Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Az MSZP a Fidesz lélegeztetőgépén

2015. szeptember 22. - Európa Kávézó

Azért rögzítsük a rend kedvéért: az MSZP tegnap egyetértett a Fidesszel abban, hogy magyar katonákat vessenek be déli határainkon. Harangozó Tamásnak annyi baja volt az egésszel, hogy alkotmányosan és jogilag ez a dolog nem kellően előkészített. Tehát, ha a Fidesz szerintük jól előkészíti, akkor mentek volna a Fidesszel és a Jobbikkal.

Valami nagyon nincs rendben a szocialisták háza táján. Egyik nap az derül ki, hogy Mesterházy Attila Schmidt Máriával konferenciázik, máskor meg az, hogy Józsefvárosban feketekasszát működtetnek a pártvezetés tudtával és jóváhagyásával. A tapolcai szocialista képviselő támogatja a Jobbikot, Az MSZP törökszentmiklósi képviselője trafikokat nyert a jobbikos vezetésű városban és pártja szerint nincs ezzel semmi gond. Eközben a Göncz Árpád 1992-es kifütyülésében részt vett, akkor maszkot is viselő Molnár Zsolt, aki ma a Nemzetbiztonsági (!) bizottság elnöke a Fideszt támogató mondatokat mond, legutóbb Rogán Antal hivatkozott rá vigyorogva, hogy bizony, a szocialisták szerint is mekkora gond a menekültügy. Kunhalmi Ágnes pedig úgy vélte, hogy az olimpiamutyi támogatható.

Az MSZP nem cáfolta azt sem, hogy egy OTP cégnek - az Orbán Viktorral egy páholyban üldögélő Csányi Sándorról beszélünk - eladták a párt összes ingatlanját. Itt tart a demokratikus ellenzék elvileg legerősebb pártja.

Nem tudjuk, itt a Kávézóban, hogy az MSZP hogyan tud tartózkodni egy olyan szavazáson, amelyen katonákat vezényelnek fegyverrel a hátukon - megállj, kutya Szerbia! Létezik, hogy a szocialisták úgy gondolják, lehet ebben a kérdésben szürkének lenni, amikor minden fekete és fehér? Nem látják, hogy azzal, hogy nem álltak bele abba, mi is történt Röszkén, hogy szavuk alig hallatszott, amikor menekültek feküdtek a földön a pályaudvarokon, gyakorlatilag Orbánt támogatják? Miféle rejtélyes nagykoalíció ez?

Miben reménykedjen a négymillió szegény, az adósújtotta vállalkozó, a földmutyin felháborodó agrárember, a megalázott pedagógus, ha bárhol bármikor felmerülhet a gyanú: az MSZP összejátszik a Fidesszel? Tényleg akkora az anyagi csőd, hogy rá kell kapcsolódni Orbán Viktor lélegeztetőgépére, hogy annak a húsz-harminc embernek 2018 után is megmaradjon az egzisztenciája?

Schiffer LMP-pozíciója már foglalt. Az Együtt, a PM, a MOMA és a Liberálisok nem léteznek. MSZP nélkül nincs kormányváltás, de ki fog szavazni a demokratikus oldalon egy olyan pártra, netán egy olyan közös ellenzéki listára, amelynek néhány képviselője egy ilyen ügyben, mint a menekültkérdés, a kollaboráció jelét mutatja Magyarország tönkretevőivel?

Ha valamiért Orbán nyugodt lehet, az ez. Nem az Unió dolga lenne e fasisztoid rendszer megbuktatása, hanem a magyar ellenzéké. De így ez reménytelen.

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr767808526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.22. 16:07:58

"az MSZP összejátszik a Fidesszel"
"Schiffer LMP-pozíciója már foglalt. Az Együtt, a PM, a MOMA és a Liberálisok nem léteznek."

Na ki maradt ki a felsorolásból hölgyeim és uraim ?

Igen-igen...

Gyurcsány Ferenc és a DK által írt blogot olvashatják !

Megjegyzem az MSZP-ben forgó fekete kasszát még maga Gyurcsány tagadta elsők között, mikor Zuschlag nevű fiatal baloldal nevében lopó MSZP-s kapott belőle lelépési pénzt, saját bevallása, és könyve szerint a Feritől cirka 50 milliót.

Francois77 2015.09.22. 16:15:30

Az mszp látta, hogy a dk a totális mástmondással mit ért el. Semmit. Tehát próbálnak szürkék lenni. Mit érnek el? Semmit. Fel kell szántani a teljes baloldalt, és sóval behinteni. Aztán zöldmezősen jöhet vmi új. Lásd Együtt :) és akkor körbeértünk.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.22. 16:28:12

@Francois77:
Az Együtt egyébként nem lenne rossz, ha nem a ballib összefogás egyik elemként pozicionálnák magukat, hanem egyként utasítanák el Gyurcsányt és az MSZP-t is a Fidesszel együtt.

Megjegyzem volt ilyen kísérlet Pápa Levente részéről, de az egykori Gyurcsány tanácsadó, meg a Juhász leszavazták.

andrásúr 2015.09.22. 16:47:21

Valószínű, hogy a cikk író nem vette be a gyógyszereit, mielőtt megírta ezt a förmedvényt. Méghogy a Fidesz, MSZP koalíció ? Ennél blődebb kijelentést még nem olvastam ! Az Együtt- nevű formációt preferálná a szerző, de ez a formáció a valóságban nem létezik !
Ne álmodozzon az ellenzék a kormányváltáson, mert az még néhány évig nem fog sikerülni !
A Magyaroknak elegük lett a kommunistákból és a liberálisokból !

kvadrillio 2015.09.22. 17:16:44

BRRR !!!!! HOVA HÁNYJAK ! AKIKNEK EZ NEM TETSZIK, KÜLDJÉK EL A SZARUKAT ÉS MINDET ETESSÉK MEG BELŐLE NAGYKANÁLLAL !!!
FT
FT követés
2015.09.22. 12:21

Morálisan a lászlópetrai szinteket karcolgató sztori jelent meg a 444-en. Állítólag egy budapesti iskola, a Kürt Alapítvány Gimnázium diákjai köptek és öntöttek "gyanús folyadékot" a menekülteknek sütött több ezer pogácsába.

A tésztát kétszáz diák, tanárok és családtagok szaggatták, közülünk 50-60 ember lehet érintett az ügyben. Az iskolában nyomoznak, órák maradtak el, illetve összevont órák keretében próbálják kideríteni az igazságot.
Fotó: Huszti István / Index

A tettesek egyelőre nincsenek meg, a köpködésről állítólag Snapchat-videók is készültek, amik az alkalmazás sajátossága miatt a megtekintésük után azonnal el is tűnnek. Tehát kézzel fogható bizonyíték egyelőre nincs, a diákok pedig egyelőre nem tettek egymásra terhelő vallomást, azaz ezúttal senki sem köpött.

A pogácsák nagy részét az Oltalom Karitatív Egyesületnek juttatták el, a diákok és tanárok is megkóstolták, de a pénteken sütött pogácsáktól még nem betegedett meg senki.

Brix 2015.09.22. 17:29:13

Az MSZP-nek most jött meg az esze. Rájöttek, hogy nemzeti érzelmű szocialista pártként több esélyük van a megmaradásra. Tudomásul kell venni, a magyar ember konzervatív, és nem szimpatizál a balliberális politikával, így aki nem nemzeti politikát folytat, az megy a süllyesztőbe. A DK, Együtt, Pm , mind nemzetellenes felforgatók , akiket nyugatról finanszíroznak, 2018-ban már be sem jutnak a parlamentbe...

pannonfunk 2015.09.22. 18:56:46

Európa Kávézó, Nyugati fény, stb. Már az amőba sem jött be a Fletónak. Ez a betűtípus, meg... igazából mulatságos :)

program készítő 2015.09.22. 19:53:25

Az 5 párt felső vezetése megegyezik,sőt segítenek az 5%-os küszöb eléréséhez.Csak egy ellenszer van.a pártokat civil szervezetté minősíteni és függetlenekre szavazni.

illaim 2015.09.22. 19:56:06

Ez az összenő ami összetartozik ebben az esetben nem állja meg a helyét!
Az igazság az, hogy igazándiból szét se váltak! Az MSZMP hatalomátmentése még
a rendszerváltás időszakából datálható.
A feledés homályába merült hír, a rendszerváltás időszakából.
Az MSZMP irattárát vizsgáló történész bizottság, az MSZMP irattárában találta meg
a Fidesz alapító okiratát. A hír két, vagy három napig élt az akkori híradásokban, majd gyorsan, a feledés homályába süllyedt. Aztán jöttek az olajos ügyek, és a Simicska- Puch tengely. A 2002 kormányváltás utáni nagyvonalú nyilatkozatok elfedték a súlyos költségvetési csalásokat, lásd a piszkos 12 állami gazdaságok, a már ügyvivő kormányként kiosztott bónuszait! De ide lehet sorolni még az FHB-ba rejtett költségvetési hiányt is!! Aztán jött a 2006 árulás, ahol a saját pártelnökét árulta el aljas módon, mert rendezni akarta a pártok finanszírozásának kérdését.
A valamikori MSZMP két frakciója az MSZP meg a Fidesz, politikai bohózatban hülyíti
az ország lakosságát demokratikus választások című felvonásokban!
Akik esetleg tényleg változtatni akarna, azt mind a két frakció közös erővel hitelteleníti, és támadja! Talán egyszer kinyílik az emberek szeme, és a megérdemelt helyükre teszik ezt a kommunista bolsevik csürhét!

kvadrillio 2015.09.22. 20:21:08

"""A Jobbik azt szeretné, hogy az országban mindenki együtt sírjon, vagy nevessen. Amennyiben az embereknek nincs pénzük, akkor a kormány se osztogasson milliós fizetéseket az állam vezetőknek. Magyarország sorsközösséget kell, hogy alkosson és ebből az állami szférában dogozó embereknek is részt kell vállalniuk.

Volner János elfogadhatatlannak tartja a Fidesz részéről elhangzott azon magyarázatot, miszerint az elmúlt évek inflációja indokolja a béremelést. Mint mondta: az infláció történelmi mélyponton van, ezzel tehát nem magyarázhatóak a milliós béremelések."""

ÉÉÉÉÉRDEKESSS ! A NYUGDÍJAK 1,8 %-OS EMELÉSÉNÉL ARRA HIVATKOZOTT A FIDESZ, HOGY AZÉRT ILYEN ALACSONY AZ EMELÉS, MERT ALACSONY AZ INFLÁCIÓ ! EZEK A FIDESZESEK MINDIG FORDÍTVA ÜLNEK A LOVON...:o) NU, TELJES VAGYONELKOBZÁST NEKIK !!!!!!!!!

shaggyman 2015.09.22. 20:25:34

Fasisztoid rendszer? Ha tényleg az lenne, te már rég nem írogathatnád szabadon a baromságaidat. Ezért is vagytok ott, ahol.

Bambano 2015.09.22. 20:57:05

tényleg nagy lehet a baj, ha az mszp a választók érdekei szerint szavazott... :)
akkor meg pláne, ha erről posztot is kell írni :P

kvadrillio 2015.09.22. 20:57:48

Áramlopásért őrizetbe vették Lagzi Lajcsit

AVAGY....., EGY MILLIÁRDOS FÖSVÉNYSÉGE !!!!!
áramzenészőrizetbe vétel
Galambos Lajost és feleségét, illetve egy másik férfit hétfőn reggel mocsai villájukban vett őrizetbe a rendőrség.
Az esetet a rendőrség megerősítette, de neveket nem közölt. Kiss Z. Edward, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Feol.hu-nak azt mondta: "A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A nyomozók 2015. szeptember 22-én a büntetőeljárás kapcsán egy 54 éves férfit és 49 éves mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost otthonukban elfogtak és előállítottak a főkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi és egy nő a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat. A házkutatás és a kihallgatások jelenleg folyamatban vannak."

A Népszabadság májusban megírta, hogy a zenésznél házkutatást tartottak és vizsgálat folyik ellene Boglárka Apartmanpark kapcsán. A helyszínen korábban illegális áram-, gáz- és vízvételezés jeleire bukkantak a szolgáltatók. Az eljárás akkor vesztegetés miatt folyt a zenész ellen.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2015.09.22. 21:06:28

"Tehát, ha a Fidesz szerintük jól előkészíti, akkor mentek volna a Fidesszel és a Jobbikkal."

És? Az a baj az "ellenzékkel", hogy azt hiszi, a dolga az örökös ellenkezés. És ha a kormányoldal valami jót talált ki? Szerintetek olyan nincs is?

"lehet ebben a kérdésben szürkének lenni, amikor minden fekete és fehér?"

Tévedsz, kedves Kávézó, semmi sem fekete és fehér. Szerinted is fidesznyik mindenki, aki veled nem ért egyet? Pontosan ezt hívják egy bites gondolkodásnak. Többet ártotok az országnak, mint bármi más. "Árokásás", régen ez volt az egyik állandó vád "a másik" fél ellen. Ti még mindig azt csináljátok.

"e fasisztoid rendszer megbuktatása"

Mit kínálnál helyette?

@Ballib Cenzúra: +1 ! :-D

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.09.22. 21:38:06

"Az Együtt, a PM, a MOMA és a Liberálisok nem léteznek."

Tudom, hogy nagyon szeretnétek az Együttet összemosni a többi kicsivel, de a tény az, hogy az Együtt létezik, a másik három párttal ellentétben van mérhető támogatottsága, és több embert tudtak tüntetésre bírni legutóbb, mint a DK, ami ugye elvileg nagyobb, de hát csak attól, hogy az MSZP-től átszipkázták az akciónyugdíjasokat.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.09.22. 21:38:50

@Androsz: "És ha a kormányoldal valami jót talált ki? Szerintetek olyan nincs is?"

ELVILEG van. De ez konkrétan nagyon nem az.

fidesz maszop dk egykutya 2015.09.22. 21:59:36

@andrásúr: "A Magyaroknak elegük lett a kommunistákból és a liberálisokból !" igen? Akkor a fidesz mit keres a kormányban a kommunistáival?

Punxsutawney Mormota 2015.09.22. 22:46:06

Valami nincs rendben a szocialisták házatáján - szól az alcím.

És ezt 2015.09.22.-én kellett megtudnom?????????

arpika23 2015.09.23. 06:48:04

Amit nem tudok, az a cikkíró életkora. Ha 60-nál fiatalabb akkor nem értem az időskori demencia jeleit. Miféle kormányváltás? A 2558-ban tartandó esedékes választásokra gondol? Az ellenzéknek sajnálatos módon sikerült úgy hozzányúlnia a "migráns" témához hogy legalább húsz évre kiírta magát.

fidesz maszop dk egykutya 2015.09.23. 13:22:54

@arpika23: nem csak az ellenzék tudja leváltani a kormányt, hanem akár az a 60% "bizonytalan" is ;)

Ma Baker 2015.09.23. 15:05:32

Mi ebben a meglepő? Kontraszelektált hülyék ülnek az MSZPben

arpika23 2015.09.23. 15:41:02

@fidesz maszop dk egykutya:

Jó lenne már látni, de per pillanat ez most ráér. Jelenleg nem bánom hogy éppen ovi a főnök, mert ő az egyetlen, aki legalább valamennyire nekem tetszően kezeli ezt a megszálló muszlim hordát. A többi egy fasz(kalap). Jó érzés hogy abba a 80%-ba tartozom! Legalább látom hogy nem mindenki hülyült meg. Ha ez a balhé végetért, akkor majd újragondolom. Addig ez a primer prioritás. Csak attól félek hogy mire végetér, addigra csak két választás marad : Adolf vagy Ahmed.

arpika23 2015.09.23. 15:52:44

@Fedor:
"Nem tudjuk, itt a Kávézóban, hogy az MSZP hogyan tud tartózkodni egy olyan szavazáson, amelyen katonákat vezényelnek fegyverrel a hátukon - megállj, kutya Szerbia! Létezik, hogy a szocialisták úgy gondolják, lehet ebben a kérdésben szürkének lenni, amikor minden fekete és fehér? Nem látják, hogy azzal, hogy nem álltak bele abba, mi is történt Röszkén, hogy szavuk alig hallatszott, amikor menekültek feküdtek a földön a pályaudvarokon, gyakorlatilag Orbánt támogatják?"

"ELVILEG van. De ez konkrétan nagyon nem az. "

Gratula. Tehát egyetértesz azzal hogy legyen itt Mohács 2.0, mert vannak dolgok, amik sértik a kényes ízlésedet. Felhívom a figyelmedet arra hogy még senki sem látott liberális iszlám államot. Ha egy kicsit is tanulmányozod ezt a vallást, rögön rájössz, miért is. Az a szolíd kb 600 év, amivel fiatalabb a kereszténységnél az oka ennek. Gondolj csak bele, milyen is volt a XV század Európában és a világon. Azt szeretnéd visszahozni? Mert könnyen megkaphatjuk, ha nem védjük meg a mostani világunkat. Tehát igenis a hadsereg arra való hogy az ellenünk jövőket megállítsa!
Ha te ezt nem fogadod el nagyon sajnálom.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.09.23. 17:29:16

@arpika23: Olyan szinten el vagy tévedve, hogy az eszméletlen, de az elmúlt hónapok kormányzati uszítása után mondjuk annyira azért nem csodálkozom rajta. Háború elől menekülteket összetéveszteni inváziós hadsereggel, Mohácsot vizionálni, mintha akarna bárki is itt maradni, ahelyett, hogy továbbmenne, rettegni egy olyan kisebbségtől, amely jelenleg 3-4%-ot tesz ki összeurópai szinten, és a legrosszabb esetben se tud 10% fölé menni...

Inkább olvasd el ezt:

pendulum.blog.hu/2015/09/16/mitoszok_es_tenyek_a_muzulman_bevandorlasrol

arpika23 2015.09.23. 20:45:53

Felhínám a figyelmedet hivatalos adatok szerint is 25-30 milla a muszlimok száma, ami inkább 5-6%. pontos adatot azért nem tudnak adni, mert az illegális bevándorlás miatt több millióra teszik azok számát, akik papíron nem is léteznek itt. C sak koszovói muszlim kb 1 milla az Unióban , természetesen illegálisan. Pont mint Senki Alfonz, momentám ez engem egy pöttyet zavar.
Mivel elolvastam a blogot elszomorodtam. Pont te beszélsz uszításról! Ez detto ua. csak ellenkező irányból. Sajna anno ott voltam Bangkokban mikor a liblingjeid felrobbantottak néhány embert, többek között a magyar sztyuvit, aki történetesen jó ismerősöm volt. Azóta nem nagyon kell győzködnie senkinek arról milyenek ezek.
Egyébként a blog címe beszédes. A megmondóember most megmutatja mi a tuti! Tény az amit ő mond, mítosz az amit más. Remek liberális álláspont. És aki ellentmond az nácirasszistafasisztaembertelen stb idióta.
Sajnálatos módon rólatok a tibeti buddhisták jutnak eszembe, mikor a kínaiak meglátogatták őket. Nagyon nem szeretném ha itt is vmi hasonló történne velünk, mert a humánum az elsődleges.....

legeslegujabbkor 2015.09.23. 21:35:50

@arpika23: Ne rettegj már ennyire, néhány menekülttől. A kétes alakokat pedig kiszűri a magyar állam regisztrációs rendszere.... vagy nem?
süti beállítások módosítása