Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Az LMP végleg Orbán csicskája lett

2016. július 23. - Európa Kávézó

Azzal, hogy Szél Bernadett beült Kósa Lajos és Harrach Péter közé Tusványoson, néhány kérdés eldőlt. Az LMP társelnöke Orbánnal ért egyet menekültek és népszavazás ügyében, ráadásul sorosozott egy jóízűt. Az egykori ökoizé tizenkilencre kért lapot. Vagy kizúgnak a Parlamentből 2018-ban, vagy megpróbálnak Orbán koalíciós partnerei lenni. Mi az előbbit tartanánk helyesnek. 

szel.jpg

Ahol az asszonyverő Tőkés László Szili Katalint dicséri, ahol a kollaboráns Szent-Iványi István "vitázik" a Fidesszel, ahol Rogán Cecília tart előadást arról, milyen érzés dolgozó és családfenntartó nőnek lenni, ott tette tiszteletét az LMP társelnöke. Ha már arra járt - talán a levegő hatása -, elmondta, miről mondhat véleményt Soros György, Orbán és a Fidesz vezérkar liberális kitaníttatója, egykori jótevője. Egyúttal biztosította a felvonuló fideszes vezérkart, hogy az LMP-re Schiffer András kirúgása után is lehet számítani. Talán nem is véletlen, hogy a most megválasztott másik társelnök, Hadházy Ákos is Fidesz-tag volt korábban - ahogy Fodor Gábor is. Összenő, ami összetartozik. Most kell megfizetni annak az árát, hogy az LMP időnként érdekes módon jutott kopogtató cédulákhoz?

Van egy rossz hírünk az LMP-nek: mostantól kezdve Hadházy minden korrupciós leleplezése értelmetlenné vált. A fő hatalmi, az ország sorsát döntően befolyásoló kérdésben beálltak Orbán mögé. Ehhez képest szinte érdektelen, hogy melyik helyi fideszes haver lopott pát tízmilliót. És aki bármiben egyetért Orbánnal, az nem ellenzéki.

Orbán ámokfutása kapcsán nem lehet kint és bent egeret fogni. Nem lehet Orbán leváltásáról beszélni, de egyetérteni velük az Európai Unió, és ezáltal Magyarország jövőjének megítélésében. Egyúttal az is eldőlt, hogy hiába bukott meg Schiffer, változatlanul az ő kínos, a Fidesznek és a Jobbiknak bokázó politikája a fősodor. 

Most kéne valami szóvicc arról, hogy nem lehetett más a politika, de már mindegy. Ez a párt már születésében is vállalhatatlan volt, bukása pedig még kínosabb lesz. Kár, hogy jelenlétük késlelteti Orbán bukását. De azért az így is meg fog történni.

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr458909218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2016.07.23. 19:22:01

@Európa Kávézó: Pontosabban azt kellett volna írni, hogy TOLVAJ BŰNÖZŐKKEL NEM KVATERKÁZUNK! Nem legitimáljuk a maffia hatalmát, éééérteeem?

Vagyis ebből az esetből az látszik, hogy ezt a tényt az elempé valahogy nem fogta fel, vagy nem akarja felfogni. Vagy a szélbettike lesz az elempé szilikatalinja. Oda húz ahol többet fizetnek. Különben minek menne olyan helyre ahol a tolvaj fideszesek politikai rejszolás közepette szopkodják egymás fszát?

Netuddki. 2016.07.23. 19:28:42

@jolankovacs: Milyen békés konstruktivitásról álmodozol? Akai engem meglop azzal nem fogok leülni tárgyalni, hanem feljelentem. Aztán a rendőrség elkapja, visszaadja a lopott holmit, a bűnözőt pedig lecsukja. Legalábbis egy jogállamban ennek így kellene történnie. Az orbán banda legfőbb sara, hogy sajnos Magyarország nem jogállam, így a politikusbűnözőket nem csukják le, még.
Az úgynevezett ellenzéknek minden erejével a jogállam visszaállításán kellene dolgoznia. Nem teszi, miért? Na, ez az!

Janossz 2016.07.23. 19:43:42

@Tibi !: Ha vitára hívnak, oda kell menni, vitázni. Nem bratyizni.
Ha nem teszed meg, gyáva vagy. És ez után bármilyen kitérést a vita elől legyávázni se lesz jogod.
Odamész, előveszed a jegyzeteid, és cáfolhatatlan adatokkal igazolod a pártod /politikád igazát.
És megpróbálod elmagyarázni a határon túliaknak, hogy semmi bajod a nemzethez tartozásukkal, csak a szavazójogukkal volna itt egy kis probléma. Ehhez bátorság kellene.
Az utolsó férfit a baloldalon Lendvai Ildikónak hívták.

Alick 2016.07.23. 19:51:12

" És aki bármiben egyetért Orbánnal, az nem ellenzéki."

Csak egy Sith gondolkodik végletekben...
:)

Neo07 2016.07.23. 19:52:57

@Janossz: Megmondták: az első 100 ezer bevándorlónak kb egy százalékat, azaz 1000 embert. Ebből mi következik? Az, hogy azóta (az ideivel együtt) bejött még egymillió 900 ezer, jövőre, ha látják, hogy külső határok nem léteznek, akkor bejöhet simán ennek a kétszerese, ha nem több; azaz jövő év végére lehet kb. hatmillió jövevény – és akkor még mindig nem áll le a folyamat, hanem épp ellenkezőleg, gyorsul.

Hatmillió ember. Ha tartjuk a vállalt egy százalékot, az bizony 60 ezer ember – egy teljes vidéki város lakosságszáma. Ez irtó nagy szám, mert vegyük majd hozzá a családegyesítéseket, rögtön megtöbbszöröződik a szám, lehet ebből akár félmillió is. És akkor még csak 1017-1018 körül vagyunk. Ekkora létszámban ez integrálhatatlan, mégegyszer, INTEGRÁLHATATLAN tömeg. Vegyük hozzá a határok lezárását, hiszen másképp nem lehet megoldani a dolgot. Megéri? A hazaáruló pártszerű képződményeknek biztosan, hiszen előbb-utóbb állampolgárságot adnának ezeknek. És máris átlépik a kritikus tömeget, leválthatatlanok lennének, örökre ők kormányoznának, pontosabban helytartóskodnának.

És akkor az LMP csicska, mert merészelnek mást gondolni, mint amit a szélsőlib előír.

Neo07 2016.07.23. 19:56:35

"Vegyük hozzá a határok lezárását, hiszen másképp nem lehet megoldani a dolgot."

Belső határokról van szó, természetesen. Azok léteznének, ellentétben a külsőkkel.

werecke 2016.07.23. 19:57:23

Miért ne változhatna a világ változásával a politikai nézet ? Akkor amíg világ a világ csőlátó kommunistának kellene lennünk mindannyiunknak ? Én is hittem a felszabadító szovjet csapatokban , meg Leninben úttörő koromban........

Trompf · http://trompf.blog.hu 2016.07.23. 19:57:56

Az egyetlen normális ellenzéki párt.
Kár hogy ezzel a zöld baromsággal bekörlátozták magukat 7% alá.

Ugyanis az biztos hogy nem normális, hogy mindenben mást mondunk mint amit Orbán tesz, vagy csinál.
Ugyanígy nem normális ha Gyurcsány esetén hiszi valaki mindenben az ellenkezőjét.
Ugyanis bizonyos hogy van amiben Orbánnak és van amiben Gyurcsánynak van igaza.

Orbán megjegyzem azért népszerűbb Gyurcsánynál többek között, mert bármikor ki tud hátrálni a saját ötletelésük mögül, ha az népszerűtlen (pl vasárnap boltzár.).
Gyucrsány és a ballibek minden esetben elemnnek a falig, akármekkkora népszerűtlenséget is szül ez náluk.

Legyen az KÁP, vagy migráns ügy, vagy ellenzékiek veretése 2006.10.23-án.

VoluntartistA 2016.07.23. 19:59:35

Ez az írás szélsőséges, gyűlöletkeltő és hazug.

Janossz 2016.07.23. 20:05:21

Hatmillió az gombócból is sok....Mit szavazott meg a Fidesz frakció, mit írt alá OV?
Ezek a tény számok.
Egyelőre erről kell beszélni, a többi fantazmagória, hogy jön még tízmillió piréz is...
Nem fogod elhinni, de Németországban az egymilliós migránsnépnek se híre-se hamva, nagyon kell keresni őket, hogy eggyel is találkozz. Biztos valami pincékben tartják őket.:-)

Trompf · http://trompf.blog.hu 2016.07.23. 20:09:09

@Janossz:

Ahoz képest hogy észre se venni őket, 17 milliárd Eurót szavaztak meg az integrálásukra a németeknél csak 2016 végéig,, mert az eddigiek közül csak 50 darabot tudtak kimutatni, akik dolgoznak.

Voznyák Pista2 2016.07.23. 20:12:45

Ezért volt számomra az LMP mindig is, a legszimpatikusabb ellenzéki erő. Nem kapcsolják össze a liberális elveket, és az ellenzékiséget a nemzetellenességgel.
Már évek óta tiszteletüket teszik Tusványoson.

" És aki bármiben egyetért Orbánnal, az nem ellenzéki."

Aki meg mindig szembe megy Orbánnal, még ha konstruktív is az ötlet, amit előterjeszt az meg egyszerűen idióta.
Na, ennek az idiotizmusnak hódoltok ti már rég óta, ezért tudja mindenki, hogy liberál idióták vagytok

Janossz 2016.07.23. 20:15:13

Még csak Themen 2 -nél járnak, ülnek valahol a kurzuson, azt gondolod a törökök annak idején a reptérről mentek a Thyssenbe?

JGDus 2016.07.23. 20:16:21

@eszkütyü: a Te Dettikéd nemcsak hátulról, de előlről is aktív. Büszke leszel rá magad is tíz év múlva.

Aldou Raine 2016.07.23. 20:24:50

... azért túl nagy ellenzék soha nem volt az LMP. Valahogy mindig a Fideszhez álltak közelebb és nem a demokratikus ellenzékhez. Ez most legalább már nyílt is lesz!

Trompf · http://trompf.blog.hu 2016.07.23. 20:29:56

@Aldou Raine:

Ha úgy érted, hogy az LMP sokkal inkább jobboldali és nemzeti, mint a ballib összefogásdi bármelyik résztvevője akkor igazad van.

Persze ha megnéznéd a közvéleménykutatást, akkor látnád, hogy a Fidesz az első, és a Jobbik a második, az összes ballib párt együtt pedig a harmadik.

Azaz lehet kifizetődőbb lenne, ha a baloldaliak is megpróbálnának nemzeti érdekeket szem elött tartani, és kicsit jobbra tolóddni, ha valaha még a büdös életben nyerni szeretnének, ahelyett hogy a jobboldalisága miatt az LMP-t kritizálják.

morph on deer 2016.07.23. 20:38:57

@pamut:
Hát a pestissel vagy az ebolával sincs értelme egyezkedni, vagy meggyógyítják - teljesen kigyógyítanak belőle, - vagy előbb utóbb beledöglesz. Nincs olyan állapot, hogy "azért van jó is benne, beszéljük meg..." aztán megegyezünk, ugye?

Na ez van a Fidesszel is.

Szóval nincs mit szépíteni: lehetett volna más, de ugyanolyan pitiáner érdekbagázs mint bármelyik másik. Mivel az "önálló" politikájuk szabad szemmel észrevehetetlen, jobbnak látják felzárkózni és igazodni amíg nem késő.

Semmi baj ezzel, csak felesleges azt a látszatot kelteni, mintha nem úgy lenne.

Köszönjük, kedves Bernadett, megértettük, és további jó egészséget kívánunk!

Következő?

morph on deer 2016.07.23. 20:42:06

Valaki tudja, hogy Kiszel Tünde mikor lép fel?
Merthogy a másik celeb, valami Rogán Cecília már volt..!

Cuki lehetett!

szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2016.07.23. 21:03:08

@Trompf: Rövidebben: Orbán mindig azt mondja, amit a nép hallani akar!

Attilajukkaja 2016.07.23. 21:06:15

@morph on deer:
"Valaki tudja, hogy Kiszel Tünde mikor lép fel?"
:o))))))))

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.07.23. 21:38:05

@a BircaHang Média szerk.: Valóban. Ez tipikus win-win szituáció. Az LMP belátta, hogy nem biztos hogy nyerő taktika beszállni a ballib tülekedésbe egy marginalizálódott, szűklátókörű és magas életkorú szavazóbázis kegyeinek elnyeréséért, és a megpróbál jobb-közép felé nyitni.
A kománypárt pedig némi népszerűséget nyerhet a mérsékelt bal-közép szavazók körében.

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.07.23. 21:38:59

@szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja: Igen, többek között ezért szokott választást nyerni..

CargoSGR 2016.07.23. 22:00:12

Hát ez ritka ramaty és ostoba írás.

Aki a mai politikai palettán a permanens ellenségezést pártolja, az nyíltan Orbán kottájából játszik.

Ha az ellenzék megtanul az elvek feladása nélkül kompromisszumokat kötni, akkor léphet előbbre, különben marad a meszesgödörben.

Világít a torony 2016.07.23. 22:17:36

Mindenkinek joga van a véleményéhez akkor is, ha az erősen túlzó és csak nyomokban tartalmazza a valóságot. Az Európa kávézó bloggerjének nem szabad azt hinnie magáról, hogy az egyedüli igazság birtokában van.

Occam beretvája 2016.07.23. 22:30:19

@Attilajukkaja: Majd ha a bulit újlipóciában a Molnárgyuszi tartja.
Közvetlen Polacsek előtt de a két zsírdisznó kazár luvnya után.:-)

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.07.23. 22:31:30

@Tibi !: Nálatok az a jogállam, amikor szabadon csereberélhetitek a nokiás és whiskys dobozaitokat, és szarrá verethetitek az embereket az utcán, azonosítószám nélküli "rendőrökkel"..
El kell keserítselek: 2010-ben akkora maflást kaptatok, hogy egy jó darabig nem lesztek képesek felállni belőle..:)

Ybl 2016.07.23. 22:33:31

Csicska az a poszt írója.
Pontosabban egy ócska buzi, aki ingyen szopásért ír bugyutaságokat.

szil_ 2016.07.23. 22:37:45

Valaki magyarázza meg nekem, hogy a fenti iromány logikája mentén mi a csudáért koptatja ez a sok idült ellenzéki a padot a parlamentben? Nem vették még észre, hogy a maffia ül a másik oldalon?

Attilajukkaja 2016.07.23. 22:52:43

@Ybl:
"Csicska az a poszt írója.
Pontosabban egy ócska buzi, aki ingyen szopásért ír bugyutaságokat"
Bezzeg te!!!! A sok okossagoddal! :o))))

@szil_:
Es ha eszrevettek? Mit csinaljanak? Puccsoljak meg a kormanyt?

szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2016.07.23. 23:11:31

@A megvalósult amerikai ólom..: Meg veszíteni! Amikor mégse sikerül kitalálni a nép óhaját!

kvadrillio 2016.07.23. 23:18:03

ORBÁN TUSVÁNYOSON BESZÉLT: "...Közölte, amerikai nézőpontból még azt is érti, ha egy bevándorlásban pozitívumot látnak, hiszen így jött létre az Egyesült Államok. "De azt látniuk kéne, hogy ebben történetben mi vagyunk az indiánok" ..... benszülöttek, őslakosok.....– fogalmazott Orbán Viktor."""

AKKORÁT NEVETTEM EZEN A FRAPPÁNS ÉS TALÁLÓ MEGFOGALMAZÁSÁN ORBÁNNAK, HOGY LESZAKADT A PLAFON ! :o)))))))))))))))))))))))))))))))))

EZ...NAGYON TECCETT !!!...... a többire már nem is emléxem ! :O)

Aldou Raine 2016.07.23. 23:58:54

@Trompf: jobboldali nemzeti politikát folytatni? SOHA testvérem! Inkább választanám az újabb 40 évnyi ellenzékiséget, esélytelenül a kormányzásra (ahogyan az MSZP teszi) mint jobbos nemzetieskedést csinálni populizmusba csomagolva . Inkább ázni a vérben, mint megdicsőülni a húgyban! :-)

Afrika steht an der Elbe 2016.07.24. 00:11:35

Még mindig jobb, mint Soros csicskásnak lenni. Nem igaz, libsik?

Afrika steht an der Elbe 2016.07.24. 00:35:36

Vajon az egész komplett "baloldal" kinek lesz a csicskája, amikor majd közös listán indultok 2018-ban a Jobbikkal?

Gyurcsány és Toroczkay végre nyugodtan megbeszélhetik, hogy is volt az a félreértés a TV ostrommal.

gizmo26666 2016.07.24. 00:39:48

Az LMP-t, és a Jobbikot a Fidesz csak azért hozta létre, hogy jobbról és balról is körbevegye magát olyan pártokkal, amelyek a valódi ellenzékétől veszik el a szavazatokat

2002-ben a Tesnevelési Egyetemen tartott radikális beszéde után annyi szavazatott vesztett középről, hogy elbukta a választást. Nyilván tenni kellett valamit, hogy lekösse azokat, akik alap esetben átszavaznának a baloldalra. EZek az emberek nem kell hogy rá szavazzanak, bőven elég, ha nem az ellenségre szavaznak

Erre találták ki az LMP-t, a döntésképtelen szavazók lekötésére.
Az LMP pedig rá is játszik erre azzal, aki annyira függetlennek hiteti el magát, hogy nem fog össze senkivel.

Akor sem, amikor "Összefogás"-ra lenne szükség a baloldalon, hogy választást nyerjenek. Közben persze a Fideszhez sem társul be, mert akkor hol maradna a függetlenség látszata.

Magyarul az LMP a trójai faló, amit a baloldal megtévesztésére tart készenlétben.

Elég lenne megnézni, hogy Soros György mennyi pénzzel támogatja az LMP-t.
Lefogadom hogy 0 Forinttal,mivel ehhez a szervezethez nincs semmi köze. Ez egy álbaloldali, álliberális párt, ami nem fogja megvédeni a demokráciánkat a Fidesz hatalommániájától.

L.A.M. 2016.07.24. 01:20:07

Ez egy eléggé kommunista izű blogbejegyzés. Aki élt már a nyolcvanas években, az érti. Valaki csak azért lesz gyűlölt ellenség, mert leül vitatkozni a másikkal...

gizmo 26666: "2002-ben a Tesnevelési Egyetemen tartott radikális beszéde után annyi szavazatott vesztett középről, hogy elbukta a választást."

Nem akarlak elkeseríteni, de az a beszéd a választás első, csúfosan elbukott fordulója után volt. Orbán nem elvesztette ezzel a választást, hanem majdnem megfordította: a második fordulót a Fidesz nyerte.

L.A.M. 2016.07.24. 01:22:35

Afrika steht...: nekem is van egy érzésem, hogy előbb lesz Jobbik-MSZP-DK koalíció Kálmán Olga és az Index nagy gyönyörűségére, mint Fidesz-Jobbik-LMP összefogás. Csak bloggernek még nem szóltak...

szabi68 2016.07.24. 02:06:44

Ennyire demagog, ostoba cikket reg olvastam. Csak mert leült egy asztalhoz, es az europai lakossag 80%-val egyutt, nem ker az abszolut intolerans, es beilleszkedni nem akaro bevandorlokbol, maris meg kell kovezni! A tolerancia neveben..
En meg azt mondom, hajra LMP, es az ilyen ostobak szavazata ne is kelljen!

andrásúr 2016.07.24. 05:31:09

@fideszes Bróker kormány: Én nagyon szeretném, ha az azeriek életszínvonalán élnénk ! Először nézz körül, mielőtt hülyeségeket írsz !

Conchobar 2016.07.24. 07:13:18

Elhibázott poszt, elhibázott magatartás. Nem szabad még olyankor ásni az árkot, mikor még kevesen vagytok az innenső oldalán, mert akkor Orbán oldalán marad a többség (még 2022-ben is)

balfék 2016.07.24. 07:29:26

Mindenesetre ez a picsa majd nem mondhatja, azt, hogy vélelenül került egy fotóra bűnözőkkel!

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.07.24. 08:21:27

@balfék:

Bűnöző ballibául = aki nem hajlandó az erősek, a hatalom előtt hajbókolni a nép ellenében.

Urancityhero 2016.07.24. 08:24:25

Ennyire ostoba és a valóságtól elszakadt okádatot ritkán lehet olvasni.te írtad Fletókám? Vagy vmelyik Orbán péniszét mélyen a szájában tartó, magát baloldalinak mondott csicska?

Urancityhero 2016.07.24. 08:25:30

@Csaba Szikora: mivel? A cikkel? Bura vagy mint a segg

2016.07.24. 08:34:07

Szekértábor, árokásás. Ebben a kávéházban mit árulnak?

pamut 2016.07.24. 08:38:18

@Janossz:
attól hogy folyamatosan nem veszed figyelembe hogy nem csak a maffia buliján lehet megszólalni/ politizálni / hazugságokat leleplezni, attól még nem csak a maffia buliján lehet megszólalni. teljesen fals az érvelésed egy nem létező feltevésre alapozva próbálod menteni a menthetetlent.

pamut 2016.07.24. 08:44:21

@snorbi:
"Ahol a FIDESZ leül, ott figyel a nép. Ahol az ellenzék összeül, ott nem."

Igen, és a kék az piros, a fű meg cápa, és a hideg az repülőgép. Kb. ennyi értelme ennek az állításodnak.
Eleve nincs olyan hogy "a" nép, sokféle különböző ember van, és jelenleg - pártválasztástól függetlenül - sokkal többen utálják a maffiát mint amennyien szeretik, és főleg sokkal többen vesztesei a maffiarendszernek mint amennyien nyertesei, hogy az ország látványos lepusztulását, a magas labdák sokaságát ne is említsem. Az LMP-nek a leges legutolsó hely ahol hitelesen megszólalhat, egyáltalán hitelesen létezhet az a maffia patkányfészke, millió más helyen tudna megszólalni, és ha jól csinálja és olyat és úgy mond ami az emberek figyelmét felkelti, érzik hogy igaz, hogy róluk szól, akkor figyelnek rá. Ez a politikai melóban a beugró szint, az alap előfeltétele, szóval hagyjuk a süket dumát hogy az embereket már csak és kizárólag a maffia kommunikációs csatornáin keresztül lehet elérni, pláne ma az internet világában.

szabadság elvtársak! 2016.07.24. 08:51:01

@Afrika steht an der Elbe:
:DDDD! Kíváncsi vagyok erre mit reagálnak az "(i)gazság" bajnokai? Épp erre készültem, hogy ugyanezt felvezetem:DD Szerintem kussolni fognak, vagy megmagyarázzák, hogy "ez így ebben a formában, nem igaz" (Markos).

Netuddki. 2016.07.24. 08:59:01

@A megvalósult amerikai ólom..: Mi van tolvaj fidesztroll? Beindult a Pavlovi reflex?
Tök mindegy mit csinált a maszop ezelőtt 10 évvel, a fideszes vezérkar akkor is tolvaj bűnözők gyülekezete. Aki meg falaz nekik ugyanolyan rongy ember. Szar belegondolni mi? Hát legyen is az!

Netuddki. 2016.07.24. 09:03:26

@Conchobar: Mi van bazmeg? Filozófus lett a tolvaj fidesztrollból?

Az a bizonyos árok most már a becsületes és a gazember magyarok közt van ám! És pont az ostoba gazdáid ásták azzal amit megengedtek maguknak...

Janos Vegetary 2016.07.24. 09:04:43

" És aki bármiben egyetért Orbánnal, az nem ellenzéki."
Na most ez pont az az árokásás amit ugye elitélünk.
(más kérdés hogy én sem pont ebben a kérdésben értettem volna egyet.)

AlbaZen 2016.07.24. 09:12:36

Buta, buta, buta poszt. Attól, hogy leülök valakivel egy asztalhoz, akinek a dolgaival sokszor nem értek egyet, még megmarad a saját identitásom, saját véleményem.

A gyurcsányista ellenzéknek fáj, hogy az LMP el mer különbözni tőlük. Számomra éppen ettől érdekes.

jog-ász 2016.07.24. 09:29:56

nem lesz itt semmi..fel kéne fogni hogy az lmp is egy párt, politikus aggyal kell gondolkodniuk, amióta Schiffer háttérbe lépett szél bernadett végighaknizta az országot, kb azt kezdik csinálni amit egy normális ellenzéki pártnak kellene, elmegy mindenhová ahol megszólalhat és sajtóhír lehet belőle, többek között itt is vele foglalkozunk, és mennyien hozzászólunk..a tavalyi lmpre még emlékszik valaki?most meg velük foglalkoznak mindenhol..sztem sokan fogják majd szavazattal értékelni azt, hogy nem a 626.ik összefogósdival próbálkoznak, hanem önállóan határozzák majd meg magukat. a balos ellenzék elvégzi nekik a melót, mert ha tényleg összefognak, akkor lesz az mszp-dk-s meg fidesz, jobbik vonal és egyből látható lesz az lmp is...ezt csak olyan választói aggyal mondom, hogy ha valaki már hányik az elmúlt 25 év szereplőitől akkor még tud hova szavazni ha élni akar e jogával.

Janossz 2016.07.24. 09:30:31

@pamut: Olyan ez, mint a foci. Aki bajnokságot akar nyerni, az idegen béli meccsekre is ki kell álljon, sőt ott is győznie kell.
Jelen eset meg jó alkalom lett volna megszólítani a határon túliakat, nyomasztóan egyoldalú a tájékoztatásuk.

camilló 2016.07.24. 09:30:49

Hitler nadrágban járt! Ezek után én csak szoknyában járhatok?? Viktornak is lehetnek jó gondolatai. A menekültválsággal kapcsolatban ott a gond, hogy a többieknek egyáltalán nem volt alternatívája! Kulturális antropológiából, az összes párt megbukott, az tény! A menekülteknek segíteni kell, ez is tény, meg az is, hogy ellenőrizetlenül ne engedjünk már be senkit az országba! Szóval a politika nem talált kompromisszumot ebben a kérdésben. (Sem!) Érdekes, hogy kirekesztésről beszél a DK és a legnagyobb kirekesztő pont ez a párt!

Conchobar 2016.07.24. 09:46:18

@Tibi !: "És pont az ostoba gazdáid ásták azzal amit megengedtek maguknak..." - Ezért vagytok barmok, mert még a nem-fideszesnek is nekitámadtok. Ráadásul a legostobábbak a leghangosabbak. Azt hiszi a Tibi nevű barom, hogyha kikiáltják Orbánt árokásónak, akkor nem fog feltűnni az, hogy ők pont ugyanazt csinálják és csinálták

chrisred 2016.07.24. 09:57:49

A ballibek 2013 óta próbálják lesöpörni az LMP-t a politika színpadáról, amikor is sikertelenül próbálták átvenni benne az uralmat. Őket talán még inkább idegesíti az a gondolat, amit a párt neve sugall, mint a fideszeseket. Igen, lehet út Magyarország számára a orbáni, Gyurcsányi érzelempolitizáláson kívül is.

Cpeti123456 2016.07.24. 10:00:34

Hiába Bernike, ugye csak lett annyi pénz...

Netuddki. 2016.07.24. 10:03:36

@Conchobar: Szokásos egybites fidesztroll védekezés. Tolvaj bűnözők a gazdáid, ugyanolyan rongy ember vagy ha őket véded.

Akkor fussál neki még egyszer, a nélkül hogy a lényeget kihagynád az idézetből:
"Az a bizonyos árok most már a becsületes és a gazember magyarok közt van ám! És pont az ostoba gazdáid ásták azzal amit megengedtek maguknak..."

Eléggé szánalmas, hogy az elempét nemrég még zsidóztátok, most meg véditek mert a tolvaj bűnöző gazdáiddal 1 asztalhoz ült. Ebből is látszik mennyire vágytok arra, hogy valaki közösködjön veletek.
A fidesszel senkinek sem szabadna kvaterkázni, aki megteszi az maga is besározódik. Ennyi.

De mindezt pont egy közismert acsarkodó fidesztrollnak magyarázom? Eh!

Netuddki. 2016.07.24. 10:07:55

@chrisred: Kik azok a ballibek lúzer fidesztroll?

Ballibezhettek, de akkor se tudjátok lemosni magatokról, hogy tolvajok vagytok. Ezért normális, becsületes magyar ember bottal se piszkálna benneteket, nem egy asztalhoz ülne veletek! Eh!

chrisred 2016.07.24. 10:09:07

@kvadrillio: Mint a frappáns gondolatok többsége, ez is jókora távolságban van a valóságtól. Az Európát benépesítő őslakosokat - akik ironikus módon a Közel-Keletről érkeztek - már régen elsöpörte és beolvasztotta az indoiráni népek áradata., mint ahogy jó pár ezer évvel később és egy óceánnal odébb Amerika őslakosait is.

pamut 2016.07.24. 10:11:09

@Janossz:
a politika pont hogy nem olyan mint a foci, a focit csak focipályákon lehet játszani, politizálni meg bárhol és bármikor lehet.

semmi értelme az állításaidnak.

BiG74 Bodri 2016.07.24. 10:11:18

Ha politizálnék, biztos ott lennék Tusványoson, hogy vitatkozzak, érdekeket ütköztessek. Az fideszes tolvajstábnak az alányalás tilos, országos kérdésekben viszont nem a szimpátia dönt.

chrisred 2016.07.24. 10:11:32

@Tibi !: MSZP, DK Együtt, PM - szólj, ha valakit kihagytam. A fideszesek meg szintén tolvajok, de ez őket semmiben nem menti fel.

chrisred 2016.07.24. 10:19:37

"Orbán Viktor masszívan téved, amikor azt állítja, hogy Magyarország egy biztos pont egy bizonytalan világban. Ebből az országból több százezer ember menekült el az alacsony bérek és a kilátástalanság elől, romokban az oktatás és gyakorlatilag összeomlott az egészségügy. Ez minden csak nem "biztos pont". Folyamatosan azt a képet akarja láttatni, hogy ami probléma, az az unió válsága és kizárólag a migrációra visszavezethető, pedig ez nem igaz. Ugyanis nem csak nyugaton igaz az, hogy nem tudják azt ígérni a fiataloknak, hogy jobban fognak élni, mint a szüleik, hanem sajnos Magyarországon is pontosan ez a helyzet. Látni kell, hogy ez annak a kormánynak a felelőssége, amelyik a szavak szintjén keményen üzenget, de a valóságban a dolgozók helyett a nagyvállalatok érdekeit szolgálja és üzemszerű gépezetté tette a korrupciót: erről szólnak az Orbán által megálmodott alacsony bérek, amellyel saját elmondása szerint nemzetközileg versenyképessé akarta tenni Magyarországot. Mára már világos, hogy ez az elképzelése totálisan befuccsolt -- Tusványoson inkább arról kellett volna értekeznie, hogy miként akarja az országot kivezetni abból a csapdából, amibe ő lökött minket és mit gondol az egyik vezető miniszterének azon kijelentéséről, hogy negyedmillió vendégmunkást kellene behívni az országba a kivándorolt magyarok helyett. Mindeközben Orbán teljes szerepzavarban van: úgy kritizálja az Európai Uniót, mintha ő maga nem lenne a közösség egyik legitim vezetője -- elvárható, hogy az az ember, aki a tárgyalóasztalnál ül, a tárgyalóasztalnál kritizálja, amiket problémásnak lát, nekünk pedig a megoldási javaslatokról értekezzen. Ilyen megoldási javaslatokból egyet sem mutatott be Tusványoson. Beállt ugyanakkor Trump kampányába, pedig minimum önsorsrontó az a politikus, aki egy olyan elnökjelölt mellett kampányol, aki vállaltan szétverné az egész NATO-t és sorsára hagyná az Európai Uniót és benne Magyarországot."

Conchobar 2016.07.24. 10:19:50

@Tibi !: "Szokásos egybites fidesztroll védekezés" - Hát nem érted, te barom! Én nem vagyok fideszes

Conchobar 2016.07.24. 10:21:03

@Tibi !: "Eléggé szánalmas, hogy az elempét nemrég még zsidóztátok" - Miket bőgsz te barom! Hol zsidóztam én az LMP-t

Conchobar 2016.07.24. 10:21:58

@Tibi !: "De mindezt pont egy közismert acsarkodó fidesztrollnak magyarázom?" - A hazug kurva anyád acsarkodik

Conchobar 2016.07.24. 10:23:35

@Tibi !: ""Az a bizonyos árok most már a becsületes és a gazember magyarok közt van ám! " - A hozzád hasonló szarok lennének a becsületes magyarok?

Janossz 2016.07.24. 10:26:00

Pénteken MSZP blog üti Gyurcsányt, szombaton DK blog üti LMP-t (Szélt).
Gondolom, holnap az LMP buktatja le Fodort... Ha ebből se lesz kormányváltás, nem tudom miből.
A Fidesz összecsinálja magát. Na, nem a félelemtől, a röhögéstől inkább.

István Tamasi 2016.07.24. 10:27:47

Régi dakota közmondás:
Aki korpa közé keveredik megeszik a disznók.

István Tamasi 2016.07.24. 10:28:30

Posványosban henteregnek a disznók.

átlátó 2016.07.24. 10:33:06

Nagy hülye vagy te édes egy gyermekem blogger:

„Folk Iván lett egy időre a házigazdánk és hangmérnökünk. Mesélte, hogy előttünk egy népszerű metálbanda vette fel ott a lemezét, akik a szövegeikben a sátánnal kacérkodtak. Brutalitást és lázadást hirdettek, és láncokkal, szegecsekkel díszített bőrbe öltöztek. Illemtudóan viselkedtek viszont. Mindig elmosogattak, és rendet raktak maguk után a konyhában. A kutyától eleinte tartottak, csak az első baráti farkcsóválás után engedtek fel kissé. Ez után a csapat után érkeztünk mi [az Ámen együttes] és a kontrasztot nem csak az jelentette, hogy a sátán helyett Jézust vallottuk Urunknak. A konyhában eszméletlen nagy rumlit hagytunk magunk után, a fridzsider tartalmát felfaltuk az utolsó morzsáig, tekintet nélkül arra, hogy a kaját mi vásároltuk, vagy a házban élő család. A kutyát az udvarra száműztük, éppen hogy meg nem haraptuk.”

Verjem az agyadba, hogy a fehér és a fekete között sok a szín, jobb lenne addig megtanulnod, míg el nem hantolnak. Nem, nem vagyok egyetlen párt, mozgalom, vagy egyéb gittegylet tagja.

index.hu/kultur/2016/07/24/denes_jozsef_szokesben_donci_visszaemlekezesei_konyv/

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.07.24. 10:41:39

@István Tamasi:

Pont ezt akarja megelőzn az LMP: nem keveredik ballib országrontó korpák közé.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.07.24. 10:44:45

@chrisred:

Mo-n a bérek nem alacsonyak. Igen, alacsonyabbak, mint a leggazdagabb országokban, ahogy a világ 90 %-án.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.07.24. 10:46:54

@chrisred:

Hatalmon lévő politikus = tolvaj. Keleten is, nyugaton is.

Azaz ez nem szempont. A szempont: ki dolgozik a népért és ki ellene.

Attilajukkaja 2016.07.24. 10:52:54

@István Tamasi: @Tibi !: @balfék: @chrisred:
Aki Bircaval szoba all, az meg is erdemli!!! Csak etet egy fizetetetti trollt es ezzel jarul hozza, hogy folytathassa a tevekenyseget.

Pisti 90 2016.07.24. 10:54:41

Az LMP talán megértette, hogy az esztelen Fidesz-fóbia nem vezet semmire. Kritizálják ők is rendesen a kormányt, de szakmai alapon (erre a baloldal a mai napig képtelen).

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.07.24. 11:04:37

@gizmo26666: Gyurcsótányt se felejtsd ki ! Ő is a Fidesz találmánya, nélküle sose lett volna meg a kétharmad..;)

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.07.24. 11:10:06

@Tibi !: Sztem inkább neked lehet szar belegondolni, hogy a büdös életbe nem fogtok visszajönni a hatalomba, és ott rohadtok meg szépen a történelem szemétdombján. Elkúrtátok gyerekek, mert ostobák voltatok, és egy gyakorló elmebeteget választottatok vezéreteknek. Megérdemlitek a sorsotokat..:)

szilasz 2016.07.24. 11:21:10

sajna nem engedi csatolni a dokumentumot....de kedves író deákunkat megkérdezném, mi a véleménye a 15. kerületben működő DK-Fidesz koalícióról?????:)...ennél fartúróbban nem lehetne valaki a Fidesz seggébe, mint a DK aki helyben támogatja a kifosztó kombinátot:(....na ennyit erről:):):):...

nemecsekerno_007 2016.07.24. 11:38:13

Ez a poszt is jó példa az "ellenzék" problémáira. Váltsuk le a patás Orbánt. Ennyi az üzenet. És?!!!! Mi lesz utána? Ezen már senki se gondolkozik.
A politika szolgáltatás. Ha a vendég szóvá teszi, hogy szénné égett a steak, akkor nem praktikus lehülyézni. A magyar demokratikus ellenzék. Muhaha. Inkább arrogáns.
Ilyen übermensch mentalitással mégis mi a f***t akartok a választóktól :)

Willkommenskultur 2016.07.24. 11:54:41

Nem oszt nem szoroz az LMP a fidesz következő győzelmében....

De jó hallani hogy ők is rúgnak belétek egy utolsót.

chrisred 2016.07.24. 12:26:23

@a BircaHang Média szerk.: Remélem, az tiszta, hogy most Szél Bernadettel vitatkozol, tőle idéztem az Orbán beszédről közzétett véleményét. Politikusoktól jót soha nem lehet várni, azért választották ezt a szakmát, hogy ne kelljen szakmát kitanulniuk a megélhetéshez. De ha kormányra kerül, akkor feladatai vannak, amit megfelelő színvonalon el kell látniuk. Egy vízvezetékszerelőtől se azt várom el, hogy a népért dolgozzon, hanem szakmájához szükséges hozzáértéssel végezze a munkáját, és csak azért fizetek, amit valóban meg is csinált. Ha fusi munkát végzett, akkor legközelebb mást hívok.

Severus 2016.07.24. 12:41:41

Ez egy burkolt LMP-propagandaanyag ugye? Mert pont azt mutatja meg, mennyire értelmetlen és vállalhatatlan a manicheista baloldal lövészárok-politikája.

Überspannung 2016.07.24. 12:50:00

az LMP az egyetlen párt a baloldalon, amelyre egy baloldali választópolgár úgy szavazhat, hogy közben nem hányja el magát.

Andras J Fazekas 2016.07.24. 12:56:58

Ha a magyar bolsevista balf@sz ellenzék, a saját hiteltelensége, tehetetlensége, és sikertelensége miatt lemegy p@tkányba, ne is álmodozzon arról, hogy a magyar választópolgár még egyszer rá szavaz.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.07.24. 13:00:07

@chrisred:

S mi ezzel a gond. Az LMP Orbán ellen van, de nem balibek, azaz nem akarnak rosszat. A ballibek viszont - akarva vagy akaratlanul - rossz célokért küzdenek.

Hamvas Hugó, a TANÁR ÚR!! 2016.07.24. 13:37:43

Mindig is viccpárt volt az LMP, végre legalább ez már "hivatalos" is.

az_igazi_trebitsch 2016.07.24. 13:39:12

Szél Bernadettet a Fidesz éppen úgy megvette kilóra, mint mindenki mást, akire valamilyen okból szüksége van az ellenzékből, mint például Szily Katalint, vagy Fodor Gábort.

Nagy kár, mert ez a nő egészen értelmesnek tűnt, de hát mint tudjuk, van az a pénz, amiért még egy korábban elkötelezett baloldali ellenzéki politikus is hajlandó lemenni Orbán kutyájába....

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.07.24. 15:04:05

Jellegzetes "ellenzéki" hozzáállás. Miért ne érthetne egyet néhány dologban két olyan párt néhány vezető embere, amelyek sok egyéb dologban nem értenek egyet? Az ellenzékiségnek ez a primitív, korlátolt felfogása minősíti az ellenzéket, és önmagában is magyarázza a mai elutasításukat. Konstruktivitás nélkül csak kötekedők, és már elég volt belőlük.

Attilajukkaja 2016.07.24. 15:17:17

@Androsz:
A valaszt mar leirtak tobbszor is: maffiozokkal egyik tisztesseges part sem szovetkezik. Ha ennyire latvanyosan nyalnak be a Fidesznek, annak valami hatso oka van.

burgener 2016.07.24. 17:02:31

Azért elég érdekes felfogás, hogy ha néhány dologban egyetért valaki a fidesszel, attól megbukik majd a fidesz.

Torgyántól Csurkán át Dávid Ibolyáig akadtak néhányan, akik kisebb-nagyobb mértékben egyetértettek a fidesszel. Rá is ba.. tak.

Mikrobi 2016.07.24. 17:14:16

Ez valami gyurcsótányista blog? Hogy tud egy baloldali ellenzéki pártról olyan gyűlölettel írni, mint a Fideszről? Hogy a tényekről már ne is beszéljünk: Hadházy olyan szinten vállalhatatlan lett a Fidesznek, hogy aligha működhetnének bármiben együtt.

gizmo26666 2016.07.24. 20:51:03

@A megvalósult amerikai ólom..: Lassan kezdem úgy érezni, hogy az egész kurva ellenzék csak azért van, hogy elhitessék velünk, hogy többpártrendszer van

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.07.26. 00:10:28

@Attilajukkaja: "maffiozokkal egyik tisztesseges part sem szovetkezik."

Látom, nem érted. Elmondom még egyszer. Valamiről ugyanazt gondolni még nem szövetség, csak gondolkodás.
süti beállítások módosítása