Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Orbán és a holland-affér: ki Európából!

2017. augusztus 25. - Európa Kávézó

Két eset lehetséges. Vagy Orbán elmebeteg, és nem tudja, mit tesz ezzel a holland konfliktussal, vagy Macronnak üzen, hogy ha negligálja őt, további károkat okozhatunk. Esetleg tudja már, hogy Putyin várja a Magyar SZSZK-t a Szovjetunióban.

holland.jpg

(A kép a 8-1-es holland győzelemmel véget ért válogatott labdarúgó mérkőzésen készült)

Érdekes a láncolat. Először a szlovák Fico hagyja faképnél a visegrádi együttműködést, amire Orbán feltette az utolsó zsetonjait. Aztán a cseh Sobotka tette ugyanezt. Macron francia elnök már a románokkal és a bolgárokkal tárgyal. A két kretén, a lengyel és a magyar miniszterelnök kimarad. Újabb hír: Putyin megint Pestre jön, ezúttal cselgáncsozni. Orbánon mutat be újabb ippont. A távozó holland nagykövet szerint szélsőséges módon gerjeszt gyűlöletet az Orbán-kormány. Erre Szijjártó, vagyis Orbán bedob egy műhisztit, hogy leterroristázták a magyarokat. Szijjártó, vagyis Orbán visszahívja a hollandiai magyar nagykövetet. Deutsch Tamásnak erről is az orális szex jut az eszébe, a holland külügyminiszter nem határolódik el a nagykövetétől. Várjuk Bayer Zsolt útmutatását, aki szerint a Gullit, van Basten, Rijkaard hármasból ketten migráncsok, tehát Európa ellenségei.

Orbánt elnézve, az sem kizárt, hogy Putyin pincsijeként felvételét kéri a Szovjetunióba, de azt tartjuk a legvalószínűbbnek, hogy Orbán, aki nem a magyarokat, csak hazaáruló bandáját képviseli, Macronnak (és ezáltal Merkelnek) akart üzenni, hogy képes lesz ő itt vihart kavarni Közép-Európában, ha őt kihagyják valamiből.

Attól tartunk, hogy ez a meccs eldőlt. Ha Orbán jövőre marad, nekünk, akik hiszünk Európában, annak értékeiben, befellegzett. Orbántól most már sürgősen meg kell szabadulni, mert nem lesz itt pénz, nem lesz még ennyi szabadság sem, még ennyi demokrácia sem.

Orbán pusztulást hagy maga után. Reméljük, hogy a holland affér a végjáték kezdete.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr5812779306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.25. 17:23:19

A holland követecske megsértette a diplomáciai szabályokat. Erre reagálni kellett.

bogáncs11 2017.08.25. 19:15:11

A holland nagykövetnek tökéletesen igazat adok. Orbán kijelöli és plakátokon propagálja a nép számára, hogy kiket kell gyűlölni. Egy beteg ember vezeti az országot, és csinál hülyét magából az egész nyugati, demokratikus világ előtt. Magyarországot a szakadék felé vezeti, putyini módszerekkel. A kérdés az a magyarok számára: Európa vagy Putyin?

al Dajjal 2017.08.25. 19:18:05

Kedves DK! Ismerős a szitu?

www.ma.hu/tart/rcikk/a/0/113576/1

Amúgy semmi extra, csak az, ami hét éve megy folyamatosan: a baloldal megint államcsődöt/forradalmat/ellenzék betiltását, gulágra hurcolását vizionálja már másnaptól. Ez idén még kiegészült egy alapos botkázással is.
Nem kéne végre valami konstruktívat is alkotni? Mondjuk valami programszerűséget is mutatni? Ha így folytatja a baloldal, a 2014-es szavazóbázis is tovább apad. (Nem, mintha nagyon bánnám.)

sinus67 2017.08.25. 19:38:37

@al Dajjal:
Amúgy tényleg semmi extra. Az egyik hülyébb, mint a másik.
A különbség csak annyi, hogy az egyiktől már jelentős számban elfordultak, míg a másiknak majd 2 millióan nyalják a seggét.
Amúgy az ellenzéki víziók 2010 előtt hasonlóak voltak. Különbség itt is csak annyi, hogy akkor a Gyurcsány családja és haverjai nem vásároltak fel komplett média "birodalmakat", bankokat, stb.
A többi stimmel. Kivéve, hogy én bánom, ha Orbán marad. Igaz, rövid távon nem lesz károm belőle, de hoszú távon nagyon megszívjuk. Ha majd elfogynak a külső ellenségek, találnak belsőt. Lehet Te is köztük leszel. Akkor majd Te is bánni fogod. Addig is jó szurkolást!

BAZINGA2 2017.08.25. 21:05:52

Miért mantrázza Szíjjártó, hogy megsértették a magyarokat? Ne mán! Egyelőre a magyar kormányról beszélt a holland, nem a népről! Hallásvizsgálaton mikor járt?

Európai téridő 2017.08.25. 21:08:01

Neked mindenről csak AZ jut eszedbe, Európa Kávézó?

Jakab.gipsz 2017.08.25. 21:12:33

Nem gyűlölünk senkit sem, csak a hülyéket nem kedveljük!

Vajon miért van Francia országban rendkívüli állapot?

Ez az új európai norma?

al Dajjal 2017.08.25. 21:13:46

@sinus67:

"Az egyik hülyébb, mint a másik."

Ebben tökéletesen egyetértünk. A "kétmillió seggnyaló" részt annyiból árnyalnám, hogy ezeknek a "seggnyalóknak" a jelentős része a "legkisebb rossz", illetve a "csak a szocikat ne!" elve mentén szavaz Orbánra. A baloldalnak fel kéne már fognia, hogy koncepció és működőképes alternatíva nélkül csak az egyre apadó szavazóbázis eloszlásán marakodhatnak. Egyszer lehetett úgy választást nyerni, hogy a regnáló hatalomból való kiábrándulásra épített az ellenzék, s program, tervek nélkül húzta be a választást nagy győzelemmel. Látjuk mi lett belőle. Most a többség úgy van vele, hogy "szart másik szarra minek cseréljünk?" Nem kevesen vannak, akik úgy vélik - magam is - hogy Orbán, akármilyen elQrt módon is, de néha legalább megpróbál tenni az országért. Szemben a "nem csináltunk semmit másfél-két évig" tényével. Ez megint csak Orbán felé billenti a mérleg nyelvét azok között, akik igazából egyik mellett sem állnak.
Én magam a választani nem tudó jobboldaliak közé tartozom. Orbánban csalódtam, a cukiskodó neonácikat rémálomnak tartom.
A reményem, hogy legkésőbb 2022-re az mszp és a dk is a történelem szemétdombjára kerül, s a romjaikból kialakul egy új, konstruktív baloldal, mely képes lesz Orbánt is ugyanoda küldeni, mely után megújulhat a jobboldal is. Sajnos más forgatókönyvet jelenleg nem látok, az pedig szemmel látható tény, hogy a dk és mszp megújulni nem fog.
(Talán, ha elég sokáig húzzák, akkor felnő egy generáció, mely nem emlékszik a 2002-2010 közötti tevékenységükre, jelenlegi töketlenkedésükre, s szimpla utálat alapján tudják elzavarni Orbánt, de az megint nem használna az országnak.)

Ekrü 2017.08.25. 21:14:03

"a holland külügyminiszter nem határolódik el a nagykövetétől. "-
T.Blogíró! Van egy régi magyar mondás ami így szól: Ha hallgattál volna ,bölcs maradtál volna.Addig is ajánlom figyelmedbe ezt a két cikket:
index.hu/kulfold/2017/08/25/a_holland_kulugyminiszter_elhatarolodott_a_nagykovet_kijelentesetol/

index.hu/belfold/2017/08/25/szijjarto_holland_kulugyminiszter_botrany_terrorista_kormany/
Azért legközelebb cikkírás előtt olvassátok már el létszi a saját híreiteket...

Brix 2017.08.25. 21:19:58

Márpedig Orbán maradni fog 2018-ban is...Az emberek többsége nem akarja a balliberálisok beígért adóemelését, és az sem, hogy az ország Brüsszel parancsainak szolgai végrehajtója legyen. A kormányváltás az erőszakoló-terrorista hajlamú migránsok befogadását is jelentené egyben... No way!

na4 2017.08.25. 21:21:40

Ostoba ballibber hiszt ez a poszt. A holland külügy pedig igenis hivatalosan is elhatárolódott ettöl a hülyétöl. Hollandiában a sárga földig le fogják ba...ni. Egy országtól nem így kell búcsúzni. Gert Wilders szerint is egy idióta. Diplomata létére nem kellene ilyen hülyeségeket pofáznia.

Proud Mary 2017.08.25. 21:30:40

nna akkor remélem maradni fog ovi

Janossz 2017.08.25. 21:59:02

@Jakab.gipsz:
"Nem gyűlölünk senkit sem, csak a hülyéket nem kedveljük!

Vajon miért van Francia országban rendkívüli állapot? "

Meg azokat sem kedveljük, akik még annyit sem tudnak magyarul, hogy Franciaország egy szó!! Import-uszító, Go home!!

miketbeszéltek 2017.08.25. 21:59:41

@al Dajjal: Majdnem minden szavaddal egyetértek. Azt viszont nem tudom, hogy ha az öszödi beszédet nem szivárogtatják ki, akkor is bekövetkezett-e volna Gyurcsány eltorzulása; ellenben nem sikerült volna az ex MSzMP-s nagyurakat leépítenie.
(Mert a beszédnek ez volt a célja.)

miketbeszéltek 2017.08.25. 22:02:09

@miketbeszéltek: nem sikerült volna=nem sikerült-e volna

Janossz 2017.08.25. 22:07:53

@al Dajjal: Elég sokat koptattad a billentyűzeted a semmiért.
Az még nem fordult meg kis fejetekben, hogy még egy ciklus maga alá temeti a rendszert? Csak mert gyűlni látszik itt a feszültség, aztán minél tovább fojtják le, ugye, annál nagyobbat szól...Az meg fájni fog, jobban egy választási vereségnél.

Laciii 2017.08.25. 22:13:30

Addig a hazugságig olvastam, hogy a holland külügyminiszter nem határolódik el. Index is megírta te ostoba.

vaffanculo 2017.08.25. 22:30:01

@al Dajjal: 99 %-ban 1et értek. Nincs ellenzék, sem jobb, sem baloldalon. A csúti geci kormányát, mindenki sorolja, ahova akarja, jó szórakozást hozzá. A kisebbik rosszal egy baj van: 2020 után elfogy ez EU zsé. Akkor mijafasz lesz itt?

Laciii 2017.08.25. 22:34:01

@Janossz: pediig igaza van. Feszültség nem nagyon gyűlik, apátia terjed. Ebből egy értelmes programmal lehetne kibillenteni az embereket.

histar007 2017.08.25. 22:45:05

Szeretem ezt a blogot. Egyfelől hihetetlenül fel tudom húzni magam ezeken a baromságokon. Másfelől meg tudom, hogy sosem valósul meg, ami itt le van írva. Valahogy kibírom.

laci_52 2017.08.25. 22:46:09

"Ha Orbán jövőre marad, nekünk, akik hiszünk Európában, annak értékeiben, befellegzett"

Márpedig Orbán marad, köszönhetően a széthúzó, töketlen ellenzéknek és legfőképpen Gyurcsánynak. Felfogta ez az ember, hogy mekkora kárt okoz ennek az országnak? Szerintem nem!

meszena 2017.08.25. 22:55:46

Rettentően gyermeteg (és demagóg) dolog mindenre azt harsogni, hogy kivezeti Európából... Eleve is csak egy propaganda frázis (minden alap nélkül), ehhez meg tényleg semmi köze.
Azt belátom, hogy a hagyományos bal(liberális) nagy testvér iránti szolgalelkűséghez képest a magyar külügy lépése szokatlannak látszik.
De nekem tetszik :)
Szijjártó '45 óta a legtökösebb külügyér :)

meszena 2017.08.25. 22:57:56

@Laciii: Úgy tűnik, a fidesznek elég jó program ja van :)
Bejött az egykulcsos adó, a családtámogatás, és a migránspolitika is.

meszena 2017.08.25. 22:59:20

@vaffanculo: A pártok a következő választásig terveznek. Mind.

al Dajjal 2017.08.25. 23:04:33

@miketbeszéltek: Gyurcsány népszerűsége már rögtön a választások után, 2006 nyarán meredeken zuhant. Az őszödi beszéd csak az utolsó csepp volt, illetve remek hivatkozási alap, hogy "Látjátok? Mi tudtuk, s most be is ismerték". Szerintem 2010-ben ugyanígy nagy bukás lett volna a baloldalnak - talán nincs kétharmad. Gyurcsánynak ugyanúgy mennie kellett volna az mszp-ből, ha nem akarja, hogy háttérbe szorítsák, mint ahogy a jelen körülmények között is tette.
Hogy a szivárogtatás, az őszi események kinek használt, ki lehetett az értelmi szerző, mik lehettek a célok, arról nekem is megvannak a magam elméletei, mint mindenki másnak.
Ami nagyon érdekes, az a közvélemény kutatásokhoz képest kiugró szoci eredmény 2006-ban. Most ott vagy tényleg úgy benézte a jobboldal, mint a fociválogatott Andorrát, s lefutottnak hitte az egészet, vagy egészen más történt. Találgatni lehet, bizonyíték annyi lesz, amit Gyurcsány mutatott az mszp pártkasszáról. és Orbán zsarolásáról.

@vaffanculo:
Eddig "szerencsére" főleg az EU-s pénzeket csapolják. 2020-ra lesz akkora vagyon, amely méreténél fogva tud tovább gyarapodni. Továbbra sem kell a hazai bevételekhez nyúlni, mert addigra a vagyon már "legálisan" kitermeli a megfelelő jövedelmet. Annyi haszna lenne, hogy maradnak, hogy nem lenne szükség a további lopásra, lehet legálisan gazdagodni. (Mint a 90-es évek orosz maffiózói, akik - ha túlélték - mostanra "elismert" üzletemberek.) Szerintem.

@Janossz: A baloldal hetente kétszer jósol forradalmat. Ehhez képest Franciaországban a munka törvénykönyvének módosítása miatt komolyabb tüntetéseket szervez a szakszervezet egy-egy városban, mint amire itt a teljes baloldal képes.

Jobban tudja 2017.08.25. 23:07:31

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Hamarosan birkavágás lesz! Hogyan szeretnétek? Szemből, vagy hátulról? Minket nem hat meg semmiféle nacionalista demagóg duma. A véretekben és ürüléketekben fognak kirángatni benneteket a Parlamentből.

zokogjatok 2017.08.25. 23:42:41

" a holland külügyminiszter nem határolódik el a nagykövetétől."

de

index.hu/kulfold/2017/08/25/a_holland_kulugyminiszter_elhatarolodott_a_nagykovet_kijelentesetol/

annyira száni az n+1-edik visítás, pláne mikor így bebukjátok

zokogjatok 2017.08.25. 23:45:02

@sinus67: "Amúgy az ellenzéki víziók 2010 előtt hasonlóak voltak. Különbség itt is csak annyi, hogy akkor a Gyurcsány családja és haverjai nem vásároltak fel komplett média "birodalmakat", bankokat, stb."

Az azé' csak feltűnt, hogy 2010-re de facto államcsőd lett amiből csak az IMF hitel húzott ki? Igen, a jobbosok is azt mondták, hogy Gyurcsány a végromlásba viszi az országot, csak ő tényleg odavitte. No ehhez képest a balosok is ezt mondják, oszt mégis most adtak el 0%-ra államkötvényt.

gabiiii 2017.08.25. 23:48:59

Egyfelől leszögezhetjük, hogy Orbán tényleg elmebeteg. Másfelől megkérdezném a posztert, mik azok az európai értékek, amikre hivatkozik?
Európai érték az, hogy a német munkás a helyi Mercedes gyárban ötször annyit keres valamivel kevesebb munkával, mint a magyar a kecskemétiben?
Európai érték a lakosság etnikai összetételének erőszakos megváltoztatása?
Európai érték a másság terjesztése, a családok lerombolása?
Európai érték a lakosság totális elektronikus megfigyelése?
Európai érték más országok visszabombázása a középkorba?
Európai érték megválasztott kormányok erőszakos megdöntése?
Ha ezek európai értékek - márpedig azoknak kell lenniük, mert tényszerűen ezeket követik el az "európai" vezetők - , akkor tényleg jobb kimaradni belőlük.

miketbeszéltek 2017.08.26. 00:10:39

@al Dajjal: "Hogy a szivárogtatás, az őszi események kinek használt, ki lehetett az értelmi szerző"
90%, hogy egy pozícióját féltő MSzP-s szivárogtatott. Hogy kinek használt, az egyértelmű. (Mindenesetre tanulságos, hogy bizonyos idővel a botrány kipattanása előtt kezdett a Fidesz kommunikáció a "Gyurcsány hazudik" irányba támadni. Ekkor kerülhetett hozzájuk a felvétel. -A választások utáni népszerűségvesztés Orbán előtt általános tendencia volt.- Mindenesetre egy újabb elbukott választás már valószínűleg Orbán pozíciójába került volna, és vszleg Pokorni, Navracsics, vagy Kósa (aki akkor egy "picit" más volt) lett volna a vezető, és teljesen más lenne a Fidesz. (Vagy Kövér-Ő talán kevésbé engedné a korrupciót, de a stílus talán "mégorbánibb" lenne.)

Le Orme 2 2017.08.26. 01:02:05

Hollandia egy fiatal, nemzeti identitás nélküli ország, amely kulturálisan alacsonyabbrendű, mint Magyarország. Ez kisebbrendűségi érzéssel járhat egyeseknél, mint pl. ennél a leköszönő drogos nagykövetnél is. Péter pedig ügyesen válaszolt, intézkedett, dicséretet érdemel.

Megyko · http://www.szinkronrendezo.blog.hu 2017.08.26. 01:04:46

most nem azért, de akik úgy értékelik a politikát, mint ez a poszter, meg pl. az együtt szóvívője, egyes kommentelők... hát megmondom őszintén, mintha másik bolygón élnénk. ez rossz érzés. mert hiába tetszik a gyermeki idealizmusotok, de egy kis töri azért rátok férne.

Pop40 2017.08.26. 01:55:06

Jó a poszt, de a címsor felvetése számomra érthetetlen.
Macronnak üzen a csuti tolvaj? Aztán mégis mit?
A hollandok kb röhögnének egyet, ha a csuti geci meg a maffabandája rájuk csapná az ajtót. A külügyminiszterük is csak azért állt neki békíteni, mert a hollandok még ahhoz is túl úriemberek, hogy egy olyan köztörvényes maffiabandát megsértsenek, mint a fidesz. Hogy mit gondolnak róluk, az nyilván más kérdés.
Putyinnak is egyedül addig érdekes Vitya, amíg az eu-n belül van, és így belülről tud bomlasztani.
A visegrádi négyek meg már visegrádi 2+2 lett, a csehek meg a szlovákok köszönik, de az Orbán-féle maffiaállam helyett inkább Európa fősodrát választják. Egyedül a lengyelek maradtak még meg Vitya maffiája mellett, csak ők meg sajna utálják a ruszkikat. :D

Szóval a csuti geci meg a maffiája lehet, hogy üzengetni akarna, csak kb annyi potenciálja van erre, mint mikor a bolha akarja megmondani, merre menjen a kutya.

Pop40 2017.08.26. 02:01:53

@zokogjatok:

"No ehhez képest a balosok is ezt mondják, oszt mégis most adtak el 0%-ra államkötvényt."

Értem én, hogy a magadfajta hülye fideszeseknek tilos alapszinten is képben lenniük nemzetközi gazdasági folyamatokkal, de azért mielőtt baromságokat beszélsz, tán nézz már utána, hogy mennyi volt a német, amerikai, stb államkötvények átlagos hozamszintje anno Fletó alatt, és mennyi most.

www.portfolio.hu/gazdasag/soha_ennyit_nem_fizettek_meg_a_nemet_allamnak_hogy_hitelezhessek.244440.html

"Új történelmi mélypontra, -0,88% közelébe esett a német 2 éves lejáratú állampapír másodpiaci referenciahozama. A rövid lejáratú amerikai hozamok viszonylagos stagnálása miatt az amerikai és német 2 éves államkötvények közötti hozamkülönbség évek óta nem látott szintre nőtt. A történelmi mélypontra süllyedt rövid német hozamokban továbbra is jelentős szerepe van az Európai Központi Bank eszközvásárlási programjának"

Nyilván a retkes tolvaj vajdád volt annyira ügyes, hogy még a német hozamokat is lenyomta, nem pedig a nagy jegybankok laza monetáris politikája, ami évek óta tart.

EGY a megingathatatlan HÁROM millióból 2017.08.26. 02:10:06

"Orbán pusztulást hagy maga után. Reméljük, hogy a holland affér a végjáték kezdete."

Ugy van, minden pusztul.
Az inflacio egesszen 0 %-ig pusztult, a munkanelkuliseg ugyszinten.
Sajnos az allamhaztartasi hiany, az nem nulla, hanem gyakran tobblet van.

Szoval minden pusztul.
Csak a felsobbrendu liberalisok tudtak egy kivallo ALLAMCSODOT letrehozni, ami meg mostansag is buszkesegre add okot.

MACISAJT 2017.08.26. 02:53:31

" Reméljük, hogy a holland affér a végjáték kezdete."

Számotokra mindenképpen. Sőt, az ehhez hasonló vegytiszta hazaárulások számára már régen nem a vég kezdete:
nepszava.hu/cikk/1138678-ujhelyi-a-jozan-esszel-szakitott-az-orban-kormany

És most, a sokadik ballib pofára esés után adózzunk egy perces néma falállással immár a harmadik nagykövetnek a holland Gajus Scheltemanak , aki Badfriend André nembarátunk amerikai,Jószéf Amrani izraeli nagykövetek után saját kormánya szégyenített meg nagy nyilvánosság előtt budapesti pofátlanságaiért.

Muhaha

bkkzol 2017.08.26. 04:28:54

Túlszívta magát a holland vénember! Tekerjen szépen haza, hátha útközben kitisztul és bevillan neki, hogy miként kell egy diplomatának viselkedni. Az elnézhető, hogy az unatkozó, szikrázó fejjel délután ébredő liberális ifjúság ilyeneket mond. Egy diplomata nem viselkedhet így!

Sexual Harassment Panda 2017.08.26. 07:21:18

@Pop40: mielőtt nagyon beleélnéd magad, Csehországban Októberben választások lesznek, és az euroszkeptikus popolulista Andrej Babis az esélyes

MACISAJT 2017.08.26. 07:48:02

"Attól tartunk, hogy ez a meccs eldőlt. Ha Orbán jövőre marad, nekünk, akik hiszünk Európában, annak értékeiben, befellegzett. "

Nektek már réges rég befellegzett....

Csaba Szikora 2017.08.26. 07:56:22

Én nem látom ilyen drámaian a helyzetet.Csehország Szlovákia Bulgária és Románia esetében,makaróni(nem fogja kitölteni a 4 évét) elhúzta a mézesmadzagot.Kapnak több 100 ezer bevándorlót jó néhány évi eltartásra,ennek fejében nem kapnak semmiért ejnye-bejnyét.Ilyen áron tudod sem makaróni nem kell,sem az Unió.A kretének meg csak viaskodjanak az idegenekkel.Nálunk az a helyzet hogy tegnap ellátogattam az állatkertbe,és döbbentem hallottam,hogy a látogatók kb.2/3-a külföldi.Ez lesz a nyugalom szigete.Azt meg a Szlovák-Bulgár_Román-Cseh turisták is borsos áron fogják megkapni.Franciát be sem engedném.

A tudomány sosem téved! 2017.08.26. 08:17:15

szerencsére holnap Orbán gyáván lemond, mert tegnap (is) megbukott.
Ezt minden nap megírjál index címlapon. Biztos igaz... ez is...

amado 2017.08.26. 08:46:19

Ha már kutyás hasonlat, a Kedves Vezető egy agresszív tacskó, aki dobermannak képzeli magát. Magyarországon kívül sehol sem tényező, na jó, Erélyben meg a Felvidéken népszerű a mi pénzünkből, és ennyi. Ha udvariasságból megsimizik a buksiját, farkafelvágva szaladgál az udvaron, ha meg rászólnak, sértődötten ugat a kerítés mögül.

Zoltán Lukács 2017.08.26. 09:11:45

"Ha Orbán jövőre marad, nekünk, akik hiszünk Európában, annak értékeiben, befellegzett." Leginkább a kretén balliba véleményvezéreknek és pártfőfunkciknak kellene a fejébe verni, hogy itt lenne az ideje annak, hogy professzionális politikai pártokat csináljanak a mutyihaver szekértáborokból, a szedett-vedett talpas hadakból és a rajongói homokozókból.

Európai téridő 2017.08.26. 09:14:34

Ez is csak egy műsor, akár a többi. Sajnos.

Anti Balliberális 2017.08.26. 09:15:57

Nektek, balliberálisoknak, valóban befellegzett. Nagyon jól van ez így.

Visceroid 2017.08.26. 09:31:36

@Anti Balliberális:
Akartam mondani. Csaak, a probléma az, hogy Orbán Hitlernek képzeli magát, a magyarok meg németeknek! Kár, hogy ez nincs így! Magyarország européer segítség nélkül megdöglik, persze ezt nem kell elhinni, ki kell próbálni. Az orosz és kínai elftársak már nem azok akik 91 előtt voltak, nincs már ingyen pénz (mondjuk a pénzcsapot így is-úgy is elzárják 2020-től), szóval nagy szopóág lesz itt kéremszépen. Magyarország Orbánba fog beledögleni, de "Nagyon jól van ez így. ".

1ghost 2017.08.26. 09:43:09

@Anti Balliberális: Hehehe te orbánsegnyaló bérfideszes! Ahogy szorul a nyakatokon a hurok, egyre rövidebben vonyítotok.
Jövőre rendszerváltás fiacskám. A rohadt, velejéig korrupt, antidemokrata mészáros lőrinces országkifosztó rendszeretek megy a kukába, de nehogy azt, hidd hogy ti mocskos gazemberek csak úgy elsétálhattok a lopott vagyonnal, mint aki jól végezte dolgát.

Felelni fogtok valamennyien, majd a Kozma utcában megrohadni.

1ghost 2017.08.26. 09:47:58

@MACISAJT: @Sexual Harassment Panda: @bkkzol: @Le Orme 2: @zokogjatok: @na4: @Brix: @Jakab.gipsz: @Ekrü:

Te gerinctelen bérhazudozó orbántroll! Mindegy hány nicken hazudsz te szarházi orbánista, senki nem hisz már nektek, tolvaj gazembereknek, csak köpnek rátok a magyarok!

szilmi 2017.08.26. 09:49:05

@bogáncs11: .....egyetértek......400 testőr védi, a pesti tömeg szétszaggatná.....

bkkzol 2017.08.26. 09:51:12

@1ghost: Tulajdonképpen mi a mondanivalód???

szilmi 2017.08.26. 09:52:51

@bkkzol: ..nyilas, fasiszta söpredékkel igen.......

szilmi 2017.08.26. 09:54:28

@BAZINGA2: ..egyetértek százezred-magammal....

szilmi 2017.08.26. 09:55:33

@1ghost: .....egyetértek.....

MACISAJT 2017.08.26. 09:57:43

444.hu/2017/08/25/hollandia-megfutamodott-a-kulugyminiszter-elhatarolodik

Hogy mi van (egyáltalán nem) kedvesch eftársak???!!!
Hollandia "megfutamodott"????? Ezt kénytelen leírni az ujpéter-féle hiszterolibsi bagázs?
Ajvé,córesz...

Muhaha

igaz_ember 2017.08.26. 10:02:23

Orbán már 2010 óta bukik az Indexen. Sőt azóta már annyiszor kilépés volt az EU nevezetű gittegyletből, hogy már nem is tudjuk számolni. Macronban meg új messiast látnak. :) ha ez a legjobb amit tudnak a liberalfasiszták akkor tényleg hatalmas a baj a nyugati fejekben. Jó ez az egész nekünk. Ennyi nyugati turista sohasem volt még Magyarországon. Itt hagyják a pénzt nekünk. Még több migrans ott... nagyobb turizmus itt. :)

szilmi 2017.08.26. 10:02:59

@Visceroid: ...majd a románokhoz, szlovákokhoz, osztrákokhoz stb. csatolódunk, beolvadunk....
.....életképtelen nemzet elpusztul.....

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2017.08.26. 10:11:28

Aki a fidesz-bűnszervezetre nem mondja azt, hogy az egy hazaáruló fasiszta bűnszervezet, amely tönkreteszi az országunk, népünk jelenét, és jövőjét, azzal egyszerűen nincs mit, és miről beszélni. Ütni kell az ilyet.

Megfigyelo 2017.08.26. 10:29:25

@meszena: Na, Te sem tudod, mi az, hogy diplomácia.

Petitprince 2017.08.26. 10:58:11

Igen a globalizáció a terrorizmus melegágya és egyben minden ellenségkép gyártásnak is hiszen az emberek nagyon jól érzik h van ellenség csak azt nem tudják h hol van és akkor persze h kreálnak maguknak párat h az egész kérdés kicsit megfoghatóbb legyen ez teljesen természetes nem tudom mért kell ezen meglepődni És amíg nem döbben rá h mindenki maga saját legvalódibb ellensége addig ez így is lesz Ne felejtsük el h Magyarországon az ellenzék most szóról szóra ugyanazt csinálja mint amivel a kormányon lévőket vádolja csak az ő ellenségképük nem Soros Brüsszel meg Amszterdam hanem Orbán Viktor meg Putyin de a szellemi színvonal amellyel nyomulnak pontosan ugyanott van ahol a másik oldalé vagyis a nulla infinitezimálisan piciny környezetében mert ők ugyanúgy képtelenek valódi gondolkodásra ne adj Isten párbeszédre mint jobbos kollégáik Amíg ebben az országban nem lehet értelmes emberek módjára beszélgetni nehéz kérdésekről mert mindenki sírógörcsöt kap tőlük és megvezetést sejt mögöttük addig ne is álmodjunk szebb jövőről mert egy mákszemnyi esélyünk sincs rá Amíg mindenki beburkolózik a maga kis rögeszméjébe és az azon kívül tanyázókat nem veszi emberszámba addig az egész rendszerváltás csak annyi h lecseréljük a bugyinkat mert az előző már büdös volt Kérem szépen csak idő kérdése és büdös lesz ez is...

Értem én h a kapitalizmusban meg a demokráciában több a nemzeti jövedelem és azt is h jó dolog szabadon utazgatni (mert szabadon beszélni már itt sem lehet hiszen ha valaki megszólal senki sem arra kíváncsi h az illető mit mond hanem arra h a mondása alapján hova lehet beskatulyázni őt - hozzáteszem h ez pont akkora gazemberség mint éjszaka lefüggönyözött fekete autóval gyűjtőfuvarokat rendezni) értem azt is h a szocializmus csak néhány helyzetben lévő vagy odakerülő kiváltságos hatalmi törekvéseinek álruhája volt viszont attól még a kapitalizmus egy lét- és emberidegen gazdálkodási forma és ez hamarosan egészen plasztikusan látszani fog azok számára is akik most még lebecsülik ennek a problémának a jelentőségét tehát eddig még nem csináltunk semmit vagyis lassan neki kéne látni valaminek Az ugyanis nem valami h a Föld évmilliárdok alatt felhalmozódott erőforrásait pár évszázad alatt feléljük és közben kukorékolunk h szabadság egyenlőség meg testvériség Az a nagy büdös nullával egyenlő vagyis aki ennek az ideológiának a vonalán megy neki a világ másik felének az legyen tudatában annak h nem egy szent könyvet nem egy világmegváltó igazságot hanem csak egy óriási lufit lobogtat és ne csodálkozzék azon h nem megy vele semmire különösen akkor amikor a korlátainkat közelítjük és a lé dőlésének mértéke is kezd kicsit elapadni Ne csodálkozzunk azon h nem jutunk sehova a napi problémáink megoldásával amíg nem merjük becsületesen lenyomozni h azok a napi problémák milyen hatalmas és mind ez idáig nem csak teljesen tisztázatlan de jóformán még szóba se hozott ellentmondásokra mennek vissza Ne csodálkozzunk azon h azt a maszlagot azt a végtelenül leegyszerűsített magyarázatot h itt egyszerűen Orbán hatalomvágyáról van szó az ország egészségesebb fele egyszerűen képtelen bevenni Mert lehet h Feri bácsi a mezőn nem elég tájékozott a napi politikáról de természetes emberi érzékenysége van neki és azzal nagyon jól fel tudja mérni h itt azért többről van szó mint az a hiperszögletes propaganda amelyet például az index harsog Igen többről van szó csak hát elvárható-e attól az értelmiségtől amelyik például Kádár János történelmi szerepét is hasonlóan vagyis húszból kiragadott három szempont szerint ítélte meg h ne folytassa ámokfutását most a haladás és a felvilágosodás egy másik ellenségével szemben ugyanakkora elánnal és ne vízisízzen el minden kicsit is mélyebben lévő meggondolás felett ugyanúgy mint ahogy akkor tette Elvárható-e az embertől egy nagyságrendekkel finomabb árnyaltabb és ezért valódi értékkel rendelkező szellemiségre való törekvés amely nem a széles úton hasít hanem a keskeny tű fokán átvezető evangéliumi úton végzi zarándoklatát Elvárható-e az embertől egy olyan szellemi rend tisztelete amely a lényegi kérdéseket tartja lényegesnek és nem tizenötödik következményt emeli parnasszusi magasságokba Elvárható-e az embertől az a tisztelet a világ sőt a létezés egészével szemben amelyet sok természeti nép tízszer százszor jobban értett és gyakorolt mint mi civilizáltak a teremtés koronái Nincsenek királyaink elzavartuk őket azzal h ők úgyis csak zsarnokoskodnak felettünk a koronájukat pedig a saját fejünkre tettük és mostantól mi zsarnokoskodunk mindenek felett Ez a haladás ez az ember fejlődése ez vezet majd vissza minket a paradicsomba? Tényleg?

Behajtó70 2017.08.26. 11:07:12

Szerintem az olyanoktól kellene megszabadulni, akik szerint a nácizás, és az európai kormányok egymást terroristázása az európai értékek közé tartozik!!!

Pl te!

Behajtó70 2017.08.26. 11:08:24

@ipartelep: téged kéne mélyre ásni!

Proud Mary 2017.08.26. 11:10:14

tök jó, h már a holland góré is elhatárolódott a nagykövet hülyeségétől, de a magyar ballibsik még mindig védik. na kb ez az (a dolgok összefüggésben kezelésének a hiánya; az időrend fel nem ismerése) ami miatt a béka segge alatt vagytok.

Jakab.gipsz 2017.08.26. 11:15:51

@ipartelep: A te és a ti fejeteket kell, ütni, nem pedig a magyarokét.

Gyűlölködő csupasz majmok vagytok.

Mi magyarok nem gyűlölünk senkit sem, csak az olyan "istent játszó barmokat nem kedveljük, mint amilyen az a hülye ateista Marx, és persze a modernizált változata G. Soros.
Ha nem tetszik valami, lehet reklamálni náluk.
Ezt a neoliberális ateista, konszenzus kereső elmebajt, ők találták ki, nos ők a nagy hazugok.

Jakab.gipsz 2017.08.26. 11:15:51

@ipartelep: A te és a ti fejeteket kell, ütni, nem pedig a magyarokét.

Gyűlölködő csupasz majmok vagytok.

Mi magyarok nem gyűlölünk senkit sem, csak az olyan "istent játszó barmokat nem kedveljük, mint amilyen az a hülye ateista Marx, és persze a modernizált változata G. Soros.
Ha nem tetszik valami, lehet reklamálni náluk.
Ezt a neoliberális ateista, konszenzus kereső elmebajt, ők találták ki, nos ők a nagy hazugok.

wolves84lb 2017.08.26. 11:52:22

@Ekrü: szép sorban végigjártad az indexes cikkeket...péntek estére kötelező szórakozás, ugye? :)

wolves84lb 2017.08.26. 11:54:40

@meszena: szóval szted egy tökös külügyér kell nekünk? Nem az eszedért szeretnek, ugye?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 12:22:56

Nagyon érdekes az index híreit olvasni.

index.hu/kulfold/2017/08/25/brusszel_keseles_kes_katona/

A fenti linken az tudhatjuk meg, hogy "A támadó túlélte a lövést, kritikus állapotban kórházba szállították, ahol később meghalt".

A BBC tudósításából ellenben - amit belinkel a index cikke -, az is kiderül, hogy a késelő egy szomáliai volt:

"The Somali attacker, aged 30, died in hospital."

www.bbc.com/news/world-europe-41057304

Milyen érdekes, hogy a BBC egy rövidebb mondatban is tudta közölni, hogy a késelő szomáiai volt, míg az index egy hosszabb mondatban - sőt az egész cikkben - sem volt képes közölni ezt az infót.

Vajon miért?

belekotty 2017.08.26. 12:23:54

@Jakab.gipsz: Feltűnt, hogy rendszeresen rosszul használod a neoliberális fogalmat. Jártál te rendesen iskolába?

eMJe 2017.08.26. 12:24:40

Először azt hittem, ez a b1 blog. Ugyanaz a fos színvonal.

jolka40 2017.08.26. 12:25:25

@al Dajjal: Gyurcsány az egyik kis magyar párt vezetője. Ilyen pártokból és azok vezetőiből van még jópár. Vajon miért foglalkozik a jobboldal még mindig ilyen intenzíven vele? Csak nem azért, mert még mindig súlya van?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 12:26:34

@wolves84lb:

Kicsi galamb, nekünk valóban egy tökös külügyminiszterre van szükségünk, és jelenleg van is ilyen. Olyanok már voltak, akik csak egy mondatot tudtak ismételgetni: "Jawohl, Frau Merkel".

belekotty 2017.08.26. 12:26:47

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Mert neked fontos lett volna, hogy kapásra elkezdhess migránsozni. :-))

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 12:30:46

@jolka40:

"Csak nem azért, mert még mindig súlya van?"

Van súlya, persze.

A mai fizika egyik erős hipotézisére szerint a gravitáció bizonyos körülmények között taszító lehet. A világ vezető fizikusainak Gyurcsányt kellene tanulmányozniuk, Gyurgyánynak ui. negatív súlya van, nem vonz, hanem taszít.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.08.26. 12:30:57

Mivan efftasak nincs szabbat? Azbosszes indexblog ugrik mint a kisangyal a koncra....elszaladnak a bodonbel azt hiszik mezzel van tele. Amikor kinyitják látják egy kupac féca.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 12:32:28

@belekotty:

Galambom, én nem migránsoztam, hanem idéztem a tényszerű, pártatlan hírszolgáltatás etalonjának számító BBC egyik cikkéből. Ha ez migránsozás, akkor nem én migránsozok, hanem a BBC.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 12:34:36

@belekotty:

Szóval leszel szíves a BBC-nél reklamálni. :)

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 12:49:40

egen reméljük befellegzett az ojrópakvzónak

hajrá Magyarország, hajró magyarok!

Laciii 2017.08.26. 12:51:03

Azt hittem 2017ben amikor már a németek az amcsikkal álltak szemben oroszok mellett (kell az a gázvezeték) már ciki szovjetunióval riogatni.
Elhiszem a kis komcsi lelketek azt szeretné hogy most az európai unió rakjon titeket hatalomba, mint anno a szovjet, de azok az idők már elmúltak, ciki.

midnightcoder2 2017.08.26. 12:52:20

@Petitprince: Az ellenségkép egy érdekes dolog. A világban amióta ember van a földön vannak különféle kultúrák, különféle értékekkel, érdekekkel, és ezek kb. azóta harcolnak is egymással. A győztes pedig általában mindent visz. Amikor az amerikai indiánok összejöttek az európai hódítókkal, akkor nyilván ott is voltak akik szerint meg kellett volna akadályozni a migrációt. Ezeket a többi indián nyilván rasszistának, keresztényfóbiásnak tartotta. Aztán pár évtized múlva a fenti indiánoknak a csontjaira épült fel a dicső USA, a demokrácia legfőbb exportőre. Azóta persze sok ellenség jött a képbe Szaddám Husszeintől az Észak-Koreai rezsimig. Az aktuális ellenség most Putyin elvtárs az USA szerint - legalábbis az USA bizonyos körei szerint. Kérdés persze, hogy a fenti körök, és az olaj/gáz üzletben érdekelt amerikai tőkések között mekkora az átfedés...

belekotty 2017.08.26. 13:00:46

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Cuki pofikám. A zindex nem írta direkte, hogy te ne tudj migránsozni. De addig kapartál hogy tudhass.

belekotty 2017.08.26. 13:01:49

@Laciii: A te komcsi lelked meg az oroszokra vágyik, hogy hatalomban tartsanak, mert fogyóban a lóvé.

dorian gray · http://doriangray82.blogspot.com/ 2017.08.26. 13:01:51

Az ugye megvan, hogy a külügyminiszter elhatárolódott a nagykövettöl? Szóval már az írás elején szépen csúsztatsz. Hogy erősebb kifejezést ne használjak. De az is lehet kicsit korán írtad meg, pár órával a dolog kipattanása után. Lehet legközelebb várni kellene egy napot esetleg kettőt, csak hogy ne legyenek ilyen problémák.

easy mango 2017.08.26. 13:07:29

Ma úgy látszik a bértollnokok a húsleves mellől nagyon aktívak.
Az ország értelmesebbik fele meg elment élni az életét inkább ezen a szép későnyári hétvégén.
Aki azt gondolja, hogy kelethez tartozni jó, az orosz rendszert másolni tökös, és autokráciában élni boldog dolog, az:

1., vagy nem tanult történelmet
2., vagy nem ismer, látott még más kultúrákat, esetleg kultúrát egyáltalán
3., vagy egyszerűen elmeháborodott

Mert jó ez a hollandok ütöttek vissza először, meg melyik újság miket ír, csak egyszerűbb lenne a vezetőinknek, ha nem csinálnának komplett hülyét magukból (és belőlünk) az egész fejlett világ előtt és akkor talán kevesebb (számukra elfogadhatatlan) kritikát kapnának. Faszok voltak, a világ egyik legrégebbi, legfejlettebb demokráciája meg megmondta a véleményét.

So No 2017.08.26. 13:09:59

Regen, amikor az otven fos kispest tabor elkezdte buzditani a vesztesre allo csapatat, a fradi tabor azt kiabalta: "Nezzetek a tablara!".

Ha lesz is barmifele valtozas jovore, azt nem az "izmos" MSZP, es a tobbi ot szazalek koruli es alatti "demokratikus" ellenzek fogja csinalni.

Na majd azutan fog igazan sirni a szatok. En mar varom. :XD :XD

easy mango 2017.08.26. 13:15:35

@midnightcoder2: szerinted az a normális demokrácia, ahol ellenzéki politikusok egyik napról a másikra eltűnnek, börtönbe kerülnek, meghalnak az utcán merényletben? Ahol egy volt kgb-s tiszt az elnök másfél évtizede? Ahol irodalmi nobeldíjasokat öntenek le savval, pusztán a (meglehetősen kultúrált) véleménye miatt? Ahol az állam elűzi a vezető közösségi média vezetőjét (VK) és teljesen uralja a médiát, a netet, a teljes pénzügyi és energetikai szektort, úgy, hogy napjainkban Putyin talán a világ leggazdagabb embere?
Szerinted egy komolyabb konfliktusban melyik ponton áldozná be Magyarországot az orosz hatalom, ha arról lenne szó?

Kivlov 2017.08.26. 13:15:56

Poszter, koma! Mik európai értékei? Az hogy engedjük ide ellenőrizetlenül civilizálatlan arab kamumenekültek millióit, utána meg mosolyogjunk hozzá, ha anyánk hátán qrnak meg???

easy mango 2017.08.26. 13:27:26

@Kivlov: hát mondjuk a színvonalad miatt talán ez méltó intézkedés lenne veled szemben.
Mondjuk ezek értékek:

Szabadság, szabad média, a problémák konstruktív megoldása annak minden résztvevőjével, független ügyészség, független választási rendszer, pénzügyi ellenőrző szervek függetlensége, független nemzeti bank, átlátható közpénzek, tanuláshoz való jog, etnikai-, vallási egyenrangúság (nem zsidózunk, mint minden egyes kommentben), megérteni végre, hogy nincs egységes igazság, hiába gondolja úgy orbán/semjén/bayer/schmidt és kitudjamég, korrupciómentes rendőrség, felesleges stadionépítések helyett szakmai döntések a sporttámogatások elosztására, plakát helyett az egészségügyre költeni, működő metró, magánnyugdíjpénztár, vasárnapi nyitvatartás, igazságos adózás, soroljam még. Olvass egy kicsit arról, hogy mi a demokrácia. Milyen is lehetne magyarország. És hasonlítsd össze azzal ami most van. Vagy csak utazz nyugatra és nézd meg, hogy ott már az anyjuk hátán aprítják-e már a benszülötteket az arabok!

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 13:32:49

@easy mango: nem kell ahhoz történelmet tanulni, hogy bárki lássa, hogy az ex komcsik riogatnak ma szovjetúnióval

a rendes ember pedig az ex komcsik ellen szavaz, és kész

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 13:34:56

@easy mango: szabaccság, elvtársak!

mondjuk jó politikus nem lenne belőled mert a kutyának nem hiányzik a szabacccság

jó üzletember se lenne belőled mert olysmit árulsz amire nincs kereslet

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 13:37:54

@Laciii:

"a kis komcsi lelketek azt szeretné hogy most az európai unió rakjon titeket hatalomba, mint anno a szovjet, de azok az idők már elmúltak, ciki."

Biztos vagy te ebben? Én úgy látom, hogy az EU épp mostanában próbálkozik a korábbiaknál erélyesebb módszerekkel a magyar kormány megbuktatására. Persze az EU nem katonákkal tenné hatalomba a libsiket, hanem gazdasági szankciókkal, de a lényeg ugyanaz.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 13:41:53

@belekotty:

"Cuki pofikám. A zindex nem írta direkte, hogy te ne tudj migránsozni. De addig kapartál hogy tudhass."

Kiskócsag, az index azért nem írta, mert el akarta hallgatni az elkövető migráns hátterét.

Talán emlékszel még Thüringer Barbuci esetére, aki még akkor is tagadta egy merénylet elkövetőinek migráns hátterét, amikor pedig már a magyar sajtó is tele volt a hírrel, a külföldiről nem is beszélve. Most ugyanaz ismétlődik meg, de szerkesztőségi szinten. Persze most nem tagadják, hanem elhallgatják.

Tudod, az igazság elhallgatása is hazugság.

easy mango 2017.08.26. 13:43:07

@Nincs közöttünk csicska: az ország alultájékozott, besavanyodott, megkeseredett részének nincs rá igénye. A gyerekeimnek pl van, mer így nevelem őket. A te szüleid nem így tettek.
Tény: a legnagyobb fejlődések mindig szabad, demokratikus országokban történnek meg. Márpedig lenne hol fejlődnünk még (oktatás, egészségügy, fizetések, lakhatás, szabadidő, népesség)
Egyébként kérlek ne kategorizálj: nem árulok semmit. Volt egy felvetés, kifejtettem!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 13:48:35

@belekotty:

Az előbbi kommentemben használtam egy számodra és az efftársaid számára ismeretlen magyar szót is: igazság. Keresd ki a magyar nyelv értelemző szótárából. Bár gyanítom, hogy a magyarázatot sem fogod megérteni.

easy mango 2017.08.26. 13:48:43

@Nincs közöttünk csicska: szavazz ahová szeretnél.
Ettől engem még mindig aggaszt az oroszok nyomulása. Nem tudom te hogy vagy vele, de én szívesebben élnék Berlinben, mint Moszkvában. Londonban, mint Szentpéterváron, vagy bármelyik eldugott osztrák faluban, mint Jakutszk környékén egy szarfészekben.
Tudom kedves orbánisták, akkor költözzek el....de ez annyira dedós komment lenne részetekről, hogy kérlek ne is csökkentsük vele a vita színvonalát! Köszi

Kivlov 2017.08.26. 13:51:04

@easy mango:
Veled pláne, hiszen max annyi agyad van, mint a beözönlő csürhének meg a sok ökörnek aki ideengedi őket. Ha az a te európád, amit írtál, akkor 5 éven belül kereshetsz másik kontinenst. :D

postumus mumus 2017.08.26. 13:51:17

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nekünk van egy tarajos gőte fejű gyikhaj kopasz kretén óvodás picsaszájú ótvar- orbánszaros hosszú nyelvű kopasz köcsögünk, aki állandóan ezt ismételgeti: "Heil orrbán!"

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 13:51:52

@easy mango:

Mert az általad felsoroltak mind megvoltak a szoclib kormányzás alatt, mi?

"(nem zsidózunk, mint minden egyes kommentben)"

A poszt egyetlen kommentjében sem hangzott el a zsidó szó, csak a tiédben.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 13:54:50

@postumus mumus:

Jó kis narancskomcsi család lehettek, hogy még a háziállatotok is Orbánt élteti.

Persze csak az ismételgeti, amit tőletek hall.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 13:56:23

@easy mango:

"akkor költözzek el"

Látom, ezt legalább megtanultad a gazdádtól: akkor el lehet költözni innen.

easy mango 2017.08.26. 13:58:37

@Kovacs Nocraft Jozsefne: látom érted amit írtam...szerintem nem. Kérlek fusd át újra! Köszi

easy mango 2017.08.26. 13:59:12

@Kovacs Nocraft Jozsefne: kértelek nem? Kérlek értelmezd amit írok! Köszi

Kunhallmi Agnes 2017.08.26. 13:59:56

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "A BBC tudósításából ellenben - amit belinkel a index cikke -, az is kiderül, hogy a késelő egy szomáliai volt: "

De azt persze nem irjak, hogy ez a szerencsetlen agysebesz menekult, a magyar hataron a rendorok kegyetlenkedese miatt radikalizalodott. Idaig kivallo agysebesz volt, most meg az Orbanrezsim miatt megoltek.

easy mango 2017.08.26. 14:03:20

@Kivlov: kérlek fejtsd ki nem értem, vagy nem az én kommentemre válaszoltál! Ki beszélt itt beengedésről. El kell, hogy keserítselek, a Nyugat nem hanytlik, mi sajnos igen, jó esetben néha stagnálunk, na az is többnyire a nyugati adófizetők pénzéből sikerül, vagy nyugati befektetők miatt.

Kivlov 2017.08.26. 14:08:11

@easy mango:
El kell keserítselek: ha így folytatják tovább, a NY a hanyatlást is irigyli majd, mivel mint NY megszűnik!!!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 14:09:16

@easy mango:

Értelek én tisztán és világosan.

A zsidózás manapság egyre kevésbé divatos, lásd, már a Jobbik is dörgölődzik a Mazsihiszhez. Ez tükröződik a kommentekben is, erre föl te arra panaszkodsz, hogy minden kommentben zsidóznak:

"(nem zsidózunk, mint minden egyes kommentben)"

Eközben még a "zsidó" szót sem írta le előtted senki. Ezt nem nagyon lehet másképp érteni, mint ahogy írtad: minden kommentben zsidózás folyik. Ami ugye ordas hazugság.

Elárulok neked egy titkot: ahogy a nácikártya kijátszása is azt mninősíti, aki kijátssza, ez van ám a zsidózás-kártyával is. :) Hovatovább már az időjárás-jelentésre is rásütitek, hogy náci/rasszista/antiszemita.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 14:12:22

@Kunhallmi Agnes:

"De azt persze nem irjak, hogy ez a szerencsetlen agysebesz menekult, a magyar hataron a rendorok kegyetlenkedese miatt radikalizalodott. Idaig kivallo agysebesz volt, most meg az Orbanrezsim miatt megoltek."

Hát igen, Orbán keze egészen a BBC-ig elér, az ő utasítására maradt ki a tudósításból az általad feltárt momentum.

easy mango 2017.08.26. 14:17:09

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ordas hazugság? Nézd már meg egy átlag komment színvonalát nagymagyar, aki külföldre költöztetné honfitársát mert más a véleménye! Na ezt nevezem én kultúrális deficitnek, és ez engem zavar!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 14:19:05

Bár én az esetnek olyan interpretációját is ismerem, miszerint az agysebész tképpen életmentő vakbélműtétet akart elvégezni a két emberen, mivel a külső jelekből látta, hogy mindkettőnél vakbélperforáció következett be. A két áldozat pedig nem a szike helyett szükségből késsel végrehajtott műtétbe halt bele, hanem épp a rendőri beavatkozás miatt, amely megakadályozta a műtétek szakszerű befejezését.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 14:21:29

@easy mango:

"kultúrális"

Na, ez a kultUrális deficit!

"Nézd már meg egy átlag komment színvonalát nagymagyar, aki külföldre költöztetné honfitársát mert más a véleménye!"

És hol van itt a zsidózás, amire panaszkodsz?

easy mango 2017.08.26. 14:22:53

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ja értem. Az úgy volt, hogy a másik előbb visszaütött!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 14:24:28

@easy mango:

Nem. Az úgy volt, hogy te zsidózásra panaszkodtál ott, ahol nem is volt zsidózás.

kódex 2017.08.26. 14:48:30

@ipartelep: Ütni valakit, mert nem mond valamit: kedvelem ezt a nyugatias, toleráns gondolkodást... Micsoda állatkert nyüszít itten. Egészen szórakoztatóan szürreális világ. Egyébként ha valakinek nagyon viszket a tenyere, keressen meg magánban, megbeszélhetünk egy randit. :)

easy mango 2017.08.26. 14:53:54

@kódex: nem szeretik a toleranciát. Az olyan nyugatias dolog. Már kifejtették korábban. Sőt nem is igénylik. Nincs rá kereslet. Ezt is kifejtették.
Szomorú állapotban van hazánk. Nagyon szomorú...

Attilajukkaja 2017.08.26. 15:04:52

A holland külügy finoman elhatárolódott a távozó és nyugdíjba vonuló nagykövet nyilatkozatától azzal a kis megjegyzéssel, hogy a demokráciát hivatalosan továbbra is nagyon féltik Magyarországon. Gondolom, ezzel sikerül elsimítani Szijj-ártó eltúlzott hisztijét, mert okos enged. Diplomáciai körökben ez így szokás. Mármint azokban, amelyek nem a futsall közben próbálják azt ellesni, hanem a profi diplomaták között.
A holland nagykövet nyilatkozata valóban nem felelt meg a diplomácia etikettnek. Jobban tette volna, ha szakmai visszavonulása után a véleményét az emlékirataiban írja le. Amúgy is írt már egy könyvet Magyarországról, főleg Budapestről (kiadás alatt), amelyben elmondja, milyen klassz országban élhetett több éven keresztül. A magyarokat is kedveli, de a kormánnyal szemben nagyon kritikus.
Szijj-ártó viszont összemossa a kormányt az országunkkal, a hazánkkal. Akárcsak kádárék tették annak idején. Aki nem támogatja a pártot, az nem támogatja az országot. Na ja. Mégis milyen alapon?

Laciii 2017.08.26. 15:07:27

@belekotty: Fogalmad sincs miről beszélsz balfaszkám, a neved legalább találó.

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 15:07:44

@easy mango: 'Tény: a legnagyobb fejlődések mindig szabad, demokratikus országokban történnek meg.'

Tényleg? Kína nem demokratikus, és évtizedek óta a nyugat sokszorosával fejlődik.

Amikor az USA gazdaság úgy nőtt mint Kína most, akkor még néger rabszolgák dolgoztak az ültetvényeken.

Attilajukkaja 2017.08.26. 15:26:58

@Nincs közöttünk csicska:
"Kína nem demokratikus, és évtizedek óta a nyugat sokszorosával fejlődik."
Valóban. Egy diktatúra is tud fejlődni, ha okosak a vezetőik. De azt is meg kell nézni, hogy ennek a fejlődésnek mi az ára. A rabszolgatartás, a munkavédelem semmibe vétele, a dolgozók embertelen kizsákmányolása lenne a követendő példa? Na meg a gagyi termékek.
Vannak itt még érdekes kérdések.

easy mango 2017.08.26. 15:37:50

@Nincs közöttünk csicska: sajnos ebben tévedsz. Kína egy főre eső gdp-je, a várható élettartam, stb. még mindig messze elmarad a világ vezető országaitól. Kína konkrétan a 77. helyen áll. Még olyan országok is megelőzik, mint Barbados. Egyébként remek, kommunista, autokrata országot hoztál fel példának.

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 15:40:14

@easy mango: Előbb fejlődésről beszéltél.

'Tény: a legnagyobb fejlődések mindig szabad, demokratikus országokban történnek meg.'

emléxel?

Azaz a demokráciának és a szabadságnak a gazdasági fejlődés sebességéhez az égvilávon semmi köze nincs.

easy mango 2017.08.26. 15:41:02

@Nincs közöttünk csicska: Ausztria 1950 és 1976 között 329, Spanyolország 1965 és 1990 között 394 százalékot fejlődött. Náluk ezek voltak a Konjunktúra évei. Magyarország 1990 és 2016 között 38 százalékot. Remek teljesítmény.

easy mango 2017.08.26. 15:42:43

@Nincs közöttünk csicska: ez nem igaz. Közgazdasági tény: a legnagyobb fejlődések szabad, demokratikus országokban mennek végbe.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 15:42:44

@easy mango:

"nincs Magyarországon zsidózás?"

A te érvelési hibád: Moving the goalposts.

www.logicallyfallacious.com/tools/lp/Bo/LogicalFallacies/129/Moving_the_Goalposts

Csakhogy te azt hazudtad, hogy MINDEN EGYES kommentben zsidózás folyik. Ezzel szemben ehhez a poszthoz mkár 128 kommentet írtak, és egyikben sincs zsidózás.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 15:43:25

@easy mango:

Ugye most Görögországra gondolsz?

easy mango 2017.08.26. 15:44:09

@Kovacs Nocraft Jozsefne: tudod mit akkor hazudtam. Itt csak mit vérzés volt Sabbathozás zsindexezés. Ez valóban nem zsidózás. Megkövetem magam. Igazad van. Visszatérnénk a lényeg folytatására? És ezt az ovis kiragadott, fél tényekbe kapaszkodást, felnőtt létedre kérlek hagyd abba! Annyira szánalmas vagy. Egyébként jót mondtál önlíthetsz!

easy mango 2017.08.26. 15:44:40

@Kovacs Nocraft Jozsefne: nem, most konkrétan arra gondolok hogy mennyire egy beszűkült tudattalan suttyó vagy!

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 15:46:25

@Attilajukkaja: Nem értem miről beszélsz. Kína döntsön úgy, hogy holnaptól amerika lesz? Amerika sem a demokráciától gazdag, annak semmi köze a gazdagságához. Sőt, mióta általános a választójog és a négerek is emberek lettek, meg kiterjedtek a szabadságjogok az usa stagnál gazdságilag, csakúgy mint európa.

Kínának nincs más választása mint elfoglalni a világkapitalizmusban rá osztott helyet: ő a világ összeszerelő üzeme, és ezzel szolid jólétet tudott teremteni magához képest. Demokráciára meg semmi szükségük, nincs is semmi hagyománya, gazdagok meg nem lesznek tőle. Diktatúra sincs mindenki elmehet akinek nem tetszik a rendszer Kína nem kádárisztán.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 15:46:54

@Nincs közöttünk csicska:

"Azaz a demokráciának és a szabadságnak a gazdasági fejlődés sebességéhez az égvilávon semmi köze nincs."

Ott van mindjárt Kína példája vagy pár távol-keleti ország fejlett gazdasággal és kevésbé fejlett demokráciával. De Franco Spanyolországa is szépen fejlődött.

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 15:47:55

@easy mango: mondj már pár példát, erre a közgazdsági tényre.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 15:48:35

@easy mango:

"most konkrétan arra gondolok hogy mennyire egy beszűkült tudattalan suttyó vagy!"

Ultima ratio a személyeskedés? Szánalmas, hogy ha elfogynak az érveid, jössz a becsmérléssel és személyeskedéssel.

szobatars 2017.08.26. 15:50:37

@Le Orme 2: Hollandia egy fiatal, nemzeti identitás nélküli ország, amely kulturálisan alacsonyabbrendű, mint Magyarország

Annyira fiatalok, hogy amikor Rákóczi pénzt kért tőlűk a szabadságharc finanszírozására még valójában nem is léteztek.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 15:52:48

@easy mango:

"tudod mit akkor hazudtam"

Így igaz. Nem tudatlanságból írtál valótlant, mert az csak tévedés lenne. De nagyon is jól tudtad, hogy valótlant írsz, és utólag a moving the goalposts módszeréhez folyamodtál, amikor a kommentekre vonatkozó hamis állításodat bizonyítandó azt mondogattad, hogy van Magyarországon zsidózás. Aztán amikor lebuksz, jössz a személyeskedéssel.

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 15:52:49

@Kovacs Nocraft Jozsefne: természetes hogy egy tervrendszerben irányított gazdaság jobban fejlődik mint egy széthúzó kaotikus gazdaság.

De ahogy marx bácsi is megmondta a gazdaság az alap a többi meg a rizsa. Kínában pedig sokkal szabadabb a kapitlizmus manapság, mint pl. Európában. Ez nem jó vagy rossz ez egy tény. Én pl. egyáltalán nem szeretnék teljesen szabad kapitalista világban élni. Vannak kínaiak is, akik ezt ugyanígy gondolják, szabadon leléphetnek, nem tartja őket Kínában semmilyen terror.

easy mango 2017.08.26. 15:58:33

@Kovacs Nocraft Jozsefne: őszintén sajnállak. Ha vannak gyerekeid akkor őket mégjobban. Tényleg, nem hazudok.

easy mango 2017.08.26. 15:59:50

@Nincs közöttünk csicska: túl sok M1-et néztél szerintem. Zseniális képtelenségeket hordtok össze.

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 16:03:41

@Kovacs Nocraft Jozsefne: 'természetes hogy egy tervrendszerben irányított gazdaság jobban fejlődik mint egy széthúzó kaotikus gazdaság.'

- ill. ez kiegézítésre szorul. Egy tervrendszerü gazdaság fejlődhet nagyon gyorsan ha nem erőszkolják meg a piaci törvényeket. ezért pl. a hitleri kapitalizmus olyan jól müködött, hogy messze gyorsabban fejlődött mint a 'demokrata' Franciország vagy Anglia, pedig ez utóbbiak tele voltak ingyen anyaggal és munkaerővel a gyarmatokon. Hitler egyik példaképe Henry Ford volt, aki kor színvonalán egy emberséges kapitalistának számított, jobban fizette a melósokat mint a konkurencia. Lehet egy tervgazdaság rossz is, ilyen volt a szovjet a peresztrojka előtt, vagy a magyar a 80as évek előtt.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.08.26. 16:06:54

"Éhes disznó makkal álmodik"-ez a közmondás jut eszembe a poszterről. Ha szegény idióta olvasna is néha, és nemcsak írna, találkozhatott volna a cseh külügyminiszter által adott interjúval, amelyben nyilvánvalóvá teszi, hogy a slavkovi együttműködés nem politikai csoportosulás mint a V4, hanem 3 szomszédos ország idegenforgalmi, energetikai együttműködése, és hogy a csehek érdekközösségben vannak a V4 tagjaival, főként az ostoba és valóságidegen brüsszeli menekültpolitika miatt.
Persze most az S3-ra gondolva élveznek el a libsik, de a valóság-mint már oly sokszor- most is rájuk vigyorog majd..

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 16:08:01

@easy mango: Ez az oka amiért egy cég sem demokratikus.

Ha egy cégben a portásnak ugyanannyi szava lenne abban, hogy mit hogyan merre, mint a vezérnek, akkor napok alatt a földbe állna a cég.

Márpedig egy demokráciában a többségben levő ostobák választanak vezért ... ugye.

Ez nem jelenti azt hogy minden központilag irányított ország gyorsan fejlődik, de a politikai rendszernek semmi köze a gazdaság fejlődésének a sebességéhez.

Attilajukkaja 2017.08.26. 16:11:19

@Nincs közöttünk csicska:
"Kína döntsön úgy, hogy holnaptól amerika lesz?"
Miért lenne az USA, amikor nem az? Miféle krdés ez?

"Amerika sem a demokráciától gazdag, annak semmi köze a gazdagságához"
Ezt nem tudom, ahogyan te sem. Viszont Kína még messze nem gazdag, csak egy feltörekvő állam.

"mióta általános a választójog és a négerek is emberek lettek, meg kiterjedtek a szabadságjogok az usa stagnál gazdságilag, csakúgy mint európa."
Mutass erre valami hivatkozást. Mert erre így nehéz reagálni.

"Kínának nincs más választása mint elfoglalni a világkapitalizmusban rá osztott helyet: ő a világ összeszerelő üzeme, és ezzel szolid jólétet tudott teremteni magához képest"
A kérdés, hogy ezt a modellt példaértékűnek tekinted-e Magyarország vagy Európa számára.

"Diktatúra sincs mindenki elmehet akinek nem tetszik a rendszer Kína nem kádárisztán."
Mennek is. Magyarország tárt karokkal várja őket. :o)

a nemzet fogatlan provokátora 2017.08.26. 16:13:17

Szegény hülye kis balliberáltak! Hát nem látjátok, hogy az iskolakezdésre időzítve kaptatok egy jó kis holland gumicsontot, amin rágódhattok? Hát már rég a zorbányi oktatási rendszerel kellene foglalkoznotok ! :DD

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 16:30:13

@Attilajukkaja: 'A kérdés, hogy ezt a modellt példaértékűnek tekinted-e Magyarország vagy Európa számára.'

Felesleges komolyan foglalkozni a kérdéssel hiszen azok a balliberálisok vádolják ezt a kormányt azzal, hogy rossz gazdasági stratégiát követ, akik csődbe vitték az államot 1989ben, majd 1996ban, majd 2009ben. Vagy csődközelbe, tökmind1. Ma pedig minden mutató javul.

Lehetne jobban csinálni? Persze, szívesen meg is szavazok bárkit aki jobbat kínál, és hiteles.

De amennyire én látom, pont ugyanazt a stratégiát követjük, mint az összes V4 ország. Megkaparintjuk a külföldi -főleg német- tőke azon részét, akiknek fontos hogy a beruházásaik közel legyenek és németország már túl drága nekik.
Azon az történelmi-földrajzi adottságon, hogy Európa gazdasági motorja Németország, és mi segítünk nekik, ők segítenek nekünk, egy kormány sem fog változtatni. A hozzáadott értékünket kell lépésről lépésre növelni.

S gondolom ez történik, mert az évi 10% körüli átlag béremelés sokkal több mint amit otthon Németországban emelni tudnak.

easy mango 2017.08.26. 16:33:00

@Nincs közöttünk csicska: semmi köze? Ok. Ma is tanultam valamit.

Pelso.. 2017.08.26. 16:38:02

@Nincs közöttünk csicska: Az eddig is nulla befolyással rendelkező V4-ek és stratégia....?:)

Attilajukkaja 2017.08.26. 16:41:28

@Nincs közöttünk csicska:
"Felesleges komolyan foglalkozni a kérdéssel hiszen azok a balliberálisok vádolják ezt a kormányt azzal, hogy rossz gazdasági stratégiát követ"
Köszönöm. Megértettem a választ.
Bármilyen kérdést kár felvetni, ami a kormány gazdaságpolikáját kérdőjelezi meg.

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 16:45:12

@Attilajukkaja: Válaszoltam a kérdésre. Senki nem tud jobbat, mint amit a kormány csinál. Volt lehetőségül jobban csinálni, de rosszabbul csinálták.

5letelni lehet.

kvadrillio 2017.08.26. 16:50:06

én ezt egyáltalán nem értem......... eltelt ez a rothadt rencerváltók által kreált 30 év, ami nyomort hozott a magyar társadalomnak (kivéve a kiválasztottakat ), . A kezdetén az akkori hülye politikusok is Putyinon rugóztak, és most 20 év múlva a jelenleg politikusi pályára ácsingózók is Putyinon rúgóznak !!! TÉLLEG CSAK ENNYIRE KÉPESEK EZEK AZ EMBERKÉK ????? ezek csak arra képesek, hogy állóvízben, pocsolyában, egyhelyben tapiskoljanak ????? A holland faszi pedig egy szellemi toprongy. Évekig dolgozott itt és egyszer sem volt képes leülni megbeszélni a neki nem tetsző dolgokat ??? EGY DIPLOMATÁNAK A DOLGA ELSŐSORBAN A KÉT ORSZÁG EGYÜTTMŰKÖDÉSÉNEK A JAVÍTÁSA ! EZ A FASZ LELÉPÉSÉVEL, NYÖGDÍJBAVONULÁSÁVAL, UTOLJÁRA MÉG EGYET BELERÚGOTT ORSZÁGUNKBA ! NEM SZÓLVA ARRÓL, HOGY HAZUGSÁGOKAT HABLATYOLT, KIVÉVE 1-2 DOLGOT, PL. A KORRUPCIÓT...., .A TÖBBI CSAK SZIMPLÁN HAZUGSÁG, JELLEMTELEN BEFEKETÍTÉSE ORSZÁGUNKNAK. NORMÁLIS DIPLOMATA ÍGY NEM VISELKEDIK !!!!! de ez egy drogos, alkoholista faszkalap csak ! SOHA NE JÖJJÖN HOZZÁNK ILYEN !!!

Attilajukkaja 2017.08.26. 16:51:03

@Nincs közöttünk csicska:
"pont ugyanazt a stratégiát követjük, mint az összes V4 ország. Megkaparintjuk a külföldi -főleg német- tőke azon részét"
Idáig értek veled egyet. A kérdés, hogy felhasználjuk az EU segítséget vagy elherdáljuk. Szerinted nálunk mi történik, amikor szökőkutakat, kilátókat a semmibe, díszburkolatot vagy stadiont építünk-építgetünk a pénzből?
Elherdáljuk azt a nagy lehetőséget, hogy EU-s pénzből építkezzünk. Ez a nagy baj!

, akiknek fontos hogy a beruházásaik közel legyenek és németország már túl drága nekik.
Azon az történelmi-földrajzi adottságon, hogy Európa gazdasági motorja Németország, és mi segítünk nekik, ők segítenek nekünk, egy kormány sem fog változtatni. A hozzáadott értékünket kell lépésről lépésre növelni.

S gondolom ez történik, mert az évi 10% körüli átlag béremelés sokkal több mint amit otthon Németországban emelni tudnak.

kvadrillio 2017.08.26. 16:51:51

most 30 év múlva a jelenleg politikusi pályára ácsingózók is Putyinon rúgóznak !!!

Attilajukkaja 2017.08.26. 16:54:02

@Nincs közöttünk csicska:
"Válaszoltam a kérdésre. Senki nem tud jobbat, mint amit a kormány csinál. "
Ezt te sem gondolod komolyan!!!!

Mégis mit tett ez a kormány, ami indokolja azt a rengeteg EU-s támogatást?

al Dajjal 2017.08.26. 16:55:01

@jolka40: Most Gyurcsány és a dk "egy a tucatból kispárt", ahogy mondod, vagy "megkerülhetetlen erő, akik nélkül nincs kormányváltás", ahogy ők mondják?

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 16:58:30

@Attilajukkaja: Abban nincs vita, hogy korrupció van, és hülyeségeket építenek. Csak jelentősége nincs. Korrupció volt is lesz is, hülyeségek épülnek majd a jövőben is.
Ennek a köv. választások szempontjából nálam semmi jelentősége, mert ezzel együtt is úgy gondolom, hogy jó irányba megy az ország.

De mondom még egyszer, szavazok én jobbra, vagy kevésbé korruptra, ha kiáll egy ilyen társaság. A mostani ellenzékben nincs ilyen.

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 17:02:20

@Attilajukkaja: Nem szeretem az EU támogatás szót.

Én kompenzációnak hívom. Az EU pénzek kompenzációs pénzek a szegényebb EU országoknak, a gazdagabbaktól.

És ne kérdezz vissza hanem nevezd meg konkrétan hogy kinek van okosabb gazdasági stratégiája a jelenlegi kabinetnél! És csak azokra szorítkozzál akiknek va esélye végrehajtani a programot! - vagyis 1-2%os pártok vagy olyanok akiknek koalíciózni kell, kipottyannak!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 17:10:10

@easy mango:

Én csak a gyerekeidet sajnálom, ha vannak, mert nekik nem volt választásuk, ki legyen a szülőjük. Téged nem sajnállak, mert neked volt választásod.

Attilajukkaja 2017.08.26. 17:11:46

@Nincs közöttünk csicska:
"Abban nincs vita, hogy korrupció van, és hülyeségeket építenek. Csak jelentősége nincs. Korrupció volt is lesz is, hülyeségek épülnek majd a jövőben is."
Akkor nyugodjunk bele? Mert amúgy igazad van.
De ezek a pénzek építkezésekre is mehettek volna. Néhány helyen (pl. Mórahalom, Fideszes polgármester alatt) arra is mentek.

"Ennek a köv. választások szempontjából nálam semmi jelentősége, mert ezzel együtt is úgy gondolom, hogy jó irányba megy az ország."
Mi ez az irány? A Horthy-Kádár rendszer újraélesztése? Európától való távolodásunk? Vagy mi?

"A mostani ellenzékben nincs ilyen."
Ebben egyetértünk.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 17:15:43

@Nincs közöttünk csicska:

Igen, én is pontosan így gondolom.

Azt azért hozzáteszem, hogy szerintem nem lehet mindig érvényes receptet adni arra, mekkora állami beavatkozás az ideális. A szabad kapitalizmus sok erőforrást pazarol, a szigorú tervgazdálkodás pedig - ahogy te is utalsz rá - megöli az innovációt. Európa vagy az USA utóbbi évtizedeit nézve is látható, mikor kellett volna erősebb állami beavatkozás.

Attilajukkaja 2017.08.26. 17:16:19

@Nincs közöttünk csicska:
"Nem szeretem az EU támogatás szót."
Tudom, mi is hozzájárulunk az EU költségvetéséhez, de nehéz lenne tagadni, hogy jóval többet kapunk vissza, mint amennyit befizetünk.

"Én kompenzációnak hívom."
Rendben!

"És ne kérdezz vissza hanem nevezd meg konkrétan hogy kinek van okosabb gazdasági stratégiája a jelenlegi kabinetnél!"
Nem kérdezek vissza. A válaszom a MoMa. Na?

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 17:20:29

@Attilajukkaja: Velük az a baj hogy sosem fognak egyedül kormányozni, tehát mintha nem is lennének.

Attilajukkaja 2017.08.26. 17:22:26

@Nincs közöttünk csicska:
"sosem fognak egyedül kormányozni, tehát mintha nem is lennének."
Kik is: :o))

Attilajukkaja 2017.08.26. 17:27:41

@Nincs közöttünk csicska:
Ja, a MomA. Nem hiszem, hogy nem is léteznének. Csak ne kapnak kampányfelületet. Erről tesz a Fidesz!

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 17:32:54

@Attilajukkaja: 'Akkor nyugodjunk bele? Mert amúgy igazad van.'

Én a magam részéről tulkképp belenyugodtam, és a saját dolgommal foglalkozom. Dolgoztam nyugaton és az ottani emberek is sokat szidták a kormányukat a korrupció miatt. Azaz ez rágógumi, amit a kisemberek minden korban és mindenütt rámondanak a hatalmasokra.
És függetlenüll attól hogy mennyi igaz belőle, a korrupciózás nem keres nekem pénzt.

Szerintem nem távolodunk Európától és nem közeledünk a diktatúrához. A magyarok elég rebellisek -sőt túlságosan-, még a szovjeteknek is nekimentek, meg a Habsburgoknak és mindenkinek, ha nem érezte magát jól a nép, és mo-n is voltak sikeres tüntetések pl. netadó ellen - ha zsebre megy egyből büntet a nép.
Ez persze teljesen egyéni dolog, de nekem nincs demokráciadeficit érzésem, ez nem tartozik a napi problémáimhoz. Csak meg akarok élni, minnél jobban. A politika főleg annyi nekem hogy választani el szoktam menni.

al Dajjal 2017.08.26. 17:38:28

@Attilajukkaja: A Moma mióta is létezik? 3-4 éve? 1% alatti, mérhetetlen támogatottságú párt. Együtt, PM, Munkáspárt, Liberálisok, stb... Ezeknek sincs kampányfelületük, de néha mégis bekerülnek 1-2%-on a közvéleménykutatásokba. A kétfarkúak meg megoldják maguknak, hogy legyen megjelenési felületük. Szóval, ha akarna, meg tudna jelenni. Ha az emberek látnának benne koncepciót, beszélnének róla. Vagy simán ők sem hisznek magukban eléggé, hogy széles körben kampányoljanak. (Én kb 2014 körül hallottam utoljára róluk.)

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 17:44:58

@Attilajukkaja: Hát ez az!

Egy kis párt azt mond amit akar, hiszen tudja hogy úgysem lesz belőle semmi.

A politika pontosan a reklámfelület építésről és klientúra, holdudvar építésről szól mindenhol.
Valamikor réges-régen a fidesz is egy kicsi párt volt idealistákkal tele. De ahhoz hogy bármit MEGTEHESSENEK ahhoz ki kellett építeni a gazdasági-média holdudvart szívós munkával, és ebben nagyon sikeresek voltak.

Újabb formáció csak úgy kerülhet fel ha végigjárja a fidesz útját, vagy külső segítséggel. De a külső segítséggel idekerült vezetések sok jót nem hoztak az országnak -mindegy hogy nyugatiak vagy keletiek voltak-, szóval azt inkább nem kérném.

Attilajukkaja 2017.08.26. 17:45:26

@Nincs közöttünk csicska:
"Én a magam részéről tulkképp belenyugodtam, és a saját dolgommal foglalkozom."
Szóval nem érdekes, mi történik az országgal, a lényeg, hogy a te munkád rendben legyen. Sajnos a legtöbb konformista magyar hozzáállását tükrözöd. Ez van!!!!

"Szerintem nem távolodunk Európától és nem közeledünk a diktatúrához."
O.K. Miért is nem?

"Ez persze teljesen egyéni dolog, de nekem nincs demokráciadeficit érzésem, ez nem tartozik a napi problémáimhoz. Csak meg akarok élni, minnél jobban."
Mint minden más magyar. Csak téged nem érdekel, mi miért történik az országodban. Miért történik ez vagy az, egyszerűen csak engedelmeskedsz bármilyen rendszernek. Ez is egy hozzáállás.
De annyit már illene tudnod, hogy nem minden rendszer engedi meg, hogy minél jobban élj, ... vagy a gyerekeid. Vagy tévedek?

A politika főleg annyi nekem hogy választani el szoktam menni.

midnightcoder2 2017.08.26. 17:52:55

@easy mango: Nem állítom, hogy Putyin demokráciája maga a tökély, de sehol sem az. Lásd a gugli, ahol a kötelező PC-vel szintén elég kulturált módon szembemenő vezető fejlesztőt úgy rúgták ki, ahogy a Kádár-rendszerben sem tették volna, és tuti hogy sem a Microsoft, sem más nevesebb cég nem meri felvenni, mert ki merne szembeszállni az amerikai baloldallal ? Ez szerintem semmivel sem jobb mint Putyinék. Ráadásul, Putyinnál akad néhány kissé kellemetlenebb diktátor is a világegyetemben. Ott van Pl. mindjárt a Szaudi királyi család, az iszlám szélsőség egyik legfőbb anyagi motorja a világban. Az ottani "demokráciában" a nők még autót sem vezethetnek. És valahogy mégsem kerültek fel az irtandók listájára az amcsiknál.

Attilajukkaja 2017.08.26. 17:53:57

@al Dajjal:
" A Moma mióta is létezik? 3-4 éve? 1% alatti, mérhetetlen támogatottságú párt. "
Igaz, de nem ez volt a kérdés. Viszont van egy épkézláb elképzelésük, amit az emberek meg sem hallgatnak, mert a Fidesz nem engedi.

"Ha az emberek látnának benne koncepciót, beszélnének róla."
Nem is hallanak róla, mert nincs annyi adópénzük propaganda céljára, mint a Fidesznek. Orbán tesz róla, hogy ne is halljon senki a MoMa programjáról.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 18:08:45

@Attila rojtosra ******* Jukacskája:

"van egy épkézláb elképzelésük, amit az emberek meg sem hallgatnak, mert a Fidesz nem engedi."

A Fidesz nem engedi? Akkor te honnan tudsz róla, Jukacska? Vagy te nem ember vagy? Ja, nem is, csak egy Jukacska. :)

Én egy Isten háta mögötti nyugalmas kis faluban élek, de még a 60+ éves nénikéknek is van Wi-Fi-s internet-előfizetésük és tabletjük. És használják is, tájékozódnak. Gyakran magam is meglepődöm, mennyire naprakészek politikai dolgokban is.

És akkor van bőr a pofádon azt írni, hogy a Fidesz nem engedi? Nem engedi az ország legnagyobb hírportálján, az indexen?

Nem sül le a bőr a pofádról ekkora hazugásgot írni?

al Dajjal 2017.08.26. 18:09:47

@Attilajukkaja:
Ne haragudj kérlek, de ez orbitális butaság. Miért egy 1% alatti párttal foglalkozna, amikor sokkal komolyabb ellenfelek is vannak a színpadon?

"... az emberek meg sem hallgattak, mert a Fidesz nem engedi."
Mikor a híradásokban benne volt Bokros, egyetlen fideszes sem törte rám az ajtót, hogy elkapcsolja a tv-t.
"Orbán tesz róla, hogy ne is halljon senki a MoMa programjáról. "
Szórólapok? Standok aluljárókban, közlekedési csomópontokon? Az Együtt, vagy melyik fél éven keresztül kampányolt így folyamatosan az alapjövedelemért, mire belátták, hogy hülyeség.
Ha a Fidesznek tényleg ekkora hatalma lenne, hogy bárkit úgy elhallgattat, hogy még utcára kitelepülni sem tudna, ha akarna, akkor megtette volna ezt az olimpiás kezdeményezés alatt is.
A Moma azért nincs jelen, mert nem akar jelen lenni.

Nincs közöttünk csicska 2017.08.26. 18:09:57

@Attilajukkaja: Na akkor abban tudunk megegyezni, hogy nem értünk egyet.

Úgyhogy várhatóan nem is ugyanúgy szavazunk majd. Ez nem elég demokratikus?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 18:12:39

@Nincs közöttünk csicska:

Csak az a szavazás demokratikus, ahol a balliberális jelölt győz.

easy mango 2017.08.26. 18:21:00

@Kovacs Nocraft Jozsefne: annyira frappáns vagy, mint egy Tarlóspityu...legalább

Attilajukkaja 2017.08.26. 18:21:34

@al Dajjal:
"Ne haragudj kérlek, de ez orbitális butaság."
Köszönöm. Aki ezzel indít, annyit is ér.

"Miért egy 1% alatti párttal foglalkozna, amikor sokkal komolyabb ellenfelek is vannak a színpadon?"
Itt arról volt szó, hogy vannak-e jó gazdasági elképzelések. Vannak. A MoMa csak egy példa volt.

"Orbán tesz róla, hogy ne is halljon senki a MoMa programjáról. "
Szórólapok? Standok aluljárókban, közlekedési csomópontokon?"
Gondolom, ezek majd jönnek, hiszen nem minden párt teheti meg azt, hogy kampányidőn kívül is folyamatosan is teleszórja az országot a plakátjaival, hirdetéseivel az adófizetők rovására.

"Ha a Fidesznek tényleg ekkora hatalma lenne, hogy bárkit úgy elhallgattat, hogy még utcára kitelepülni sem tudna, ha akarna, akkor megtette volna ezt az olimpiás kezdeményezés alatt is."
Meg is tette! A Momentum őket is meglepte. A mai napig nem jutottak lélegzethez!

"A Moma azért nincs jelen, mert nem akar jelen lenni."
Ez is egy vélemény. :o)

Attilajukkaja 2017.08.26. 18:23:32

@Nincs közöttünk csicska:
"Na akkor abban tudunk megegyezni, hogy nem értünk egyet."
Igen.

"Úgyhogy várhatóan nem is ugyanúgy szavazunk majd. Ez nem elég demokratikus?"
De igen! És örülök, hogy eszmét cseréltünk! :o)

al Dajjal 2017.08.26. 18:36:20

@Attilajukkaja:
Igen, vállalom, hogy így megítéltelek. És ugyanígy megítéltem volna egy oltásellenest, laposföldest, chemtrailest is, csak durvábban. Nálad igyekeztem udvariasan fogalmazni, mert kulturált vitapartner vagy. Attól még a véleményem az általad írtakról ez.

Tehát Bokros, aki volt pénzügyminiszter. Aki az üzleti életben érvényesül olyan módon, hogy az ország vezetésére vonatkozó gazdasági elképzelései vannak, de nem tud lehozni pár tízezer szórólapot, azt pár tucat diákkal szétküldetni? Nem tud összeszervezni pár tucat aktivistát, akik standokkal kiállnak, s terjesztik az elképzeléseit?
Nem tud indítani 2-3 blogot, ami tényleg ingyen van, csak egy titkárnő kell, aki feltölti az aktuális anyagot? A blog.hu-ról a balos megnyilvánulások rendszeresen mennek az index címlapra. Még a nagy nyilvánosság is megvan. Még a kétfarkúak is rendszeresen teleszórják az országot plakátokkal, matricákkal. Ne mondd, hogy Bokrosnak ennyi lehetősége sincs.

Ha ezekre tényleg nincs lehetősége, akkor lehet, hogy nem is olyan jó szakember, akit érdemes meghallgatni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 18:49:57

@easy mango:

Még mindig pár nagyságrenddel frappánsabb nálad.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.26. 18:51:55

@al Dajjal:

Szerintem nem akar pénzt pazarolni eleve vesztes dolgokra. Tudja, hogy úgysincs esélyük.

Persze ilyen hozzáállással soha nem is lesz.

torró 2017.08.26. 19:13:41

Nos nem szeretnék ünneprontó lenni azokkal szemben, akik örülnek a Holland afférnak. De itt a második nagy párt vezetőjének a véleménye:
A Szabadságpárt vezetője nem hagyta szó nélkül, hogy a távozó holland nagykövet, Gajus Scheltema botrányos kijelentéseket tett a magyar kormányról. Geert Wilders ennek kapcsán a közösségi oldalán osztotta meg tömör és egyben velős véleményét:

A holland nagykövet, Gajus Scheltema egy idióta.

Nyomortelepy 2017.08.26. 19:16:34

Bruhaha, megint mellément egy poszt

A hollandok ugyanis nagyon jól megvannak Európán kívül, ha vissza nem rugdossák őket a helyükre. Hogy csak egy nem régi példát említsek, az oroszok pár éve kirúgták a Royal Dutch Shellt, vagyis femondták az olajbányászati opcióját Oroszország területén. Azóta megy a Fújputyin, meg a kisstílű csesztetések az oroszok ellen, meg mindenki ellen aki egy kicsit is gyanúsítható oroszbarátsággal

Nigériában viszont szabadon csinálhatja piszkos ügyleteit a Shell, nincs is baj az ottani roppantdemokratikus politikával (bruhaha), az euróban számolva milliárdos korrupcióval amiből a Shell is kiveszi a részét. Meg egy kisebb néirtás is belefér a gigantikus környezetszennyezés mellé prémiumként ...

Miért van az, hogy a libsik mindig annyira buzgók a legpiszkosabb idegen érdekek szolgálatában?

www.independent.co.uk/news/business/news/shells-top-bosses-knew-money-from-13bn-nigerian-oil-deal-would-go-to-convicted-money-launderer-a7676746.html

torró 2017.08.26. 19:34:05

Olaszország!
"Velence polgármestere elrendelte, hogy a rendőrök ne kockáztassanak meg több terrorcselekményt, egészen egyszerűen lőjék le azokat az embereket, akik “Allahu Akbar” -t kiáltanak.

A The Sun beszámolója szerint a rendőrök már megkapták a tűzparancsot, így ezután, ha valaki a Szent Márk téren Allah éltetését kiabálja, az életével játszik, mesterlövészek fogják ártalmatlanná tenni. Luigi Brugnaro kezdeményezését lapinformációk szerint örömmel fogadták a turistaparadicsomnak számító olaszországi városban
Erre varrjanak gombot a migránspártiak!

easy mango 2017.08.26. 19:59:41

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ezt még nem sikerült bizonyítani.

easy mango 2017.08.26. 20:02:39

@Kovacs Nocraft Jozsefne: az a szavazás demokratikus, ahol nem a nagyhangú, vérmes, házmesterek kisebbségének megvezetett véleménye győz, hanem a többség akarata érvényesül.

Budapest a kutyaszar városa 2017.08.26. 20:12:50

@Nincs közöttünk csicska: "rendes ember ex komcsik ellen szavaz" , tehát Fidesz és Kdnp ellen szavaz !

VaradiJanos 2017.08.26. 20:53:14

Zene füleimnek fájdalmas vonyításotok.

sóhegy049 2017.08.26. 21:00:55

@Nyomortelepy:
Itt libsizel, te korlátolt és Nigériázol, amit Kína meg rommáfoszt? Gratula. :-P

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.08.26. 21:01:47

Sok hazaáruló libsiblog hogy azonnal egykaptafára reagált :) leszóltak a pártból az indexnek hogy támadás :) öröm nézni a vergődéseteket

sóhegy049 2017.08.26. 21:02:13

@torró: Ez rendben is van, csak erre a szintre fel is kel ám nőni! ;-)

easy mango 2017.08.26. 21:59:22

@Budapest a kutyaszar városa: igen erre mondjuk kíváncsi lennék, hogy guglizás nélkül hányan tudnák néhány mondatban jellemezni a liberális politika jegyeit, vagy a kommunista rendszerekét. Mi jellemzi a konzervatív politikát, vagy mi határozza meg egy szocialista, esetleg nemzetiszocialista berendezkedés lényegét. Gőzük nincs szegény orbánistáknak ki kivel van és ki a kapus, mert a lényeg: "aki nem velünk az ellenünk!"

easy mango 2017.08.26. 22:02:26

@enpera: melyik pártból? A K-vonalon?
A Nemzeti Kommunikációs Hivatalból?

easy mango 2017.08.26. 22:07:44

@al Dajjal: nem hiszem, hogy ez őt annyira érdekli. Aktívabb politikai életében sem volt egy karrierista helyezkedő. Meg ehhez sokkal több pénz kell. Amit írtál az megvalósítható, csak édeskevés ebben a média-ellenszélben, ilyen tájékozottság mellett, ilyen beállítottsággal szemben.

Anti Balliberális 2017.08.26. 22:09:47

dr. Orbán Viktor miniszterelnök úr jövőre marad hivatalában és nektek bizony befellegzett. Nagyon jól van ez így.

easy mango 2017.08.26. 22:20:10

@midnightcoder2: ott van Venezuela, ahol a kormányfő épp most betonozza be magát a hatalomba örökre az alkotmánybíróság kiiktatásával, ott van Észak-Korea, nem kell részleteznem, de csak itt a közelből Fehéroroszország, vagy Törökország, Afrikát már ne is említsem. Ez nem arról szól, hogy az amcsik kit akarnak lerohanni. Nem értek egyet a tekintélyelvű rendszerekkel, mert mindig van egy súlyos hozadéka valamilyen területen. Gazdasági, jogi, kulturális, oktatási, tudomisén mi minden sínyli meg. De ami a legszomorúbb, az emberek egyénenkénti és közösségi szintű (mikro és makro) boldogulása sínyli meg. Ez a nép már rég megérdemelné, hogy a saját lábára álljon. A külpolitikai, gazdasági környezet sem volt soha kedvezőbb ehhez. De sajnos bedőlünk egy olyan rendszernek, aki félelemkeltéssel -és az arra elköltött többmilliárd közpénzzel- nyer szavazatokat a hatalma megtartására. Miközben ostoba nyilatkozataival és cselekedeteivel elszigeteli magát a világ igenis fontos, esetlegesen más szemléletű részétől.

Nyomortelepy 2017.08.26. 23:46:50

@sóhegy049:
Kína legalább nem áll ki a világ elé erkölcsi példaképként, mint a külföldön négerlövető, odahaza meg mintaliberális hollandok

bkkzol 2017.08.27. 01:06:09

@torró: Hátha a jó példa tovább terjed! A zöldhatáron, tengeren is lőni kellene az ilyen felkiáltások után... Börtönbe, bíróságra tilos lenne bevinni a koránt... muszlim hitet csoportosan gyakorolni. Minden hitszónokot kiutasítani Európából ( nem csak papíron). Másnap agitálhatna, szervezkedhetne Pakisztánban vagy Szudánban.

n3spr3ss0 2017.08.27. 07:21:00

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ezt 5-600 ezren már megtették. Orbán miatt.

midnightcoder2 2017.08.27. 07:35:22

@easy mango: Észak-Korea már évtizedek óta azzal a felkiáltással fejleszt atomfegyvert, hogy egyszer majd jól seggbelőjük vele az amcsikat. A venezuelaiak pedig egy rakás olaj tetején ülnek. Ha anno jutányos áron eladják amcsi cégeknek, akkor ők lennének a legnagyobb haverok. Lásd Szaud-Arábia, akik szintén diktátorok, ráadásul a wahabbitizmus legfőbb patrónusai.

A demokráciának nevezett dolog úgy 300 éves. Az emberiség pedig több millió.
Az idő alatt általában különféle tekintélyuralmi rendszerek alatt élt, hol jól hol kevésbé jól.

midnightcoder2 2017.08.27. 07:38:55

@easy mango: "igen erre mondjuk kíváncsi lennék, hogy guglizás nélkül hányan tudnák néhány mondatban jellemezni a liberális politika jegyeit"

Gyanítom, hogy ezzel a legtöbb honi liberális is így van. Különben rég feltűnt volna nekik, hogy az amit ők liberalizmusnak hívnak, köszönőviszonyban sincs ezzel. Lásd szólásszabadság lelkes korlátozása.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.08.27. 07:39:10

@n3spr3ss0: persze, Orbán miatt. Nem a szabad munkaerővándorlás miatt, te szerencsétlen bérrettegő fasz.

ami szabad 2017.08.27. 08:23:36

Már rég káros Magyarországnak ez a rezsim, de ezt kb. 1,5M megvezetett és vagy megvett ember nem így látja. Kb. 1,5M ember "foglyává " vált a ma már kevesebb mint 10M. Ha maradnak, akkor persze, 9M sem lesz, mert további százezrek hagyják majd el az országot. Ha megnézzük az egyenlegét ennek az elmúlt nyolcéves ámokfutásnak- az előző ámokfutás után- akkor nem igazán tudunk felmutatni egyetlen egy eredményt sem, csak a kaotikus jogszabály- cunami, az intézményesített lopás, a neo-feudalizmus múltba nézegető, ostobaság őserdője néz ránk vissza. Az egyetlen bíztató jel a költségvetési egyensúly felé tett jó lépések lehettek volna, de eximbankos átsorolással, az a kártyavár is összedőlt. A hányásküszöböt, már rég megugrották, a félelemkeltés eme nagymesterei, minden szakmában van egy mészáros lőrinc, ezáltal lényegében az egész gazdaságot is zsebre tették. Ha nem lenne migráncs-riogatás, már 1,5 ma alá fogyott volna a hívek száma, hisz itt racionális támogatók alig vannak, csak hívek. Érdemes lehet megnézni a támogatók összetételének változását is: nyolcelemis, vidéki, és nő a támogatók zöme...Budapest már rég elveszett, és a városok zömében is kikapna. ( persze ehhez egy ellenzék sem ártana...) lassan ugyanoda jutunk, mint gyurcsányi őrület idején, akárki jön, csak jobb lehet. :( Szánalmas állapotok! Ostoba, kivagyi, gőgös, tolvaj seggfejek.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.08.27. 08:32:27

@ami szabad: nem akarunk többet ballibsi terrort, ennyi. Takarodjatok Nigériába vagy bánomisénhova.

Rébusz 2017.08.27. 08:33:38

Az első mondat után abbahagytam az olvasást. Tessék már körülnézni Európában, hogy az országok miniszterelnökei miket "engednek meg maguknak". Például nem engedik be a török miniszterelnököt, hogy pattanásig feszült a helyzet Törökország és Németország illetve Ausztria között. Hogy nem engedték be anno Sólyom Lászlót Szlovákiába.. Őket nem kell elmebajosnak titulálni? De egy magyart már igen? Egy holland bármit mondhat és tehet csak azért mert holland? Ráadásul egy ilyen sötét és buta kijelentés, mehet is haza... Biztos nem az esze miatt került ebbe a pozícióba, amiben volt. Ficó kinek hiányzik? Miért szégyen a lengyelekkel való véleményazonosság? A franciák sem fogják sokáig bírni a miniszterüket. Szerintem nekünk még mindig jobb van, mint nekik. A nyugat-európai politikusok a nép érdeke ellenében cselekednek, az emberek dühösek, tehetetlenek. Szerencsére Magyarország pályaudvarai még nem úgy néznek ki, ahogyan a párizsiak. Nyugat-Európa a vesztébe rohan, mondhatnak a politikusaik bármit, a társadalom egyre megosztottabb, belső feszültségekkel terhesebb.

VaradiJanos 2017.08.27. 08:34:23

Még mindig itt vinnyog a korcs ballibant kóborkutya-falka? Hívjak egy sintért?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 08:37:45

@Nyomortelepy:

"Miért van az, hogy a libsik mindig annyira buzgók a legpiszkosabb idegen érdekek szolgálatában? "

Ezt én sem értem. Főleg azt figyelembe véve, hogy pl. a migránssimogatással igencsak maguk alatt vágják a fát.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 08:43:12

@torró:

"Velence polgármestere elrendelte, hogy a rendőrök ne kockáztassanak meg több terrorcselekményt, egészen egyszerűen lőjék le azokat az embereket, akik “Allahu Akbar” -t kiáltanak."

Felháborító, a vallásszabadság sárba tiprása.

A Korán állítólag - pén nem olvastam - megparancsolja a híveknek, hogy öljék meg a hitetleneket, vagyis minket. Tehát egy iszlámhívő csak a vallását gyakorolja, amikor bennünket lefejez, felrobbant, negkésel vagy teherautóval közénk hajt.

Ebben megakadályozni őt - sőt egyenesen ezért megölni őt - az egyik legfontosabb európai érték, a vallásszabadság lábbal tiprása.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 08:49:20

@easy mango:

"az a szavazás demokratikus, ahol nem a nagyhangú, vérmes, házmesterek kisebbségének megvezetett véleménye győz, hanem a többség akarata érvényesül."

Így bizony, kiskócsag. A szavazásra jogosultak hány százaléka NEM szavazott Orbánra? És tirátok hány szazalék NEM szavazott?

Na ugye. :) A többség akarata érvényesült, vagyis azoké, akik NEM akartak titeket.

K.O. :)

VaradiJanos 2017.08.27. 08:53:54

@Kovacs Nocraft Jozsefne: K.O. tényleg, de majd megmagyarázzák, hogy feléd lejtett a pálya, csaltál, habony találta ki, stb .... vagy simán kitörlik

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 08:56:13

@easy mango:

"ott van Venezuela, ahol a kormányfő épp most betonozza be magát a hatalomba örökre az alkotmánybíróság kiiktatásával"

Örökre? El vagy maradva egy brossúrával, odafentről már megjött az újabb direktíva:

index.hu/kulfold/2017/08/26/a_venezuelai_szocializmus_vegnapjai/

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 08:59:13

@VaradiJanos:

Nem tudom, mit szólnának egy brit vagy amerikai típusú the-winner-takes-at-all választási rendszerhez, amelyben talán 2-3 mandátumuk lenne összesen.

bumposs213 2017.08.27. 09:03:27

....olvasom a kommenteket , kevés közük van a cikkhez, nevezetesen ahhoz az állításhoz, hogy Orbán ( akár ) kivezetheti az országot az EU -ból. Szerintem meg nem . Választások előtt legfeljebb alapoz , de semmi végzetesre nincs módja , jövőre szerintem esélytelen a kétharmada , akkor meg azért nem . A sokkal sokkal nagyobb veszélyt abban látom , ha a jelenlegi ellenzék kétharmaddal győzne ( persze nem !) gyakorlatilag abszolút üres pénztárt találnának , pénz nélkül hihetetlen hamar kormányozhatatlanná válna az ország , minden hatalom , főbíró, bank-elnök, főügyész stb . változatlanul Orbánt szolgálná , talán hat hónapot sem bírna ki az új kormány . Orbánt ismerve , nem lenne ellenére zavargásokat generálni, gyorsan elérhetné, hogy visszasírják Őt és a rendszerét. Egy módon látom ezt a folyamatot megakadályozhatónak , Orbánt és további tíz meghatározó emberét azonnal le kellene tartóztatni ----addig egy árnyék vádhatóság elkészíthetné a vádiratot amely lehetővé tenné -----és az új kormány első száz napjáig nem árthatnának. Ez a véleményem .

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 09:07:16

@n3spr3ss0:

"Ezt 5-600 ezren már megtették. Orbán miatt."

Aha, a lengyelek, szlovákok, bolgárok, romános is min-mind Orbán miatt mennek Nyugatra dolgozni - a magyaroknál nagyobb arányban.:

p1.picsto.re/NWfsO.png

Nem sül le a pofádról a bőr, hogy ekkorát hazudsz?

VaradiJanos 2017.08.27. 09:09:28

@bumposs213: persze, ha nem megy ésszel, menjen erővel. Köpni kell rátok

easy mango 2017.08.27. 09:10:42

@enpera: meg a Bilderberg-csoport és a Szabadkőművesek tudom. Ott felétek szokás ez a leszólogatás.

bkkzol 2017.08.27. 09:12:51

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Egyértelmű!!! Orbán miatt van tele Nagybritania lengyelekkel olaszország románokkal....

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 09:13:14

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"A Korán állítólag - pén nem olvastam - megparancsolja a híveknek, hogy öljék meg a hitetleneket, vagyis minket. Tehát egy iszlámhívő csak a vallását gyakorolja, amikor bennünket lefejez, felrobbant, negkésel vagy teherautóval közénk hajt. "

1) Ha nem olvastad, akkor ne égesd magad!

2) A Korán semennyivel nem parancsol ilyeneket jobban, mint a Biblia.

ateistaklub.blog.hu/2016/11/13/az_agressziv_jezus

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 09:15:25

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Sőt ennek felette amaz én ellenségeimet is, kik nem akarták, hogy én ő rajtok uralkodjam, hozzátok ide, és öljétek meg előttem!" Lukács 19:27

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 09:18:05

@Rébusz: " A nyugat-európai politikusok a nép érdeke ellenében cselekednek"

a nép választotta meg őket, és válassza újra meg őket. te azt mondod hogy Nyugat-Európa több száz millió szavazója a hülye, és nem a kétmillió magyar?! Ostoba vagy.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 09:18:31

@Brendel Mátyás:

Matyika, és hány keresztény menekült robbantott, késelt, fejezett le stb. valamelyik iszlám országban?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 09:19:27

@Brendel Mátyás:

"a nép választotta meg őket, és válaSSZa újra meg őket2í

Nocsak, új sük-sük bajnokot avathatunk. :P

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 09:20:57

@midnightcoder2: "A demokráciának nevezett dolog úgy 300 éves. Az emberiség pedig több millió.
Az idő alatt általában különféle tekintélyuralmi rendszerek alatt élt, hol jól hol kevésbé jól. "

Az internet meg pár tucat éves. Előtte megvoltak az emberek nélküle is, úgyhogy te is megleszel. Miért nem takarodsz el az internetről a sok ostoba baromságoddal együtt?!

VaradiJanos 2017.08.27. 09:21:07

@Brendel Mátyás: a történelem vicce ez a muszlimszopásotok. Bár csak addig tervezitek életben hagyni őket, míg tönkre nem teszik a mi világunkat, aztán majd itt is leigázzátok őket, mint odahaza. Természetesen a többes szám nem azt jelenti, hogy azt feltételezném, hogy a magadfajta senkiházi buta állatok is a döntések résztvevői lennének, csupán hűen követitek gazdasági és véleményformáló "rabbijaitok" iránymutatásait.

easy mango 2017.08.27. 09:21:36

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ki Z a miránk pici sipesz? Írd már körül? Értsd meg kérlek -és a többi véresszájú rendpárti házmester- a demokrácia lényege nem az, hogy egy igazság van. és nincs ko. Ez a lényege, de sajnos nem értitek, mer, mint itt is, vélt, vagy valós igazságod rövidtávú érvényesülésének teleszájjal tapsolsz. Éljen a párt! Éljen orbán. Majd jól mi megmondjuk!
Értem én, hogy ez éltet, csak ez kevés. Ezt ecsetelem. A hatalom célja nem lehet elsődlegesen a hatalom megtartása.
Ezért lenne egészséges -mint az EU magországaiban- egy fejlett, klasszikus váltógazdaság. Mindenki érdeke érvényesül. De ha szerinted az az egészséges, hogy a semmiből hazánk ötödik leggazdagabb emberévé avanzsált miniszterelnök vezesse az országot tizenakárhány évig.....hát elfogadom, ez a demokrácia .... csak nem értem....hogy?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 09:23:37

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Matyika, és hány keresztény menekült robbantott, késelt, fejezett le stb. valamelyik iszlám országban? "

Hát, ha csak a legutóbbi időket nézzük, és nem azt hogy hány keresztény tett ilyet, hanem, hogy hányat öltek meg, akkor több, mint 30 ezret, te ostoba faszfej! De hát azért vagy te náci fasz, mert fingod nincs a valóságról.

ateistaklub.blog.hu/2016/09/18/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 09:27:15

@Brendel Mátyás:

"Magam nem olvastam még el szisztematikusan a Koránt elejétől végéig, de sok részt ismerek belőle"

Akkor először olvasd el, utána taníts. Avagy vakok között félszemű a király alapon okoskodsz?

"Mások pedig még szisztematikusabban összehasonlították a Koránt és a Bibliát."

Nocsak, másokra alapozol? Én is, amikor a Koránra hivatkozom. Neked szabad, nekem nem? Ki a fasznak képzeled magad?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 09:28:26

@bkkzol:

Bizony, Orbán keze messze elér. :D

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 09:32:30

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

1) Mint kiderült, én elég sokat olvastam a Koránból, te nullát. Egy büdös idézetet nem tudtál hozni belőle.

2) Én másokra hivatkoztam, de HIVATKOZTAM. Te meg csak pletykákat emlegettél.

Ostoba liba vagy.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 09:33:20

@VaradiJanos: A zagyva, ágyba vizelős rémálmaid nem érvek.

Demokrata Hungarofil 2017.08.27. 09:33:30

A holland botrányt nem a hollandok találták ki. Ők ahhoz túlzottan, hogy is mondjam, gyermekded gondolkodásúak...Akkor kik? - Kinek is adta az ominózus riportot a szerencsétlen idióta? - A 168 Tóra nevű NEZSIMA szócsőnek...NEZSIMA, 2010 óta, az itteni lerakat-kormányuk csúfos bukása óta minden követ megmozgat, hogy megbuktassa a magyarok kormányát...

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 09:35:49

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

ismétlem, a derék, keresztény elvtársaid 30 ezer muszlim civilt öltek meg háborús bűnös módszerekkel.

ateistaklub.blog.hu/2016/09/18/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

de te pár száz, statisztikailag jelentéktelen terrorista áldozat miatt fosol, mert egy ostoba liba vagy.

másrészt azt is tudjuk, hogy a derék, angol és ír keresztény elvtársadi terrorból is nagyobbat csináltak, mint a muszlimok.

infographic.statista.com/normal/chartoftheday_4093_people_killed_by_terrorist_attacks_in_western_europe_since_1970_n.jpg

de te a muszlimoktól fosol.

mert egy ostoba liba vagy.

Demokrata Hungarofil 2017.08.27. 09:37:34

A magyar kormány, a civil társadalom kormánya, FIDESZ-KDNP kormánya szabad választásokon kétszer egymás után kétharmados(!) parlamenti felhatalmazást kapott a magyar néptől. - Aki ezek után a magyar demokráciát megkérdőjelezi, az a demokrácia nyílt ellensége!

Nyomortelepy 2017.08.27. 09:39:06

@bumposs213:
Tehát egy puccsot akarnál

Jobb 5let nincs?

easy mango 2017.08.27. 09:41:13

@Brendel Mátyás: aztán ott van az ETA, a német balosok, stb. De erről nem volt plakátkampány, úgyhogy nem szupertájékozottak az ügyben. Nemzeti konzultáció sem volt erről....

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 09:43:01

@easy mango: bizony kérem, a náci "atomfizikus" nem tud semmiről, amit nem kormányplakátokon nyomtak bele az ostoba fejébe.

easy mango 2017.08.27. 09:43:47

@Kovacs Nocraft Jozsefne: hogy volt azzal a zsidózással tegnap? Olvass csak feljebb? Na ki a hazug fiam?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 09:45:13

@Kovacs Nocraft Jozsefne: te nem hivatkoztál senkire, buta liba, még azt se mondtad, hogy Bözsi néni mondta libafosztás közben, hogy a Koránban mi van írva. te csak állítottál valamit, miközben bevallottad, hogy gőzöd nincs róla.

én ismerem a Koránnak azon idézeteit, amelyek dzsihádra szólítanak, és ismerem az interpretációs vitákat is velük kapcsolatban. te meg nem ismersz semmit, te egy ostoba náci liba vagy.

easy mango 2017.08.27. 09:45:56

@Brendel Mátyás: hogy a 21. században, pártállástól függetlenül ne a kételkedés legyen az egyik szemlélet a hírekkel kapcsolatban, az számomra érthetetlen. Bármit elhisznek, ami kék fehér alapon van.

easy mango 2017.08.27. 09:49:27

@Nyomortelepy: nekem van. Visszaállitani az ügyészség szerepét, a költségvetési tanácsot, független médiát, a nemzeti bank függetlenségét, az ász szerepét, az ellenőrző szervezeteket. Hogy pl ne lehessen egy sikertelen népszavazás után teleplakátolni az országot, hogy a magyarok 98%-a ezt-meg azt akarja. Pontosabban nem akarja.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 09:49:35

@Kovacs Nocraft Jozsefne: azt se felejtsük el, hogy a kereszténység másik jelentős vallásának alapítója, Luther Márton mindjárt azzal kezdte a vallásalapítást, hogy gyakorlatilag a nácik által megvalósított pogrom programját dolgozta ki, és a végrehajtását követelte. emellett persze már Adolf Hitler előtt is üldözték a keresztények a zsidókat, volt ott bőven népirtás, de Hitler is alapozott Lutherre.

ateistaklub.blog.hu/2017/06/25/luther_a_zsidokrol

na, te mindezt elnézed, és képest pár száz halott miatt sivalkodsz, te elmebeteg?! térj már észhez, és próbáld meg mérlegelni a valódi veszélyeket te ostoba liba!

Demokrata Hungarofil 2017.08.27. 09:50:46

LIBERÁLFASIZMUS, korunk legveszélyesebb mákonya.
A liberál-fasiszta hit alaptételei:
1. Keresztény ellenesség
2. Család ellenesség
3. Nemzet ellenesség
4. Általános erkölcs ellenesség - győzzenek a minél alacsonyabb rendű, minél degeneráltabb állati ösztönök!
5. Eutanázia - Ezt már szellemi elődjük, a "másság" egyik mintapéldánya, a testi-lelki nyomorék Adolf már jóval előttük kitalálta és nagyüzemileg alkalmazta.
6. "Drog kell az embernek, hogy megélhesse szabadság szellemét!"

Demokrata Hungarofil 2017.08.27. 09:58:27

Kinek az érdekeit szolgálja a liberál-fasizmus győzelme a gójok fölött? - A nemzetközi nagytőke világ-szövetségének teljesen érthető alap érdeke, hogy minél kisebb költséggel, minél nagyobb profittal értékesíthesse termékeit és ehhez alakítsa át, idomítsa be a világ nemzeteit, hogy alapérdekeiket felismerni képtelen, butuska, összekevert, megosztott nemzetközi fogyasztói robot, biomassza legyen.

Demokrata Hungarofil 2017.08.27. 10:00:12

Holland barátaink már jóval előttünk járnak a biomasszaság felé vezető úton...Őszintén remélhetjük, hogy "előnyük" behozhatatlan számunkra...

Rébusz 2017.08.27. 10:02:29

@Brendel Mátyás: Nagyon szereted hangoztatni, hogy más milyen ostoba. Túlságosan a számok bűvöletében élsz. Ostoba az, aki azok véleményét tartja többre, akik tömeget képeznek, csak azért mert többen vannak. Tipikus birka. A többmillió választónak kb. a fele megy el átlagosan szavazni, a másik fele már a csalódott kategóriába tartozik. Nekem saját véleményem van és egyre többen lesznek azok, akiknek betelik a pohár. Van egy pár politikus Európában, akire sokan csak a külseje miatt szavaznak és legyünk őszinték, hogy a populizmus egyre inkább előretör nyugaton, ide tartozik az amerikai és a francia elnök is. A tömegekre ezzel sikerült hatniuk, mással nem. Nos én nem tartozom egy ilyen tömeghez, egy holland aktakukac véleménye az enyémet biztos nem fogja befolyásolni.

Rébusz 2017.08.27. 10:05:14

@Demokrata Hungarofil: Ohh, véletlenül nem ott robbant ki a mérgezett tojással a botrány? De.

easy mango 2017.08.27. 10:07:41

@Brendel Mátyás: a kereszténységnek volt pár nem túl dicső momentuma, ha más vallásokról volt szó. Ebben a bizniszben a magyarok piacvezetők voltak a 20. században. Még Eichmann is elismerően csettintett nyelvével 44-ben.
Kíváncsi lennék hány magyar hal meg kórházakban, mert nincs pénz kezelésre, eszközökre. Nincs arányban azzal, amennyit arra költúnk, hogy terrorizmussal riogassuk őket. És itt nem arra gondolok hogy nincs terrorizmus. Van. És védelemre is kell költeni. De nem gyűlölet kampányra, hanem egészségügyre és oktatásra.

midnightcoder2 2017.08.27. 10:10:08

@Brendel Mátyás: Akkor most nézzük a Hitler elvtárs által elpusztított 6 millió zsidó mellett azt a több tízmilliót amit a kommunisták irtottak ki. Kezdve a derék Lenin elvtárssal (kb. kétmillió), aztán a jó Sztálin elvtárssal (szintén úgy 2 millió), aztán a kínaiak a jó kis kulturális forradalommal ahol az áldozatok száma úgy 20 és 45 millió között mozog. Aztán voltak ugye a vörös khmerek szintén úgy 2 millió áldozattal, és egy rakás más gyilkosságot amit nem is számolunk Észak-Koreától Vietnamon át, stb. Ahol a baloldaliság kissé túlzottan megerősödik, ott előbb-utóbb elkezdenek növekedni a hullahegyek. Amúgy szvsz most az USA lesz a következő ilyen hely.

midnightcoder2 2017.08.27. 10:12:00

@easy mango: A magyar egészségügy kb. a gengszterváltás óta van válságban. És nem az a fő baja, hogy nincs rá pénz, az igazi baj a strukturájával van. Már rég privatizálni kellett volna az egészet, de egyik kormány sem merte ezt még felvállalni.

midnightcoder2 2017.08.27. 10:14:04

@Brendel Mátyás: " Miért nem takarodsz el az internetről a sok ostoba baromságoddal együtt?!"

Szerintem én előbb voltam a neten mint te. És gyanítom, hogy szoftverfejlesztőként picit több közöm is van hozzá mint neked. Úgy hogy, ha valakinek takarodnia kellene a netről kettőnk közül, az szerintem nem én vagyok.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 10:16:35

@Rébusz: elkezdheted relativizálni, hogy a demokratikusan megválasztott nyugat-európai politikusoknak mekkora a legitimációja, csak akkor mi Orbán legitimációja? és a sok millió európai szavazóval szembe csak a saját, egyetlen véleményedet teszed. még érveket sem teszel mellé.

te azt hiszed, hogy ezzel bárkit meghatsz?

Demokrata Hungarofil 2017.08.27. 10:21:17

Az összes emberiség-ellenes modern ideológia az ateizmus, a keresztény-ellenesség talaján nőtt ki.
1. A vörös-barna nemzeti szocializmusok áldozatainak száma, a második világháborút is beleértve kb. 150 000 000 fő!
2. A liberál-fasizmus, pontosabban az azt propagáló NEZSIMA által kirobbantott puccsok, felkelések, polgárháborúk, háborúk áldozatainak száma (első sorban az iszlám országokban) kb. 5 000 000 fő.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 10:21:43

@easy mango: így van.

1) az is hülyeség, amikor az agyatlan orbánhívők statisztikailag jelentéktelen veszély miatt fosnak, a terrorizmus miatt, miközben tucatnyi olyan halálok van, ami veszélyesebb, és ami ellen lehetne intézkedéseket hozni, például a betegségek (intézkedés az egészségügy javítása), például a közlekedési balesetek, például különféle szenvedélybetegségek (ezekről teleplakátolhatná Orbán az országot, több értelme lenne!). de mindezt nem érdekli az orbánhívő barmot, csak egy totál jelentéktelen dolog, ami tökre nem érinti, mert 0% az esélye annak, hogy terrorizmus miatt fog meghalni.

2) És igen, a terrorizmus ellen sem plakátolással lehet jól küzdeni. Abból a pénzből nagyon sok rendőri állást lehetett volna kialakítani, aminek több más előnye is lett volna.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 10:23:52

@midnightcoder2: mi köze ennek a kérdéshez? vagy pláne nekem mi közöm ezekhez? nem vagyok kommunista. ti viszont nácik vagytok, az Orbán-kormány náci. nektek több közötök van Hitlerhez, mint nekem Sztálinhoz. Én antikommunista vagyok. Én egyetlen fontos kommunista eszmét sem vallok.

easy mango 2017.08.27. 10:27:18

@midnightcoder2: egyetértek. Pedig most volt rá kétharmad meg 8 év.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 10:27:35

@midnightcoder2: "És nem az a fő baja, hogy nincs rá pénz"

de. nagyon sok ember hal meg, mivel nincs valamire pénz. például egy műtétre, egy gépre, egy eljárásra, orvosra, ápolóra, gyógyszerre, fertőtlenítésre, ételre. aztán jöhetsz a kórházban meghalt ember rokonainál a struktúraváltásos lózungoddal, úgy fognak onnan elzavarni, ahogy megérdemled, te agyhalott barom!

Orbán bizony tönkreverte az egészségügyet, és leginkább azzal, hogy pénzt vont el az egészségügyből. meg egyébként a 2008-as népuszítással is.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 10:28:37

@Demokrata Hungarofil: "Hiszem, hogy a mindenható Isten akarata szerint cselekszem, amikor a zsidóval szemben védekezem és harcolok az Úr művéért!" Adolf Hitler: Mein Kampf

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 10:30:15

@Demokrata Hungarofil:

"Hiszem, hogy a mindenható Isten akarata szerint cselekszem, amikor a zsidóval szemben védekezem és harcolok az Úr művéért!" Adolf Hitler: Mein Kampf

ateistaklub.blog.hu/2016/04/30/adolf_hitler_vallasa_a_mein_kampf_szerint

easy mango 2017.08.27. 10:32:02

@Brendel Mátyás: ezekkel nem lehet szavazatokat szerezni. Viszont az is gyalázatos hogy egy ilyen politikai gárdának az egyetlen eszköze a félelemkeltés, az egymás ellen hangolása, az állandó bizonytalanságban tartás, és a megfélemlítés. Hogy az a közbeszéd, hogy ha valakinek más véleménye van azt a taknyán kell kirángatni. És ezért lovagkereszt jár. Ha valakinek más véleménye van azt a hajánál fogva kell a földre cibálni egy fotósnak. És aki esetleg ezt soknak tartja, vagy már elfogadhatatlannak, és erre esetleg erről a véleménye van, azt kommunista. Nem felnőtt ember, nem felvilágosult személyiség, nem toleráns egyén. Csak kommunista. Kategorizálni mindig egyszerűbb, mint felfogni hogy mi a másik fél érdeke.

Demokrata Hungarofil 2017.08.27. 10:33:41

Az aljas zsidó vérvád legyen ugyanolyan közbűntény, mint amilyen a holokauszt tagadás! - 1.) Hazánk német megszállásáig a magyar kormányok Hitlernek, Európa teljhatalmú diktátorának többször megismételt követelése ellenére sem adtak ki egyetlen egy magyar állampolgárt sem! - Ezt nyugodtan vesse össze Szlovákia, Horvátország, Szerbia vagy Románia zsidókkal szemben folytatott "politikájával"! Szlovákia önként felajánlotta zsidóit Hitlernek és nagy részüket deporálta is. Románia minden külső kényszer nélkül bestiális kegyetlenséggel lemészárolt közel fél millió zsidót.
2.) A németek, a világ legjobb szervezői eltitkolták a világ elől, hogy tulajdonképpen mit is csinálnak a zsidókkal. - A kollaboráns magyar kormánytól több százezres lépcsőkben hadi munkára kértek zsidókat. - A Sztójay kormánynak 5(!) tagja tudott csak a zsidónak minősített magyar testvéreink leendő sorsáról. - Még a megyei rendőr kapitányoknak sem árulták el a titkot.

easy mango 2017.08.27. 10:36:39

@midnightcoder2: csak nem Tim Bernershez van szerencsénk?

Demokrata Hungarofil 2017.08.27. 10:37:31

Brendel - ez a korai, hatalom közelbe még nem jutott Hitler. "Egyház és állam[szerkesztés]
Német történelem során sok esetben aggasztó méretű történeteket találhatunk az egyház és az állam viszonyában. Sokszor vetődik fel, hogy az állam egyedül, és kizárólagosan akarja a német fiatalságot nevelni.

20. század Hitler elvetette (1933) "a túlvilági Istent", a vallásról mint hazugságról beszél, helyette fajelméletében kiemeli a "hős" harcias északi embert.

1931-ben a katolikus német püspökök körlevélben mondták ki, a nemzet szocializmus és a katolikus hit összeegyezhetetlen, és híveinek megtiltotta, hogy részt vegyenek ilyen jellegű mozgalmakban. Ezért Hitler a Szentszékhez fordult 1933-ban, javasolta, hogy maradjanak meg az iskolák a felekezeteknek, de cserébe követelte, hogy a papság maradjon távol a politikától. Az egyezményt július 20-án aláírták. Az eseményt úgy tálalta az állami német sajtó (Wölkischer Beobachter), hogy a konkordátum tulajdonképpen a nácizmus a Szentszék általi jóváhagyása. Vatikán ezt cáfolta és leszögezték, hogy az egyezmény kizárólagos célja a német katolikusok vallásának védelme. "A katolicizmus Németországban" témakörével foglalkozott egy 1934-ben megjelenő cikk, amelyben az elemző Meszlényi Sándor (Salzburg) arról tudósított, hogy a hitlerizmus nagyon sok ponton a katolikus egyház ellen fordult, és szakított vele. Az állam háborús céljaira kereste a fiatalságot, amelyben a katolikus hit csak akadályként jelentkezett. Jó példa erre az a kérdőív, melyet érettséginél, állás betöltésénél kellett kitölteni: "Miért nem lépett ki a katolikus egyesületből?" A hívők közösen kitalált felelete az volt, hogy "mert egyszer hűséget esküdtem, és a német férfi állja a szavát." Azonban a kívánt eredményt ez sem hozta meg.
Voltak olyan katolikusok, akik csak azért csatlakoztak a H.J. illetve az S.A. szervezetekbe, hogy ott lassan felvilágosítást indítsanak el, de spionok áldozatai lettek. Meszlényi olyan esetekről is tudósít, hogy egy pap gyűléseit gumibotokkal verték szét, illetve egy fiatalember akit szüleik kitagadtak, mert nem lépett be az S.A. szervezetbe.[3] Ezután évről évre a katolikusok felszámolására törekedett Hitler. Joseph Goebbels utasításai szerint betiltotta a katolikus lapokat. Fokozatosan megszüntetett 15 ezer felekezeti iskolát. Feloszlatta a vallási egyesületeket, vagyonukat lefoglalta. Papok és apácák ellen deviza bűncselekményekre hivatkozva perbe fogták őket. Az Ószövetség és Pál levelei ellen támadó kritikák jelentek meg. A Szentszék hiába tiltakozott három év alatt 34 alkalommal jegyzékben. Az zsidókat menekítették a német püspökök a tengerentúlra. Az embertelenség ellen küzdő papságot a Gestapo kivégeztette.[4]" /Wiki/

easy mango 2017.08.27. 10:40:13

@Demokrata Hungarofil: casus belli. Első- második zsidótörvény. Értem én, hogy szeretnéd elfelejteni, meg relativizálni. A magyar lakosság, kormány, állam vastagon benne volt. Tele van a levéltár olyan feljelentésekkel, amit ugyan ilyen házmesterek, mint ti írtak a kormánynak arról beszámolva hogy a szomszédjának milyen zongorája van, milyen festménye van, hol rejtegeted a jegygyűrűjét, csak azért hogy megkaparinthassa. Kizsákmányolása, elüldözhessek, majd megszerezhesse mindazt ami az övé. Lakás, szőrme, bunda, pénz, vagyon nem számított, a lényeg hogy zsidóé és vegyük el!

easy mango 2017.08.27. 10:40:50

@easy mango: na jó ezt a szövegfelismerő diktálás befejezem. Össze-vissza ír

Demokrata Hungarofil 2017.08.27. 10:43:04

Az egészségügy forrásainak kivonása Al Fletó maszopnyik kormányainak idején kezdődött és folytatódott:

Weborvos 2006.10.11. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete megdöbbenéssel értesült a kormány által a mai napon hozott döntésről, a gyógyszerforgalmazás akár 20%-os "megadóztatásáról".

"Ilyen példátlan mértékű elvonás ellehetetleníti az innovatív vállalatok hazai képviseleteinek működését, akik Európában a legalacsonyabb árszinten hozzák be gyógyszereiket.
Ilyen körülmények között nem látjuk lehetségesnek az eddig megszokott színvonalú gyógyszerellátás biztosítását.
Az a lemaradás, amely az utóbbi években a magyar betegek és uniós társaik kezelési lehetőségei között csökkenő tendenciát mutatott, ismét növekedni fog. A legújabb terápiákat és a gyógyintézeteket nagyban segítő kutatásokat a vállalatok nem lesznek képesek Magyarországra is elhozni.

Az Innovatív Gyógyszergyártók 2004-ben 23 milliárd Ft adó és járulékot fizettek be, 5 milliárd Ft-ot költöttek kutatás-fejlesztésre Magyarországon, 3 ezer főt foglalkoztatnak. A további elvonások a normális működést, a foglalkoztatást veszélyeztetik."

Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete"

Demokrata Hungarofil 2017.08.27. 10:44:16

Brendelnek: "Székely Tamás: a 30 milliárd forintos elvonás még elviselhető
Portfolio 2009. március 11., 11:17

A harmincmilliárd forint értékű elvonás az egészségügyből Székely Tamás egészségügyi miniszter szerint még elviselhető. Az egészségügyi tárca vezetője a Népszabadságnak adott interjújában kiemelte, hogy a tervezett intézkedések zöme a rendszerben lévő tartalékokat fogja meg.

Az elvonás nem jó hír, de senki nem gondolhatta, hogy miközben a válság átírja a makrogazdasági számokat, jelentős foglalkoztatáscsökkenés várható, azaz olvad a járulékfizetői réteg, akkor az egyensúlyi intézkedésekből kimaradhat az ágazat - mondta el a Népszabadságnak Székely Tamás, aki egyúttal hozzátette, hogy az egészségbiztosítási alap bevételi oldalán két és fél százalékos hiány várható."

VaradiJanos 2017.08.27. 10:44:26

@easy mango: ismerős? Fizessenek a gazdagok!

Demokrata Hungarofil 2017.08.27. 10:47:43

Brendelnek: "Az eltitkolt hiány

Könyvének első érdekes megállapítása alapján akár koronatanú is lehetne a költségvetési adatok meghamisítása miatt indított eljárásban egykori főnöke, Gyurcsány Ferenc ellen. Azt állítja ugyanis, hogy a valós számokat a 2006-os második forduló utáni napon "a győztes párt frakcióvezetője, Lendvai Ildikó, reggel nyolckor tudta meg a miniszterelnöktől. Őt kilenckor követte (a miniszterelnöknél, majd rosszullétben) a koalíciós partner pártelnöke, Kuncze." Állításának igazolására egy jegyzőkönyvet idéz, amit az SZDSZ koalíciós delegációja rögzített néhány nappal később: "A Pénzügyminisztérium félrevezette a frakciókat, nem tárta fel a reális helyzetet."

Gyurcsány levegőnek nézte Molnárt
Hamar kiderült, hogy a legnagyobb elvonások az egészségügyben lesznek, Molnár Lajos megnyugtatta a szocialistákat, a reformhoz nem kell pénz, sőt megtakarításokkal jár majd. Az eskütétele utáni első személyes találkozóján Gyurcsánnyal néhány nőgyógyász letartóztatása is felvetődik ötletként, hogy megfélemlítsék az orvosokat, és letörjék a megszorítások miatti ellenállást."

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 10:47:46

@Brendel Mátyás:

"1) Mint kiderült, én elég sokat olvastam a Koránból, te nullát. Egy büdös idézetet nem tudtál hozni belőle."

Nem derült ki. Csak az derült ki, hogy valahonnan idézeteket másoltál ki. Ezt én is megtehettem volna, de minek?

"2) Én másokra hivatkoztam, de HIVATKOZTAM. Te meg csak pletykákat emlegettél."

Én nem is posztot írtam, csak kommentet. De ha ez fáj neked, íme:

Robert Spencer: The Politically Incorrect Guide to Islam

Innen számtalan idézetet vehettem volna, ha méltattalak volna arra, hogy a minimálisnál több időt fordítsak rád. De nem érsz annyit.

"Ostoba liba vagy."

Már megint a személyeskedés mint ultima ratio. Milyen jellemző rátok libsikre.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 10:49:07

@Demokrata Hungarofil: ez nem cáfolja azt, hogy Hitler istenhívő volt, amit én számos idézettel igazoltam. te meg csak mellébeszélsz.

Egyébként meg a katolikus egyház igencsak jól összejátszott a nácikkal:

www.badnewsaboutchristianity.com/pics_03/salutes.jpg

www.badnewsaboutchristianity.com/pics_03/salutes_02.jpg

www.badnewsaboutchristianity.com/pics_03/salutes_.jpg

www.badnewsaboutchristianity.com/pics_03/spanish_02.jpg

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 10:56:32

@Demokrata Hungarofil: itt van egy ábra arról, hogy a költségvetés hány százaléka megy az egészségügyre. 2010 óta ez az összeg abszolút értékben stagnál, viszont ha az egész költségvetést nézzük, akkor egyre kevesebb.

ez a tény. ehhez képest az, amit te a részletekről írogatsz, az csak a részletek.

tenytar.hu/sites/default/files/images/abra3.png

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 10:58:26

@Brendel Mátyás:

"ismétlem, a derék, keresztény elvtársaid 30 ezer muszlim civilt öltek meg háborús bűnös módszerekkel."

Csak a törökök hány keresztény magyart öltek meg 150 év alatt háborús bűnös módszerekkel?

"de te pár száz, statisztikailag jelentéktelen terrorista áldozat miatt fosol, mert egy ostoba liba vagy."

Sztálin mondta, hogy egy ember halála tragédia, milliók halála statisztika. Látom, odaadó követője vagy Sztálinnak.

Mellesleg mondd az áldozatok hozzátartozóinak, hogy a szeretteik halála jelentéktelen.

"másrészt azt is tudjuk, hogy a derék, angol és ír keresztény elvtársadi terrorból is nagyobbat csináltak, mint a muszlimok."

Épp ezért nem kellene még több terroristát és terrprista-palántát importálni. Van - vagy inkább már csak volt - belőlük itthon is elég, nem kell az import.

Te idióta barom, ha ég a házad, akkor te még benzint locsolsz rá?

"de te a muszlimoktól fosol."

Inkább fosok tőlük és olyan kormányra szavazok, amelyik távol tartja őket, mint hogy hagyjam, hogy Magyar Kalifátust csináljanak a hazámból. Épp elég lesz majd 20-30 év múlva boldogulnunk a Németországból és egyéb nyugat-európai országokból hozzánk özönlő fehér menekültekkel.

"mert egy ostoba liba vagy."

Inkább ostoba vagyok, mint halott.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 11:02:49

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Nem derült ki."

De kiderült, bevallottad.

" Csak az derült ki, hogy valahonnan idézeteket másoltál ki. Ezt én is megtehettem volna, de minek?"

Én a Koránból másoltam ki idézeteket. Ez azt bizonyítja, hogy minimum ezeket az idézeteket elolvastam. Te ezt nem tetted meg. Tény. Hogy minek? Nem magyarázom, de tény, hogy lusta voltál hozzá, és pontosan ez volt a kérdés.

"Én nem is posztot írtam, csak kommentet."

Nekem mindegy, hogy mit írsz, a délutáni foglalkoztatáson hallott pletykáid nem érvek a pontos, utánajárható hivatkozáshoz képest.

"Robert Spencer: The Politically Incorrect Guide to Islam

Innen számtalan idézetet vehettem volna"

A "volna" nem érv.

"Már megint a személyeskedés mint ultima ratio."

Nem ultima ratio, hanem kiegészítés.

Az ultima ratio az, hogy a Koránból egy büdös idézetet sem tudtál felhozni igazolásképpen, és az én idézeteimet a Bibliából nem tudtad cáfolni. A kereszténység népirtásait sem, amihez képest az iszlám terrorizmus eltörpül. És azt sem, hogy még a keresztény terrorizmus is nagyobb volt Európában, mint az iszlám terrorizmus most.

Egy büdös érved nincs, csak "volna"...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 11:03:58

@Brendel Mátyás:

"ti viszont nácik vagytok, az Orbán-kormány náci. "

Na, csak kijátszottad a náci kártyát:

wiki.szkeptikus.hu/wiki/N%C3%A1ci_k%C3%A1rtya

Demokrata Hungarofil 2017.08.27. 11:11:22

@easy mango: - Hitler és a Harmadik Birodalom felemelkedésével párhuzamosan szaporodtak a zsidótörvények a zsidók által leginkább elárasztott kelet-Európában. (Nyugat-Európából még a középkorban kiüldözték a többségüket.) - Lengyelországban, Szlovákiában, Horvátországban, Szerbiában, Romániában is hoztak zsidókra vonatkozó törvényeket. - A Trianonban Franciaország által halálra ítélt Magyarország ellen a Kisantant államok összehangolt vámháborút folytattak, meg akartak fojtani bennünket. - Németország volt hajlandó megvenni termékeinket, ezért vele a külker forgalmunk 1938-ra megközelítette az 50%-ot(!) - Ez teljes, gazdasági-politikai kiszolgáltatottságot jelentett. Ráadásul Kisantanték is egymással versengve keresték Hitler kegyeit. - Tehát elmondható, hogy a magyar országgyűlés nem valami zsidó gyűlöletből, hanem a súlyosbodó európai válság helyzethez való kényszerű alkalmazkodásból hoztak zsidókra vonatkozó törvényeket, melyek kezdetben csak áttérésre ösztönöztek, majd a Harmadik Birodalom térnyerésével párhuzamosan súlyosbodtak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 11:13:27

@Brendel Mátyás:

"Ez azt bizonyítja, hogy minimum ezeket az idézeteket elolvastam. Te ezt nem tetted meg. "

Aha. Szóval ha nem idézek a Félkegyelműből, akkor nem is olvastam, mi? Vicces érvelés. Egy könyv elolvasását az igazolja, hogy idézek belőle. Meg vagy te húzatva.

"Nekem mindegy, hogy mit írsz, a délutáni foglalkoztatáson hallott pletykáid nem érvek a pontos, utánajárható hivatkozáshoz képest."

Matyika, nem érsz te annyit, hogy ennyi időt pazaroljak rád. Inkább matyizzál otthon.

"Az ultima ratio az, hogy a Koránból egy büdös idézetet sem tudtál felhozni igazolásképpen, és az én idézeteimet a Bibliából nem tudtad cáfolni."

Nem akartam annyi időt rád szánni. Nem érsz te annyit, Matyika.

"A kereszténység népirtásait sem"

A keresztes hadjáratok nem népirtás voltak.

"amihez képest az iszlám terrorizmus eltörpül."

Almát körtéhez. Pl. a kurdok elleni genocídiumot is keresztények követték el, mi?

"Egy büdös érved nincs, csak "volna"..."

Csak szeretnéd.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 11:13:41

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Csak a törökök hány keresztény magyart öltek meg 150 év alatt háborús bűnös módszerekkel?"

Ha odáig megyünk vissza a történelemben, akkor hamar kiderül, hogy a keresztényeknél a háborúk során több embert egyetlen vallás sem ölt meg. A 30 éves vallásháború során például keresztények és protestánsok addig öldökölték egymást, hogy Németország 40%-át kiirtották.

en.wikipedia.org/wiki/Thirty_Years%27_War#Casualties_and_disease

Aztán jönnek a gyarmatosítások, ezek során annyi embert irtottak ki a "derék" keresztényeid, hogy a muszlimok ilyenről nem is álmodozhatnának.

De egyébként napjainkban is, sokszorosan több civil embert öltek meg az amerikai és orosz gépek Szíriában és Irakban, mint amennyit a terroristák Európában.

"Sztálin mondta, hogy egy ember halála tragédia, milliók halála statisztika. Látom, odaadó követője vagy Sztálinnak."

Te meg látom, Hitlernek, mert te a több ember halála miatt nem nyavalyogsz, hanem a kevés miatt. Te elmebeteg vagy.

"Mellesleg mondd az áldozatok hozzátartozóinak, hogy a szeretteik halála jelentéktelen."

Mondd a bosnyák áldozatok hozzátartozóinak, hogy a kereszténység a béke vallása, te barom! A te esetedben sokkal több áldozatról beszélünk! te sokkal több áldozatot ignorálsz, te elmebeteg!

"Épp ezért nem kellene még több terroristát és terrprista-palántát importálni. Van - vagy inkább már csak volt - belőlük itthon is elég, nem kell az import."

Ostoba vagy.

1) Vagy azt mondod, hogy minden terrorizmussal kapcsolatos népet és ideológiát deportálni kell Európából. Akkor kifelé minden írrel, szerbbel és kereszténnyel Európából! De ha egy kicsit általánosítunk, akkor a németeket is deportálni kell a nácik miatt, és a magyarokat is deportálni kell a holokauszt miatt.

2) Vagy értelmes ember módjára tartózkodsz a kollektív büntetéstől, akkor meg nem utasítunk ki népeket és vallásokat Európából.

"Te idióta barom, ha ég a házad, akkor te még benzint locsolsz rá?"

Te idióta barom, ha ég a házad, akkor te azzal foglalkozol, hogy el kéne zárni a vízcsapot?! Mert ezt csinálod. A kicsi problémák miatt fosol, a nagyokat ignorálod.

"Inkább fosok tőlük és olyan kormányra szavazok, amelyik távol tartja őket, mint hogy hagyjam, hogy Magyar Kalifátust csináljanak a hazámból. Épp elég lesz majd 20-30 év múlva boldogulnunk a Németországból és egyéb nyugat-európai országokból hozzánk özönlő fehér menekültekkel."

Az ágyba vizelős rémálmaid nem érvek.

""mert egy ostoba liba vagy."
Inkább ostoba vagyok, mint halott. "

Halott leszel. Egy náci fog megerőszakolni, és megfojtani. ennek több esélye van, mint amitől fosol.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 11:14:34

@Kovacs Nocraft Jozsefne: a nácikat nácinak nevezni nem érvelési hiba. és nem náci kártya.

easy mango 2017.08.27. 11:15:09

@Demokrata Hungarofil: magyarország volt az első, aki zsidótörvényeket vezetett be. Bőven megelőzte németországot. Nem német nyomásra történt mindez, hanem azért mert az aktuális elit nem akart, vagy tudott ellene tenni. Vagy nyíltan támogatta. Tanulj történelmet, sokat segít világlátásod szélesítésén. És ez ndm azt jelenti, hogy most gyorsan megnézed a neten.

easy mango 2017.08.27. 11:18:15

@Kovacs Nocraft Jozsefne: hagyd már ezt a wikizést, meg guglizást. Te is azóta vagy tájékozott mióta bevezették végre oda hozzá tok vidékre és a netet. Gyerekszobád meg nem volt, a szüleid sem tanítottak neked értékrendet, az iskolában meg valami másra figyeltél. Veszett fejsze nyele.
Összefüggéseiben nem érted a dolgokat. Csak a lózungokat nyomod amit te is hallasz. Önálló véleményed felszínes, a netről hirtelen megtalált adatokkal támogatod.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 11:18:46

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Szóval ha nem idézek a Félkegyelműből, akkor nem is olvastam, mi? Vicces érvelés. Egy könyv elolvasását az igazolja, hogy idézek belőle. Meg vagy te húzatva."

1) Bevallottad, hogy nem olvastad, te elmebeteg!
2) Ha nem idézel, akkor 0 érved van.

Az, hogy állítgatsz valamit a Koránból, miközben egy büdös iézettel sem tudod igazolni, az nem érv. Ennyi erővel én is jöhetnék azzal, hogy Orbánék titokban a parlamentben muszlim nőket erőszakoló orgiákat rendeznek.

"Matyika, nem érsz te annyit, hogy ennyi időt pazaroljak rád. Inkább matyizzál otthon."

Én örülnék neki, te ostoba liba, ha nem pazarolnád az időd arra, hogy ostobaságokat irkálsz ide, de sajnos pazarlod.
"Nem akartam annyi időt rád szánni. Nem érsz te annyit, Matyika."

A hülyeségre szánsz időt, az érvelésre nem.

""A kereszténység népirtásait sem"
A keresztes hadjáratok nem népirtás voltak."

A boszniai háborúról beszéltem, te ostoba liba!

Egyébként keresztes hadjáratokban a "derék" keresztényeid nemcsak népet irtottak, de még kannibalizmust is elkövettek.

en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Ma%27arra#Cannibalism

"amihez képest az iszlám terrorizmus eltörpül."

Almát körtéhez. Pl. a kurdok elleni genocídiumot is keresztények követték el, mi?

"Egy büdös érved nincs, csak "volna"..."

Csak szeretnéd.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 11:19:08

@Brendel Mátyás:

"A 30 éves vallásháború során"

Ja, hogy te a 30 éves háborút vallásháborúnak tartod?

Sorry, nincs több kérdésem.

"a nácikat nácinak nevezni nem érvelési hiba. és nem náci kártya."

De, pontosan az.

midnightcoder2 2017.08.27. 11:24:45

@Brendel Mátyás: A rendszerrel alapvetően az a baj, hogy nem magáncégek vannak, hanem szocialista nagyvállalatok, ahol a kliens - azaz a beteg - nagyjából huszadrangú kérdés. Az, hogy a helység nincs normálisan kifestve, kitakarítva, hogy az egész úgy néz ki mint egy másodosztályú horrorfilm, az elsősorban nem pénz kérdés, hanem odafigyelés. Egy kifestés vagy pláne egy alapos takarítás nem egy CT ára.

A 2008-as Hordágy Ágica féle magánegészségpénztár pedig csak egy újabb pénzszivattyú lett volna, amivel a TB pénzét szép nagy üvegpalotákká, hivatali autókká, miniszoknyás titkárnénikké lehetett volna konvertálni. Ahhoz, hogy a dolog működőképes legyen, a kasszákat valódi versenyhelyzetbe kellett volna hozni, ami egyrészt nem is igazán lett volna lehetséges, másrészt a törekvés is épp az ellenkezőre volt meg: egyrészt korlátozták volna a befizetett minimumot, másrészt területi alapon határozták meg, hogy ki hova tartozzon, ahelyett hogy területi átfedésben lévő, egymással harcoló egészségpénztárakat hoztak volna létre. De a legfőbb probléma az egésszel az, hogy az egészségügybe általában az fizet be aki fiatal, és az vesz ki belőle, aki idősebb. Így a fiatal nem igazán érdekelt abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtó EP-ben legyen benne, hanem inkább a legolcsóbb éri meg neki.

A szociknak - vagy bárki másnak - inkább magukat az intézményeket kellett volna magánkézbe tenni, és ezeknek az intézményeknek kellene harcolni a TB pénzéért - azaz a betegekért. Persze ehhez az is kellene, hogy a TB oldaláról kifizessék a kezelések tényleges költségét, és az is, hogy a TB rendesen ellenőrizze, hogy valóban megtörténik-e a kezelés amit kiszámláznak, illetve hogy tényleg szükség volt-e rá.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 11:27:24

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Ja, hogy te a 30 éves háborút vallásháborúnak tartod? "

Igen. A magja a katolikus-protestáns ellentét volt. Az egyik oldalon emiatt többnyire protestáns államok voltak, a másikon katolikusok.

en.wikipedia.org/wiki/Thirty_Years%27_War#Origins_of_the_war

A háborút lezáró vesztfáliai-béke egyik fontos pontja is a vallásszabadság volt.

Mindenesetre a 30 éves háborúnak több köze van a valláshoz, mint a törökök hódító háborúinak, amit mindenki ellen vívtak a birodalmuk növelése érdekében. Muszlimok ellen is.

""a nácikat nácinak nevezni nem érvelési hiba. és nem náci kártya."

De, pontosan az. "

Értem, tehát szerinted Adolf Hitler nem volt náci.

Nincs több kérdésem.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 11:27:47

@easy mango:

"Te is azóta vagy tájékozott mióta bevezették végre oda hozzá tok vidékre és a netet. "

Kiskócsag, nekem már akkor volt 10 megabites internet-hozzáférésem, amikor az ország 99%-a modemezett. Viszonyításképp: akkor a Schönherzben is csak 10 Mb/s volt a max. Akkor te még azt sem tudtad, mi az internet.

"hagyd már ezt a wikizést, meg guglizást. "

Bocs, de a sok szöveg beírása helyett inkább linkelek. Ha nem tetszik, akkor az a te bajod.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 11:29:05

@midnightcoder2: "A rendszerrel alapvetően az a baj, hogy nem magáncégek vannak, hanem szocialista nagyvállalatok, ahol a kliens - azaz a beteg - nagyjából huszadrangú kérdés. "

És ez pontosan azért van, mert 2008-ban a Fidesz szabotálta ennek átalakítását, és azóta sem csinált semmit.

Köszönjük, nagy öngólt lőttél!

midnightcoder2 2017.08.27. 11:30:23

@easy mango: "magyarország volt az első, aki zsidótörvényeket vezetett be. Bőven megelőzte németországot."

Ez tény. Ugyanakkor nálunk a német megszállás előtt egyetlen hazai zsidót nem végeztek ki faji alapon, szemben Pl. azokkal a szomszéd országokkal akik még fizettek is Hitleréknek a zsidók megsemmisítéséért. Nálunk pont azért van akkora hiszti a téma körül, mert a gonosz Horthyéknak köszönhetően akadtak bőven túlélők. A szomszédban meg nemigen maradt aki reklamáljon az ősökkel történtek miatt. Ráadásul a mindenkori magyar baloldal Rákositól Kádáron át Gyurcsányékig a Horthy rendszer bűneivel próbálta legitimálni a saját disznóságait, ezért aztán próbálta az "ördögöt" minél feketébbre festeni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 11:32:02

@Brendel Mátyás:

Matyika, az megvan, hogy nem a Fidesz, hanem a szavazók "szabotálták"? Már ha eleve szabotázsnak nevezhető.

midnightcoder2 2017.08.27. 11:32:04

@Brendel Mátyás: A szocik egyetlen másodpercig sem akartak magukhoz az intézményekhez nyúlni. Ők csak a TB kasszát akarták privatizálni. Ráadásul elég faramuci módon. Nem véletlenül szállt ki az SZDSZ a koalícióból a terv bukása után: nem kicsit voltak csalódottak amikor odalett a zsákmány.

easy mango 2017.08.27. 11:34:57

@Kovacs Nocraft Jozsefne: talán nem cybercraftot kellett volna játszani csak, hanem tanulni is. sejthettem volna, hogy egy bme-s kockafasszal van dolgunk....volt soundblaster hangkártyád is. Naggggyon menő lehettél. Kár, hogy nem sikerült ebben a dicső alma materben megfelelő világlátást felszedned, és mostanra egy megkeseredett, haszontalan, kártékony fotelnáci vagy.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 11:35:03

@Kovacs Nocraft Jozsefne: az megvan, hogy a népszavazás kérdését a Fidesz terjesztette be? tehát a Fidesz szabotálta. nyilván a nép is, de a Fidesz is. érted, kis húgyagyúkám?!

easy mango 2017.08.27. 11:38:03

@midnightcoder2: súlyosan tévedsz. Nem járhattak iskolába, korlátozták a betölthető pozíciók számát, nem lehetett vagyonuk, stb. A vallások nem keveredhettek, hány család mehetett tönkre? Végül is kiforgatni valakit a vagyonából, az életéből az nem geciség, csak ha megölöd. Igazad van....ja nem

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 11:38:58

@Brendel Mátyás:

Szarfaszúkám, a nép megkérdezése egy maximálisan demokratikus eljárás, nem szabotázs. Nem tetszik a demokrácia? Mehetsz ám Észak-Koreába is az elvtársaidhoz.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 11:41:43

@midnightcoder2:

"A szocik egyetlen másodpercig sem akartak magukhoz az intézményekhez nyúlni. Ők csak a TB kasszát akarták privatizálni."

1) Többféle terv volt, és végül a legkevesebb privatizációt magában foglaló tervet valósították meg. de az ostoba Fidesz még ezt is elszabotálta.

2) Ha megfigyeled, akkor valójában magánrendelők nyitását ma is lehetővé teszi a törvény. Vannak magánrendelők, magánkórházak, magánorvosok. Ami nincs, az pontosan az, hogy a biztosításoddal elmehess ezekbe az intézményekbe, hanem külön kell fizetni.

3) Minőségbiztosítási szempontból egyébként a biztosító kontrollja egy nagyon fontos szempont. Ugyanis ha mondjuk egy kórház nem figyel oda bizonyos dolgokra, ami a betegnek fontos, akkor a beteg a biztosítóján keresztül tud ezzel valamit tenni, és tud akár biztosítót is váltani. A biztosítókkal már van némi verseny. Ez már több, mint a semmi.

De az ostoba Fideszed még ezt a részleges privatizálást is elutasította, és azóta is az van, amit az ostoba Fideszed csinál/nem csinál. Azóta sem csinált semmit az ostoba Fideszed. Az ostoba Fideszed miatt nincs semmiféle kontroll, és minőség a magyar egészségügyben, te elmebeteg, orbánszopóroller!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 11:41:52

@easy mango:

"ebben a dicső alma materben"

Te kis impotens buzi, savanyú a szőlő, hogy téged nem vettek fel? Vagy kibuktál?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 11:42:49

@Kovacs Nocraft Jozsefne: abszolút demokratikus, csak a hülye Fidesznyikes elvtársad jött azzal, hogy az a baj, amit pontosan a Fidesznek köszönhetünk. felfogod, nácikurva?!

easy mango 2017.08.27. 11:44:33

@Kovacs Nocraft Jozsefne: az. Csak olyan népszavazás után, ami el sem éri az érvényességi küszöböt azt mondani az EP-ben, hogy a nép 98%-a felhatalmazott, hogy ezt-meg azt tegyem, hát mit is tehetnék.....na az ferdítés és a demokrácia inflálása.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 11:44:49

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

szóval meg lehet kérdezni a népet arról, hogy akarna-e ingyen sört, de ha a Fidesz kezdeményezi ezt, akkor utána 9 évvel ne az ostoba Fidesznyikes barom jöjjön már azzal, hogy az a baj, hogy ingyen van a sör! mert ezzel bevallja azt, hogy a Fidesz baromságot kezdeményezett!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 11:46:34

@Brendel Mátyás:

Értelek, szóval az a bajotok a demokráciával, hogy a nép nem mindig a szátok íze szerint szavaz.

Sebaj, költözz Észak-Koreába, ott a népi demokratikus rendszerben biztosítva van, hogy a nép 100%-os arányban a Kedves Vezető kedvére szavaz.

easy mango 2017.08.27. 11:47:07

@Kovacs Nocraft Jozsefne: nem felvételiztem oda, bár biztos jót tett volna neked, ha hozzám hasonló emberek vesznek körül és nem csak alkesz, kisstílű gépészek akik a kegyelemkettesért indultak az ezresből hajnalonta vizsgázni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 11:47:36

@Brendel Mátyás:

Esetleg le lehet váltani a népet, ahogy az most Németországban történik.

easy mango 2017.08.27. 11:48:02

@Kovacs Nocraft Jozsefne: csúnyán szétesik az érvelésed végül mindig.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 11:49:12

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "a nép nem mindig a szátok íze szerint szavaz. "

A Fidesznyikes kollégádnak volt ez a baja. ő hozta fel.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 11:51:42

@easy mango:

Ennek mi köze a vizitdíjas népszavazáshoz? Ne terelj, te idióta.

"nem felvételiztem oda"

Ja, nem volt elég a pontszámod!

"nem csak alkesz, kisstílű gépészek akik a kegyelemkettesért indultak az ezresből hajnalonta vizsgázni."

Te meg, gondolom, jól elvoltál a büfé-ruhatár szakon. :D

@Brendel Mátyás:

Miért is ne lehetne ingyen a sör? Ujjé!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 11:52:35

@easy mango:

"csúnyán szétesik az érvelésed végül mindig."

Csak nem érted, impotens buzikám.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 11:52:50

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"az a bajotok a demokráciával, hogy a nép nem mindig a szátok íze szerint szavaz. "

btw. a Fidesznek a vasárnapi boltbezáráskor is ez volt a baja, el is szabotálta a népszavazást, majd gyorsan visszacsinálta a törvényt

A Fidesznek az olimpiával kapcsolatban is ez volt a baja, el is szabotálta a népszavazást, majd gyorsan visszalépett az olimpiától. de azért utána még sokáig püfögtek a Fideszes politikusok, hogy milyen hülye a nép.

az MSZP nem szabotálta el a népszavazást, megtartották, aztán engedelmeskedtek a nép szavának, bármilyen hülyeség is volt.

ezek után csak az a pofátlanság, amikor a Fideszes elvtársad itt azzal jön, hogy pontosan az a baj az egészségüggyel, amit akkor elszabotáltak.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 11:54:47

@Kovacs Nocraft Jozsefne: látom, miközben érveknek utánanézni továbbra is lusta vagy, ostobaságokat írogatni továbbra is van időd.

muszlim-keresztény fronton eléggé dugába dőltél, te kis nácikurva!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 11:55:44

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Miért is ne lehetne ingyen a sör? Ujjé! "

beszéld meg a Fideszes kórtársaddal, szerinte nem jó ötlet!

easy mango 2017.08.27. 11:59:06

@Kovacs Nocraft Jozsefne: hű most szénné paráztam magam metsző inteligenciád láttán. Lehet megondolom magam és már nem is zavar a demokrácia csorbítása, az ország szétlopása, a szellemi szint zuhanása. Most, hogy megismertelek -és dicsőséges múltadat is- úgy érzem rosszul láttam mindent eddig és most eljött a kánaán, csak én azt sem érdemlem meg, hogy észrevegyem.
Annyira fogok röhögni amikor 15 év múlva egy szíriai bevándorló nővérke fogja feldugni a pöcsödbe a katétert a kórházban, mert nővér addigra már nem lesz.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 11:59:42

@midnightcoder2:

1) azt mondtad, hogy az egészségügy baja, hogy nincs privatizálva.

2) A privatizációt legalább részlegesen az MSZP-SZDSZ kezdeményezte, a Fidesz szabotálta

3) Ha esetleg azt mondanád, hogy nem úgy kellett volna privatizálni, hanem máshogy, akkor a Fidesznek azóta is volt 9 éve, hogy emígy csinálja, de csináltak egy nagy szart.

Úgyhogy ebből csak egy dolgot lehet logikusan levonni: a te premisszádból csak az vezethető le, hogy a Fidesz a fő felelős a szar egészségügyért.

Demokrata Hungarofil 2017.08.27. 11:59:43

@easy mango: Szokásos NEZSIMA-KGB vérvád a magyarok ellen, amit itt említ. - Ezzel szemben a mo-i numerus clausus nem is említi a zsidót! Hogy lehetne zsidótörvénynek nevezni? - Minden népfaj számának megfelelő arányú eséllyel tanulhatott egyetemen a magyar állam pénzén. Ezt tisztességes ember nem kifogásolhatja. - Egyébként hasonló rendelkezések voltak a fontosabb USA egyetemeken is egésze a XX. század közepéig. Lengyelország is vezetett be hasonló törvényt, stb... Oroszországban ill. Szovjet-Oroszországban pedig 1887-től 1991-ig Szovjet-Oroszország megszűnéséig, tehát 104(!) éven keresztül folyamatosan voltak érvényben ilyen törvények, ami ellen érdekes módon NEZSIMA sohasem tiltakozott!

midnightcoder2 2017.08.27. 11:59:48

@Brendel Mátyás: "Többféle terv volt, és végül a legkevesebb privatizációt magában foglaló tervet valósították meg."

Magyarul azt, amit én mondtam.

"Ami nincs, az pontosan az, hogy a biztosításoddal elmehess ezekbe az intézményekbe, hanem külön kell fizetni."

Szerintem most is fizet a TB is, te csak plusz pénzt fizetsz rá. Én legalábbis még nem voltam olyan fogorvosi magánrendelőben, ahol ne kérték volna el a TB kártyám - pedig sajnos nem egyet megjártam.

"Minőségbiztosítási szempontból egyébként a biztosító kontrollja egy nagyon fontos szempont."
Abban az esetben, ha a biztosítók versenyeznek a betegekért. Csakhogy, a szocik rendszere ezt eleve kizárta. Innentől kezdve a biztosítók alapvetően két dologban lettek volna érdekeltek: egyrészt állam bácsiból kiverni a lehető legmagasabb TB járulékot, másrészt megkeresni azt a szolgáltatót aki a legolcsóbban biztosítja a betegnek az ellátást. Ez pedig valószínűleg finoman szólva nem a legmagasabb színvonalú szolgáltató lett volna. A profitból pedig épülhettek volna a jó kis üvegpaloták.

midnightcoder2 2017.08.27. 12:04:22

@Brendel Mátyás:

"1) azt mondtad, hogy az egészségügy baja, hogy nincs privatizálva."
Nem. Én azt mondtam, hogy az a baja, hogy az intézmények nincsenek privatizálva.

"2) A privatizációt legalább részlegesen az MSZP-SZDSZ kezdeményezte, a Fidesz szabotálta"
A vörös és kéknácik soha nem akarták az intézményeket privatizálni.

"3) Ha esetleg azt mondanád, hogy nem úgy kellett volna privatizálni, hanem máshogy, akkor a Fidesznek azóta is volt 9 éve, hogy emígy csinálja, de csináltak egy nagy szart."
A FIDESZ nagyjából ugyanúgy nem csinált semmit mint a szocik. És én egy percig sem állítom hogy ez így jó. De pont annyira felelősek a kialakult helyzetért, mint mindenki más a gengszterváltás óta.

Demokrata Hungarofil 2017.08.27. 12:05:53

Vannak olyan társadalmi feladatok, melyeket veszélyes lenne a magán érdekeknek alárendelni. Ilyen pld. a hadügy, belügy, egészségügy, nevelésügy. - Fejleszteni kell az egészségügyet, ez nem lehet vitás! - Mellette lehet magán intézményeket is létrehozni, ahol a TB-t beszámítják. - Azonban semmiképpen ne lehessen volt állami egészségügyi intézményt vagy annak volt ingatlanait magáncélra igénybe venni!

easy mango 2017.08.27. 12:10:57

@Demokrata Hungarofil: nem értek egyikkel sem egyet. Egyetlen kommentemben sem támogattam semmi ilyesmit. Nem oroszokról volt szó, nem lengyelekről, magunkról. Rólad, rólam, stb.

easy mango 2017.08.27. 12:15:02

Azonkívül teljesen mindegy kire vonatkozik, ha nem az egyén teljesítményét mérlegeli egy rendszer, hanem a vallását (majd a faját - hogy miii?) akkor az kirekesztő.
Mit szólnál, ha nem vennék fel a gyereked egy egyetemre, mert kövér és a csoport már elérte a súlyhatárt. Vagy mert szemüveges, vagy roma, vagy tudomisén?

easy mango 2017.08.27. 12:17:00

Mi az a faj? Te milyen faj vagy?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 12:18:44

@midnightcoder2:

"Abban az esetben, ha a biztosítók versenyeznek a betegekért. Csakhogy, a szocik rendszere ezt eleve kizárta."

hazudsz. a reform alapján létrejöttek volna olyan biztosítók, amelyekbe választásos alapon a magánszemélyek (betegek) léphettek volna be. és válthattak volna biztosítót.

www.mnb.hu/letoltes/pszafhu-biztkonf2007-baraczkam-1.pdf

26. oldal

kb ennyit tud a hülye Fidesznyik. a legalapvetőbb dolgokról hazudik, aztán onnen levezeti, hogy neki van "igaza".

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 12:19:16

@Brendel Mátyás:

"btw. a Fidesznek a vasárnapi boltbezáráskor is ez volt a baja, el is szabotálta a népszavazást, majd gyorsan visszacsinálta a törvényt

A Fidesznek az olimpiával kapcsolatban is ez volt a baja, el is szabotálta a népszavazást, majd gyorsan visszalépett az olimpiától. de azért utána még sokáig püfögtek a Fideszes politikusok, hogy milyen hülye a nép."

Mindkét esetben hallgatott a nép szavára. Ez baj? Nem mellesleg meg megtakarított jópár milliárdot azzal, hogy a döntéssel megelőzte a népszavazást. Mi a bajod azzal, hogy

1) teljesíti a népakaratot,

2) megtakarít sok milliárdot?

"az MSZP nem szabotálta el a népszavazást, megtartották, aztán engedelmeskedtek a nép szavának, bármilyen hülyeség is volt."

Vagyis elbasztak soko-sok millárdot. Brávó!

"ezek után csak az a pofátlanság, amikor a Fideszes elvtársad itt azzal jön, hogy pontosan az a baj az egészségüggyel, amit akkor elszabotáltak."

Nem azzal jön.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 12:20:09

@Brendel Mátyás:

"te kis nácikurva!"

Ez aztán az érv.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 12:22:57

@easy mango:

"Annyira fogok röhögni amikor 15 év múlva egy szíriai bevándorló nővérke fogja feldugni a pöcsödbe a katétert a kórházban, mert nővér addigra már nem lesz."

Ez két okból is lehetetlen:

1) Nincs pöcsöm,

2) Egy muszlim nővérke nem fog hozzáérni eg ykafír pöcséhez, meg úgy semmijéhez sem.

+1) Nem lesznek muszlim bevándorlók Magyarországon. Ha megfeszülnek az efftársaid, akkor sem.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 12:23:08

@Kovacs Nocraft Jozsefne: nem ez volt az érv, az érvet ignoráltad, mert nem tudsz mit felhozni ellene, helyette terelsz. ostoba vagy.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 12:24:56

@Brendel Mátyás:

"ostoba vagy."

Kedves tőled, hogy nekem ajándékozod a jelzőidet, te tartsd meg őket magadnak.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 12:27:28

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Nem mellesleg meg megtakarított jópár milliárdot azzal, hogy a döntéssel megelőzte a népszavazást."

épp ellenkezőleg. az olimpiára elbasztak sok milliárdot, aztán kiderült, hogy feleslegesen.

és a népakaratot mindkét esetben elszabotálták pár kör erejéig, csak akkor engedelmeskedtek neki, amikor már nem tudták, hogyan szabotálják, mert már azért még nekik is kínos volt, hogy bűnöző kopaszok akadályozzák a népszavazást. illetve a Momentum budapesti népszavazásként keresztülvitte a dolgot, ha már országosan elszabotálták. ezek nem demokratikus fejlemények, és ilyet az MSZP nem csinált.

"Nem azzal jön. "

de azzal jön, hazudsz, kis nácikurva!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 12:30:57

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

ez már röhej, amit itt művelsz.

1) ilyeneket írsz: "Te kis impotens buzi, " aztán sipákolsz, hogy "báncsanak a nagyfiúk".

2) amíg ostobaságokat vagy, addig a jelzőket megérdemled. tartsd meg az ostobaságaidat, és nem jönnek a jelzők! olyan egyszerű! csak 90-es IQ kéne hozzá, hogy felfogd!

3) az érvekre megint nem válaszoltál, mert nem tudsz, hanem csak terelni tudsz.

kész bohózat vagy, te mielinhiányos degenerál!:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 12:32:06

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Nem lesznek muszlim bevándorlók Magyarországon."

akkor ott fogsz megdögleni nővérhiányban, mert Orbán Ráhel tutira nem fog ápolni.

VaradiJanos 2017.08.27. 12:41:54

@Kovacs Nocraft Jozsefne: tényleg képes vagy értelmesen érvelni ennek a zsigerből gyűlölködő nagyképű senkiházinak?

VaradiJanos 2017.08.27. 12:43:19

@Brendel Mátyás: mit kurvázod te a másikat? Nem a dagadt kilincsfejű anyáddal levelezel.

easy mango 2017.08.27. 12:47:43

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ez nem legitimálja, hogy a kormány többnyire a rogán szomszédján keresztül eltoljon egy pármilliárdot kampányra feleslegesen.
Egyébbként a boltzár is és az olimpiai is pont olyan dolgok, amikről politikai alapon és nem szakmai szempontok szerint született sitty-sutty döntés. És amikor a politikai érdek sérülni látszott (kvázi népszerűségvesztés) akkor kifaroltak belőle. Nem a szakértők nyomására.

easy mango 2017.08.27. 12:48:48

@VaradiJanos: kovácsné párszor elrúgta a pöttyöst itt azért....

Zsoltbacsi 2017.08.27. 12:49:51

@Brendel Mátyás: @midnightcoder2:

Ennek a kérdésnek az eldöntéséhez elég visszaolvasni a 2007-2008as híreket. Segítség a gugli kereséshez: Hospinvest Kft.
Vagy elég megnézni a DK Sokak magyarországa című propagandafilmet, a bemutatott kórházi jelenet "egészen véletlenül" 2007es kép, azt akarták eladni mostaninak, pont mint a román nyomortelepet magyarnak :)

Nagyorrú Barbi 2017.08.27. 13:23:17

Érdekes, hogy Magyarország miniszterelnökét a blogger nyugodtan hívhatja elmebetegnek, de ha egy kommentelő őt szarházi büdös bolsinak, esetleg tetves zsidónak aposztrofálja, azt törlik. És természetesen mindezt a szólásszabadság jegyében...

easy mango 2017.08.27. 13:47:52

@Nagyorrú Barbi: a miniszterelnök egy közszereplő. A mindenkori ellenzéknek, az ellenzéki médiának feladata, hogy amennyiben ellentétesek az álláspontjaik, kritikát fogalmazzon meg. A kommentelő magánszemély. A zsidóság meg egy vallás. Ne mosd össze a dolgokat! Főleg egy ilyen cuki pejoratív névvel.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.08.27. 13:49:55

@Nagyorrú Barbi: ilyenek a liberálisok, ha libsiskedsz, demokrata vagy, ha nem, náci

easy mango 2017.08.27. 13:51:38

@VaradiJanos: nem képes. Kb tucat tényt és érvet soroltam fel csak én magam. Helyesírási kritika, személyes kritika, meg minden más volt, ellenérv kevés. Pedig a kulturált vitának ez kulcsa lenne. De ha valaki azt hiszi, hogy egy és egyetemes igazság van csak az egy idő után szárazra fut és erőböl érvel. Sajnos. Ezért nem lesz soha kompromisszum, mert ezt az egyén szintjén sem sikerült megtanulni itt sokaknak.

easy mango 2017.08.27. 14:12:38

@enpera: igen a liberalizmus legfőbb jellemzője a megbélyegzés, az általánosítás és a beskatulyázás.
Vicc ez a sok bérkommentelő. Ötezerért rezsiharcban megvette a lelketeket a fidesz, most meg megy a foggal-körömmel még akkor is, amikor szíjjártó, vagy semjén egészpályás baromságokat büfög.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 14:18:44

@Brendel Mátyás:

"csak 90-es IQ kéne hozzá, hogy felfogd!"

Hiszek neked. Te már csak tudod, hiszen neked szűken bár, de annyi van, :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 14:23:24

@Brendel Mátyás:

"1) ilyeneket írsz: "Te kis impotens buzi, " aztán sipákolsz, hogy "báncsanak a nagyfiúk".

Ahogy beleolvastam a kommentjeidbe, már mások is kétségbe vonták a férfiasságodat. :) Bizonyára nem alaptalanul.

"te mielinhiányos degenerál!:)"

Bár nem szenvedek SM-ben, azt azért megjegyzem, hogy még mindig jobb mielinhiánnyal élni, mint agyhiánnyal, amiben te szenvedsz. Mit szenvedsz, minden percét élvezed. :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 14:25:11

@VaradiJanos:

Nem ér annyit az az alak, hogy érveljek neki. Eleinte próbáltam, de mikor láttam, hogy nem fog rajta, lemondtam róla.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 14:31:30

@easy mango:

"Kb tucat tényt és érvet soroltam fel"

Szerinted érvek voltak, szerintem vélemények. Ne keverd a kettőt. A "tényeid" meg legjobb esetben is az igazság megerőszakolása. Aztán amikor kifogytak az "érveid", jöttél a személyeskedéssel, amivel aztán szépen diszkvalifikáltad is magad. Az ilyennel én már nem vitatkozom, nem érvelek neki, hanem csak szórakozom vele. Ahogy veled is.

easy mango 2017.08.27. 14:38:13

@Kovacs Nocraft Jozsefne: egyszerüsítsük le:

• volt zsidózás?
• orbán viktor ma hazánk ötödik leggazdagabb embere?
• hány szavazattal lett meg a kétharmad?
• független ma az ügyészség?
• hány ember hal meg terrorizmusban és hány rákban?
• mekkora a szakemberhiány a termelékeny ágazatokban?
• hány százalékot erősödött a gazdaságink és mennyit a cseheké, vagy a románoké?
• szerinted németország a demokratikusabb, vagy oroszország?
• szerinted a szabad egyéni döntések viszik előre a világot, vagy a felülrőlvezérelt politikai érdekek mentén született nyomás?

Ne terelj, válaszolj! Köszi

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 15:28:09

@Zsoltbacsi: én visszaolvastam, kikerestem, te semmit nem csináltál, csak pofázol.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 15:29:27

@VaradiJanos: "mit kurvázod te a másikat? Nem a dagadt kilincsfejű anyáddal levelezel. "

bírom, hogy akárcsak az elmebeteg elvtársad, te is úgy sírsz, hogy más anyázik, hogy közben anyázol ezerrel. elmebeteg vagy.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.08.27. 15:50:44

@easy mango: igen, a mai "nyugati" liberalizmus jellemzői pont ezek
Szanyi mennyit fizet neked?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 15:54:20

@Brendel Mátyás:

Én is bírom, hogy te anyázol ezerrel, de elkezdesz picsogni, ha erre föl valaki a te felmenőidet emlegeti.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 16:11:02

@easy mango:

"• volt zsidózás?"

Nem volt, vagyis hazudtál, amikor azt állítottad, hogy minden kommentben zsidózás megy.

"• orbán viktor ma hazánk ötödik leggazdagabb embere?"

Érvelési hibád: állító kérdés. Először bizonyítsd be, hogy OV az ötödik leggazdagabb.

"• hány szavazattal lett meg a kétharmad?"

Hány szavazattal lett Macron vagy Trump elnök?

"• független ma az ügyészség?"

Érvelési hibád: állító kérdés.Először bizonyítsd be, hogy nem független.

"• hány ember hal meg terrorizmusban és hány rákban?"

Demagóg kérdés. Ha érdekel, járj utána, nem vagyok a hangvezérelt keresőd.

"• mekkora a szakemberhiány a termelékeny ágazatokban?"

Mekkora a szakemberhiány a termelő (ugye ezt akartad írni) ágazatokban Németországban és Nagy-Britanniában?

"• hány százalékot erősödött a gazdaságink és mennyit a cseheké, vagy a románoké?"

Ha érdekel, járj utána, nem vagyok a hangvezérelt keresőd. Bár nekik nem vot szoclib kormányuk, nem volt Medgyessyjük és Gyurcsányuk, ami óriási előny.

"• szerinted németország a demokratikusabb, vagy oroszország?"

Szerinted Németország demokratikusabb vagy az USA?

"• szerinted a szabad egyéni döntések viszik előre a világot, vagy a felülrőlvezérelt politikai érdekek mentén született nyomás?"

Ez mindig az adott társadalmi és gazdasági helyzettől függ. Nincs általános recept. Lásd Kínát vagy jópár nem kimondottan demokratikus, de igen sikeres távol-keleti országot.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 16:16:30

@Kovacs Nocraft Jozsefne: megint csak hazudsz. én nem picsogtam, csak ti picsogtatok. ilyen a hülye nácikurva: képes még arról is hazudni, ami itt történt pár órán belül, és visszanézhető.

easy mango 2017.08.27. 16:19:37

@Kovacs Nocraft Jozsefne: szánalmasan gyenge! Ismételten kérlek olvasd el és válaszolj a kérdéseimre! Köszönöm szépen!

easy mango 2017.08.27. 16:21:45

@enpera: lol. Az öreg alkesz szanyi? Remélem egyszer meghív egy fröccsre! Elmondanám nemi is, hogy mit tol félre az ellenzék.
Kevered a dolgokat aztán meg védesz egy kártékony tolvaj bandát.

easy mango 2017.08.27. 16:28:14

@Brendel Mátyás: képes, ugyanezt csinálja az én kérdéseimre is. Tények sorára egyszerűen az a válasz, hogy hazudok, meg bizonyítsam be.
A fidesz azért jó mert jó. A többi meg azért rossz, mert rossz...értem?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 16:32:57

@easy mango:

"Tények sorára egyszerűen az a válasz, hogy hazudok"

@Brendel Mátyás:

"megint csak hazudsz."

:DD

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 16:33:50

@easy mango:

"szánalmasan gyenge! Ismételten kérlek olvasd el és válaszolj a kérdéseimre! "

Válaszoltam. Ha nem tetszik, akkor így jártál. Köszönöm szépen.

easy mango 2017.08.27. 16:35:01

@Kovacs Nocraft Jozsefne: nőj már fel szivem! Értelmes felnőtt módjára, tényekre alapozott érveket ütköztessünk! Légy oly kedves! Köszi

easy mango 2017.08.27. 16:36:41

@Kovacs Nocraft Jozsefne: értsd meg, egy vita nem arról szól, hogy tetszik-e a válaszod, vagy sem! Ez oviban volt. Arról szól, hogy állítasz/állítok valamit, a másik fél meg megcáfolja. Ennyire egyszerű.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 16:37:17

@easy mango:

"Kifogyott a craft?"

A craft nem, max. a Kraft fogyhat ki, de nem.

A tőled idézetthez hasonlóan ír az, aki sem németül, sem angolul nem tud rendesen. Ami nem baj, de az már szánalmas, ha ezt közhírré is teszi azzal, hogy hülyén használ szavakat.

craft - szakma angolul
Kraft - erő németül

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 16:38:46

@easy mango:

Egy kérdést hogy lehet megcáfolni?

Hát még sokat...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 16:39:38

@easy mango:

Jól érted, nem kovács a szakmám.

easy mango 2017.08.27. 16:39:42

Tudod szóvicc! Tudod?

easy mango 2017.08.27. 16:44:23

@Kovacs Nocraft Jozsefne: egy kérdést? Állítottam "egy tucat" tényt. Ignoráltad. Félrevitted a vitát mindenféle csip-csup személyeskedéssel. Amikor ezt bántónak találtad többen kértük, hogy fejtsd ki akkor az ellenvéleményed. Összefoglaltam és mivel engem a véleményed érdekel és nem az, hogy személyesen mekkora egy ordas dürhő vagy, így feltettem kérdés formájában, hogy végre megtudjam az álláspontod. Te ezt sokadszorra sem tetted meg, sajnos. Pedig én ezért vagyok itt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 16:52:31

@easy mango:

Utólag én is így magyarázkodnék a helyedben.

"Állítottam "egy tucat" tényt. "

Rosszul írtad, a tény szót kellene idézőjelbe tenned.

"feltettem kérdés formájában"

Amikre kaptál választ. Demagóg és állító kérdésekre ellenben nem válaszolok. A demagógiától kímélj meg, az állításaidat meg bizonyítsd. Az nem bizonyítás, hogy azt mondod rájuk, hogy tények.

"Pedig én ezért vagyok itt."

Ez megtisztelő, de ne fáraszd magad. Használd ki a hétvégéből hátralévő pár órát és pihenj, holnap nehéz heted kezdődik.

easy mango 2017.08.27. 17:18:02

@Kovacs Nocraft Jozsefne: nem kezdődik. Szerencsére nálunk nem sikít a malac ötkor te tanyasi retardált, tudatlan, okoskodó, vidéki, baszatlan, náci kurva....csak hogy osszam véleményem egy előttem szólóval.
Ajánlom magamat!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 18:04:02

@easy mango:

"Ajánlom magamat!"

Ne ajánld magad, bottal sem piszkálnálak meg. Max. rácsapnék egy nagyot arra az impotens, kisujjnyi péniszedre meg a borsónyi golyóidra - már ha egyáltalán megvannak vagy valaha is voltak. .

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 18:07:06

@easy mango:

"nem kezdődik."

Ja, hogy munkanélküli vagy és segílykéből élsz...

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.08.27. 18:14:22

@easy mango: nem védek semmit, a mocskos liberálfasizmus ellen vagyok. Ha szembejön egy, pofánvágom, sunyítson.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 19:01:11

@Kovacs Nocraft Jozsefne: hazudsz, nem válaszoltál a kérdéseire. több nagyon egyszerű kérdése volt, amire nem válaszoltál, és még hangsúlyoztad is, hogy nem válaszolsz.

"Ha érdekel, járj utána, nem vagyok a hangvezérelt keresőd. "

Kétszer is ez volt a "válaszod". Leírod, hogy nem válaszolsz, utána meg behazudod, hogy válaszoltál. Nálatok nincs lejjebb az ostoba, pofáltan görény hazudozásban.

A többi kérdésre se válaszoltál egyébként, általában vagy visszakérdeztél valami mást, vagy megtagadtad a választ azzal, hogy "érvelési hiba". Egy kérdés nálad érvelési hiba tud lenni. Te buggyant vagy. Sötét, mint a bányató.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 19:06:41

@Brendel Mátyás:

"ostoba vagy."

Úristen, ezt csak ma legalább 5 embernek kiosztottad. Mi vagy te, helikopter?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 19:07:38

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Kannst du das mal auf Deutsch und Englisch wiederholen? Just to see, how good is your German and English.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 19:10:10

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Szinte biztos, hogy ennél a blognál az összes olvasónál intelligensebb és képzettebb vagyok. Úgyhogy csupán az a tény, hogy lehülyéztem 5 embert, nem egy olyan jelenség, amely valószerűtlen lenne. De te már megint csak vinnyogsz, ájvékolsz, meg picsogsz itt, amikor érved már nincs.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 20:04:55

@Brendel Mátyás:

Ich glaub' kaum, daß du jemals die Gelegenheit haben wirst, mich zu prüfen. Du bist weder mein Lehrer noch mein Boss und meine Deutschkenntnisse gehen dich nicht im Geringsten an. Also kannst du mich am Arsch lecken, und zwar kreuzweise.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 20:09:38

@Brendel Mátyás:

"Szinte biztos, hogy ennél a blognál az összes olvasónál intelligensebb és képzettebb vagyok."

Na ja, Einbildung ist auch eine Bildung, nicht wahr?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 20:10:36

Ich habe aber guten Grund anzunehmen, daß Einbildung deine einzige Bildung ist. :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 20:17:51

@enpera:

He has a major in gender theory from CEU. :D

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 22:15:42

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ich habe es gerade teilweise getan. And now in English!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 22:17:25

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Naja, du bist nur ein wenig beschränkt. Kannst es nicht dir vorstellen, daß meine Behauptung auch war sein kann.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 22:18:40

@Kovacs Nocraft Jozsefne: No, I have a higher degree and not from CEU. You would not understand my thesis.

Zsoltbacsi 2017.08.27. 22:36:56

@Brendel Mátyás:

"daß meine Behauptung auch war sein kann."

daß meine Behauptung auch WAHR sein kann.

Vagy kevered az angollal, és a állításod háború lehet? :)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 23:20:12

@Zsoltbacsi: "a állításod"

Hajdúborzasztón ezt így mondják? ":)

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.08.28. 08:16:47

@Kovacs Nocraft Jozsefne: igen, genderszakos lehet, azért kompenzál ennyire :D

Zsoltbacsi 2017.08.28. 08:21:36

@Brendel Mátyás:

"Hajdúborzasztón ezt így mondják? ":)"

Nem is én kérkedtem a magyar tudásommal... :)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.28. 08:31:24

@Zsoltbacsi: Amíg még magyar tudásod sincs, addig söprögess a magad háza táján!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 10:02:17

@Brendel Mátyás:

"Kannst es nicht dir vorstellen, daß meine Behauptung auch war sein kann."

Az "es" fölösleges.

war helyett wahr, ahogy @Zsoltbacsi: is megírta.

Zsoltbacsi 2017.08.28. 10:05:40

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Ki lehet hagyni az es-t, akkor viszont a szórend rossz, akkor "Kannst dir nicht vorstellen", amúgy nekem nem bántja a szemem

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 10:06:25

@Brendel Mátyás:

Én: "Also kannst du mich am Arsch lecken, und zwar kreuzweise."

Te: "Ich habe es gerade teilweise getan."

Eddig jó, most pedig kreuzweise, bitte.

:DDD

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 10:11:19

@Zsoltbacsi:

Igen, akkor meg kell változtatni a szórendet. Na meg az alanyt sem ártana kitenni, de az Umgangssprachéban gyakran elhagyják.

Zsoltbacsi 2017.08.28. 10:16:05

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"de az Umgangssprachéban"

Már majdnem Redewende :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 10:23:27

@Zsoltbacsi:

Ajjaj, csak most olvastam végig a mondatát, mert eddig csak átfutottam, azonnal nem tűnt fel, mert az agyam automatikusan javította.

"Kannst es nicht dir vorstellen, daß meine Behauptung auch war sein kann."

Ez a mondat alapból is durva szórendi hibát tartalmaz, hiszen a "nicht" mindenképpen rossz helyen van. Helyesen:

(Du) kannst dir nicht vorstellen, daß...

Ha esetleg kérdésnek szánta, csak véletlenül tett pontot a végére, akkor meg:

Kannst du dir nicht vorstellen, daß...

Az "es" pedig mindkét esetben fölösleges, pontosabban HIBA kitenni.

@Brendel Mátyás:

Matyikám, németből most én vizsgáztattalak le téged, és sajnos megbuktál. Rossz szórend és az "es" hibás használata, mindez egy 5 szóból álló (eleve csak 4-ből kéne állnia) tagmondatban. Klasse! Csúcs!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.28. 11:59:51

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Próbáld meg értelmezni, mire válaszoltam, te agyhalott!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 13:22:39

@Brendel Mátyás:

Matyikám, én is tudok minden nyelvi szörnyűségre Google-találatokat hozni. Még a Mutter szóra is hozok neked példát arra, hogy der lesz a névelője - csak ugye akkor anyacsavart jelent. :D

"A sorrend is elfogadható."

Kezdó szintű tanfolyam első óráján talán. :D

"De plus, tu n'as pas osé répéter cela en anglais."

Tu ne comprends pas, mon ami. Je ne suis pas ton jouet ou ton employé. Coq de cheval dans ton cul, mon cheri.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 13:25:09

@Brendel Mátyás:

De jöhetsz még lengyellel vagy orosszal is, bár az utóbbi necces lenne, mert nincs orosz billentyűzetem. :D

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.28. 13:46:10

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Kezdó szintű tanfolyam első óráján talán. :D "

Hazudsz. Hivatkozással bizonyítottam.

Mellesleg: "Kezdó ". És még te ugrálsz, faparasztkám!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 13:50:18

@Brendel Mátyás:

Bizonyítottad azt, hogy a Google minden szarságra hoz találatot. A "muszály" szóra hányat hoz? És ettől helyes lesz?

Már csak vergődsz, kicsim, de nagyon. Azért csak folytasd, élvezet nézni.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.28. 14:02:10

@Kovacs Nocraft Jozsefne: a találatok között szépirodalmi művek is voltak. Nyilván mindenki szembe megy az autópályán, csak te vagy a helikopter. Tipikus Fideszes agyhalott vagy.

Attilajukkaja 2017.08.28. 14:34:07

Hollandia tudja, hogy okos enged, és megint keresztben lenyelt minket. :o)
Mármint a Szijj-ártó féle mitugrászokat, akik nem összetévesztendők Magyarországgal.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.08.28. 20:38:08

@Brendel Mátyás: nálam te nemhogy diplomát, de még érettségit sem kaptál volna :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 21:20:56

@Brendel Mátyás:

Te köcsög, az irodalmi művek éppen nem jó példák. Egyrészt mert vannak köztük régiek, másrészt a költői/írói szabadságnak joga van leszarni a nyelvtant. De a hétköznapi beszélő ember nem szarhatja le.

Untatsz, libsikém. Du langweilst mich. You're boring (without a comnpany :D)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 21:21:32

@enpera:

Iskolája talán még lehet, de az csak faiskola.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.29. 08:27:57

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"De a hétköznapi beszélő ember nem szarhatja le. "

Figyusz, te kis ""Kezdó szintű", a google találatok között irodalmi művek, szótárak, és hétköznapi kommentek is vannak. Minden fronton vesztettél, te kis agyhalott!

A ""Kezdó szintű" hibád ügyében mi a helyzet? Még csak meg se próbálod megmagyarázkodni, hogy nálatok így beszél a putri embere?!:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.29. 08:30:42

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Eléggé "Kezdó szint", hogy egy ilyen szarvashiba mellett egy vélt szósorrend-hibán izzadsz, már kénytelen voltál beismerni, hogy az irodalmi nyelvben lehet úgy írni azt a mondatot, a hétköznapi nyelvre is ott a goodle bizonyítéknak, de te még izzadsz. Más szemében a vélt szálkát kritizálod, miközben kiáll a szádból a gerenda, te faparaszt!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.29. 12:11:02

@Brendel Mátyás:

Látom, végtelenített szalag, mindig ugyanazt fújod. Legalább minden kommentedben valami újat írnál. Oh, wishful thinking, Wunschdenken.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.29. 13:28:51

@Kovacs Nocraft Jozsefne: látom, kínos a bakid, elismerni nem tudod, hogy nem volt igazad, valami erőltetett faszsággal próbálsz terelni. Amíg te olyanokat bakizol, hogy: ""Kezdó szint", addig nincs mit ugrálnod, és igen, az összes hülyeségedre ezt a választ fogod kapni, ugyanis ehhez képest te nagyon izzadságszagú, pitiáner dolgot próbálsz erőltetni.

Zsoltbacsi 2017.08.29. 14:46:57

@Brendel Mátyás:

Mindegy, ezek csak stiláris apróságok. A lényeg, hogy aki 18 tavaszán szopni fog, az TE leszel :)

A poszternek meg üzenem, hogy adja át a jókívánságaimat Ferenc testvérnek, hosszú életet, és sok politizálást kívánok neki! (addig garantáltan működik a magyarok immunrendszere, és maradnak a komcsik a történelem szemétdombján)
süti beállítások módosítása