól az, hogy követelőzzön, az hányingerrel ér fel.
Akárki van is hatalmon,vannak annyira simlisek, hogy a saját érdekeiket előtérbe helyezve összezárjanak bizonyos ügyek felett.
Pl ügynökakták..O L I M P I Á T ......télit, tavaszit és őszit is!Ezek az Olafék kapnak három stadiont meg egy vagon Erzsébet-utalványt, oszt menjenek a pécsébe!..Sokat szívóznak velünk majd úgy járnak mint a névadójuk Olaf Palme....ennyikeh...

a nagy hohoohooo 2017.01.22. 18:39:35

@Gábor Dombai:"...., hogy elismerte, hogy meghamisították az adatokat ezzel átverve az embereket :::"bla..bla.....
Elég szelektív a bértroll emlékezeted ....höhööö..Ne beszélj magadban hülyeségeket mert aztán nem emléxel ki mondta..heee... .már nem egyszer írtam,Kósának a FideSS rendkívüli és meghatalmazott közhülyéjének volt egy ostoba ötlete,a választásokon való részvételt kössék bizonyos értelmi képesség szinthez.
Már akkor felmerült mi lenne ha az újságokba regisztrálóknál is ez lenne,akkor lehülyéztük Kósát...,de látva téged az a Kósa nemis annyira hülye..
Olyan mérhetetlenül agyhalott vagy, hogy szinte hullagyalázás téged a helyedre tenni höhöö..
És vedd le lécci a szemüveged ,had jusson be némi fény a sötét fejedbe legalább a pupillákon át:
"Ezzel szemben a tény az,hogy Fidesz által hivatkozott bírósági ítélet ugyanis csupán arról szólt, hogy az Európai Uniónak az úgynevezett túlzott deficiteljárás keretében évente kétszer megküldött adatokat a kormányzati hiányról, illetve adósságról már az elküldésük idején nyilvánosságra kell hozni, és nem szabad megvárni, amíg az Európai Statisztikai Hivatal (általában néhány héttel később) véglegesíti őket. A korábbi magyar gyakorlat egyáltalán nem volt kivételes az uniós országokban, de ez nem jelentett titkolózást, már csak azért sem, mert a Központi Statisztikai Hivatal honlapján is látható, hogy a kiküldött és a jóváhagyott számok általában megegyeztek, ha pedig mégsem, akkor az eltérések nagyságrendileg minimálisak, vagyis teljesen értelmetlen lett volna bármit is eltitkolni. Talán nem véletlen, hogy a Fidesz elnöksége és vezetői egyetlen olyan példát sem hoznak fel, amelyből ez a következtetés volna levonható, és csak általánosságban beszélnek adatok hamisításáról. Mellesleg a Fővárosi Bíróság tavaly nyáron utasította el több magánszemély keresetét Gyurcsány ellen, megállapítva, hogy a miniszterelnök és munkatársai nem szegték meg a közérdekű adatok közzétételére vonatkozó törvényes előírásokat. És végül egyáltalán nem mellesleg, hanem nagyon is konkrétan: a Pénzügyminisztérium a választások előtt is minden áldott hónapban közölte a legfrissebb államháztartási hiányadatokat. Csak nehogy az legyen hamis, aki hamissággal vádol."
Mit mondott: ...Magyarországon meghamisították a közérdekű információkat...

Mikor mondta: 2011.01.20.

Hol mondta: EU-Parlament, Strassburg

Hol található meg: Youtube, (5:19 perc)
Másrészt
Az ügyészség legalább kétszer utasította el a Fidesz feljelentéseit a költségvetési adatok meghamisításának ügyében.

Hol található meg: Az első elutasítás: Index, A második elutasítás: FMH
Továbbá

Ki mondta: Veres János

Mit mondott: Navracsics frakcióvezető úr tett ma egy kijelentést, amelynek a valóságtartalmával kapcsolatban valóban merülhet fel kétség. Frakcióvezető úr, szeretném egyértelművé tenni, hogy a Pénzügyminisztérium mind ebben az évben, mind az elmúlt évben minden egyes hónapban az előre közölt publikációs naptár szerinti időpontban nyilvánosságra hozta azokat az adatokat, amelyeket a költségvetésről, a fő folyamatokról Magyarországon nyilvánosságra kell hozni. Ez a naptár januárban közzétételre került, és pontosan tartalmazta azt, hogy minden hónapban az adott hónap ötödik munkanapját követő első munkanapon kerül közzétételre ez az adatsor.

(Ahogy azt a Népszabadság cikke igazolja, 2006. április 10.-én, azaz pontosan az ötödik áprilisi munkanap utáni napon tették közzé az adatokat)

Ezenkívül, miután ön hivatkozott egy olyan dologra is, amely elkerülte a figyelmét, szeretném felhívni az ön és a nyilvánosság figyelmét is egy tényre. 1998 decemberében a parlament elfogadta az államháztartási törvény módosítását. Ebben rögzítésre került egy olyan kötelezettség, amely szerint minden egyes választási évben a választások első fordulóját megelőző harminc nappal nyilvánosságra kell hozni az államháztartás, valamennyi minisztérium legfontosabb adatait. 2000. december 8-án az akkori parlamenti többség ezt a pontot kivette az államháztartási törvényből, azaz hatálytalanította. Ennek megfelelően 2002-ben nem is történt ilyen nyilvánosságra hozatal a választásokat megelőzően. 2002 őszén az akkori parlamenti többség az államháztartási törvényben ismét szerepeltette ezt a pontot, és ennek megfelelően - meg lehet ma is nézni - a Pénzügyminisztérium honlapján március 10-ével valamennyi államháztartási adat pontosan nyilvánosságra került.

Mikor mondta: 2006.10.06.

Hol mondta: Magyar Orszgággyűlés

Hol található meg: a Magyar Országgyűlés Honlapján:

Van a közeledben egy villanykapcsoló?
Akkor gyorsan használd....hehee.

nagybátyád 2017.01.22. 18:55:40

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: ?Maga érti, hogy mi a rossebet béget, birka? Mert ezt nem tudom értelmezni. Nem lehet, hogy maga nem is birka, hanem egy másféle kérődző? Mondjuk egy ökör?

nagybátyád 2017.01.22. 19:01:46

@Kalmár: Sok degenerált buzernyák van a fideszes mamelukok között, de te még abban a körben is kirívóan ökör vagy:)))) Igazi állat vagy, faszkalap

Kalmár 2017.01.22. 19:01:51

@a nagy hohoohooo: Ennyi hülyeséget?
Remélem azt reméled, hogy valaki ezt elhiszi, mert ha te is, akkor nagy a baj.

hvg.hu/velemeny/20101025_mellar_ksh_gdp

Kalmár 2017.01.22. 19:02:54

@nagybátyád: Nem ismeretem eddig anyádat. Nagyon csúnyán beszélsz róla!

Paranoid Android2 2017.01.22. 19:43:54

Már meg is bukott a Vitya csak nem merik bejelenteni, mert félnek tőle.

Gábor Dombai 2017.01.22. 20:29:03

@a nagy hohoohooo: Magadat tedd inkább helyre mert elképesztően ostoba vagy! Ez már súlyos. Hihetetlen, hogy ezt a sok szarságot amit leírsz esetleg még tényleg el is hiszed!? :-)

sw87hongrie 2017.01.22. 21:26:03

@Gábor Dombai: Te már kezdhetsz is szégyenkezni.
Buta vagy mint a tök.

sw87hongrie 2017.01.22. 21:26:56

@Kalmár: Ez az igazság haver.
Vagy vak vagy, vagy ostoba...

Kalmár 2017.01.22. 23:43:20

@sw87hongrie
Akinek egy komcsi tömeggyilkos a példaképe, az takarodjon a pöcegödörbe, ahová való! Hülyegyerek!

Advanced Flight 2017.01.23. 00:52:47

Ebben a kávézóban igazán európai a színvonal XDXD

Hannibal ante portas 2017.01.23. 01:03:20

@a nagy hohoohooo: a vicc az, hogy te sem vagy képes semmit sem hozzáfűzni a szamárságaidon kívül.

So No 2017.01.23. 01:10:51

A hasonlatokkal van par problema....

A francia forradalmat nem az 5%-os burzsoa reteg robbantotta ki.

1956-ban nem a partfunkcionariusok vonultak az utcara. (5%)

Groszek rendszeret maguk a komcsik "bontottak le", hogy aztan a penzt es hatalmat megtarva ok legyenek a modern baloldal.

Es amikor az Orban rendszer megbukik, akkor remelhetoleg ez a baloldal, es a liberalisok nagyon nem fognak orulni.

Elso lepesben jon az igazi szamonkeres. Megkeressuk az MSZMP atmentett vagyonat, a munkasorseg eltuntetett fegyvereit.
Aztan johat a 12 ev szoci-SZDSZ kormanyzas elszamoltatasa.

Vegul a FIDESZ haracsolas...

...................................

"...eladtad a lelked a pozícióért, pénzért, vagy csak félelemből, vagy mert simán hülye voltál..."

Ezt pedig kar volt leirni. Erre az orok ervenyu pelda az SZDSZ. Olyan "hosokkel", mint Mecs Imre, aki meg arra is kepes volt, hogy atuljon az MSZP-be. Remelem Havas Szofia mellett ult.

Ezek a "demokratak" kepesek voltak H. Gyulaval, Szekeressel, Gy. Fegyenccel, D-209-cel egyutt "kormanyozni". Es mindenki Arpi bacsija sem ertette, miert futyulik ki okt 23-an, amikor H. Gyulaval allt egy podiumon.

2017.01.23. 01:14:56

@Kalmár: te rettenetesen buta vagy. Kár érted.

MACISAJT 2017.01.23. 02:43:03

Bár a judeobolsevizmus és a fasizmus valamint a nácizmus között a "lényegi eredményességet" illetőleg(népírtások, más országok lerohanása,katonai diktatúra, koncentrációs táborok etc) csupán nüansznyi különbségek voltak...
a kettős mérce jegyében míg utóbbiakat , vezetőiket, szerveiket és hangcsöveiket érdemeik elismerése mellett a háború után azonnal betiltották, felszámolták, nyomaikat sóval behintették, addig előbbiek mégis valahogy minden országban rendre átmenthették magukat immár"demokratikusan".

És sokaknak bizony joggal jut eszébe, hogyan is történhetett mindez.
És senki ne csodálkozzon hogy Magyarország ide jutott. Németország is ide jutott volna ha mondjuk a bukás után megtartották volna a "demokratikus" Völkischer Beobachtert vagy a Stürmert. De azok sorsa a bukás után egy pillanatra sem volt kérdéses.
Magyarországon viszont kivették az MSZMP nevéből az M-et( amúgy ami munkást jelentett), a Népszabadságot pedig átjátszották saját maguknak " Szabad Sajtó"(muhaha) fedőnéven és máris mehetett a vircsaft mintha 45 évig mi sem történt volna.

Jelzem, az is jellemző hogy november 4-én az évfordulója hogy 1956-ban csermanek kádár és apró( klein) antal konkrétan szovjet tankon rontott rá Szolnokról érkezve a fővárosra.
Utóbbi mint az országgyűlés elnöke pedig 1958-ban személyesen jelentette be az "örömhírt", Nagy Imréék felakasztását.(hogy kátránypapírba csavarva, szögesdróttal összekötözve, arccal lefelé "temették el" őket, mondjuk akkor ezzel nem dicsekedett, ez csak az exhumáláskor derült ki).
Pereputtya meg ma a zabrált szemlőhegyi villából dirigálja a "demokráciát."
Hívei meg a Szabad Népért morzsolgatják könnyeiket.

És majd a Fideszt kellene szégyellni.
Na ne már :P

ebella 2017.01.23. 04:07:35

Szerintem már ma is szégyen fideszesnek lenni.

Egyáltalán párthoz csatlakozni intelligens polgár ember nem képes. Szavaz valakire mint én a Jobbikra, de attól kurva messze vagyok, hogy tag legyek, napláne, hogy minden intézkedésükkel lelkesen egyetértsek és akár a saját butaságom is vállalva is küzdjek értük, mint itt is sok pártszolga. Ha pénzért az megvetendő, ha csak butaságból (benyalva a sok marhaságot amit az ostoba emberek kedvéért mint ideológiát elővezetnek , nem is beszélve mindig csak a nekik kedvező statisztikák napi szintű, mantra szerű nyomatásának beszopásától), az meg szánalmas.

knaus 450 2017.01.23. 04:42:31

Szép álmokat kívánok " kedves baloldal" soha többé nem kerültek "hatalomra", mert nem is léteztek!!!

Arthur Bloch 2017.01.23. 05:02:33

@knaus 450: A leghumorosabb az,hogy manapság már értelmetlen "bal vagy jobb" oldalról beszélni! Aki ezen "mércét" alkalmazza az vagy buta,vagy tudatosan megalkuvó!!!! Mondjon valaki egy tisztességes politikusi nevet,vagy pártot,s ha lenne ilye,akkor sorolja be azt jobb ,vagy baloldalra!???? De magyarázza azt is meg,hogy mi az,hogy jobb v. bal?!

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.23. 05:20:51

@AussieBloke:

Így igaz. Aki homokos-pedofil-liberáis rendet akar, az takarodjon! Egy gond van: egyre kevesebb ország lesz alkalmas ezen deviáns egyének számára...

Szilágyi Imre 2017.01.23. 05:34:08

Te! Bélám!
A KLIK soha a büdös életben nem osztott oktatási parancsot. A KLIK szimpla finanszírozó és aláíró volt.
Tetszik ez a történelmi párhuzam. Kár, hogy ennyire felszínes a tudásod. Én meg nem világosítalak fel.
Maradj szimplán hükye!

knaus 450 2017.01.23. 05:43:26

@Arthur Bloch: Szerintem kezdjél el történelmet tanulni!!!

Szilágyi Imre 2017.01.23. 06:26:18

Te!
Bélám!
Miért is kell nekem szégyellnem, hogy a Fidesz kormányzása alatt:
megvalósult
a Berekfürdői strandfejlesztés,
a Karcagi strandfejlesztés,
a Karcag-Kunmadarasi út,
a Karcagi kórházfelújítás,
a Karcagi főtér,
a Karcagi Déryné Művelődési Központ,
a Nagykanizsai déli elkerülő út,
a Nagykanizsai kórház felújítás,
a Nagykanizsai kórház napelemes rendszere,
a Nagykanizsai kerékpárutak,
a Nagykanizsai főtér rekonstrukciója,
a Nagykanizsai kerékpárkölcsönző rendszer,
a Nagykanizsai nemzetközi minősítésű hegyi kerékpárpálya,
a Nagykanizsa Csónakázó tó kajak-kenu pálya,
a Nagykanizsai lovaspálya,
a Fonyódi strand és gyermekjátszótér,
a Balatonfenyvesi strand megújítása,
a Balatonboglári Kalandpark,
a Balatonboglári kilátó rekonstrukciója.
Tudod, Bálám, elgondolkodom, hogy a szocik mit is csináltak?
Nekik valóban van okuk szégyenkezni.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.01.23. 06:42:07

@AriesHungary: gyurcsányt sem sikerült elzavarnunk, pedig fegyverrel támadt a saját népére. Birkanép :)
Orbán meg marad, nincs alternatíva, néhány szipus nem az. Ez van libsik, jl megcsináltátok.

vajdasagi 2017.01.23. 06:44:32

@Tdizsolt: A migráncsos eszmefuttatásodra: Te nem vetted észre, hogy Magyarországon ez a migráns-kérdés meg van oldva? Miért emlegeted ezt? Ez kb. az egyetlen dolog, amit Orbán jól megoldott. Miért kell ettől rettegned?

Dinkainka 2017.01.23. 06:45:10

@Tdizsolt: Pár értelmes ember már elhúzott ebből az országból, ezért nincs orvos, nővér, szakmunkás, diplomás. Maradt néhány gennyes, tolvaj politikus...

midnight coder 2017.01.23. 06:51:04

"Van békésebb történet is: 1987-ben Grósz Károly lett a miniszterelnök, volt 800 ezer MSZMP-tag, laktanyáinkban vodkáztak az oroszok, nem léteztek ellenzéki lapok, működött a háromper - és másfél év múlva mégis összeomlott a rendszer, amely erősebb volt Orbánénál."

Kedves jó elvtársam! 87-ben ti már legalább egy éve loptátok szét az országot: a spontán privatizélés 86-ban kezdődött. Ami azt jelenti, hogy bizony itt párttitkár felett kb. mindenki tudta, hogy záros határidőn belül lehúzzák a rolót az elvtársak. Mondjuk értelmesebb ember, aki olvasott ezt-azt párttitkár alatt is tudta, csak a pontos dátumot nem. Horn Gyula sem igen piknikezett volna, ha Moszkvában nem bólintanak rá a dologra.

Az egész anno egy történelmi folyamat vége volt - az akkori baloldal szép akkurátusan csődbe vitte a KGST-t. A dolog vége mindenképp bukta lett volna, a kérdés az az volt, hogy az elvtársak hogy tudnak ebből jól kijönni - azaz akasztás helyett szépen átmenteni a hatalmukat. Erre kis hazánk volt a legjobb kísérleti terep - és a kísérlet tökéletesen sikerült is, a hatalomátmentés zökkenőmentesen sikerült, egy ciklus után - ami alatt a lopás a jó elvtársi kapcsolatok segítségével többé-kevésbé zavartalanul folytatódott - az istenadta nép a saját jószántából szavazta vissza a kommunistákat. Más kérdés, hogy aztán ez sehol a világon nem sikerült még egyszer ennyire jól - nem véletlenül húztak el mellettünk Pl. a szlovákok.

midnight coder 2017.01.23. 06:55:13

@vajdasagi: "Ez kb. az egyetlen dolog, amit Orbán jól megoldott. Miért kell ettől rettegned?"

Esetleg mert Pl. Európában nincs megoldva ? És jelenleg Európa a mi legfőbb export piacunk. Amikor (és nem ha) majd összeomlik, az nagyon fog fájni nekünk. A migráncsok ezt az összeomlási folyamatot gyorsítják fel. Nélkülük úgy 20 évig eléldegélt volna az EU, a vége pedig szép nyugodt leépülés lett volna.
Így viszont 20 év múlva ott már Mad Max lesz - hacsak az EU nyugati országainak népei észbe nem kapnak, és nem küldik el Merkeléket a fészkes fenébe.

jandera 2017.01.23. 07:04:54

@Tdizsolt: Hát, amikor elfogynak az érvek, előtör a bunkóság...

midnight coder 2017.01.23. 07:07:19

@Arthur Bloch: Valódi baloldal ma már tényleg nincs. Balliberális oldal van, és jobboldal. A kettő közt a különbséget leginkább úgy lehetne megfogalmazni, hogy a ballib tábor egységes egészként tekint az emberiségre. Nem veszi figyelembe a kulturális, vallási különbségeket, és igyekszik is elmosni azokat. A deviáns magatartást pedig pozitív diszkriminációval próbálja meg megoldani. A baj csak az a dologgal, hogy mindez rohadtul nem működik.

Kelly és a szexi dög 2017.01.23. 07:24:42

Ha a mostani baloldal váltaná, sokkal rosszabb lenne...

szajkó 2017.01.23. 07:26:10

jobb a szorongattatásban fél szemmel, csonkán, sántán ellenállni a fidesz csábításának, mint nyomorult lélekkel megszégyenülni a várva várt szabadulásban

felső határ nincs 2017.01.23. 07:26:42

Nagyon remélem, hogy Orbán legalább addig lesz miniszterelnök, amíg minden ballib párt kiesik a parlamentből. Utána demokratikusan leváltjuk, mi magyarok, amihez nektek európai kávézós soros-bölcsészeknek (lenin-fiúknak) nincs semmi köze.

Csak Gyuri bácsi leszólt, hogy most hangosabban kéne kolompolni a szabaccságért, mert különben nincs jutalomfalat!

www.portfolio.hu/gazdasag/soros_kifakadt_trumpra_szelhamos_diktator_aki_el_fog_bukni.242819.html

VaradiJanos 2017.01.23. 07:37:39

Jön a kommün, takony?

Phteven 2017.01.23. 07:39:15

Nehany helyen santit, de azert kivalo iras! Elevenbe talalt, mert a bertollnok horda azonnal lecsapott, meghozza igen magas letszamban. :-)

VaradiJanos 2017.01.23. 07:41:59

@beduka: nem, elveréssel fenyegetni csúnya dolog, bezzeg burkoltan lefejezéssel vagy akadztással, mint a poszt írója, az nagyon európai

VaradiJanos 2017.01.23. 07:44:02

@Phteven: azért a soros makkjára kívánkozó kis takocs-galeritek se panaszkodhat korán kelés terén

Vincenzo6 2017.01.23. 07:45:14

1. Eddig is szégyenletesen hülyének kellett lenni ahhoz, hogy valaki a Fideszt támogassa.

2. Aki a Fideszt nem támogatja, de korábban a szoc-lib. kormányokat támogatta az ne vigyorogjon elégedetten, mert ugyanolyan hülye.

Vincenzo6 2017.01.23. 07:49:09

Milyen jobboldalról beszél bárki? A fidesz szélsőbal. Az exbaloldali pártok meg álliberális férgek. Itt mindenki baloldali, de főleg a nép. Ezért lehet Fidest-féle primitív hazugságokkal nyerni. Demagóg balos hazudozók. És mielőtt valaki a Jobbilkal jönne, az is szoci párt.

udvaros · https://udvar.wordpress.com 2017.01.23. 07:53:10

Sanyarú helyzetünket meg lehet fogalmazni sokféleképpen, csakhogy ettől a langyos víz még langyos marad. Forradalmat a fiataloknak kéne csinálniuk, akik inkább elköltöznek innen, nélkülük pedig nem lesz szebb jövő. Így élhet meg szép öregkort a Fidesz-bagázs krémje, mint ahogy például Biszku és Komócsin sem érezték seggük nehezét nyakukon. Jó nyugdíjuk volt, hajuk szála sem görbült, szép öregkort éltek meg.
Nem fogják ezek szégyellni magukat, inkább röhögnek rajtunk.

Netuddki. 2017.01.23. 08:02:43

Szégyen?
Nem vagy tisztában az átlagfideszes erkölcsi mércéjével. Nem fognak szégyenkezni, úgy letagadják az egészet mint a pinty.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2017.01.23. 08:04:37

No, a büszke DK-sok már megint megmondják a frankót, index címlapon.
Sok sikert 2018hoz elvtársak!
Akkor megmutathatjátok! Megint...

Netuddki. 2017.01.23. 08:04:44

@Vincenzo6: Nincsenek oldalak, érdekek vannak. Csak a szellemi korlátoltak hiszik azt, hogy itt bal meg jobb oldal van.

Netuddki. 2017.01.23. 08:05:38

@wmiki: Most mit hergeled itt a jónépet? Mi vagy te? Bajjibsi provokátor?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 08:06:15

@LKerekes: Éppen az az. Az egyéni képviselők miatt könnyen átbillen a mérleg.

hidroponi 2017.01.23. 08:08:23

@a nagy hohoohooo: "Addig amíg Magyarországon bárki bármit leírhat, állíthat, mondhat és ezért nem kell az életét vagy a szabadságát féltenie"

lofauszt mama!
hamar elfelejtetted hogy lazar kommenteloket perelt be, aztan volt a siofoki polgarmester aki sinten facebookos like-olokat perelt be. persze nem lett semmi bajuk az embereknek. csak rabositottak oket es jarhattak targyalasra.
de a megfelemlites az mukodott..a velemenyedet nem irhatod le akarkivel szemben!!!!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 08:08:53

@Gábor Dombai: Igen, a maszoppal és a szadesszal ez már megtörtént.

@wmiki: Mikike! Párolog már a víz?
forum.szkeptikus.hu/viewtopic.php?t=239

"Miért párolog el a víz? (7780)
HozzászólásSzerző: wmiki » 2010.11.29. 12:34

Azt már megállapították itt a fórumon, hogy a tudomány sosem téved.
És nyilván mindent tud a világról.

Engem most az érdekelne, hogy egy 20 C fokos szobában (vagy az 1-2 Co szabadban) miért párolog el a víz? a szent könyvek szerint az csak 100 Co felett lesz légnemű.
akkor hova tűnik?"

hidroponi 2017.01.23. 08:10:14

@Kelly és a szexi dög: ...a fideszoligarchaknak. befejezem helyetted a mondatot.

Balt 2017.01.23. 08:12:32

Ti már csak tudjátok, gyurcsányistának lenni egy bő évtizede szégyen.

Folytassuk: Gyurcsány diadalittasan megnyerte a 2016-os választást, aztán szeptemberben már személyesen instruálta a tévészékházat megvédeni képtelen félcipős rendőrhallgatókat. (A maga szájával mondta a korabeli rendkívüli Tényekben.) Mégse illeszkedik a sorba: még mindig itt van. És amíg ez ígyvan, Orbánnak nincs félnivalója.

További jó szurkolást! :)

hidroponi 2017.01.23. 08:12:32

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: 100fok a forraspont. parologni szobahomersekleten is parolog a viz.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 08:14:07

@Tdizsolt: Jaj, ne legyél már ilyen erős az internet sötétjéből! Pont te kéred ezt számon, te hülye köcsög, miközben egy nick mögé bújva fenyegetőzől?

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2017.01.23. 08:16:17

@Tibi !: Miért?
Nem úgy van, hogy 2018ban a DK, és demokrata Dopeman együtt megnyerik a választásokat?
Ez sziklaszilárd tény, mint az evolúció elmélet, vagy, hogy az atom oszthatatlan.
Ezekben a csak a hülyék kételkednek.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 08:16:22

@Balt: Aztán most ez egy qrva nagy érvelés volt megint, hogy bezzeg a Gyurcsány. Van 2-3 százaléka. Vagyis azt jósolod, hogy lesz olyan majd amikor a Fidesznek is ennyi lesz?

hidroponi 2017.01.23. 08:17:12

@midnight coder: bizony orban elvtars (a papa) azert adta be az mszmp kaderkepzojebe a kicsit fiat, hogy a jovo kadar janosa legyen. stumpf elvtars alatt sokat tanult (pl. kessel-villaval enni). aztan amikor stumpf elvtars ertesult a fordulatrol akkor ellenzeki sejtecske lett a koleszbol es megalakult a fidesz.
aztan mara egy 360fokos kort megteve megoregedett a parttitkar kicsi fia es valoban o lett a 21sz. kadara, egy szar bolsi autoriter vezeto..talan annyi a kulonbseg hogy kadar sajat celra nem lopott annyit mint orban.

Jakab.gipsz 2017.01.23. 08:17:30

A politika-filozófia tudomány és nem vudu- jósda, amely rendszerint önbeteljesítő jóslásokkal manipulál.

Ezért lesheted a politológusi tudományodat.

Nézzük a megtörtént eseményeket, ma már szégyen liberálisnak lenni, ma már szégyen Szabad Demokratának lenni, mert az a csapat hazudozott aljas és ostoba volt. Ezeket a bűnöket akarjátok másoknál felnagyítani.
Más szemében a szálkát a magatokéban a gerendát sem veszitek észre.

Pásztor Miklós 2017.01.23. 08:17:30

Én egy hülye vagyok, akinek nincs állása és anyám fizeti a netemet.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2017.01.23. 08:18:03

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: A víz addig párolog, amíg Orbán magától le nem mond.
Vagyis szerintetek holnaptól, minden nap. Már vagy 7 éve....

hidroponi 2017.01.23. 08:18:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: oops. nem vettem eszre hogy vegig ideztel. sorry

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 08:19:07

@wmiki: Jaj, miki! Sosem leszel képes feldolgozni hogy képtelen voltál még egy érettségit is megszerezni?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 08:20:03

@hidroponi: Semmi gond, ez a hülyeség mindenkit mellbe ver. wmiki a net leghülyébbje.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 08:22:19

@wmiki: És hogy állsz a társkeresővel? Olyan szép volt a profilod, szénné röhögtük rajta magunkat. Miért törölted?

illiberális 2017.01.23. 08:27:34

Sajnos igen gyenge a cikkben található történelmi párhuzam és lehet álmodozni arról hogy milyen lesz Orbán után, de először talán fel kellene mutatni egy kormányzóképes ellenzéki erőt, egy miniszterelnök jelölttel és valami értelmes programmal. (Az hogy Orbán haverjai sokat lopnak és ezt meg kell szüntetni igen csak kevés programnak)
Ebben az esetben van esély arra hogyha nem is 2018-ban de 2022-ben leváltásra kerül a FIDESZ.
De én ellentétben a blog írójával nem álmodoznék erőszakos hatalomváltásról. Ha már történelem nézzük meg mi lett közvetlenül egy-egy ilyen hatalomváltás után. (Anglia,(1640) Franciaország,(1789) Oroszország(1917) stb.)

Buchhalter 2017.01.23. 08:27:54

Agyatlan egy cikk! Ostoba párhuzamokat hoz elő.Ez most lázító szöveg akar lenni?Mert ahhoz elég gyengécske.Csak a tanulatlan melós rétegből lehet ideig-óráig ütőképes utcai romboló csőcseléket összehozni,de az igazán már nincs is Magyarországon.Pest átlag irodai és vendéglátós valamint egyéb középosztálybeli dolgozóiból ez nehezen fog sikerülni.Akik meg vannak nem a neten és főleg nem az Index blogján kéne agitálni ahol ezek az emberek szökő évente fordulnak meg és akkor is a Velvet hasábjait nézegetik.

Kalmár 2017.01.23. 08:32:40

@Vincenzo6:
Ha szégyen a Fideszt támogatni, akkor kit nem szégyen?
Segíts, te kit támogatsz? (miért érzem úgy, hogy csak terelni fogsz?)

A senki és a bárki nem vezetheti az országot!
1 év múlva szavazni kell valakire!

Balt 2017.01.23. 08:34:21

@belevauvau: Biztos mert csak >30% béremelést kaptak. :)

@a nagy hohoohooo: És azt is tedd hozzá, hogy (Szilvásytól tudjuk 2006-ból) a kiváló kapcsolatokat a szlovák titkosszolgálatokkal, a beszólás után pedig "örvendetesen megszaporodtak a felvidéki magyarellenes atrocitások". Vajh miért, amikor lám, Ficoval pont úgy kiegyensúlyozott külkapcsolatokat lehet folytatni, mint Radicovával?

@Tdizsolt: Ideje van, mint az akciónyuggereknek általában. (Lásd fentebb.)

vajdasagi 2017.01.23. 08:37:22

@midnight coder: Én gyakran járok nyugaton. Nem fog az összeomlani. Vagy legalábbis nem a migránsok miatt, hanem Kína miatt. És Kína ellen holmi fallal nem védekezhetünk/védekezhetnek. Nem igazán értelek, hogy miért az afgán migrácstól félsz Te is. Az csak a képzetlen magyar munkaerőt szorítja majd ki Németországból, a jól képzettet nem. Erre tehát van megoldás: képezzük a lakosaink minél nagyobb részét. (Nem tudom, hogy Kínára mi a megfoldás - azok között sok a nagyon jól képzett is.)

Tudom, hogy nekünk az nagyon fog fájni, ha az EU szétesik. De az is fájni fog, ha csökken a nekünk nyújtott segély, pedig ez a folytonos ellenség keresés ezt fogja elősegíteni. (Enélkül is csökkenni fog a segély, mi csak ráerősítünk erre a folyamatra.)

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 08:37:48

A Fidesz addig nem fog megbukni, amíg a bloggerhez hasonló Gyurcsanyista bloogerek, az ellenfelei.
Az elkúrók itt nem győzhetnek SOHA TÖBBET.

Mert az elkúrókra legkésőbb 2006.10.23. óta vérciki szavazni, és csak elmeroggyant hazaárulók szavaznak rájuk.
Ugyanis az MSZP-SZDSZ minden gazdasági mutatóban szarabbak voltak a Fidesztől, és minden diktatúrától diktatórikusabbak voltak.

A Fideszre se jó ízzel szavaz az ember kétségetelen. MAjd ha lesz egy párt, amiinek semmi köze a vérciki ballib görényekhez, akkor talán esetleg, majd ciki lesz a Fideszre is szavazni.

Adidg megy a Gyucrsnyista gyűlölködő rizsa....
Keddre Orbán meg is bukik.

élveteg 2017.01.23. 08:39:51

:" 1987-ben Grósz Károly lett a miniszterelnök, volt 800 ezer MSZMP-tag, laktanyáinkban vodkáztak az oroszok, nem léteztek ellenzéki lapok, működött a háromper - és másfél év múlva mégis összeomlott a rendszer, amely erősebb volt Orbánénál."

Össze hát Mert összeomlott az addigi kétpólusú világrend is és ennek a világrendnek a békés uton való lebontásában egyezett meg a Reagan meg a Gorbacsov Ha az nincs ha marad a kétpolúsú világ akkor ugyan nem omlik itt össze semmi Akkor ma a pártfőtitkárt vagy Orbán Viktornak vagy Gyurcsány Ferencnek hívják

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 08:40:31

@Buchhalter:

Ilyen egy cikk,, amit Gyurcsány seggnyalói készítenek a Fidesz szavazók megijesztésére..

Érdemes látni, és olvasni, hogy a demokratikusan leadott szavazatod kapcsán fenyegetnek és ijesztgetnek a magukat 'demokraták'-nak aposztrofáló komcsik.

Ennyit tudnak a Gyurcsnyista patkányok meg a nevüket.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 08:41:59

@élveteg:

Akkor induljunk ki a tényekből..

Amíg Gyurcsány jelentgetett a Pécsi Dialógus csoportról rendszerváltás környéként az MSZMP KB-nek, és cserébe az MSZMP KB leszólt a vizsgáira ezért
(videó: www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA )

Addig Orbánt és feleségét, ugyenezek a GYurcsány féle besúgók lehallgatták, mint minden ellenzékit:
mandiner.hu/cikk/20120405_viktoria_akcio_lehallgattak_es_megfigyeltek_orbant_es_feleseget

De ez már történelem..
Csak nem értem a magadfajta komcsik miért próbálják elhazudni .. :DD

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 08:49:03

@Buchhalter: ".Csak a tanulatlan melós rétegből lehet ideig-óráig ütőképes utcai romboló csőcseléket összehozni,de az igazán már nincs is Magyarországon."

Azért egy tévé székház ostromhoz csak összehozták őket.

Gérard Duchemin 2017.01.23. 08:52:22

@LKerekes: Jól értem, kedves és mélyen tisztelt büdös fasiszta disznó, hogy te annak örülsz, hogy a fidesz van hatalmon? Egészségedre, kedves szarevő.

bagzatamagzat 2017.01.23. 08:53:02

A rendszerváltozás vértelen átmenetet hozott: tartok tőle, hogy Orbán elzavarása nem olyan lesz. Mert valójában érvényes, tisztességes választásokra is nagyon kevés már az esély idehaza. A másik ok, hogy egyelőre nem látszik alternatíva, akikre szavazhatnánk, a harmadik pedig az, hogy a jelenleg még csendben és nyugadton szenvedő milliók egyszer csak ásokkal, kapákkal, vagy fegyverekkel fognak az utcára menni és 56-hoz hasonlóan, most sem fognak elmaradni a véres megtorlások és nyílvános akasztások sem. Annyi feszültséget, dühöt, tehetetlen szenvedést okozott ez a hatalom már igen sok magyarnak, hogy ez bizony békésen nem fog menni....sajnos. Hogy mikor borul a bili? Azt csak a jó ég tudja. Egy egyszerű tüntetés is torkolhat véres események láncolatának kezdetébe. Én Orbánék helyben nem várnám meg azt az eseményt.

Gérard Duchemin 2017.01.23. 08:55:26

@Gróf Leninkoerúthy Taszyló: "Blablabla..... Orbánék azért vannak hatalmon mert a magyar politika képtelen egy használható alternativát kitermelni, és amig ez nem változik hatalmon is maradnak. ENNYI!! " Egy nagy lófaszt van igazad. Orbándisznó nem az ellenzék gyengesége miatt van hatalmon, hanem a fidesz aljassága miatt.

Ballib Cenzúrázók Réme 10 2017.01.23. 08:56:30

Erdogán, az illiberális szövetségesünk a nép akarata szerint 2030-ig is elnök lesz majd, sőt még azután is ha a nemzet érdeke ezt kívánja meg. Erről majd Erdogán személyesen fog dönteni.

A magyar balliberálisoknak üzenjük: itt nem lesz Európa, itt továbbra is Orbán Viktor és Erdogán országa lesz. Akárhogy erőlködnek az álnihilisták, Viktort sose fogja senki megdönteni, mert akor jön majd a polgárháború!
Ennek az országnak nem hiányzik még egy liberális uralom, amelyik bevitte az országot az EU-ba, hogy aztán azok kizsákmányolják a magyar családokat, kis és közepes vállakozásokat. Ennek az országnak nemzeti uralkodás kell és ezt csak Orbán Viktor egyedül tudja megvalósítani.

SZAVAZZ 2018-BAN ORBÁN VIKTORRA, HOGY UTÁNA Ö IS ELRENDEZHESSE HOGY 2030-IG HATALOMBAN MARADHASSON!

Gérard Duchemin 2017.01.23. 08:57:26

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Azért egy tévé székház ostromhoz csak összehozták őket." Össze bizony. A tanulatlan primitív csőcseléket. Tehát igaza volt a vitapartnerednek.

MACISAJT 2017.01.23. 08:57:33

@illiberális: "De én ellentétben a blog írójával nem álmodoznék erőszakos hatalomváltásról. Ha már történelem nézzük meg mi lett közvetlenül egy-egy ilyen hatalomváltás után. (Anglia,(1640) Franciaország,(1789) Oroszország(1917) stb.)"

Ne legyenek illúzióid. Az agyonvert ballibák Magyarországon akár polgárháborúról is álmodoznak, a kijevi , majdani mintákra( 2004 és 2015). Tegyük hozzá, a nulandok, goodfriendek bevonásával már aktívan dolgoztak a megvalósításán, mikor a 2012-es kormány melletti kiállás megakasztotta a gépezetet...

Meg lehet nézni mára hogy jártak az ukránok is. A "forradalmak" után egy sorosi pereputty/maffia vezeti a szerencsétlen országot a totális csőd és kifosztás állapotába.

dunántúli gyerek 2017.01.23. 08:58:10

Én minden magyar embert nagyon szeretek, és a gyülölködőket is szeretem és megbocsátok nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek.

Ennek ellenére örülök neki hogy a miniszterelnök urat újra fogjuk választani 2018ban, mert egyetértek vele a fő irányokban.

Gérard Duchemin 2017.01.23. 08:58:46

@Ballib Cenzúrázók Réme 10: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Azért egy tévé székház ostromhoz csak összehozták őket." Össze bizony. A tanulatlan primitív csőcseléket. Tehát igaza volt a vitapartnerednek.

Gérard Duchemin 2017.01.23. 09:00:15

@dunántúli gyerek: "Ennek ellenére örülök neki hogy a miniszterelnök urat újra fogjuk választani 2018ban, mert egyetértek vele a fő irányokban." Honnan tudod, hogy újra fogjátok ti választani, ti akik ostobák vagytok? Miért vagy ebben biztos? Fel sem merül benned, hogy ezt a disznó fasiszta orbánt elzavarják?

Gérard Duchemin 2017.01.23. 09:01:25

@Ballib Cenzúrázók Réme 10: "SZAVAZZ 2018-BAN ORBÁN VIKTORRA, HOGY UTÁNA Ö IS ELRENDEZHESSE HOGY 2030-IG HATALOMBAN MARADHASSON!"

Nem szavazok rá, kedves idióta barátom.

Balt 2017.01.23. 09:03:41

@beduka: Verbálagresszióra nehéz nem hasonló stílusban válaszolni. Bár érdemes lenne megpróbálni...

@Advanced Flight: @So No: :)))

@csentecsa: Egyetértek. Viszont a párhuzam talán addig megáll a jakobinusokkal, hogy 4 éven belül maradéktalanul kinyírták egymást. :)

Ballib cenzúrázók réme 1 2017.01.23. 09:07:52

@élveteg: "Akkor ma a pártfőtitkárt vagy Orbán Viktornak vagy Gyurcsány Ferencnek hívják"

Álmodozzál te gyurcsányista! A gazdádból sose lett volna pártfőtitkár, mert Orbán Viktor ezerszer okosabb nála, a PB üléseken is rendre lemosta volna Gyurcsányt a vitákban.

Azonkívül induljunk ki a tényekből: Köztudomású hogy Gyurcsány jelentgetett a Pécsi Diabertikus csoportról rendszerváltás előtt az MSZMP KB-nek.

Eközben meg mit csináltak Orbán Viktorral? Orbánt és feleségét megfigyelték és lehallgatták a rendőrök annak ellenére, hogy Horváth István akkori belügyminiszter és MSZMP KB tag személyesen garantálta Viktoréknak, hogy nem lesz bántódásuk sose, mert a párt utasítása szerint a Fideszt nem szabad bántani!

www.pestiriport.hu/WebArticleShow.aspx?LN=Hungarian&AGM=Politika&AN=igyharcoltakorbanek&MN=Politika

Balt 2017.01.23. 09:09:35

@MACISAJT: :))

@Arthur Bloch: Egyszerűbb, mint gondolnád: az elnöki pulpitusról nézve a parlamenti patkó mely oldalán ülnek. Végül is a Jobbik is pont a helyére került. :)

kübli 2017.01.23. 09:11:55

Ez már ma is kurva nagy szégyen!

Ballib cenzúrázók réme 1 2017.01.23. 09:12:54

@MACISAJT: ". A "forradalmak" után egy sorosi pereputty/maffia vezeti a szerencsétlen országot a totális csőd és kifosztás állapotába."

Igazad van, nemkicsitnagyon! Nyugat -Európának vége, mindenhol a Soros bábok uralkodnak, ezek az országok már csak a statisztikai hamisításiknak köszönhetően nem jelentettek még csődöt.

Nem szabad hagynunk, hogy országunk nyugat-európa sorsara jusson! Ahogy te is jelzed, Orbán Viktornak első dolga kell hogy legyen a 2018-as győzelme után, hogy az össznépi akaratra hivatkova kiléptesse Magyarországot az EU-ból.
Csak ez tudja garantálni, hogy a Kárpát medencében még 100 év múla is élni fognak magyarok.

hidroponi 2017.01.23. 09:15:49

@dunántúli gyerek: es anyagilag is nagyon megerni neked a seggnyalas.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 09:16:07

@Ballib Cenzúrázók Réme 10: @Ballib cenzúrázók réme 1:

Két Gyurcsnyista nickhamisító is alig 30 percen belül...

Műszak van gyerekek ?

ChemZso 2017.01.23. 09:16:47

@a nagy hohoohooo: "De véleményem szerint a békés átmenet minden lehetőségét törvényekkel vette el a néptől a FideSS"

Te ez marha egyszerű, többeknek kell a fidesz ellen szavazni, mint rá, és máris vége a diktatúrának. Próbáljátok meg a kb. 3 millió inaktívat rávenni, hogy szavazzon a szocikra vagy a dk-ra , aztán sima az ügy.

A csőcselék dühöng a polgári osztály ellen, itt járunk Orbán "polgári" pártjának a következményeként 2016-ban.

Ezt nagyon jól tetszik látni, de dühöngjetek csak nyugodtan :-)

hidroponi 2017.01.23. 09:16:50

@Ballib cenzúrázók réme 1: orban a nephadsereg megbecsult besugoja volt.

2017.01.23. 09:20:39

@MACISAJT: a cikk arról szól, hogy semmi sem tart örökké. Még Orbán sem. Márpedig Orbán után a fideszfiúk képtelenek lesznek megegyezni, ki legyen a fønök.
A cikk arról szól, hogy a magyar gazdaságot az eu tartja fönn. Nem, nem Putyin és Erdogan.
Ha nem lesz eu pénz, ha az eu bukása miatt a magyarokat hazazavarják, vége a diadalmenetnek. Azért valahol szégyen, hogy arra vagy büszke, hogy a magyar gazdaságot a kényszerből kitelepültek tartják fönn...

ChemZso 2017.01.23. 09:21:15

@Vincenzo6: Ezek híjján pedig marad a .... Na ki is?

MACISAJT 2017.01.23. 09:23:05

@Ballib cenzúrázók réme 1: " első dolga kell hogy legyen a 2018-as győzelme után, hogy az össznépi akaratra hivatkova kiléptesse Magyarországot az EU-ból."

Erre csak egy viccel tudok válaszolni.
Egy újgazdag Afrika-vadász kínos nemi betegséggel tér haza legutolsó portyázásáról.
Elrohan három szakorvoshoz, egybehangzóan mindegyik azt javasolja, le kell vágni a hímtagját, különben veszélyben az élete is.
Nem hajlandó erre a terápiára, elmegy egy negyedik doktorhoz is, aki megvizsgálja.
Doktor úr, tényleg le kell vágni?-kérdi kétségbeesetten.
Nem, nem kell-hangzik a válasz.
Ugye hogy nem kell ?- örvendezik a páciens. Tudtam én.
Valóban nem kell. Leszárad az magától is.

Hát így vagyunk/leszünk az EU-val is.Nem kell kilépni. Szétesik az magától.

ChemZso 2017.01.23. 09:23:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Engem most az érdekelne, hogy egy 20 C fokos szobában (vagy az 1-2 Co szabadban) miért párolog el a víz? a szent könyvek szerint az csak 100 Co felett lesz légnemű.
akkor hova tűnik?"

Kapaszkodj meg: még a jég is párolog.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 09:25:05

@Ballib cenzúrázók réme 1:

Na akkor vessük össze.

Votl a komcsi diktatúra, aminek szerves része volt Gyurcsány, aki jelentgetett az MSZMP KB-ről, és cserébe az MSZMP KB leszólt a vizsgáira.

Voltak Orbánék, akiket megfigyeltek, lehallgattak, és jelentéseket készítettek róluk.
És volt néhány ember aki a diktatúrában is segítette őket, mert rendszerváltást akartak.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 09:26:54

@hidroponi:

Igen...
Az igazi komcsik ezzel a dumával próbálkoznbak évtizedek óta.
Valamint azzal, hogy rendszeresen veri a feleségét, és Grácban kezelték, plussz cigány is.
De csak ha nem éppen náci diktátor.

Ma Baker 2017.01.23. 09:28:40

Már megint véres átmenetet vízionál a letűnt ballib. Gratulálok! Ez az igazi européer hozzáállás! Jöjjenek megint a Kun Bélák és közel keleti társai terrorizálni!
Van egy rossz hírem. Mára már nemnagyon találsz olyan társadalmi csoportot, akinek ne kedvezett volna egy nagyonizmosat Orbán rendszere. Családok, tanárok, orvosok, rendvédelmisek, minimálbéresek, nyugdíjasok, szakmunkások, vállalkozók stb. Talán a diákság maradt ki eddig, bár ők szintén a családi adózás nyertesei. Tehát mára itthon nemnagyon találsz olyan réteget, aki teli torokból, őszintén tudná gyűlölni a Zorbánt, csak te és bértrollnok barátaid, fizetett baloldaliak, esetleg körúton belüli álmodozó bölcsészek.
Lassan már itt is szivárognak az információk, amiből látszik, hogy a családi adókedvezményt is beleszámítva (eddig ennek a jótékony elhallgatásával lehetett csak rémes béreket kimutatni itthon) veri a 200 nettót itthon az átlagbér. Ha jól tudom a bezzegszlovákoknál is csak 180 körül van az átlagnettó.
Melyik elégedetlen réteg döntse meg akkor a rendszert?

MACISAJT 2017.01.23. 09:28:47

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Mint "fideszes"(szavazó). nekem például már attól jobb (a kedvem), mikor azt látom hogy agyonvert ballibák őrjöngenek változatlanul minden hullámhosszon..:P

Nem titok , az Orbánék kormányzásából, ha semmi mást jót sem csináltak volna( de, csináltak bőven, az államháztartás látványos rendbetételétől kezdve a kettős állampolgárságig) , szóval ha más jót nem is csináltak volna nekem már egyvalami megérte: az hogy nem "ezek" vannak hatalmon..Hogy nem a strigák és honkupecek, nem az apró antall pereputtyok, nem a kókák, demszkik, mesterháziak, nem mszp-szdsz bagázs ormányoz.
Hanem hogy azt látom/láthatom amint az agyonvert ballibák,a szellemi homlesszek óbégatnak, ajvékolnak naponta mindenfelől , minden hullámhosszon.
Ez nekem már megérte, ugyanis számomra egyszerűen PRICELESS.( megfizethetetlen)

A magam részéről egy csomó mindent kifogásolok, nyíltan is kritizálok a jelenlegi kormányzásból, például azonnal törölném a Várba költözést vagy a Sorsok Házát, ahogyan nagyobb befolyást biztosítanék Tarlósék fővárosának is.(nekem a Tarlós-Lázár meccsben az előbbi álláspontja az irányadó).

De. De ezt nem jelenti azt hogy bármi olyan mögé beállnék ami anarchiát, káoszt, extrém esetben kijevi polgárháborús állapotokat hozna, mindezt csak azért hogy azok akik hagyományosan mindig és mindent elkúrtak, valahogy újra a húsosfazékhoz közelítsenek.
Mert szépek a lózungok. De tegyük a kezünkre a szívünket: erről szól az egész.A valóság az hogy az agyonvert bal-és/vagy libák bárhogy, bármilyen eszközzel Orbánt szeretnének buktatni. Mindegy hogy kivel, simicskával, zazriveczel, sorossal, bárhogy és bárkivel.Ezért egy új Ukrajnáról és akár polgárháborúról/forradalomról álmodoznak.
Hogy aztán ők ugyanott, ugyanazt folytathassák mint a rendszerváltás előtt, vagy után, immár "demokratikusan".

Csakhogy az ország nagyobbik és józanabbik fele a stabilitásra vágyik.
És én-ahogy a népek többsége- a legfőbb pozitívumát l a Fidesz eddigi kormányzásának az ország stabilitását látom.
Ezt a világgazdasági válsággal tetézett örökséget amit kaptak, devizahitelesekkel, IMF hitellel és bekészített feltételekkel spékelve, a kül-és belföldről szervezett bal- és/vagy liberális támadásokkal..
ezt szvsz más így mint az Orbán vezette Fidesz nem tudta volna ilyen zökkenőmentesen levezényelni.
Úgy hogy közben néhány száz/na jó, esetenként néhány ezer ellenzékit leszámítva, csend volt és van az országban.
Nincsenek sztrájkok, polgárháborús hangulat mint Portugáliától Spanyolországon át Görög- és Olaszországig...
és ez egy nagy eredmény. Szerintem a legfőbb.
Most már gyarapodásokról beszélhetünk( és beszélünk is, lásd az ingatlan piac robbanását vagy a kiskereskedelmi forgalomét), miközben a makrogazdasági adatok is folyamatosan javulnak. Foglalkoztatás rekord méretű, munkanélküliség gyakorlatilag megszűnt, infláció alig.És most már jönnek a béremelések etc.
És közben nem száll el az államháztartási hiány sem.
Tehát a kutyák meg vonyítanak, a karaván meg rendben halad.

Most Mészáros a patás ördög, azelőtt meg naponta Simicska volt ugyanabban a szerepben, akit mostanra meg a ballibák határozottan megkedveltek..:)
(Szerintem meg Mészáros százszor jobb az országnak mint Leisztinger, Várszegi és a többiek)
Vagy ott van Vajna. Megtestesíti mindazt ami miatt a zsidókat mindig minden történelmi korban, országtól függetlenül üldözték. Komplett antiszemita toposz a pali.
Viszont amióta átvette a filmipart, van pénz filmekre, sőt díjakat is nyernek már magyar filmek, van munka mindenkinek, ömlenek a külföldi produkciók és világsztárok Magyarországra.
Előtte meg a grünwalskyak voltak..se pénz se posztó.

A ballibáknak csak és kizárólag az a bajuk, hogy nem ők vannak kormányon.
Meg hogy nem ők lophatnak minden hullámhosszon...
Bár azért, a Leisztinger és tsai azért most sem szegényedtek el...

No de ha kimennek valahova annyit bírtak kinyögni hogy
" börtönbe a fideszesekkel".
Meg az " MSZP ha 2018-ban kormányra kerül , megszünteti a korrupciót". Ja. Hiteles.
Kb. mintha dr.Joseph Mengele szerepelne egy UNICEF reklámban...
A dk meg "háromszorozná az egészségügyiek bérét."Ja. Mikor meg kormányon voltak akkor jött a molnár lajos meg a mengelica ágnes és a kórházbezárások.

Ennyit bírnak. Ja és csodálkozni, hogy a népek miért nem viszik őket a vállukon vissza a hatalomba.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 09:29:03

@Ballib cenzúrázók réme 22:
Jav: Votl a komcsi diktatúra, aminek szerves része volt Gyurcsány, aki jelentgetett az Dialógus csoportról-ről, és cserébe az MSZMP KB leszólt a vizsgáira.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 09:30:14

@Ma Baker:

A ballbek, mint a komcsik hithű örökösei, csak a magyarok legyilkolása által tudnak hatalomra kerülni.
Ez már hagyomány náluk.

Most az újabb vérontás, és vérengzés a cél számukra, mert máshogy az elkúróknak nincs esélye.

BélaBácsiTudja 2017.01.23. 09:33:24

Frontex adatai szerint 1 822 177 migráns érkezett 2015-ben Európába.
Csak hogy tudjuk hogy senki sem.

Barbaarb 2017.01.23. 09:38:34

@a nagy hohoohooo:

A gond az, hogy a vállalkozóknak igaza volt. meg is mutatkozott mindez a 2006 utáni GDP adatokban, még a válság előtt. Ennek fényében pedig elég gáz, amit Gyurcsány mondott.

Netuddki. 2017.01.23. 09:43:32

@Kalmár: "Ha szégyen a Fideszt támogatni, akkor kit nem szégyen?"

Ostobenkó csubakka védekezés. Nézd meg kik azok akik nem loptak, lopnak, és nem fognak lopni! Azaz nem tolvaj bűnözők. A fidesz teljes vezérkara tolvaj bűnözőkből áll, azért szégyen arra nézve aki támogatja őket.

Azt meg ne dumáld meg, hogy a több indulóból nem tudsz majd választani! Nem tudsz, vagy inkább nem akarsz? Csak a tolvaj fidesz mi? Anyádat, azt!

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 09:49:41

@Tibi !:

Szeretem mikor a "DEMORATÁK" a terveiket így kiterítik ....
Hogy mit gondoltok a demokráciáról, szólás szabadságról valójában:

"lógni fogtok!"

Kalmár 2017.01.23. 09:51:11

@Tibi !: Nekem csak a Fidesz! Igen.
Neked ki? Persze nem írtál pártot. Ahhoz gerinc kellene, hogy kiállj valaki mellett!
A köpködéshez pedig csak nyál kell! Az van neked bőven.
Anyámat pedig ne emlegesd, mert egy ilyen taknyot, mint te még az anyám is szájba verne úgy, hogy vért hányjon!
Gyáva kis fotelnáci!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 09:54:53

@Kalmár: Mi köze a gerincnek ehhez? Nincs ki mellett kiállni. A Fidesz mellett kiállni pedig tuti gerinctelenség.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 09:56:26

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Nem az.
Ha az a célod, hogy megakadályozd a ballib elkúrók visszatérését, akkor az egytelen reális alternatíva.

Mert valóban lehet sok dolgot sokkal jobban csinálni,

De a reálbérek nőnek, az államadósság csökken, alig van infláció és banki kamat, adócsökkentés van, és munkanélküliség alig létezik.

Egyszóval minden a szöges elelnkezője, mint a 2002-2010-es MSZP-SZDSZ-es elkúrás idején, ahol 54%-ról 82% fölé adósították rommá az országot, infláció banki kamat kétszámjegyű volt, 140ezer bruttó felett második kulcsot fizettünk, megduplázták a munkanélküliségi rátát, és az EU legdrágább rezsijét fizettük.

Ma Baker 2017.01.23. 09:56:47

@MACISAJT: LÁJK! :D

" Mint "fideszes"(szavazó). nekem például már attól jobb (a kedvem), mikor azt látom hogy agyonvert ballibák őrjöngenek változatlanul minden hullámhosszon..:P

Nem titok , az Orbánék kormányzásából, ha semmi mást jót sem csináltak volna( de, csináltak bőven, az államháztartás látványos rendbetételétől kezdve a kettős állampolgárságig) , szóval ha más jót nem is csináltak volna nekem már egyvalami megérte: az hogy nem "ezek" vannak hatalmon..Hogy nem a strigák és honkupecek, nem az apró antall pereputtyok, nem a kókák, demszkik, mesterháziak, nem mszp-szdsz bagázs ormányoz.
Hanem hogy azt látom/láthatom amint az agyonvert ballibák,a szellemi homlesszek óbégatnak, ajvékolnak naponta mindenfelől , minden hullámhosszon.
Ez nekem már megérte, ugyanis számomra egyszerűen PRICELESS.( megfizethetetlen)"

Kalmár 2017.01.23. 09:58:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Szerintem nem. Sokkal többre tartottam Fodort, amikor kiállt és az "igen" mellett kampányolt, mint a többit, aki csak sunnyogott, pedig nem sok minden áll távolabb tőlem, mint a Fodor féle liberalizmus!
Valami mellett kiállni mindig gerinces dolog! Más kérdés, hogy az a valami jó vagy rossz, helyes vagy helytelen? Ezen lehet vitázni, bár semmi nem fekete vagy fehér.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 09:59:34

@MACISAJT: "Mint "fideszes"(szavazó). nekem például már attól jobb (a kedvem), mikor azt látom hogy agyonvert ballibák őrjöngenek változatlanul minden hullámhosszon..:P"

Amivel ki is állítottad magadról a szegénységi bizonyítványt.

Kalmár 2017.01.23. 09:59:44

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Szerintem nem. Sokkal többre tartottam Fodort, amikor kiállt és az "igen" mellett kampányolt, mint a többit, aki csak sunnyogott, pedig nem sok minden áll távolabb tőlem, mint a Fodor féle liberalizmus!
Valami mellett kiállni mindig gerinces dolog! Más kérdés, hogy az a valami jó vagy rossz, helyes vagy helytelen? Ezen lehet vitázni, bár semmi nem fekete vagy fehér.

Jason Voorhees 2017.01.23. 09:59:49

Orbán leváltásához megfelelő ellenzék kellene. Ha a jelenlegi sokszorosan levitézlett posztkommunista, liberálfasiszta, elvtelen csőcselék marad, akkor Orbán simán viszi 2018-at.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 10:01:34

@Kalmár: Fodorral kapcsolatban én is ezt gondolom. Csakhogy a szervezetten, állami szinten, a törvényeket a lopáshoz igazító állampárt mellett kiállni, szerintem sajátos erkölcsi mércére vall.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 10:02:19

@Jason Voorhees:

És ez így van jól.

Mégegy Gyurcsány féle elkúrást nem bír el az ország.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 10:02:40

@Jason Voorhees: Részben egyetértek. A liberálfasiszta szó pedig hülyeség.

dunántúli gyerek 2017.01.23. 10:02:54

@Gérard Duchemin: 'Miért vagy ebben biztos? Fel sem merül benned, hogy ezt a disznó fasiszta orbánt elzavarják?'

Köszönöm a válaszodat, azért nem merül fel bennem, hogy Orbánt leváltja a népe, mert nincs nála alkalmasabb a miniszterelnökségre. De hogy fasiszta miért lenne, azt végképp nem értem. Hogy lehet valaki cigány, fasiszta és kommunista is egyben?

szép napot kívánok

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 10:03:32

@Ballib cenzúrázók réme 22: Te Gyurcsányra rejszolsz? A pszichiátereddel nem kellene ezt megbeszélned?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 10:05:27

@Ballib cenzúrázók réme 22: "Két Gyurcsnyista nickhamisító is alig 30 percen belül...

Műszak van gyerekek ?"

Veled egy műszakba vannak beosztva.

Balt 2017.01.23. 10:06:49

@Ballib cenzúrázók réme 22: +1 De te tudod a legjobban, (nick)tolvajlásban is erősek. :)

@bagzatamagzat: Az a nagy helyzet, hogy ezúttal a cső rossz végén álltok és ez belátható ideig így is marad. :)

fidesz maszop dk egykutya 2017.01.23. 10:12:49

Már rég szégyen. Aki fideszes az vagy egészen hülye, és nem tájékozódik, vagy hazaáruló kommer aki tapsikol, hogy újra az imádott kádár rendszere alakul. Vagy mind2.

Ballib cenzúrázók réme 1 2017.01.23. 10:16:15

@MACISAJT: "Hát így vagyunk/leszünk az EU-val is.Nem kell kilépni. Szétesik az magától."

Nem esik szét mert ezek a liberálisok a végső körömszakadtukig össze fogják tartani. Ezért is kiemelkedő fontosságú Orbán Viktor szabadságharca Brüsszel ellen már 2010 óta, hogy a magyar emberek mentálisan fel legyenek készülve, hogy mivel ez Brüsszel nem akar szétesni, hát mi fogunk kilépni belőle. A Századvég felmérése szerint a lakosság kétharmada támogatja a kilépést ha azt Orbán Viktor vezeti. 2018 után tehát eljön az idő, hogy a mentálisan felkészített magyar ember Nemzeti Konzultációval szentesítse, hogy ki akarunk lépni az EU-ból.
Szavazz te is a kilépésre, különben visszajönnek a ballibák!

Balt 2017.01.23. 10:17:15

@Gérard Duchemin: Csak jelzem: egy közületek való közismerten gyenge képességű nicktolvajnak válaszolsz. :)

1ghost 2017.01.23. 10:21:12

Most olvastam, beindult az infláció, a fidesz így lopja el a magyarok reáljövedelmét.

"Decemberben is folytatódott az áremelkedés a tejpiacon, és 88,65 forintra nőtt a tej kilónkénti termelői ára, ami a novemberihez képest 6, az egy évvel korábbihoz viszonyítva viszont 13 százalékos növekedést jelent"

Nesze nektek 1,6% nyugdíjemelés. Ráadásul a megtakarításainkat is értékteleníti a vágtató infláció, mert a kurváit adófizetői pénzből finanszírozó matolcsy direkt alacsonyan tartja a kamatot, hogy elértéktelenítse a magyarok pénzügyi tartalékait.

Ilyen gané, tolvaj, korrupt kormánya emberemlékezet óta nem volt az országnak.

konrada 2017.01.23. 10:23:05

Látom nagy lebaltázások lehettek a blog.hu-n a majdnem lekésett keddi zorbán-bukásos blog miatt, így előre hozták dafke vasárnapra...

Ballib cenzúrázók réme 1 2017.01.23. 10:26:01

@Ma Baker:

Én is így vagyok vele: ki nem állhatom a balliba tolvajokat, akik szétlopták maguknak a közbeszerzéseket, a földet, a vállalatokat. Aztán még a profitot is kivitték az országból. Demszki például Horvátországban vett magának nyaralót.

Nekem mindent megér ahogy a ballibák ajvékolnak Mészáros Lőrinc, Tiborc, Garancsi milliárdjai, Rogán, Szíjgyártó 100 millió ellen, meg úgy általában az összes fideszes eredeti tőkefelhalmozás ellen.

Le se szarom őket, hiszen ez itt mind most a haza, a nemzet, a fajfennmaradásunk érdekében történik!!! Ez a büdös nagy különbség az MSZP rablók és a fideszes vagyonátrendezők között. Ez itt most nemzeti érdek!

SZAVAZZ TOVÁBB A FIDESZRE, HOGY A NEMZETI VAGYONOK TOVÁBBRA IS A FIDESZESEK SZÁMLÁJÁRA RENDEZÖDJENEK ÁT!

Mert ha a ballibák jönnének, az aztán beláthatatlan katasztrófa lenne, hogy mik történnének itt ebben az országban. Meg velünk fideszesekkel.

Ballib cenzúrázók réme 1 2017.01.23. 10:29:10

@dunántúli gyerek: "Hogy lehet valaki cigány, fasiszta és kommunista is egyben?"

Meg még Putyin ügynöke is. Mer ugye a balliberálisok ezt is terjesztik Orbán Viktorról. Meg hogy strómanjai vannak, meg kastélyban lakó kutyája.
Hát nem, Orbán Viktor egyik se, és ezt az egész világ tudja!

Veder1 2017.01.23. 10:34:03

Annyira nem ertitek orban rendszeret hogy az mar faj. Ezert fog az ellenzek bukni ujra, meg ujra, meg ujra...

2017.01.23. 10:35:27

@MACISAJT: relativitálsz. Azt mondod, a fidesz lop, csal, hazudik, de a maszop és a szadesz is.
A gazdaság pedig azért áll itt, mert az eu utalja a pénzeket, a külföldön dolgozók szintén.
Namost. Ha vágyálmaid teljesülnek, és az eu szétesik, a pénzforrás elapad.
A külföldön dolgozók egy része visszajön.
Mondjuk 200 ezer ember már odabasz a szép munkaerőpiaci számoknak...
Ja, arra meg ne légy büszke, hogy mintegy 4 %-át utalják haza a gdp- nek.
Ők tartanak el.
Majd figyelj, ha az imádott Trump elkezdi a gazdasági átalakítást, és tényleg odaver Európának...
Ha a kamatok megemelkednek az usaban, nem lesz itt se alacsony kamat.

2017.01.23. 10:38:54

@Ballib cenzúrázók réme 1: Orbán nem fog kilépni, amíg pénz jòn az eutól. Amíg a gdp a német autógyártók exportteljesítményétől függ.
Orbán okos. A hülye te vagy.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 10:40:00

@Ballib cenzúrázók réme 1:

Saját nicken nem megy a bérrettegés ? :DDD

Szánalmasak vagytok.. GYurcsány csicskái ennyit tudnak mega nevüket.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.01.23. 10:41:09

Gondolkodó ember ritka,
Ez a fidesz-vallás titka.
;-)

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 10:41:51

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Magaddal beszélgetsz , és hamisítottál hozzá egy nicket ?

Nem túl átlátszó ez ?

Az egész blogszféra ismeri már az általatok hamisított nickeket..

2017.01.23. 10:52:18

@Szilágyi Imre: Az a baj tudod, hogy ahhoz hogy valamit felújíts, először meg kell építeni. Azt viszont a cocializmusban csinálták. Itt nem lenne sem vasút, sem kórház, sem híd a folyókon, ha az meg nem épült volna a sokszor szidott elmúlt 50 évben. A Fidesz csak stadiont épített, azon kívül átnevezte az utca- és tér neveket. Ennyi.
A történelem pedig ismétli önmagát. lehet bizakodni egy pozitív fordulatban!

chrisred 2017.01.23. 11:11:11

A blogíró nagyvonalúan keveri a választókat a haszonélvezőkkel. A választó nem tehető felelőssé a lakosság számára kártékony kormányzati tevékenységért. Kizárólag politikai pozíciókra vonatkozó személyi döntést hozott azzal, hogy leadta a szavazatát, a megválasztott személy politikai és jogi felelőssége, ha ezt felhatalmazásnak tekinti a közérdekkel ellentétes hatalmi tevékenység folytatására.

NBarbieReloaded 2017.01.23. 11:12:13

Azt hiszem nem maradt ki a cikkbol egy hatasvadasz klise sem, talan csak a nyavogo kiscica.
Felreertes ne essek, en is alig varoom, hogy bukjon a fidesz, de annal szanalmasabb es egyben viccesebb nincs, mint amikor a ballibak almodoznak elszamoltatasrol.
Pont annyira lesznek sajnos a fideszes tolvajok is elszamoltatva, mint a ballib tolvajok voltak. Sehogy.
Ahogy az elozo tolvajoknak, ugy ezeknek is jo ugyvedeik vannak, akik megmondtak, hogy hogy kell ugy lopni, hogy ne kerulhess bortonbe, hogy kell ugy torvenyt modositani, hogy utana rohogve legyints egyet, ha az elszamoltatasodrol kezd valaki beszelni.

guy 2017.01.23. 11:13:21

Talán be kellene látni, hogy akármilyen párt is jön, az szükségszerűen nem tud érdemi változást hoznji a mi életünkben, mert teljesen ki vagyunk szolgáltatva a nálunk sokkal nagyobb gazdaságoknak. MIndenkire furán nézek, aki átlagemberként (és nem politikusként) foglalkozik a politikával. Ebben a kis országban nehéz rendes miniszterelnökről beszélni (olyan rendes, nagyobb országoknak van). Nálunk kb. egy közös képviselő van, aki befizetni a számlákat.

Béláim! Rátoltuk! 2017.01.23. 11:13:42

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Természetesen te leszel az egyik élenjáró azon a szégyenfalon, amelyet a műfajotokban Bayer Zsolt vezet majd.

2017.01.23. 11:14:31

@Ballib cenzúrázók réme 1: "eredeti tőkefelhalmozás "

Az miért eredeti ha az én spórolt pénzemet elkommunizálja ez a fasiszta bagázs?

AGalaxisElnöke 2017.01.23. 11:14:43

Remélem nincs már messze az idő amikor szégyellni fogják és a külföldi házaikból is hazarángatják őket.

Halibuli 2017.01.23. 11:19:15

A politikában nincs evolúciós fejlődés, csak a majmok cserélődnek.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.23. 11:21:26

@NBarbieReloaded: A szocik a foximaxin tanultak lopni, a fideszesek a jogi egyetemen. Ezt egy komoly sztárügyvédtől hallottam.

Mindenki megKurja a pecást 2017.01.23. 11:22:57

VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR ! VIK-TOR !

BaIt 2017.01.23. 11:30:21

@Gérard Duchemin: Viktor lop, ez világos, sőt ehhez igazítja az alkotmányt.

ami szabad 2017.01.23. 11:33:13

Csak költöznének már a PI-be!

2017.01.23. 11:39:56

"másfél év múlva mégis összeomlott a rendszer, amely erősebb volt Orbánénál"
Kádár rendszere azért bukott, mert körülötte megváltozott a világ. Persztrojka, glasznoszty, a rendszert kívülről támogató Szovjetunió bedőlt, majd elveszett az orosz piac. És a "rendszergazda" Kádár is beadta a kulcsot.
Ez a veszély Orbán rendszere esetében nem áll fenn, ugyanis az EU egyelőre nem fog bedőlni, az EU-s pénzek tehát folynak továbbra is, nyitva az EU piaca, a multik jól érzik magukat Magyarországon, nincsenek olyan folyamatok a világban, ami az illiberális Orbán-rendszer ellen hatnának. Sőt, most tör előre az illiberalizmus, populizmus. Törökország, Oroszország, Amerika, Brexit. Az EU vezetői félnek, hogy a Brexit után tovább aprózódik a szervezet, ezért nem fogják kidobni a magyarokat, mert nem engedhető meg a presztizsvesztés. Így Orbán félázsiai, féleurópai rendszere maradhat az EU-ban, az pedig életben tartja a magyar gazdaságot. Multik szipolyoznak, de jön kis EU-s pénz, amit le fognak nyúlni, mint eddig is, az EU-s piacra ki tud jutni a magyar beszállító terméke, a magyar tud munkát vállalni Ausztriában, Németországban... nincs nagy feszültség, változás, ami megtörné Orbán Magyarországát.

Egyetlen esély Orbán megbuktatására, ha az EU megszűnik vagy kirekesztik Magyarországot. Akkor Orbánt megdöntené a nép, mert az egy jelentős rendszerváltozás utáni vívmányt, az EU-s integrációt semmisítené meg. Erre azonban semmi esély.
Orbán majd akkor lép le az ország éléről, amikor ő akar.

dr kíváncsivagyok 2017.01.23. 11:43:11

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Senki sem várja , hogy a "ballibek" válság le Orvbánt... Elég, ha egy szakértő, TSZTESSÉGES, demokrata kormány kerül hatalomba 18- ban... Tőlem lehet jobboldali is !

dr kíváncsivagyok 2017.01.23. 11:49:10

@illiberális: "Az hogy Orbán haverjai sokat lopnak és ezt meg kell szüntetni igen csak kevés programnak) "
A 2010 - es választást 10 millió ft (nokiásdoboz) miatt, a 2014 -est 160 millió ( Simon dugipénze ) ft miatt bukta be az MSZP. A fidesz 6 éve alatt óvatos becsléssel is kb. 2000 milliárdot loptak el, amely pénzek ma Orvbán haverjainak rokonainak a számláin csücsülnek ! ( Jó részük már kimenekítve Svájcba, Kajmán szigetekre, stb. )

NBarbieReloaded 2017.01.23. 11:50:22

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Tokmindegy hol tanulta, a vegeredmeny ugyanaz. Ez is ellopta meg az is, ez se kerult bortonbe meg az se. Akkor ha igy nezzuk a ballib tolvajok meg ugyesebbek is voltak, mert nem koltottek sztarugyvedekre, megis tudtak ugy lopni, hogy ne keruljon egyik se bortonbe.

dr kíváncsivagyok 2017.01.23. 11:51:05

@AGalaxisElnöke: Faszom kíváncsi rájuk...maradjanak...de a házaikat, vagyonukat ELVENNI !

NBarbieReloaded 2017.01.23. 11:53:43

@dr kíváncsivagyok: Ugyan, hol van itt annyi fuggetlen "szakerto", ami kepes lenne hatekony kormanyzasra.
Demokrata, hja. Tudjuk kik sajatitottak ki manapsag maguknak a demokrata szot, hat ha ilyen demokratak lennenek akkor inkabb kosz, de nem kosz.

dr kíváncsivagyok 2017.01.23. 11:53:48

@NBarbieReloaded: Azok a milliók , amit a szoci kiscserkészek loptak nem rengetnek meg egy gazdaságot. De amennyit a fidesz BT lopott , azok a 100 - 1000 milliárdok,...az már tétel !

dr kíváncsivagyok 2017.01.23. 11:54:53

@NBarbieReloaded: Nekem ( ballib létemre) megfelelnek a hozzáértő jobboldali arcok is...

Ballib cenzúrázók réme 1 2017.01.23. 11:57:17

@Ballib cenzúrázók réme 22:

te álcivil bértroll! Csak nem azt akarod mondan, hogy te a 22-es sorszámoddal hamarabb voltál nálam, az 1-esnél. Ennyre hülyék vagytok ti álliberális Soros seggnyalók, még a számokat se ismeritek! Mehetsz a Pártéletbe meg a Szabad földbe kommentelni, odavaló vagy!

dr kíváncsivagyok 2017.01.23. 12:05:44

@dr kíváncsivagyok: Minisztereknek , de akár miniszterelnöknek pl. elfogadnék olyan tisztességes jobbosokat, mit Professzorok Batthyányi köre..., akik erősen kritizálják a mostani vezetést.

dr kíváncsivagyok 2017.01.23. 12:07:32

@Ballib cenzúrázók réme 1: Soros most Gyurcsányt helyettesíti ? Az a pártutasítás ?

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.23. 12:08:30

@dr kíváncsivagyok:

Szakértő kormány? Az mi? Gyurcsány?

Tisztességes? Azt hogyan mérik?

illiberális 2017.01.23. 12:10:41

@dr kíváncsivagyok: Oké, becsülni én is tudok de mi a program? Ki az új Miniszterelnök jelölt?

Dr Gregory House 2017.01.23. 12:12:54

Szar idők, szar emberek. Minden oldalon...

Ballib cenzúrázók réme 1 2017.01.23. 12:13:08

@Sztavrosz7: "Az miért eredeti ha az én spórolt pénzemet elkommunizálja ez a fasiszta bagázs?"

És miből van a te spórolt pénzed? Hát abból, hogy Orbán Viktor adót csökkentett és most már gazdag vagy! Tudsz miből adni az államnak!

A balliberánsok nyolc éve alatt semmire se vitted, csak mentél felvenni hitelt, mert azzal etettek be, hogy lehet új lakásod meg új autód. Közben meg nem is volt rá pénzed, mert a ballibek elvették tőled az adóikkal.

Most mindezt Orbán Viktor visszaadja, ezért ma sokkal gazdagabb vagy mint amikor a ballibek alatt éltél. Ha akarod akkor ma sokkal nagyobb lakást, autót tudnál venni mint a ballibek nyolc éve alatt, ma sokkal többször jársz külföldre és mindenre sokkal több telik mint a ballibek alatt.

Ami pénz pedig a Fideszesekhez megy, az odavaló mert be kell érniük, sőt. le kell előzniük a ballibek által összeloptt vagyon tömegeket. Ezt hívják eredeti tőke felhalmozásnak, ami nemzeti érdeke az országnak, hogy a Fideszesek előnyére valósuljon meg. Ha itt valami más párt jön, akkor az országunk nyílsebesen a kihalásban végzi, ha a tőkét visszaveszik a mi nemzeti vállakozóinktól és azt Soros álciviljeinek adják oda. Vagy elpocsékolják arra, hogy minden forintot elnyelő kórházépítésekre. Vagy liberális oktatási rendszerre verjék el.

konrada 2017.01.23. 12:13:29

@dr kíváncsivagyok:
Na ja. Egekben az államháztartási hiány, meredeken emelkedik az eladósodottság, a munkanélküliség, az infláció sorban magas, és azt fűti a rezsiköltségek emelése.
Olyan állapotban van a gazdaság, hogy azt csak az IMF hitel mentheti meg a csődtől.

...jaj bocsánat, elnéztük a naptárt. Mindezek akkor voltak, amikor szerinted kevesebbet loptak jóval...

Ballib cenzúrázók réme 1 2017.01.23. 12:16:14

@dr kíváncsivagyok: "Professzorok Batthyányi köre..., akik erősen kritizálják a mostani vezetést."

Na hazudj te gyurcsányista! A professzorok sose kritizálták Orbán Viktort, hanem minden lépését megmagyarázták. És ezután is meg fogják!
Mert tudják, hogy a nemzet érdeke ezt kívánja. Csak két álnihilista tag lázadozott, Mellár meg Ángyán, de ők már rég lapátra vannak téve, mehetnek kereshetnek maguknak új hazát Európában!

Ballib cenzúrázók réme 1 2017.01.23. 12:21:23

@konrada:

És a legfontosabbat kihagytad: Orbán Viktor alatt végre sikerült kiszakadnunk az EU meg a Pisa tesztek mérhető mezőnyéből és elkülöníteni magunkat az illiberálisk alternatív csoportjában.

Nagyon nagy siker, hogy ilyen látványosan szakadtunk ki ezekből a liberális hamisítványokból amelyekkel ha lépést tartottunk volna, akkor hamarosan ott végeztük volna mint ezek az életképtelen, migránsok által kolonizált EU meg ázsiai válságországok.

NBarbieReloaded 2017.01.23. 12:26:25

@dr kíváncsivagyok: Ja, bocs nem tudtam, hogy te egy szemelyben voltal a ballibak es vagy a fidesz penztarnoka, hogy igy tudod a lopott penzek nagysagrendjet.
Viccet felreteve, nyugodtan beszelhetunk szazmilliardokrol ballib oldalon is. Az egyetlen kulonbseg, hogy ok meg legalabb a latszatra adtak es probaltak csenben csinalni. A fidesz mar erre se ad.

Jabi 2017.01.23. 12:26:57

@Ballib cenzúrázók réme 22:

Jéé, de furcsa: Se Gyurcsány miatt nem forgolódok az ágyban, se Sorost nem ismerem, mégis MINDEN EGYES BETŰJÉVEL EGYETÉRTEK.
Remélem, hogy ez a feldolgozhatatlan és érthetetlen össze nem függés egyszer csak leveri nálatok a biztosítékot, mint egy programban, ami végtelen hurokra fut.

Egy posztkommunista Putyint imádó Orbán fanjánk szájából meg komcsizást hallani.... már tavaly előtt sem nagyon értettem, tavaly már tökegyértelműen marhaság volt, idén meg csak fokozódik. Viszlát józan ész! Üdvözlégy véresszájú, tényfüggetlen migráncsbrüsszelsorosliberáncs világ.

2017.01.23. 12:28:30

@Ballib cenzúrázók réme 1: Ebből egyik sem igaz.
Egy multinál dolgoztam aki minden adót befizetett utánam, és még a magánnyugdíjamat is támogatta, viszont ez elmúlt 7 éveben egy forintot sem emelkedett a fizetésem, csak a kafetériák csökkentek. Az autómat is 9 évvel ezelőtt vettem. A nászutunk is elmarad,t külföldön nem jártam a szocialista csereüdültetések óta.
Abban nem lesz köszönet ha ugyanojan féreg módon veszik el az emberek vagyonát mint Rákosiék. Márpedig ebben az egy dologban jobban teljesít a fasiszta fideszed.

jet set 2017.01.23. 12:30:29

A fidesz akkor fog megbukni, ha lesz alternatíva. Jelenleg nincs. Ennyi. Ajvékolhatsz éjjel-nappal, akkor is a fidesz fog nyerni 2018-ban.

maneypulator 2017.01.23. 12:32:59

@Ballib cenzúrázók réme 1: Ha ekkora nagy király a OV akkor miért nem mer 2006 óta kiállni senkivel sem nyilvánosan vitázni? Legutóbb is próbálkozott az "ellenzék", de nem mert.
Miért csak előre egyeztetett kérdéseket lehet neki feltenni?

dr kíváncsivagyok 2017.01.23. 12:36:11

@MACISAJT: Most fosztják ki az Ukránokat ?
Látta Janukovics palotáját ?

maneypulator 2017.01.23. 12:37:36

@Ballib cenzúrázók réme 1: Te annyira hülye vagy, hogy az már fájhat :D!

"És miből van a te spórolt pénzed? Hát abból, hogy Orbán Viktor adót csökkentett és most már gazdag vagy! Tudsz miből adni az államnak!" - adót csökkentett? És mennyi új adót vezetett be?
Mindegy, ezt a részt még értem is, mert kellett, mert szarban volt az ország. Amit nem értek, hogy ha annyival jobban teljesít akkor ezekre a kérdésekre mi a válasz?
Mennyibe került 2009-ben egy euró?
Mennyibe került 2009-ben egy kiló kenyér?
Mennyibe került 2009-ben 1l üzemanyag?
...folytathatnám...

dr kíváncsivagyok 2017.01.23. 12:38:39

@jet set: Én nem bánnám, ha a fidesz nyerne 18- ban,...de addig tessenek lecserélni ezt a tolvaj vezetést, korrekt, becsületes, demokrata jobboldali káderekre,..pl. Professzorok Batthyányi Köre tagjai...

dr kíváncsivagyok 2017.01.23. 12:47:06

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Nektek Gyurcsány-fóbiátok van ? Bár nagyjából egyetértek a mostani megszólalásaival, de vissza kéne vonulnia. Erről ennyit. Én inkább Orbán-imádatot látok a némely jobboldali embertársam részéről,...ok nélkül. Mikor értitek meg végre, hogy aki szerint Orbánnak takarodnia kell ,..nem feltétlenül "ballib " kormányban gondolkodik, hanem BECSÜLETES , hozzáérő, demokrata kormányt szeretne...,lehet jobboldalii konzervatív , keresztény is akár

konrada 2017.01.23. 12:48:17

@Ballib cenzúrázók réme 1:
Majd ha nem mások neve mögé bújsz, úgy elpolemizálhatunk a felvetéseden, de trolletetést nem vállalok!;)

dr kíváncsivagyok 2017.01.23. 12:48:30

@NBarbieReloaded: A fidesz nem a látszatra sem ad...lopás tekintetében,...hanem törvényszintre emelte !

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.23. 13:03:08

@dr kíváncsivagyok:

Jelenleg Orbán az optimális. Az általa jelölt alapirány helyes. Ez csak rontaná a leváltása.

Jabi 2017.01.23. 13:11:48

@Ballib cenzúrázók réme 1: Pont ez a gond, hogy akkor egy fiatal, demokrata, európai fickó volt, most meg egy nettó korrupt disznó, aki megveszi kilóra a nemzetféltő félelemre fogékony, többnyire olvasatlan embertömeget.

"Magyar ember hátán szántani lehet, ha nemzeti színű az eke" /Mikszáth/

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.01.23. 13:14:56

Remek írás. Viszont akik még ma is fidesz pártiak, azok ezt soha nem fogják szégyelni. Egyszerűen nem érdekli majd őket, nem gondolkoznak ilyesmin. Beállnak az akkor majd éppen aktuális autokrata pöcs alá seggszagot szívni, ahogy ma is teszik. Nekik ez kell, mindig lesz 1 millió ilyen az országban.

konrada 2017.01.23. 13:15:48

@maneypulator:
Kenyér fogyasztói átlagára 2009: 241 Ft/kg - 2016: 263 Ft/kg +8%
benzin fogyasztói ára 2009: 299 Ft/l - 2017: 367 Ft/l +23%
Euro 2009 január: 280 Ft - 2017: 309 Ft +10%

Infláció: +22,2%
nettó átlagbér 2009: 123 557 Ft, 2016: 181 920 Ft +47%

Azaz az általad kért adatoknál az üzemanyagárak nagyjából infláció közeli, a kenyér ára bőven az alatti, az árfolyamváltozás meg kisebb, mint az € és Ft inflációja közötti különbség.

Gondolom ezekre voltál kiváncsi....

Balt 2017.01.23. 13:24:33

@BaIt: Berágtál, nicktolvaj köcsög? Ilyenek vagytok, komcsi gyökerek: 100 éve folyamatosan loptok, de legalább idén megünnepelhetitek a Téli palota ostromát.

rfbzs 2017.01.23. 13:27:31

@Tdizsolt:
Kőfejű barom! Ország szégyenei az így gondolkodók.
Az írás tökéletes, a hozzád hasonló barmok meg inkább meg se szólalnának!
Ártalmas minden gondolatotok.
Szégyellni fogjátok, bizony.

rfbzs 2017.01.23. 13:30:17

@Balt .......................... az eredeti: @Ballib cenzúrázók réme 1:
De bizony kritizálják.
Maga meg egy őrült hülye a bircamannal együtt. Ostoba kőfejű bsrmok.

Tdizsolt 2017.01.23. 13:53:09

@rfbzs:

Ki a faszom vagy te gyökér?
Téged is lecsavarlak,ha kell...

metax 2017.01.23. 13:53:42

@dr kíváncsivagyok: "Senki sem várja , hogy a "ballibek" válság le Orvbánt..."

Orbánt senki sem fogja LEVÁLTANI.

Orbánt csak MEGBUKTATNI lehet.

Az előbbi országgyűlési választások alkalmával a parlamenti váltógazdálkodának megfelelően, a rendszer keretein belül történne meg (de nem fog, természetellenes dolog lenne).

Az utóbbi a fennálló rendszer megsemmisítésével, rendszerváltással jár. Ez viszont túlmutat az országgyűlési választások procedúráján.
Látni kellene, hogy Orbán megszüntette a 2010 előtti köztársaságot, új rendszert hozott létre és mindent megtett, hogy ebben hatalmát bebiztosítsa.
Ebből az következik, hogy választásokon ezt a rezsimet eltávolítani már nem lehet. Orbán ELŰZÉSE csak a fennálló rendszer megsemmisítésével együtt fog megvalósulni, de semmiképpen sem sima - ráadásul a rezsim által rendezett - választások útján.

2017.01.23. 13:58:10

@midnight coder:

Így viszont 20 év múlva ott már Mad Max lesz -"

elképesztő, hogy egyesek ezt el is hiszik. szerintem ez a butaság, önhittség és öncsalás keveréke, némi tájékozatlansággal megspékelve.
vagy csak tudatos demagógia

2017.01.23. 13:59:44

@MACISAJT:

nekem már egyvalami megérte: az hogy nem "ezek" vannak hatalmon..Hogy nem a strigák és honkupecek, nem az apró antall pereputtyok, nem a kókák, demszkik, mesterháziak, nem mszp-szdsz bagázs ormányoz."

így gondolkodik az aljas hülye, ugyebár.

2017.01.23. 14:02:12

@metax:

erről lehet álmodozni.
most is simán le lehetne váltani, ha elég sok ember szavazna az ellenzékre, de ha otthon maradnak vagy elmennek a fideszre szavazni, akkor persze hogy nem válthatjuk le.

metax 2017.01.23. 14:03:16

@dr kíváncsivagyok: "A fidesz 6 éve alatt óvatos becsléssel is kb. 2000 milliárdot loptak el"

Ebbe a 2 000 milliárdba valahogy sehogy se fér bele az ellopott 3 000 milliárdnyi manyup vagyon. Inkább adjuk még hozzá.

nagybátyád 2017.01.23. 14:07:29

@Ballib cenzúrázók réme 1: te segg! A baloldal totálisan nem liberális. Mi keményebb diktatúrát fogunk bevezetni, mint amitől a kulák nagyapád befosott - érted, Mi NEM vagyunk libsik. Azok ti vagytok. Ha majd úgy alakul a helyzet, hogy elege lest a csúti geciből az országnak, akkor meg fogod tudni, mire jók a stadionjaitok. Abszolút nem libsi megoldás lesz, seggarc :D :D :D A baloldal DIKTATÚRA!!!! És nagyon kemény, bizony.... Idióta barom, szerinted a GULAG az valamiféle libsi úttörőtábor volt? na, majd megkóstolhatjátok, hehehe

metax 2017.01.23. 14:07:39

@WiteNoir: Belorussziában is van ellenzék. Meg Oroszo.-ban is. Csak el kellene menni szavazni, és nem otthon maradni, vagy nem Lukasenkára, vagy Putyinra voksolni, nemde?!

BéLóg 2017.01.23. 14:10:22

Vischfúúl tinking of a vannabí netharcostól.

De nehogy abbahagyjátok az írást, mert kelletek ti 2018-ra bizony!
Lehetőleg hülyézzétek le minél többször azokat, akiknek a szavazataira ácsingóztok, tegyétek pellengérre és ébresszetek bennük minél nagyobb bűntudatot.
Enélkül ugyanis sosem lesz meg a négyötöd, leggfeljebb a háromnegyedet lehet megcélozni.

1ghost 2017.01.23. 14:13:20

Hogy a picsába lehet az orbán még hatalmon, mikor amerre járunk-kelünk az országban a fidesz hallatán csak szitkozódnak, és köpnek az emberek, a vérmesebbje meg már szinte a kaszát egyenesíti, mert azt mondják másképp nem megy,

Viszket a tenyerük, alig várják már 2018-at úgy szeretnének törleszteni végre ennek a korrupt tolvaj, ganédombra (szerintem előbb sittre) való orbán-tiborcs-mészáros maffiának.

Traktoros lány 2017.01.23. 14:15:37

@WiteNoir: "ha otthon maradnak vagy elmennek a fideszre szavazni, akkor persze hogy nem válthatjuk le."
Micsoda axióma!!! :)))

BéLóg 2017.01.23. 14:44:02

@a nagy hohoohooo:
mondd, te feldolgoztad már magadban a női erőszakolókat mentegető hozzászólásaidat? Ahol azt mondtad, ha valaki 365 napon keresztül megerőszakol egy nőt de az a nő ugyanaz, akkor az EGY erőszak és a hüjje svédek csinálnak ebbők csak palávert, merthogy képesek azt 365 darabnak betudni.
Gondolom azóta minden nőismerősöd leköpött, elhagyott és most itt ülsz és a monitor előtt hígmagyarozva vered a farkadat.
De azt is tudom a "híg" miért jut eszedbe, hiszen benne ülsz! mert ez az egyetlen élvezeted van, nem igazán jutsz ki a retyóra.

igen, szemét fidesz, 1% körüli inflációval, sokkalsokkal kisebb rezsivel, adókedvezményekkel, családtámogatással, áfacsökentésekkel, államadósság ledolgozással, felminősített hitelbesorolással, eltüntetett IMF hitellel, szarból kihúzott devizahitelesekkel, 15% SZJA-val, satöbbi, satöbbi, satöbbi, satöbbi, lopnak a g******cik, lopnak!

Tudod mit? Adja a jósors hogy még vagy száz évig UGYANÍGY lophassanak ezek a g***cifideszék ti meg üljetek tovább a hígliberális szarban, verjétek a nyálatokat meg a billentyűt.

Ian Turel 2017.01.23. 14:55:17

A lopás kommunista szokás.
Végül is, mit várunk, ha minden KISZ-tag a parlementben ül közel 30 éve?

Olyat már el sem tudnak képzelni emberek, hogy a politikusnak nem a saját, és családja zsebének tömése a dolga, hanem az ország jövőjének biztosítása?

Nagyorrú Barbi 2017.01.23. 14:55:36

A blogger mikor szégyelli el magát,hogy büdös bolsi volt?

n3spr3ss0 2017.01.23. 14:59:36

Már régen szégyen annak lenni.Utoljára 1989-ben volt dicsőség.

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2017.01.23. 15:01:54

A poszttoló téved: _ma is_ szégyen fideszesnek lenni, a fidesz bűnszervezetre szavazni, vagy egyáltalán, bármiben támogatni őket. Ez a fasiszta bűnszervezet, ha csak az elmúlt 6 évét nézem (és eltekintek a korábbi 4 év garázdálkodásától), már annyi kárt okozott az országnak, mint egy kisebb háború. Nem csak intellektuális toprongy (agymosott barom) minden szavazója, és támogatója, de morális értelemben is egy féreg.
A fidesz-bűnszervezet vezetőinek, tagjainak, tevékeny támogatóinak büntetőjogi értelemben is bűnhődnie kell, a szavazóit meg amúgy is egész életében sújtani fogja a saját ostobaságuk terhe. Ha a szégyenük nem is, mert azt fel sem fogják...

n3spr3ss0 2017.01.23. 15:02:13

@1ghost: Ez valóban így van,ahogy mondod. Élő emberrel nem találkoztam aki Ne szidta volna őket,állítólag még is "mindenki" rájuk szavaz.

Zsoltbacsi 2017.01.23. 15:03:16

@1ghost:

Hajra! De azert ne legyen tul nagy a csalodas, megsugom, egyszer mar hallottam ezt a dumat.... 2014ben is ugyanezt mondtatok meg 1-2 hettel a valasztasok elott is. Ugye emlekszel? Az volt a duma, hogy az emberek ugyse merik megmondani a telefonban a kozvelemenykutatoknak, meg ugysem sikk ellenzekinek lenni, de az embereknek majd helyukon lesz a szivuk a fulke maganyaban, es lesz meglepetes... Hat lett meglepetes, orom volt nezni az osszefosas tagjait a kozos szimpadon, szerintem napokig nem esett le nekik....

NBarbieReloaded 2017.01.23. 15:06:07

@BéLóg: Felesleges ennyit irni a kadarista, gyurcsanyista akcionyugger czippel ferikenek, ugyse fogja fel. O elvesztette a valosaggal a kapcsolatot egyszer mikor bedolt az imadott kommunizmusa, meg megegyszer mikor imadott ferije is elqrta. Onnantol abban leli oromet, hogy ul a tardonai "eletmuveben", a kb. 1 milliot ero szolgalati paneljeben es kopkodi, nacizza, nyilasozza a nem vele egyet ertoket, tehat az ertelmeseket. :D
Egy igazi megkeseredett panelproli, aki 27. eve nem tud mit kezdeni a piacgazdasaggal, igy az csunyan elbant vele es ezert visszasirja a (szerinte) jo kommunizmust, amikor ilyen 4 elemis nimand senkikbol, miny o, jo hosszu nyelvvel meg lehetett valaki. :DD

Zsoltbacsi 2017.01.23. 15:06:32

@n3spr3ss0:

Az elozo irasom neked is szol

2017.01.23. 15:12:57

@ipartelep:

és ki bünteti meg őket, és mikor, és hogyan?

NBarbieReloaded 2017.01.23. 15:20:15

@ipartelep: Gyorsan ranezve 1-2 okadasodra a blogodon, tokeletes peldaja vagy annak, hogy miert nem fog soha tobbe a ballib fajtad valasztast nyerni. Csak ugy sugarzik a merhetetlen (de alaptalan) felsobbrenduseg es gyulolet, a nem a kedvenceidre szavazok komplett idiotazasa, hulyezese, ertelmi fogyatekosozasa stb. Ja, mert persze (hazug modon) altalanositani is csak a ballibaknak szabad, mindenki mas naci meg fasiszta, aki altalanosit (meg akkor is ha az o altalanositasaik ezerszer helytallobbak es igazak).
Es ennyi, ezt csinalja a ballib oldal kicsiben is meg nagyban is, azzal pedig meg senki nem nyert valasztast, hogy aki nem rank szavaz, az hulye, tanulatlan, idiota stb., ne szavazz tobbet a fideszre, hanem inkabb rank, akiknek ugyan nincs programja (de ha lenne is minek, mar tobbszor csunyan leegtunk vele), de legalabb mantrazzuk neked, hogy milyen hulye vagy.

dr kíváncsivagyok 2017.01.23. 15:20:48

@Jason Voorhees:
"Orbán leváltásához megfelelő ellenzék kellene. "
Nem feltétlenül. Nekem megfelelne , ha demokratikus, becsületes jobboldali párt alakulna,...és azok váltanák le. Orbán nem kormányoz, hanem nemzeti felső réteg kialakítása címén a haveroknak-rokonoknak lopja az EU és a nemzet vagyonát... Ennyike...,6 év alatt romlott a szociális állapot, az egészségügy, az oktatás, stb. viszon gombamód nőnek ki a földből a stadionok..., és őrült tempóban gazdagszanak a csókosok...

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2017.01.23. 15:22:42

@WiteNoir: Ha te valaha is néhány hozzászólásnál többet olvastál tőlem, akkor feltűnhetett volna már, hogy mindig pontosan fogalmazok. Valójában az energiáim nagy része arra menne el (ha belemennék abba a játékba), hogy az engem nem- vagy félreértők, rossz interpretációit javítgassam. De ezzel én mostanában nem foglalkozom - rájuk hagyom.
Most mégis kivételt teszek, de csak röviden: nem jósoltam, hanem egy kívánalmat, és szándékot fogalmaztam meg: úgy kellene lennie, úgy lenne jó, a helyes, ha lenne. Nem pedig: úgy lesz.

Ian Turel 2017.01.23. 15:23:39

Vicces, hogy a kommentelők hogy egymásnak esnek, és vetítik ki egymásra a frusztráltságukat. :D

Pedig 30 év alatt nem változott semmi. Még a személyi kultusz is ugyanolyan maradt.

dr kíváncsivagyok 2017.01.23. 15:27:45

@metax:
" "A fidesz 6 éve alatt óvatos becsléssel is kb. 2000 milliárdot loptak el"

Ebbe a 2 000 milliárdba valahogy sehogy se fér bele az ellopott 3 000 milliárdnyi manyup vagyon. Inkább adjuk még hozzá. "

A 2000 milliárdba csak a haverok-rokonok zsebébe vándorolt pénzt vettem bele... Pl . amit Matolcsi művel, az köztörvényes lopás : a kurvájának, de még az anyjának is milliós fizetést ad évek óta ! Na,...ezt kell visszavenni !

dr kíváncsivagyok 2017.01.23. 15:35:38

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:
Helyes irány a 6 hónapos várólista egy diagnosztikára a kórházakban ?
Helyes irány Eszékre 2 milliárdért stadiont építeni ?
Helyes irány az Etióp szintre zülleszteni az oktatást ?
Helyes irány a : nem vitázunk, inkább megsemmisítjük a kritikusokat ?

illaim 2017.01.23. 15:42:05

Trump beiktatása után alakul az új Világrend! Alibabával tárgyalt a 40+ rablók vezére Orbán! Nem vicc! Az Index is írja!

wolves84lb 2017.01.23. 15:42:11

@Tdizsolt: hinnye, egy keménytökű fideszcsicska...picipofám, privátban küldd már el az elérhetőségeidet...én szeretném, ha az utcán lecsavarnál a faszba...te kis csicska :)

wolves84lb 2017.01.23. 15:46:29

@Kalmár: te nagyon szinten aluli vagy, még fidesztrollnak is. Már csak ennyire telik árpiéktól?

"Erre ma olvasom, hogy folyamatosan csökken az államadósság és a munkanélküliség.....basszus, nagyon rafkósan lopnak ha hitel sem kell!"

Hol olvastál ma ilyet, áruld már el :)))))))))

(csak vicceltem, mielőtt tényleg komolyan vennéd...nyilván nem olvastál sehol ilyet, max a fidesz.hu-n)

1ghost 2017.01.23. 15:48:39

@n3spr3ss0:

Pontosan! Én emlékszem 2002-re! A választások előtt mindenki magabiztos fideszgyőzelmet jósolt, hülyének nézték, aki mást mond. Aztán akkora pofont kaptak, hogy a korrupt, tolvaj orbánt évekig Grazban kezelték, de facto azóta sem jött helyre.

És most az elégedetlenség összehasonlíthatlanul nagyobb mint akkor, fortyog minden, egy szikra, s az elkeseredett emberek megrohamozzák a parlamentet.

Nem véletlenül dübörög tehát a narancs propaganda, fosnak a tolvaj, rabló fideszganék, mint tavasszal az útszéli libák.

Én azon sem lepődnék meg, hogy jövőre, látván a közelgő vesztüket, jó néhány korrupt tolvaj (orbán-tiborcz-mészáros-rogán - garancsi), dél- amerikába emigrálna a magyarság ellen elkövetett bűntettek miatti felelősség kibújás okán, de szerintem ott is elkapja őket felálló demokrata kormány.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 15:48:53

@wolves84lb:

Hazudsz, mint minden ostoba Gyurcsány csicska:

http://www.google.com/publicdata/directory#!q=eu+gdp
GDP arányos hiány:
----------------------
2002:
Eu-s átlag: 60%, Magyarország: 54%

2010:
Eu-s átlag: 78%, Magyarország: 82%
Tehát az MSZP-SZDSZ kormány alat az EU-s átlaghoz képest is romlott, 28% adósság növekedés.

2014:
Eu-s átlag: 87%, Magyarország: 77%
Tehát a Fidesz kormány alatt az EU-s átlaghoz képest is javult, 5% csökkenés.

http://www.google.com/publicdata/directory#!q=eu+unemployment
Munkanélküliségi ráta:
-------------------------
2002:
Eu-s átlag: 8,9%, Magyarország: 5,5%

2010:
Eu-s átlag: 9,6%, Magyarország: 11,2%
Tehát az MSZP-SZDSZ kormány alatt az EU átlaghoz képest is jelentős romlás, 5,7%-os növekedés.

2014:
Eu-s átlag: 9,8%, Magyarország: 7,5%
Tehát a Fidesz kormány alatt az EU-s átlaghoz képest is javult, 3,7% csökkenés.

rfbzs 2017.01.23. 15:49:46

@Tdizsolt:
Gyökérségben nyertél.
Ha dilis leszel egy kommenttől, és ez a reakciód, akkor én nem tévedtem.
Szép napot, kőfej!

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 15:50:59

@dr kíváncsivagyok:

Hihetetlen mennyire sablonos ez a komcsi siránkozás, hazudozás.

- A komcsi elkúrók alatt 54%-ról 82%-ra nőtt az államadósság, most 75%-ra csökkent.

- A komcsi MSZP-SZDSZ alatt az EU legdrábább rezsijét fizettük, most az egyik legolcsóbbat.

- Hazaáruló Gyurcsányék alatt a munkanélküliségi ráta megduplázódott, most 20 éve nem látott mélységbe csökkent.

- A banki alapkamat és infláció a Hírhamisító Gyurcsanyisták rémuralma alatt, kétszámjegyű volt, most mindkettő rekord méretűen alacsony.

- Az országot és emebereket rommá adósították az Elkúrók devizába, a Fidesz kivezette a devizaadósságot.

- A szomszédos országok viszonylatában az ország GDP-je nálunk fejlődött az egyik legtöbbet a Fidesz alatt, szemben gyurcsány véle elkúrókkal akik az egész EU legszarabbjai voltak ebben is.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 15:52:11

@dr kíváncsivagyok:

Tisztán látszik, hogy az elkúrók a legrosszabb GDP növekedést hozták össze az egész régióban 2002-2010 között, a Fidesz alatt meg a régió közepén-élén voltunk a GDP növekedést tekintve 1998-2002 között, és 2010-2015 között egyaránt.
Megcsináltam a változás táblázatot, MSZP és Fidesz kormányokra lebontva.
Összesítésben a régióban 1998-2002 és 2010-2015 adatokat összeadva, mi fejlődtünka legtöbbet.

www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdec100.html

*****1998-2002**2002-2010**2010-2015
HUN***1300******1200******1200
SLO***2100******2800******300
CZE***1200******3200******1100
SLV***700******4000******1700
POL***800******2700******1500
ROM***700******2000******900

Jazo 2017.01.23. 15:52:43

Ha a mai ellenzéken múlik, akkor ez még sokáig nem fog bekövetkezni. Folyamatosan - már jó előre - a nem létező koncon marakodnak és eszükbe sem jut, hogy ha nem fognak össze, akkor minden marad, ahogy most van. Ez volt legutóbb is, ez lesz jövőre és 5 év múlva is. Fura dolog, hogy ennyi politikus nem ismeri a "kompromisszum" szót az idegen szavak szótárából...vagy azt a mondást, hogy "az ellenségem ellensége a barátom".

n3spr3ss0 2017.01.23. 15:53:18

@Ballib cenzúrázók réme 22: Már megint bűvészkedsz a számokkal,de a tények mást mutatnak.Igazi néphülyítő dumád van.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 15:55:23

@n3spr3ss0:

Szerencsétlenségedre a számokkal és az Eurostat adatokkal nem lehet bűvészkedni.

Ezek ugyanis tények, amik mutatják, hogy az Elkúrókra csak az agyhalottak és hazaárulók szavaznak.

wolves84lb 2017.01.23. 16:01:05

@Kalmár: Na, még egy igazságosizomfideszestibor :)))))))

Priviben jöhetnek az adatait, kishaver...hátha te legalább rendelkezel némi gerinc félével :)))

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.23. 16:04:23

@dr kíváncsivagyok:

Az első 2 nem helyes, de nem érinti az alapirányt.

A második 2 meg nem igaz.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 16:05:50

@wolves84lb:

A karaván halad, a Gyucrsnyista kutya ugat.

wolves84lb 2017.01.23. 16:10:35

@Tdizsolt: te batyufasz vagy, haver? ő szokott ilyen baromságokat írkálni :) igaz, ő egy gyáva szar, és sosem adja meg az elérhetőségeit, hogy talizhassunk. Szóval, ugye te nem vagy ilyen gyáva szar? :)

wolves84lb 2017.01.23. 16:22:03

@csentecsa: ha ezt face2face is vállalod, akkor a tiéd viszont be lesz verve, kishülye :)

wolves84lb 2017.01.23. 16:33:45

@MACISAJT: "És majd a Fideszt kellene szégyellni.
Na ne már :P"

Hát ne is...ahol ott van pozsgay és szűrösmátyás elvtrás, az csakis jó társaság lehet, amin semmi szégyellnivaló nincs :) Már a fideszeses szerint persze :)

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 16:35:07

@BaIt:

Amikor ballib nicktolvajok akcióznak..
Röhejes és szánalmas a GYurcsnyista banda ma is.

blog.hu/user/1210749
BaIt 0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 16:36:59

@wolves84lb:

Két féle komcsi van.
A reform kommunisták, akik keresztülverekedték a rendszerváltást,
És a Horn, Medgyessy és Gyurcsány féle mocskos komcsik, akik ezeket kibaszták a pártból és hátráltatták a rendszerváltást amíg erejük telt.

wolves84lb 2017.01.23. 16:37:41

@midnight coder:
"Így viszont 20 év múlva ott már Mad Max lesz - hacsak az EU nyugati országainak népei észbe nem kapnak, és nem küldik el Merkeléket a fészkes fenébe"

De ha esetleg mégsem lesz MadMax az EU-ban 20 év múlva, akkor szájbabaszhatlak egy szöges bézbólütővel? Csak egyszer...de akkor teljes erőből. Köszi előre is :)

2017.01.23. 16:43:11

@ipartelep:

igen, de ennek azért nincs sok értelme, mert ilyen nem lesz.
vagy egy összellenzéki összefogás váltja le a fideszt, vagy a balliberálisok tudnak kellően népszerűvé válni.
ha egyik sem következik be, akkor vagy egy exrém külső-belső sokk, vagy marad tartósan a fidesz, fidesz-jobbik, esetleg jobbik önállóan, bár arra egyelőre kevés az esély.
említett sokk híján lázadás itt aligha lesz, még meg sem érdemes fontolni a lehetőségét.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 16:44:22

@wolves84lb:

Klikkelgesd végig az alábbi weboldalakon található oldalakban.

Láthatod, hogy a tetves muszlim haverjaid hogyan erőszakolják, verik, és alázzák az őslakosokat Franciaországban, vagy épp Angliában.

Képekkel és videókkal ilusztrált tartalom.

www.gatestoneinstitute.org/5128/france-no-go-zones

www.gatestoneinstitute.org/5177/no-go-zones-britain

----

Szóval csak az agyhalottak és hazaáruló Soros bérencek akarnak az országból NO GO ZONE-ákat csinálni.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 16:46:01

@wolves84lb:

Vagy keress rá a "gang rape" szóra a google-ben.
Amint láthatod ezt a bulit is a muszlim haverjaid vezették be Európában.

1ghost 2017.01.23. 16:46:15

@Ballib cenzúrázók réme 22:

Te ezernickű bérhazudozó narancssfasz!

Látom éjjel-nappal itt rohadsz nickjeid tucatjain a neten, de jótanácsként inkább használd ki az időd másra, mert itt egyébként is csak röhögünk rajtad, a sitten pedig úgy sem lesz sok választási lehetőséged.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.23. 16:51:33

@1ghost:
Nem tudom feltünt-e, de van egy növekvő számsor a nicknevem mögött.
A növekedés egyik oka, hogy a ballib bolsi haverjaid cenzúráznak folyamatosan.
A másik, hogy véletlenül se akarok más nicken kommunikálni a magadfajta Gyurcsány csicskákkal.

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2017.01.23. 17:01:57

@WiteNoir: Először is, annak nagyon is van értelme, hogy tudatosan elkülönítsük egymástól az általunk vélt (tételezett, úgy tartott) helyességet, helytelenséget, és a jövő feltételezett eseményeit. Ez a kettő teljesen más műfaj. Ha az már világos, hogy éppen melyikről beszélünk, akkor azon belül lehet folytatni.
Például: én ugye itt röviden elmondtam, hogy a fidesz-bűnszervezet, és tagjainak tevékenysége büntetőjogi kategória (kell legyen), annak megfelelően kellene kezelni ezt a problémát. De hogy ennek megtörténtére mennyi az esély, az a másik kérdés, és téma.
És ha arról beszélünk, akkor azt mondom, hogy nagyon kevés rá az esély. Ennek az okára sem nehéz rájönni. (Bár ugye, a jelenségek ok-okozati lánca nem csak hosszú, de szerteágazó is, nem térhetek ki mindenre, nem kezdhetem a kályhától). Így csak néhányat mondok az okok közül: Nincs hiteles ellenzék (amelyben a nép megbízik.) Ezzel összefügg a nép fásultsága -az "úgyis mind egyforma" általános (bár helytelen ) vélemény, Technikai ok is van, sőt nagyon fontos is: A fideszbűnözők rájöttek, hogy nem az egész népet kell meggyőzniük, hanem csak a szavazók nagyobb részét. Ehhez az kell, hogy kialakítsanak egy fanatizált agymosott tömeget (ez most kb. 1.5 millió idióta), de úgy hogy ezenközben a többiek nagy része ne menjen el szavazni, vagy ha elmegy (ez is fontos) a megosztott, széttördelt ellenzékre szavazzon.
És ez egy olyan recept, ami még akkor is hatalomba emeli őket, ha az egész szavazójogú lakosságnak akár csak egytizede szavaz rájuk.
Ezért (és persze még egyéb okok is vannak, nem sorolhatom fel mind, pl különféle módokon csalnak is) most az a helyzet, hogy a fideszmaffiát ilyen körülmények között nem lehet választáson legyőzni.

És hogy mégis, mit kellene ellenük csinálni, na az meg egy harmadik kérdés.

wolves84lb 2017.01.23. 17:03:43

@NBarbieReloaded: "Azt hiszem nem maradt ki a cikkbol egy hatasvadasz klise sem, talan csak a nyavogo kiscica.
Felreertes ne essek, en is alig varoom, hogy bukjon a fidesz, de annal szanalmasabb es egyben viccesebb nincs, mint amikor a ballibak almodoznak elszamoltatasrol.
Pont annyira lesznek sajnos a fideszes tolvajok is elszamoltatva, mint a ballib tolvajok voltak. Sehogy.
Ahogy az elozo tolvajoknak, ugy ezeknek is jo ugyvedeik vannak, akik megmondtak, hogy hogy kell ugy lopni, hogy ne kerulhess bortonbe, hogy kell ugy torvenyt modositani, hogy utana rohogve legyints egyet, ha az elszamoltatasodrol kezd valaki beszelni."

És itt van barbi, az a fideszzombi, aki jobbikosnak mutatja magát...:)
Áruld már el, te sötét barom, mégis hogy kellett volna és legfőképp kinek kellett volna elszámoltatni a szocikat? Csak nem a fidesznek? Csak nem? poltpétertől kezdve az ÖSSZES fontos poszton fideszesek ülnek, mégsem sikerült még azt a barom hagyót sem lesittelni. Vajon miért? Hm?
Vajon miért védekezhet szabadlábon Vizoviczky? vajon miért is nem lett következménye a szoci alelnök 240milliójának?

1ghost 2017.01.23. 17:09:35

@Ballib cenzúrázók réme 22:

Grat bazdmeg, három mondaton belül hármat hazudni, hogy tépnék ki a nyelvedet, s dugnák a gazdád seggébe. Bár te még ennek is örülnél, nem kéne a net és orbán ülepe között ingáznod.

Rwindx 2017.01.23. 17:12:09

Európa kávézó mi? Akkor biztos nem ostoba csőcselék, mint a ballib általában :D

Orbán meg fog bukni, ez biztos, sőt valószínűleg utána már soha többet nem látjuk a politikában. Jön más. De ti szarháziak már megbuktatok, semmi keresnivalója a pártjaitoknak a politikában, max egy fekete keretes hírdetés formájában.

Tdizsolt 2017.01.23. 17:12:29

@wolves84lb:

Mit picipofámozol,te töketlen? Csak nem egy meleg biboldót sodort ide a szél?...fiatalkorú buzikat nem bántok elvből,de ha gondolod összeöklözhetünk,aztán meglátjuk mi lesz a végeredmény. A szöges bézbózütőt se hagyd otthon,növeld az esélyeidet...Holnap délután öt órakor várlak az Őrsön,a P+R-ben...Egy V70-es Volvóval érkezem,meg fogsz ismerni...ha van vér abban a hatalmas faszodban,ott leszel...te kis csicska :)

wolves84lb 2017.01.23. 17:12:44

@maneypulator: tényleg nem ismeritek fel az igazi barom fideszest, és a kamu-fideszeseket? :))))) Én jókat röhögök Ballib 1-en, mert ő durván parodizál :))

Sütemény1975 2017.01.23. 17:13:19

A blogger a sajat tapasztalait irja, csak Ő a baloldallal járt így....

putris72 2017.01.23. 17:18:16

@dr kíváncsivagyok: Hu!Te aztán tudsz!!Tehát 2000 milliárdot el loptak,meg plusz 3000 milliárd magánnyup pénzt!Mindezt 6 év alatt!!Akkor csak egy kérdésem van??Mond,hogy tudtak vissza fizetni 8800 milliárd forintot az IMF-nek?Visszafizették a vállalkozástoktoll a szocik által visszatartott áft 250 milliárd!Miként lehet,hogy növekedett a gazdaság,és csökkent az adósság,és a munkanélküliség?Hogy lehet,hogy nőnek a bérek,és csökken a rezsi,és az áfa??

Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.01.23. 17:18:51

@BaIt:

Te mindenlében összevissza hazudozó gyurcsányista liberális! Orbán Vikotr alatt oylan eredmények fognak jönni, mint még soha.

Csak néhány, hogy elmondhasd a Soros gazdádnak a rossz hírt:

Orbán Viktor megígerte, hogy 2018-ban 50% alatt lesz az államadósság. Már 78%-on állunk a ballibsi elkúrás 81%-a után, tehát ez a cél játszva teljesülni is fog!
www.nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/hirlevelek-egyben/2014-februar/feb-28

Orbán Viktor megígérte, hogy 1 millió új adózó munkahelyet teremt 2020-ra. Ebből már ma megvan 800 ezer, a maradékot fél kézzel is meg lehet teremteni.

www.hrportal.hu/hr/nem-lesz-meg-az-1-millio-munkahely-20161021.html

Ma magyarországon akkora a gazdasági növekedés, hogy Orbán Viktor 4 millió bevándorlót fog behozni az országba, hogy fenntartsa a világrekorder növekedésünket. Mit nem adnának a válságban síránkozó EU országok, ha nekik is ilyen kellemes gondjaik lennének mint nekünk!

www.origo.hu/itthon/20010608orban.html

wolves84lb 2017.01.23. 17:25:00

@Ballib cenzúrázók réme 22: elhiszem, hogy te elhiszed ezt, mivel ezt Ők mondták neked, de ettől ez baromság. a kommunista az kommunista, pont. persze a fideszesek ezt nem merik vállalni, hiszen szinte mindnek van vaj a füle mögött.

Szelid sunmalac 2017.01.23. 17:27:21

@Tdizsolt: Jajjj isenem..probaltma en ezt mar ilyne nagypofaju kocsogokkel, mint te. Akkor meg $$$-nek hivtak a faszkalapot. Az se jott el. Te sem leszel ott.

wolves84lb 2017.01.23. 17:27:38

@Ballib cenzúrázók réme 22: remélem, te leszel az első, akit a faszára húz Ali és Abdul :))))

wolves84lb 2017.01.23. 17:29:11

@Ballib cenzúrázók réme 22: látom, jól értesült vagy a témában. Szóval, ha lesz vmi kis hóm-videód Alival és Abdullal, sztem tedd fel az indavideo-ra :)

Tdizsolt 2017.01.23. 17:30:45

@Szelid sunmalac:

Te még általánosba jársz,ugye? Mert a 3.-os fiam jobb helyesírásból,mint Te, te kocsog....

Tdizsolt 2017.01.23. 17:32:36

@Tdizsolt:

Vagy csak remeg a kezed az idegtől,és össze-vissza nyomkodod a billentyűket,picipofám?... :)

dare 2017.01.23. 17:38:20

Azért nem szeretne az ember 2-szer ugyanabba a kardba beledőlni, egy levitézlett embert nem kéne újra hatalmi pozíció közelébe se engedni, mert egy olyan mókuskerékre váltunk azzal jegyet, amibe nagyon belefáradunk.
A Fideszt le kell váltani, ez tény.
Talán gyakorolhatnánk valami olyan megvalósítást, hogy aki már volt hatalmon, azt többé már ne kerüljön be a parlamentbe.
Mindegy hogy jó volt-e amit csinált vagy nem, volt ideje, volt lehetősége, köszönni szépen és pá pá.
Ezzel elkerülhetjük azt a Stockholm szindrómát, amivel már nagyon sokan megfertőződtek, és ez nekünk se jó, nekik se jó.
Nem tovább parádézni, hanem elmenni szépen valahová, minél távolabb a politikától, és átadni a helyet másnak.
Én már csak azt nem értem, hogy egy olyan ember, aki felruházta hatalommal Orbánt, fegyvert adott neki, muníciót a harchoz, az mi a fészkes lópikuláért nem tűnik el végre az összes olyan politikussal együtt, akik előidézték ezt nekünk?
Én nem akarok egy olyan embert se a hatalom környékén se látni, aki már volt hatalmon.
Csomagol és viszlát.

wolves84lb 2017.01.23. 17:39:35

@Tdizsolt: mi van, picipofám, bánt valami? Nem nyálazta be a farkát valamelyik barátod, mielőtt faszrahúzott, és emiatt vagy morci?
Tudod, a látensek szoktak ugrani ennyire, ha félnek, kiderül, a répát nem csak a húslevesben szeretik :)

Gondolom, a fostalicska volvódon nagy betűkkel rajta lesz, hogy "tdizsoltiablog.hu-ról"...vagy csak rózsaszín lesz, cicukám? :) Vagy miről is kéne megismerjelek? :)
Nem tudom, te hol a rákban lakhatsz, de sztem legyen a randi kicsit beljebb...mondjuk a Markó utcában, mivel én ott dolgozok. Ne aggódj, bemegyünk a kapualjba, ahogy szoktad akkor is, amikor épp strihelsz az utcán. Csak én nem adom oda a szokásos 500 ft-ot a szopásért, ha nem baj.

Baszod...tdizsolt....ezt a nevet...:)) Nem mondták még, hogy szánalmas vagy? Legalább annyira, mint a fostalicska dízeled? :) Remélem, megcsipeltetted okosba...hogy kormoljon rendesen :)

Szóval...privátban várom az igazi elérhetőségedet...telefonszám pl...ha annyira kívánod a nagy faszomat :)

wolves84lb 2017.01.23. 17:41:31

@Tdizsolt: a 3.-os fiad ugye a testvéred is? Hiszen a cigóknál úgy szokás, hogy a nagyját az apa csinálja, az apraját meg a nagyja...:)

Mond csak, egy osztályba is jártok a fiaddal? Vagy te már elvégezted a 4 elemit? :)

wolves84lb 2017.01.23. 17:44:52

@Tdizsolt: remélem, a picipofámmal nem arra próbáltál utalni, hogy esetleg sunmalac és én ugyanazok lennénk...:)

Csak mert akkor szólok, hogy kurvára nem. Esetleg láthatod azt is, hogy én ékezettel írok, ő meg nem. Egyéb apróságokkal nem fárasztalak, mint szemantika, stílus, szóhasználat, stb...

NBarbieReloaded 2017.01.23. 17:55:06

@wolves84lb: Igen es itt van a butuska wolves is, aki mikor kifogynak a sosem letezo ervei akkor mindenkit kihiv bunyozni. :DD Idiota barom. :D
Masreszt szinten o az, aki ha valaki vilagosan leirja, hogy bukhat a fidesz is, az nem szamit, mert ot nem lehet atverni, o tudja, hogy ez csak alca es valojaban akkor is fideszes az ember.
Te Jezus Ur Isten.
Asszem nincs tobb kerdesem, menjel gyurjal egyet, az ottani IQ negativ legkor valo neked oreg. :)

a nagy hohoohooo 2017.01.23. 17:56:43

@MACISAJT: Höhöö copy...
""et"" szót (és az azt követő szavakat) a kereső figyelmen kívül hagyta, mivel egyszerre legfeljebb 32 szó adható meg keresési feltételként.
Keresési eredmények
Teljesen nyilvánvaló - NemGogol
nemgogol.blog.hu/2016/11/01/teljesen_nyilvanvalo
2016. nov. 1. - És Magyarországon az '56-os forradalom bukása után a forradalom vérbe fojtásából .... Németország is ide jutott volna ha mondjuk a bukás után megtartották volna a ... De azok sorsa a bukás után egy pillanatra sem volt kérdéses. Magyarországon viszont kivették az MSZMP nevéből az M-et( amúgy ami ...
Hitler lapjához hasonlította Kósa Lajos a Népszabadságot - Kettős ...
kettosmerce.blog.hu/2016/.../hitler_lapjahoz_hasonlitotta_kosa_lajos_a_nepszabadsag...
2016. okt. 31. - Kósa Lajos Tisza István szobrának avatásán a Völkischer ... a pártot annak minden tettét, mint a Völkischer Beobachter.” ... Ha PayPalen vagy banki utalással támogatnál minket, klikk ide! ... Pető Péter: Eljött az igazság utáni politika fénykora .... Németország is ide jutott volna ha mondjuk a bukás után ...

nemgogol.blog.hu/2016/11/01/teljesen_nyilvanvalo

Tdizsolt 2017.01.23. 17:58:29

@wolves84lb:

Ezekkel a velős,"most odabaszok neki" beszólásaiddal is csak azt bizonyítod,hogy te sem vagy több10-15 évesnél... Nem,nem vagyok cigány,bár inkább lennék az,mint metélt zsidóbérenc,ha jól tudom nálatok dívik a gyermekkorú fiúk megbecstelenítése,ami a szaros szentírásotok szerint nem büntetendő...vagy tévedek?

És mi lesz a randevúval? Vagy olyan messze "lakol" pesttől,hogy onnan nincs közvetlen járat a fővárosba? Te kis csicska... :)

wolves84lb 2017.01.23. 18:07:49

@NBarbieReloaded: ugye nem zavar, hogy a naccerű tdizsolesz ajánlgatta a "bunyót", én csak felkínáltam neki az esélyt? Ugye nem? Semmi baj, nagyorrúbarbika...majd máskor :)

Szelid sunmalac 2017.01.23. 18:10:23

@Tdizsolt: Ennyi? Tenyleg ennyire telt? Helyesiras? Miert nem TARTAMILAG reagalsz? Amugy meg elutesrol halltal mar? Nem mi? ...Hat persze, hogy nem....nagypofaju.

Szelid sunmalac 2017.01.23. 18:12:11

@wolves84lb: Mi bajod a szemantikammal? Nagyon szep es kifejezo szemantikam van! Ketto is!

Tdizsolt 2017.01.23. 18:14:31

@Szelid sunmalac:

1: Tartalmilag nincs mihez hozzászólni,
2: Elütés?....de ennyiszer? Drága barátom...

wolves84lb 2017.01.23. 18:16:48

@Tdizsolt: nálam ciki a velős, odabaszós beszólás, viszont nálad a csillogó humorod egyik apró bizonyítéka...ugye? Hát aranyapám, neked nem ment a matek általánosban, ugye? Mert a logika az valami távoli ismeretlen és egzotikus hely számodra, ahogy látom :)

Ezt bizonyítja az is, hogy nem értetted meg: nem csinálok hülyét magamból egy P+R parkolóban a világ végén miattad. Nem fogok egy V70es volvót keresgélni, amit majd megismerek...hogy miről, arról nem ugattál egy kurva szót sem, mert takony van a gerinced helyén. Dobd be a rendszámot, haver...vagy valamit. Egy szaros volvo nem a világ közepe, baszod...ugyan honnan ismerném meg? :)

Tudod, ezért kértelek, hogy privátban add meg az elérhetőségeidet...nem kell itt, nem akarom, hogy utána meg azért sírj, hogy visszaélnék az adataiddal.

A Markó utca kicsit jobb hely a randira...jóval kevesebb autó áll itt, és mivel ide járok, tudom, hogy V70es volvo nem szokott itt állni. Itt megismerlek, elég könnyedén. Ja, és mielőtt összeszarnád magad, nem a Kúria felé kell jönnöd, hanem a másik végébe.
Kettőnk közül te ajánlgatsz P+R parkolót...én kocsival járok dolgozni, háztól házig, szóval sztem hagyjuk ezt a részt...kis csicska :)

Tdizsolt 2017.01.23. 18:17:16

@wolves84lb:

Nem ajánlgattam,csak azoknak ajánlottam fel,akiknek nagy az arcuk,és minden ok nélkül becsméreltek úgy,hogy nem is ismernek.... A kettő nem ugyanaz...

wolves84lb 2017.01.23. 18:19:03

@Szelid sunmalac: semmi bajom nincs vele...csupán sztem másképp írunk, másképp fogalmazunk. Mivel mindketten értelmes emberek vagyunk, választékosan, de saját szájízzel :)

Tdizsolt 2017.01.23. 18:23:02

@Tdizsolt:

A végén még kiderül,hogy valami elbaszott fegyőr vagy? Vagy a családod látogatod hébe-hóba? Tehát neked Pest egyik közlekedési központja a világ végén van? Azért a P+R-ben,mert ott tőbb a szemtanú te szarházi...Persze,dobok rendszámot,meg taj számot,meg tel. számot,meg utca házszámot...viccelsz öcsi?....Röhejes vagy picipofám....

wolves84lb 2017.01.23. 18:23:48

@Tdizsolt:
Egészen pontosan ezt írtad:
"@a nagy hohoohooo:
Addig hehehe-zel,amíg valaki le nem veri azt a hülye fejedet...a monitor előtt ülve nagy a pofád,mindenkit degradálsz,az utcán meg füled-farkad behúzva osonsz,nehogy valaki észre vegye azt a tenyérbemászó pofádat,és lebasszon egyet(ha egyáltalán kimerészkedsz az otthon biztonságos öleléséből)...rohadt sok szabadidőd lehet,hogy ilyen szép kerek regényeket írogatsz ahelyett,hogy inkább kivernéd...megtartalak abban a hitedben,hogy veled együtt a magadhoz hasonló idióta kockák az interneten mindenféle következmény nélkül beszólhatnak bárkinek,de tudd,ha összefutnánk,lecsavarnálak mint a szart! Minden jót,te ballib bibsi..."

És ugye úgy kezdődött, hogy te beokádtál egy baromságot, a kolléga meg felhívta erre a figyelmedet...amire te mint izomjóska verést helyeztél kilátásba.

wolves84lb 2017.01.23. 18:29:34

@Tdizsolt: jah, fegyőr vagyok...azért írtam, hogy nem AZON a végén dolgozok, ahol a hozzád hasonló kis cigók szokták várni a családot :) Segítek, videékikém, a Kúria is azon a végén van a Markónak.
Bocs, számomra az Örs kint van a halál faszán - nekem a belváros az a Belváros, nem pedig a Kőbánya, meg Zugló.

Ha szemtanút szeretnél, a Markónál jobbat nem is kereshetnél. Annyi kamera van, mint az Oscar-gálán. Bár sejtem én, hogy ez csak a kifogás része a bulinak :)

Na, akkor sztem mára hanyagolj...meg a jövőben is. Ha valami mondanivalód van, akkor tudod, mi a dolgod...

NBarbieReloaded 2017.01.23. 18:32:34

@wolves84lb: Jaa, hogy czippel ferinek ajanlott verest? Hat ez a nagypofaju 4 elemis akcionyugger, a hondvedseg szegyene mar kihuzta par embernel a gyufat, szoval ezen nem csodalkozom. :)

Ja, @Tdizsolt: tudom ferike cimet, ha erdekel...:)

Tdizsolt 2017.01.23. 18:55:42

@wolves84lb:

A XVII-ben lakom cca. 34 éve,és nem ide születtem...(ennyire vagyok vidéki)...értem már,azért erőlteted a Markót,mert ott be vagy védve? Vicces fiú vagy te...az Örsön ott leszek holnap,ha Te nem,az a TE szégyened lesz....

Tdizsolt 2017.01.23. 18:57:42

@Tdizsolt:

Részemről ennyi,nem vagyok hajlandó tovább tépni a számat miattad,egy szóval sem érsz többet számomra....

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.01.23. 18:59:34

ELtértetetk a tárgytól vazze..

A szégyenkező Gyurcsány csicskák szerint szégyen lesz Orbánra szavazni majd egyszer, amikor szégyenükben a Soros bérencek mind elmentek a picsába.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.01.23. 19:01:47

@Tdizsolt:

Ne adj tápot nekik.
A hivatásos Gyurcsány bérencek minnél több infot gyűjtenek a fórumozókról és listázzák őket.
Ha kiderítik ki vagy ráduszítják az indexes Sixx és Sajó féle tetveket egy lejárató riport erejéig.

Szard le őket, ennyit érdemelnek, és ezt kell tenni velük.

Tdizsolt 2017.01.23. 19:06:11

@Legeslegalja:

Igen,köszi,realizálódott bennem,hogy ezek papírkutyák,említésre sem méltóak,csak elkapott a sikítófrász attól,amiket itt össze-vissza firkálnak...kár volt beleülnöm a hintába,már leesett...inkább megyek,és elaltatom a kislányomat... :)

Üdv:Zsolt

(U.i.: Te se húzd fel magad rajtuk,nem éri meg!)

a nagy hohoohooo 2017.01.23. 19:09:34

@Ballib Cenzúrázók Réme 11: Ha a hülyeséged virágozna, már régen virágoskert lennél.Ezt a sok veretes baromságot el is hiszed,vagy csak minket kápráztatsz vele?...ha az agymosástól még nőni is lehetne, te seggen ülve nyalnád a holdat.
Valójában 11,8 százalékos a magyar munkanélküliség?
2016. december 19. hétfő

Hiába folyamatosan javuló statisztika, ha a teljes képet vizsgáljuk, a regisztráltnál jóval nagyobb munkanélküliség látszik.
mfor.hu/cikkek/makro/11_8_szazalekos_a_valos_munkanelkuliseg_idehaza_.html

"Külföldről szóltak be keményen az Orbán-kormánynak

2016. december 16. - 10:55

Első ránézésre, egy külső szemlélő számára talán minden rendben van, belülről azonban szép lassan rohad, amolyan Patyomkin-gazdaság - olvasható a Bloomberg Magyarországról szóló cikkében. A lapnak nyilatkozó szakértők szerint hiába a költségvetési fegyelem és a felminősítések, a kiszámíthatatlan, piacellenes intézkedések miatt egyszerűen nincs meg a külföldi befektetők bizalma az ország iránt, emiatt pedig folyamatosan csökken Magyarország növekedési potenciálja. A legfontosabb feladat az urambátyám-rendszer felszámolása, a piaci bizalom helyreállítása lenne, erre azonban egyelőre nem sok szándék mutatkozik...."

A magyar gazdaság olyan, mint egy lerohadt Trabant.
Semmi ereje nincs, de azért erős hátszélben az érdi lejtőn ez is gyorsan robog, lobog a szél, fújja a hajunk, maxira tekerve a Sláger Rádió, látszólag minden oké.

„A baj az, hogy Magyarországon valóban van egy ciklikus fellendülés (»hét bő esztendő« – erről már 2013 elején írtam), de ez egy strukturálisan egyre romló háttérben következik be. Kedvenc hasonlatom a lerohadt Trabant a magyar gazdaságra: semmi ereje nincs, de azért erős hátszélben az érdi lejtőn ez is gyorsan robog, lobog a szél, fújja a hajunk, maxira tekerve a Sláger Rádió, látszólag minden oké. Az NGM arra hivatkozik, hogy lám-lám mindenki jól érzi magát. A baj azonban az, hogy szép lassan a Trabantot Velorexre cseréljük, és a versenyképességi rangsor pont ezt mutatja.

Nincs azonnal következménye, hiszen amíg jön az EU-s pénzeső, és tart a globális gazdasági stabilitás, addig minden rendben van. Azonban a külső, európai támogatás nélkül a hazai gazdaság azonnal lefulladna. Szétzüllesztett intézményrendszerrel, a független intézmények felszámolásával, a kiszámíthatóság hiányával, gyengülő oktatással nehéz lesz versenyezni a jövőben. Ha nincs hátszél, nem fogunk haladni.

A hazai gazdaság benne van a hét bő esztendőben, de a mutyiszféra térnyerése azt mutatja, hogy a versenyképességi lecsúszás valós, és a hátszél elmúltával komoly következményei lesznek. Van 2-3 évünk, hogy fordítsunk ezeken a folyamatokon, különben ismét olyat csattanunk majd, mint 2009-ben vagy 1994-95-ben. Addig is élvezzük ki a menetszelet…”

Ha nem jönne ide , ebbe az Országba naponta 2 milliárd Uniós pénz - amit marok tartva , de elfogadnak - közben meg ál/- szélmalom-szabadságharcot vívnak a híveik "hüjítése" céljából az EU-val - annak is nem kis része Fidesz-közeli haverok zsebeibe varázsolódnak , ha nem lenne benn ebben az Országban 3 erős autógyártó - amihez a Fidesznek semmi köze -- akkor ezt az országot már rég be lehetett volna sóval hinteni ! Majd akkor hiszek az Orbáni reformokban , ha az majd nem csak a haveri Andyvajnák , Garancsik , a Tiborcvejkóék , Matolcsyk , Ragyástónik , "szíjgyártópetik , Poltpetinék és Mészároslőrinc-haverok élvezik , hanem lejut majd a kisember szintjéig is és a majd 1,5milliós, 111 ezer bruttó fizetésű ,minimálbéren tartott rabszolga nem 73 ezer nettót visz haza fizetésnapon , Orbánék a sikerpropagandájuk ellenére több , mint 6 év Qrmányzásuk alatt ennek a rétegnek is megduplázták !!! az adóikat - mert a világon nincs még ekkora elvonás egy gyalázatos , balkáni szintű minimálbérből más országban , mint M.országon - amiből kénytelen a maga és családja létét fenntartani és aminek Orbánék annak is jelentős részét vissza nem lopják a világbajnoki Orbáni 27 %-os , "világbajnoki" ÁFA megfizetése révén ...de Ők még kedvezőbb helyzetben vannak a minden tekintetben jogfosztott és éhbéren tartott "közmunkások" százezreihez képest.Most majd ismét rákényszerítik a munkaadókat egy jelentős minimálbér emelésre , aminek következtében még több adójárulék kerül az Orbáni büdzsébe !

a nagy hohoohooo 2017.01.23. 19:14:19

@Tdizsolt: Ugye te vagy az R(rezsi) Szilárd szellemi rokkantnyugdíjas?Utóbb valami óriás plakáton láttunk bohócnak öltözve reklámoztad ,hogy a mihígmélymagyarok rovásírásban is nagyobb a farkuk,messzebb tudnak PISAlni....
Azt olvastam csak az horkan fel akinek az anyját szexuálisan pejoratív értelemben emlegetik,alapos okkal,így van ez tapasztalatom szerint a teféle takonyjobberekkel.
Köszi jót mulattam,igazán jó volt látni ahogy még nagyobb hülyét csinálva magából kiröhögteti magát egy újabb jobber.

Fruka1 2017.01.23. 19:39:28

"Jobb, ha tudod: ezek a fiúk ellopták a pénzedet, és ha jön a számonkérés, felülnek az első repülőre és a svájci házaikba költöznek. Neked meg itt marad az ellopott jövő, és hogy megint majd pár év, amíg talán jobb lesz."
Nagyon jó az írás, tömören összefoglalja a jelenlegi állapotokat. Akik most a szekértolók, azok akkor majd a jövőbeni hatalom támogatói lesznek, ők fogják a leghangosabban elítélni a múltat. ez így volt a rendszerváltás utáni években is, a régi rendszer szekértolói, funkcionáriusai,igazgatók és művészek satöbbi, lettek a legnagyobb hazafiak és rendszerváltók hirtelen. Aztán mostanra tisztességben megőszült milliárdosok és milliomosok lettek a privatizációnak nevezett lopás következtében jónéhányan a mi pénzünkből, az ország vagyonából. De a mai magyar valóságban ez dicsőség, és teljesen rendben lévő dolog, sajnos. Közben az ország kivérzett, sok a jó stadion, viszont a kórházban és otthon is meghalnak az emberek akiknek még nem kellett volna. De ez sem baj, gondolom haljon aki tud, az elit pedig kijár Bécsbe, Milánóba, ide -oda kezelésre, és ez így rendben van úgy néz ki.Egy fogtömés is luxus már lassan, hiába dolgozik az ember. De a legnagyobb probléma az, hogy nincs egy megfelelő párt és vezető akire lehetne majd a voksot tenni, és elkezdődhetne valami más a kleptokrácia helyett....

cardiobascuralis 2017.01.23. 19:44:04

@fidesz maszop dk egykutya:
Ha Kádár rendszere jönne vissza, arra simán szavaznék.
Csakhogy Orbán Rákosi rendszerét építi, nem Kádárét. Arra meg nem.

Jolka40 2017.01.23. 19:52:54

@dare: Ez miért nem jutott eszedbe már 2010 előtt?

Parajpuding 2017.01.23. 19:55:19

Értelmes embereknek már most szégyen fideszesnek lenni. De ezek többsége genetikailag aljas és gyáva, mert amikor majd fordul a kocka, elsőként fognak letagadni és szánalmasan magyarázkodni, hogy azért mert...

Szabványok 2017.01.23. 19:58:51

@a nagy hohoohooo: 84%-ban egyetértek.Inkább csak hangsúlyokban tér el a véleményünk.
Sajnos hosszan írtál, nem olvassa el senki, nem fogja fel.

Szabványok 2017.01.23. 20:02:02

@Tdizsolt: :-)
Na, mit mondtam, kedves Nagy hohoohoo?
Íme a példa, hogy miként reagálnak egy 50 soros elemzésre.

midnight coder 2017.01.23. 20:06:09

@vajdasagi: "Vagy legalábbis nem a migránsok miatt, hanem Kína miatt."
Kína az, ami miatt előbb-utóbb mindenképp összeomlott volna. A folyamatot csak gyorsítják a migrik, mivel a szociális rendszert terhelik. A probléma akkor fog bekövetkezni, amikor az európai polgárok szembesülnek az életszínvonaluk drasztikus esésével, a fiatalok azzal, hogy esélyük sincs arra hogy melót találjanak - és lesz pár tízmillió olyan emberük akinek még ennyi esélyük sem lesz, és akkor sem nagyon rajongtak az európai civilizációért amikor még bőségesen jött a segílyke. A kettő együtt fogja elhozni a Mad Maxet.

midnight coder 2017.01.23. 20:10:39

@wolves84lb: Ezek valószínűségek: a jelenlegi folyamatok ebbe az irányba mutatnak. De lehet, hogy mondjuk 5 év múlva felébrednek a németek, franciák, norvégok, elzavarják a fenébe Merkelt és csapatát, és kizavarják az országból az összes migrit. Ehhez nem kell sok, csak valami nagyon nagy, több városnyi embert elpusztító terrortámadás.

cardiobascuralis 2017.01.23. 20:24:28

@guy:
Ja, bezzeg a szlovákok, azok mekkora gazdasági nagyhatalom, mi?
Valahogy mégis elérték, hogy nálunk sokkal szarabb helyzetből indulva mára fényéveket vernek Magyarországra. És még 3 évvel kevesebbjük is volt rá.

@metax:
Belorussziában nincs semmi, mert nincs ilyen nevű ország (illetve csak annyira, mint Polszka, Dojcsland meg Elleniká).
Fehéroroszország van.
Amit az ott élők a saját nyelvükön Belorussziának hívnak.

@BéLóg:
A felminősített hitelbesorolás még mindig nincs ott, ahol 2010-ben volt, amikor átvették a hatalmat.
A devizahiteleseket nem kihúzták a szarból, hanem vagy belenyomták, vagy benne hagyták. A többségnek a havi törlesztője vagy nőtt, vagy max. 1-2 ezer forintnyit csökkent.
Az 1% infláció meg esetleg papíron létezik, a valóságban jóval több. Mindezt úgy, hogy közben felélik az ország valuta- és aranytartalékát.

@1ghost:
Akármekkora az elégedetlenség, nincs kire szavazni.
Esetleg ha a Kétfarkú Kutya találna egy elfogadható miniszterelnök-jelöltet (ez lehetne akár Botka is, csak amíg az MSZP színeiben játszik, esélytelen).
Szóval maradni fog Orbán.

Amelyik párt meg nem a minél nagyobb részvételre fog buzdítani 2018-ban, az simán mocskos, aljas hazaáruló geci.

Tdizsolt 2017.01.23. 20:25:06

@Fruka1:

Ennyi....A lényeg tömören,értelmesen megfogalmazva...

gyászhuszár 2017.01.23. 20:30:39

Baromi jo iras de nem er semmit. Vergodes egy tal szarban. Jol megmondod bassza meg a tutit nyertel a lotton vazze?

cardiobascuralis 2017.01.23. 20:33:26

@Tdizsolt:
Lehet, hogy a fiad ismeri már az ékezetes betűket is, amiket te nem?

Tdizsolt 2017.01.23. 20:44:49

@Szabványok:

Nem jól írtad a balfasz nevét...a harmadik "ho" három O-val van...

cardiobascuralis 2017.01.23. 20:45:15

@Tdizsolt:
Ahogy látom, lefagyott épp a szájkarateprogram...

Tdizsolt 2017.01.23. 20:48:04

@cardiobascuralis:

A zapukám aztat üzeni hogy most nem tudd válaszolni mert éppen a bácsi anyukáját dugja háturról

Skankhunt42 2017.01.23. 20:51:32

@wolves84lb: kisköcsög, ha tényleg a Markóban dolgoznál akkor nem emberkednél ezzel. vagy egy frissen felszerelt 40kg-os veréb vagy akit nem mernek körletre engedni ezért bújtatják a toronyban.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.01.23. 20:55:10

@cardiobascuralis:

Azér ahoz pofa köll, hogy a szlovákokkal példálózz veretes Gyurcsanyista ként.

A Szlovákok mögöttünk kullogtak mindenben 2002-ben.
Amikor kedvenceid átvették a hatalmat, úgy lekúrták, hogy a GDP növekedésünk éppen fele annyi volt, mint a második legszarabbnak 2002-2010 között.
Így csúsztunk az EU utolsó helyére, a Görögökkel holtversenyben.

Szóval a Gyurcsány bénázását, és elkúrását ne aggasd a Fidesz nyakába, mert csak a magadfajta marhák hiszik el.

dare 2017.01.23. 21:01:56

@Jolka40: Eszembe volt, csak nem írtam le.
És nem is szavaztam soha levitézlett pártokra.
Gondolom te is vagy vele.

november13 2017.01.23. 21:02:40

Sokszor olyan érzésem van a fidesz mellett kardoskodó embereket hallgatva, mint amikor valaki egy bántalmazott kapcsolatban mentegeti az Őt terrorizáló/kihasználó felet. Nehéz belátni, hogy a szép szavak csak az udvarlás idejére szóltak, ki szereti bevallani, hogy csalatkozott? Az emberek kitartanak a választásuk mellett, mert kudarc ként élik meg a szembenézést. Ilyenkor jön a relativizálás, a másra mutogatás, de semmiképp sem a szembenézés. Utólag majd letagadják, elfelejtik. Az hogy elisszák a mama nyugdíját, vagy a gyerek cipőjére szánt pénzt, bagatel, hisz van benzin a kockaladában, sör a hűtőben, és a szomszéd is láthatja, van pénz, hisz kint van a parabola a tetőn

1ghost 2017.01.23. 21:03:06

@cardiobascuralis:
"Akármekkora az elégedetlenség, nincs kire szavazni."

Baromság. Két bit fölött ilyet senki nem mond.

Ezért inkább feküdj le, lazíts, hátha holnap jobb lesz.

Janossz 2017.01.23. 21:42:20

@midnight coder: Midnight darkness. Ez jobban illene hozzád.

cardiobascuralis 2017.01.23. 21:47:54

@Tdizsolt:
Ez a bácsi, akinek az anyukáját dugja, apukádnak az édesbátyja?
Gyanús volt eddig is, hogy gyakran hangzik el nálatok a dik má kifejezés...
Téged nem tudott még meg? Vagy téged a bácsi szokott? Esetleg a saját bátyád?
(Bocs, csak felszínesen ismerem a népszopásaitokat, kedves hiperpegmentált lányka.)

cardiobascuralis 2017.01.23. 21:48:30

@Skankhunt42:
Neked a szövegértés láthatóan nem az erősséged.

Janossz 2017.01.23. 21:50:50

@1ghost: "Akármekkora az elégedetlenség, nincs kire szavazni."
Nagyon bírom ezt a nincs kire dumát. Papagájék napjában százszor adják elő.
Hülyeség. Ha lop a raktáros, azonnal ki kell vágni. Majd lesz helyette másik.

cardiobascuralis 2017.01.23. 21:51:44

@Legeslegalja:
Bocs, azóta eltelt 7 év. A szlovákok kicsit jobban előznek, mint 2010-ben.
Ha kihúznád a fejed Orbán seggéből, talán te is látnád (bár a mákszem agyaddal nem hiszem, hogy felfognád, mit látsz).

Mellesleg kurvára nem a görögükkel voltunk egy szinten 2010-ben sem, ezt a vajdád csak a ti idióta fideszes szarevő pofátokba hazudta.
Nyugaton meg elmondta az igazat, hogy Magyarország egyáltalán nem áll rosszul, sőt, Bajnai milyen kurva jó munkát végzett. Csak hát ezt felfogni már kevés az agyatok.

cardiobascuralis 2017.01.23. 21:53:37

@1ghost:
Akkor mondd már meg, most kire lehetne szavazni érdemben.

EGY (1) nevet kérek. A bárki, az akárki, a 10-en is vannak nem elfogadható válasz.
Érted: 1 konkrét nevet.

cardiobascuralis 2017.01.23. 21:54:17

@Janossz:
Akkor neked is:
Akkor mondd már meg, most kire lehetne szavazni érdemben.

EGY (1) nevet kérek. A bárki, az akárki, a 10-en is vannak nem elfogadható válasz.
Érted: 1 konkrét nevet.

Janossz 2017.01.23. 21:59:01

@cardiobascuralis: Wittinghof. Parancsolj.
De biztos van még száz, aki különb lenne a mostaninál.

HorseFucker 2017.01.23. 22:04:41

@cardiobascuralis: Az nem hazugságvolt, hanem eltervezett pénzszerő akcio:
a 2 féreg fidess -es gazember 2 egymásutáni napon beugatta az államcsődőt, amitől a padlora esett az OTP. Itt nyerték az első pénzt a shortokkal
! Utána pár napra jelezték (ugyanaz a két förtelmes féreg genny állat), hogynincs is semmibaj, kilábalunk.Ekkor jött egy gyors Up . Ittnyerték a második nagy lóvét!
Rohadtak volna az anyjukba és basszák meg anyjukat a ravatalán !

cardiobascuralis 2017.01.23. 22:21:49

@Janossz:
Köszönöm.
És ki ismeri, ki tud róla bármit?
Azt nem kétlem, hogy Orbánnál bárki jobb lenne, csak hát ahhoz olyasvalaki kell, akiről el is hiszik a választók.

cardiobascuralis 2017.01.23. 22:22:53

@HorseFucker:
És azóta sem engedik visszaerősödni a forintot, ha kell, még áldoznak is rá kuszaszemék.
Pedig valójában a 260 Ft körüli euró lenne a valós ár.

1ghost 2017.01.23. 22:26:56

@cardiobascuralis:

Én azt értem bazmeg, hogy a Takony Árpád meg a rogán propaganda azt mondja, hogy nincs kire szavazni, de nekik ezért fizetnek. Remélem neked is, mert ha nem, akkor baromi nagy gáz van.

dare 2017.01.23. 22:48:40

@cardiobascuralis: Bocs, hogy belekotty, de csak annyit fűznék hozzá, mindenkinek saját megfontolásból, meggyőződésből kell egy pártra szavaznia.
Megnézi a pártokat ki mit kínál, és az alapján meghoz egy döntést.
Ha nem talál magának egy szimpatikusat se, az is egy döntés, még nem talált, van ilyen.
Viszont sokan meg se nézik a jelölteket (legyen tánc), és ez alapján nehéz elhinni azt, hogy nincs kire, nem tudnak kire szavazni.
Majd a szavazás előtt eldöntöd, utánanézel kire, vagy kikre lehet.
Van idő.

cardiobascuralis 2017.01.24. 01:27:23

@1ghost:
Én egy nevet kértem, nem terelést, azzal tele van a padlás.
Szóval KIRE?
EGY (1) nevet kérek.
A bárki, az akárki, a 10-en is vannak nem elfogadható válasz. Ahogy az sem, hogy melyik propaganda mit mond, mert az kb. annyira ismerem és utálom, mint te.
Érted: 1 konkrét nevet.

Mert valakire biztos szavazni fogok, és az biztos nem Orbán lesz, csak a sok szar közül nehéz lesz kiválasztani a legkevésbé büdöset.
Gyurcsány? - tuti nem
Vona - tuti nem
Botka - ha kibassza az MSZP-ből a kriptaszökevényeket, akkor talán
Kétfarkú - mint legértelmesebb megoldás, talán

De egyik sem azért, mert ezek a jó megoldások. És csak szétforgácsolódnak a szavazatok, míg a Fideszéi nem. A 1,5-2 millió elmebeteg barom rájuk fog szavazni, ahogy eddig mindig 1998 óta.
Szóval ne terelj, hanem mondj valami konstruktívat.

cardiobascuralis 2017.01.24. 01:59:30

@dare:
Idő nem sok van, alig több mint 1 év.
De ezek egyikére sem lehet jó szívvel, és amíg van 4-5-6 ellenzéki jelölt, addig a Fidesz tutira nyer, és az új szabályok értelmében megint 2/3 környékén.

Leváltani úgy lehetne őket, ha EGY azaz 1 azaz 1 azaz 1 azaz EGY ellenzéki jelölt lenne, aki mögé beállna mindenki a Jobbiktól a DK-ig, olyan ígéretekkel, hogy elszámoltatás jön, teljes családi és rokoni vagyonelkobzásokkal, amivel nem tudnak elszámolni, honnan van, külföldi számlák zárolásával, külföldi ingatlanok elkobzásával (valami lehetőség biztosan van rá) és börtönnel a tolvaj Fidesz-vezetők részére, a III/3-as akták és az összes titkosított dokumentum feloldásával stb., sőt, akár még azzal is, hogy új alkotmány, a Fidesz által kinevezett faszok (Polt, Matolcsy, MTVA-vezetők stb.) eldózerolása, a fékek és ellensúlyok visszaállítása, olyan törvények alkotása, hogy 2/3-dal se lehessen megváltoztatni azokat (pl. az alkotmányt), csak az összes parlamenti frakció egyetértésével, ha kell, törvénymódosítások árán, és közös szakértői kormány felállítása 4 évre, amiben a Fidesz kivételével mindenki ad embereket, ki melyik területhez ért, és nem pártérdemek alapján, valamint annak ilyen 2/3-sal sem megváltoztatható törvénybe iktatása, hogy 1 ember max. 2 cikluson át lehessen kormányfő.

Az a röhej, hogy erre egyetlen párt esetében látok legalább halvány esélyt, és az egy viccpárt.

És amíg ez nincs meg, addig sajnos marad a Fidesz, mert a 1,5-2 millió fasz rájuk fog szavazni, a másik 1,5-2 millió meg, aki elmegy, 4-5-6 felé.

(Arról most nem beszélnék, hogy szerintem a DK meg az MSZP a Fidesz leányvállalata, akik simán egyeztetnek a háttérben, a lopott pénzt meg risztelik. Nem véletlenül nem került börtönbe 2002 után egy fideszes sem, és 2010 után egy MSZP-s vagy SZDSZ-es sem, pedig voltak ígérgetések mindkét esetben. Itt politikai maffia van, amiben mindkét oldalon ott vannak a keresztapák, és most épp Orbán a capo di tutti capi, azaz a főbakter. Ne lepődj meg nagyon, ha esetleg olyan képet látsz majd valami lesifotóstól, ahol don Vito di Felcsút meg don Franco d'Elchuro bratyizik valami nagyon zárt partin.)

dare 2017.01.24. 03:00:03

@cardiobascuralis: Megígérem, hogy nem fogok meglepődni. D
Egyetértek azzal amit leírtál, de nem vetted számításba az előválasztás lehetőségét.
Ha azzal kalkulálunk, akkor már több eséllyel indulhatnának az ellenzéki pártok a Fidesz ellen, mert a kevésbé támogatott ellenzéki jelölt valszeg visszalépne és átadná a szavazatait a tőle erősebbnek. Nem lenne szétaprózódás.
Viszont ha semmi nem lesz az egészből, még mindig van idő, hogy több párt összefogjon, és erős alternatívát nyújtsanak a Fidesszel szemben (persze nem az MSZP-vel és a DK-val)
Ha viszont semmi nem valósul a fentebb említettekből, akkor marad a nagyon sok jelölt, és a remény, hogy 1 év alatt még nagyon sok minden történhet, talán többen vállalnak aktív szerepet a kampányban ismert emberek közül.
Még sok minden lehet, várjunk 1 évet, és úgyis visszatérünk rá.

Zsoltbacsi 2017.01.24. 03:59:36

@cardiobascuralis: @dare:

Nem tudom, mit szivtok, de kerek en is belole :)
El se tudom kepzelni, hogy milyen kormanyzast vartok azoktol, akik egy kis varos kozgyulesi helyen is addig marakodtak, ming megnyertek a fidesznek (Dunaujvaros), vagy azoktol, akik meg abban se tudtak megegyezni, hogy okt 23an hol tuntizzenek....

cardiobascuralis 2017.01.24. 04:10:12

@Zsoltbacsi:
Én pl. a fogamat, add meg a címet, majd ha valamelyiket ki kell húzatnom, elküldöm, hogy szívhasd te is.

Egyébként ha figyelmesen olvasnál, pont erről beszéltünk.

Zsoltbacsi 2017.01.24. 04:13:59

@cardiobascuralis:

Szerintem figyelmesen olvastam. En a valasztasok utanrol beszeltem.
En most leteszem a nagyeskut, hogy ha valami csoda folytan megis nyerne ez a "nagykoalicio", akkor a 3 szazalekos dk akarna iranyitani a 15 szazalekos mszp-t es jobbikot. Olyan szdsz modra a farok akarna csovalni a kutyat.

fidesz maszop dk egykutya 2017.01.24. 08:07:20

@midnight coder: Ja, az nem sok, szinte mindennapi az ilyen városnyi pusztítású terrortámadás. Pl hirosima, nagaski, drezda, és... Őő

Balt 2017.01.24. 08:09:14

@Ballib cenzúrázók réme 22: Nem is ez a határvonal, mert bizonyos olvasatokban Horn és Megyó is reformkommunista volt (pl. Grószhoz képest), hanem 2004 dec 5. Ott vált nyilvánvalóvá a különbség. Ami persze nem azt jelenti, hogy Pozsgaynak vagy Szűrösnek bármi köze lett volna a Fideszhez, csak az internácik onnan fújnak rájuk. :)

Balt 2017.01.24. 08:26:41

@Legeslegalja: Ez konkrét? A két indexes geci (többek közt) nekem is nagyon zsenánt, egyszer talán érdemes volna beleverni az orrukat a saját piszkukba.

vajdasagi 2017.01.24. 08:30:43

@midnight coder: A migráncsok és Kina hatása az EU-ra, illetve a Te arról szóló eszmefuttatásod: ez mind logikusan hangzana egy más szakma képviselőjétől. Pl. egy jogász, vagy egy közgazdász gondolhatja így. De Te és én informatikusok vagyunk (a nick-edből ítélve). Akkor Neked is bele kell venned a számításaidba a mesterséges intelligenciát, a robotokat, a drónokat, azt, hogy lassan a gondolatainkat is olvasni fogják, meg azt is, hogy ki mikor fingott. Ez jelentősen megváltoztatja a képet.

mojszipupi 2017.01.24. 11:35:14

Horváth András gyanusítottként történő kihallgatása az ékes példája annak, hogy miért nem lehet már az Orbán maffiával a jelenlegi jogi keretek között felvenni a harcot és ezért miért kizárólag az utcán dőlhet meg ez a rezsim.
Az Orbán-Polt-Pintér vezette bűnszövetkezet ellen egy szimpla állampolgár a jog adta kereteken belül a mai Magyarországon semmit nem tehet. Lehet aláírást gyűjteni, lehet feljelentgetni, lehet a rendőrséghez fordulni, de a rabul ejtett szervezetek vezetői csak nevetnek majd. A legfontosabb pedig, hogy lehet látszat választást is tartani, de garantáltan el fogják csalni. Ha máshogy nem megy megint kiküldik a csőcseléket h verjék szét Budapestet.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.24. 13:59:42

@Balt: Jajajaj... de erős valaki! Nem szeretem az ilyeneket. Erősködni a net sötétjéből.... Nem érzed hogy szánalmas? Kampfer is eljátszotta ezt, aztán amikor megbeszéltük a találkát, odajött az Őrsre a haverjaival, és amikor megláttak minket - négyen nyomtunk közel fél tonnát, akkor elspuriztak. Ne akard te senkinek az orrát beleverni a szarba! Tudod nálunk ballibsiknél is akadnak olyanok akik nem először vernek be orrokat.

Balt 2017.01.24. 15:13:27

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Te könyvet nyilván csak párttagkönyv formájában láttal. A "beleverni az orrát a piszkába" kb. azt jelenti magyarul, hogy a fejükre olvasni a bűneiket, "tetemre hívni", ilyesmi. Narkósokat meg elhízott aggastyánokat nem bántanék fizikailag.

Balt 2017.01.24. 15:14:54

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Bár azt látom, a héten birkózószar-kúrán vagytok. :))

Skankhunt42 2017.01.24. 16:38:15

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: jaaaa, 4-en 1 ellen. s még dicsekszel is vele

2017.01.24. 17:40:55

@vajdasagi:

LOL
egy mezei bigott informatikus vs társadalomkutatók, akik sokmindent nem vesznek figyelembe, egészen figyelemreméltó:)

BéLóg 2017.01.24. 19:10:01

@cardiobascuralis: Erre szokás mondani, hogy folyamatdinamika. Az még a gazdaságban sem úgy megy, hogy elindulsz a lejtőn aztán csak úgy megállsz és AZONNAL visszafordulsz. Azt hiszem ebben egyet fogunk érteni.
Ha valaki kap egy padlóra küldő pofont, hát először azt se tudja hol van, aztán nagyjából feltápászkodik, aztán megrázza magát és EZUTÁN tud visszaütni.
Arról már nem is beszélek, ha lejjebb csúsztunk volna vagy maradnánk a bóvliban, akkor te örülnél?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.24. 19:36:47

@Skankhunt42: "odajött az Őrsre a haverjaival, és amikor megláttak minket"
Ezt írtam. Már értem miért írsz annyi hülyeséget. Nem csak hülye vagy, hanem funkcionális analfabéta is.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.24. 19:38:44

@Balt: Én a helyedben körbenéznék harcművész és MMA fórumokon, blogkon, és majd akkor meglátnád milyen kúrán vagyok.

vajdasagi 2017.01.24. 19:55:51

@WiteNoir: Maradjon meg mindenki a véleményénél. De majd úgy 20 év múlva jusson ez eszedbe az a komment-váltásunk. :-)
Én egyébként egyáltalán nem repesve várom azt az új világot. Csak tudom, amit tudok. Ekkora változások közepette a "társadalomkutatók" szart sem érnek.

Skankhunt42 2017.01.24. 20:12:13

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: tehát-en vártátok. ő is csalt és te is. mit nem értesz ezen?

Balt 2017.01.24. 21:21:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Kurvára leszarom. Biztos szét tudsz tépni egy könyvet puszta kézzel. Párttagkönyvet. :))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.01.24. 21:37:29

@Skankhunt42: Eleve így volt megbeszélve, te nagyon hülye. Így szokás matekolni, ha valakiknek gondjuk van egymással és azt le akarják rendezni. Ez a biztosítás mindkét oldalról. De látom életedben nem jártál/dolgoztál az éjszakában.

@Balt: Egyelőre nem én fenyegetőztem.

Skankhunt42 2017.01.25. 05:58:00

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: na ez igaz, az előre megbeszélt fight kimaradt az életemből

a nagy hohoohooo 2021.10.24. 18:47:38

A trükkök százai , az erről szóló parlamenti vitát -az eredeti 2006-ost,ami minden kétséget kizáróan bizonyítja ,hogy a fidesz szándékosan hazudik , uszít ,gyűlöletszítás céljából ,és a fideszkormány -2010-alatti parlamenti bizottságok jegyzőkönyveit .
2006. október 6 (18. szám)
A kormány iránti bizalom kinyilvánításáról szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitája
DR. VERES JÁNOS..

DR. VERES JÁNOS pénzügyminiszter: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársak! Ha megengedik, először néhány eddig elhangzott dologra szeretnék reagálni.
Navracsics frakcióvezető úr tett ma egy kijelentést, amelynek a valóságtartalmával kapcsolatban valóban merülhet fel kétség.
www.arcanum.com/ro/online-kiadvanyok/OGYNaplo-orszaggyulesi-naplo-1990-2019-4/20062010-1BF01A/2006-evi-oszi-ulesszak-1C4374/2006-oktober-6-18-szam-1C43EF/a-kormany-iranti-bizalom-kinyilvanitasarol-szolo-orszaggyulesi-hatarozati-javaslat-altalanos-vitaja-1C4438/dr-veres-janos-1C44FE/

Majd a 2010-es vita ,a fidesz koncepciós valósághajlítások.

Jegyzőkönyv*

az Országgyűlés Költségvetési, pénzügyi és számvevőszéki bizottságának
2010. február 2-án, kedden 9 óra 37 perckor
az Országház főemelet 64. számú tanácstermében
megtartott üléséről
www.parlament.hu/documents/static/biz38/bizjkv38/KTB/1002021.htm

a nagy hohoohooo 2021.11.25. 07:54:25

Segítek segghülye orbánfelszopó mett besz.ptad a fejedbe idomított goebbelsi :mindig a legalacsonyabb értelmi képességüekhez kell szólni propagandát höhöö
Mindig széles mosoly szalad körbe az arcomon amikor a NER nemzetthy elhülyítés rendszere idomított segédmunkása (vagy valamék sz.rcsimbókja -feldobja a fejében idomított nemzetthy lakájsz.art oszt a vezérimádattól bambán tátott szájjal aládzsavel hehe..
A közvetlen előzmények közismertek. A magyar gazdaság 1993–94-ben a kontrollálatlan egyensúlytalanság állapotába rohant.
először 1990-ben amikor elvakult a jónép a Marihilfer kirakataitól,attól ,hogy végre nem lesz ha jól emlékszem 300 dolláros valutakeret,nem kell a nagyikat beültetni az autóba amikor Bécsbe mégy a pénzed költeni,amikor elhitted,hogy az utazás szabadsága egyet jelent a szabadsággal,és az említett Mariahilfer kikatai által elvakítva nem láttad,hogy szegénységet is "árukapcsolsz"magadnak ahhoz a nagy szabadsághoz,minden négy évben dönthettél kiket veszel a nyakadba ,előrevinni,a magad,a gyerekeid ,az ország sorsát boldogulni a jövőért ,vagy vissza az urambátyám Horthy korrupt világba.
Antallnál már tapasztalhatta a nép hová vezet a jobboldal fasiszta múltat visszahozó uralma ,Antall megalapozta a mai milliárdosok jólétét minden eladhatót eladott köztük jól működő vállalatokat dohánygyár konzervgyár stb ami nem lenne olyan nagy gond hiszen én is tudok a piacosítás szentségéről mégis ő indította el egyáltalán nem olyan szakszerűen az a folyamatot aminek a végét most élvezhetjük
1994-re az Antall kormány a nyugat kérése ellenére erőszakolta a hitelek fizetését,amit a nyugat nem is kért,sőt figyelmeztették ők megvárják míg megerősödünk ,de nem, Antall fizetett mint a katonatiszt ha az ország beledöglik is,ezzel olyan nagyra növelte az ország hitele, hogy azt csak a Bokros csomag tudta megoldani,Bokros azzal a csomaggal húzta ki az országot abból a szärból amibe Antall a"mi kifizetjük az adósságot mint a katonatiszt"...megugrott a .munkanélküliség,gyárak ,üzemek szűntek meg,és az emberekkel akarták megfizettetni ,a szegényekkel ha tönkremegy az ország akkor is!
Namég szép ,hogy az emberek inkább a szocikat hozták vissza.
„A megbomlott külső és belső egyensúly, a hatalmasra duzzadt adósságállomány, valamint a gyorsan növekvő ikerdeficit kritikus helyzetbe hozta a magyar gazdaságot 1994 végére. Elkerülhetetlenné vált a gazdaság realizált teljesítményei és a végső felhasználás között tartósan megbomlott egyensúly helyreállítása. (A folyó fizetési mérleg hiánya 1994-ben már elérte a GDP 10 százalékát, az államháztartás konszolidált deficitje pedig meghaladta a GDP 8 százalékát. Az adósságszolgálati terhek – tőke- és kamatfizetési kötelezettségek – elvonták a forrásokat a beruházásoktól, teljesítésektől, öngerjesztő hatásuk elindította az adósságspirált.) Magas volt a gazdaság importigényessége, gyenge a versenyképessége, szűkösek voltak a potenciális exportkapacitások” – írja Lengyel László.[3] (A helyzet részletes gazdaságstatisztikai elemzésétől azt hiszem, itt el lehet tekinteni.) A helyzet katasztrofális volta ugyanis ténykérdés – legfeljebb a társadalom túlnyomó többsége számára akkor ismeretlen – volt, míg azok az elemzések, amelyek úgy argumentáltak, hogy „baj van, de azért nem akkora”, egyszerűen komolytalanok voltak.

a nagy hohoohooo 2021.11.25. 07:54:59

@a nagy hohoohooo: A valós helyzet még annál is sokkal rosszabb volt, mint ami Lengyel László rövid sommázatából kitűnik. Az évtizedfordulón még szilárdnak látszó egyensúlyi helyzet ugyanis úgy romlott kumulatív (magyarul vesztébe rohanó) módon, hogy eközben a gazdaságot komoly sokkhatás nem érte.[4] Az ország saját jószántából vágtatott a külső és belső eladósodás felé, amikor a gazdaságpolitika hagyta felértékelődni a forintot (ezzel olcsóbbá téve az importot a hazai termelés ellenében, egyszersmind rontva az export jövedelmezőségét), mesterségesen leszorította a kamatlábat (ezzel elérve a megtakarítások csökkenését), halasztotta az energiaárak egyébként elkerülhetetlen emelését, és ugyancsak halogatta a már 1992–93-ban is rohamosan növekvő költségvetési hiányt mérséklő takarékossági intézkedések véghezvitelét. E gazdaságpolitika eszközei – a forint felértékelődése, az alacsony kamatok a halogatott árkiigazítások egyaránt – az infláció látszólagos, mert hosszú távon tarthatatlan leszorítását szolgálták, valamifajta PR gazdaságpolitikát. Ha a gazdaság megrendülését erős külső sokkhatás idézte volna elő, akkor ugyanezek az eredmények (inkább eredménytelenségek) kevésbé nyugtalanítóak lettek volna. Ugyanis az alkalmazkodás az ilyen előre nem látható hatásokhoz (mint, mondjuk, az egykori olajárrobbanás volt) a legjobb gazdaságpolitika mellett is időt vesz igénybe. Ezekben az években azonban ilyesmi nem történt, mégis padlóra kerültünk.

Az MDF vezette koalíciós kormány – nem tudom, hogy választási taktikából, vagy valóban hamis illúziókba ringatva magát – a szaporodó kritikák ellenére azt hirdette, hogy kemény korrektív beavatkozásokra nincs is szükség, a „holtponton már túljutottunk”. Urbán László mandátumának visszaadása előtti utolsó parlamenti beszédében világosan fogalmazta meg a gazdaságpolitikai viták lényegét: „Magyarország kormányai az utóbbi 10 évben olyan gazdaságpolitikát folytattak, amely az ország fogyasztását magasabb szinten tartotta, mint amit teljesítményünk nemzetközi versenyképessége alátámaszt. A különbségeket a késő kádári korszakban gyorsuló hitelfelvétellel pótolták, az Antall-kormány idején pedig a hitelek mellett a működőtőke beáramlása fedte el ezt a különbséget. Mindez abban a reményben történt, hogy közben majdcsak modernizálódik a gazdaság, s teljesítményünk felzárkózik igényeinkhez. Az elmúlt 2 évben azonban exportunk folyamatosan 30 százalékkal marad el importunkhoz képest, ami korrekciót igényel, mert még további 2 évig nem fenntartható
beszelo.c3.hu/cikkek/a-..
a Bokros-program »rendbe tette az ország pénzügyeit«, stabil és fenntartható növekedési pályára állította a gazdaságot. Nem ritka az olyan politikusi nyilatkozat, amely a Bokros-csomagnak tulajdonítja, hogy az addig stagnáló magyar gazdaság növekedési pályára állt.

a nagy hohoohooo 2021.11.25. 07:55:39

Ennek oka az, hogy mára bebizonyosodott az, amit Bokros már 1995-ben tudott, hogy nincs ingyenebéd. Hiszen "Bokros nevével ma is inkább riogatnak azok a politikusok, akik a jelentősebb gazdasági reformokat el akarják kerülni. Azok, akik az állam mindenhatóságát hirdetik, amely ha akar, jobbra fordíthatja az emberek sorsát." Ebből egyenesen adódik az, hogy az állam eladósodik, a kassza kiürül. Ahogy azt napjainkban is láthatjuk. Elengedhetetlen a reform, melyet a politikusok a választásokig nem akarnak megtenni, a szakértők viszont igen. A választáskor viszont "legyünk résen. Ne higgyük el, hogy az államon múlik a mi boldogulásunk. Ismételjük újra és újra: nincs ingyenebéd".
az országnak szembe kellett néznie a rendszerváltás következményeivel, "tisztázni kellett végre, hogy ténylegesen milyen jövedelmi szintre és életnívóra számíthat a lakosság az 1989-ben elindított rendszerváltás által. […] Az Antall-kormány […] a nemzeti jövedelem csökkenését átmenetinek gondolta, és – merő jó szándékból persze – nem akarta engedni, hogy a személyes jövedelmek ugyanolyan gyorsan csökkenjenek, mint az országé. […] Bokros fellépésével a Horn-kormány pontot tett az eladósodási folyamat végére, és megcélozta a »fenntartható gazdasági növekedést«. A valósággal való szembenézés próbára tette a politikai elitet; mindenekelőtt azt az oldalt, amelynek a népszerűtlen feladat jutott." Azon a bizonyos vasárnapi kormányülésen két kormánytag is beadta lemondását. "Az intézkedések listája azt mutatta, hogy a kormány minden lehetséges eszközt (fiskális, monetáris, kereskedelem- és szociálpolitika) alárendelt a pénzügyi egyensúly rövid távú helyreállításának." A csomag hatására, bár az igen nagy társadalmi megrázkódtatással járt, igen komoly eredményeket ért el Magyarország. "A privatizáció nekilendülésének és a stabilizáció melletti elkötelezett kiállásnak köszönhetően az országot és a kormányt övező nemzetközi üzleti és politikai hangulat hamar megváltozott, s az ország külső megítélése egy év leforgása alatt jelentős javulást mutatott. A csomag legfontosabb eredménye mégis a külföldi partnerekhez eljutott üzenet volt: a magyar kormány fontosnak tartja az egyensúlyt és kiszámíthatóságot, tudja, hogyan működik a piacgazdaság, és vállalja, amit ennek érdekében tennie kell, legyen szó akár drasztikus kiigazításról."
www.eszmelet.hu/vigvari..
És akkor az Orbánnék ennek pont az ellenkezőjét csinálták 98-02 között. ..... a Bokros csomag eredményeit elosztogatták ugyanúgy választási célokra mint most ,lásd az akkori lakásdevizahiteleket,amivel 20 évre előre eladósították a kőccségvetést a következő kormányoknak..
Demencia degenere..replay:
1-A magyar eladósodás az első orbánkormány 2001-ben a 2002 -es választásokra -akkor még krumpli híján bevezetett kedvezményes lakáshitellel indult höhöö..
2001.évi XCIII.törvény a devizahitelekről...höhöö..
2-az orbánkormány felélte a Bokros csomag eredményeit ,Happy And kft.,koronaúsztatás,12 állami gazdaság lenyúlása 80 évre titkosítva,stb..Gripenek bérlése-Orbán saját zseb korrupciója,PPP hitelek,amik mily érdekes éppen 2010 után fordultak termőre Simicska KÖZGÉP-nek,stb.iraki adósság elengedése...stb..,nem maradt mit osztogatni,ezért vezették be a devizahitelt,amit a PSZÁF,de Gyurcsány is ellenzett.
Járai FideSS MNB elnök szándékosan magasan tartotta a Ft.kamatait és így terelte a svájci frank felé a hiteleket.
Matolcsy szerint ha 2002-ben ők nyernek a FideSSnek megszorításokkal kell kezdeni annyira kifosztották az államkasszát,az MNV devizakészletét.
3-Medgyessy csak korlátozni tudta.mert a hitelboom már futott,mivel hülye vagy hozzá mi a hitelboom segítek .hasonlat:..mint egy hatalmas óceánjárót teljes sebességről megállítani..höhöö..

a nagy hohoohooo 2021.11.25. 07:56:52

4-Orbán 2002 után mindenben keresztbett a szocik reformjainak ,a népszavazások megvannak ?legjobb példa a 300 ft-os vizitdíj ,ami nem a 300 ft -ról szólt hanem a teljes egészségügyi és TB rendszer reformjáról,benne a nyugdíjrendszer,azóta már többlábon állna az EÜ és a nyugdíj is ,nem kéne százmilliárdokkal tömködni a lyukakat, akkor még ellenzékből fontosnak tartotta Orbán a népszavazásokat ,2010-től kormányon lekorlátozta ebben a kivéreztett állapotában érte az országot az USA -ból kiinduló pénzügyi hitelválság,amit szerencsére Gyurcsány az IMF hitellel kivédett-
az EU ,Merkel és Barroso ,Almunia elfogadták Gyurcsány konvergenciatervét-másnap betették az IMF hitelt az MNB-be és ezzel elmúlt a veszély..
Bajnai pedig egyensúlyba hozta a gazdaságot.
5-annyira csőd volt ,hogy a szarosnyelved alanya orbángazdád 2010-ben Merkelnek és Barrosónak dicsekedett-lásd:FAZ-milyen világbajnok teljesítményt nyújtott Mo.két egymást követő kormánya válságkezelésből..höhöö...
Bónusz-
2010 -ben óriási adóssága volt orbángazdádnak a nyolcévig őt pénzelő oligarchák felé,de a Bajnai féle feszes költségvetés nem engedte lopni.,elment Barrosóhoz engedélyezze a 7 százalékos hiányt,Barrosó beintett höhöö...ezért lenyúlta a 3000 milliárd MANYUPOT...
Aztán 8968 milliárdos "nemmegszorításokkal "..höhöö...amiket ugye"nemhárítottakát".
1-2-3.Matolcsy csomag,
..hihii..hazazavarta az IMF-t,amivel az volt a baj ,hogy nem hagyták lopni belőle..és lecserélte az occóbb hehee..IMF hitelt a Templeton drágább dollárkölcsönére..
Up.:államadósság 2010:20 000 milliárd
2020-45 000 milliárd hihii
+kínai vasút hitel
+Paks2 hitel
+1500 milliárd eurohitel ,ebből 900 milliárd 30 évre
+15 000 milliárd államkötvény:MÁP+...hihii..
Látszik még a béka segge?...höhööö..és erre az újabb 25 éves
adókedvezmény..miből ?...höhöö..
Ja.Hogy miért volt 2006?Orbán észlelte-,tudta,hisz ott volt,ő dolgozta ki az EU csatlakozás folyamata,szabályai,a vállalt kötelezettségek mintegy 80%-át-mekkora pénzözön fog ránkömleni a felzárkóztatás éveiben,Orbánnak irtózatos nagy megalázás volt ,hogy az EU csatlakozást nem ő hanem Medgyessy írta alá-Medgyessy udvariasan felajánlotta Orbánnak azt a tollat amivel aláírta a csatlakozás szerződést,és az tahó sértődésében visszautasította
hehee....-minden előzetes felmérés ellenére ami az ő győzelmét mutatta 2002-ben, elvesztette a hatalmát,holott már beígérte az őt pénzelő oligarcháknak,csakhogy hatalomra jusson,illetve a hatalommal megszerezhető pénzekhez.

Ha a Horn Gyula alatt nem jött volna a Bokros csomag össze omlott volna a maradék magyar gazdaság is.A Bokros csomag egy szükségszerű lépés volt, és ha az mszp nem hátrál meg akkor ma Magyarország nem itt tartana... Mindenki hallgat, mint a sír arról, hogy mi történt az Antal kormány alatt. Ész nélküli privatizáció, a fekete gazdaság létrehozása.
Orbánnék ennek pont az ellenkezőjét csinálták 98-02 között. ..... a Bokros csomag eredményeit elosztogatták ugyanúgy választási célokra mint most ,lásd az akkori lakásdevizahiteleket,amivel 20 évre előre eladósították a költségvetést a következő kormányoknak..Az újabb növekedés az első Fidesz-ciklus második felében kezdődött, amikor a kormány a választásokra készülve költekezni kezdett.Orbán 2001-ben bevezette a kedvezményes lakáshitelt,amiből Járai tevékeny segítségével lett aztán a devizahitelpokol Az eladósodást Orbán kezdte az ingatlanlufi felfújásával és a deviza hitel engedélyezésével első uralkodása idején Járai meg a magas alapkamattal folytatta- A hazai gazdaság a devizahitelek súlya miatt hátránnyal (bár korántsem akkor hátránnyal, mint amire a kormány hivatkozik, miszerint “Magyarország Görögország szintjén volt”) indult . A gazdaság bővülésének egyik leg-főbb motorjaként működő hitelezési expanzió miatt ezek az országok rendkívül sérülé-keny állapotban szembesültek a likviditási válsággal.2010-ben, bár addigra már nagyjából a többi mutató rendben volt.2006-ban.az év végén megkezdődtek a megszorítások, ennek hatására a költségvetés már 2008-ban elsődleges többletet mutatott.A negyedik szakaszban, 2007 végétől 2010 végéig az adósságráta 80 százalékra emelkedett. Ez alapvetően a világgazdasági válság következménye: a GDP emiatt bekövetkezett visszaesése, a lehívott, de fel nem használt IMF-EU-hitelekből képzett finanszírozási tartalékok növekedése és az árfolyamveszteség.Bajnai lehozta a hiányt 4%-ra ,annyira nem volt csőd ,hogy orbángazdád Merkelnek és Barrosonak dicsérte ,hogy Magyarország két egymást követő kormánya-Gyurcsán-Bajnai jobban oldotta meg a pénzügyi ingatlanhitelválságot és abból kialakult gazdasági válságot mint Európa bármelyik kormánya:Orbán Viktor 2010 júliusában Angela Merkel német kancellárnál tett látogatása során elismerte: a szocialista kormányok korrekt módon és "válságkezelésből jelesre vizsgázva" adták át az ország irányítását.

a nagy hohoohooo 2021.11.25. 07:57:29

@a nagy hohoohooo: Orbán akkor kijelentette, hogy Magyarország "világbajnok teljesítményt" nyújtott a pénzügyi konszolidációban. A közlemény felidézi, hogy Orbán Viktor 2010. november 10-én egy FAZ-interjúban úgy fogalmazott: "Magyarország két egymást követő kormánya" olyan lépéseket tett, amik "összességében többet tesznek ki, mint amire bármely más európai ország vállalkozott."aztán a megvezetett jónép megszavazta Orbánt,Nem utolsósorban az IMF hitel nagyobb részét már az Orbán kormány költötte el. Csak a kormánykasszában hagyott Bajnai 1860 milliárdot belőle, amit szintén Orbánék használták fel .Többek között abból vásároltak 500 milliárdért MOL-részvényeket,amit eltőzsdéztek,jött a forintbedöntés,Kósa és Szíjjártó.Oda van a magánnyugdíj 3000 milliárdja, nem 3.000 Mrd, hanem 2.950+1.200 és minden évben emelkedik 350-320 milliárd forinttal. Orbán elzavarta az olcsóbb IMF-t ,mielőtt lenyúlta a 3000 milliárd manyupot,majd 8000 milliárdos "nemmegszorítással" ????hazazavarta ????az IMF-t amivel az volt a baja,hogy nem hagyták belőle lopni,osztogatni a haveroknak,és helyette a jóval drágább dollárhitellel még jobban eladósította az országot,a drágább kamatozású dollárkölcsönöket bocsájtott ki.S jöttek a nemmegszoríttások,amiket ugye nemhárítottak át. százezreket ott hagytak ellátás nélkül, Magyarország az EU tagországai között az utolsó helyek egyikén áll, az EU-ban itt az egyik legnagyobb szegénység, az egészségügyből százmilliárdokat vontak ki, az oktatás szintén padlón van.Pont az történik kicsiben, mint a 2008-as világválságot kirobbantó bankszektorban nagyban.
Nagyotmondó jelentések, számok, meg statisztikák, de valós tény, és teljesítmény nincs mögötte.
Hazudozhatnak össze-vissza, hogy nincs infláció, meg szegénység, csakmert sikerült az alapkamatot a béka segge alá vinni, és a statisztikát torzítani.Íme:" Kedvenc hasonlatom a lerohadt Trabant a magyar gazdaságra: semmi ereje nincs, de azért erős hátszélben az érdi lejtőn ez is gyorsan robog, lobog a szél, fújja a hajunk, maxira tekerve a Sláger Rádió, látszólag minden oké.
Ajh, én hülye, akkor eddig rosszul csináltuk.
Meg voltunk győződve, hogy a tanulás segít a magadfajtákon, de most felhomályosítottál, hogy nem ,csak a verés hehee....Kizárólag a segítségnyújtás vezérel, de hát nekem is pénzbe kerültek az intelligencia-tabletták, amelyeknek csomagjáért száz eurót kérek. A tablettákból napi egy, különösen hülye gyerekeknél, napi két szemet ajánlott, étkezés előtt...hehe..
süti beállítások módosítása