Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Bayer horogkeresztje a fasiszta kormánytól

2016. augusztus 19. - Európa Kávézó

Nem történt semmi különös. A fasiszta Orbán-kormány kitüntette egyik bérfirkászát. Aki azt gondolta, van határvonal Bayer Zs. rasszista, antiszemita nézetei, undorító mondatai és a Fidesz között, nyilván nem itt élt az elmúlt huszonhárom évben. Inkább az a kérdés, lesz-e, aki az ugyanilyen ordót visszaadja, mondván, ha Bayernak is van, akkor neki nem kell....

Bayer Zs. maga a Fidesz. A rendszerváltás után az ellenzéki Kurírnál helezkedik el, aztán amikor 1994-ben Orbán kis híján kiesik a Parlamentből, látványosan megtagadja őket. A Népszabadságnál és a 168 óránál szól be Simicskának, megírva, hogy neki olyan lett a Fidesz, mint Kolumbia-alsón kokainbárók gyülekezete. Aztán ahogy jön fel a Fidesz - elfoglalva az Antall József halála után vezető nélkül maradt jobboldalt - újra felfedezi a farzsebében az 5-ös számú tagkönyvet. Ő az, aki a Horn-kormány idején Amerikát járja körbe sok közpénzért a köztévének, amikor Orbán van, akkor meg a határon túli vidékekről forgat könnyes tekintettel. Ő az, aki szlovák rendszámú autóval közlekedik, hogy Ficónak fizessen adót, ne a magyar államkasszának.

Mi kell még, hogy értse a magyar, hogy ez a Fidesz. Ilyen jellemű emberek alkotják. Sehol a stabil világnézet. Nem hisznek ezek semmiben. Ahogy Orbán mondta, nem a diktatúra ellen, hanem azok képviselői ellen harcolt. A másik véglet a Fónagyok és Farkas Flóriánok világa. Akik végignézik a zsidózást, a cigányozást és egy szavuk sincs. A pénzért, állásért, ki tudja milyen dossziék tartalmáért kilóra megvett figurák története. Középen pedig a felfedezett Rogánok, Lázárok, Menygyik helyezkednek el. Schmidt Mária újrahasznált halszagú nótája és Leni Riefenstahl között az a különbség, hogy utóbbi tehetséges volt. 

Nem érdemes tehát bánkódni,bosszankodni. Bayer Zs. ettől a kormánytól kaphat csak kitüntetést. Ettől  a kormánytól, amely nyíltan lop, amely ilyen hazug és gyűlölködő plakátokat tesz ki, amely pontosan úgy beszél, mint Göbbels. És már most szólunk: a Fidesz környékéről senki nem meri majd bírálni sem a kitüntetést, sem a kitüntetettet. Ugyanis az illető az életével játszana...

Eddig is tudtuk, kik ezek, nem történt semmi különös egy jobb sorsra érdemes elismerés megalázásán kívül. De annyi mindent megaláztak már, eggyel több vagy kevesebb.... Ők most vihognak, hogy a sok idióta ballib majd hörög Bayer Zs. kitüntetése miatt, kéjesen olvassák a felháborodott kommenteket. De nem hörgünk. Jól van ez így. 

A kocka pedig előbb-utóbb fordul: egy következő kormány a tisztulás érdekében törölheti is a középkeresztesek közé keveredett horogkeresztest. Máris jobb lesz majd élni Magyarországon.

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr2110426902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.19. 08:28:05

Az "ifjú" Bayerről tökéletes jellemzést nyújthatna az az ámokfutás, amit anno az indexen rendezett. Sajnos a publikum számára törlődött az életmű. Pedig látni lehetne, hogy mit sem változott. Akkor is egy nagypofájú féreg volt, most is az.

Vécsey Géza 2016.08.19. 09:22:47

A "kocka pedig előbb-utóbb fordul:" kissé pontatlan idézetnek az eredeti úgy szól, hogy. "És üzenem a volt barátaimnak,
kik megtagadják ma a nevemet:
ha fordul egyet újra a kerék,
én akkor is a barátjok leszek:"

Hofipisti 2016.08.19. 10:59:51

Lesz e néhány hasonló elismerésben már részesült, akinek felfordul a gyomra e hír hallatán, s nem sajnálja a fáradtságot, hogy kis csomagját összeállítsa, s visszaküldje a Vezérnek az ezen lépéssel beszennyezett kitüntetést?

István Tamasi 2016.08.19. 12:42:13

Hitler is kidekorálta a bértollnokait.

werecke 2016.08.19. 16:53:37

Hajrá Zsolti csak a belüket hogy meg ne sántuljanak !!!

Dobika 2016.08.19. 19:51:39

Ezt a sok elmebeteg amnéziás bal liberális köcsögöt,még az kéne hogy forduljon a kocka máris itt lennének a kecskebaszó migrás áradat. Addig örüljenek

Dobika 2016.08.19. 19:54:07

még az Orbán kormány van hatalmon.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.19. 20:54:20

@Dobika: méjmadjar nyilaSSka, előbb tanújj meg mádzsárú! :D

ulpius66 2016.08.19. 21:05:07

Picikécske hibácska!

"Bayer horogkeresztje a fasiszta kormánytól"

Történetesen horogkeresztje a náci kormánynak volt.....
(a fasiszta kormánynak történetesen a fejsze köré csavart vesszőnyaláb volt a jelképe......)

ulpius66 2016.08.19. 21:09:52

Nekem egyébként teccik a Zsóti!

Csurka Pista bácsi után a legjobb tollú újságíró!

Nyilván e miatt támadja most a komplett ballibsi tábor!

Ilyen az élet!

Ha majd a ballibsik lesznek hatalmon, ők meg majd kitüntetik a Gréczi Zsótit.......

ulpius66 2016.08.19. 21:12:44

Bár a ballibsi tábor "felhorkanása" is szokásos....

Bárkit kitüntet a nemzeti kormány, azonnal elkezdik fikázni a ballibsi oldalról.....

Nem is várunk mást tőlük!

Ők ezért kapják a fizetésüket, hogy ilyeneket írogassanak....

Jules Berstein 2016.08.19. 23:48:05

Na, örömmel látom, hogy a Soros Féreg György pénze ne,m megy veszendőbe, ez a kis hebrencs bértollnok jól benyalt most a főnökeinek, hiszen pénzért mindenre hajlandó. Tipikus kis seggnyaló, se történelmi sem politikai ismeretekkel nem rendelkezik, csak pofázik a nagyvilágba, a balliberális szellemi társai nagy örömére.
Akár hiszik, akár nem, én a vallását is tudom már a hangvételéből. Nem tudom mitől van beszarva, nem lesz nálunk soha többé nácizmus, (mert Horthy alatt sem volt) és nem fognak befűteni vele. Csak hogy művelődjön a kis paraszt: Nácizmus, az a Nemzeti Szocializmus, és csak Német Országban volt. A fasizmus elmélete az Olaszországban dívott, az összefogás hirdetője volt, jelvénye a "Fassió" a rőzsekötegen átdugott bárd, azt szimbolizálta, hogy a sok vékony rőzsét nem lehet eltörni, egységben az erő.. Ezek szerint az Orbán kormány az összefogás kormánya, amelyik össze akarja fogni a társadalom minden rétegét, egy nemes célérdekében. Na így már stimmel.

viragildi 2016.08.20. 07:45:29

A cikk nincs aláírva, csak nem Bartus a vendégszerző? Ő szokott ilyen kapitális baromságokat írni a fasisztarasszistaxenofób orbándikatúráról:-)))))))

Éhes ló 2016.08.21. 15:56:40

Amikor ekkora az ajvák, akkor a magyarok tudhatják, hogy a dolgaik jól mennek.
Bayer csak egy médiapatkány, de ha qrmány általi kitüntetése ilyen ajvákolást vált ki, nem rossz a kombináció.

Bőrönd, reptér, alija.

Szúrófény 2016.09.01. 06:15:39

@Hóhér az utolsó barátod: Bayer félék a döglegyek Magyarország tetemén!
süti beállítások módosítása