Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Gyurcsány Ferenc erősödő felelőssége

2015. szeptember 12. - Európa Kávézó

Kapaszkodókat keres a demokraták közössége. A ma meglevő, mintegy 1.2 millió szavazója mankót keres ebben az őrületben, ahol minden szétmállik: politika, erkölcs, demokrácia, szabadság, ahol magyar magyarnak farkasa, ahol évtizedes barátok törlik egymást a Facebookon.

 

Mit fog képviselni Európa a menekültügyben? Kell-e rettegnem a bevándorlóktól? Elveszik-e a munkám, a hitem, az életformám? Az a világ kerekedik-e felül, amit Orbán képvisel? A hatalmat megszereztem, tehát minden az enyém. MIndent elérek erővel, a másik kihasználásával, megalázásával, pénzzel, fenyegetéssel, társadalmi csoportok egymásnak ugrasztásával, és bizony politikai tehetséggel? Vagy létezik-e a befogadó, nyitott, de az ország érdekeit, védelmét, az emberek biztonságát sem szem elől tévesztő másik politika, egy másik Magyarország?

Orbán tétjei világosak: én védem meg a magyart, végső soron az európai kultúrát, civilizációt. Afféle Hunyadi vagyok, aki a röszkei kerítést Nándorfehérvárnak képzeli, akinek bármi áron, de neve lesz nem csak a magyar, hanem az európai történelemkönyvekben is. Nem számít a jelen, a menekültekkel szembeni gyalázatos viselkedés, a sok lopás, egész ágazatok tönkretétele, a növekvő szegénység, a bevándorlásnál lényegesen nagyobb gondot jelentő kivándorlás. Az út vége a fontos: nyomot hagyni. A meccsbe benevezett a szerényebb képességű, de tisztának látszó Vona is, de Orbán irányít. Tehetsége, kombinációs képessége alapján messzire juthat. Európa előbb-utóbb válaszút elé kerül vele kapcsolatban. A magyar jobboldal az idegengyűlöletre játszik, nyíltan tesz náci és fasiszta kijelentéseket - és hiába mérlegelget néhány liberális megmondó egy újságcímlap kapcsán: Orbán szövegei fasiszta szövegek. Amikor pedig zsidó értelmiségiek az iszlámtól féltik a keresztény Európát, nem veszik észre, hogy a zsidóktól féltették ugyanezt nyolcvan éve. Láttuk, mi lett a vége.

De van-e alternatíva, hiszen Orbán mögött viszonylag egységes jobboldal áll, míg az ellenzék egy napra két tüntetést szervez. Igaz, Juhász Péter telepedett rá a DK rendezvényére, de ettől ez még így van. (Amúgy is úgy tűnik, mintha az eltűnő Együtt helyett Juhász - kétségtelen ügyességgel - már önmagát építené.) Persze, legyen mindkét tüntetés sikeres, minél többen vannak az utcán, hogy tiltakozzanak, annál jobb...

Az MSZP a szokásos, folyamatos térvesztéséhez vezető lamenta kontra morfondír taktikát választja, igaz, már embere, személyisége sincs egy tisztességes alternatíva megjelenítéséhez. Schiffer LMP-je ehhez gyenge, túlságosan bekötött a Fideszhez, a többi párt pedig nem létezik. Bajnai Párizsban befektet, Sólyom egyszer kiment a menekültek közé, de ugyancsak néma. Nagyjából el is fogytunk.

Marad Gyurcsány, ha tetszik, ha nem. Ma ő jeleníti meg az Orbánhoz képest érzékelhető másik Magyarországot. Ő az, aki nem mérlegeli, vajon szavazóinak hány százaléka osztja legalább részben Orbán xenofóbiáját, hanem teszi, amit erkölcse diktál. Ha Orbán gyűlöl és kitaszít, akkor ő befogad. Ha Orbán lopja a közpénzt és hazudik a vagyonokról, a DK az elnökségi tagjait is vagyonnyilatkozatra kötelezi. Ha Orbánt megveti a világsajtó, őt példának állítja a Sky News és a CNN. Ha Orbán ki sem megy a menekültek közé, akkor ő bemegy a táborba. Ha Orbán lesöpör minden európai javaslatot, akkor ő támogatásáról biztosítja. Ha Orbán papjai lehülyézik a Szentatyát, akkor ő a pápára hivatkozik.

És mégsem teljesen ellentétei egymásnak. Gyurcsány is a schengeni határ megvédéséről beszél, Gyurcsány is megsüvegeli a helytálló rendőröket, még arra a mondatra is képes, hogy Orbán hamar felismerte a veszélyt. Gyurcsány sem akar mindenkit befogadni, hanem csak a valódi menekülteket és ha lehet, akkor kvóta szerint. Anno a görögöknek egész falut építetttünk, mégsem lettünk göröggé, Özil sem tette törökké a németeket, hanem németként lett világbajnok, sőt, Andy Vajna és a többi magyar menekült sem tette magyarrá Amerikát.

Gyurcsány is nyomot akar hagyni - csak másképp. Az ő erősödő felelőssége lesz, hogy megjelenítse ezt a másik Magyarországot. Amelyik megsiratja a szír gyereket és nem belerúg. Amelyik nem vonuló hordát, hanem életükért harcoló nyomorultakat lát. Amelyik nem lopja a közpénzt, hanem láthatóvá teszi, Amelyik nem zárja, hanem nyitja az egyetemeket, amelyik Európában partnert és nem lenyúlandó, a szemétkedéseinket szóvá tevő ellenséget lát.

Orbán és Gyurcsány marad a placcon. (Vona ebben a meccsben Orbán kisöccse.) A volt miniszterelnök mintha érezné tettei súlyát, az a kérdés, a demokraták, az orbánváltást látni akarók közössége tudja-e, akarja-e őt követni ezen az úton? Vagy marad a halogatás, a túlélésre játszás, hogy nem is 2018, majd talán 2022, meg a fikázás, a zelmúltnyolcévezés, csak azért, mert néhány volt párttársa és közíró már kimondta róla a karaktergyilkos verdiktet. 

Orbán, aki képes részigazságaiból egész hazugságot csinálni, katonákat vezényel a határra és válsághelyzet kimondását fontolgatja.

Gondoljátok meg, proletárok...

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr897781552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ulpius66 2015.09.12. 11:02:55

"Kapaszkodókat keres a demokraták közössége. A ma meglevő, mintegy 1.2 millió szavazója mankót keres ebben az őrületben..."

Figyusz!

Szerinted van 1,2 millió szavazója a demokratáknak?

Te álomvilágban élsz!!!!

Szerintem egymillió sincs.....persze én ezt is sokallom!
(a magyar választók annál sokkal értelmesebbek, hogy erre a Katyvaszra szavazzanak.....)

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2015.09.12. 11:04:43

Nagyon jó írás, elgondolkodtató.
De egyben elszomorító is, hogy 5 év Fideszes ámokfutás után sincs egyetlen karizmatikus ellenzéki politikus sem Gyurcsányon kívül. Nem mintha bajom lenne Gyurcsánnyal, de hol vannak a fiatalok? Hol van Szabó Tímea, hol van Karácsony Gergely, hol van Szigetvári Viktor?És a többiek?

adam hyl 2015.09.12. 12:17:41

@György Adorjan: szóval, te vagy percaso! :)) most már ezt is tudom. gratu' a linklet cikkedhez.

adam hyl 2015.09.12. 12:22:09

@ulpius66: 2014-es eedmények: hu.wikipedia.org/wiki/2014-es_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1s
igaz, h wikipédia, de egy az egyben a valasztas.hu-ról van, azért ezt küldöm, mert nem kell kattintgatni. ha megnézed az összefogás oszlopban az eredményeket és hozzá adod a friss közvélemény-kutatásokat, éppen kijön az 1.2 millió

adam hyl 2015.09.12. 12:40:36

"Orbán, aki képes részigazságaiból egész hazugságot csinálni, katonákat vezényel a határra és válsághelyzet kimondását fontolgatja." -- bocs, de nem úgy van, h amennyiben a katonák belföldi intézkedésre kapnak jogosítást, az önmagában a rendkívüli helyzetet vonja maga után? (ebben nem vagyok biztos...) abban viszont igen, h a kerítés nem a határon van, hanem belföldön. meg abban is, h a KBT szerint a közbeszerzések mentesülnek a tendereztetési eljárás alól rendkívüli helyzetekben. ergo ez is csak arról szól, h lopni akarnak egy nagyot.

ki kicsoda 2015.09.12. 13:02:06

@ulpius66: ... amikor "értelmesek"ről beszélsz, te azokra gondolsz, akik 2/3-ot szavaztak azoknak, akiknek 2013 közepéig barátja volt a III/III-as vezérőrnagy Horváth József, akit még a fidesz illegális titkosszolgálati - UD Zrt. - botránya után a Katonai titkosszolgálat élére is kineveztek? Tudatlan vagy és katyvaszról beszélsz? A tudatlanok bátorsága: www.utolag.com/BehalozottMagyarOrszaggyules.htm ... lsd fotó Ilkei Csabával aztán index.hu/belfold/2013/07/10/lehallgatta_hendet_a_biztonsagi_szolgalat/
... és, hogy ne csak beszélj, halgass is ... www.youtube.com/results?search_query=januspannonius68

adam hyl 2015.09.12. 13:32:09

@ki kicsoda: horváth mindenre képes, mindig is ilyen volt, nem fidesznyik korában lett ilyen. szerintem a logika úgy van, h mivel eleve egy gennyláda, alkalmas volt azokra, amiket megcsináltattak vele. az ud amúgy nem volt illegális, fedőcég volt, azok voltak a hülyék, akik akkor voltak hatalmon és ezt átadták a fidesznyikeknek, meg biz. feladatokat supportáltak a somogyi-féle political capitalnek. pont jó helyen van az a somogyi is a beszélgetős műsorában az atv-n, ez a szintje, ennyit tud, de persze a titkosszolgálati supportot egy ilyenre kellett bízni, pont úgy, ahogy az ud-t a horváth nevű gennyládára.

ulpius66 2015.09.12. 15:22:38

Mondjuk nekem tényleg fingom sincs ki az a Horváth József, én a fradi új igazolására gondoltam volna....és még az is megeshet hogy így van ezzel jó pár millió magyar...

Szóval akkor tik a Horváth miatt nem szavaztatok a Fideszre?

program készítő 2015.09.12. 16:08:50

Amennyiben nem tudna beszélni még mindig az MSZP elnöke lenne,de már sok volt a párt adóssága és az Altus nem bírta kifizetni.

Bbogas 2015.09.12. 16:16:14

"teszi, amit az erkölcse diktál"

Ja, ezért nem kéne, hogy megint hatalmat kapjon.

Kalmár 2015.09.12. 16:41:34

Nagyon nehéz ez a valósággal szembeni politizálás kedves "baloldal"

Tudod hiába tiéd a média 90%-a. Ha szöges ellentétben van a valóság azzal amit ti írtok, akkor maradtok hiteltelen kisebbség.

Azt mondtátok nemrég, nincs menekültügy, kreált elterelés a gazdasági összeomlás miatt.......
De az emberek nem összeomlott gazdaságot látnak, hanem erőre kapót, újra van ingatlan piac, munkahely.
Hiába írjátok, hogy a chf hitlesek nem kaptak semmit, ha több százezer ember azt látja, hogy 70ezer helyett 40 ezret fizet. Sokan teljesen megszabadultak.
A rezsicsökkentés kamu! Ja, de ha egyszer a gázpalack tényleg olcsóbb, akkor az emberek elgondolkoznak, hogy ti kik vagytok és mi a célotok?
A migránsok a kertek alatt vannak Európában Orbán állt az élére a világos beszédnek!
Amit ti mondok, az ellentétes a normalitással!
Hiába nem hibátlan a Fidesz, az elődjei totális csődje és a most is töketlen EU iránti kritika nélküli seggnyalásuk nem marad feledésben!

Gyurcsány egy hiteltelen, bukott csaló! Ha ő az utolsó esélyetek, akkor nagy a baj!

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2015.09.12. 16:42:37

@Bbogas: Persze, maradjon a Felcsúti Hereleve, igaz? Mert ő sohanem hazudott, ő most is szegény, és csak a népéért dolgozik, ja nem!

Bbogas 2015.09.12. 17:07:24

@The Ghost Wolf: Nem tudom, hogy Orbán Viktorra gondolsz-e, de ha igen, akkor igen, maradjon.

Gyurcsány(i) meg tutujgathatja a migráncsokat, amíg csak él.

Bbogas 2015.09.12. 17:25:10

@The Ghost Wolf: És írhatja a kibaszott jó könyveit a modern magyar baloldalról :)

werecke 2015.09.12. 20:52:23

@The Ghost Wolf: Nincsenek fiatalok. Miért nem akarja bevenni a baloldal hogy langyosak, kiköpik őket a választók? Az öregeknek a levitézlett régi pofák kellenének, de ők már leszerepeltek nem kicsit, nagyon.

röf 2015.09.12. 23:23:21

"Orbán, aki képes részigazságaiból egész hazugságot csinálni, katonákat vezényel a határra és válsághelyzet kimondását fontolgatja.
Gondoljátok meg, proletárok.."

Szerintem meggondoltuk. Teljesen rendben van.

Francois77 2015.09.12. 23:38:08

Jó írás. Persze azt hozzá kell tenni, hogy aki ezt a jó írást elkövette, az olyan messze áll a valóságtól, mint Röszke Mekkától.

Szóval az úgy van, hogy az 1.2 millió igaz volt, egészen a nagy roham kezdetéig. Azt mondják az elemzők, hogy a pártpreferenciák azért fagytak be látszólag az elmúlt 2-3 hónapban, mert lett egy olyan helyzet, amikor nem pártok alapján gondolkodnak az emberek. Napjainkban nem az a fontos, hogy jobb vagy bal, Orbán vagy Gyurcsány, hanem hogy be akarjuk engedni a százezreket, vagy sem. Átengedni, bocs. Ebben a helyzetben pedig lehet egyetérteni, vagy támadni, de Európában egyetlen politikusnak van víziója, hogy mit akar: és ez Orbán. Senki másnak. Épp ezért most nem az a kérdés, igaza lesz-e Orbánnak, vagy másnak, hanem hogy teszünk bármit Európáért, vagy feladjuk, hadd vigyék. És amikor ez a helyzet, előbb-utóbb igaza lesz annak, akinek van elképzelése. Márpedig utána az emberek ezt fogják látni, és még az is eszükbe jut, hogy ja a gázért is kevesebbet fizetek, mint AMAZOK alatt.

Értem én, hogy Gyurcsány egyetlen lehetősége a mindenben ellentmondás. De a MÁS nem jelent egyben VALAMIt is. Mondok példát: Nem lehet egyik nap azon sírni, hogy de több a munkanélküli, mint a statisztikákban, másik nap meg magyarul nem beszélő emberek integrációjáról hadovázni.

Azt már fel sem vetem, hogy amikor egy volt miniszterelnök lenyilatkozza, hogy "nem tudta", hogy nem mehet át egyik országból egy másikba csak úgy, akkor nyerítve röhög fel minden magyar, Nem a szabálysértés ténye a gáz, hiszen Orbánék is bontottak kordont, de ők meg is mondták, hogy tudják, mit csinálnak. Ez meg....

És lehetne még sok példát hozni arra, miért csak önmaga buktathatja meg a Fideszt, és miért tök felesleges lezáratni a fél várost párszázas, 1-5 ezres ellenzéki "tüntetések" miatt, de felesleges.
Jó lenne pedig egy kicsi ütősebb baloldal, mert ha nagyobb a küzdelem, nagyobb a teljesítmény is, de hát ezek ennyire képesek. Csak tudnám, hogy miért bízik bennük még mindig pár százezer ember? Mit várnak, csodát?

Teker 2015.09.13. 00:00:37

hamarabb lesz itt Vona megszavazva miniszterelnöknek (kb. 2026-ban), mint Gyurcsány bármikor.

Bernard 01 2015.09.13. 00:19:10

Az írás rendkívül ravasz, és manipulatív, és ebből kifolyólag rendkívül sok valótlanságot és csúsztatást tartalmaz. Egybemossa az úniós polgárok szabad munkavállalási jogát és annak alkalmazását a migrációval. A fokozódó elszegényedésről beszél, pedig ugyan olyan jól tudja mint mi, hogy hazudik. Csak meg kellene néznie a statisztikai adatokat a lakosság fogyasztásáról, és annak megoszlásáról, de ezt nyílván nem teszi az író, mert a megbízói akarata ezt nem engedi. A célját elérte, Gyurcsótány újból a médiába került, bár mindenki tudja, hogy egy politikai szélhámos, és a pártját saját maga tartja fent, no meg a
pofátlanul ígénybe vett állami támogatás. Azt azonban elvárná az ember, hogy a cikket össze izzadó bértollnok legalább a magyarországi választók számával tisztába legyen. Sajnos nincs. Azt viszont a figyelmébe ajánlanám mindenkinek, hogy
az Orbán Kormány által megtett, és az Unió vezetői által köpködött intézkedéseket
sorban bevezették majdnem az összes tagállamban, tehát a mostani helyzetről alkotott véleményük is helytálló, hiszen csak a hülyék nem látják (az ellenségeink meg nem akarják látni) hogy ez a népvándorlás egy idegen hatalom által pénzelt hódítási akció, Európa megszerzésére. A tények makacsa dolgok, és azt semmilyen
humanitásra való hivatkozással sem lehet megváltoztatni. Az iszlám betörése, és megtelepedése Európában, a keresztény civilizáció végét akarja megvalósítani.
Hiszen ez a Korán legtöbbet ismételt utasítása a hívői felé. Csak el kellene ennek a sok balfácánnak akik a migránsok pártján állnak, olvasni egyszer ezt az uszító fércművet.

2015.09.13. 04:04:13

ez a cikk első helyezést érne el bármilyen politikai modorbajnokságon. már a blog címe, "európa" kávézó - ez is megérne egy misét, de hogy ti lennétek a demokraták, na ezen mindig óriásit röhögök:) elvtársak, mikor értitek már meg: amihez nyúltok, kiüresedik és szarrá válik. ha ti vagytok a demokraták a 2006-ban nem közölt költségvetési adataitokkal, a megannyi hatalmi harcotokkal és csaló pártpénztárnokaitokkal, akkor én köszönöm, de nem akarok az lenni. és ehhez még szeretnem sem kell se orbánt, se vonát.

berne 2015.09.13. 05:01:17

"Ő az, aki nem mérlegeli, vajon szavazóinak hány százaléka osztja legalább részben Orbán xenofóbiáját, hanem teszi, amit erkölcse diktál."
Gyurcsány erkölcse????????

Ésszelteli 2015.09.13. 05:39:56

A baloldal nem ad és nem tud adni értelemes és józan, egészséges válaszokat a jelen helyzetre. Mindenből erőteljesen süt a politikai nyerészkedés ezért az adott és felvázolt válaszok igencsak sántítanak.( pontosabban olyan elrugaszkodott válaszokat adnak, hogy egy kiskorúnak is feltűnik ) Mivel a ballib értelmiség az úttörőmozgalmon szocializálodott, ezért az ő tanácsuk nemhogy segítene rajtuk, hanem egyenesen a gödör aljára tolja, úgy, hogy ebből semmit sem vesz észre. Ez a valóság és még sok évig ez is marad, az már világosan látszik ezekből a megszólalásokból.

Ésszelteli 2015.09.13. 05:54:38

Gyurcsánynak kisebb az esélye a visszatérésre mint akár egy új párt jelöltjének.Az emberek emlékeznek még a terrorista futballisták beszólåsára meg a mélyrepülő kormányzására. Persze tud média felületet vásárolni, de az emberek másra vágynak és nem arra, hogy kisérletezzenek velük. Majd 50 év múlva minden szép lesz.De arra sem, hogy holnap minden szép lesz attól hallani, akitől már sok ármányságot hallhattunk pl 23 millió román Mo-ra jön. Szerintem ez a szövegelés még hatásos lehet egy kocsmában, ahol a következő rundra várnak és bárkit meghallgatnak, aki fizeti a következő rundot.De az élet ennél ciffrább.

Bbogas 2015.09.13. 07:17:55

"ő a Szentatyára hivatkozik"

Tudjuk, még bérmálkozott is egy darabig.

Kelly és a szexi dög 2015.09.13. 07:36:24

A nagy befogadó demokrata nem finomkodott, ő bezzeg bevetette a rendőrséget - a magyarokat lövette Budapest belvárosában!!! Ehhez képest értékeld ami a migránsokkal történik!

2015.09.13. 08:05:56

Utálom orbánt a mocskos mutyik miatt, mint a sz@rt. De ebben, az ország, az Unió és a társadalom védelmében igaza van.
Gyurcsány meg áruló módon csakis orbán támogatása végett, az ország védelmd ellen azért is nyomta a standupot. Most meg jöönek a mosdatások, a magyarázások például ezen blogon keresztűl is, mikor látja az a mocsok, hogy Orbánnak áll a százló még azok részéről is, akik egyébként utálkák a mutyik miatt.
Mert a haza védelme, a közösség védelme mindennél előbbra vqló!
De gyurcsány nekitámadt újfent az országnak, az ország és az állampolgárok ellen piárkodott, most vált igazi HAZAÁRULÓVÁ!

Nem felejtjük el ennek a senkinek, hogy az elmúlt pár hétbdn mit tett.
Elqrtad újfent, elárultad az országot újfent.

Igazi hazaárulóvá lettél!

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.13. 08:58:52

Könyörgöm még legalább 10-20 évig Gyurcsányt tartsátok napirenden.

Más garancia nekem nem kell arra, hogy a tetves hazaáruló ballib férgek újra hatalom közelébe ne jussanak !

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.13. 09:02:21

@Kelly és a szexi dög:

Belerugni a migránsba, az teljes nyílvánosság elötti megszégyenítést, dzsihadisták által kitűzött vérdíjat ér, melyért a megöléséért KP-ben fizetnek.

Gyurcsány elleni tüntetők tízezreit beazonosíthatatlan rendőrök által rommá veretni, letartóztatottakat fogdában meztelenül megalázni, szemet kilőni, az kitüntetést ér, hazai demokratáinknál.

szemtanú 2015.09.13. 09:03:16

Az igaz, hogy Gyurcsány teszi amit az erkölcse diktál, csak az erkölcsét változtatja sűrűn.

nohabgm63 2015.09.13. 09:05:24

Azért az érdekes, hogy GyF menekültbefogadása úgy történt, hogy a Sky meg a CNN már a konyhában várta őket. Jól megtervezett pr akciónak néz ki a dolog. Nem tudom, hogy ma is laknak-e a szemlőhegyi villában migránsok. Ha laknak, vajon GyF miként ellenőrizte, hogy valóban menekültek-e. Sok a kérdőjel.

mojszipupi 2015.09.13. 09:29:25

Orbán két vesztes választás után került fel újra a csúcsra, Gyurcsány egyet sem vesztett, egy közönséges puccs áldozata lett. Rossz hírem van azoknak, akik GYF-et temették. Minél inkább radikalizálódik Orbán és minél inkább támadják GYF-et a DK annál erősebb lesz. Megdöbbentő, hogy Orbán köztörvényes bűncselekményei ellenére még az a lemez megy hogy bezzeg a Gyurcsány. Jócskán hagyott kivetni valót a kormányzása, de miért nem össze hasonlítható egy köztörvényes tolvaj bűnei és a rossz kormányzás. Azt már mindenki döntse el maga, kitől melyik vett el többet. Én több millió Ft nál járok minuszba, ugyanis volt egy magán számlám, megtakarítással hozamokkal, ma meg 0. Demokratikusan választott kormány ebben az országban nem engedett meg magának állami erőszakkal elkövetett magántulajdon elleni sérelmet. Orbánék több ezer milliárdnál járnak e téren. Szerencsére jól élek, nem ebből az országból. És röhögök azokon teli szájjal akiket Orbán zsarol, meg lop megfélemlít és ennek ellenére tapsolnak neki. Meg is érdemlitek h azért éltek hogy Orbánnak és maffiájának arany wc keféje legyen, de pont úgy fog járni mint ukrán haverja

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.13. 09:30:12

@nohabgm63:

Ugyanmár.. Feri ebben profi..
Eltévedt kislányok elszállásolását, vacsoráztatását nem ma kezdte.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2015.09.13. 09:35:27

Mész anyádba ezzel a prolizással, kisköcsög!

2015.09.13. 09:38:14

" Rossz hírem van azoknak, akik GYF-et temették. Minél inkább radikalizálódik Orbán és minél inkább támadják GYF-et a DK annál erősebb lesz. "

LOL.
Annyian támogatják, hogy a tegnapi bevándorlók mellett szimpátiatüntetésen kb 200-an ott is voltak.
Egyénként meg most totál debil vagy, vagy valami piár dumát nyomsz, ezzel a szöveggel, ami pont, hogy fordítva zajlik, a szélballib mindnél erőszakosabban támogatja a határsértő, törvény be nem tartó migráns réteget, annál erősebbel egész Európában az orbáni politika követelői.

gyurcsányod a dk-jával most húzta le magát a wc-n végleg, most létszik, hogy ez a hazaáruló senki a saját céljaiért akár hazaárulást is képes elkövetni.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.13. 09:38:34

@mojszipupi:

Mér boccs, de a Medgyessy nevű D-209-est véletlen, nem valami belső puccs borította ki a székéből ?

A Gyurcsány elleni puccsra viszont nem emlékszem.
Hacsak nem arra gondolsz. mikor 2009-ben a legmókásabb miniszterelnök kerestetik versenyben, nem a Gyurcsány jelöltje, bizonyos Bajnai lett a befutó, akivel a KISZ újjáélesztésén (DEMISZ) dolgoztak közösen még csikó korukban, mikor még nem lopták szarrá magukat.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.13. 09:40:21

@icipicicsipa:

Nem is értettem miért nem találom a blogokat erről, meg az index híreket.

Így már világos..

Csak a 200 faszkalap szervező maradt, a 20.000-esre beharangozott buliból...

Nagggyon Cikkki.. :DDD

bekerült 2015.09.13. 09:45:22

A tény az, hogy Gyurcsánynak tényleg vannak követői és sokak szemében népszerű !
Azt amit kapott és kap más politikus nem bírta volna ki.

Mindenki ellene volt és próbálta víz alá nyomni és ez nem sikerült.
Ma már számolni kell vele és az is igaz, hogy szinte csak vele a baloldalon !

Ki lehet mondani, hogy ő a TÉNYEZŐ az ellenzéki oldalon.
Lehet, hogy ma még nem szavaznák meg, hogy ő legyen az ellenzék vezére, de ez úgyis mindegy, mert ma még nincs nála jobb.
Erről nem ő tehet.

Arról viszont a többi baloldali nagyokos tehet, hogy ezt nem látják be ilyen, olyan megfontolásból.

Ki lehet mondani, hogy Gyurcsány rehabilitálása nélkül nem lesz a baloldal tényező !
Ehhez bizony el kell takarítani az útból olyanokat mint Szanyi is, Puchékkal együtt !
Ezek képtelenek szembenézni a korábbi baklövéseikkel és árulásukkal, ami a FIDESZ 2/3-os hatalomra segítésében nagy szerepet játszott.

Amíg ezt nem teszik meg, az MSZP a lejtőn csak lefelé fog csúszni és lassan semmivé válik !
Aki ezt nem látja, az nem ért a politikához.

Gyurcsánynak nem kell semmit tennie másként, mint amit most is csinál !
Az idő neki dolgozik.

A FIDESZ lufi előbb utóbb kipukkan és kiderül, hogy a király meztelen !
Ehhez az ilyen migráns ügyek sokat segítenek, mert kénytelen kimutatni a foga fehérjét és lehull az álarca. Ilyenkor nem tud pávatáncot járni ugyanis.
Akik eddig mögötte álltak az EU-ban, azok is kénytelenek felülbírálni az álláspontjukat és elítélni a "megoldásait" !
Lesznek olyanok akik kiállnak mellette, mint ahogy szélsőségesek is lesznek mindig.

A dolog lényege, hogy feleslegesen veri a palávert Orbán, ezzel csak a saját sírját ássa meg és hozza előrébb a bukását.

Az EU kénytelen lesz szembemenni Orbánnal, mert a létük függ ettől.
El fogják takarítani az útból, vagy meghagyják nekünk, de vele együtt mi is szívni fogunk, mint a torkos borz. !

2015.09.13. 09:57:28

Kérdés, hogy mennyire viszi előre az országot egy olyan politika, ami mindössze annyiból áll, hogy minden intézkedés szöges ellentéte legyen annak, amit Orbán csinál.

Ha Orbán azt mondja, hogy nem kellenek a menekültek, akkor mi csak azért is, demonstratívan befogadunk. És, hogy mi az ország érdeke? Hát az kit érdekel... Lényeg, hogy ne úgy legyen, ahogy a Zorbán...

"Ha Orbánt megveti a világsajtó, őt példának állítja a Sky News és a CNN."
Van egy zuhanó repülőgép, amin utatzik 10 ember, és csak 5 ejtőernyő van. Ha ebből nálad van az egyik, akkor pillanatokon belül közellenség leszel azok szemében, akiknek nem jutott. De ha nagyvonalúan lemondasz róla mások javára, akkor rögtön példakép. Mintegy 2 percig, amíg a gép bele nem csapódik a földbe...

Ha Orbán bejelentené, hogy befogad annyi menekültet, amennyit csak akar az EU, akkor ő is példakép lenne. Az más kérdés, hogy itthon ugyanúgy elzavarnák az emberek, mint az elődjét...

2015.09.13. 10:03:23

@Ballib Cenzúra:
Persze.
Azért vannak olyan baloldaliak, akik a hazaárulást már nem nyelik le és magasról tojnak gyurcsányékra ezután.

2015.09.13. 10:07:35

@icipicicsipa: Nem egy "vérbalost" hallottam már úgy beszélni, hogy utálja Orbánt, de ebben a helyzetben egyetért.

Itt már nem jobb meg baloldal van, hanem a józan ész...

Alick 2015.09.13. 11:05:09

"Amelyik nem vonuló hordát, hanem életükért harcoló nyomorultakat lát. "

Tényleg olyan nehéz középutat találni a végletek között?

Fleto legalább akkora ámokfutó, csak más irányban...

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2015.09.13. 11:07:22

@mojszipupi: megtakaritas az, amit elkolthetnek, de nem teszem, hanem inkabb megtartom, sajat dontesbol. amit a kotelezoen kozosbe befizetes helyett kotelezoen a sajat nevemre cimkeznek, amirol soha nem rendelkezhettem, el sem kolthettem, az nem megtakaritas.

NagyVonalakban 2015.09.13. 11:10:08

Gyurcsány és Orbán....ezt a két embert kellene először elzavarni, és utána talán elkezdődhetne valamiféle párbeszéd és társadalmi kiegyezés annak érdekében, hogy az országot a Nyugat-Balkánból visszahelyezhessük (Közép) Európa térképére.....

midnight coder 2015.09.13. 12:17:32

Az öszödi beszéd után elég vicces Gyurcsányt és a demokráciát együtt említeni. Ha valaki demokrata, akkor az úgy kerüli Gyurcsányt mint ötdög a tömjénfüstöt. Akkor is, ha Orbán sem az a demokrata.

Scagnetti 2015.09.13. 13:18:29

"Marad Gyurcsány, ha tetszik, ha nem."

Akkor Orbán is maradni fog. Ha tetszik, ha nem.

Az lehet, hogy Vona Orbán kisöccse, de attól még van annyi szavazója, mint ma a teljes baloldalnak.

"Igaz, Juhász Péter telepedett rá a DK rendezvényére"

Meglepő, mi? Végre ez is megtörtént, hogy nem a DK telepedett rá mások rendezvényére. :)

Amúgy Gyurcsány az erkölcse szerint cselekedett, mikor azt a Pásztor Albertet támogatta, akitől pár évvel korábban még hányingert kapott? Mert ha igen, akkor nála az erkölcs az, ami igen gyorsan változik.

Agysebész migráns 2015.09.13. 13:48:58

"Nem számít a jelen, a menekültekkel szembeni gyalázatos viselkedés"

A migránsok (NEM menekültek!) gyalázatos viselkedéséről írj inkább:

- engedély nélkül léptek be az országba, január 1-től mostanáig több, mint 180 ezren

- útiokmányok nélkül léptek be az országba

- az államhatárt megsértve léptek be az országba

- nekimentek a magyar rendőröknek

- megrongálták az államhatárt jelző drótakadályt

- illegálisan hatoltak át az államhatárt jelző drótakadályon

- le kellett miattuk állítani a határmenti vasúti közlekedést, mert rátámadtak az utasokra és a személyzetre

- a vaskerítésen át törtek ki egy táborból, ahonann egyébként szabadon kijárhattak

- botokkal és kövekkel felfegyverkezve támadtak a civil lakosságra

- botokkal és kövekkel felfegyverkezve támadtak rendőrökre

- garázdaságot követtek el a táborok területén belül és azon kívül

- életvitelszerűen tartózkodnak közterületeken

- nem tesznek eleget a regisztrálásukat előíró uniós jogszabályoknak

- megtagadták a személyes azonosításukra szolgáló adataik felvételét

- betörtek a határmenti ingatlanokra

- a számukra kijelölt táborok helyett a közterületeken élnek életvitelszerűen

- kezelhetetlen járványügyi helyzetet okoznak azzal, hogy a határmenti falvakban a közterületeken ürítenek

- kezelhetetlen járványügyi helyzetet okoznak azzal, hogy a határvárosokban a közterületeken ürítenek

- meglopták a határ menti ingatlanok tulajdonosait

- kirabolták a határ menti ingatlanok tulajdonosait (rablás, mivek a tulajdonos jelenlétében szedték össze az értékeket)

- felhasogatták a határ menti gazdálkodók fóliasátrait

- letiporták a határ menti gazdálkodók tavaszi-nyári szántóföldi veteményét

- leszüretelték a határmenti gazdálkodók gyümölcsöseit

- tönkretették a határ menti gazdálkodók öntözőrendszereit

- rendszeres illegális tűzgyújtásokkal égették fel a határ menti gazdálkodók földjeit

- betörtek a határ menti gazdálkodók külterületi ingatlanjaira

- gátolják a pályaudvarok rendeltetésszerű használatát

- korlátozzák az utasok szabad mozgáshoz való jogát

- molesztálják a pályaudvarok és más közterületek környékén a fiatal nőket

- lehetetlenné teszik a közúti közlekedést

- megrendeléseikkel erősítik a nemzetközi szervezett bűnözést

- súlyos testi sértéseket követtek el egymás kárára - bármikor a békés lakoság ellen fordulhatnak

- gyilkosságokat követtek el egymás kárára - bármikor magyar áldozatok is lehetnek

- vasúti sínre lökték a saját feleségüket és kisgyereküket

- benzinkutat szállnak meg kétszázas csürhében, terrorizálva a békés embereket

- utakat, körforgalmakat zárnak le

- megtagadnak a hatóságokkal mindenféle együttműködést

- kenyérrel, almával, konzervekkel dobálják meg a rendőröket

És ez még nem minden. Soroljam tovább is, vagy elég lesz ennyi?

Agysebész migráns 2015.09.13. 14:07:38

"Orbán, aki képes részigazságaiból egész hazugságot csinálni, katonákat vezényel a határra és válsághelyzet kimondását fontolgatja."

Tényleg felháborító :)
süti beállítások módosítása