Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Orbán ma megalázta a nemzeti ünnepet

2017. augusztus 20. - Európa Kávézó

Teljesen mindegy, hogy Orbán szabadságon van, vagy gyógykezelésen. Az a kötelessége, hogy augusztus 20-án ott legyen az ünnepélyes zászlófelvonáson. Az állítólag nagy magyar Orbán azonban nem volt ott, ezzel megalázta a magyarokat és a magyarok nemzeti ünnepét.

ader.jpg

Kínos és szánalmas eseménnyel kezdődött az augusztus 20-ai nemzeti ünnep. A három fideszes közjogi "méltóság" közül csak a pártkatona köztársasági elnök volt jelen a Kossuth téri zászlófelvonáson. Nem tisztelte meg az eseményt Kövér házelnök, aki valószínűleg egy-két nappal korábban letudta a protokollt, amikor közölte, hogy szerinte az Európai Unió széteshet, megszűnhet.

Ennél is kellemetlenebb Orbán hiányzása. Ha valaki ennyire döngeti a mellét a magyarságával, államközpontú irányítási elveivel, akkor pláne kutya kötelessége ott lenni a zászlófelvonáson. Nem lehet indok sem szabadság, sem a gyógykezelés - mert Orbán esetében bizony, ezzel is számolnunk kell. Ha csak simán unta volna az álldogálást és a Himnusz meghallgatását, akkor pedig távozzon.

Mindenesetre rögzítsük: Orbán megalázta a magyarokat, megalázta Szent István emlékét, megalázta nemzeti ünnepünket.

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr3412764936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.08.21. 17:33:17

@EU zászlót mindenhova!: Orr bánra és rühes tolvaj csaló bandájára sokkal többen nem szavaztak, mint amennyien rájuk szavaztak. Volt vagy 5 millió szavazó, abból a csuti gecire szavazott 2 millió, ellene meg 3 millió. Kb ezek az arányok, úgyhogy ehhez tartsd magad seggnyaló!!!! Milyen győzelemről hadoválsz itt, orbánbirka? Orr bánt már az ország több mint 70%-a rühelli, nem is szavaz rá, és ezeknek a többsége elhúz innen a picsába nyugatra, mert elege van ezekből a tolvaj hazudozó gecikből.

rfbzs 2017.08.21. 17:33:30

Megalázhatna teljesen bennünket azzal, hogy haza se jönne.

vNHM 2017.08.21. 17:36:04

Hianyzott Orban, kisgeci? Szeretted volna, ha beleszarik a szadba? Ajjajj! Szegenykem!

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.08.21. 17:39:23

@EU zászlót mindenhova!: A fidesz "többség" 1 millióval kevesebbet kapott, mind a többi párt, te fideszbirka.

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.08.21. 17:41:20

@Helga Beauty Salon: Pontosan ugyanúgy érveltem mint te, milyen kár hogy ha én csinálom, akkor nevetséges.

Attilajukkaja 2017.08.21. 17:42:36

@zokogjatok:
"Ja úgy könnyű. Csak fikázni a legjobb, mert akkor nem kerülhetsz abba a kínos szituációba, hogy reális lehetőségek közül kell választanod amiknek hátrányai is vannak."
Egyáltalán nem könnyű. Éppen ez a nehéz az egészben. Hogy nem látjuk azt az alternatívát, amiről ábrándozunk.
Még az is lehet, hogy az orrunk előtt van, csak nem jut médiafelülethez.

"Csak mutogatsz egy gyönyörű, ám lehetetlen megoldásra, hogy na ilyen kéne, tehát ehhez képest minden szar."
Valóban. Miért, mit kellene tennem azon felül, hogy jelzem, mit akarok?

"Érthetetlen, hogy akkor hogyan lehet itt gdp növekedés meg hitel lefaragás."
Érthetetlen? EU-s pénzekből meg lopásokból. Azért az a manyup (magánnyugdíj pénztárak) lenyúlása nem volt semmi! Meg a kétes külföldieknek árult letelepedési engedélyek off-shore cégeken való lébonyolítása is jó biznisz volt egyeseknek. Aztán a lakosság fizeti mindezt vissza.
Putyint meg sem említem.

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.08.21. 17:43:45

Orbán hagyományt csinálhatna abból hogy nem jelenik meg az ünnepeken. Úgyis csak a hívei előtt mer előbújni, egyébként meg magasról tesz a Magyarokra. Csak a fideszmaffia hálózatát akarja üzemeltetni, a birkák meg bégetnek neki, meg örömködnek hogy milyen sokan vannak!

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.08.21. 17:44:26

@s: Nincs semmilyen GDP növekedés meg hitel lefaragás. Ezt csak az orr bán banda csaló hivatalai terjesztik, az EU több ponton vizsgálja már ezeket, mert nem felelnek meg a valóságnak. Az államadósság stagnál, ugyanúgy a piacról finanszírozott mint korábban, a világ legnagyobb elvonású adórendszere, amely az egész gazdaságot megfullasztja meg ugyanolyan 3%-os költségvetési hiánnyal küszködik, mint a korábbi kormányokéi. A magyar gazdaság működése orr bántól teljesen független, a 2010 előtt idejött multik adják a nemzeti jövedelem nagy részét kormányoktól függetlenül. Azonban ahhoz hogy a csuti geci többet lophasson, a haveroknak több állami pénzt juttathasson több stadiont adhasson a haveroknak, több adót kell kivetni szinte mindenre( autópályák, multiadók, reklámadók, telefonadók, tranzakciós adók, bankadók, világbajnok ÁFA, személyijövedelemadó az alacsony jövedelemre stb, stb.)

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.08.21. 17:45:10

@Attilajukkaja: Ha Obán lop, akkor az nem lopás, hanem nemzetmentés!!!

s 2017.08.21. 17:55:53

Mindenkit megbaszok.

s 2017.08.21. 17:56:56

Szerintem orbán retkes faszát a kövér elnök úr kiszopta egy függöny mögött. De nem biztos.

Helga Beauty Salon. 2017.08.21. 17:57:18

@Orbán Hazaáruló Viktor: Ha neked az UFO ügy ugyanolyan mint a CIA akkor tényleg!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.21. 18:03:25

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"De az biztos, hogy a többi Orbán miatt maradt, igaz?"

Kérdezd meg tőlük, az a biztos.

ember100 2017.08.21. 18:04:26

@BéLóg:
Helló !

Ez egy tisztességes fidesznyik matematikája.
Egyszer a százalékot egyszer a darabszámot emeli ki mikor éppen melyik "bizonyítja " az "igazát "

GRATULÁLOK :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.21. 18:16:46

@Attilajukkaja:

"Nálad tényleg volt javulás? Nálunk nem.

"- Jobb lesz egy ballib kormány alatt? Nem."
???? Nem tudni.

"- Rosszabb lesz, ha Orbán marad? Nem."
Kiknek? Nekem igen."

Akkor jövőre arra szavazol, akinek a kormányzása alatt jobb lesz neked. A választék óriási, tessék választani. :D Aztán ha elegen választanak úgy, ahogy te, akkor Orbán megbukik és a választottad bizonyíthat.

Tudod, Lyukacska, nem pofázni kell, hanem szavazni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.21. 18:20:33

@Attilajukkaja:

"Neked jó. Az országnak meg nem."

Nocsak, Lyukacska! Te vagy az ország?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.21. 18:23:10

@bluebear:

"Orr bánra és rühes tolvaj csaló bandájára sokkal többen nem szavaztak, mint amennyien rájuk szavaztak. "

Nyugtasson meg az a tudat, hogy a gazdáidra még kevesebben szavaztak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.21. 18:29:23

@Attilajukkaja:

"Érthetetlen? EU-s pénzekből meg lopásokból. Azért az a manyup (magánnyugdíj pénztárak) lenyúlása nem volt semmi!"

Attila kedves Lyukacskája!

Szóval szerinted az is lopás, ha Orbán államadósságot fizet vissza?

jolka40 2017.08.21. 18:35:08

@Attilajukkaja: A manyup lenyúlása közvetlenül a Fidesz megválasztása után történt. Ha 18-ban újra megválasztják (megválasztjuk) őket, mit fognak lenyúlni még a ciklus elején, reménykedve abban, hogy négy év múlva úgyis elfelejti mindenki?

$pi$ 2017.08.21. 18:36:53

@bluebear: "Az államadósság stagnál, ugyanúgy a piacról finanszírozott mint korábban,"

Azért azt elárulnám, hogy az IMF nem a piac. Ez az egyik.

"a világ legnagyobb elvonású adórendszere,"

Nem nagyon hinném, németországban és ausztriában is magasabb százalékosan az elvonás mint nálunk.

"amely az egész gazdaságot megfullasztja meg ugyanolyan 3%-os költségvetési hiánnyal küszködik, mint a korábbi kormányokéi."

Ohh, hogy örültek volna a szocik a 3%-nak! Tudod mennyi volt a hiány 2006-ban, két évvel a gazdasági válság előtt? 9,5%, több mint a háromszorosa annak, amiket itt beszélsz.

Nézd csak: barankovics.hu/_f/honlapra/gazdasag_grafikon.jpg

Hol volt 3% az mszp alatt a hiány? Mert nálunk nem, az biztos. Tudod mennyi volt tavaly? 2,1%. Majdnem az ötöde a mszp-s büszke el.rós éveknek.

Az mszp egy év alatt csinált cirka annyi hiányt mint a fidesz öt év alatt. Ízlelgesd!

postumus mumus 2017.08.21. 18:39:33

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Fogd már fel csutigeciseggnyaló, hogy mi mindenki alatt jól élünk, mert a mi jólétünk nem attól függ, hogy éppen ki van kormányon, mint neked. Mi nem azért szavazunk hogy nekünk jobb legyen, olyat csak ti geciseggnyalók tesztek, mert orr bán gazdátok nélkül halott emberek, elveszett patkányok vagytok. Nekünk ebből kifolyólag gazdánk, führerünk sincs, az életünket saját magunk irányítjuk Mi arra szavazunk, aki alatt az országnak jobb lesz. Felfogtad?

postumus mumus 2017.08.21. 18:50:30

@$pi$: Ennyi adóból nem nehéz kevés hiányt csinálni. Egyébként hiába görcsölsz hiányokból még nem építettek várat. Márpedig hiánya a gecidnek is van. Jól is néznék ki, ha én is úgy tervezném a családi költségvetésem, hogy minden évben többet költenék, mint amennyi a bevételem. Ezzel nem nagyon mondtál nagyot, hogy a szocialistáknál kisebb a hiány(akik alatt volt egy évszázados világválság, majd megnézzük orr bán alatt mi lesz a következőnél). Mintha azt mondtad volna, hogy gyurcsány 100 milliárdot lopott, de bezzeg orr bán 1000 milliárdot!!! Az ország az ide özönlő eu milliárdok hatására semmivel sem lett erősebb a gazdaság mint előtte, mivel a rengeteg adó gúzsba köt mindent. A rengeteg korrupt seggnyaló fizetése, mint amilyen te magad is vagy, meg még jobban gúzsba köt mindent. Ez a fajta gazdasági rendszer halálra van ítélve. A németek már építik a robotokat, orr bán meg még mindig a múlt század közepének gazdaságait csodálja. Ezt ízlelgesd hülegyerek, ne orr bán személyi kultuszát építsd!!! Egyébként meg fideszes hülegyerekek, ti tényleg azt hiszitek, hogyha rühelljük orr bánt, akkor mi szocialisták vagyunk? Mi orr bán illiberális csökevény középkori, feudális gondolkodását rühelljük, meg a hozzád hasonló korrupt seggnyalókat.

postumus mumus 2017.08.21. 18:56:13

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Csak az orr bánbirkáknak van gazdája, orr bán személyében. Ha orr bán gazda a kútba ugrik mert segg hülye, akkor a birkáik még oda is követni fogják. Ez olyan tiszta Hitler feeling.

postumus mumus 2017.08.21. 19:04:02

@jolka40: Ezek folyamatosan lopnak. Függetlenül attól, hogy választások után vagy előtt vagyunk. Az állami milliárdokat folyamatosan csatornázzák a haverjaik számlájára állami megbízások formájában. Egy magyar gazdag nemesi réteget akarnak létrehozni a középkor mintájára. Azt hiszik a kis elmaradott agyú jogászhülyegyerekek, hogy a középkorban élünk. Azért mert ők ellopják az ország javait, még a mai globális világban ugyanúgy senkik lesznek, még ha van öt szarfaszú sörgyáruk, 3 stadionjuk meg 600 hektár földjük, akkor is. Ugyanúgy egy kis szarfaszú 10 milliós piacon fognak görcsölni, hogy eladják, amijük van, mert a demokratikus piaci világ az ilyen tolvaj patkányokkal úgysem áll szóba. Ezek akarnak versengeni a többszázmilliós európai piaccal? Ezeknek a szarfaszú fideszes hülyegyerekeknek hiába lesz magyar viszonylatban soknak tűnő vagyonuk, sorosnak például egymagának a többtízszerese lesz amíg él. Hiába lopkodják a magyarok vagyonát, az a világ összvagyonához képest mindig is csak egy légyfing lesz.

igaz_ember 2017.08.21. 19:04:27

:) Amennyi a gyűlölet bennetek akkor lesz majd a 2018-as sírás. Bár nem tudom nem lenne-e jobb ha megkapnatok amit akartok aztán néznem az újabb sírást meg a gyűlölködést. :)

Attilajukkaja 2017.08.21. 19:05:05

@jolka40:
"A manyup lenyúlása közvetlenül a Fidesz megválasztása után történt. Ha 18-ban újra megválasztják (megválasztjuk) őket, mit fognak lenyúlni még a ciklus elején"
Bármit, amit még lehet Abban nem lesz köszönet, az tuti!.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.08.21. 19:06:10

@Orbán Hazaáruló Viktor: 1 millióval többet kapott mint a baloldali összefogás. mégis ezek után kinek kellett kormányoznia az országot, te nagyon hülye?

Attilajukkaja 2017.08.21. 19:06:44

@postumus mumus:
"Azt hiszik a kis elmaradott agyú jogászhülyegyerekek, hogy a középkorban élünk." Miért? Talán nem?

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.08.21. 19:11:02

Ez hogy jött ki te ostoba? @bluebear: Magasan a Fidesz-Kdnp kapta a legtöbb szavazatot. A brit választási rendszer szerint ellenzéki képviselő nem is nagyon ülne a parlamentben..

postumus mumus 2017.08.21. 19:14:29

@$pi$: Ja és azt kihagytam, hogy lehet kevesebb hiányt csinált viszont tízszerannyit lopott. Kb. annyival kevesebb a hiány, mint amennyivel többet lopott. Vagyis ők úgy számolnak, hogy ami az ő vagyonuk az országé is. Pedig nem. Amit most elloptak, az majd később 10-20 év múlva jelentkezni fog hiányként. ameddig ők vannak hatalmon addig ez nem derül ki csak majd utána. Nemhiába ragaszkodnak annyira a hatalomhoz. Fosnak is de rendesen, hogy mi lesz, ha majd valaki más átveszi a kormányzást, aztán kiderül hogy a nemzeti vagyon jelentős része már ilyen mié szarosok, ma-tol chik és bűntársaik számláján van. Éppen ezért ők már békésen a hatalmat átadni nem fogják, a hatalmukat ha kell erőszakkal is de fenn akarják tartani. Én ezt így látom.

postumus mumus 2017.08.21. 19:19:37

@Attilajukkaja: Nem a középkorban élünk. A mai globális világpiacgazdaságban a matolcsikhoz, mészarosokhoz hasonló kis senkik a maguk 10 milliós piacával halálra vannak ítélve. Hiába lopják el a teljes nemzeti összvagyont is ezek a kis kretének, az csak soros gyuribácsi vagyonának 1 százalékával fog felérni, és még akkor nem beszéltem a világ teljes összvagyonával. A mai világban minden mindennel összefügg, nemrég vettem egy kínai kereskedőtől valamit(nem a mészáros kis csóringerektől hanem kínából). ez a középkorban egészen máshogy volt. Orr bán és hatökör haverjai még mindig a középkorban élnek, ahol kiskirályok, földesurak mondták meg hogy mi lesz.

VaradiJanos 2017.08.21. 19:23:49

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ezt már egyszer elsütötted, te nagyon egyszerű lény

VaradiJanos 2017.08.21. 19:24:56

@bluebear: mit tudsz te arról, hogy mit akarnak a magyarok? Te kurvafia pondró.

postumus mumus 2017.08.21. 19:25:04

@EU zászlót mindenhova!: Az nem gond ha ők kormányoznak. Kormányozzanak, de ne képzeljék magukat istennek, és legfőképpen ne böfögjék percenként az ellopott médiáikban azt, hogy az ország többsége mellettük áll. Mert nagyon nem. Egy kis tiszteletet adhatnának a többség felé ezek a kapzsi, dölyfös, egoista fideszbarmok.

VaradiJanos 2017.08.21. 19:26:05

@Attilajukkaja: ki nem szarja le a ceutokat, retek?

postumus mumus 2017.08.21. 19:28:00

@VaradiJanos: azt senki nem tudja mit akarnak a magyarok, azt viszont tudjuk, hogy ki hiszi magát magyaroknak. Természetesen a kisebbségben lévő 2 milliós szavazótáborral rendelkező geci képzeli azt hogy ő egyedül Magyarország. Mert mindig úgy beszél a maga nevében, mintha ő egymaga lenne Magyarország.

VaradiJanos 2017.08.21. 19:28:11

@Attilajukkaja: "nem. De hogy az országromboló Orbánra nem fogok szavazni, az tuti. :o)"
Szégyen is lenne a fidesznek ha az ilyen paraziták kedvelnék. Maradj csak a meleg akolban!

VaradiJanos 2017.08.21. 19:29:09

@s: "Mindenkit megbaszok"

Kezdhetnéd a nőddel, mert Ali már nagyon unja.

VaradiJanos 2017.08.21. 19:30:08

@postumus mumus: melyik országnak, büdös parazita?

VaradiJanos 2017.08.21. 19:31:46

@postumus mumus: a legnagyobb tiszteletet azzal fejeznék ki ha deportálnák a fajtádat

Attilajukkaja 2017.08.21. 19:34:06

@VaradiJanos:
"A mai globális világpiacgazdaságban a matolcsikhoz, mészarosokhoz hasonló kis senkik a maguk 10 milliós piacával halálra vannak ítélve. Hiába lopják el a teljes nemzeti összvagyont is ezek a kis kretének, az csak soros gyuribácsi vagyonának 1 százalékával fog felérni"
Egyetértünk.

"Orr bán és hatökör haverjai még mindig a középkorban élnek, ahol kiskirályok, földesurak mondták meg hogy mi lesz."
Pontosan! Ezért mondtam, hogy a mostani rendszer nem sokban különbözik a feudalizmustól, a középkortól. :o)

postumus mumus 2017.08.21. 19:34:08

@Attilajukkaja: Magyarország még tényleg a középkorban él, azonban a világ gazdagabb fele már régen elhúzott mellette, a globális világban él a világ jelentős része. Csak az idegen nyelveket nem beszélő, csak orr bán makogását értő, az M1-et hallgató ősemberek vannak itt, akik hatalomban tartják ezeket a gátlástalan, öltöny, nyakkendőben szotyit köpködő, zsebrebaszott kezű jogászgazembereket.

postumus mumus 2017.08.21. 19:38:07

@Attilajukkaja: Ebben egyetértünk, de én nem Magyarországra gondoltam, hanem a világra. Magyarország még tényleg a középkorban van, ameddig ilyen orr bánok uralkodhatnak. És a fideszre szavazók gondolkodása is közelebb áll a jobbágyéhoz, mint a modern civilizált emberéhez.

postumus mumus 2017.08.21. 19:43:19

@VaradiJanos: Mi van paraszt, merre van Buda? Takarodj vissza földet túrni, mert a földesúr gazdád, orr bán gróf dühös(és büdös) lesz, ha itt püfölöd a billentyűzetet, ahelyett hogy a tehénszart lapátolnád.

$pi$ 2017.08.21. 19:47:01

@postumus mumus: "Ezzel nem nagyon mondtál nagyot, hogy a szocialistáknál kisebb a hiány"

Megcáfoltam a haverodat, aki hazudott.

"Jól is néznék ki, ha én is úgy tervezném a családi költségvetésem, "

Ez nem olyan mint a családi költségvetés.

Attilajukkaja 2017.08.21. 19:47:32

@postumus mumus:
" Magyarország még tényleg a középkorban van, ameddig ilyen orr bánok uralkodhatnak. És a fideszre szavazók gondolkodása is közelebb áll a jobbágyéhoz, mint a modern civilizált emberéhez."
Nagyon, nagyon egyetértünk. :o)))

Attilajukkaja 2017.08.21. 19:56:36

@VaradiJanos:
"Szégyen is lenne a fidesznek ha az ilyen paraziták kedvelnék."
Miért nevezel engem parazitának? Elég régóta dolgozom és adózok ebben az országban. Adományozok és jótékonykodok is bizonyos egyházaknak és civil szervezeteknek. Ingyen gondozom a társasházam környezetét, az utcánkat. Ellátom az idős szüleimet. És én vagyok a parazita?
Ezt gondold még egyszer végig. Nem attól leszel nagy legény, hogy másokat ok nélkül sértegetsz!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.21. 20:03:48

@VaradiJanos: Csak eszedbe (ész???) juttatom a származásod, te ingyenélő!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.21. 20:05:31

@Attilajukkaja: Ugyan már! Egy ilyen ócska féreg sértegetése dicséretnek számít. Egy rendes riposztra nem telik tőle, csak nyeli a faszt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.08.21. 20:07:15

@VaradiJanos: A mi adónkból élsz, te narancsféreg. A közmunkás kommentelőt - téged - a mi pénzünkből finanszíroznak.

postumus mumus 2017.08.21. 20:14:04

@$pi$: Fogjátok már fel fideszesek, hogy veletek ellentétben én nem istenítek senkit, pláne nem gyurcsányt. Soha nem szavaztam még se szocialistára se kommunistára. Vérbeli jobboldali vagyok és orr bánt kifejezetten rühellem, a kommunista(állami kapitalista kinai mintájú), feudalista, arisztokrata, autokrata, gőgös, felfuvalkodott, beképzelt, állandóan lázadozó, hazudozó, a hatalmához foggal-körömmel ragaszkodó, a vele egyet nem értőket lenéző magatartása miatt. nem is nagyon értem mit szeretnek benne a fidesz hívők, mert annyi rossz emberi tulajdonsága van, hogy felsorolni is több oldal kellene. Illetve annyit sejtek, hogy azért szeretik, mert a híveit lefizeti mint egy maffiavezér.

VaradiJanos 2017.08.21. 20:15:47

@postumus mumus: az én dolgom nem a tehénszar, hanem a retkes fajtád kordában tartása

VaradiJanos 2017.08.21. 20:18:47

@postumus mumus: nem, pondró, azt szeretik benne, hogy lenyomta a rohadvány magyargyűlölőket. A tetvedék kurtokmorphokjukkák nélkül menne a levesbe.

$pi$ 2017.08.21. 20:19:03

@postumus mumus: "Fogjátok már fel fideszesek, hogy veletek ellentétben én nem istenítek senkit"

Öreg, elárulom, én még istent se istenítem. Egyiket sem! Akkor?

Attilajukkaja 2017.08.21. 20:21:22

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Egy ilyen ócska féreg sértegetése dicséretnek számít."
Nem, nem számít annak.
Miért örülnék annak, hogy valaki semmibe veszi a munkámat vagy az életemet? Soha ne gondoltam arra, hogy ezzel milyen párt dicsekedhet majd, hanem a környezetem és a családom érdekeit igyekeztem szolgálni. Mint a legtöbb magyar. Ha valaki ezt lebecsüli, az rosszul esik. Hogy merészel bárki is engem parazitának nevezni csak azért, mert nem Orbán rendszerét ajnározom? Hogy meri a magyarok nagy részét parazitának nevezni? Hogy merészeli?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.21. 20:39:30

@Attilajukkaja:

"a környezetem és a családom érdekeit igyekeztem szolgálni. ... Ha valaki ezt lebecsüli, az rosszul esik."

Attila drága tátongó Lyukacskája!

Próbáld meg a hazád érdekeit is szolgálni, akkor majd nem fog lebecsülni.

"Hogy merészel bárki is engem parazitának nevezni csak azért, mert nem Orbán rendszerét ajnározom? Hogy meri a magyarok nagy részét parazitának nevezni?"

Mióta vagy te a magyarok nagy része?

salapapa · http://salapapa.hu 2017.08.21. 20:40:30

kedves @VaradiJanos: , igen. és ennek nagyon örülök. :)
ahogy annak is, hogy lejött a mondandóm lényege. :D
sajnálom, hogy a te szüleid olyan morcosak voltak, de megértem miért lett ez belőled. bizonyára nehéz volt feldolgozni, hogy édesanyád minden este lement a kocsisorra megkeresni a betevőre valót.
de nem bántalak, testvéremnek tekintelek. legalábbis cicitestvéremnek, hisz ugyanazokat a cickókat copogattuk csak veled ellentétben én már nagyfiú voltam.. ;)

Attilajukkaja 2017.08.21. 20:54:48

@VaradiJanos:
"A tetvedék kurtokmorphokjukkák nélkül menne a levesbe."
Vicces vagy!!! :o))))

Gatinho 2017.08.21. 20:59:40

Röhejes, lesír hogy mennyire utálja a blogger Orbánt, de azért hiányzott neki... :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.21. 21:00:47

@salapapa:

Jól emlékszel, de nem egészen pontosan. Váradi János édesanyja valóban esténként a Kocsisorra járt le, ráadásul dolgozni járt oda. Amit elegánsan elhallgatsz, az az, hogy rendőrként járt oda, az anyádat is ott szokta begyűjteni tiltott kéjelgésért, markecolásért és zsebtolvajlásért.

Ami meg azt a cicit illeti, amit te szoptál, az a paci pénisze volt.

Világít a torony 2017.08.21. 21:03:30

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ostobaság. Orbán semmilyen államadósságot nem fizet vissza.

Janossz 2017.08.21. 21:07:23

Szerintem Áder alázta meg az ünnepet.Nem érti az idők szavát.
Még kivitte a gondterhelt, felelős államférfi maszkját 20.-án.

Körömcsiga 2017.08.21. 21:09:38

Én örülök, hogy nem volt ott és nem szajkózta, hogy az országot meg kell védeni ezer rá leskelődő veszélytől. Megtette helyett Áder bólogató János.

VaradiJanos 2017.08.21. 21:44:03

@Attilajukkaja: nem merészeli a magyarok nagy részét parazitának nevezni, csak téged és a pár hozzád hasonló retket, s nem Orbán-fóbiád miatt, hanem a magyargyűlöleted és a hazám elleni folyamatos agitációs miatt. Szarok én Orbánra, de nagyságrendekkel undorítóbb pondrók vagytok.

VaradiJanos 2017.08.21. 21:46:53

@salapapa: mocskolódhatsz, tetűhintás, csupán arra írtam, hogy vicces szüleid voltak, hogy állításod szerint te is saját névvel szerepelsz itt, ez esetben viszont salapapa néven anyakönyveztettek .... a kurvázásodra, főleg a kocsisoron kebonyolítottakra pedig ne legyél olyan nagyon büszke!

postumus mumus 2017.08.21. 22:02:16

@VaradiJanos: Pondró az apád, aki a faszán keresztül a világra fosott anyád helyett, te aljadék-hányadék. De lehet, hogy nem is volt apád? Takarodj innen a fórumból te mindenkit leokádó genny, mert ha én húzlak keresztül a beleidnél fogva a vezetékeken azt nem fogod megköszönni!!!!

postumus mumus 2017.08.21. 22:05:04

@VaradiJanos: Aztán gennyláda, jelenleg melyik börtönben rontod a levegőt?

postumus mumus 2017.08.21. 22:08:17

@salapapa: "ugyanazokat a cickókat copogattuk"
Nem, nem és nem. Ő jelenleg makkot szopogat, méghozzá egy csuti törpe vörös, orbáncos makkját, amit előtte már ezren lesmároltak úgy hátulról előre körbenyalták.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.08.21. 22:16:30

@VaradiJanos:

Látod látod, a Gyurcsány csicskák majd megmondják itt @postumus mumus: hogy kinek és hogy lehet okádni.. :DD
Demokraták...
Röhej. :DD

VaradiJanos 2017.08.21. 22:25:37

@postumus mumus: ki vagy te, hogy megszabod a fórumozók körét? Mocskolódsz, aztán megsértődsz mikor visszakapod? Na tekeregj vissza a lyukadba, pondró!

postumus mumus 2017.08.21. 22:26:38

@Legeslegalja: Te faszfej, ha figyeltél volna, mint amikor orr bán seggében bújkáltál, akkor észrevetted volna, hogy közöm nincs gyurcsótányhoz sem, meg a gecidhez sem. De ti csak a patkány führeretekre figyeltek birkaagyúak, amit a másik magyar embertársatok mond azt nagyívben leszarjátok. Tudod ebből van már kurvára elegünk. Amit a gecid okád napi negyven órában a patkány tévétekben ahhoz tapsikoltok, mást meg leszartok. Féregnyúlványok.

postumus mumus 2017.08.21. 22:32:17

@VaradiJanos: Mi van hülyegyerek, még mindig itt vagy? Te pondrózgatsz itt mióta idedugtad a férges pofád, én hozzád sem szóltam. Takarodj orr bánod seggébe vissza, ha én duglak bele, akkor az orrlyukain folysz ki. Ne csodálkozz ha leokádlak, ha folyamatosan pondrózol. Én nem vagyok a haverod, akit így szólítgathatsz. Azért írtam, ha nem tetszik eltakarozhatsz a fidesz naggyűlésekre, ott pondrózgathatsz a a fideszes haveroddal a bayer nevezetű aljadékkal. Na mi van faszfej, visszakaptad a megszólítást? Nem vagyok a pápa, hogy ezért homlokon csókoljalak!!!!

A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2017.08.21. 22:35:25

@postumus mumus: "hogy közöm nincs gyurcsótányhoz sem, meg a gecidhez sem. "

Az hogy most epp a Soros seggebol bujtal elo, az nem jelenti, hogy regebben nem a Gyurcsany seggeben bujkaltal.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.08.21. 22:36:11

@postumus mumus:

Akkor válaszolj légyszi egy kérdésre.

Kire szavazol ?

postumus mumus 2017.08.21. 22:37:21

@VaradiJanos: Ne csodálkozz fideszpatkány, ha pondrózol és visszakapod. Én hozzád sem szóltam, ameddig meg nem jelentél és folyamatosan okádni nem kezdtél. Én nem vagyok a pápa hogy ezért halántékon csókoljalak, baszd meg!!! Ha nem tetszik meg eltakarodhatsz a patkány fideszes haverjaidhoz, bayerjaidhoz. Ott nyugodtan pondrózhatsz a fidesz nagyűléseken.

postumus mumus 2017.08.21. 22:49:26

@Legeslegalja: A lófaszfarkú kutyák halál faszára. Én nem megyek már szavazni, mert elegem van ebből az orrbanisztáni rendszerből. Szavazzatok csak ti fideszesek azt is leszarom ha 100%-al nyertek, azt csináltok, amit akartok. Az én életem nem az határozza meg ki van kormányon, hanem az, hogy én mit csinálok, úgyhogy teljesen mindegy nekem ki van hatalmon, megoldom ha problémám van, ha kell kijátszom orbánt is, gyurcsányt is, a lényeg hogy én nem járulok hozzá a lopásaikhoz. ezt többféleképpen el lehet érni, most nem ecsetelem, hogy hogyan, de a lényeg, hogy az ország ebből nem húz hasznot. Abból sem, hogy a sok seggnyalót az állam lefizeti, meg abból sem, hogy akik az állam ellen vannak azok kijátsszák a törvényeket. Ennek a magyar nép issza meg a levét sajnos. Ez van, ez a nép már megbűnhödte a múltat és megbűnhődi ez miatt a jövendőt is. Nem a menekültek miatt bűnhődik, hanem az miatt hogy támogatja a korrupt, tolvaj politikusokat. Ez volt horthy, kádár és orbán idejében is. Javaslom nézd meg a "Rokonok" című filmet, abból mindent megértesz hogyan működik ez az ország. Mivel én nemcsak Magyarországon tevékenykedem gazdaságilag, hanem az egész EU-ban, így orbán intézkedései csak kismértékben érintenek, és nekem nem sok vizet zavarnak.

postumus mumus 2017.08.21. 23:03:25

@Legeslegalja: Egyébként eddig minden szavazáson ott voltam, és még soha nem szavaztam se a szocialistákra se orbánékra, mivel hasonló elvek szerint kormányoznak. Volt hogy LMP, volt hogy MDF, meg hasonlókra szavaztam, éppen amelyik az elveimhez közel álltak. Orbán és gyurcsány köpönyegforgatása, hazudozása, lopása sose tetszett, például orbántól akkor fordultam el, amikor 1998-ban megnyerte a választást és elkezdett kormányozni. Az a mérhetetlen arrogancia, dölyfösség ami jellemezte, attól borsózott a hátam. 2010-ben is ugyanezt művelte annyi különbséggel, hogy a kétharmad birtokában konszolidálhatta volna a rendszerét, békét és amnesztiát hirdethetett volna, ennek ellenére még jobban elkezdte szítani az indulatokat. Ez az ember egy őrült, egyébként még rosszabb gyurcsánynál is, ez nem jelenti azt hogy gyurcsánnyal jóban vagyok, mert csinált bajt az is eleget. A nagy politikusokat, nagy államférfiakat pont az különbözteti meg a többiektől, hogyha korlátlan hatalommal rendelkeznek és erőfölényben vannak, akkor tudnak engedményeket tenni. No ez a tulajdonság orbánból teljes mértékben hiányzik. Egy vezető nem attól lesz jó vezető, hogy ha beszarik akkor is mindenkit elnyom, hanem attól, hogy bölcs döntésekkel, mindenki megelégedésére irányít. No ez a tulajdonság orbánból hiányzik, csak az indulatokat szítja, láthatóan a harc élteti, és ezen vitorlázik élvezettel. Kell neki a konfliktushelyzet, ha nincs, akkor csinál magának. No az ilyen embereket én ki nem állhatom.

postumus mumus 2017.08.21. 23:20:34

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok: Nem orbánra gondoltál amikor a soros seggét írtad? Nem is tudom a 80-as évek végén ki bújkált a soros seggében. No rám ez nem jellemző, én a magam ura vagyok, nincs szükségem se sorosokra se gyurcsányokra se orbánokra ahhoz, hogy jól éljek. Megelégszem azzal amim van, van szerető családom, bőven elegendő jövedelme mindegyikünknek, amit a kétkezi munkámnak, szerető szüleimnek, nagyszüleimnek, akik meghaltak és ránkhagyták vagyonukat, köszönhetek, szép házam medencével, balatoni nyaralóm, prémium fiatal kocsim. Ezek nem százmilliós ingatlanok, de arra elegek, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Minden évben elmegyek nyaralni Korzikára, Katalóniába, Calabriába, vagy éppen a francia riviérára június végén , mikor melyikre van pénzem(Korzika egy kicsit drágább) és kedvem. Leéltem már életem javát, nem vágyom már milliárdos vagyonokra, tokaj szőlőveszejére, bányákra, stadionokra meg még a faszom tudja milyen anyagi javakra, hatalomra, mint ez az orbáncsőcselék. Úgyhogy ezt a soros seggezést nagyon mellélőtted, mert ez mind orbánra és a haveri köreire jellemző. Lehet rád is, azért gondoltál erre?

postumus mumus 2017.08.21. 23:31:09

@Legeslegalja: Orbán másik nagyon rossz tulajdonsága, hogy gyáva. nem mer kiállni senki elé, aki ellentmond neki. Csak a hívei előtt mer parolázni, zsebrebaszott kézzel, melldöngetve, peckes állakkal dirigálni. Mihelyst elé áll egy kritikus, aki a rendszerének hibáit ecseteli elsunnyog, nem válaszol, dadog, hebeg-habog össze vissza, vagy éppen a bohócügyi miniszterét küldi. A parlamentben is csak azért nagy a pofája egy-egy felszólalásra, mert a birkai rakásszám ott tapsikolnak, vihognak(Semjén) mögötte. A parlamenten kívül is pont ezek miatt már évek óta menekül, mert nincsenek válaszai a tolvaj magatartására, amelyben törvényekkel a haverjaival szétlopkodott mindent.

belekotty 2017.08.22. 08:09:37

@VaradiJanos: Na! Itt is melózol te bérkommentelő féreg?

belekotty 2017.08.22. 08:11:20

@Attilajukkaja: Ne légy olyan érzékeny! Szórakozz velük, ahogy a vezértroll szokta! :-))

belekotty 2017.08.22. 08:13:39

@VaradiJanos: Na ezt elküldöm a vezértrollnak! Beismerted, hogy bérkommentelő vagy. :-)) Mellesleg az úrfi kifejezetten szereti az ilyen férgeket mint te, mert ezzel üti el unalmát amikor nézi a neutronszámlálókat.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.22. 08:42:07

@Világít a torony:

"Orbán semmilyen államadósságot nem fizet vissza."

Igazad van, fizesse vissza az, aki felvette és elverte a hiteleket.

salapapa · http://salapapa.hu 2017.08.22. 09:06:01

@postumus mumus: nnnamégegy fideszbérenc. annyira szeretlek benneteket! :D

salapapa · http://salapapa.hu 2017.08.22. 09:06:55

@postumus mumus: persze, azóta felnőtt és úgy érzi, copni jó. hát tegye! :D

salapapa · http://salapapa.hu 2017.08.22. 09:07:58

@VaradiJanos: tetűhintás? :) a jobbik a jobbik!
elnézést., de elég volt belőled. 8-)

jolka40 2017.08.22. 09:16:40

@postumus mumus: Mi lehet a jó a nagy vagyonban? Sokkal jobban nem lehet élni belőle, mint egy átlagembernek. Talán csak a hiúság, kivagyiság, a "jobb körökben mozgok" nevetséges érzése. Nem irigylem őket.

Világít a torony 2017.08.22. 12:36:21

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ez annyira fideszpártkamu duma. Szerintem fogalma sincs róla miről is firkázik. Sem Orbán, sem más nem fizeti vissza az államadósságot. Csak a legelvetemültebb pártkatonák hiszik, hogy a jelenlegi kormány nem dagasztja az államadósság mértékét. Tessen gondolkodni, mielőtt az orbitális csacskaságokat az útjára bocsájtja. A gondolkodás máskor is jól jöhet még, gyakorolni érdemes!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.22. 13:36:57

@Világít a torony:

"Szerintem fogalma sincs róla miről is firkázik. "

Szerencsére senkit nem érdekel, TE miről firkálsz.

"Sem Orbán, sem más nem fizeti vissza az államadósságot."

Majd te meg a gazdád visszafizetitek.

"Tessen gondolkodni, mielőtt az orbitális csacskaságokat az útjára bocsájtja."

Nézz a tükörbe és naponta százszor mondd ezt el magadnak. Talán használ.

"A gondolkodás máskor is jól jöhet még, gyakorolni érdemes!"

Az bizony, csak gyakorold. Tanulj tinó, ökör lesz belőled.

Világít a torony 2017.08.22. 14:22:10

"Majd te meg a gazdád visszafizetitek. "
Ennyire nem lehet valaki ostoba. Ja...de!

belekotty 2017.08.23. 07:37:09

@Kovacs Nocraft Jozsefne: O.K. Akkor ugye a Fidesz fizeti vissza, a 7 ezer milliárd adósság növekedést, a 3 ezer milliárd eltűnt manyupot és a 10 milliárd euró eltűnt deviza tartalékot. Ugyi?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.23. 12:05:37

@belekotty:

Természetesen!

Persze csak miután az MSZP és hasadékai mint az MSZMP jogutódjai visszafizetik a pártállami idők összes adósságát, valamint a maszop és a szadesz (vezetői) visszafizetik a regnálásuk alatt összegyűjtött államadósságot.

BéLóg 2017.08.25. 11:51:34

@ember100: Hát gratulálhatsz is tehülye, mert a 600ezer ember VALÓBAN majdnem hatoda a 3ésfélmilliónak.
Valamint a 10% is majdnem duplája a 6%-nak.

Nem válogatok a számok közt, MINDKETTŐT megadtam.

Attilajukkaja 2017.08.25. 15:35:02

@belekotty:
"Ne légy olyan érzékeny! Szórakozz velük, ahogy a vezértroll szokta! :-))"
:o)
A mocskolódás sajnos nem az a szórakozási forma, ami nekem bejön.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.25. 16:45:42

@Attila tátongó Lyukacskája:

Ne szerénykedj, mocskolódásban profi vagy.
süti beállítások módosítása