Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

A "cuki" Jobbik összefogott a Fidesszel a "Soros-terv" ellen

2017. december 12. - Európa Kávézó

Csókoltatjuk mindazokat, akik szerint a demokratikus ellenzéknek össze kellene fognia a Jobbikkal. E helyről is üdvözöljük Heller Ágnest, Konrád Györgyöt, és mindazokat, akik szerint Orbán ellen még Vonával is együtt kell működni. Épp most szavazta meg a Fidesz és a Jobbik a Soros-tervet elítélő határozatot. Az sem számított, hogy Soros-terv nem létezik.

orbanvona.jpg

Alig várjuk, hogy néhány ön- és közveszélyes liberális még elhívja a 64 Vármegye vagy a Magyar Gárda néhány frontemberét a zsinagógába egy kis eszmecserére, a Spinoza Házat már úgy is elfoglalták a nácik. Ők azok, akik nem veszik észre, hogy a Jobbik demokrata dumája ordas hazugság, átverés.
Nekik szól ez a rövid üzenet: az Országgyűlés a Fidesz és a Jobbik voksaival elfogadta a Soros-tervet elítélő határozatot. Három független képviselő nemmel szavazott. A DK, az MSZP és az LMP tiltakozásként távol maradt ettől a gyalázattól.
Az antiszemita, unióellenes tengely ismét összeállt, ha valaki nem értené. Még a végén az is kiderülhet, hogy azért büntette meg az Állami Számvevőszék a Jobbikot, hogy adományokat gyűjtve tisztára lehessen mosni a ki tudja honnan oda befolyó korábbi összegeket?
Mindenesetre aki tisztességes, és elege van ebből a mocskos fideszjobbik világból, az ezekkel nem fog össze, nem működik együtt.
Akkor sem, ha néhányan ezt szeretnék, ezzel téve érthetővé a liberalizmus értékrendjének magyarországi inflációját.

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr7613480417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a nagy hohoohooo 2017.12.12. 18:28:40

Helló, röfik!"....a Jobbik támogatásával...összejött a nemzetthynáci FideSS-nyilas Jobbik "nász " .
Nincs ebben semmi különös, pontosan ezt csinálták eddig is.
Lelkesen segítettek Orbánnak kiépítenie a diktatúráját, aztán amikor az ellenük fordult, akkor nem győztek visítani.
Már persze ha nem aljas színjátékot látunk ezzel az egész ÁSZ-betiltós mókával...
Rosszul emlékszem? A kormány által kitalált Soros-tervet titkosították. Akkor most miről beszélnek? Egy senki által meg nem ismerhető tervet hogy lehet elutasítani?!
A lapos Föld-határozatot mikor hozzák már meg?most meg kéne kérni a Sorost, hogy legalább így utólag készítsen valami tervet mindegy miről, csak ne hagyha már szarba a csuti pókhasú szarcsimbókot olyan kínos ,hogy Európában vagy röhögnek a kis majdbeszarok erőlködésétöl vagy szimplán egy elmebeteg bűnözőt látnak benne...hehee..
Jahogy hiába készítene... az eredeti terv úgyis a kormánynál van hehee..
Nade az nem a Sorostól való....tisztára összevagyokzavarodva..hehee..
Elég, ha azt hiszik, akiknek azt kell hinniük
Az egy rossz orbáni hamisítvány én egy eredetit várok mind egy hogy miről pl az is elég ha holnap mozi nézést tervez az unokákkal csak legyen valami tervecske szegény csuti már német brikettet szarik kínjában terv meg egy hang se ha csak az orbáni fing hangja nem az erőlködéstől..hehee..
A Jobbik kimutatta a foga fehérét. Amikor már sokaknak majdnem elfogadhatóvá tette magát nyilatkozataival, akkor megszavazza a nem létező Soros terv elleni küzdelmet. És mindaz, amit eddig építgettek a néppártiság felé, összedőlt. Na így kell hinni a báránybőrbe bújt farkasnak.

Így ,erre van igény az orbánhívőktől,a Népszaváról ollóztam:"István Nagy · Kecskeméti Kertészeti Főiskola
A szavazás eredménye pestiesen szólva; nem semmi. A magyarok nem kívánják a volt gyarmattartó országoktól, a gyarmatosítás további örömeit megtagadni. Élvezzék csak az idők végezetéig.
Tetszik · Válasz · 1 · 1 órája
Pietro Bon · Esztergom
Neked a szovjet gyarmat volt az igazi???? Őrizd a piros tagkönyvet mert hamarosan szükséged lesz rá.Mert ránk dőlnek a "FÁK"!!!!!
Válasz · 55 perce
István Nagy · Kecskeméti Kertészeti Főiskola
Pietro Bon Veled ellentétben sohasem volt piros tagkönyvem. Sőt, ha akarod tudni , sosem volt semmilyen párttagkönyvem és nem is lesz.
Válasz
Höhöö..tisztelt kommentelő társak..hehee..produkció! hehee ...sárgafődigbuta rezsiszilárd Rákosi kori reinkarnációját láthatjátok nagypestába ..hehee...derága FideSSpártalelnök''úr''azt a produkciót is előadnád mire kötelezi ez az EU-t?"

Ilyen alacsony színvonalú vezetése talán még soha nem volt Magyarországnak. Ha tragédiába vezetik az országot, akkor az az ilyen még a rezsiszilárdnál is butább nagypesták ,a választók felelőssége is lesz!
Hülyék nagyon, de még inkább gonoszok. És leginkább az embereket nézik hülyének. Azokat az embereket, akiknek vagy egy részüknek a jóvoltából uralkodnak ám minden felett.
Annak idején volt sátán? És mégis sikerült máglyán elégetni miatta sok-sok tudóst és másként gondolkodót. Ezek ugyanazon középkori szellemi sötétek..hehee..

Pjotr Pavlovics · http://blog.hu/user/1250387/tab/settings/ 2017.12.12. 20:18:16

Lehet, hogy ez egy Fidesz-Jobbik koalíció előszele!:-(((

BAZINGA2 2017.12.12. 20:26:17

Ebben az országban, lassan mindenki meghibban. Kézenfogva mehetnek Grazba.

baby joe 11 2017.12.12. 20:50:10

Minden megengedett ahhoz,hogy eltűnjön a liberális szenny Magyarországról!

ulpius66 2017.12.12. 21:00:59

Szerintem a Fidesz-KDNP fogjon össze a az MSZP-DK-LMP-Együtt-Párbeszéddel a JOBBIK ellen!

Mindenki fogjon össze mindenkivel mindenki ellen!

ulpius66 2017.12.12. 21:02:35

Na, most Heller Ágica kapkodja a fejét, mint vasorrú bába a mágneses viharban!

bubox 2017.12.12. 22:50:16

Az egy baromság, hogy nincs terv.
Ugyanis, ha kigondolom, hogy holnap moziba megyek, az már egy terv.
Nem fogok minden jövőbeni cselekedetemről feljegyzéseket készíteni.

ebella 2017.12.13. 05:22:37

Ha valamivel egyetértek, akkor is egyetértek vele, aha Köpcös is éppen azt gondolja,. Sőt ha én előbb mondtam mint a Köpcös zászlajára tűzte, akkor inkább ő ért velem egyet. Mi ebben a gond?

Ezért nem mentek semmire ballibek. A zsigeri értelmetlen gyűlölet miatt, amit azok iránt éreztek, akik nem pont ugyanazt gondolják mindenről mint a mára ezerszer leszerepelt megmondóembereitek. Váltsatok csatornát, mert így nem nagyon lesztek benn a következő országgyűlésben!

MrCharlieFirpo 2017.12.18. 21:32:46

Na, egy "ön- és közveszélyes" liberális jelentkezik.

Az a baj, hogy abban, hogy a Jobbik elítéli a "Soros-tervet" semmi meglepő nincsen. Attól, hogy ők balra mozdultak a szélsőjobbhoz képest, még nem lesznek baloldaliak, sem liberálisok. A fikcionális terv a migránsok betelepítéséről szól, amit a párt folyamatosan elítélt.

Hogy ez minket liberálisokat mennyire érdekel? Mások nevében nem beszélhetek, de engem speciel semennyire. A kerítést kifejezetten rossz ötletnek tartottam amikor felhúzták, de látva a nyugati terrorcselekményeket, amelyeket részben új, részben korábbi generációs bevándorlók követtek el, átértékeltem a dolgot.

A Jobbikot egyébként továbbra se tartom elfogadható szövetségesnek, de egy technikai együttműködéssel megszüntethető a fidesz 'divide et impera' elve.

Persze lehet az hasznosabb, ha egy politikai blogon az összes potenciális szövetségesünket lefikázzuk, gerinctelen hernyónak nevezzük, stb. Mindenki döntse el maga.
süti beállítások módosítása