Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

2006 ősz: a Fidesz éles lőszerrel lövetett volna - itt a bizonyíték

2018. október 25. - Európa Kávézó

Változnak az idők, ezért egy már-már elfeledett dokumentummal bizonyítjuk, hogy a Fidesz 2006 őszének forró napjaiban még a rendőrség mellett állt, sőt, Nyítray András, fideszes képviselő azt kérte számon egy országgyűlési bizottsági ülésen, hogy a rendőrök miért nem használtak éles lőszert!

 2006.jpg

Már évek óta feloldották a titkosítását annak a dokumentumnak, amely súlyos terhelő bizonyíték a Fideszre nézve. A hírhedt mondatok, amely szerint Orbán azt akarta, hogy halálos áldozatok is legyenek (?), Nyitray Andrástól származnak.

Nyitray azt az utasítást kérte számon a Honvédelmi és Rendészeti, valamint a Nemzetbiztonsági Bizottság összevont ülésén megjelent két miniszteren, hogy a rendőrök nem használhattak fegyvert. Nyitray azt firtatta, hogy ez egy külön extra utasítás volt-e az adott helyen, az adott napon. „Mert egyébként ez egy képtelenség. A szolgálatban lévő rendőr az egyik olyan, aki egyébként, ha az ő életét és testi épségét fenyegető veszéllyel találja magát szemben, minden külön engedély nélkül használhatja a fegyverét” - fejtegette Nyitray.
Majd még hozzátette, hogy „isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is, hozzáteszem, mert ott össze-vissza hajigálták a köveket. Ha ez nem elég jog arra, hogy valaki használja a fegyverét, akkor itt nagy baj van.”

Most, amikor október 23-a apropóján ismét fellángolnak a viták és az értelmezések, ennyivel tartoztunk az igazságnak. Az Orbán vezette Fidesz képviselője a tömegbe akart lövetni, azt kifogásolta tehát, hogy miért nem voltak halálos áldozatok...

A "szemkilövetős Gyurcsány és a rendőrterror" teóriája csak később született meg. Most már azonban bárki láthatja, Orbánnak, és a Fidesznek mi volt a célja. Akár a rendőrök védelmében. Tiszta szerencse, hogy Gyurcsány akkor sem hallgatott Orbánra.

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr7414320837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Alex 2018.10.25. 13:51:00

Miért gond ez?
Apja párttitkár volt, ő maga KISZ-titkár...
A kommunisták így nőttek fel!
Le kell lőni az "ellenséget", (ellenzéket) úgy kell megszüntetni a problémát!
Mit bíbelódjenek a demokratikus eszközökkel?
Még látszatra sem!

emmersson 2018.10.25. 14:00:39

@maxval balcán bircaman:

Ja...csak éppen a vezéred írta :P

patyuka 2018.10.25. 14:16:21

Tragikus az országot uraló köznapi tudat állapotára/szintjére, s abból fakadóan a sorsunkat hosszú távra meghartározó '19-es választások kilátásaira, azaz a jövőnkre nézvést, hogy reakcióként ezen az - egyébként ismert, de tudatosan elhallgatott/rejtegetett - dokumentumra nemhogy 'utcárazúdulásos' közfelháborodás, de igazából még enyhe 'naugye'-szintű szemrehányások sem támadnak az érintettek felé.
Az pedig csak még határtalanabbá növeli ezt a szégyent, hogy a kulturált viszonyok között dívó, az alaptalan rágalmakért járó megkövetésnek napjaink Magyaroszágán még a feltételezése is fixaidea!
Tehát mikrorizikóval akár nagy tételben is fogadhatnék arra, hogy azok, akik eleddig a leghangosabban "szemkilövőztek", most is sunyítva mélyen hallgatnak, de gyaníthatón, nem tellik majd el hosszú idő, hogy gátlástalanul újra előszedjék az efféle rágalmaikat.
Személyessé téve a konklúziókat, még azt is megkockztatom, hogy viszont amennyiben valami csoda folytán ez a vélekedésem a közérdeklődés középpontjába kerülhetne, úgy zúdulnának rám a kioktatástól a legförtelmesebb mocskolódásig tartó skálájú "ellenvélemények" - de az adekvát, tényszerű cáfolatokat lezserül mellőzve -, hogy elolvasni se győzném azokat, nemhogy külön-külön lereagálni...
S mindezeket azért ír(hat)om ide ilyen határozottsággal, mert a mindennapok gyakorlata és a tapasztalat ezt az attitűdöt igazolják vissza. Hiszen a Gyurcsány Ferenc személyére zúdított dehonesztáló vádakról - akár profánul vagy hivatalos feljelentésként fogalmazódtak meg - rendre bebinyosodtak, hogy aljas indíttatású rágalmak, a N. T. meg S. Zs által szervezett és irányított rágalomhadjárat termékei, illetve következményei. Ám eleddig a bírósági döntésekkel kötelezett sajtóhelyesbítéseket meghaladóan nem sok bocsánatkérésről hallhattunk/olvashattunk, és ne is reménkedjünk affélékben!
Mert nálunk nagyon-nagyon sokan nem megköszönni, méltányolni és irányváltással kifejezésre juttani szokták azt, ha felfedik/leleplezik előttük annak a hamisságát, amivel - a hatalomhoz juttató vokasaikat "meghálálandó" - csőbe húzták, átverték, becsapták... őket a hatalmasságok, hanem fröcsögő felháborodással, csakhogy a felvilágosítóra zúdítva azokat, merthogy úgy látszik: ők kimondottan szeretik, ha a kegyeltjeik - akiket ők munkáltatókként közös ügyeink intézésére szavaztak be a pozícióikba, szolgálat helyett - hülyét csinálnak belőlük!

Péter Sákovits 2018.10.25. 15:23:21

Tisztelt Szerkesztő Úr !
Ön elolvastaa amit írt ?Mert abból nem derül ki, hogy Nyitray azt kívánta volna a rendőröktöl hogy éles lőszerrel a tömegbe lőjjenek. Ezt csak Ön sugallja és azok harapnak rá,akik ezt szerették volna.

tetovaoda 2018.10.25. 17:02:36

„Mert egyébként ez egy képtelenség. A szolgálatban lévő rendőr az egyik olyan, aki egyébként, ha az ő életét és testi épségét fenyegető veszéllyel találja magát szemben, minden külön engedély nélkül használhatja a fegyverét” - fejtegette Nyitray.
Szerinted, Péter Sákovits, ez mit jelent? Ha egy rendőr életveszélyben találja magát, szerinted hogyan használja a fegyverét?
„isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is, hozzáteszem, mert ott össze-vissza hajigálták a köveket. Ha ez nem elég jog arra, hogy valaki használja a fegyverét, akkor itt nagy baj van.”
Szóval, ha ez elég jog a fegyverhasználatra, akkor ilyenkor hogyan szokták használni azt a fegyvert?

azigaziraptor 2018.10.25. 17:25:54

@maxval balcán bircaman:
Hülye vagy Bírca!
Látszik, h Bulgáriában élsz!

Lévai András 2018.10.25. 19:23:16

Mi az, ami kiderül az idézetekből?
- Problémás az, hogy egy rendőr vészhelyzetben nem használhatja a fegyverét.
- Mázli az, miszerint nem halt meg egyetlen rendőr és nem rendőr sem.

Ami nem derül ki az idézetekből: a Fidesz szerint kötelező lett volna éles lőszerrel a tömegbe lövetni, hadd legyenek halálos áldozatok.
Ami viszont iszonyatos nagy csúsztatás, a szöveget úgy értelmezni, a Fidesz kimondottan akarta a halálos áldozatokat. A "Mázli"-val kezdődő mondat igen erősen cáfolja a fenti értelmezést.

Gyerekek, de tényleg... csak ennyi telik tőletek?

katus46 2018.10.25. 21:33:49

Már megint megy a hazugság a Fideszre ? Elég már a mesékből. Hová bújnának a patkányok akik felfordulást akarnak ?

öreg_répatorta 2018.10.25. 21:54:51

A fideszes a természet csodája. Agy és gerinc nélkül életfunkciókat produkál. Itt is van egy pár.

Megfontolt 2 2018.10.26. 05:11:19

Idézet a szánalmas cikk fotója alatti szöveg :
"Már évek óta feloldották a titkosítását annak a dokumentumnak, amely súlyos terhelő bizonyíték a Fideszre nézve. A hírhedt mondatok, amely szerint Orbán azt akarta, hogy halálos áldozatok is legyenek (?), Nyitray Andrástól származnak."
Aki képes ilyen aljas hazugságot összetákolni ( Orbán azt akarta ..) az nem tartozhat az értelmes élőlények közé . A névtelenségbe bújva próbálja az agyakat átmosni , szerencsére kevesen ülnek fel a teljesen nyilvánvalóan hazug mocskolódásainak !

megamedve 2018.10.26. 05:54:31

Az egész 2006-os "zavargás" orbán kézivezérelt csőcselékének a hőbörgése volt, ezt csak az nem látta, aki nem akarta, vagy hülye volt hozzá.
Lehet utólag bármit belemagyarázni, mint bármibe, utólag könnyű osztani az észt.
Akkor a hatóságok nagyjából jól kezelték a dolgokat. Nem volt tökéletes, de nem lőttek se itt, se ott ( bár egy balfasz elköltött egy tankot is).

2018.10.26. 09:16:35

Nem örülök neki,hogy a nemzetileg "érintett" bucka lakók,a nap fényt is az agyukban terjengő sötétbe akarják zárni!Minden liberális gondolatra képesek a turulos maszlagot bedobni!Az amnéziájuktól nem képesek látni,hogy a jobboldali nemzet-vezetés MINDIG BELE VITTE AZ ORSZÁGOT A SZARBA?amit aztán a pór népnek kellett "lapátolni"!Az utolsó hábórút,amiben hőn szeretett köbányai miklós oly kézségesen segítette a "kiválasztottakat",közel 1 millió Ember halálához vezetett,amiben a más identitású Embereké volt a túl súly!Ehhez ma is ragaszkodnának,mert az ezer év is kevés volt a megvilágosódásukhoz,csak így tovább és ez a katxvasz nép elmerül a történelem mélyére!

Lévai András 2018.10.26. 14:35:52

@csulla: előbb írni kellene megtanulni, majd utána a történelmet is, tiszta forrásból.
A bal-jobboldaliság nem értelmezherő 1789 előtt

Lévai András 2018.10.26. 14:41:56

Az az értelmezés is téves, miszerint baloldalon a népért tenni igyekvő értelmes lények vannak, míg jobboldalon a kapitalista hülyék leledzenek.
Az utolsó háborút, amiben Magyarország részt vett, éppen az akkor regnáló szélsőséges baloldali kormányzat miatt vívtuk, még 1956-ban.
Gondolom az a tény kimaraft nálad, Horthy fegyverszünetet kötött Sztálinnal.

István Hámori 2018.10.27. 09:28:35

Lám 12 év elegendő arra, hogy a valóságot kiforgassák, ellenkezőjére (-saját magukra akartak lövetni????) Kádárt így sem tudták ebben utolérni, őneki félév elegendő volt a forradalmat "ellenforradalomra" változtatni.

situmato 2018.10.28. 02:13:31

nem tudom a cikknek mennyi a valóság tartalma, nem is fogok utána járni, csak megjegyezném hogy akik annyira védik a Fideszt, mit szólnak ahhoz, hogy az állam 2013-2016 között kb. 300milliárd forintért adott el letelepedési kötvényt amiből kb. 60 milliárd (4 Groupama aréna ára, csak hogy érezük a léptéket) ment az offshore cégeknek akik értékesítették (20% jutalék... segítek) és ezt a pénzt kamatosan 2018-2020 között (igen, már az idén is) fizetjük vissza ami kb. 330milliárd lesz... tehát 240-et kaptunk 330-at fizetünk vissza. (37,5%-os kamat... ) Ez Antika "bomba üzlete"... de a kamatot nem Antika fizeti vissza... hanem mi! És ez nem fejeződöt be... ezt továbbra is tolják. 2017-2020 között ugyan ennyi kötvényt el fognak adni amit szintén kamatosan fizetünk majd vissza mi! Szóval akik annyira védik a Fideszt... Ez anynira jó az országnak? 3 évente bukunk 90 milliárdot csak ezen... ami, hogy maradjunk a példánál, 6 Groupama aréna ára... persze ebből csak 4 árát rakják zsebre... és ez csak 1 példa.

situmato 2018.10.28. 02:15:42

És bocs, de engem nem érdekel hogy az XY kormány mennyit lopott, az ezt nem mentesíti. Engem az érdekel most mi van, holnap mi lesz, meg az után mi lesz.

Sylion 2018.10.29. 18:45:35

@maxval balcán bircaman: Legalább használnád a Google-t, mielőtt ekkora fájdalmasan kategorikus kognitív disszonanciával égeted magad; www.parlament.hu/biz38/bizjkv38/HOB/0609191t.pdf 38. oldal 2. bekezdés

camilló 2019.02.23. 07:30:59

@Lévai András: 56 nem volt háború. Horthy nem kötött fegyverszünetet. A rendszer váltás után nem egy és nem két bírósági ítélet született 56-os ügyekkel kapcsolatban, de egyikben sem állította senki, hogy háború volt. Népfelkelés volt. Horthy küldött tapogatózó tárgyalásokra küldöttséget, de felhatalmazás nélkül. Volt egy KIUGRÁSI kísérlet ami erőtlensége folytán nem sikerült. (Számos egyéb ok miatt sem sikerülhetett.) Fegyverszünetet az Ideiglenes Kormány kötött a Szovjetunióval, aminek hatására megnyílt a lehetőség, hogy magyarok szervezetten harcoljanak az ország felszabadításáért.

2019.02.23. 16:41:56

@Péter Sákovits: Boldog Karácsonyt kívánta neked-is 01geci!

2019.02.23. 16:48:55

@Lévai András: Az olvasás még megyeget neked,de az értés azzal vannak bajok!A jobbágyok voltak a "kommunisták" és az "uraik" a jobberek!A jobbágyok már akkor is nagyobb részt vállaltak a NEMZET fennmaradásábam,míg az uraik a faszukat lógatták az éppen megszállók asztalánál!

Bicepsz Elek77 2019.02.23. 16:57:08

A rendőr hasznalhat fegyvert önvédelemből=tömegbe lövetés???
Na itt bukik ki a ferdítés!!!

Balázs Kakadu 2019.02.23. 18:17:03

Az tény, hogy a zavargást az Orbán csürhéi keltették. A Kubatov kopaszai randaliroztak a TV székháznál.

yourmomtits 2019.02.23. 21:25:07

ejj de jó kis igazságbeszéd volt ((((((((-:

Pyrrhus 2019.02.23. 23:16:07

A Fidesz rendezte, szervezte, irányította a kődobálást, a gyújtogatást. Éppen a rendőrök ellen.

a nagy hohoohooo 2019.02.24. 00:08:26

@Péter Sákovits: Kinek a hímvesszejét tisztelhetjük kendben?Ja :"Péter Sákovits megosztott egy bejegyzést.
Tegnap, 8:37
www.facebook.com/peter.sakovits
A valami és a semmi határmezsgyéjén van és hűen tükrözi a 30-as IQ-ját..!!!
Najó, kis túlzással 30-as... de csak akkor ha hozzáadjuk a Lidl-ben gyűjtött pontjait is,nem azt kívánta derága orbánseggszolgálatos "ÍKÚ"vitéz baro...hanem ahogy le vagyon írva ,te ne mossál már semmit.Tomboltak a bűnözők,gyújtogattak, romboltak,a törvényes rendet támadták tettleg.Ez jogi kategória.már 2011. febr. 26. :
nol.hu/belfold/a_tomegbe_lovetest_hianyolta_a_fideszes_kepviselo_2006-ban_-994151
A tömegbe lövetést hiányolta a fideszes képviselő 2006-ban
Ami ugyanaz a jogi környezet mint:
"Éles lőszerrel töltött fegyvert kellett volna a 2006-ban az MTV székházat ostromló tömeg ellen használni. Ezt az álláspontot képviselte Nyitray András korábbi fideszes országgyűlési képviselő, aki jelenleg a Bács-Kiskun megyei közgyűlés alelnöke.
www.delmagyar.hu/kecskemet/nyitray_eles_loszert_kellett_volna_hasznalni_az_mtv_ostromnal/2205740/

Bónusz:
2006. szeptember 17-én vasárnap került nyilvánosságra az őszödi beszéd. Ez köztudott. A beszéd hatására (spontán) zavargás tört ki Budapesten.
Szeptember 15-én pénteken egy magyar hírtelevízió (Hír Tv) ajánlatot tett két brit hírcsatornának azzal, hogy a hétvégén "érdekes" dolgok fognak majd történni Pesten, és szívesen tudósítanának a brit tévék számára is. Hogy is van ez?
Egy elcsípett távirat a 2006 októberi zavargások kapcsán.
"A táviratot Budapestről küldték Washingtonba, és bizony elég világosan kitűnik belőle, hogy a budapesti amerikai követség információja szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent „az erőszakos tiltakozókkal”. Sőt, a táviratból arra is lehet következtetni, hogy a Fidesz által szervezett demonstráció helyszínének kiválasztásában is látott a követség valamiféle kapcsolatot a molotovkoktélokat dobáló csőcselék és Orbán Viktor pártja között. Majd a követségi jelentés így folytatja: „Bármennyire is a legjobb oldalát láttuk a nagykövetekkel a nemrég tartott találkozón Orbán Viktornak, ez a kaland [mármint Orbán összeköttetései a szélsőséges demonstrálókkal] azt bizonyítja számunkra, hogy Orbán még mindig hajlandó a tűzzel játszani."
Evvel még nincs vége. Figyeljetek a dátumokra! 2006. szeptember 17-én vasárnap került nyilvánosságra az őszödi beszéd. Ez köztudott. A beszéd hatására (spontán) zavargás tört ki Budapesten.
pl.:Az MTV elleni támadás előtt kb. egy órával lehetett tudni, hogy Orbánék a rendszert akarják megpuccsolni. Miért? Mert Császár Attila, akkor még a nagyon "közeli" HírTv riportere a műholdas közvetítőkocsival egy órával a támadás előtt elfoglalta a legjobb helyet, pontosan tudva, mi fog következni.
És a Polgári Kör, ami Orbán által létrehozott, de Vona által működtetett hatalomtechnikai eszköz volt, azt a célt szolgálta, hogy készítse elő a FideSS hatalomrajutását.2006 eseményét nem a spontán,hanem jóval fajsúlyosabb tényezők hozták létre,Orbán belső köreiben.Annyira spontán volt, hogy szeptember 22.-ra a FideSS a Hősök terére időzítette eredetileg, csak éppen valakik megelőzték őket a kiszivárogtatással , így nem maradt más lehetőségük, mint az előkészített erőszak helyett a spontán erőszakot használták. Ezért hergelte a meglepett FideSS csürhét órákig a Kossuth téren a géppuska picsájú öreg rima, meg a kanmajom Kerényi, hogy kellő hangulatba kerüljenek, mire átvezényelik őket a TV székházhoz.
Aztán meg azt is láttuk és hallottuk, hogy Orbán valamivel korábban beült a futballhuligánok közé. Az is tény, hogy Orbán ragaszkodott ahhoz a helyszínhez, amitől sokan óva intették, ahol feltüzelte a híveit. Ő maga pedig beszállt a páncélautójába és elfelejtette tájékoztatni (rendőrségi kérés ellenére) a rajongóit, hogy rendőri attak folyik a Deák tér irányában a tomboló csürhe ellen, akik mindenképpen rá akarták húzni a rendőröket a tömegre (hangfelvételekből tudjuk). A rendőrök többszöri felszólítás után kezdtek el oszlatni, miután sokan nem tettek eleget a felhívásnak.A 2006. őszi eseményeknek volt egy célja, Orbán szeretett volna miniszterelnök lenni. 50 év telt el, el lehetett volna adni a nagyvilágnak a hatalomszerzését forradalomnak átkeresztelve.

2006-ban puccskísérlet történt a demokratikus állam ellen, amelyben a FideSS alaposan benne volt. A FideSSt és vezérkarát teljes körű felelősség terheli ezzel kapcsolatban.

Feloldották csütörtökön délután az október 23-án történtekkel kapcsolatos, 80 évre titkosított dokumentumok egyes részleteinek titkosságát:
www.ma.hu/tart/rcikk/a/0/157500/1?fbclid=IwAR1K__tppxBNyxPraj_wBJuBmubQUCe1-IvwWPoRq740jFb5JPg270fuYy8
Én megértem ,hogy te nagyfäsznak képzeled magad ,a birkán már megszoktuk ,belőle sose lesz normál fallosz,mindig csak kisgyerek pöcörő marad,de te megérdemled a "NAGYFäSZ rangot,dehúgy miért a nyakadon hordod?......amúgy semmi bajom vele,nekem is teccik,jól mutatja ki vagy hehee...

a nagy hohoohooo 2019.02.24. 00:35:51

@yourmomtits: Drága gyermekem! Jobban tetted volna, ha hozzászólás helyett folytatnád kedv enc szabadidős tevékenységedet, bálványod a felcsúti bonsai duce ánuszrózsájának nyelveddel való kényeztetését!
Ha ilyen sz@r volt a helyzet, miért törekedett a kiöregedett FIDESZ a hatalomra? Hát a hatalomért magáért. 2010 óta minden sikertelenséget másokra hárítanak.
Hogy miért?Az öszödi beszéd arról szólt :hazudtunk,és nem hazudtam,hazudtunk mint a rendszerváltástól,egyik kormány sem csinált reformokat ,hogy talpraállítsa a gazdaságot,Hornéknak is csak az Antall okozta csőd tűzoltására jutott idejük Bokros csomaggal ,a hülye felhergelt nép leváltotta őket ,éppen akkor amikor beértek a Bokros csomag eredményei,aztán 1998-2002 között Orbán abból dőzsölt:Happy End kft,koronaúsztatás,12 állami gazdaság lenyúlása ,a FideSS oligarchabirodalom megágyazása,Simicska APEH elnök,vagyonfelhalmozás és FideSS pártvagyonná,valamint Orbán személyes vagyona megalapozása ,majd 2001-ben a választásra elfogyott a Bokros csomag pénze,osztogatni akart,jött a lakásdevizahitel,abból lett Járaival a devizapokol,amit az ÁSZ,de még Gyurcsány is ellenzett,ezzel eladósította a költségvetést a következő kormányoknak.
Ebben az állapotban érte az országot az USA-ból induló lakáshitel -pénzügyi válság,amit Gyurcsány az IMF hitellel kivédett ,majd Bajnai 4%-ra egyensúlyba hozta a gazdaságot. ,aztán a megvezetett jónép megszavazta Orbánt,jött a forintbedöntés,Kósa és Szíjjártó.Oda van a magánnyugdíj 3000 milliárdja, nem 3.000 Mrd, hanem 2.950+1.200 és minden évben emelkedik 350-320 milliárd forinttal. Orbán elzavarta az olcsóbb IMF-t ,helyette a drágább kamatozású dollárkölcsönöket bocsájtott ki.S jöttek a nemmegszoríttások,amiket ugye nemhárítottak át. százezreket ott hagytak ellátás nélkül, Magyarország az EU tagországai között az utolsó helyek egyikén áll, az EU-ban itt az egyik legnagyobb szegénység, az egészségügyből százmilliárdokat vontak ki, az oktatás szintén padlón van.Pont az történik kicsiben, mint a 2008-as világválságot kirobbantó bankszektorban nagyban.

Hogy miért volt 2006?Orbán észlelte-,tudta,hisz ott volt,ő dolgozta ki az EU csatlakozás folyamata,szabályai,a vállalt kötelezettségek mintegy 80%-át-mekkora pénzözön fog ránkömleni a felzárkóztatás éveiben,Orbánnak irtózatos nagy megalázás volt ,hogy az EU csatlakozást nem ő hanem Medgyessy írta alá,mert minden előzetes felmérés ellenére ami az ő győzelmét mutatta 2002-ben, elvesztette a hatalmát,holott már beígérte az őt pénzelő oligarcháknak,12 állami gazdaság,Simicska birodalom,nemzetthy tőkésosztály,a hozzájuk csatlakozott haszonlesőknek az EU-s pénzosztást,ezért kellett neki bármi áron bosszút állni,pl 2006 huggyosforradalom,majd keresztbe tett mindennek,a 300 ft-os vizitdíj,a sorozatos népszavazások,leszavaztattak minden szoci reformot, a legjobb példa-majd a lejáratókampányok,csakhogy hatalomra jusson,illetve a hatalommal megszerezhető pénzekhez.

Vakerok 2019.02.27. 20:33:22

Érdekes megnyilvánulás.

Pista Lengyel 2019.10.27. 15:49:39

Kérem keressék vissza azt a rendkívüli 15-20 perces parlamenti ülésről készült
TV 2 felvételt, amelyben egyetlen napirendi pont volt,még pedig a fegyverhasználat.
A levezető Házelnök az MSZP-s Szili Katalin volt. Én akkor néztem élőben az adást és a Magyar Parlament egyhangúlag kézfenntartással elfogadta a nyilvánosság előtt nem részletezett fent említett napirendi pontot.
Pontosan nem emlékszem a dátumra ,de úgy vélem 2006. Október első heteiben volt ez a szégyenletes parlamenti ülés. Véleményem szerint azok a politikusok akik jelen voltak akkor, valamennyien felelősek a 2006-ban történtekért.

patyuka 2020.01.05. 08:14:56

@Pista Lengyel: A lényegét azért le kellett volna írnia, mert így használhatatlan, azaz mind az indukciós szöveg, mind pedig a hozzászólások viszonylatában értelmezhetetlen is a felhívás!
Pedig mindkettő - persze az utóbbiak esetén csakis a tárgyszerűségre törők, mint pl az, amit a nagy hohoohooo írt (bár nála az írásjelek utáni szóközök hiánya kissé zavaró) -, cáfolhatalanul igaz múltidézések és látleletek!

István Tamasi 2020.02.29. 09:53:04

@MAXVAL bircaman közíró: Te agyatlan hülye birka! A parlamenti bizottság üléséről jegyzőkönyv készült.

Venesz 2020.04.07. 19:29:56

@MAXVAL bircaman közíró: El kéne olvasni, aztán kommentelni.

EgyEdző 2020.05.17. 11:53:06

Logikai bukfencek sorozata, csak a legszembetűnőbbet emelem ki:

Ha Kubatov izomagyúi voltak a támadók, akkor miért akarta volna a Fidesz, hogy beléjük lőjenek a rendőrök?!

Összevissza hazudozik a gyurcsányista elmebaj.

Kirsz 2021.09.20. 20:28:46

@Péter Sákovits: Nyitrai mondta .Mellesleg Orbán és Vona szervezték ezt a színjátékot.

SH4RK 2021.10.22. 13:11:55

@EgyEdző:

"Ha Kubatov izomagyúi voltak a támadók, akkor miért akarta volna a Fidesz, hogy beléjük lőjenek a rendőrök?!"

Elképzelem a szalagcímet: "A vérbe folytott forradalom", "Gyurcsány a tömegbe lövetett", stb. Franciaországban ez megszokott, de felénk nem annyira.

csilla vargáné 2021.10.24. 15:36:20

Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy legyenek kedvesek segíteni nekem. Tüzelőt szeretnék vásárolni, de sajnos tavaly majusban volt egy mütétem.
(Bocsanat leirom: A herezacskon folyamatos magas cukor miatt ,lett egy tályog ill. a lágyrészen megmütöttek ,, és a mütét után kialakult egy sipoly.
A sipolyból 9 hónapig lógott belöllem egy műtét közben bennem hagyott géz darab.
A sipoly, ami a lágyrészen van, nem lehet emelni, hajolni, mert még váladékozik.
Még dolgozom, közmunkán vagyok. Mindkettönk fizetéséböl von végrehajtó.

Köszönök minden segítséget!

Az adományt a tüzelőre az alábbi elérhetőségekre lehetne küldeni:
Varga Zoltán
3636 Vadna
Szabadság tér 15

vagy Vargáné Szücs Csilla
Erste Bank 116 00006 00000000 25766862
vagy
Török Péter
Sajokaza fatelep
20 324 39 66
-- swift bic kod:gibahuhb...iban hu8911600006 00000000 -
25766862 --
Tel: 30 101 6583 varga zoltán
süti beállítások módosítása