Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Molnár Csaba lemosta Hadházy Ákost

2016. november 20. - Európa Kávézó

Végre történt valami. Végre felsejlett, hogy a demokratikus ellenzéken belül milyen érdemi, és nem hatalmi törésvonalak léteznek. Végre nyílt és egyértelmű, a jövő szempontjából fontos tartalmi kérdésben látszott a konfliktus. Igaz, ehhez a DK-s Molnár Csabának le kellett mosnia a pályáról az LMP-s Hadházy Ákost az ATV Szabad Szemmel című műsorában. A tét nyilván nagyon nem ugyanakkora volt, de ez a beszélgetés a 2006-os Gyurcsány-Orbán vitára hasonlított. Abban biztosan, hogy tudnia kell az országnak, ki hova tartozik és kinek mik a szándékai.

molnar-hadhazy.jpg

Itt, a Kávézóban már foglalkoztunk azzal, hogy az LMP valójában kollaboráns, a Fidesz szatelit pártja. Most nem soroljuk Schiffer András bűneit, Szél Bernadett tusványosi fellépését. Az is mellékes, hogy miért reménykedtek egyesek, hogy a Fideszből kiugrott Hadházy szembe fog menni a Fidesszel egy stratégiai kérdésben. Nem egy ötvenmilliós szokásos fideszes lopás amúgy derék felfejtéséről van szó, hanem az Orbán-rendszer megerősítéséről. És ebben a Fidesz számára nincs pardon. Az LMP-nek a sok korábbi segítség miatt parírozni kell.

Módfelett tanulságos ahogy Molnár Csaba gyakorlatilag megsemmisítette Hadházy Ákost. Orbán járt úgy 2006-ban, hogy megpróbált biztonsági kűrt futni. Mondott néhány közhelyet az LMP társelnöke is, azt gondolta, hogy valamilyen méltányosnak tűnő, alkotmányosnak ható érveléssel meg tudja úszni a vitát, azt a 15 percet. Molnár Csaba azonban szemmel láthatóan felkészült, és nem engedte ki a szorításból. Nem általában az Alkotmánybíróság, magyarok milliói számára ezoterikus tevékenységét és politikai elfogultságát bírálta, hanem ízekre szedte Hadházy bírójelöltjeit. A nácikkal szövetkezőt és a papi pedofíliát védőt is. Gyurcsány zilálta így szét utoljára Orbán semmitmondását, amikor már a tejhozamra is konkrét adattal szolgált a híres vitában.

Azt kell megértenie minden választónak, hogy nem elég sóhajtozni, hogy miért egymással foglalkozik az ellenzék, miért nem állapodnak már meg. Ahhoz, hogy az egész ellenzék ne egy massza legyen, hanem elváljon egymástól a hiteles és a hiteltelen, az igaz és az hazug, hogy legyen esély győzelemre, ahhoz vitázni kell. Itt is most.

A DK alelnöke három, a vita szempontjából halálos találatot is bevitt. Elvileg bármelyiktől el lehetett vérezni, de így együtt végképp menthetetlenné tette az LMP társelnökét  Az egyik, amikor Hadházy már be kellett hogy ismerje, fogalma sincs, kiket jelölt alkotmánybírónak, és azt ígérte, utána néz utólag... A másik, amikor Molnár azt tudatta a nézőkkel, hogy Hadházyt a saját szavazói is ízekre szedik a Facebook-on. A harmadik pedig amikor jelezte, hogy a Fidesznek befeküdve Hadházy visszatér anyapártjába, a Fideszbe.

Szakmai kompetencia kilőve, a korrupció elleni küzdelemben szerzett érdemek kilőve, hitelesség kilőve. Molnár felkészült volt és hatásos, Hadházy felkészületlen és zavart. Bár támolyogva hagyhatta el a stúdiót az LMP társelnöke, tulajdonképpen meg is köszönheti ezt az estét a DK alelnökének: a keddi szavazásig még kapott egy esélyt, hogy kihátráljon a korábbi pártjával, a Fidesszel kötött paktumból, és elkerülje a kollaboránsok sorsát, amelyben Fodor Gáborral kéne osztoznia. Ki fog derülni, képes lesz-e erre. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr6311975954

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért valódi ellenzéki párt az LMP 2016.11.20. 18:39:50

Beindult a gyűlöletcunami, mert a Magyarországról eltűnő, józan politika gondolkodás most felvillant az alkotmánybírók választása ügyében. Mert az LMP nem a baloldali papagáj-kommandók logikájával ért egyet. A jól kitalált DK-MSZP-töredékpártok stb....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bryan élete 2016.11.20. 13:46:17

Nagyon erős és érdekes vita volt, gratula Molnár Csabának, mert nagy szükség és igény van rá.
Azonban ez még mindig napi politika.
Az egymás közötti ökölharc közben, másfél évvel a 18-as választások előtt már azzal is kellene foglalkozni, hogy a választók többségét kitevő civil társadalmat, az önkormányzatok és kistérségek szövetségeit hogyan tudják - és remélem tudják - az egységes fellépés érdekében bevonni és teret adni nekik.

Őszintén remélem, hogy a háttérben már erről is történnek közeledések, megállapodások, mert ha megint csak a pártok méricskélik össze a farkukat és nem állnak ki egy elfogadható, közös jövőképpel, választási programmal, akkor az utolsó lehetőségünket pocsékolják el, bizony vége a választók várakozó jóindulatának, nagyon hosszú ideig lapát.

toportyánzsóti 2016.11.20. 15:00:16

Schifferke volt aki ezeket a bírákat letárgyalta,szegény Hadházi csak nem nézett utána mit csinált a schifferke...Most talán sikerált világot gyújtani a kobakjába...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2016.11.20. 17:14:57

es Orban Viktor megint ker egy kv-t, esetleg pop cornt es colat
mind a ketto zero
amugy ugy nem nehez lemosni valakit, hogy be nem all a szaja, ha a masik kozbe akar szolni, akkor hagy mondjam vegig, ha a masik beszel kozbevagok
/ezekkel az arcokkal akarjatok megverni a fideszt?/
muhhaha

Jolka40 2016.11.20. 17:19:55

@hagyma: Igen, így van. Ezt a lehengerlő dumastílust nem lehet díjazni, még akkor sem, ha igaza van annak, aki alkalmazza. Vitray Tamás mondta: "Aki felülkerekedik, az alulmarad." És milyen igaza volt. Hagyjuk meg ezt a stílust Németh Szilárdnak meg a hozzá hasonló fideszeseknek.

2016.11.20. 17:30:39

Az ellenzek egyetlen hiteles kepviseloje az lmp. Egy gyurcsanyista egyetlen szava sem er semmit. Ertsek mar meg mi normalis ellenzekiek a dk miatt nem fogunk elerni semmit. A bidos eletben nem szavazunk tobbet gyurcsanyra.

Pisti Kecskés 2016.11.20. 17:32:21

Az mar milyen otvar, hogy a 2006-os vitat emlegeti, ahol a felejthetetlen "larifari" elhangzott

fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.11.20. 17:36:37

A LMP Orbán ringyója. Schifferrel vagy anélkül: ringyó-ó-ó. Pont.

Több szót se róla, ugyanakkor nem árt leszögezni: nem létezik nem kollaboráns parlamenti ellenzéki párt a mai Magyarországon.

Kezdve azzal, hogy a megélhetési "ellenzékiek" felesküdtek Orbán Alaptörvényére. A legnagyobb mocskosságok után is benn ülnek az Országgyűlésben, részt vesznek a plenáris üléseken, szavaznak a törvényjavaslatokról, ott vannak a bizottságokban. Jelenlétükkel legitimálják az alkotmányos diktatúrát, és azt a hamis látszatot keltik, hogy M.o-n parlamentáris demokrácia van.

2014-ben részt vettek az Orbán választási törvénye által lebonyolított országgyűlési választásokon, és birka módjára készülnek a következőre. Bár a szisztéma direkt ellenük szól, hiszen az úgy van kitalálva, hogy választáson ellenzék nem nyerhet, de ők még is indulnak.Ahelyett, hogy a választási színjáték bojkottjával mutatnák országnak-világnak, milyen állapotok uralkodnak itten. Igaz, valljuk be, ezzel már elkéstek. Legkésőbb az új választási törvény életbe lépésekor kellett volna kivonulni ebből az egész cirkuszból. Nem tették meg. Most már forog velük is a mókuskerék, és nem tudnak kiszállni belőle. Működik a rendszer a törvényhozók akarata és az ellenzék beletörődésének jóvoltából.

De veri a fogához garast az ellenzék, hiszen kellenek az ellenzéki parlamenti helyek, kell a pénz, valamiből nekik is meg kell élni. Ennél nagyobb baj, hogy szavazóikat abban a hamis hitben tengetik, hogy itt országgyűlési választások útján kormányt lehet váltani. De mint tudjuk, nem lehet.

A magyar országgyűlésben csak a diktatórikus kormánypártok, a szélsőjobboldali, a lassan a váltópártiság látszatával páváskodó Jobbik, illetve az a kitartott csóró un. "demokratikus" díszellenzék foglal helyet, akik magukra nézve elfogadják mindazt a mocskosságot, amit ellenük és az ország ellen nap mint nap elkövet az orbáni rezsim. Lelkük rajta. Hiszen megfizetik, na.

A rendszer mára kiépült, és működik a diktátor akarata és az ellenzék balga beletörődésének, a valódi ellenzéki ellenszegülés hiányának megfelelően'. Ebben élünk mi itt, a 2010-es évek Magyarországán a változás reményének legcsekélyebb esélye nélkül.

VaradiJanos 2016.11.20. 17:55:48

Ez a molnár csaba egy idegbeteg, látszik rajta. Illik az imádott messiásához, ferikéhez. Egyszer láttam őket egy velencei szállidában, úgy nézte a ferit, hogy annak egy szavába került volna és letérdel elé szeretni.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2016.11.20. 18:22:35

gyurcsanyi eszrevette a rest
az mszp gyengul
a kicsik kicsik
a kicsik kozul az lmp a nagyobb
be kell daralni
egyertelmuen az ellenzek vezetoje akar lenni
de nem fog menni, vagyis lehet, de a dk sosem lehet valtopart
az mszp lehetne, de megint nem sikerult partelnokot valasztaniuk, ez a harmadik kozepszeru arc egymasutan
Horn volt az utolso, talan meg gyurcsanyi az O szempontjukbol, de azota zero
viccet felreterve, kivel akarnak '18-ban nyerni nem ertik hogy kell egy ARC
no, nem az en problemam

elemes 2016.11.20. 18:30:27

"Tudnia kell az országnak, ki hova tartozik"

ez az Orbán által erőltetett szekértábor-logika

fideszes poszt.

Parasztlengő az imperialistáknak 2016.11.20. 18:40:37

A DK még soha senkit nem mosott le sehonnan.

berne 2016.11.20. 18:57:06

Molnár az egyik legellenszenvesebb politikus. Kb. a Nyakó, Vadai színvonal.

ogli dzsí 2016.11.20. 19:07:50

@hagyma: hagyma, írsz te posztokat a saját blogodba? múltkor felnéztem és vmi 5 éves cuccot találtam

Andy73 2016.11.20. 19:27:49

@enpera: Ott a pont.

"A tét nyilván nagyon nem ugyanakkora volt, de ez a beszélgetés a 2006-os Gyurcsány-Orbán vitára hasonlított."

Meg a vitapartnerek ismertsége sem. Szerintem az emberek 90 % nem ismeri őket, ezt a vitát a tévénézők 1-2 százaláka láthatta.

"Abban biztosan, hogy tudnia kell az országnak, ki hova tartozik és kinek mik a szándékai."

Annyi kiderült 2006 tavaszán, hogy Gy.F. nyerni akar, bármi áron. Azt viszont, hogy valójában akar, csak hónapokkal később tudta meg az ország, amikor az őszödi beszéd kiszivárgott.
Jellemző a bloggerre, hogy még mindig 2006-ra büszke, pedig akkor ásta el magát végleg a jelenlegi baloldali garnítúra, és azzal ágyazott meg a kétszer kétharmadnak. Most pedig érik a harmadik. Amíg a Gy.F. és társai színen vannak, erre jó esély van továbbra is.

Andy73 2016.11.20. 19:33:47

Kieg: Annyi kiderült 2006 tavaszán, hogy Gy.F. nyerni akar, bármi áron. Azt viszont, hogy valójában MIT akar, csak hónapokkal később tudta meg az ország, amikor az őszödi beszéd kiszivárgott.

Andy73 2016.11.20. 19:37:18

Kiegészítés: Annyi kiderült 2006 tavaszán, hogy Gy.F. nyerni akar, bármi áron. Azt viszont, hogy valójában MIT akar, csak hónapokkal később tudta meg az ország, amikor az őszödi beszéd kiszivárgott. A többit tudjuk, úgyhogy ennyit erről

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2016.11.20. 20:11:59

@enpera: :(
A messiás, aki 2018ban majd lemossa a fideszt, mint ahogy 2014-ben -minden ellenzéki értelmiségi szellemi példaképe- demokrata Dopeman is megtette.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2016.11.20. 20:12:11

@ogli dzsí: hat az bizonyos okok miatt abbamaradt:)
de hamarosan sztartol az uj
ahogy befejeztem a hazamat less ra idom

NagyVonalakban 2016.11.20. 20:21:59

Molnár Csaba ès Gyurcsànyi elhúzhatna a sunyiba...
Amíg ők jelen vannak a politikában, addig Orbànnak nincs mièrt aggódni...

sZulamith 2016.11.20. 20:22:32

Szerintem nem egy súlycsoportba tartozik Molnár és Hadházy. Molnár régi motoros a politikában, Hadházy kevésbé, viszont nagyobb érdeme van a" mutyi" lejáratásában.
Még jó, hogy nem Vadai volt a vitapartner, mert aki vele vitázik az felkötheti a gatyáját. :)

Chiccbp 2016.11.20. 20:23:04

Molnár? Lemosott? Hát, szerintem nem ugyanazt a műsort nézte a blogger mint én meg még sokan. Hajtogatta a baromságait, csúsztatott és kiabált. Ettől igaza még nem lesz, pláne nem nyer meg egy vitát.

Tamer Link 2016.11.20. 20:48:47

Nem láttam, de ha a 2006- vitához hasonlította a szerző Molnár szerepét, akkor ezek szerint Ő is össze-vissza hazudott? Arra a vitára emlékezem és Gyurcsány nagy hangon bizonygatta, hogy milyen jól megy az ország szekere, majd pár hét múlva elmondta a hírhedt öszödi beszédét! Ilyenre hasonlítani nem nagy dicsőség. Szerintem!

Zsoltbacsi 2016.11.20. 20:49:30

Nem Molnar Csaba volt, aki a legjobban beszopta, hogy a Juncker mar nem akar kvotakat? Honapokig azt mantrazta a DK, hogy aljas hazugsag, nem is letezik kvota. Aztan nagy mellennyel kiallt, hogy visszavontak, amit masnap a szovivo cafolt is :))))

anyadmajma 2016.11.20. 22:34:43

@Zsoltbacsi: Most s e létezik kvóta, te hazaáruló bolsevik geci, ne hazudj.
Bár az nektek nem megy...

Urancityhero 2016.11.20. 22:35:22

Bocs, ez a Molnár Csaba nem annak a Gyurcsány Ferencnek a felszopólánya, akinek a Fidesz kétharmadát és teljhatalmát köszönhetjük? Ja, de, köszi... Akkor meg mi a fa@ról szövegeltek itt lemosásról.
Gurcsánynak réges régen ki kellett volna szállnia a politikából. Ok, értem, hogy van deal Fletó és OV között, tökéletes konstruktív ellenpont a Fidesznek, de ezek az üres, mindenféle realitást nélkülöző ostoba szövegek nem kellenek.

Urancityhero 2016.11.20. 22:36:52

@fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya: te fogyatékos ostoba állat vagy. fo-gya-té-kos os-to-ba ál-lat

Zsoltbacsi 2016.11.20. 22:37:17

@anyadmajma:
Tudom, nincs kvota, de Orban februarban alairta....

Cuhavidéki 2016.11.20. 22:48:37

Éppen ideje volt a megegyezésnek, hiszen az AB gyakorlatilag leállt.
Mégis, valamilyen diszfunkcióra vall, hogy csak egy aktív bíró került a jelöltek közé.

Merlot 2016.11.20. 22:51:12

@berne: " Molnár az egyik legellenszenvesebb politikus. Kb. a Nyakó, Vadai színvonal."

Aha...neked való színvonal a Rezsi Szilárd, az intelligencia bajnok Kósa Lala, meg a minden idők legsötétebb NAV vezetője, az egykori mezőkövesdi polgármester Tállai.

átlátó 2016.11.20. 23:32:04

Király Linda - Himnusz (Hát magyarok vagyunk, nem?)

Isten, áldd meg a magyart
Jó kedvvel, bõséggel,
Nyújts feléje védõ kart,
Ha ellen' valaki segítsen ne-e-ekem!
...Thank you!
Kérnék egy kis segítséget!
De én ezt így nem tudom.
Hát ezt közönséggel együtt kell, nem?
Hát megyarok vagyunk, nem?

Márk_Márk 2016.11.21. 00:58:37

DK?
Röhögjünk.

Amíg ezek el nem takarodnak a picsába Gyurcsánnyal az élen, addig itt mindig Orbán lesz a miniszterelnök. Akár 25 éven át is.

Márk_Márk 2016.11.21. 01:58:24

@Márk_Márk:
Ja, és nagyon nem szeretném ha Orbán maradna.
De azt sem, ha ti.

blaubner 2016.11.21. 05:57:57

Sajnos nem lattam a vitat, de ha igaz, amit a poszt ir, es igy fel tudta idegesiteni a dk-t, akkor jo uton jar az lmp, hajra!

eßemfaßom meg áll 2016.11.21. 07:15:14

"de ez a beszélgetés a 2006-os Gyurcsány-Orbán vitára hasonlított."

nem néztem meg, ebben is elhangzottak ilyen klasszikusok?

"Nem akarhat igaztalan módon nyerni. Nem igaz vádakkal választást nyerni az nem igaz országhoz vezet."

"Azt kérem, még ma este, hogy azt a kampányt, ami arra épül, hogy mi el akarunk adni, privatizálni akarunk, azt vonják ki a forgalomból. Így Ön se akarhat nyerni. Ez nem tisztességes, Elnök úr."

Trackers 2016.11.21. 07:18:50

Furcsa nézni, ahogy a Gyurcsnyista gyűlölködők ismét leszalámiznak mindent és mindenkit aki leválthatná Orbánt, akire párezer túlmozgásos gyűlölködőn többen szavazhatnának.
Furcsa nézni hogy annak örülnek egyre kevesebben vannak, és egyre kevesebben hisznek nekik.

conchita wurst 2016.11.21. 07:19:19

@eßemfaßom meg áll: Aztamocskoskurvaistenit, hogy allah szomorítaná meg ezt a retkesbajcsányit!

Aranytorkú Károly Művész Úr 2016.11.21. 08:29:23

A DK egy kártékony szekta. Agresszív, kártékony szekta. Politikai vitának semmi értelme velük, az kábé olyan, mintha egy Jehovással próbálnál vitatkozni az Atya és a Fiú egylényegűségéről.

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.11.21. 09:37:30

@Aranytorkú Károly Művész Úr:

A DK az Gyurcsány maga.

Benne van a gyűlölködő milliárdos sértettsége, és minden hóbortja, az egykori spicli kétszínűsége, az adócsaló és közokirathamisító törvény értelmezése, egyszóval minden ami Gyurcsány.

Brix 2016.11.21. 10:20:04

A DK és a vele szövetségesek soha nem fognak kormányt váltani... Az a hisztéria, amivel támadják az ellenzéki oldalon másképp gondolkodókat, inkább eltaszítja a átlagembert, mintsem szimpatikussá tenné őket...Drukkolok az LMP-nek, mert sziládran kiállt amellett, hogy nem szabad szövetséget kötni a " demokratikus oldal" teljesen diszkreditálódott politikusaival....Hiába akarják " lemosni " az LMP-t a pályáról, az nem fog sikerülni nekik!

kvadrillio 2016.11.21. 10:59:00

HADHÁZI BENNEM A KEZDETEKTŐL EGY HÜLYEGYEREK BENYOMÁSÁT KELTI. VISZONT A MOLNÁR CSABA MÁR RÉGEN LEHETNE SOKKAL TÖBB, MINT AMI, HOZZÁÉRTŐEN PROFI MÓDON FEJTI KI ÁLLÁSPONTJÁT MINDIG, MINDEN TÉMÁBAN. EL TUDNÁM KÉPZELNI ŐT MÉG MINIELNÖKKÉNT IS ! :)

kvadrillio 2016.11.21. 11:08:07

PARDON !% MONDTA A SÜNDISZNÓ ....ÉS LEMÁSZOTT A WC-KEFÉRŐL !!!....HORVÁTH CSABÁRA GONDOLTAM, NEM FENTI CSABÁRA !!!!!! :)

kvadrillio 2016.11.21. 11:12:10

ŐRÁÁÁÁÁ!!!
Horváth Csaba: a metró “rohad” | Híradó

kvadrillio 2016.11.21. 11:13:12

HORVÁTH CSABA MÁR RÉGEN LEHETNE SOKKAL TÖBB, MINT AMI, HOZZÁÉRTŐEN PROFI MÓDON FEJTI KI ÁLLÁSPONTJÁT MINDIG, MINDEN TÉMÁBAN. EL TUDNÁM KÉPZELNI ŐT MÉG MINIELNÖKKÉNT IS ! :)

kvadrillio 2016.11.21. 11:13:57

HADHÁZI ÉS MOLNÁR....A FUTOTTAK MÉG KATEGÓRIA.....:)

Vámos Zsolt 2016.11.21. 12:04:47

Horváth Csaba kamuzott. Az az állítása, hogy ő alkotmányjogász lenne, egy hatalmas kamu.
Mint ahogy ferdített alaposan Schanda alkotmánybírójelölt pedofilos kijelentésével kapcsolatban is, ugyanis ezt nyilatkozta Schanda:
"Minden tragikus eset felmérhetetlen szenvedést és kárt okoz, ugyanakkor a tárgyszerűség megköveteli, hogy a jelenség tényleges mértékét ne túlozzuk el: amerikai kutatások szerint a katolikus papok például a pedagógusokhoz képest elenyésző arányban követnek el szexuális jellegű visszaéléseket."

Kijelenthetjük, hogy Molnár Csaba ferdít, és ráadásul agresszíven nyomja a vitapartnere képébe a kamu állításokat.

Ajánlom a kedves és naív DK-sok figyelmébe tehát Sallai Róbert Benedek minapi facebook bejegyzését a témában:
www.facebook.com/sallairobertbenedek/posts/641045786056073?comment_id=641325526028099&notif_t=feed_comment_reply&notif_id=1479678105216642

to:rppapa 2016.11.21. 12:25:04

@Andy73: Neked máig nem sikerült végighallgatni és felfogni, mit jelentett az a beszéd, csak a Fidesz által súlykolt demagógiát szajkózod.
Nem a baloldal ágyazott meg a 2x kétharmadnak, hanem az MSZP néhány sunyi politikusa, aki eljuttatta a beszédet a Fideszhez, ahol azt boldogan kiforgatták. És pontosan ezért nem is fogok soha a maszopra szavazni, pedig nagyon szeretném, ha a csúti ducse örökre eltűnne.

to:rppapa 2016.11.21. 12:32:58

@Vámos Zsolt: "amerikai kutatások szerint..." Ahha! Ez kb. olyan, mint amikor a hír úgy kezdődik, hogy "angol tudósok szerint..." Az USA-ban a katolikusok- az összlakosság 1/5-e - még a keresztény vallások között is kisebbségben van, így ott nyilván sokkal nagyobb a visszatartó ereje annak, hogy a pedofil bűncselekmények napvilágra kerülhetnek, mint olyan országokban, ahol sokkal erősebb a katolikus egyház.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.11.21. 13:04:36

@wmiki: Szia miki! Párolog már a víz?

forum.szkeptikus.hu/viewtopic.php?t=239

"Fórum kezdőlapSzkeptikus fórumFizika
Miért párolog el a víz?

wmiki
Hozzászólások: 153
Miért párolog el a víz? (7780)
HozzászólásSzerző: wmiki » 2010.11.29. 12:34

Azt már megállapították itt a fórumon, hogy a tudomány sosem téved.
És nyilván mindent tud a világról.

Engem most az érdekelne, hogy egy 20 C fokos szobában (vagy az 1-2 Co szabadban) miért párolog el a víz? a szent könyvek szerint az csak 100 Co felett lesz légnemű.
akkor hova tűnik?"

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.11.21. 13:06:18

@hagyma: Te csak takarítsd a wécéket az USA-ban és ne ugass bele a magyarok dolgába!

Sir Gombóc 2016.11.21. 13:43:34

@kvadrillio: Hát, kettöjük közül határozottan a Molnár váltja ki a hülyegyerek érzést az emberből, úgy kommunikál, úgy néz ki, mint aki kiszökött a zárt osztályról. Most komolyan azt gondolja a DK, hogy ilyen arcokkal elér bármit is? Normális, értelmes ember messzire elkerüli ezt az alakulatot.. Baloldal szégyene, csak kárt okoznak.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2016.11.21. 13:55:09

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a sz ot mint wece nem tudom ertelmezni
az WC
namost, ha WC takarito lennek sem szegyenlenem, mert a munka nem szegyen, de kicsit mas a munkakorom
ugatni a kutya ugat, szeretem a kutyakat, most veszek egy nemet juhaszt, mert kell a hazamhoz egy hazorzo,
magyar-amerikai allampolgarkent mindket orszag utoeren rajta tartom a huvelykujjam
egyeb kerdes?

Vámos Zsolt 2016.11.21. 13:58:26

@to:rppapa: Elég ha megnézzük Magyarországot. Mostanában nem katolikus papok pedofilügyeitől hangos a média, hanem tanárok és kollégiumi nevelők cselekedetei miatt, pedig Magyarországon elég elterjedt a katolikus egyház szerinti vallásgyakorlás. Szóval akár mondhatnám azt is, hogy magyar "magánkutatásaim" szerint is van némi igazság az amerikai kutatások eredményeiben, valamint Schanda erre alapozott mondataiban.

kvadrillio 2016.11.21. 14:03:49

EZ NAGYON NEMTECC !!!

Hírmix
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
privatkopo.hu 2013.02.03. 16:21:00

Január végén arról tájékoztatta a közvéleményt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, hogy a GOP 3.1.2-12 „Szélessávú körzethálózati fejlesztések” elnevezésű támogatási konstrukciójában összességében mintegy 20 milliárd forint összeget nyertek el a pályázók. A pályázati keret több mint 60 százalékát öt olyan vállalkozásnak ítélték, amelyeket ugyanazon a napon, azonos székhelyen, megegyező összegű jegyzett tőkével alapítottak.

A Privát Kopó információja szerint a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség szakemberei öt gazdasági társaságnak ítélték oda a 20 milliárd forintos pályázat több mint 60 százalékát - összesen mintegy 12,5 milliárdot.

Micronet Kft. (tagok: EQNet Zrt., RubiCom Zrt., székhely: 1134. Budapest, Váci út 19., alapítás ideje: 2012.06.27., jegyzett tőke: 500.000 Ft.)

Megítélt támogatások (kerekítve): 996.000.000 Ft. + 735.000.000 Ft. + 630.000.000 Ft. + 980.000.000 Ft. + 933.000.000 Ft.

Pannon Optikai Hálózatfejlesztő Kft. (tagok: EQNet Zrt., RubiCom Zrt., székhely: 1134. Budapest, Váci út 19., alapítás ideje: 2012.06.27., jegyzett tőke: 500.000 Ft.)

Megítélt támogatások (kerekítve): 827.000.000 Ft. + 963.000.000 Ft.

Pátria Optikai Hálózatfejlesztő Kft. (tagok: EQNet Zrt., RubiCom Zrt., székhely: 1134. Budapest, Váci út 19., alapítás ideje: 2012.06.27., jegyzett tőke: 500.000 Ft.)

ben2 2016.11.21. 14:25:17

@Vámos Zsolt:

Tényeket DK-soknak veszélyes emlegetni, mert eleve indulati alapon érvelnek és a tények által keltett kognitív disszonancia csak további indulatokat gerjeszt bennük.
Az ilyen PR postok lényege, hogy mindig mi győzünk, mert mi mondjuk meg, hogy mi számít győzelemnek. Ez tartja bennük a lelket.
Ugyanakkor aggódni nem kell, mert amíg a DK-t olyanok képviselik, mint Molnár Tompika, addig beragadnak a kis szektájukba, mint anno a Torgyán-féle kisgazdák.
Az ellenzék sajnos nem tehet mást, mint a DK-s szavazókat leírja veszteségként: ennyibe kerül, hogy végre nem Gyurcsány fújja a passzátszelet a baloldalon.

wektor77 2016.11.21. 14:53:33

Allah mentsen meg Teged Draga Dezsvirem ..a tovabbi posztolastol.... ;)

sumes67 2016.11.21. 15:12:09

Körlevél!
Gecik! Általános letámadást kérek az elemp3ra. Közös ellenségünk, nem hagyhatjuk, hogy teret nyerjenek!
Fecó, a múltkori megbeszélés alapján követelem, hogy a déká mindent tegyen meg, mert ez idáig kevés. Nem fogjátok megkapni a megbeszélt százalékot a tónipénzekből. Meg az mnb kacska pénzekből sem. Erről jut eszembe, szólni kell, hogy a pénztáros lőrinc nyerjen má ott az alapítványnál valami projektet,mert kacska már a kutvájának osztja a lóvénkat. Fecó, szólj a maszopos haveroknak, húzzanak bele ők is, mert levonások lesznek.
Mindenki húzzon bele, mert vitya pipa, nem lesz lóvé, azt üzeni! Szevasztok :guccis árpi

cselaxi 2016.11.21. 16:30:02

@KUNTYI: Miért is? Csak a Fidesz? Más nem maradt...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.11.21. 16:51:28

@hagyma: Nem tudod értelmezni a wécé szót. Látszik hogy nem vagy magyar.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.11.21. 16:52:20

@hagyma: "magyar-amerikai allampolgarkent mindket orszag utoeren rajta tartom a huvelykujjam"

:-)) fetrengtem...

Tisztességes Természettudomány 2016.11.22. 01:03:58

Ősi dakota átokszöveg: Mosson le téged a Molnár Csaba!
Csak azt nem tudom, melyikőjük a Csutak, és melyik a szürke ló

Andy73 2016.11.22. 01:41:35

@to:rppapa: Akkor csak hallgasd végig, akár naponta, ha jólesik. Nekem az is túl sok volt, amit leadtak belőle. Azt nem a böszme mondta? Egyébként még évekig bitorolta a hatalmat, a közmédia is balos volt, úgyhogy megtehették volna, hogy leadják az egészet, akár főmüsoridőben is, de csak mentegetni próbálták a menthetetlent.

Andy73 2016.11.22. 01:56:09

@to:rppapa: "Nem a baloldal ágyazott meg a 2x kétharmadnak, hanem az MSZP néhány sunyi politikusa, aki eljuttatta a beszédet a Fideszhez, ahol azt boldogan kiforgatták"

Akik kiszivárogtatták, nem baloldaliak? Honnan tudod, hogy nem közvetlenül a sajtónak küldték? És mit forgattak ki rajta? Nem azt mondta a böszme, amit a hírekben leadtak?
Egyébként egy hosszabb beszéded sem tudnak leadni teljes egészében egy rövid hírmúsorban, mindig csak a lényeget emelik ki, a legfontosabb vagy legérdekesebb mondatokat.
Vagy esetleg azt akarod mondani, hogy a böszme nem baloldali? Ebben már igazad lehet, de akkor is a baloldalon politizál.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2016.11.22. 06:21:50

@to:rppapa: szar lehet ilyen hülye maszopos kádárimádónak lenni. Vagyis inkább boldogok a lelki szegények :)

gmihaly621 2016.11.22. 07:37:54

"Vajúdtak a hegyek.../és szültek egy egeret" (La Fpntaine)

2016.11.22. 09:06:32

Hadházy csak egy médiatermék a fideszben, bocs lmp-ben. A szimpatikus, korrupció ellenes, erkölcsös, keményen felderítő kisember.
Pártja a nagy megalkuvó, a folyamatosan hőbörgő, ám valahogyan mindig lepaktáló, semmiféle megfogható ideológiával nem rendelkező "intellektuális massza".
Amikor a kappanhangú, frusztrált, pökhendi pöcs a háttérbe vonult, joggal gondolhatta azt az ember, hogy változtatni fognak. Csalódás.

2016.11.23. 06:48:51

@hagyma:
„Mindinkább meggyőződöm róla, hogy az ország helyzete reménytelen, ez az ország nem képes megvédeni magát, mert kormányzatában nincsenek becsületes emberek!” 1526!

Szabó Dezső: Mit jelent ez a jobb és baloldaliság? Azt, hogy az illetők egy az országot érintő egyetemes, vagy részletkérdésekben nem fizikai és pszihikai adottságok összes ismeretéből s a szóban forgó probléma elképzelhető minden hatásából alkotják meg az ítéletüket: hanem egy híg tudományellenes, elemeiben ellentmondó piszkos frázeológia szerint mely őket jobb- vagy baloldaliakká kötelezi” — aszerint, hogy melytől reméli a maga boldogulását, zsákmányát, mondom hozzá én.
Demokrácia? Ez a hazug népképviselet egy az állatvilágban teljesen lehetetlen, perverz helyzetet hozott létre. A vágómarhát a mészárosok letaglózzák: szegény marhák nem tehetnek róla. De van-e olyan örült képzelet, mely elképzelje, hogy a szarvasmarhák zászlós felvonulásban, éljent rikoltozva Kossuth-nótát énekelve válasszák meg azokat a mészárosokat, aki letaglózza őket? — megint Szabó Dezső! Mi mindent megírt ez az ember! Mi változott az óta? Talán a hülyeség lett nagyobb, a fal lett simább, melyről lepereg az intés, mint a borsó!
"Aki a keresztény táborban a magyarságot a múlt ideológiájához akarja kötni, s az, ki a szükséges megújhodást a zsidó táborban igyekszik megvalósítani: egyenlően a magyarság halálán dolgozik, jó- vagy rosszhiszeműen!" Szabó Dezső 1921
süti beállítások módosítása