Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Schiffer útja a Jobbikba

2016. augusztus 31. - Európa Kávézó

A LMP, saját szervezetéből kirúgott egykori vezetője újabb lépést tett arra, hogy pártját az egyszázalékos tartományba szállítsa le. Aki fel tud háborodni Budaházy Terrorista György ítéletén az nagyobb gazemberségekre is képes. A Schiffer család régi kommunista múltja nem indokolna ekkora pálfordulást. 

Azt bírta írni Schiffer, hogy ha Budaházy 13 évet kapott, mit kéne kapnia a szemkilövetőknek... Nyilván Gyurcsány Ferenc lenne ez a bizonyos szemkilövető. Csak hát, senkinek nem lőtték ki a szemét, és főleg nem lövették. A Jobbikkal - tehát a Fidesszel - korábban szoros kapcsolatot ápoló Budaházy ítélete azért mérföldkő, mert éppen a 2006-os kormánynak szolgáltat igazságot: ami azon az őszön történt az terrorizmus, a demokratikusan megválasztott törvényes kormány elleni erőszakos puccskísérlet volt. Budaházyék ugyanis nem tejfölt dobtak a rendőrökre, mint Rogán Antalra tette ezt az azonnal elítélt ember, hanem Molotov-koktélt. Ezek az emberek kirakatokat zúztak be, autókat gyújtottak fel. Nyilván, szegény Schiffernek ez nem tűnt fel. És az sem, hogy az egész egy megszervezett akció volt, amely mögött a Fidesz állt. Az a Fidesz, amelynek vezetője épp akkor bukta el egymás után a második választást. 

Nem indok a rombolásra az őszödi beszéd. Ha igaz, hogy azt hazugságbeszédként kellene értékelni - mi nem úgy értékeljük - és akkor Molotov-koktélt kell dobálni és rendőr sípcsontját eltörni, akkor az elmúlt hat évért már minden középület lángolhatna...

Tehát hiába visít a tárgyalóteremben Morvai Krisztina, hiába óbégat a szélsőjobb felé tartó Schiffer, az ítélettel az a baj, hogy csak Budaházy kapta. A többiek lapulnak valahol, megbízóik pedig ma kormányzati pozíciókban teszik azt az országgal, amit 2006 őszén ezek a terroristák.

Talán Vona Gábornak is beszélnie kellene pártja európai parlamenti képviselőjével, a korábban liberális, most náci Morvai Krisztinával, hogy amit művelt a tárgyalóteremben, az nem illeszkedik a Jobbik középre tartó cukiság szövegeibe. Előző este Vona ájtatos képpel hablatyolt a szeretetről, a megértésről, hogy korábban félrenéztek, ha nyilasok, fasiszták, nácik tomboltak körülöttük, de ez most már sosem lesz így. Másnap Morvai sikítozott Budaházyért, hogy méltatlan és igazságtalan az ítélet. Mert aki nyilas, az nyilas. A Jobbiknak pedig ez az igazi arca.

Schiffer sztorijára pedig a szánalmas kifejezés illik leginkább. Egy megcsúszott, bizonytalan politikai identitású ember, Orbán egykori ügyvédje, a Fidesz által többször kisegített LMP alapítója végleg letért a szalonképes útról. A megkeseredettség, meghasonlottság sem igazolja azonban a hazudozást, a terrorizmus védelmét. Schiffer a politika szemétdombjára lavírozta magát. 

Oda is való.

Amúgy ez az ítélet a mai demokratikus ellenzéknek szólt. Ha bármi ilyen előfordul Orbán ellen, nem kell majd nyolc évet várni az elrettentő ítéletre...

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr5011664508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilla50 2016.08.31. 07:40:28

Húha!

Szinte kimerített minden szegmenst, amire gondolni lehet ma az ügy kapcsán.
Végül mégis mértéktartó maradt!

Margit Némedi 2016.08.31. 07:52:32

Ez a cikk csak gratulációt érdemel,végre egy igazság,az igazság szolgáltatástól és az akkori elkövetőkről,mert semmi nem úgy volt ahogy eddig a megrendezett felvételeken állították,elő kellene venni az eredeti felvételeket!

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.31. 08:06:30

Schiffer gazember, mivel nem hajlandó szót fogadni a balib agytrösztnek. Ráadásul ezt baloldaliként teszi, ami még nagyobbá teszi így a bűnét. Plusz zsidóként, ami pedig így már a bűnök bűne. Fújj, csúnya Schiffer, fogadj szót Gyurcsánynak és Sorosnak AZONNAL!

mikimackó 2016.08.31. 08:18:16

nem lehet kiigazodni ezen a pasin......., úgy tűnik, reggelenként fejbebaxxák egy husánggal, aztán attól függően, merre rogyik az agya, mondja a hülyeségeit !

aaabbbccc 2016.08.31. 08:54:31

annyira pc dolog felemlegetni Schiffer felmenoit, mint Gyurcsany bortontoltelek apjat es Bauer avos apjat ?

SEHERIKE23 2016.08.31. 11:29:03

Schiffer leülheti a 13 évet Budaházy helyett, ha annyira zavarja! - Szolidaritásból!

werecke 2016.08.31. 18:05:36

Volt szemkilövés csak a libsik valahogy nem akarnak emlékezni rá. Heller szépségkirálynő is tagadta.

Kevercs 2016.08.31. 18:49:32

Maga a LMP sem jött volna létre a Fidesz segítsége nélkül. Anno a kopogtatócédulákkal le volt maradva a párt és a hiányzó cetliket a Fidesztől
kapták meg.

s.g.l. 2016.08.31. 19:04:59

Az álbaloldalizó nem ál balfasz!

Dániel Galsai 2016.09.01. 01:14:29

Jajj, de szép ez , édes Istenem!
A támogatottság, elv eszmény nélküli, belvárosi romkocsma-lakók most már a vallottan zsidó származású Szegény Schiffert "Jobbikozzák"- tehát az ő leépült kommunikációs bázisuk szerint nácizzák, nyilasozzák...!....

Schiffert "komcsizzák" is, pedig csak egy messzi felmenője volt komcsi - és közben védik a KiISZ-vezető (tehát aki ebből élt- nem sima alapszervi titkár! Gyurcsányt!!!!...

És a toleráns, liberális, demokrata, eurokrata,, migráns-simogató, presszói jogvédő "európakávézó" mindennek tetejében még a szemkilövetést is megpróbálja letagadni, összevissza hord mindent, TV székháztól gyújtogatásig - noha azóta már több vizsgálat és per bebizonyította, hogy akkor a rendőrség szakszerűtlenül és embertelenül járt el...és még véletlenül sem Budaházyék, hanem a menekülő tüntető tömeg ellen! Nesze neked belvárosi kávéházi jogvédelem!

Ilyenkor, amikor ilyesmit olvasok, mindig eszembe jut, hogy vajon milyen lehet ennek az embernek a lelke? Valami szörnyű lehet ilyen minden valóságot félresöprő gyűlöletben élni! Ahogy most az alapvetően nemzeti szabadelvű Schiffert mocskolta. nekem Kim Dzsong Un jutott eszembe: ugyanilyen "érvrendszer" alapján szokta ágyú elé köttetni az "eszme árulóit"...
Rettenetes, szégyenletes, szánalmas...teljes tudatzavar és szkizofrénia!

ebella 2016.09.01. 04:31:05

Schiffer egy rendes, tisztességes, okos magyar ember.

Arthur Bloch 2016.09.01. 06:07:16

@a BircaHang Média szerk.: Jó reggelt!? Megjött a birka , ismét működik a fizetős trollkodás!!! Bozo...

Szúrófény 2016.09.01. 06:12:37

@a BircaHang Média szerk.: „el nem tagadhatjuk, és nem szépíthetjük azt a példátlan önzést, amelynek durva konfliktusaiból áll e korszak úgynevezett politikai története. Keserű arra gondolni, hogy ez ország politikai vezetői méltatlan, alacsony lelkű, legjobb esetben tehetségtelen emberek voltak” Az arisztokraták= mai parisztokratákkal! Dizsó mind!
Szekfű Gyula Tomori című tanulmányából. Nincs új a nap alatt!

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.01. 06:21:13

@Szúrófény:

Sajnos ez a helyzet valóban, de szerencsére egyre kevesebb az esélye, hogy a méltatlan, alacsony lelkű, országrontó ballibák ismét hatalomra kerüljenek.

cleanwater 2016.09.01. 06:48:58

Magyarország 2016!Előre a mély magyar posványba...

Kalmár 2016.09.01. 08:11:39

Senkinek nem lőtték ki a szemét?
Aha.
Akkor biztosan annyira nézett, hogy magától ugrott ki, nem?

A komplett bírói gárdát le kellene cserélni!

Vörösiszap, 10 halott 0 év börtön!
Fletó szemkilövetés, hamis költségvetése, csődbe vitt ország, az eskü megszegése és öszödi bevallása 0 év börtön
Hunvald, Demszky, Szekeres, Baja, Puch, Boldvai és még sokan mások 0 év börtön

szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2016.09.01. 11:47:23

@werecke: Nem a szépségéért szeretjük!-:)))

Usulkjt001 2018.02.27. 11:43:19

"Aki fel tud háborodni Budaházy Terrorista György ítéletén az nagyobb gazemberségekre is képes."

Jajám! Még arra is, hogy kikérje magának, ha bárkit törvénytelen házkutatásokon elhelyezett ál-bizonyítékok, állítólag a nemlétező szervezetbe beépült titkosügynökök egymás közti telefonbeszélgetései, homályos, semmilyen módon bizonyítéknak nem alkalmas videófelvétel, valamint kínvallatással és zsarolással kicsikart vallomások alapján ítélnek el valakit.

Mert hát, akit nem szeretünk az ellen minden megengedett. Nem igaz efftársak?

Usulkjt001 2018.02.27. 11:44:55

És hát szegény Budaházyt pont akkor ítélték el, amikor mind Gyurcsánynak mind Orbánnak úgy kellett egy ilyen ítélet, mint egy falat kenyér....

Usulkjt001 2018.02.27. 11:52:34

Aki meg ezt a cikket írta, nem más mint egy elmebeteg pszichopata, akinek az OPNI-ban lenne a helye. Gyurcsánnyal, Orbánnal meg a komplett politikai elittel együtt.

Mert az egy dolog, hogy valakit utálunk. Én például utálom Dójcs Tomit. Utálom a volt szomszédomat. De ha perbe vonnák koholt vádakkal, hamis bizonyítékokkal, törvénytelenségekkel, akkor bizony kiállnék értük is!

Gyurcsánynak sok mocskos bűne, igazi maffiózó. De még érte is kiállnék, ha olyanért akarnák elítélni, amit nem tett!

Látjátok efftársak, így gondolkozik egy hazafi! A hazafi pedig kis barátaim, az az igazi demokrata, nem a magatokfajta gyűlölködő, elmebeteg, pszichopata pufajkás szökevény!

Usulkjt001 2018.02.27. 13:22:17

2006. szeptember 19.-én, barátaimmal úgy döntöttünk, hogy mi is részt veszünk a Kossuth téri demonstráción. Este nyolc körül öten (J.Cs., P.Zs, H.M, F.G.) autóval felutaztunk Budapestre. Autónkat a Podmaniczky utcában hagytuk. Ahol is J.CS – aki a kisebbik húgom párja - öccse lakik. J.K. is csatlakozott hozzánk, így indultunk a demonstrációra. Csaba öccse (J.K.) korán távozott, mi öten kb. éjfélig hallgattuk a felszólalókat, beszélgettünk demonstrálókkal. Ekkor elindultunk az autóhoz, hiszen reggel mindenkinek munkába kellett volna állni. Ám kíváncsiságból mégis úgy döntöttünk, hogy megnézzük a „másik tüntetést”, melyről hazafelé menet hallottunk. A körúton lassan, beszélgetve sétáltunk a járdán. A Blaha Lujza térig sem jutottunk el, amikor úgy döntöttünk, tényleg ideje hazatérni. A visszafelé úton az Oktogonnál sok rendőrt láttunk, ám semmilyen alakzatba nem voltak fejlődve, és semmilyen felszólítást nem tettek. Kb. két utcával távolabb rendőrkordon jött szembe, teljes szélességben elfoglalva a körutat. Szintén felszólítás nélkül elmentek mellettünk. Végre elértük a Podmaniczky utca sarkát. Még egy cigarettára rágyújtottunk, és akkor jött a borzalom. Hirtelen két rendőrautó kivágódott az utcából a körútra. Hasra fektetés, bilincs, rúgás, G. arca merő vér, kiabálás bántalmazás. Kb. 15 perc után feltérdeltetnek, betuszkolnak egy rendőrbuszba, ököllel 5-6-szor arcon ütnek, engem is, a fiúkat is. Úgy beszélnek velünk, mint az állatokkal, féltem…

Tízenkét óra az Aradi úti fogdában, továbbra sem néztek embernek… A reggeli váltás már emberi hangokat is hozott. Kora du. a XII. ker. rendőrkapitányságra, vallomástételre visznek, megbilincselve. Szégyellem magam, hiszen 34 éves vagyok…gyermekvállalás előtt állok…mi

lehet a családommal…és a többiekkel. A következő két éjszakát a Gyorskocsi utcai fogdában töltöm. Megalázó orvosi vizsgálat…megint bilincs…és vajon milyen bűnözővel zárnak össze? Remény, majd az előzetes bíróság hazaenged, hiszen nem csináltunk semmit. De nem, az én úgynevezett tárgyalásom másfél perces, a papíron friss pecsét, aláírás, de nem láttam, sem pecsétet, sem aláírást. Istenem mi folyik itt?

Cs. Három gyermek édesapja. Őt is harminc napra ítélik, mint mindenkit. Reszketés, sírás, borzalom, pedig a családunk is itt volt, hogy hazavigyenek minket. Most mi lesz velünk? Irány a Markó utca, itt a rendőrök még megalázóbban viselkedtek. Úgy gondoltam a filmeken eltúlzott dolgokat mutatnak be. Hát nem, a valóság 2006-ban Magyarországon szörnyűbb. Pedig még csak vétkük sincs. Szomorúan mondom, megkönnyebbülve léptem be ismét a Gyorskocsi utcai fogdába, 12 visszaeső tolvajjal. Hihetetlen, de emberek voltak, mindenben segítettek, hisz ők már profik voltak a falakon belül. Másnap egy 18 éves kislányt hoztak, szintén a tüntetésről, Ő sokkal rosszabbul járt, mint én, amennyire lehetett óvtam őt, és a lelkét ápolgattam, próbáltam megerősíteni. Már öt napja voltunk bebörtönözve, mikor Ékes Ilona segítségével családunk hírt kapott rólunk. Eszemben volt végig, hogy Cs. Kisfia, aki az én unokaöcsém, egy hét múlva lesz egy éves. Apukája és nénikéje börtönben. Aztán a 10. napon, szeptember 29.-én benyitnak a cellába „Mészáros szabadul”. Nem emlékszem tisztán a következő öt órára…mi van a fiúkkal? Ők is? Vagy nem? Ezek zakatoltak a fejemben.

Hatvanba este 10 körül érkeztünk meg, rengetegen vártak bennünket. Sok –sok jó ember, akik, amit tudtak segítettek. És persze a család!

De hogy örömünk ne legyen teljes P.Zs. nem jöhetett haza. Mint kiderült, Őt három különböző helyen vádolják egy időben, ráadásul Ő volt a hangadó, de hogy lehet ez, hiszen fél méterre voltunk egymástól??? Zsolt az 50. napon szabadult, de a lényeg, hogy kinn van.

Ezzel még nincs vége. Újra vallomástételek gyanúsítottként, tanúként, felismerjük- e a bántalmazó rendőröket…? Bár felismerném! H. Norbi akinek volt annyi lélekjelenléte akkor este, hogy elfutott, tőle tudta meg a családunk ,hogy mi történt velünk és vett részt sok jóakaróval a szabadlábra helyezésünkön való munkálkodásban…

Jelenleg ápr.21.-ig hosszabbították meg a nyomozati szakaszt, pedig szept.29.-én amikor szabadlábra helyeztek az indoklásban a „megalapozott gyanú nem áll fenn….” Szerepel.

Mikor lesz vége??? Koncepció!!! Igen AZ!

Köszönöm, hogy meghallgattak!”

Usulkjt001 2018.02.27. 13:27:30

09.21. 08:28

Éjszakai mérleg . Hatvankét embert állított elő a szerda éjszakai budapesti rendbontások során a rendőrség, ötvenöt embert vettek őrizetbe rendbontás, csoportos garázdaság, hivatalos személy elleni erőszak miatt. Három nap alatt így már több mint 200 embert vettek őrizetbe.

* * *

Összegezzük vázlatosan, mi az, amit a hírügynökségi jelentésből tudunk az éjszakáról, arról a rendőri fellépésről, amelyet Gyurcsány Ferenc elismerően sommázott másnap.

- könnygázgránátokat lőnek, egy fiatal fejsérülést szenved

- egy fiatalt a fülénél talált el a gránát, súlyos sérülést szenved

- egy tiltakozót közvetlen közelről lőttek hasba a rendőrök

- 6-8 fiatalt úgy vernek össze, hogy nem tudnak lábraállni.

- Egy embernek kiverik három fogát

- Gumibottal megvertek négy embert

- Nyakonlőnek egy fiatalembert gumilövedékkel

Usulkjt001 2018.02.27. 13:32:08

A 2006. október 23-i csapaterős tömegoszlatás törvénysértő elemei

A részletesen áttekintett anyagi és eljárásjogi normáknak a törvényes alkalmazás taxatív feltételeit és a végrehajtásának jogszerű módját meghatározó követelményeknek a szem előtt tartásával, és azoknak különösen az elektronikus média által bemutatott tömegoszlatások tényleges alkalmazásával összevetésben jogi értékelésként leírható:

- a közbiztonság és belső rend, az állampolgárok szabadsága, és gyülekezési joga biztosításának kötelezettségei teljesítése érdekében indokolt lehet rendő röknek csapaterőbe szervezése, telepítése.

- Törvényben megkövetelt, vagy történeti események folyamatában szükségessé váló tömegoszlatás a kényszerítő eszközök jogellenes módon alkalmazása miatt a törvényben fel nem sorolt kényszerítő eszközöknek, fegyvereknek az alkalmazása a jogszerűen megkezdett intézkedést is átviheti jogellenes állapotba.

A törvényben meghatározott eszközök jogellenes alkalmazásának típusos esetei:

- Passzív ellenállókkal, az aktív ellenszegülőkkel, a felfegyverzett tömeggel szemben előbb a testi erő, azután a bántalmazó eszközökkel tettlegesség, majd már a testi épséget károsító fegyverekkel fellépés minőségi fokozatossága követelményét sértő helyi csapaterő parancsnoki rendelkezés;

- Bilincselésnek tiltott eszközzel, megalázó, kínzást, indokolatlanul fájdalmat okozó módon alkalmazása;

- Gumilövedék használata nem felfegyverkezett tömeggel, illetve nem csoportban álló, vagy haladó békés emberekkel szemben például az Astoria környékén (RSZSZ. 68. § (5) bekezdés c. pont tilalma ellenére)

- Gumilövedéknek, gázgránátoknak genitáliákra, hasra, felsőtestre, nyaki képletekre, a fejre célzott lövése;

- A csapaterő alkalmazásáról előzetesen tömegtájékoztatási eszközök útján közzététele felróható elmulasztása, de különösen az aktuálisan hangosító eszközzel, legalább két alkalommal és a megszabott tartalommal a hatósági felszólítás, annak teljesítése idő és távozási lehetőség biztosítása elmulasztása eseteiben;

- Rendőr utasításával szemben, szabálysértési magatartás hiányában a csak engedetlenség esetén elfogás, előállítás alkalmazása.

Usulkjt001 2018.02.27. 13:55:03

ADATOK A 2006. OKTÓBER 23-ÁN TÖRTÉNT SÉRÜLÉSEKRŐL

G.L. a Fidesz nagygyűlése után a Nagyvárad téren találkozott egy barátjával, majd 9 óra körül visszatért az Astoriához. Aztán a Rákóczi út és Nyár utca találkozásánál tartózkodott, amikor egy gumilövedék eltalálta. A rendőri sorfal felől érte a támadás. Gyalog jutott el, súlyos sérüléssel a halántékán, a Péterfy S. utcai kórházba. Szemsérülése további operációt igényel. November 2-án távozott a kórházból. Feljelentést tett az ügyészségen.

Amikor a vizsgálódást elkezdtem, azt hittem, hogy semmi olyat nem kérdezek, ami nem publikus. Írtam, majd telefonáltam az Országos Mentőszolgálatnak, illetve az érintett budapesti kórházak vezetőinek. Minden esetben kitértem arra, hogy neveket nem kérek, hiszen ez sértené a betegjogokat. Megkeresésemre a legkülönbözőbb válaszokat kaptam. Volt, aki felajánlotta a személyes konzultáció lehetőségét, volt, aki telefonon beszélt bővebben az eseményekről. Szinte mindannyian a kórház jogászával egyeztettek a kért tájékoztatás megadása előtt. Az igazi bizalmat azonban az adta meg, amikor kérésemhez mellékeltem az ÁNTSZ hivatalos statisztikáját (összesítő mellékelve).

Maga az ÁNTSZ táblázat nem adott számomra megfelelő mennyiségű információt. Miután én is meglátogattam a Károlyi Kórház és az OBSI szemsérültjeit és tudtam arról, hogy a Péterfy kórház is ellátott szemsérüléseket. Ha a statisztika fontosnak tartja megemlíteni az SE Szemészeti Klinika 10 civil és 5 rendőr könnygáz és nem könnygázgránát okozta traumáját, akkor miért nem tárgyalja külön az egyes kórházakban a traumatológiáról szemészeti osztályra került könnygázgránát okozta sérüléseket? Ugyanígy nem bontja szét a fej, nyak sérüléseit sem és nem tájékoztat arról, hogy a sebesültek utána a szájsebészetre vagy a fül-orr-gégészetre kerültek át. Így a vizsgálódásomat az adatokon kívül főleg a traumatológus, szemész, fül-orr-gégész főorvosok, illetve az általuk kijelölt egészségügyi szakdolgozók személyesen segítették. Megkeresésemre egyedül dr. Havas Szonja a Szt. János Kórház orvos-igazgatója nem reagált. Ezt azért fontos megemlítenem, mert e kórházban októb 23-án 16 sérültet, 15 magyar illetve egy kanadai állampolgárt regisztráltak. E sérülések részletezését, az orvos-igazgató asszony elzárkózása miatt kénytelen nélkülözni a feldolgozásunk. Megjegyezni kívánom, hogy mi ugyan emberi jogvédőkként részletezve csak a civil áldozatokkal foglalkozunk, ugyanakkor sajnálatosnak tartjuk, hogy 16 rendőr könnyen, egy pedig súlyosan megsérült. Ennek alapján mindenképpen eltúlzottnak tűnik a Gönczöl-bizottság jelentésében hivatkozott - szeptemberi eseményekkel összesen - 399 rendőr sérült (GBJ 173. o. 15. pont).

Vizsgálódásom bebizonyította, hogy 2006. október 23-án valóban aránytalanul sok volt a rendőrök okozta fejsérülés, különösen a szemsérülésekkel együtt. A traumatológián megszokott többszörös sérülés az eseményekkel kapcsolatban itt is jelentkezett. Ahol nem volt a diagnózist és a terápiát döntően meghatározó egyértelmű trauma, ott több kisebb - többszörös - sérülést írt le az orvos. Szembetűnő a lőtt sebek relatíve nagy száma, mivel ez a többszörös sérülések kategóriában is gyakran előfordult. A zúzódások száma közel kétszer annyi, mint a horzsolásoké (itt se feledkezzünk meg azokról, akik többszörösen sebesültek meg). A törések külön jelölése azért fontos, mert azok a súlyos sérülések számát növelik. Ezen kívül 14 civil szemsérüléséről van tudomásom, amelyek közül, bár ezt a kórházak nem erősítették meg, de személyes utánajárásom alapján állítom, hogy legalább 4 maradandó fogyatékkal járt.

A beszerzett, hivatalos számadatok megtévesztőek. Az Országos Mentőszolgálat 128, az ÁNTSZ 150 civil sebesültről ad tájékoztatást. Az áldozatok beszámolói arra engednek következtetni, hogy az ÁNTSZ statisztikában jelentkezettnél jóval több könnyű sérülés volt, de ha az „házilag” vagy a háziorvos által orvosolható, akkor inkább eltitkolták, így egyetlen statisztikában sem szerepelnek. Az emberek mind a mai napig félnek a társadalom áldozathibáztató magatartásától, valamint a hatóságok megkeresésétől. Erre a feltételezésre az adott alapos okot, hogy a rendőrség már október 24-én megpróbált hozzájutni a kórházi adatokhoz, hogy azok alapján tudja beazonosítani a tüntetésekben résztvevőket. Ez a próbálkozás sajnálatos módon sikerre vezetett az adatvédelmi biztos tiltakozása ellenére. Így került sor több sérült utólagos rendőrségi kihallgatására.

EllátóIntézményneve
1. MHKHK
2. István Kh. (Merényi)
3. Péterfy S. u. Kh.
4. Szent János Kh.
5. Károlyi Kh. (Árpád)
6. OBSI
7. BM Közp. Kh.
8. SE Szemészeti Klinika

Ambuláns:
1. - 10 rendőr, 16 civil
2. - 0, 6
3. - 0, 43
4. - 0, 15
5. - 0, 6
6. - 0, 23
7. - 0, 0
8. - 5, 10
összes: 15, 119

Súlyos, osztályos:
1. - 10 rendőr, 16 civil
2. - 0, 5
3. - 0, 1
4. - 0, 3
5. - 0, 0
6. - 0, 1
7. - 0, 3
8. - 1, 0
Összese: 1, 13

Usulkjt001 2018.02.27. 13:59:36

Megnevezés Számok
Kórházba kerültek 88

Ambuláns ellátásban részesültek
40

Összesen: 128

Nyak 15

Fej 51

Szem 14

Törzs 22

Végtagok 32

Összesen 134

Súlyos 13

Könnyű 137

Összesen 150

Zúzódás 42

Lőtt seb 24

Törés 10

Horzsolás 23

Többszörös
(zúzott, vágott, horzsolt,
lőtt, ficam) 35

Összesen 134

Na ez volt a terrorizmus te elmebeteg állat te! Nincs szemkilövés mi? Rohadt, tetves, hazudozó, pszichopata szarházi!

Usulkjt001 2018.02.27. 14:05:09

"Ezek az emberek kirakatokat zúztak be, autókat gyújtottak fel. Nyilván, szegény Schiffernek ez nem tűnt fel. És az sem, hogy az egész egy megszervezett akció volt, amely mögött a Fidesz állt."

Ezzel szemben semmilyen autót nem gyújtottak fel. Kirakatot se zúztak be. 2006 október 23.-án több száz tanú egybehangzó állítása nyomán kiderült, hogy az akkor nyitvatartó szórakozóhelyeket és bárokat a rendőrség verte szét, mert úgy vélte, hogy oda tüntetők menekültek be.
Valamint több bérház zárt ajtaját igyekeztek szétverni, az alsó lakások ablakait beverték, mondván, oda tüntetők menekültek.

Mindenki rettegett és félt a rendőröktől. EZ A TERRORIZMUS!
süti beállítások módosítása