Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Juhász gyurcsányozással állt be Orbán mögé

2016. október 15. - Európa Kávézó

Lehet, hogy megint szív valamit az Együtt alelnöke. Úgy próbál a pártja által szervezett tüntetésre embereket szervezni, hogy egy, a MIlla Facebook-oldalán közzétett bejegyzéssel akarja "lerúgdalni" Gyurcsány Ferencet a színpadról. Juhász, aki körül erősen ritkult a levegő, ezzel - és magával a tüntetéssel is - Orbán forgatókönyvét valósítja meg.

 juhasz_p.jpg

Az érdektelen, hogy az alig mérhető Együtt gyakorlatilag új nevet vehetne fel. A KÜLÖN sokkal inkább kifejezi a párt politikáját. De amit most elkövettek, arra nincs épeszű magyarázat, ha csak az nem, hogy Juhász Pétert valamivel megtalálta a Fidesz. Már az sem érthető, hogy miért mondtak nemet a közös ellenzéki október 23-ai tüntetésre, amelyet civilek szerveznek, de ott lesz a DK, az MSZP, a Párbeszéd és a MoMa, meg a Szolidaritás.Nem is elegáns, hogy a rendezvény elé szerveztek gyorsan egy másikat, amire meghívták az LMP-t, míg a PM, ami már Párbeszéd, gyorsan elígérkezett Juhászék bulijára is. (Ezek valamikor egy párt voltak, most három...)

A Portiknak elkövetett "lapszemlézés", a luxusnyaralás és a folytonos magánéleti pénzkunyerálás miatt hitelét vesztett Juhász most a Milla oldalán kezdett kemény gyurcsányozásba. Egy ott közölt írás szerint Gyurcsányt le kéne rúgdalni a színpadról. Most az érdektelen, hogy ilyen stílusban egy Bayer nevű szokott értekezni, sőt, az sem fontos, hogy egy demokratikus párt által kezelt felület hogyan közölhet ilyen dolgozatot egy másik demokratikus párt elnökéről.

A Külön támogatottsága nagyjából a harmada a DK-énak - a felmérések szerint. De ha nem így lenne, akkor sem lenne szabad így írni. Ha úgy tetszik, egy törpepárt akarja megmondani, hogy ki állhat színpadra? Ki beszélhet? Ehhez azért kell bőr az arcon. Viszont érdemes megnézni a kommenteket. Amit a Milla (vagyis Juhász) kap, azt nem teszi zsebre. Tíz reakcióból nyolc elküldi őket a francba, és jegyzője közli, hogy akkor most inkább kihagyja a gyűlölködők által kínált hétvégi programot. A Párbeszéd is kínos helyzetbe kerül, hiszen mindkét ellenzéki esemény hivatalos résztvevője, és hogy lehet most színpadra állni a Gyurcsányt lerúgdalni akarókkal, aztán 23-án Gyurcsánnyal? 

Szembetűnő Juhász akciójának hiteltelensége azért is, mert épp most ünneplik sokan a DK-t, mert képviselői fizetésének elvonását is vállalva vonultak ki az országgyűlésből. Ezt rajtuk kívül senki sem tette meg. 

Tényleg olyan, mintha ez a beelőzött tüntetés, és a Juhász által kreált támadás a Fidesz céljait szolgálná. Ki másnak lenne jó, hogy az ellenzék nem ünnepel közösen október 23-án? Ki másnak lenne jó, ha váratlanul egy ellenzéki párt, a Külön, amely korábban közös listán is indult a DK-val, most elkezd gyurcsányozni? Lehet, hogy Juhászt fogja valamivel a Fidesz?

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr3211809019

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az igazi "agresszív baloldal" 2016.10.15. 18:37:31

Pár évvel ezelőtt a FIDESZ papagájkommandója Bajnai követőit nevezte agresszív baloldalnak, ami ugye elég nevetséges állítás volt. Pedig van olyan párt, amelyet ezzel a címkével lehet illetni, csak épp máshol kell keresni őket. Gyurcsány háta mögött...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilla50 2016.10.15. 08:58:23

Lehet!
Sőt Juhász nem bocsát ezért sem! www.origo.hu/itthon/20060912nemkellett.html
"Tucatnyi újságíró, fotós és operatőr várta a Parlament előtt kedden délelőtt a Kendermag Egyesület két vezetőjét, akik hétfőn jelezték: átadják saját, pozitív vizeletmintáikat a miniszterelnöknek vagy munkatársainak, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a drogkérdés szerintük rossz szabályozására és az értelmetlen diszkórazziákra.

A két aktivista, Juhász Péter és Felső László azonban nem jutott túl a Parlament előtt, a Kossuth téren felállított őrbódén, mivel a Köztársasági Őrezred egyik munkatársa belépési engedély hiányában nem engedte tovább őket."

krisztina50 2016.10.15. 09:21:05

Felháborító az Együtt viselkedése. Különösen azért érzem magam becsapottnak, mert Gyurcsány Ferenc miniszterelnök "tanácsadója" Szigetvári Viktor volt.

Bárdos Lilla 2016.10.15. 09:31:54

Az ellenzék közös fellépése fontos, mert eredményt csak így lehet elérni.
A MOMA. Együtt, Párbeszéd közös sajtótájékoztatójának végén Bokros Lajos elmondta,
"Az önkényuralom megszüntetésel, az Orbán rendszer leválátása és az alkotmányos jogállamvisszaépítése tekintetében mindenkivel feltétel nélkül együttműködünk mert Magyarországnak ez a nemzeti érdeke." (7:07)
Ezen a vonalon kellene továbbmenni a múlt és jelen minden sérelmét félretéve.

www.youtube.com/watch?v=_EcHLU8OPO4

Hakapeszi Miki · http://mentalisdeficit.blog.hu 2016.10.15. 09:40:58

Aljas és undorító, amit műveltek a másik gyurcsányista pártbloggal együtt, kábé mint a Magyar Hírlap a másik oldalon.

samu-ráj 2016.10.15. 09:42:26

Nagy tisztelettel és odaadással figyelem Juhász úr harcát, amit a tolvajok ellen tesz.
De, most olyan korban élünk, hogy Gyurcsányozással nem megyünk semmire. Ezt a maroknyi ellenzéket még jobban megosztani bűn. Nem tudom mire jó ez.

Bozsóbenő 2016.10.15. 10:19:07

Lehet,hogy Juhász úrra egy kis sár fröccsent és valahogy a fidesz keze kell,hogy lemossa.Utána csókólgthatja a felcsúti tolvaj kezét.

Hófutó 2016.10.15. 10:22:08

Valószínűleg semmi köze a fidesznek Juhászhoz de elég nagy baj az már amikor úgy néz ki, hogy akár lehetne is.

Hófutó 2016.10.15. 10:23:41

@samu-ráj: Sosem volt értelme a gyurcsányozásnam. Viktor nevelte a népbe és tartja bennük még most is.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.15. 10:46:16

Juhász, mint Orbán támogatója? LOL, ez bénább és hiteltelenebb próbálkozás a karaktergyilkolászásra még egy Pesti Srácok cikknél is. Azt meg csak álmodjátok, hogy a DK-nak háromszor akkora a támogatottsága, mint az Együttnek. Mikor néztetek utoljára számokat?

Az igazság az, hogy itt az ellenzék hiteles rész áll össze, 23-án meg jórészt azok, akik már lejáratódtak. A szocik egyre bénábbak, és egyre inkább a NER részeivé vállnak, Gyurcsány meg olyan, hogy csak ártani tud a részvételével. De ez nem újdonság, ez már 8 éve is így volt: fedor.blog.hu/2008/09/30/a_forditott_piszkos_fred_effektus

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.15. 10:55:11

A megosztás alatt a dékás hangvételű kommentek számának többszöröse a lájkok száma. Ebből miért nem vontok le következtetéseket? ja, hogy az nem illik a prekoncepciótokba...

Scagnetti 2016.10.15. 11:35:36

Szóval aki nem rajongója a Ferinek, az mind Orbán fizetett embere. Ez még egy DK-s pártblogtól is szokatlanul undorítóra sikerült. G Fodor is elismerően csettint, ha olvassa.

Na látjátok, többek között ezért undorodik a Feripárttól még a baloldal nagy része is.

István Tamasi 2016.10.15. 12:06:14

Akkor most EGYÜTT vagy egymás ellen?
Elismerem fletó éppen elég okot adott a kritizálására, de a teli szájjal folytatott gyurcsányozás /ami már nem kritika/ az egyik, talán a fő oka annak, hogy a fideszmaffia 2/3-ot tudott szerezni a parlamentben.

viharsarki 2016.10.15. 13:24:16

Néha nehéz megérteni egyes embereket. Különösebben soha nem kedveltem Juhászt, de elvoltam vele, 0mikor láttam kezdi aktiven felderitgeni az V. kerületi dolgait Rigánnak. Csak egyet nem értek, hogyan fér össze az Orbén kormány leváltássának terve, az ellenzék másik oldalának lejáratásával, goromba sértegetésével? Furcsa hogy amikor az ű kormány ellenzéke igyekezik szót érteni, akkor épp Juhász és szi-getvári urék próbálják " megfurni" a közös fellépést. folytatni az Orbánék által megkezdett és azóta is tartó uszitó kampányt Gyurcsány ellen. A lényeg az lenne, aki nem ért egyet a kormány munkájával, az közösen lépjen fel, megkeresve azokat a közös programokat amiben egyetértenek, sőt együtt is tudnak müködni. Amilyeb örömmel vettük tudomásul, hogy az ellenzék oktober 23-án együttt lesz, olyan érthetetlen volt számunkra az Együtt nevü párt különállása.

Lilla50 2016.10.15. 13:29:53

tudjátok kedveseim, amikor sértegettek--és mindig sértegettek, akkor a védekezésen miért háborogtok?
Sajnos JP 2006.09.12-től ádáz gyurcsányozó. előtte is az volt. Az sem érdekli közben, hogy saját magát is kicsinálja azzal.
Sőt mindnyájunkat.
Kitalálta egy jó percében a millát. aztán tönkretette vele Bajnai Haza és Haladás alapítványának rengeteg pénzbe került remek anyagait. Miért is?
Mert gyurcsányozott.
Ha GyF a dk elnöke, és ma az! és nem akar politikailag visszavonulni, akkor lehet kiközösíteni, de azt csendben kell tenni, és közben fölé erősödni. az rendben, de úgy hogy állandóan ellenféllé tesszik úgy csak erősítik.
Bajnaival azért JP-nek is Szigetvárinak is el kell számolnia. Meg a sutba dobott pénzekkel is.
Gyurcsány ott van! Ha nem tud vele semmit kezdeni, akkor tán Neki kéne elgondolkoznia!
Hogy JP Orbán ellenzéke lenne? Nem hiszem.
Orbán ellenzéke az valójában, aki a nemzetállamiságát kritizálja, mert abba fér bele a korrupsága is--új elit felállításával

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.15. 13:48:26

@viharsarki: @Lilla50: Azért az ugye megvan, hogy azt a blogbejegyzést nem Juhász írta, hanem egy blogger, akinek semmi köze nincs az Együtthöz?

Zsoltbacsi 2016.10.15. 14:21:58

Nem baj, Orban jovo hetfon is meg fog bukni, ahogy szerintetek eddig minden heten legalabb 2x... :)

Zsoltbacsi 2016.10.15. 14:28:50

Van annak valami diszkret baja, hogy az egyik 5-6 szazalekos gittegylet ekezi a masik 1-2 szazalekost. Marakodnak a koncon, mert azt hiszik, hogy igy kozelebb kerulnek a husosfazekhoz, lasd Dunaujvarosi idokozi (a leheto legidealisabb helyzetben az mszp es dk addig marakodott, mig ketten egyutt megnyertek az egeszet a fidesznek ).

noviktorka 2016.10.15. 15:13:10

@Zsoltbacsi: A marakodást te is jól műveled. Melyik gittegylethez tartozol?

noviktorka 2016.10.15. 15:15:50

@Scagnetti: A rajongás és a gyűlölködés között lehetne valami középút is. Nem gondolod?

Zsoltbacsi 2016.10.15. 15:21:35

@noviktorka:

En most a jobboldali "bizonytalanok" taborat erositem. Mondjuk ezekre biztos nem fogok szavazni, akik ilyen pitianer ugyekben se tudnak megegyezni, majd biztos jol vezetik az orszagot... Vagy egyaltalan barhogy is vezetik...
Szoval en rendelek egy sort, es elvezettel nezem, ahogy kemeny munkaval lekuzdik magukat az 5 szazalekos bekerulesi kuszob ala...
De ha veletlen megis osszefognanak, akkor van perspektiva: talan elerheto a harmadik hely...
Nekem Win-win

Bryan élete 2016.10.15. 15:48:02

@Zsoltbacsi: sajnos igazad van.
Ez a gyurcsány-kártya állandó előráncigálása a pocakoson kívül kinek senkinek sem lehet az érdeke. Ha Juhásznak van valami baja, rendezzék le egymás között diplomatikusan, de ne az októb er 23-át gyalázza meg ilyen marakodással, mert kurvára tele a tökün k a széthúzással.
Lassan megint ott tartunk, hogy kénytelenek leszünk 18-ban a legkisebb rosszra szavazni, pedig ezerszer megfogadtuk, hogy soha többé.
De ha így acsarkodnak tovább, ilyen sem lesz és maradunk otthon, újabb kétharmadot ajándékozva a fidesznek, aminek a gondolatától a hideg ráz.

Zsoltbacsi 2016.10.15. 15:56:37

@Kalmia:

"Ez a gyurcsány-kártya állandó előráncigálása a pocakoson kívül kinek senkinek sem lehet az érdeke. "

Errol jut eszembe, hogy a baloldal mindig azon nyavalyog, hogy a Zorban ugynokei beszivarogtak kozejuk. Kerdezem tisztelettel, megis hogy varjam el toluk, hogy normalisan vezessek az orszagot, ha meg a sajat legbelso magjukat se tudjak kontrollalni?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.15. 15:59:54

@Kalmia: Azzal gyalázza meg Juhász október 23-át, hogy tüntet a fideszes korrupció ellen? LOL

noviktorka 2016.10.15. 17:29:13

@Zsoltbacsi: Megértem a bizonytalanságod.

Scagnetti 2016.10.15. 17:37:03

@noviktorka: Lehetne, csak az a szekták körében nem jellemző.

Miklós Ihász 2016.10.15. 19:03:56

Miért hazudtok Juhászról ezen a blogon? Pénzért? Azt meg érdemes volna tudmásul venni, hogy Gyurcsánnyal nincsen esély Orbán legyőzésére. Ő még mindig képes mobilizálni a fideszes szavazókat. Jól tenné ferenc, ha egy ciklust az alkoholizmusa kezelésével töltene, s néhgy év csend után bármire lenne esélye. Csak ahhoz belátás kellene, önuralom és négy év kuss.

Bryan élete 2016.10.15. 19:41:15

@Zsoltbacsi: emléxel? 70-30 %? Igaz, kutyából nem lesz szalonna,

@Fedor: én az állandó egymás elleni acsarkodásra gondolok. Elegem van belőle, kurva jó lenne, ha legalább nyíltan nem kutyáznák egymást.

2016.10.15. 22:07:44

Nagyot csalódtam Juhász Péterben! Soha többé nem nézem meg a riportokat,műsorokat.......imádtam az oknyomozó ripotjait......de vége.......bedőlt a hatalomnak.........

Tóth Dezső 2016.10.16. 09:22:06

@Bárdos Lilla: a Jobbikkal is összefogdosnátok magatokat a szent cél érdekében? Gyurcsány nagyon súlyos tehertétel.

Tóth Dezső 2016.10.16. 09:23:22

@samu-ráj: ha megszabadulnátok Gyurcsánytól, megduplázódna az esélyetek. Bár még az is kevés lenne, ez kétségtelen...

Tóth Dezső 2016.10.16. 09:24:09

@Bozsóbenő: aki unorodik Gyurcsémytól, az orbánista? Elég egysíkú a gondolkodásotok...

Tóth Dezső 2016.10.16. 09:25:30

@Hófutó: ellenkezőleg, Gyurcsány próbálkozik folyton-folyvást az orbánozással, de csak magát alázza vele. Orbán (okosan) ki sem ejti Gyurcsány nevét a száján.

Tóth Dezső 2016.10.16. 09:27:07

@Bozsóbenő: az a baj, hogy Orbán felcsúti? Ezért acsarog rá a liberális "tábor"?

Tóth Dezső 2016.10.16. 09:29:02

@István Tamasi: a Fidesz 2/3-ának oka a teli szájjal folytatott orbánozás.

Tóth Dezső 2016.10.16. 09:30:04

@Lilla50: orbánozni szabad, gyurcsányozni nácizmus? :(

Tóth Dezső 2016.10.16. 09:32:44

@Tóth Dezső: hát nem valami jól játszottam a betűkkel :o

Zsoltbacsi 2016.10.16. 10:08:12

@Tóth Dezső:

Ja, nemcsak a dk, hanem az mszp blogjain (pl b1,a regi egyenlito) is voltak irasok hogy ossze kell fogni a jobbikkal.
Mar csak az a kerdes, es eddig erre senki se valaszolt, hogy mi lenne ebben Vonanak a buli?

Mert persze a dk is arra vagyik, hogy az 5-6 szazalekaval osszefog a 18-20 szazalekos jobbikkal, es majd o iranyit :)

István Tamasi 2016.10.16. 10:14:41

@Tóth Dezső:
Én nem orbánozok, hanem csúti surmózok vagy csúti g..izek.

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2016.10.16. 11:39:38

"Elég arra a politikusra gondolni, aki most éppen a tényleg felháborító ingatlanmutyik hős leleplezőjének szerepében haknizik. Nehéz azonban elhinni a hiteles ellenzékiséget akkor, amikor a Milla színeiben az ellenségkereséssel indította a politikai együttműködést sürgetni látszó párbeszédet. Elérve azt, hogy Gyurcsány démonizálásába beszállva, hosszú ideig a „ki kivel nem áll szóba” legyen a téma a valós együttműködés kereteinek kimunkálása helyett. Bedobva az ellenzék bármilyen összefogási kísérletét máig megmérgező olyan ötletet is, hogy a zászlókkal mindenki menjen ahova akar, de a Milla rendezvényére aztán be ne tegye a lábát. Máig biztosítva azt, hogy a valóban lényegi kérdésekről a szimbolikus szintekre terelje a vitákat. Sok-sok energiát elvonva attól, hogy a közös pontok megtalálására lehessen koncentrálni. A máig ható ötletet egyébként szinte bármelyik tüntetés kapcsán le lehet leplezni. Juhász Péter tehát elmondhatja magáról: építeni nem sokat, de rombolnia eleget sikerült. "
endresy.blogspot.hu/2015/02/egyutt-ketezetizen-akarhany.html

noviktorka 2016.10.16. 13:23:50

@Scagnetti: Bocs, nem tudtam, hogy valamilyen szektához tartozol.

Scagnetti 2016.10.16. 13:55:40

@noviktorka: Azt meghagyom neked. Nekem nem kell se DK, se Fidesz.

Andor Hajnal 2016.10.16. 14:08:12

E,z az, csak szapuljuk egymást, mert így aztán nem csak Orbán hatalmát, hanem a világot is megrengetjük!! Nyíltan támadjuk egymást az összefogás a hatalom váltás reményében, aztán majd jön a választás ideje és büszkén húzzuk az X-et, még akkor is - ha mundjuk, 6 ellenzéki párt közül kell választani!!! Óriási siker lesz újfent -Orbánnak!!! Mi peddig elkezdjük újra szidni , ki ki a maga módján azokat akik nem arra a pártra szavaztak amelyikünk nekünk tetszett Bravó, csak így tovább!!!

BRAAJEN 2016.10.16. 14:20:03

@Miklós Ihász:
egy kocsmába járnak?
már, hogy így ismeri a szokásait...
mint régi ivócimborák...
;)

Lilla50 2016.10.16. 22:47:02

A millát JP hozta létre, és tán ma is működteti.
Orbánozi szabad,de értelmetlen és Gyurcsányozni nem nácizmus.

De jelen van a nácizmus gondolata és nem Gyurcsány miatt.
Későn vettük észre, hogy a visszaosztó államkapitalizmus kell kicserélni. Aztán elkezdtek Gyurcsányozni azok akik elkezdtek és elfedték az igazi két problémát vele.
az egyik : a fajelméletes gondolkodás elterjedése és a gyűlöletszindrómák kiteljesedése
és a másik az, hogy nem cserélődött ki a gazdaság szerkezete rendesen! elitcserét végrehajtott Orbán, de gazdasági rendszercserét nem.
Gyurcsányt pedig mind támadja , mert gazdasági rendszerváltást szorgalmazott 2005-től Majd a dk-val megerősítve 2011-től .
A többi vergődés!

sőőtnagyonis 2016.10.24. 17:10:48

sajnos még mindig sok a rókaképű, akik képesek akármikor összekeverni a lapokat.
Ez a buli akkor lesz lefutva, ha a pohos lapátra kerül.
süti beállítások módosítása