Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Az LMP Orbán oldalára állt?

2018. március 21. - Európa Kávézó

Nem tárgyalnak senkivel. Ha mégis, akkor teljesíthetetlen feltételeket szabnak. Szél Bernadettel sem lett más a politika. Maradtak a Fidesz segédcsapata.

lmp.jpg
Már-már azt hihette Szél Bernadett és Hadházy Ákos, hogy a meccs megint kihúzható 0-0-val. A "nem állunk szóba sem a Fidesszel, sem a 2010 előttiekkel" taktika megint majdnem bevált. Most a 87. percig tartott a taktikázás. Ekkor azonban valaki átlőtte a falat és az eredmény 0-1. Mindegy, hogy ez most éppen Gyurcsány Ferenc volt, vagy bárki más. Amúgy Gyurcsány, mégpedig azzal, hogy egyoldalúan visszahívta a DK jelöltjét Szél Bernadett javára, majd tárgyalásra hívta az LMP-t is. 
Innentől az LMP-ben kitört a pánik. Elmentek az egyeztetésre, amelyen a DK és az MSZP vett részt rajtuk kívül, de közös sajtótájékoztatót már nem tartottak. Vágó Gábor sértegetni kezdte a vendéglátóit, majd bocsánatot kért. Gyorsan elszaladtak a Jobbikhoz, ahol azonban kosarat kaptak, sőt, Toroczkai alelnök a fizikai viszolygásról beszélt az LMP politikusai láttán. 
szel_kosa.jpg
Mire bejelentették a sajtótájékoztatón, hogy senki javára nem lépnek vissza, egyik jelöltjük már vissza is lépett Kunhalmi Ágnes javára. Este már egy veszprémi jobbikos támogatása is előkerült.
A 87. percben kapott gól meglehetősen szétzilálta az LMP taktikáját. Szél Bernadett pártja konferenciáján már Polt Péter hivatalban tartásáról beszélt.
A meccs elúszni látszik. A se ide se oda függetlenségről lejött a festék. Maradt a Fidesz szolgálata. Az LMP a teljes különállásával 2014-ben 11 mandátumot adott a Fidesznek, most lehet, hogy még többet.
A többi a választók dolga. Az LMP most, a 89. percben még egyenlíthet, ha megkezdi a koordinációs tárgyalásokat az MSZP-vel és a DK-val, utóbbiaknak sűrűn megköszönve Szél támogatását. Ha nem így lesz, akkor a második gólt a választók rúgják be és már nem lesz idő felállni 0-2-ről..

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr2213763592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilla50 2018.03.21. 17:12:14

www.facebook.com/magyarinfo/videos/10156069529643467/?hc_location=ufi

Van itt jobbik barát több is!
Nézzünk a dolgok mögé, és gondolkodjunk!

Pol Komment · http://polkomment.blog.hu 2018.03.21. 20:50:43

ezt a cikket komolynak gondoltátok? mert viccnek durva.

Sarolta.tth 2018.03.22. 08:17:50

Hülye vagy? Itt fejeztem be a blogod követését, enyhén szólva DK-tól bűzlik!

Gitram 2018.03.22. 13:24:29

Nagyon jól húzott felfelé az LMP. Szél, Demeter Márta, Hadházy komoly húzó erő volt. Már gondolkodtam, hogy én is rájuk fogok szavazni. Az utóbbi időben amit Vágó Gábor müvelt, az felháborító. Még ha úgy is lett volna, akkor sem hozom nyilvánosságra. Vágó Gábor miatt nagyon sokat csúszott le az LMP, és Szél, Ungár miatt is. Nem tudom Hadházy tud-e valamit tenni. Nagyon lesüllyedt az LMP. A Jobbik honnan gondolja, hogy olyan erős, felmérések, ebben már egyszer nagyot csalódott valaki. Ha nem lesz teljes összefogás vége. Akkor lehet gratulálni a Fidesznek, ők nagyon jól csinálják.

n_dy 2018.03.23. 09:42:52

@Gitram: Hadházy tudna tenni, ha nem repülőzgetne százmilliós birtoka fölött ...
süti beállítások módosítása