Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Tökmindegy, ki lesz az MTV új vezére

2015. augusztus 13. - Európa Kávézó

Mintha nem lenne tökéletesen mindegy, hogy ki lesz az MTV új vezére, úgy találgatja a sajtó, hogy ki lesz Orbán Viktor katonatársának utódja. Egy bűnöző távozott, egy másik majd érkezik. Ennyi.

A Magyar Televíziót megszállta Orbán Viktor. Ha valami bizonyíték arra, hogy nem működnek a magyar reformok, hát, éppen ez az. Ha működnének - amúgy milyen reformok?? - akkor nem lenne szükség olyan csatornákra, amelyek okádják a hazug kormányzati propagandát. A magyar - ha igaz lenne - e kisfilmek nélkül is tudná, hogy hazája gyarapodik, fejlődik, jobban élünk és jobban teljesítünk. Ma viszont nincs olyan műsormegszakítás, hogy ne bukkanna fel valamelyik orbáni nagygyűlés résztvevője a társadalmi célú (?) reklámban -, hogy elmondja, ő menyire elégedett azzal, hogy félmillió magyar hagyta el az országot, hogy a világ legnagyobb áfáját fizetheti minden nap, hogy ellopnak mindent, ami mozdítható, és hogy nem működik a légkondi a kórházi műtőkben, így az orvos a szikével a kezében törölteti az izzadságot a homlokáról.

Az MTV-projektet fel kell számolni. Itt pénzt mos és osztogat Orbán és bandája - évi nyolcvanmilliárdba kerül ez az "közszolgálat" -, másrészt lábbal tiporják a sajtó- és a tájékoztatás szabadságát. Egyszerre valósul meg a hűtlen kezelés bűntette és az emberek folyamatos, tudatos becsapása.

Teljesen mindegy, hogy Szabó László Zsolt a góré, akinek első MTV-elnöki korszaka idején vesztette el vagyonát a Magyar Televízió, netán az origós Vaszily Miklós ül be a székbe, urambocsá, a köztörvényes bűncselekményért elítélt Várhegyi Attila - vagy valaki más. Bárki lesz az, senki mást, mint Orbán Viktort fogja képviselni, szolgálni, és nem az adófizetőket, a magyar választópolgárok egészét.

Ezt az egész brigádot ki kell onnan söpörni. Százezer nézőnek, azaz a választók egy százalékának több tízmilliárdért ne tessék "hírműsort" gyártani. Aztán - ha tetszik, ha nem - meg kell keresni a politikai és gazdasági bűncselemények elkövetőit. Nem lesz soha tisztességes Magyar Köztársaság, ha mindez, ami itt történt és történik, megúszható lesz.

És most csak az MTV-ről beszéltünk.

Na, ehhez kell majd az erő, az elszántság és a képesség. Csak legyen, aki bevállalja és végig is csinálja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr917702672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doberdo 2015.08.13. 08:33:59

A probléma pont az, hogy tudjuk, ezért kik a felelősek, csak nem keresik őket hivatalosan, mert azoknak kellene keresni, akik a fő felelősök ezért.....

Pánikrohamosztagos 2015.08.13. 16:32:40

Ha működnének a reformok, "akkor nem lenne szükség olyan csatornákra, amelyek okádják a hazug kormányzati propagandát. "

A világon sincs olyan kormány, aminek ne lenne szüksége propagandára. Pláne egy hazugságot okádó libsi propagandagépezet ellenében

Tom66 2015.08.13. 17:16:20

Az MTV mindig is az aktuális kormányt képviselte, így volt ez az MSZP kormányzása alatt is.

trafalgar (törölt) 2015.08.13. 17:48:38

A posztolónak részben igaza van, tök mindegy ki a parancsvégrehajtó. Nincs érdemi döntés, amit neki kell meghoznia. Azonban a " vessük be sóval" elv még sosem működött. Így boritékolható a jövő, mindegy ki kormányoz.

6.Lenin 2015.08.13. 18:52:00

Mi a fene?
Léteznek ma még olyanok, akik nem ismerik a távirányítót?
Vagy még nem dobták ki a néprádiót?

Otthon mindenki oda kapcsol, ahová csak akar (még a neten is), és szerencsére van választék bőven.

Hihetetlen, hogy ennyi köcsög lenne még Mo-on.

pamut 2015.08.13. 20:22:07

@Tom66: Közel s távol nem ennyire.
A fideszesek mindig is szerettek a szocikkal takarózni, de hát nehogymár egyik maffia igazolja a másikat. És a szocik szégyellős kezdő amatőrök voltak a totálisan gátlástalan maffideszhez képest.

Pánikrohamosztagos 2015.08.13. 21:27:06

@pamut:
Ha nem tetszik a műsor, ki lehet kapcsoln. Csináljon a fidesz saját televíziót, ha nem elégedett a meglevővel

Nem emléxel, melyik szoci min. elnök mondta ezt akkoriban, amikor még ők voltak hatalmon?

Kölcsönkenyér visszajár, ez már csak így szokik lenni

pamut 2015.08.13. 22:20:35

@Pánikrohamosztagos:
pont erről beszélek, a fidesz-mszp maffiák együtt, egymásra hivatkozva teszik tönkre az országot.

gratulálok minden agymosottnak akiknek elég az ha a fidesz/mszp a másikra mutogatva hazudik rabol, rombol.

Pánikrohamosztagos 2015.08.13. 23:02:46

@pamut:
Ne aggódj, jön majd a Yoda yeti a fénykarddal és rendet rak az ország háza tájám. Rajta kívül mást én nem látok pillanatnyilag aki ilyesmire képes volna

pamut 2015.08.13. 23:08:11

@Pánikrohamosztagos: nekem úgy tűnik hogy neked nagyon jól megfelel a mostani maffia rombolása.
süti beállítások módosítása