Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Korunk hősei: Tátrai és Császy

2015. október 01. - Európa Kávézó

Ami történt, az ötvenes éveket idézi. Az ügyészség nem cáfolta Tátrai Miklós szavait, hogy a vádhatóság valamelyik, embere az ügyvédjén keresztül ajánlatot tett neki: ha Gyurcsány Ferencre vall Sukoró-ügyben, akkor ő mehet, és Orbán egyetlen demokrata ellenfele bevarrható lesz. Tátrai - és a vagyonügynökség másik vezetője - Császy Zsolt azonban nem vette magára a bűncselekményre való felszólítást. Cserébe elsőfokon durva letöltendő büntetésre ítélték őket.

Úgy látjuk itt, a Kávézóban, hogy a magyar nyilvánosság nincs tisztában annak jelentőségével, amit Tátrai mondott. Itt két, ártatlanul meghurcolt embert gyakorlatilag megzsarolt a magyar vádhatóság. Ez még csak nem is vádalku, mert ott a bűncselekményt elkövető embernek azzal ígérnek csökkentett büntetést vagy felmentést, hogy egy náluk súlyosabb bűncselekményt elkövetőt a vallomásuk, információik alapján lehessen elkapni és elítélni. 

Itt azonban nem erről van szó. A magyar államot semmilyen kár nem érte - ellenben a fideszes politikusok ingatlan- föld- uniós péntügyi stb. stb. machinációval. A kár annyi, hogy Orbán - és persze korábbi ügyvédje, a feljelentő Schiffer András - miatt meghiúsult egy eurómilliárdokat és több ezer új munkahelyet teremtő beruházás. Ez is egyfajta hűtlen kezelés. Ahhoz hasonlatos, mint amikor a Gyurcsány-kormány idején a Fidesz tüntetett a dunaújvárosi Hankook-beruházás ellen, aztán kormányra kerülve már a cég új fejlesztéseivel ünnepeltették magukat. Itt jegyezzük meg, hogy a sukorói beruházást tervezőkkel Orbán is találkozott a Martonyi-villában, ennek részleteit az ügyészség soha nem vizsgálta.

Hogy Tátrai és Császy nem tört meg, az nem is kisebbfajta hősköltemény. Hányan tették volna meg, hogy inkább vallanak valakire, csak hogy szabaduljanak? Tízből nyolcan? Mégsem tették, mert tudták és tudják, hogy ők maguk is ártatlanok, sőt a miniszterelnök is, aki csak egy Magyarországnak hasznot hozó beruházást akart tető alá hozni. Volt már olyan bűnügy - a magyar nyilvánosság efelett is elsiklott -, ahol megszülettek a terhelő vallomások, amelyeket aztán a tárgyalás során vissza is vontak. Tátrai és Császy mégsem ezt tették. Hány rokon, barát nyúzhatta őket, hogy ér ez neked ennyit? Nem mindegy? Mondj valamit Gyurcsányra és este már otthon vacsorázol. De nem tehetem, válaszolhatta a két korábbi köztisztviselő, mert ő sem követett el semmit, meg én sem. (Amúgy, nem furcsa, hogy az akkor kormányon levő mai MSZP mélyen hallgat, és még véletlenül sem ad ki legalább egy tiltakozó közleményt?)

Most itt ülnek az elsőfokon kiszabott börtönbüntetéssel, várják a további tárgyalásokat, és nincs kétségünk felőle, hogy ha kell, Strasbourgban fognak nyerni. Nevüket meghurcolták, de a hitük nem veszett el: tudják, hogy ártatlanok.

E per árnyékában közben egy másik koncepciós perben (UD Zrt.) - ha megrovásért is - de bűnösnek mondták ki Dávid Ibolyát és Herényi Károlyt. Ők is ártatlanok, a bűnösök jól fizető kormányzati pozícióban ülnek.

Ez az Orbán-rezsim lényege. Ha velem vagy, lesz pénzed, hatalmad, igazmagyar leszel és elsikálom a bűneid, de ha nem, akkor véged. Orbán utolsó legyőzőjére és örök ellenfelére pályázott, de nem jött be. De valakiken bosszút kellett állni. És tanuljon a mai fideszes had abból is, hogy mivel szembement a diktátorral, saját korábbi igazságügyi minisztere is bűnös lett. Annyival van beljebb, hogy börtön nem fenyegeti.

Ne feledd, Olvasó, így járhatsz Te is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr87877602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kitty Bolláné 2015.10.01. 21:05:59

Orbán a második választáskor azt ígérte: "folytatjuk", a nép elfogadta, elfelejtették megkérdezni mit? - hát a fenti esemény is belefér ebbe és mindaz a mocsok, ami a "vályogos-Orbán" diktátorságából kitelík.

wallenberg8805 2015.10.01. 22:35:00

Ez a Tátrai akkor Tátrai, amikor én Tannembaum. Azt hitte a zsidó, hogy büntetlenül azt csinálhat amit akar.

Toportyán Zsóti 2015.10.02. 06:38:12

@wallenberg8805: Ohrana rendesen megcsippelte a bucidat,zsidrákok egyetlen bűne hogy tudják enni kell adni és házat kórházat kell építeni a dolgozóiknak ha jól akarnak keresni rajtuk,fajtád viszont inkább a rabszolgatartásban utazna.

wallenberg8805 2015.10.02. 08:10:09

@Toportyán Zsóti:

A Talmud szerint a gójok nem emberek, ezért például szabad kereskedni velük:

www.i24news.tv/en/news/international/europe/131231-dutch-rabbi-jews-were-deeply-involved-in-slave-trade
December 31st 2013
01:15pm
Dutch rabbi: Jews were deeply involved in slave trade
(Holland rabbi: zsidók jelentős mértékben részt vettek a rabszolga kereskedelemben)

Toportyán Zsóti 2015.10.02. 09:20:42

@wallenberg8805: Mondjuk sokat kéne még fejlődnöd hogy embernek nevezhessenek gyűlöletdroid.

wallenberg8805 2015.10.02. 10:04:28

@Toportyán Zsóti:

Ezt a hozzászólásodat betudom a talmudista humanizmusodnak.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2015.10.02. 10:44:09

Itt Schiffer Andrást kellene elővenni, mert at ő feljelentése miatt nem valósult meg a sukorói beruházás, de Andriska azóza is nyugodtan ül a seggén, és eszébe sem jut a Fidesz és a Fecsúti Geci által elkövetett bűncselekményeknél feljelentéssel élni. Orbán Geci biztosan jól megfizeti az LMP elnökének aknamunkáját. Én csak az LMP tagságát nem értem, hogy miért nem kezdenek valamit Schifferrel. Amíg ez az ember az LMP-ben van, addig soha nem lesz esélyük érdemben beleszólni a poltikába.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2015.10.02. 10:56:14

Én inkább Schiffer András szerepére lennék nagyon kíváncsi. Mert ő jelentette fel Gyucsányéket a sukorói telekügyletek miatt és ő miatta hiúsult meg az egészberuházás. Schiffi azóta valahogy nem ilyen ügybuzgó, ha a Fidesz és a Felcsúti Geci által elkövetett törvénytelenségeket kellene feljelenteni. Orbán Geci biztosan jól megfizeti jó talpasát. Én csak az LMP tagságátnem értem, hogy miért tűrik még mindig, hogy egy ilyen tehetségtelen, áruló szemétláda legyen az LMP elnöke. Ennek a pártnak addig esélye sem lesz a befolyásának növelésére, amíg ez a takony az elnök. Így arra a szerepre lesznek mindig kárhoztatva, hogy a Fidesz hathatós segítségévelépp az öt százalékos küszöböt megugorva pár képviselőjük (köztük Schiffer) a parlamentbe kerüljön, és ott ciklusról ciklusra elüldögéljen a melegben. De ha ez nekik jó, akkor lelkük rajta.

wallenberg8805 2015.10.02. 11:52:53

@The Ghost Wolf:

A sukorói beruházás egy gigantikus parazita lett volna Magyarország testén.
Ha a zsidó befektetők valóban jóhiszeműek lettek volna, akkor nem egy azóta bíróság által jogerősen megsemmisített értékaránytalan ingatlan-cserével próbáltak volna az ingatlanhoz hozzájutni.

Bbogas 2015.10.02. 14:19:08

"Ne feledd, Olvasó, így járhatsz Te is."

Kösz, majd figyelek rá, hogy ne legyek az MNV Zrt. vezére.

Bbogas 2015.10.02. 14:23:00

Csak szeretnéd, hogy Gyurcsány Orbán örök ellenfele legyen. Nem az, sőt, ő a Fidesz kormányzati pozícióban maradásának örökös garanciája. Ha nem lenne, ki kéne találni.

wallenberg8805 2015.10.02. 15:34:20

@Bbogas:

A Gyurcsány egy bohóc, az Orbán tartja udvaribolondnak.

sokadika 15 2015.10.02. 16:16:32

Rész semlegesként azt mondom megérdemli az ország népe, miért nem ment el szavazni, én voltam, nem fideszre szavaztam, hanem a kisebbik rosszra.

Dr Gregory House 2015.10.02. 17:16:57

Szar idők, szar emberek. Meg gecik.

Ésszelteli 2015.10.02. 17:31:13

nem tudom elképzelni, hogy a bíró nem a Btk hűtlen kezelés kísérletének megfelelően járt volna el, hanem maga keresett valamilyen ügyet amivel bavarhatta a delikvenseket, akik éppen rosszkor rosz helyen voltak és ez is ráhúzható lett volna. Itt már megint valami Göbbelsi propaganda gépezet zúgását lehet hallani.
Az ügy mehet másodfokra adott esetben harmadfokra. nem gondolom, ha akkora értékkülönbség van az pont az állam számára lenne kedvező, nyilván a privát szféra járt volna jól de nagyon ha létre jött volna business. inkább a korrupció felszámolásának egy szép példájával találkozthattunk véleményem szerint.

Ésszelteli 2015.10.02. 17:35:19

Jól megszívta, hogy valaki azt kérte tőle, hogy szignózza már le. Állítólag ezt csinálta T J is és az államtitkárát bevarták. nem biztos, hogy előny a hűlyeség, de miért akarta más helyett elvinni a balhét? akkor ezzel is számolnia kellett, ha meg nem akkor intő jel az állandó hajlongóaknak, hogy mehetnek más helyett börtönbe.

Ésszelteli 2015.10.02. 17:37:19

a politika megszívatta a technokratát, ennyi történhetet. erre a szerepre alkalmazták, ezt a szerepet kellett felvállalni, ki tudja mivel honorálták. de ez is benne van/ volt a pakliba.

baldoc 2015.10.02. 17:45:00

@Ésszelteli: ÉSSZELTELI gondolkodjon már, ha tud, ésszel telve!!!
Ha ingyen adták volna nekik az állami földeket, még az is megérte volna!!
2500 munkahely, az évi adó- és járulék befizetés, a turizmus fellendülése, kaszinóbevételek(lásd AndyVajna), mindezek nem jöttek létre!!!Érti???
Akkor ez korrupció lenne???

rasztaszív 2015.10.02. 17:45:53

@Ésszelteli: igazad is van .egy ilyen szilárd jogállamban,ilyen erős demokratikus kontroll mellett tejesen elképzelhetetlen hogy,hogy hivatalos szervek elfogult módon járjanak el.

mortullus 2015.10.02. 17:54:00

@csak egy néző: na mi van, beletapostak a kis érzékeny, izráélita lelkedbe? :)

rasztaszív 2015.10.02. 17:57:00

@mortullus: tiszta szerencse,hogy nácik,fasiszták ebben az országban nincsenek.mint azt jól tudjuk tőletek....

csak egy néző 2015.10.02. 17:57:58

@csak egy néző:
Ja nem tudod köcsög, megtaláltátok már az afrikai útleveleket? Kérdezd már meg Polt Petya fajtársad.

csak egy néző 2015.10.02. 17:58:29

@mortullus:
Ja nem tudod köcsög, megtaláltátok már az afrikai útleveleket? Kérdezd már meg Polt Petya fajtársad.

mortullus 2015.10.02. 18:00:03

@rasztaszív: cionista viszont annál több

csak egy néző 2015.10.02. 18:05:48

"A bíróság az első- és a másodrendű vádlottat különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének kísérletében!!!!!!! mondta ki bűnösnek, Császy Zsoltot mint bűnsegédet ítélték el a cselekmény miatt."
Már magában ez a mondat is beszarás.
"F. Zsolt értékbecslőt felmentették a vád alól.
Erről a szakértő felelősségéről meg szó se essék.
A közpénzből a kert végébe építtetett stadion pedig egyenesen dicséretes ugye?

"Lebukott a Közgép, fizethetjük vissza az EU-s pénzeket"
Erről valahogy kussoltok

index.hu/gazdasag/2015/09/30/kozgep_olaf/

Ésszelteli 2015.10.02. 18:11:13

@baldoc: itt nem ingyen adásról volt szó hanem telkek csréjéről, ami nagyon nem stimmelt. Te miért nézmél félre, hogy ja, 2500munkahely jött volna létre, ahol a fizetés napodon elruletezhetnéd a pénzed ? Nem lehetne valami jobbat és hasznosabbat csinálni és mondjuk nem ilyen gázosan ?

dunántúli gyerek 2015.10.02. 18:11:39

Nyilván a bünözőnek minden szavát elhisszük, hogy végre demokrácia legyen.....

gondolja a hibbant libsi

csak egy néző 2015.10.02. 18:11:50

@mortullus: @wallenberg8805:

Egyenesen New Yorkból repült Budapestre tavaly augusztus végén Ronald S. Lauder, a Sukoróra tervezett King's City befektetője, hogy a Fidesz elnökével találkozzon - értesült lapunk. A milliárdos üzletember egy-két napot töltött a Four Seasons budapesti szállodájában, és augusztus végén vacsorázott a Gundel étteremben Orbán Viktorral. Információink szerint itt-tartózkodása alatt Lauderrel volt Joav Blum, a sukorói telekcsere miatt most a Fidesz által hevesen támadott üzletember is.

Ahogy továbbra is hallgat a kormányfő környezete Lauder és Orbán az idén nyár végére tervezett újabb találkozójáról. Az előző, Martonyi János jelenlegi külügyminiszter szadai vil­lájában még januárban történt Orbán-Lauder-­egyeztetést elismerte a kormányfő környezete. Úgy tudjuk, akkor Orbán kifogásolta, hogy a százmilliárdos fejlesztés tervezésekor a befektetők "kihagyták" a jobboldalhoz közel álló vállalkozásokat, illetve szívesen látta volna a beruházás "környékén" George Patakit, New York állam volt kormányzóját.

Azóta kiderítettük: Lauder - januári megállapodásuk szerint - a választások után Orbánnal, már mint miniszterelnökkel kezdeményezett tárgyalást. A kormányfő azt üzente: nyaralni megy, ezért a megbeszélés halasztását kérte. Mindezeket is vizsgálná az ősszel létrehozni tervezett parlamenti bizottság is, melyet minden ellenzéki párt támogat. A Jobbik tegnap közölte: szeretnék, ha Orbán Viktor kiállna, és elmondaná, miről tárgyaltak Lauderrel."
Hogy is van ez fidióták?

rasztaszív 2015.10.02. 18:12:57

@mortullus: nyilván ezért erősödnek a cionista pártok.

Ésszelteli 2015.10.02. 18:13:05

Ha nagyon akarsz kaszinózni mehetsz Monacóba, ne fogdd vissza magad, a hét végén jó idő lesz és eyg kis autókázás a cote d1azuron sem semmi.

♔bаtyu♔ 2015.10.02. 18:13:16

Igen, a ballibsi hősök azok már csak ilyenek.

Ajtony 2015.10.02. 18:14:04

Azért ez a "mi tolvajunk jó tolvaj" érvek nagyon köldök alatti gondolkodást mutatnak. Érthetetlen, hogy mi a fausztért került ez a rosszul fogalmazott propagandaanyag az index.hu címlapjára.

♔bаtyu♔ 2015.10.02. 18:16:30

@Ajtony: Nem nehéz ki találni miért.

Ésszelteli 2015.10.02. 18:18:58

Bírom a politika mindenkit úgy vesz palira ahogy akar. Talán a jogszabályokat kellene betartani, de látszik előre mindent el akarnak intézni, hozzá lehet a törvényeket igazítani. Ez az igazi kapitalista business. A jogot tegyük félre, csinlják a jogszabályokat olyan ruganyosra a parlamentbe üldögélők, hogy az üzletember a gyönyörűségtől essen hanyat, de ha valami mégsem úgy történik, akkor koncepciót kiállt. Milyen érdekes világ ez, ahol a tőkés minig jó fiú a többiek a rosszak és főleg a bíró. Láthattad, hogy a meccseken is rosszúl fújnak ezért valszínú a másik sem érti a dolgát de az MLSZ az igen az a fasza.

♔bаtyu♔ 2015.10.02. 18:23:32

@rasztaszív: "nyilván ezért erősödnek a cionista pártok."

Az SZDSZ-es arcoknak erről szerintem más a véleménye.

baldoc 2015.10.02. 18:26:03

@Ésszelteli: "Nem lehetne valami jobbat és hasznosabbat csinálni és mondjuk nem ilyen gázosan ? "
Dehogynem!
Maga 2010. óta mást sem láthat.
CSAK korrekt, törvényes, a többség számára előnyös üzletek.
És 1.000.000 munkahely!
Remélem elélvez mindennap, amikor az M1 hiradót nézi!

rasztaszív 2015.10.02. 18:30:06

@♔bаtyu♔: mitől lenne más?mindenki láthatja,hogy egy vicc,amit előadtok.vígan zsidóztok,aztán fel vagytok háborodva,hogy vannak,akik fasizmusról,nácizmusról mernek beszélni.

grafoguru 2015.10.02. 18:31:36

@csak egy néző: ne próbálkozz tényekkel - azok nem zavarják ezt a szegény, delíriumos álomba ringatott remek társaságot...

♔bаtyu♔ 2015.10.02. 18:35:09

@rasztaszív: Én nem vagyok felháborodva. Amúgy miért "zsidóztam"? Az SZDSZ cionista párt volt.

Ésszelteli 2015.10.02. 18:37:09

@grafoguru: valóban itt csak prekoncepcós szövegeket lehet olvasni, itt mindenki mindent tud és azt asztán nagyon az egyik oldal patyolta tiszta a másik rút fekete. Azt hiszem jól megásta az a Meggy gyerek az árkokat azóta a ballib beéeis esett de alaposan.

Ésszelteli 2015.10.02. 18:38:47

igazi utász fiú lehetett, csak nem figyelt eléggé a gyurcsókera !

rasztaszív 2015.10.02. 18:39:40

@♔bаtyu♔: talán olvass utána,mihez szóltál hozzá.

csak egy néző 2015.10.02. 18:40:54

"Mit mondott az ügyvéd?
Azt mondta, hogy majd mindent megtesz.
Mennyit kapok?
Hát a statuálás a lényeg. És hogy ne tessék idegeskedni."
Köszönjük Polt pajti, nincs több kérdés. Tanulmányozd továbbra is a Tanu forgatókönyvét, eddig nagyon bejött.

♔bаtyu♔ 2015.10.02. 18:41:03

"Az ügyészség nem cáfolta Tátrai Miklós szavait, hogy a vádhatóság valamelyik, embere az ügyvédjén keresztül ajánlatot tett neki: ha Gyurcsány Ferencre vall Sukoró-ügyben, akkor ő mehet, és Orbán egyetlen demokrata ellenfele bevarrható lesz."

Ezt amúgy úgy hívják hogy vádalku és nem Rákosi találta ki, sőt feltehetőleg nem is alkalmazta, hiszen demokráciákban van ennek inkább értelme.

Ha Tátrai szerint nem Gyurcsány mondta neki, hogy írja alá, hanem önmagától, akkor nyilván jogos neki a sitt. Miért írta alá.

Ésszelteli 2015.10.02. 18:41:49

gyúrcsóknak több figyelmet kell kapnia mert egy kicsit rakoncátlanabb mint a többi, az óvó néni már megmondhatta, volna, hogy túlmozgásos és sok meglepetést fog még okozni. Akkor a Meggy gyerek jobban vizslat.

♔bаtyu♔ 2015.10.02. 18:41:59

"és Orbán egyetlen demokrata ellenfele bevarrható lesz.""

Mondjuk Feri kurvára nem demokrata, soha nem is volt az.

rasztaszív 2015.10.02. 18:43:00

@Ésszelteli: de az is lehet hogy tévedésben élsz,és mások nem csak fekete-fehérben látnak.talán pont ez a bajod...?

dunántúli gyerek 2015.10.02. 18:43:21

@rasztaszív: Már bocs de mióta érdekel bárkit, hogy a 2% zsidó fasisztázik?

rasztaszív 2015.10.02. 18:46:43

@dunántúli gyerek: a fasizmust felismerni magyarok is képesek.tudom,rossz hír...

csak egy néző 2015.10.02. 18:47:22

Hogy micsoda véletlenek vannak.

„Az, hogy én ma itt vagyok, és az, hogy erről beszélek, nekem ehhez az ég világon semmi közöm. Ezt Isten adta nekem”
Mintha valami hasonlót hallottunk volna már a felcsuti gázszerelő zsenitől is.

444.hu/2015/10/01/szijjarto-baratjat-a-teremto-is-penzszerzesre-jelolte-ki/

dont be such a jew 2015.10.02. 18:47:24

@rasztaszív: Szerintem a zsidót tudjuk felismerni, elég könnyedén.

Ésszelteli 2015.10.02. 18:49:56

@rasztaszív: Ha beleolvastál volna a kommentekben, akkor még nem láttál semilyen okszerű írást. helyette az érzeémes propaganda szöbeg dúl csőstül.Ez a blog, semmi sem igaz ami annak látszik, hanem minden hamis mézes és mázos.

♔bаtyu♔ 2015.10.02. 18:52:57

@Ésszelteli: Egyszerű. Valamelyik, vagy mindkettő zsidó. Amúgy nem mentegetnék.

Ésszelteli 2015.10.02. 18:53:19

Ez a fizetett újságírás sajátja, hogy mindig valamilyen szemüvegen keresztül láttat, a népet pedig terelgeti a sötétség felé.
Ebből nöttek ki az emberek, ez már nem működik, csak még nem jöttek rá. 20 év múlva állandóan ellenzékben majd elemezi fognak.

baldoc 2015.10.02. 18:56:34

@♔bаtyu♔: "Mondjuk Feri kurvára nem demokrata, soha nem is volt az. "
Maga tudja mi a demokrácia??
Maga tudja ki a demokrata??
Fiatal Demokraták Szövetsége, na ők igen! Tudják.
Kurvára!

csak egy néző 2015.10.02. 18:58:34

@Ésszelteli:
" a népet pedig terelgeti a sötétség felé."
Te vagy rá a példa, hogy már igen nagy a sötétség felétek, kiskancsó
Ésszelteli???

www.jaimearanda.com/wp-content/uploads/2014/08/Risitas-y-los-sacos-de-cemento-entrevista-e1407174499315.jpg

♔bаtyu♔ 2015.10.02. 18:58:34

@Ésszelteli: Szerintem rájöttek, azért a legostobább ballibsi újságírónak is leesik hogy ötödik éve nem képesek Orbánt még csak megingatni sem, pedig jelentős nemzetközi segítség is volt.

Inkább arról van szó, hogy olyan ritka nagy ostobának kellene lennie ahhoz valakinek, hogy benyelje a ballibsi kamukat, hogy nyilván nem vállalja senki.

Apró példa, el kellene hinnie, hogy a migránsok többsége értelmiségi és milyen jól járunk velük, miközben azt látja, hogy a Wc-től hat méterre teleszarták a keletit.

Most itt is, 2 hírhedt csákóról kellene elhinnie, hogy koncepciós per áldozatai. Nyilván röhejes.

♔bаtyu♔ 2015.10.02. 18:59:25

@baldoc: Most te humorizálsz, vagy tényleg ennyire okos vagy?

Ésszelteli 2015.10.02. 19:01:00

@baldoc: a bal oladalról fujdógáló szélben semmi ésszerút nem lehet felfedezni. vajon miért ? Mi az a sokk, amiért ezt annyira kerülik. Lehet, hogy szocializációs örökség, ne szólj semmi értelmeset, hanem nézz körül, hogy merre van az ágyikó. Ott csak meleg van nemde ?

♔bаtyu♔ 2015.10.02. 19:01:24

@dont be such a jew: Szerencsére Orbán lesz 2018-ban is, így az ottani foltos múltú, a 90-es években lopott vagyonú "demokraták" az osztrákoktól a németekhez emigrálnak és nem ide vissza.

csak egy néző 2015.10.02. 19:03:16

@♔bаtyu♔:
Batyukám, azt tudjuk, hogy a tények a fajtátokat nem nagyon zavarja. Te akkor sem hinnél a saját szemednek, ha rányitnál az asszonyra és a Viktor kúrná.

♔bаtyu♔ 2015.10.02. 19:04:19

@baldoc: Amúgy pedig Feri soha nem volt az SZDSZ tagja. Na nem mintha Petőék is akkora demokraták lettek volna. Nem mehetett ki úgy lap az utcára, hogy ők előtte ne adtak volna rá engedélyt.

baldoc 2015.10.02. 19:05:50

@Ésszelteli: Maga birka pásztor, hogy csak terelni tud??

♔bаtyu♔ 2015.10.02. 19:08:41

@csak egy néző: Gondolom a tényekkel te szolgálsz. :)))) Inkább nézd meg az asszonyt és ha nem látsz semmit, ne higgy a szemednek, Gyurcsány kúrja.

Feketecsuklya 2015.10.02. 19:11:03

@rasztaszív: lécci...vezesd már le, alkalomadtán, hogy miért kell kötelezően szeretni a zsidókat?

rasztaszív 2015.10.02. 19:14:09

@Feketecsuklya: majd ha az állítom,akkor levezetem.

csak egy néző 2015.10.02. 19:18:43

@♔bаtyu♔:
Ez gyenge volt, köcsög, fáradsz? Nektek tényeket? Minek?

csak egy néző 2015.10.02. 19:19:50

@Feketecsuklya:
" lécci...vezesd már le, alkalomadtán, hogy miért kell kötelezően szeretni a felcsuti parasztot?

Leylandi 2015.10.02. 19:20:02

Ekkora gusztustalan mosdatást már régen olvastam, mint a posztban!
Arról nem szól a fáma, hogy az ártatlan Tátrainak volt már egy ügye, amikor a vád szerint 22 millióért adta el (ő írta alá a szerződést) a Bábolnai Ménesgazdaság Kerteskői Telepét, és 200 millióért az 500 milliós földeket.
Erről mi a szerecsenmosdató véleménye?
kdnp.hu/news/nyomozas-indult-a-kerteskoi-privatizacio-ugyeben
hvg.hu/itthon/20090218_kereteskoi_privatizacio_babolna_fidesz

♔bаtyu♔ 2015.10.02. 19:21:40

@csak egy néző: Akkor ne gyere te ostoba azzal, hogy a tények a fajtámat nem zavarják.

♔bаtyu♔ 2015.10.02. 19:22:35

@Leylandi: Most szépen leüli Feri helyett a büntetést.

csak egy néző 2015.10.02. 19:23:55

@♔bаtyu♔:
Tudod köcsög, próbálkozik az ember, hátha. A macskák is csukott szemmel születnek, de nekik kinyílik egy pár nap után a szemük, nem úgy, mint nektek.

baldoc 2015.10.02. 19:28:23

@Leylandi: Ha ennyire érzékeny a földeladásra, akkor most figyeljen erősen, mert év végéig 380.000 hektár állami földet adnak el a fiúk!

♔bаtyu♔ 2015.10.02. 19:28:48

@csak egy néző: Na ne dicsekedjél már persze, majd éppen te és a tények. A köcsögözés látod, az illik hozzád, biztosan jókora buzi lehetsz.

csak egy néző 2015.10.02. 19:31:09

@Leylandi:
Ugye tudod csatolni a kis fasz Budai 1500 súlyos vádak alapján tett feljelentésének bírósági ítéletét is?

csak egy néző 2015.10.02. 19:32:06

@♔bаtyu♔:
Pihenj le, nagyon gyengülsz baromarcú, hogy cifrázzuk is egy kicsit.

♔bаtyu♔ 2015.10.02. 19:41:15

@baldoc: Eladják, nem pedig szétlopják mint kedvenceid, Különbség.

makokriz 2015.10.02. 19:44:06

Hagyó Tünde (tudjuk, férje Szájer József jelenleg Fidesz EP képviselő), a Sukoró-ügy tárgyalását Budapest helyett - a Szolnoki Törvényszéket jelölte ki, - sőt a bíró személyét is kijelölte !! ?? !!
- Ki gondolta ezek után, hogy az igazság fog győzni?

baldoc 2015.10.02. 19:45:09

@♔bаtyu♔: Akkor Tátrai is csak eladta a bábolnai földeket.Különbség?

Gyorgy Nagy 2015.10.02. 20:01:02

A bironö + karácsonyi pénzt fogkapni ezért az itéletért.

Kampfer 2015.10.02. 20:40:38

Ezek nem hősök, hanem közönséges bűnözők! Négy év? Ott kéne rohadnia mindkettőnek egy láger poklában, amíg meg nem rohadnak, vagy bele nem döglenek a kényszermunkába...! Sajnos azt a csótány fletót nem tudták megfogni, pedig ennek a háromnak együtt kéne megrohadnia!
Sokezer munkahely...? Ne röhögtess már...! Értelmetlen, villantó, agyatlan gigarombolás lett volna! Kár lett volna a területért...!
És poszternek: nem, amíg nem lopom a közvagyont, nem csalok, nem árulom a hazát, addig sokkal kisebb eséllye járok így! Sajnos ezek sem fogják megkapni, ami járna nekik!
Kamp.

Gyorgy Nagy 2015.10.02. 20:44:46

@Kampfer: És Rogán Toni volt KISZ titkár paraszt gyerek ügyeivel mi van?Mesélj.

szamok embere 2015.10.02. 21:30:04

@Ésszelteli: Dicséretes a lelkesedés az aggodalom az elkártyázott fizetésekeért, de a kormányt nyilván nem ez motiválja, különben nem bátorítanák Vajna ugyanerre irányuló üzelmeit adócsökkentéssel és egyéb kedvezményekkel, nemde?

Kampfer 2015.10.02. 21:32:38

@csak egy néző: rogántóni hasonló sorsra kellene rendeltessen...

Neked viszont most már azt a telibevert libbant, jókurvaanyádat, te baromarcú lapostetű geciputtony! Talán majd a te szádba is belelépek egy szarosbakanccsal, te büdös kis baromarcú szarmadzag...! Dögölj meg, te kis génhiba! ;-)

Kampfer 2015.10.02. 21:34:12

@csak egy néző: A qrvaanyádnak anyázz, kis szarospizsi! Kár, hogy ugyanaz maradtál, amit a kutya a kurvaanyádba lőtt sok éve... Ússz tovább! Lehetőleg a Dunában...!

csak egy néző 2015.10.02. 21:36:15

@Kampfer:
Xanax-ra ne gyál baromarcú, már így is idióta vagy. Szólj anyádnak, hogy könnyítsen rajtad.
Olvasgass egy kis kommentet, hogy mi a véleménye az embereknek a bandádról

444.hu/2015/10/02/a-rendkivuli-tartalekbol-kaptak-tamogatast-a-fociakademiak/

Kampfer 2015.10.02. 22:16:03

Semmi közöm ahhoz a bandához, te büdös kis szarházi geciputtony! 444.hu? Ne röhögtess, te büdös geci gyurcsányista faszszopó! Remélem, lóbálja majd a szél az oszló hullátokat az M5-ös kivezetőn a lámpaoszlopokon, te rohadék kis kutyaivadák! Qrvaanyád seggéből bújtál ki, úgy is nézel ki, te parazita kis libbant bélféreg! Ne anyázz, állj elém, te kis féregnyúlvány!

csak egy néző 2015.10.02. 22:28:02

@Kampfer:
Lazíts haver, mert megüt a guta, oszt' mi lesz veled?
Mi van köcsög, szaros a bakancsod? Csak nem valami disznóhízlaldában vagy szar kóstoló?

Nemfajtalan srác 2015.10.02. 22:49:42

Gyurcsányi egy dologban klasszis: mindig mással viteti el maga helyett a balhét.

Zuschlag Jani, Kulcsár Atti, és most ez a két majom pont alkalmas erre. Csak az a fontos, hogy ne járjon el a pofájuk, bár sztem Gyurcsány van annyira profi nem hagyott döntő bizonyítékot a kezükben. Még egy kis biztatást is küld nekik (hülye a bíró, de majd elintézem amikor hatalomra kerülök), és máris minden megy ahogy kell az ő szája íze szerint

Pukka Pad 2015.10.02. 23:32:23

Ez egy egészen aljas, szemét írás, elejétől a végéig, minden vonatkozásban. csak imádkozz, s addig igyad a kávét, amíg nem lesz itt kalifátus, mert akkor aztán lesz nemulass. Hősköltemény, az. naná. Eljátszom a gondolattal, ha itt két Fidesz közeli figura állna és felmentették volna. It sikoltoznál a kávézódban, hogy micsoda mocskos bíróság ez, hol van itt a jogállam. Most két gazember viszi el a balhét a nagyobb gazemberek helyett, mit gondoltak, örökké GYF védőszárnyai alatt lesznek? Nem törtek meg, naná, nem tört meg a többi zsivány sem: pénz jó helyen, s majd a jó viselkedés miatt harmadolnak, az meg belefér az eddig eltelt időbe. Hol itt a hiba? ja, hogy nem lesz kaszinó Sukorón?

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.10.02. 23:35:54

Ó persze, mert ez a Tátrai gyerek egy olyan hős jellembajnok , hogy nem menti a bőrét, ha lehetőséget kap erre a még legalább 3 évig, de inkább tovább regnáló kormányzattól, hanem inkább menti a Gyurcsányt.
És el is hiszem. .Hihihihiháháháhá

Ti tényleg hülyének néztek mindenkit..

Pukka Pad 2015.10.02. 23:37:15

@makokriz: mégis, mit gondolsz, hogy kerül egy bíró egy ügy élére? Sorsolással, népszavazással? Vagy úgy, ahogy a migránsok országot választanak maguknak,

csak egy néző 2015.10.02. 23:56:35

@Nemfajtalan srác: @Pukka Pad: @A megvalósult amerikai ólom..:
Gyerekeke, nem árt, ha tudjátok, hogy a fák még sehol nem nőttek az égig.
Lesz itt még szerepcsere, akkor vajon mit fogtok mondani?
Akkor is lesz majd egy pár igen érdekes bírósági tárgyalás az tuti.

a nemzet fogatlan provokátora 2015.10.02. 23:57:24

Miért kell ezen úgy kibukni. Azt USA-ban is előfordul, hogy annak érdekében, hogy a nagyobb maffiózót lakat alá tegyék, kedvezményt ajánlanak a kisebb halnak.
Ezt úgy hívják, hogy vádalku, bevett gyakorlat egy demokráciában.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.10.03. 00:01:16

@csak egy néző: Szerepcsere? Ne röhögtess már.. Ezzel a töketlen, szétmálló, már a saját elemi politikai érdekeit figyelembe venni sem képes magyar baloldallal?
Ez kb. olyan, mint amikor Hitler a bunkerben nem létező hadosztályokat tologatva a térképasztalon akarta felvenni a harcot a ruszkikkal..:)))

Pukka Pad 2015.10.03. 00:03:45

@csak egy néző: legyen, bár úgy tűnik, erre kell néhány évet várni. Tudod nincs itt semmi baj, ez a világon mindenütt így van, a korrupció és a hatalommal való visszaélés legföljebb a begyakorlási szint miatt tűnik jobbnak vagy rosszabbnak egyik vagy másik országban (lásd VW trükk). Mi sem vagyunk rosszabbak senkineél, bármit mutatnak is a statisztikák. Csak ne csináljunk Krisztusból bohócot, Szűz Máriából meg bársás k - vát. Vagy mondhatnám azt is, ritkán szokott sikerülni egyszerre szűznek is maradni meg házasáletet is élni. Tátraiéknak sem sikerült. de etől még nem hősök.

Pukka Pad 2015.10.03. 00:13:11

Ennek a kávézósgyereknek meg lövése sincs, mi volt az ötvenes években. Legföljebb a papa meg a mama mesélt valamit. Volt szerencsém gyerekként a Kossuth hídon vigyázzba merevedve állni, amikor Sztalin elvtárs halálhírét harsogta a hangosbemondó. Éppen ezért nem hinném, hogy így járhatnék.

csak egy néző 2015.10.03. 00:17:57

@A megvalósult amerikai ólom..:
Ki beszél itt a bal oldalról, rajtad kivül. Vagy mé mindig fostok a Fletótól?
Hiszen ő már sehol sincs.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.10.03. 00:30:07

@csak egy néző: Akkor mégis ki váltja le a Fideszt? Egyébként az, hogy Gyurcsányt akarnák lecsukni, már önmagában hülyeség.
Amíg Gyurcsány a porondon van, addig sose lesz váltópárti helyzetben a baloldal. Egy hasznos idióta a Fidesz számára...

Ésszelteli 2015.10.03. 05:52:39

@baldoc: Íratkozz be egy egyetemre, hogy a színvonalad növekedhessen mert nem gondolom, hogy csak óvodásoknak szánnád az írásaid. Más értelmi küszöbét az írásaid nem hathatják meg. De lehet, hogy ez a formád ha beszabadulsz egy fórumra. Akkor menj inkább focizni, hátha ott jobban megy.

Toportyán Zsóti 2015.10.03. 05:57:31

@wallenberg8805: Belemélyedtél nagyon a talmudba,nem te leszel az első akiről kiderül hogy zsidrák génkészletű magyargyűlölő.

Toportyán Zsóti 2015.10.03. 06:00:05

@A megvalósult amerikai ólom..: Hasznos idióta leginkább te vagy szegénykém,gyűlölet már gondolkodni sem enged.

Ésszelteli 2015.10.03. 07:43:39

Épp olvasom, hogy csökkent Angélánk népszerűsége de a bajor gyerköcé nőtt méghozzá jóval nagyobb mértékben. Úgy látszik a ballib megmondók a menekült kérdést sem tudták jól prognosztizálni, a választásokat sem fogják ez már biztos. Még 20 évig Canossát járnak Vatikánba, utána lehetnek büszke ellenzékieg nem úgy mint most, ja kérem az idő és az emberek is fejlődtek nem ugyan annyi tudással rendelkeznek mint a pártidőkben.

Ésszelteli 2015.10.03. 07:45:49

A jelenlegi ellenzék már csak vadi új arcokkal fog visszatérni, akik most vannak nem élet kompatibilisak. A meséket pedig gyerekeknek kell mondani nem a felnőtteknek.

Ésszelteli 2015.10.03. 07:48:32

A gyerekek a mesékből okilna akarnak a felnőttek pedig mennek és szavaznak egyet. a ballib amit biztosan megtanult és tud, az az, hogy hogyan kell megbukni, erre vonatkozó tudással ők rendelkeznek. Ebben senki sem tudja őket beelőzni. Ők is jók valamibe, de érdekes nem nagyon dicsekednek vele.

nu pagagyí 2015.10.03. 07:50:12

Ebből a szaros diktatúrából nehéz lesz kimászni. Mindenesetre jegyezzük meg a végrehajtók nevét, nehogy elsikkadjon, amikor majd ki lehet takarítani ezt a trágyadombot. Nem csak Polt és Handó, de mindenki bűnös, aki asszisztál az Orbán-maffiának és mindegy hogy parancsra, vagy anyagi megfontolásból. Még van választása annak, akit nem rángattak bele a törvénytelenségekbe, de nem sokáig. Szerintem nem lesz demokratikus átmenet és ebben az esetben nem szabad megismételni a rendszerváltás hibáját, meg kell büntetni a rendszer kiszolgálóit.

Kampfer 2015.10.03. 07:50:46

@csak egy néző: neeem, te kis takonygecintű, gyurcsányista féreg...! Neeem! Nem üt meg a guta, attól ne tarts!
Az nem az én problémám, hogy az a qrvaanyád egy ilyen szarfolyást tolt a világra, mint te vagy...! Elég nagy itt a baj, még egy ilyen szaralakú méhlepényt is sikerülhet elég nagyra nevelni, ahogy az ábrád mutatja...
A bakancsom majd akkor fog szarba lépni, amikor a fogaid közé nyomom! Utána már biztos szaros lesz...

Mellesleg: te anyáztál le (ismételten) bármi indok nélkül! Szával, dögölj meg a kurvaanyáddal együtt és oszljál végre lámpavason a fajtáddal együtt, te tetves gyurcsányista geci! ;-)
Kamp.

Ésszelteli 2015.10.03. 07:54:08

Furcsa helyzet, hogy a ballib ágál az egyházak ellen, hogy ne politizáljon. De minden közügyben való megnyilvánulás egy kicsit politiozálás is, kivéve, ha senki sem tudja az álláspontotot a zászlójára tűzni. Bár az egyház nem párt politizál de van mondanivalója a köz számára is. Ez gyakran nem a ballib véleménnyel egyezik csak közelebb áll a jobb oldalhoz, de gyakorlatilag azzal sem egyezik igazán meg. a ballib mehet vatikánba Canossát járni és bocsánatért esdekelni.

♔bаtyu♔ 2015.10.03. 08:22:09

Korunk hősei továbbá még Soros, Obama, Netanjahu, Merkel és ez sajnos meg is látszik a világon.

♔bаtyu♔ 2015.10.03. 08:31:46

@Nemfajtalan srác: Igen, itt is mindössze annyi történt, hogy Császiék nem voltak hajlandók bevallani, hogy Gyurcsány utasítására írtak alá.

Az a magánügyük, hogy magukra veszik a balhét, a gyurcsányfanok pedig itt görcsölnek, hogy ötvenes évek.

Gyurcsány pedig nyilván kárpótolja őket, ami szerencsére már csak a saját, esetleg a ballibsik pénzéből lehetséges.

♔bаtyu♔ 2015.10.03. 08:32:40

@Ésszelteli: "Furcsa helyzet, hogy a ballib ágál az egyházak ellen"

Kivéve a Hitgyüli és a zsidó egyház. Ők irányítják a ballibsiket.

nu pagagyí 2015.10.03. 08:54:51

@♔bаtyu♔: Eleve a vád is hamis, hiszen az ügyészség által megrendelt értékbecslés is is kontár tűnt még egy laikusnak is. Gyurcsányról csak annyi derült ki, hogy támogatta az ügyletet, amennyiben az a törvényességnek (akkori) megfelel és ehhez nyilván van joga egy miniszterelnöknek. Az adu a kényszerrel kicsikart vallomás lett volna a most elítéltekből, miszerint Orbán módra utasítgatott volna törvénytelenségre. Nem jött be, de a mostani perből annyi tanulság van, hogy már bíróság egy részét is a fideszmaffia uralja, a másik részét pedig épp most képzik ki a menekültek elleni rapid eljárásokban.

nu pagagyí 2015.10.03. 09:00:31

@♔bаtyu♔: Szerintem a "ballib" nem ágál az egyházak ellen. A kormány ellen ágál, amelyik folyton belepofázik az egyházak életébe és korrumpálja. Az egyházakkal szembeni kritika erre hívja fel a figyelmet, tulajdonképpen segít az egyházaknak felismerni, hogy helytelenül folynak bele a tiszavirág életű napi politikába, elherdálhatják erkölcsi tekintélyüket.

élveteg 2015.10.03. 09:12:48

"Ami történt, az ötvenes éveket idézi. Az ügyészség nem cáfolta Tátrai Miklós szavait, hogy a vádhatóság valamelyik, embere az ügyvédjén keresztül ajánlatot tett neki: ha Gyurcsány Ferencre vall Sukoró-ügyben, akkor ő mehet, és Orbán egyetlen demokrata ellenfele bevarrható lesz"

Nem az ügyészségnek kell cáfolni hanem a Tátrai Miklósnak kell bizonyítani

Kampfer 2015.10.03. 09:23:31

@csak egy néző: erre emlékezz, amikor a szádba lépek, kis gyurcsótány! Na, felkelt a nap, húzz vissza a pöcegödrödbe, a kutya már anyádban van!

csak egy néző 2015.10.03. 10:11:27

@Kampfer:
Örülök, hogy ilyen izgatottan vártál rám, gondolom tövig rágtad a körmöd, hogy mikor ébredek már fel. Neked nincs családod kiskancsó?

makokriz 2015.10.03. 15:44:28

@Pukka Pad: -talán éppen úgy, mint a -rendszerváltástól 2010- között volt.
Demokráciákban nem válogatják! kiválasztják, hogy melyik 'baráti' bíroság és
melyik 'kedvenc' bíróismerős hozza meg az ítéletet.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.10.03. 19:40:49

@Toportyán Zsóti: Mi van, kimenő van a diliházból Zsóti? Vagy már megint a doktor úr gépén garázdálkodsz? Kihúzod a gyufát most is, és beöntés lesz a vége, én szóltam..:))))

Kampfer 2015.10.03. 20:44:10

@csak egy néző: van! Te kis büdös szarnyaló! Velük és a barátokkal voltam ma. Alig várjuk, hogy az ilyen tetves szarevőket egyenként húzzuk a lámpákra...! ;-) Ne aggódj, te szarházi csótányista retekgané! Téged is meg fogunk találni!

Toportyán Zsóti 2015.10.05. 09:06:24

@A megvalósult amerikai ólom..: Diliház ismereteid alapján lakó lehetel,takaríts rendesen és megúszod a gépelvonásod.

SacraCorona2010 2015.10.08. 21:03:34

Szerintem az nemzetellenes, aki megakadályozta a sukorói szórakoztató komplexum létrejöttét, mivel sokezer munkahelytől, állami bevételtől fosztotta meg így Magyarországot. Vádalku, nyomozati alku pedig csak akkor jogszerű, ha azok is bűnösök, akivel ilyen alkut kötnek. Ez egyértelmű, még akkor is, ha 20-30 néven és stílusban támadja ezt a cikket az a pár, Fidesz/Jobbik Zrt. által fizetett szerencsétlen bérkommentelő. :-D A tényeken ugyanis nem változtat, akár műveltnek látszó, műérvekkel operál az agymosó megrendelő, akár Kampfer-féle anyázó bér-bunkóval. :-)))

keresetlen 2015.12.06. 07:08:33

@Ésszelteli: nem buktak többet, mint a jobblik
süti beállítások módosítása