Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Mikor kér bocsánatot Orbán 2006. október 23-ért?

2016. október 23. - Európa Kávézó

A mai tüntetések lementek. Orbán kapott füttyöt, Vona előre menekül és előrehozott választást emleget, civilek és pártok végre és örömteli módon közösen demonstráltak - sok ezer ember előtt. Gyurcsány beszéde volt a legerőteljesebb, de jól szerepelt Molnár Gyula is. Karácsony Gergely úgy érezte, középre kell állnia 2006 ősze kapcsán - nála ez már komoly engedmény, korábban csak kormányfelelősséget látott, az ironikus Bokros pedig valami rejtélyes oknál fogva 500 nap után le akarja mondatni a szerinte a haza dolgait rendbe tevő új, demokratikus kormányt. A kérdés azonban megmaradt: mikor kér bocsánatot Orbán a tíz évvel ezelőtti hergelésére elkövetett bűncselekményekért?

mossuk_le.jpeg

Ne feledje az ország: tíz évvel ezelőtti feldúlása egy elbukott puccskísérlet volt. A rombolásra és a politikai hátszéllel felkészített csőcselék agresszivitására felszereltségében sem felkészült rendőrség tette a dolgát. Próbálta menteni saját életét, a köztársaság rendjét, a közvagyont amennyire bírta. Orbán összeterelte a felheccelt huligánokat a Fidesz-nagygyűlés békés tüntetőivel. Ebből lett a balhé. Most füttyben kapott ízelítőt, hogy milyen, amikor az ellentábor zajos és dühös. A veszély az, hogy az emberek többsége retteg az erőszaktól, és nem lenne szerencsés, ha az ellenzékről az a kép alakulna ki, hogy ha róla azt mondják, megverették a népet, akkor ők is megveretik magukat. Hivatalosan 2006-ban spontán volt a balhé, most lehet tudni, kik szervezték.

Van helye füttynek, a tiltakozás számos eszközének, de a végén kormányozni kell. Fütyülni könnyebb, mint megegyezni miniszterelnök-jelöltben, egyéni jelöltekben, listákban, politikai programban. Nem is helyettesítheti az országmentő munkát. Gyurcsány, Molnár, Bokros, Karácsony, a sikeres ellenzéki tüntetést szervező Vajda Zoltán és Székely Sándor is az értelmes, de elkerülhetetlen áldozatvállalás szükségességére hívta fel a figyelmet.

De a kérdés még mindig itt vibrál: amíg az ellenzék egy része még mindig azon rugózik, ki a felelős 2006 őszének ámokfutásáért, elég lenne átnézni a túloldalra. Éppen ő a miniszterelnök, Magyarország diktátora. Mikor fog bocsánatot kérni a hazájától, magyarok millióitól?

Most akkor kezdődjenek az ellenzéki tárgyalások. Csendben, érdemben, eredménnyel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr1411832967

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A tegnapi események 4 tanulsága 2016.10.24. 15:50:00

1. Rég nem gyalázta így meg 56 emlékét regnáló kormány Bár a tíz évvel ezelőtti zavargások szakszerűtlen és brutális kezelése eddig elsőséget élvezett ezen a téren, azt hiszem most sikerült überelni. Miután már uniós tagállamként önként és dalol...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.tejföl 2016.10.23. 23:11:58

És ha már benne lenne, bocsánatot kérhetne azért, hogy nyolc évig – 2002-2010 –bojkottálta és lehetetlenné tette a parlamenti munkát...

megamedve 2016.10.24. 00:13:58

A fidesz (merthogy gyakorlatilag=orbán) egy geci.
Pont.

Arthur Bloch 2016.10.24. 05:47:05

Mikor fog bocsánatot kérni ??! Rossz a kérdés! Egy Kecó - állandóan csak kekeckedő mentalitású ember nem TUD sosem elnézést kérni,ilyen emberi mentalitást nem ismer: KECÓ!!!

megamedve 2016.10.24. 06:50:25

Aki 2006-ban a "az egyébként békés tüntetők szemkilövését " látja, az hülye.
A mostani főgeci szervezte már azt is.

Lilla50 2016.10.24. 07:05:17

10 éve mondjuk , hogy 2006. puccskisérlet volt. Nem sikerült, de utóhatása máig itt van!
Tisztázni végre közös dolgainkat!
No ez a dolgunk!
Megkeresni, hogy merre az előre!
Merre a realitás?

viragildi 2016.10.24. 08:47:07

...Orbán nem diktátor, és Magyarországon nincs diktatúra. Csak be kéne fejezni ezt a szélsőséges ostobaságot végre, ha valamit még keresni akar az ellenzék a következő választáson.

2016.10.24. 09:04:25

Azert mekkora kulonbseg: 2006-ban a "tiltakozok" gyujtogattak, tortek-zuztak, dobaltak a rendoroket, barikadot emeltek, tankot kotottek el. Az un. bekes unneplok kozul egy sem szolt rajuk. Az akkori miniszterelnokot evekig kifutyultek, a polgarmestert megdobaltak. Senki sem szolt rajuk. Most par ember ul a foldon es fuj egy sipot. Erre az un. bekes unneplok magukbol kikelve uvoltoznek veluk, anarchistaknak hivjak oket, tudorakot kivannak nekik, megverik oket es zaszloruddal utik oket. Oh, az a szimpatikus bekes polgari oldal! Aha, mert tudjak, hogy ezek a futtyogok tenyleg csak hetkoznapi tiltakozok es nem tudjak megvedeni magukat, nincs naluk fegyver stb. Tiz eve az un. "tiltakozok" a mai kormanykozeli biztonsagi ceg tagjai es a focisdrukker kemenymag volt, balhehoz szokott tarsasag, lapitott mindenki, nem mertbeszologatni. Aprocska kis kulonbseg a valodi, onkent, meggyozodesbol sipolok, es a balhera, puccsra felberelt focidrukkerek kozott. Ideje lenne szembenezni azzal, hogy puccskiserlet tortent 2006-ban es elvadult helyzetet kellett a rendorsegnek megfekeznie.

pamut 2016.10.24. 09:14:07

Engem az is érdekelne, hogy mikor kezdik meg az életfogytiglani börtönbüntetésüket azok a rohadékok, akik rágyújtották az MTV-t a bent dolgozókra, férfiak, nőkre, családanyákra.
Vagy a fideszesek büntetlenül próbálkozhatnak tömeggyilkossággal?

pamut 2016.10.24. 09:16:59

@Kishableany:
Tökéletes komment, maximálisan egyetértek.

Fideszeseknek joga van éveken át mindenhol füttyögni, üvöltözni, hisztériázni, de amikor más csinálja, szó szerint megtámadják.

Nincs borzalmasabb, visszataszítóbb fajta a fideszesnél.

Gábor2000 2016.10.24. 09:17:12

Ilyen buta és a valósától teljesen elszakadt írások Orbán legfőbb támaszai. Amíg nem sikerül felébredni, addig maradnak a hazugságok?

Gábor2000 2016.10.24. 09:17:45

Ilyen buta és a valósától teljesen elszakadt írások Orbán legfőbb támaszai. Amíg nem sikerül felébredni, addig maradnak a hazugságok?

röf 2016.10.24. 09:19:03

A csürhe átállt a baloldalra.

pamut 2016.10.24. 09:24:01

Itt egy videó arról, hogy a vandál fideszes csürhe hogy támad rá (gyakran oldalról-hátulról, orvul) a fütyülőkre. (2010 előtt senkit nem támadtak ha fütyült)

444.hu/2016/10/24/oktober-23-reg-volt-ennyire-emelkedett

Ott a videó, tisztán látszik a gyűlölettől eltorzult fideszes pofájuk.

Ha jogállamban élnénk a videón látható agresszor vadállat fideszeseket bírósági eljárásban ítélnék el.

elemes 2016.10.24. 09:25:19

Mikor kér bocsánatot Európa Kávézó ezért a sületlenségért...?

pamut 2016.10.24. 09:35:20

Egyébként érdemes megnézni azokat a fideszes arcokat akik ököllel támadtak a véleményszabdságukat gyakorlókra: vannak köztük életerős fiatalok és középkorúak is, de sokuk kifejezetten idős ember, még nők is....

Milyen borzalmas gyűlölet-szekta ez a fidesz, milyen rettenetes agymosással, tömegpszichózissal bírta Orbán elérni hogy nem csupán fiatalabb hívei, de még nyugdíjas öregasszonyok is puszta ököllel esnek neki másoknak?
Mi ez a sötét tömény rettenetet?
Hogy bírta orbán elérni hogy ilyen vadállati lényekké züllessze le a híveit?

ostvan1 2016.10.24. 09:37:18

Mostanra ért be a migránsok ellen felszított gyűlöletkampány. Csak, mivel migráns egy sincs a közelben, ők meg verekedni akarnak, hát ütnek mindenkit, akit ellenségnek tartanak.

zoli_ 2016.10.24. 09:47:55

A végét kihagyhattad volna.
De orbán és díszes alvilági serege rohant megvédeni a fidesz székházat is. Meg a választási csalásban is résztvenni, a népszavazási kérdésnél. A hatalommánia teljesen elbirította az agyát.

noviktorka 2016.10.24. 09:48:56

@viragildi: Orbán nem diktátor? Milyen egy diktátor? Keresztapucika jó lesz?

Reszelő Aladár 2016.10.24. 10:06:38

Volt ugye az az Öszödi beszéd. Egy védbeli demokrata mikor meghallotta ököllel csapott a levegőbe, hogy vége a hazugság idejének! Az, hogy valaki hazugsággal nyer választást egy dolog, de egy progresszív sosem néz vissza. Nem mereng a múlton. "Nem mindegy, hogy nyert?"
Ezzel szemben van egy legutább a nemekre szavazó 3.3 milliós csőcselék, aki nem a levegőbe csapott hanem az asztalra és még a legenyhébb megjegyzés is őgy kezdődött, hogy a "qrva anyját Gyurcsánynak".
Majd a demokrácia egyik alapértékével való visszaélésként kiment az utcára és mert hangot adni annak, hogy ez az "elkúrtuk" dolog nem tetszik. Az MTV székház vagy Október 23. ennek a következménye. Mert ugye többtucatnyi emert tartóztattak le, akár ott volt akár nem, a szemkilövésről nem is beszléve.
Később is csak a kordonbontás rémlik ugye? Arról persze nem beszélünk, hogy ki is építette oda a kordont???

Képzeljük már el az egészet megfordítva. Kijön egy ilyen beszél Orbántól. Még aznap megjelenik az összes nyugati TV stáb tudósítani. Egymás után jelennénk meg a "nem akarunk Magyarország belügyeibe beleszólni, de..." kezdetű közlemények. JC Junker pedig a szavazati jog felfüggesztésére tenne javaslatot, mert Orbán méltatlan. A Kossuth téren zajló kordonépítés hírére pedig az összes civil szervezet kerítéshez bilincselő performansszal állna elő. Az anyag természetesen vezető hír a Föld összes hírműsorában. Ja igen, ezzel az aktussal pedig ugye hivatalosan is megszűnt a demokrácia.

Kedves ballipsi barátaim. Egy lassan 20 éves lázálomból próblátok felébredni, amikor elvesztettétek Orbánt Viktort. Persze tudom akkor is utáltátok, amikor még az ellenzéki kerekaszalnál csapatta, meg amikor a libsi utánpótlás szervezetet vezette, mert ti pontosan tudtátok, hogy mllyen.
Igen tudom ti vagytok az igazi demokraták, mert vagytok pár tízezren, mégis 3-4 párt akar titeket képviselni majd a demokráciára hivatkozva akartok mindenbe beleszólni. Az MSZP öregedő nyugdíjasait, Gyurcsány személyi rajongóit, a Jobbik hőbörő antiszemita nácijait és a választáson soha részt nem vevő embereket légyszi ne soroljátok magatokhoz, ők nem liberálisok.
A demokrácia a TÖBBSÉG uralma, nem pedig a kisebbségé. Ha a többség utalmát ti elnyomónak gondoljátok, akkor ne követeljetek demokráciát. Egyébként amikor egy kevés uralkodik a többség felett az a diktatúra...

10 év telt el 2006 óta és azóta nincs egy karakteretek. Egy politikus akit a nép vezetőnek fogad el. Igen, a nép szereti a vezetőket. Gordon? Nem bírta sokáig. Nem tudtok politikát csinálni, nincs egy komoly ügy, ami mögé milliók állnának oda. Volt egy internetadós dobásotok, ahol egy havi 700Ft-os tételt sikerült megpuccsolni, olyan sikeresen, hogy végül nem vezették be. Az legtöbb telefonnal világító pedig hazament, mert nem volt onnantól semmi látnivaló. A vasárnapi boltzár volt a második, a kopaszos része pedig meg is hozhatta volna az áttörést, erre eltörölték. Már megint nincs semmi látnivaló.
Viszont elkezdődik megint a 4 éve, 8 éve is futtatott casting, ahol ismét megpróbál megegyezni a bejutó helyekről az ellenzék kitudja hány és milyen nevű formációja. Ugyanazok az arcok fognak megint egymásnak feszülni, akiket 2010-ben és 2014-ben is 2/3-al zavart el az ország.
Egy hatékonyan működő nagyvállalat csak akkor vált vezetőt, ha az új vezetővel SOKKAL jobban fognak menni a dolgok. Ha csak kicsit vagy egyátalán nem várnak javulást, akkor marard a régi. Egyszerűen nem éri meg váltani.
Az emberek többsége is így gondolkodik. Amíg pénz kap a gyerekei után, van munkahely ha akar dolgozni, olcsóbb a gázszámla és még a karaj ára is lement és nincsenek burkás tömegek az utcán addig neki ez elég lesz.

Kedves lipsik, Ha tényleg kormányozni szeretnéntek, akkor légyszi kérdezzétek már meg a népet, hogy mit is szeretnének. Ígérem nem foglak ezért populistának bélyegezni titeket.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.24. 10:16:05

@pamut:

S ez is ballib provokáció.

Pár balliba provokálni próbált, de nem jött össze.

Ez egyébként módszertan a felforgatás kézikönyvéből.

Ha a hatalom támogatottsága túl magas, provokációt kell szervezni, majd verekedni, kiprovokálva a rendőri akciót. Aztán, ha a rendőrség valakit lekapcsol, lehet tüntetni másnap a "politikai foglyokért". 3 nap múlva már mindenki csak arra fog emlékezni, hogy a rendőrség valakit előzetesbe helyezett, s senki arra, hogy az illető a hibás.

Az egyik ballib mindent megpróbált: még művérrel is bekente magát, de a rendőrség nem avatkozott be.

A ballibák nem tudják, hogy ezeket a felforgtaó kézikönyveket más is olvassa?

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.24. 10:17:19

@viragildi:

Tévedsz. A liberalizmus szerint minden rendszer diktatúra, melyben nem érvényesek kötelező jelleggel a liberális elvek.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.24. 10:18:25

@Reszelő Aladár:

"A demokrácia a TÖBBSÉG uralma, nem pedig a kisebbségé. "

A liberalizmus szerint nem így van.

A mai liberalizmus szerint nem az a demokrácia, amit a többség megszavaz, hanem csakis az, ami megfelel a liberális elveknek. Azaz a többség akarata lényegtelen.

vakegér II 2016.10.24. 10:19:43

Azért ezek a hozzászólások kicsit (nagyon) egyoldalú, erősen szelektív emlékeken alapulnak. A vélemények kialakításánál talán figyelembe kellene venni a kiváltó okokat, a provokációkat, a tudatosan elkövetett szakszerűtlen intézkedéseket, a rendőrökre is vonatkozó törvényeket, túlkapásokat. Valahogy visszataszítónak tartom a véresre verések, a szemkilövések támogatását. De valószínűleg ez Önöknek magas, mint disznónak a zsiráfvályú!

pioneer2016 2016.10.24. 10:27:14

@Reszelő Aladár: "Volt ugye az az Öszödi beszéd"

Orbánnak nincsenek ilyen őszinte rohamai. Ő a pofádba hazudozik nyíltan. Gyurcsány fölismerte, hogy nem lehet úgy tenni mintha kormányoznának. Orbán fölismerte, hogy a hatalom birtoklásával, mennyi mindent lehet ellopni, megtenni.
Orbán nem kormányoz, csak lop és a haverok zsebeit tömi.

Bii­visz 2016.10.24. 10:27:36

Egy diktátor olyan, hogy ha ilyeneket írtok róla, akkor másnap már- jobb esetben (puha diktatúra) - a fogdában vagytok, a rendőrök jól megvernek és úgy engednek el, hogy előtte aláíratják veletek, hogy nem bántottak. Rosszabb esetben (rendes diktatúra) bíróság elé állítanak és elítélnek államellenes uszításért, szervezkedésért és leülsz egy-két évet. Legrosszabb esetben (sztálini típusú diktatúra) ilyen írásokért, úgy tűnsz el a valóságból, hogy a családod is csak annyit tud rólad, hogy "beültettek egy fekete autóba". Azt sem tudják meg, a hulládat hova temették (ha egyáltalán).

S, ha már nincsenek személyes tapasztalataitok legalább tanuljátok meg a történelmet.

Hülyék!

Ami '89 óta Magyarországon leginkább hasonlított egy diktatúrára, az az volt, amit Gyurcsány művelt 2006 őszén.

De annyi eszetek sincs, hogy ezt észrevegyétek!
(Szerintetek arról is a zorbán tehetett, mi?!!!)

A legrosszabb, hogy - úgy tűnik - a hülye baloldali politikusok is mind elhiszik a saját süketelésüket.
Kíváncsi vagyok, mikor jönnek rá (ha valaha rájönnek), hogy "utáljuk együtt Orbánt"-al nem lehet választásokat nyerni.
Ja persze, hát hiszen diktatúra van !!! :-O

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.24. 10:34:08

Röhejes ahogy a Gyurcsány csicskái mentegetik a Rákosista népnyúzót és Gergényi vezette karhatalmistáit.

Gyurcsány dicsekedett vele a TV2-ben székház ostromakor is hogy személyesen követi az eseményeket, és ad utasítésokat a rendőröknek.
Gergényivel már jó előre levetették az azonosítókat 2006.10.23 elött.
Hogy egyként üthessenek bünztetlenül mindenkit, aki Gyurcsány távozását követeli, avagy Fidesz ünneplésen merészel részt venni.

Az Astóriánál a rendőrök rohama idején, 40 ezer ember volt (index cikk szerint), nem állt meg se busz, se metró, se villamos ott (központi utasításra), és az első lovasroham felszólítás nélkül a rendszvény vége után 5 perccel kezdődött.

Vérengzésre adtak parancsot, vérengzés kezdődött.
Fogdákban meztelenre veztőztetve aláztak embereket, tömegoszlatásra alkalmatlan fegyverekkel lőtték ütötték a tömeget, a végén kitüntették Gergényit.

Ez már történelem.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.24. 10:36:07

@Bii­visz:

A ballibeknek nem tetszik a demokrácia. Fáznak tőle. Különösen mostanában, mikor 15%-nyi ballib sincs már az országban.

Ezért veretnek ellenzékieket mikor hatalmon vannak, és ezért ordítanak diktatúrát, mikor nincsennek.

Ennyit tesznek és tudnak rendszerváltás óta, meg lopni.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.24. 10:38:32

A füttyös ballib csürhét helyre tették a magyarok.
Megmutattuk nekik, hogy nem vehetik el az ünnepeinket tőlünk !

Ez a különbség.

A ballibeknél néhány száz fő próbálja több tízezer ember ünnepét tönkretenni, és a néptől kapnak pár pofont.

2006-ban pedig több tízezer embert verettek a ballibek beazonosíthatatlan karhatamistákkal.

pamut 2016.10.24. 10:50:55

@a BircaHang Média szerk.: hazudsz, s ezt te is pontosan tudod, elmebajos troll.

pamut 2016.10.24. 10:52:05

@a BircaHang Média szerk.:

egyfolytában hazudsz.
állat zombik módjára fizikai erőszakkal rátámadtok emberekre, és a te sötét, zavaros, őrült fejedben ki a hibás? az áldozat :DDD

pamut 2016.10.24. 10:55:18

Az állat fideszesek:

"Húszan próbálták kikapni a sípot a számból, aztán nagyon hamar megkaptam az első ütést, aztán még vagy tízen vertek fejbe nagyon rövid idő alatt, végül valaki földhöz vágott. Amikor a földön feküdtem, még akkor is kaptam a fejemre, és belém is rúgtak."

Őrjöngő görény gyűlöletzombik, ide züllöttetek Orbán kedvéért.

És fogtok még zülleni tovább is....

Ravasz Figyelmeztetés 2016.10.24. 10:57:22

Orbán, "Magyarország diktátora."
Bocsi, még mindig nem, tetszettek volna választást nyerni.

Továbbá egyelőre még mindig a demokratikus baloldal és Gyurcsány volt az, amelyik karhatalommal verette a népet és lövetett a békés emberek közé (is), a mostani hatalom regnálása alatt - ami állítólag ugye diktatúra - ilyesmi még nem történt.

Sebaj, majd 2018-ban bukikazorbán, ha sok ilyen agyatlan, ostoba írás születik addig, megint meglesz a kétharmad.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.24. 11:00:53

@pamut:

Összecsapott pár erőszakos alak mindkét oldalról, ez van. Megesik ez.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.24. 11:02:44

@Bii­visz:

Nem, az se volt diktatúra. Csupán egy amatőr rendőrparancsnok akciója volt a pánikba esett Gyurcsány utasítására.

konrada 2016.10.24. 11:04:12

Először én is csak néztem, mi ez a sületlenség, míg el nem értem eddig a mondatig:
"Orbán összeterelte a felheccelt huligánokat a Fidesz-nagygyűlés békés tüntetőivel. "

Innentől már egyértelmű hogy ez szarkazmussal átítatott pamflet, mely kifigurázza azokat a vadbarmokat, akikkel minden hülyeséget meg lehet etetni.;))

(S a legdurvább, hogy azok nem is veszik észre, hogy a hülyeségüket figurázzák ki, lásd a beírásaikat!;)))

pioneer2016 2016.10.24. 11:05:24

@Ballib cenzúrázók réme 18: "A ballibeknek nem tetszik a demokrácia."

Ez a "ballibezés" nagyon uncsi. Tekintve, hogy egy semleges Magyar adófizető állampolgár vagyok, nekem is lehet véleményem és mégsem vagyok "ballib". Ugye nem baj?
A véleményem pedig továbbra sem változik. 2006-ban nem békés, a rendszer ellen felvonult tömeg volt jelen, hanem egy bérelt, fizetett randalírozó, gyújtogató, fosztogató és erőszakos csőcselék volt. Ezek ellen semmilyen intézkedés nem volt túlzó. Az ilyen csürhe ellen más, akár európai országokban sokkal keményebben léptek volna föl. Ezt hiányoltam én akkor.

konrada 2016.10.24. 11:06:41

@pamut:
...mennyivel jobb is volt Gyurcsány rendőrsége, mely sünbe fogva vitte ki (meg be) az ellentüntetőket, hogy az ilyen atrocitásokat megelőzzék...

főpilóta 2016.10.24. 11:06:43

A komcsik mindig gyártanak egy legendát, ami alapján a saját tökéletességüket, és az ellenfél gonoszságát próbálják igazolni.

2006 október 23-án semmiféle puccskísérlet nem történt. A Fidesz annyira megerősödött, hogy a Gyurcsány megpróbálta valamivel nemzetközi szinten démonizálni, ellehetetleníteni. Ezért a valóban erőszakra hajlamos szélsőjobb közé titkosszolgákat küldött, és megszervezte ennek a csoportnak a Fidesz tömegbe való beletolását. Ez - bár reggel óta nyomták őket a Károly körúton az Astória felé -, éppen a Fidesz '56-os ünnepi nagygyűlésének végére sikerült (több óra alatt a rövid Károly körúton!). Azért a végére időzítették, mert akkor a tömeg elindul minden irányban hazafelé, és így globálisan mindenkire rá lehet fogni, hogy a rendőrök elől menekül, vagy épp ellenük fordul. A rendőrség követet el több törvénytelenséget (azonosító számok hiánya, rendszeresített eszközök használata, a rendszeresített eszközök szabálytalan - életveszélyes használata, a már elfogott, megkötözött emberek kínzása).

A puccskísérlet egy teljes hazugság. ócska ősbolsevik propaganda.

főpilóta 2016.10.24. 11:07:58

javítás: "nem rendszeresített eszközök használata"

pamut 2016.10.24. 11:08:24

@a BircaHang Média szerk.:
írtál egy hatszavas mondatot, két állítással. és nem tudod felfogni hogy hol lehet benne a hazugság?
szarul hazudsz birka, nagyon, bár ezt te is tudod de nem érdekel, már a látszatra sem adsz rég, csak a gépies hazudozást tolod hogy rombold a fórumokat blogokat.

pamut 2016.10.24. 11:09:31

@konrada:
azokra a "tüntetőkre" gondolsz akik szétverték Budapestet? :D

persze ha nem állítják meg akkor a csürhét akkor meg az lenne a bajod, fideszes kollaboráns...

pamut 2016.10.24. 11:10:27

@a BircaHang Média szerk.:
Mocskos hazugság. Tőled mindennapos.

pioneer2016 2016.10.24. 11:16:03

@főpilóta: "és megszervezte ennek a csoportnak a Fidesz tömegbe való beletolását"

Ezt olyan hitelesen és pontosan leírtad, mintha igaz lenne és Te lettél volna az egyik szervező.

DrGehaeuse 2016.10.24. 11:23:24

Furcsány és orv-bán együttes erővel gyalázták meg az 50. évfordulót. Szerintem a háttérben volt együttműködés is. A céljuk most is az, hogy nehogy véletlenül kormányképes alternatívát felmutatni képes új erők és új arcok jelenjenek meg a politikában. Hatékony munkájuknak köszönhető, hogy ma a bizonytalan válaszók aránya majdnem kétszer akkora mint a legnagyobb támogatottságú párt (fityisz) szavazóinak aránya.

főpilóta 2016.10.24. 11:28:16

@DrGehaeuse: Mondj pár konkrét személyt, vagy szervezetet, amely "alternatívát képes felmutatni". Ha mind Gyurcsány, mind Orbán ennyire utálatos ez emberek szemében, és ezt egy új arc sem képes a saját hasznára fordítani, a bizonytalan választókat maga mellé állítani, akkor az az új arc tehetségtelen, sőt töketlen politikus. Nem az ellenfelet, vagy a körülményeket kell hibáztatni! Dolgozni kell, programot írni, és elhitetni, hogy működni fog.

pamut 2016.10.24. 11:28:53

@a BircaHang Média szerk.: megnéztem, én linkeltem be eleve, pont az bizonyítja hogy hazudsz.

Reszelő Aladár 2016.10.24. 11:29:49

@pamut:

Olvastam én is. Csak egyszerűen nem értem, hogy minek megy oda aki tudja, hogy ütni fognak? Honnan tudta, hogy ütni fognak? Nincs itt semmi összeesküvéselmélet? A véleménynyilvánítnak ez a legjobb módja? Ez a legkultúráltabb és legeurópaibb módja, hogy odamész a "csőcselékhez" és kiprovokálod, hogy megüssenek? Mégis mire számított azok ott, hogy majd megsimogatják a bukisjukat amikor szétfütyülik a Himnuszt? Ez melyik Európai Érték? Ez melyik liberális demokráciában szokás?

@pioneer2016:
Valóban bölcs dolog lecsürhézni minden arra járó cekkeres öreget és babakocsist családost. Nénány balhézó miatt szétverni és lőni nagyjából minden arrajárót, majd napokid ezt folytatva rabosítani a kocsmában ivó és a buszon utazót. Az Index elég kimerítően tájékoztatott a "túlkapásokról". De gondolom az csak a demokrácia tökéletlenségének apró jelei és nem rendszerszintű hibák voltak. Az azonosítók pedig leestek. Ha ott lakták volna, lehet hogy te is kapsz.

pamut 2016.10.24. 11:30:11

héééé, fiúk! :DDD

az megvan hogy a komcsik nem csak az MTVA csatornáin cenzúrázták ki a füttykoncertet, de Orbán saját FB oldalán is? :DDD

bazdmeg, ezek mindenben másolják Kádárékat, nem hagynak kis semmit :DD

bubu bubu 2016.10.24. 11:33:03

ez megint egy roppant gyenge "szerecsenmosdatás". Tudomásul kell venni, hogy a jelenlegi ellenzéknek NINCS társadalmilag többségi támogatottsága. A vezetők és szószólók egy személyes sértődöttségből adódóan vezetik a birkanyájat, sokszor zsákutcába. Ezerszer leírtam már, amíg nem változtat vezetőket és mentalitást a baloldal, addig a fidesz visz mindent. A győzelemhez először el kell fogadni a vereséget, fel kell dolgozni azt, le kell vonni a következtetéseket, mindenki számára használható megoldásokat kell hozni. Ezután lehet a győzelemre gondolni. Ez sajnos nincs meg, csak sz@rkenegetés van, (pl:egy ilyen cikk) és utánna jön a pofára esés. Két módon lehet leváltani a fideszt! 1. erőszakkal. Na remélem ez SOHA nem lesz! Aki erre utazik az gazember! Saját önérdekből (sértődésből) uszítani a népet patkány és féreg dolog. Aki ilyet tesz, azt el kell azonnal tiporni! Még a magját is el kell távolítani a társadalmunkból! 2. Demokratikusan. Ehhez ész kell! Az emberek megnyeréséhez a bizalmukba kell férkőzni. Ebben a lejáratott arcok biztosan nem tudnak segíteni. A másik az, hogy a szelet kell kifogni a fidesz vitorlájából. Ez csak úgy megy, ha az embereket érintő döntéseket elismeri az ellenzék és támogatja azt, majd abból lehet továbbépítkezni. Na ez lehetetlen ezekkel a sértődött figurákkal. Ők még a vereséget is képtelenek feldolgozni. Választást csak a dolgozó emberek többségének a bizalmával lehet megnyerni. Tehát: a dolgozó emberek. Nekik van érdekük, igényuk, stb. Na ezt használta ki a fidesz és ezt szerezte meg. A bal oldal őket hagyta elveszni... Tudom, ez a demokratikus oldal fóruma, azért olvasom én is, de azt is tudom, hogy ki leszek megint moderálva, mert a "próféták" véleményével nem egyezik a mondandóm...

pamut 2016.10.24. 11:34:52

@Reszelő Aladár:

"minek megy oda aki tudja, hogy ütni fognak?"
mert nemzeti hős, így is vállalja, nem tűri hogy megfélemlítsék, elhallgattassák. 1956 hősei még ennél is többet vállaltak, tudod vannak ilyen nagyszerű emberek.

"Honnan tudta, hogy ütni fognak?"
:DDDD
Na honnan vazze, mégis honnan? :DDD Bazdmeg, ezek FIDESZESEK! Orbán fanatikus gyűlölet-zombijai!!! te vagy az egytelen aki nem tudta hogy ez lesz ember! :D
Van még bárki aki kinézi belőlük hogy nem ütnek egyből ha meglátnak egy igaz magyart, aki ráadásul még sípolni is mert az élő istenük előtt?

"A véleménynyilvánítnak ez a legjobb módja?"
Mivel a média nagyja már a maffia kezében, ezért lassan ide szorul az aki véleményt akar nyilvánítani. Amikor a fideszesek csinálták ez 2010 előtt évekig, szervezetten, központilag iránytva egyfolytában, akkor téged miért nem zavart? :D Ja, hogy te is fideszes vagy? :D

pioneer2016 2016.10.24. 11:41:29

@Reszelő Aladár: "Valóban bölcs dolog lecsürhézni minden arra járó ..."

Sajnos " ahol fát vágnak, ott forgács is hull"
A környéken lakom és időben odébb álltam, mikor láttam, hogy egy jól elkülöníthető csoport elkezdte a balhét.

konrada 2016.10.24. 11:59:13

@pamut:
Nézd, látom te vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon szenilis, ezért nem emlékszel a sünözésre, igy nem tudod mi az.

Amely arról szólt, hogy az ellentüntetőket - nem a kukagyujtogatókat, autóborogatókat - kiemelték a tömegből sün alakzatban.
Tehát hogy értsed:
Volt egyszer 1 (de többön is) állami ünnepség. (mint ahogy most.)
Kimentek rá ellentütetők is sipolva, óbégatva, táblát lobogtatva. (mint ahogy most.)
No ezeket emelték ki akkor a rendőrök.
...ennél egyszerűbben nem tudom neked elmagyarázni, ha megszakadok sem.
Pedig valószínűleg kéne...

főpilóta 2016.10.24. 12:06:18

@pamut: Hé, fiú! Az megvan, hogyha digitalizálsz (archiválsz) egy LP-t (bakelit lemezt), akkor a sercegést, zajokat kiszűröd, mert nem arra vagy kíváncsi, hanem a rajta hallható műsorra?

pamut 2016.10.24. 12:08:15

@konrada: Látom te nagyon fideszes vagy, ezért hazudsz. A rendőrök a rendbontókat emelték ki, hogy megvédjék a magyar közbiztonságot. Előtte kb. ezerszer beleüvöltötték a hangosbemondóba hogy mindenki hagyja el a helyszínt, meg hogy műveleti terület, de persze a fieszes csürhe leszarta, ők pont azért mentek ki mert a balhét keresték meg a kirakatok beverését, kocsik felgyújtását.

Amúgy 2010 előtt az összes ünnepséget széttrollkodátk orbán odaszervezett fütyülős és kereplős emberei, orbán gárdája még vidékre is követte gyurcsányt, volt hogy le is köpték, szabadon megtehették semmi nem bántotta őket.

most mivel jössz majd amúgy, hogy gyurcsány személyesen lőtte ki az imádkozó ártatlan kislányok szemeit hátulról?

a fideszes vadállat zombik tegnapi műsorhoz mit szólsz?

neked ugye tetszik hogy a fidezsesek szabadon fütyülhettek 2010 előtt évekig, de amikor orbán ellen menne a fütty akkor támadnak, ütnek a rohadékok?

ahhoz hogy 56 évfordulóján léptették elő Kádár III/II-es spiclijét, az orbán-kormány tagját, hogy így is megalázzák a magyarságot, ahhoz mit szólsz?

pamut 2016.10.24. 12:10:21

@főpilóta:
:DDDDDDDDDDDDDDDDD

hány hírt mutassak az évek óta trató rendszerszintű bolsi cenzúrázásból a fidesz propagandasajtóból ugrifüles? :DDD

az meg mekkora kamu duma már hogy amikor felvezs valaki egy videót akkor hallatszik a sípolás, amikor meg ugyanazt a videót felrakja a netre akkor már nem? DDDDDD

bakelit lemezre hivatkozik bazdmeg 2016-ban, BAKELITRE!!! :DDDDD

pioneer2016 2016.10.24. 12:15:40

@főpilóta: "mert nem arra vagy kíváncsi, hanem a rajta hallható műsorra?"

Igen, de egy hírértékkel bíró eseményt illik hitelesen tálalni a médiának. Ez nem LP!
Ennyi erővel bármilyen nekem nem tetsző hang, vagy kép kiszűrhető a tartalomból, ugye? Ezt én úgy hívom, hogy hírhamisítás, de szerintem hivatalosan is így nevezik ezt a cselekményt.

főpilóta 2016.10.24. 12:16:06

@pamut: A bakelit archiválására, elmentésére hivatkoztam, hogy a modern korban is hallgatni lehessen. Ha valaki elment egy zajos videót, hanganyagot, hogy megőrizze, vagy bemutassa, világos, hogy zajtalanítja, még ha a zaj nem is természetes műszaki okból került a felvételre, hanem mesterségesen. Azért, hogy akár ő, akár más a hasznos műsoranyagot hallhassa.

Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy fizetnek érte?

pamut 2016.10.24. 12:20:17

@főpilóta:
hagyd már a süket dumát te idióta fideszes :D senki nem fogja elhinni neked hogy a cenzúra az "zajtalanítás" :DD ja, érdekes, a tapsot azt nem törölték ki csak a füttyöt :DDD

arra meg "elfelejtettél" válaszolni hogy mutassak-e neked fideszbolsi cenzúrákat még? :D vagy kínos lenne? :D kár erőlködni, úgyis fogok rá hozni példákat...

konrada 2016.10.24. 12:23:25

@pamut:
Tényleg ennyire "khmm... érdekes" vagy!;)))

Pedig tudtam hiogy túl bonyolult neked elmagyarázni de megpróbáltam, és mivel tény én is hülye vagyok megpróbálok egésze le egyszerűsíteni, hátha megérted.

1. Adott egy random állami ünnepély 2006-2007-2008 környékén.
(mint ahogyan mostanában is.) Eddig még érted? mert ha nem, már itt kérdezz.

2. Azon kint vannak érdeklődők, hívek, ellentüntetők.
(mint ahogyan mostanában is.) Eddig még érted? mert ha nem, akkor itt kérdezz.

3. A hívek, érdeklödők vagy lesnek, vagy tapsikolnak, ahogyan gondolják.
(mint ahogyan mostanában is.) Eddig még érted? mert ha nem, akkor itt kérdezz.

4. Az ellentüntetők fütyülnek, kiabálnak, táblát lengetnek.
(mint ahogyan mostanában is.) Eddig is még érted? mert ha nem....

5. ...és most jön a különbség: Akkor a rendőrség kiemelte az ellentüntetőket - s nem azért, mert ott a tömegben kocsit borogattak, vagy kukát gyújtogattak - hanem azért mert, a rendet fennt akarták tartani. Ezt nevezték sünözésnek.

Gondolom ez az ami már túl magas lehetett neked, s a beírásaidat olvasva ezt én meg is értem.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.24. 12:26:11

A füttyögő csürhének megmutatták a magyarok hogy tudunk ünnepelni akkor is, ha 100-200 majom Gyurcsnyista tönkre akarja tenni a nemzeti ünnepet.

A nép megbosszulta, és megbüntette a füttyögős csürhét !

A ballib elkúrók idején beazonosíthatatlan karhatalmisták rendszabályozták a több tízezres ünneplő tömeget, most a több tízezres ünneplő tömmeg rendszabályozta a füttyögő csürhét !

A füttyögős csürhe egyre idegesebb mert tudják 2018-ban is veszítenek.

DrGehaeuse 2016.10.24. 12:26:23

@főpilóta: Pl. ott van a PKP. konzervativok.hu/
Valódi konzervatív alternatívát kínál. Csak az a baj, hogy a média a szélsőjobbtól a szélsőbalig egységesen bojkottálja. Helyette az álkonzervatív bokroslajcsis MOM-át tolják mint konzervatív pártot. Mivel Bokros brancsbeli, Nagy Tamás viszont nem, agyon kell hallgatni még a létezését is.

főpilóta 2016.10.24. 12:28:02

@pioneer2016: Szóval a füttynek hírértéke van. Ezek szerint, ha a ballib csőcselék hatalomra jutna, egy hivatalos közlemény, vagy ünnepség pusztán füttyből fog állni? A kommentátor fütyül, a szónok fütyül, a közönség is (taps helyett) fütyül és ez járja majd be a világmédiát... "szép" idők lesznek.

is 2016.10.24. 12:29:29

@a BircaHang Média szerk.: ezt te lathatoan a TV-ostromhoz irtad meg 2006. szeptembereben. hogy kerult ez most ide?

is 2016.10.24. 12:33:04

@konrada: sajnos a szenilitas akkor is jelentkezik, ha az ember csak egy-egy korulmenyre nem emlekszik. pl, hogy 2010 elott a tablalobalgatas, futyules SOHA nem engedelyezett, nyilvanos nagygyulesen volt, hanem random, engedely nelkuli teruleten, idoben. engedelyezett tuntetesrol, onamagaban a tunttesert SOHA nem emeltek ki senkit sem.

konrada 2016.10.24. 12:33:24

@pamut:
Tényleg bonyolult lélek vagy.
A felvételt a szinpadon lévő mikrofonokról csinálták, nem az RTL több száz méterről, a tiltakozók közötti anyagáról.
Azokat meg eleve úgy gyártják, hogy inkább csak azok hangját vegye, aki bele beszél, nem pedig a külső hangokat. Így azon csak a közel lévők zajai jönnek át, nem a távoliak. (De itt van egy piaci rés csak neked! Gyártass olyan mikrofonokat, melyben jobban hallatszik a 200 méterre lévő zajforrás, mint annak a hangja, aki belebeszél. Szerintem sokat kaszálhatnál vele...;)

...azért írtam az RTL-t példának, mert az ő felvételien látszott az hogy az ellenzéki tüntetésen arányaiban pont annyi füttyös kedvű tiltakozó volt, mint az állami ünnepségen, de mivel ott a hangot a mikrofonról vették le, azon se jöttek át azok, ellentétben a kihangosításkor, ott hallhatónál...

pamut 2016.10.24. 12:36:55

@konrada:
attól még hogy pontokba szeded és a végén hazugsággal fejezd be, nem válik igazzá :) a csürhe egyes tagjainak kiemelése akkor és csak akkor volt amikor tomboltak, gyújtogattak, stb. az állam rendezvényeket pedig hosszú éveken át teljesen szabadon fütyülhettek, trollkodhattak orbán megbízott álcivil megbízottjai, ahogy ezt meg is tették, senki nem ért egy újjal sem hozzájuk.

na ez a nagy különbség.... ja, nem csak, ez csak egy a sokból...

is 2016.10.24. 12:38:49

@Reszelő Aladár: "Nénány balhézó " : www.youtube.com/watch?v=ohz9NzpkrQ8

A rendori tulkapasok 90%-at konkretan ketto, azaz ketto darab szakasz kovette el, azaz a fellepo rendorok kb. 2%-a.

Ezekrol az aranyokrol beszelgetunk, szerinted nehany balhezo, es minden rendor; szerintem tul sok balhezo, nem aznap, hanem egy honapja mar, es csak 2-5% rendor.

tomeck 2016.10.24. 12:41:35

@pioneer2016: az a leghulyebb ballib, aki azt sem tudja magarol, hogy ballib XD

DrGehaeuse 2016.10.24. 12:42:20

@Ballib cenzúrázók réme 18: A ballibák nem is akarnak nyerni 2018-ban, majd úgyis megkapják a morzsákat orv-bán dőzsiasztaláról. Az álellenzéki MSZP-DK (esetleg újraegyesülve) a NER fennmaradásán dolgozik, egy kicsivel nagyobb koncért majd szépen besimulnak mint a horthyrenszerben a szocdemek vagy a kisgazdák. Az egyetlen valamelyest hihetően ellenzéki párt az LMP, de sajnos az ő programjuk kormányképtelen és inkoherens.

pamut 2016.10.24. 12:43:22

@konrada: tudod mi a legzsebb? :DDDD hoy te annyira tökéletes alattvaló vagy, hogy még a saját hazugságaidat is elhiszed :D látszik rajtad :D

az hogy füttykoncert volt orbán beszéde alatt, az hogy véresre verték vadállat csürhe fideszesek az egyik legnagyobb magyar történészt, na meg másokat is megvertek, miközben szólt a fütty, na ez konkrétan ki let cenzúrázva a hangokból, a hírekből, mindenhonnan, ahogy FOLYAMATOSAN cenzúráz az egész fideszbolsi média is HÁNY PÉLDÁT HOZZAK BAZDMEG? :DDDD

nesze 3 csak így elsőre a bolsi cenzúrázó komcsi fajtátokat azt:

b1.blog.hu/2016/10/03/sose_fogja_kitalalni_melyik_az_a_szo_amelyiket_a_fidesz-_es_kormanymedia_nem_irt_le

comment.blog.hu/2016/10/06/rogan_antalt_szeptember_29-en_kibloroztek_a_habonymediabol

444.hu/2016/10/11/tudta-a-tv2-szerint-a-valasztopolgarok-98-szazaleka-szavazott-a-kenyszerbetelepites-ellen

és nesze, az MTI is cenzúráz:
hvg.hu/itthon/20161013_Az_MTInel_nem_futyultek_ki_Orbant

na gyere kis fideszes, mesélj még nekem a kurva nagy fideszes sajtószabadságról meg cenzúra-hiányról :DDDDD

konrada 2016.10.24. 12:46:14

@is:
Igazad van, tényleg így is szokott keletkezni.
S mivel te nem emlékszel ilyenre, tessék:
Amikor március 15-én reggel a Kossuth téren szemtanúi voltunk egy rendkívül szakszerű és összehangolt - bár némiképp eltúlzott - rendőri intézkedésnek, még nem gondoltuk, hogy egy újabb népszerű netes mém bölcsőjénél állunk.

"A hivatalos állami ünnepséget, zászlófelvonási ceremóniát áhítattal figyeló ünneplő tömeg közepén két fiatal férfi belefogott a már unásig ismert "Gyurcsány, takarodj!" egyszerű rigmusba, amivel sikeresen ki is vívták a körülötte állók rosszallását - és innentől nem volt megállás.
A kordonon kívül álló rendőrök nemzeti ünnepünk első kormányellenes megmozdulására friss reflexekkel reagáltak, becsődültek a műveleti területre és előállították, majd igazoltatták a két hangoskodót, mert a többszöri felszólítás ellenére sem hagyták abba szabálysértő tevékenységüket.
Mindez úgy nézett ki, hogy öten-hatan szorosan körbevették a kiabálót, majd a parancsnok "Sün! Sün! Sün!" jelszavára hátat fordítottak neki, és vált-vállnak vetve, tomfáikkal az amúgy békés, szemlélődő ünneplő tömeg, illetve az akcióra teljes erőből rámozduló sajtó felé hadonászva, "vissza! vissza!" felkiáltásokkal kihátráltak a delikvenssel a tömegből."

Örülök, hogy segíthetek a szimptómák felismerésében, de ne rémülj meg, ha magad is tudod, hogy az általad leírtak a tünet jelei, úgy még van esélyed...

DrGehaeuse 2016.10.24. 12:51:28

@pamut: Összetéveszted a bérfirkászatot a cenzúrával....

Cenzúra akkor van, ha egy újságíró megír egy kőkemény tényfeltáró cikket (vagy készít egy vdeóanyagot) egy kormányzati visszaélésről, de letíltják és a cikk vagy riport nem jelenik meg a lapjában. Ha egy másik lap (vagy adó) mégis lehozhatja akkor az még csak szerkesztőségen belüli cenzúra.

pamut 2016.10.24. 12:51:46

Bevallom, egy dologgal mindig meglepnek a fideszesek: a pofabőrük vastagságával. A kontinentális lemezek vékony papírlapok a fideszesek bőréhez képest.

De most komolyan: hogy van képetek egyáltalán megszólni a tegnap nap gyalázatai után? Hogy?
Hogy nem sül ki a szemetek a szégyentől?

Lássuk:
1. Orbán azzal kezdik 1956 ünnepét, és az egész magyarság megalázását, hogy az ünnep reggelén előléptetik a III/II-es spicli fideszest.
Fideszkomcsik: Pofátok miért nem ég, he?

2. Lábbal tiporjátok az emberek véleményszabadságát, demokrácia "felfüggesztve", Juhászt nem engeditek bemenni a térre.
Fideszkomcsik: Pofátok miért nem ég, he?

3. A fideszcsürhe, a gyűlölet-beteg fanatikus orbánzombi üti-vágja-rúgja-leteperi azokat akik fütyülni mernek a hazaáruló beszéde alatt. Mi ez basszátok meg? Mi ez az ősember-tempó bazdmeg?
Mi az hogy véresre veritek az ország egyik legnagyobb történészét és még van pofátok megszólalni??? Pofátok miért nem ég?

pamut 2016.10.24. 12:54:16

@DrGehaeuse:
Ha pedig állami, azaz köztulajdonú, közpénzen fenntartott TV-ben, újságban, rádióban van cenzúra, akkor azt meg úgy hívják hogy közpénzből működtetett állami cenzúra.
Pont ahogy Kádár bolsijai csinálták.

Amúgy aki nem tök hülye vagy vak az már rég tudja:

Orbán = Kádár

konrada 2016.10.24. 12:55:51

@pamut:
Nézd, ha mindenképpen szükséged van a jelzőzésre a magad igazának megerősítésére, hát tegyed.

...de csak úgy egymás közt, mert más úgy sem mert szólni - mert nem akart megbántani, vagy feleslegesn járatni a száját - vagy nem is tartotta érdemesnek:
Elmondok neked egy titkot: Az csak látszólagos, hogy annak van igaza, akinek a legnagyobb a hangja, vagy a legordenárébb. Ezt te rosszul hiszed.

De hogy visszatérjek a beírásra: Ha majd egyszer rászánod magad a gondolkodásra is, és a tapasztalati ismeretgyűjtésre: vegyél a kezedbe gy mikrofont - a telefonben is van, ha azt tudod kezelni, már előnyben vagy! - és menj ki az utcára vele.. Tartsd magad felé és beszélj bele. (Hangfelvevőt bekapcsolni, kérdezz meg olyant, aki ért hozzá!) Meg fogsz lepődni, mennyire elvész a háttér zaj, és amit te ott tisztán hallassz távolból, azt alig fogod megtalálni.

No például ilyenekkel kéne foglakoznod és tágítanod a tudásod, mert azt már mindenki tudja, hogy vitakultúrád milyen, abban már újat nem tudsz mutatni...

pioneer2016 2016.10.24. 12:57:45

@főpilóta: "Szóval a füttynek hírértéke van."

Nagyon leegyszerűsítetted a dolgot, vagy nem értetted a lényeget. Azért még egyszer megpróbálom. Ha egy eseményről készült felvételt közzéteszek, csak úgy hiteles, ha azt változtatás nélkül közlöm le. Ebbe beletartozik a háttérzaj, a fütyüléssel együtt is.. Ha bármilyen változtatást végzek rajta, már nem hiteles az anyag, hanem manipulált.
Nem keverendő össze a saját célra készült és tetszés szerint alakított hang, vagy képi anyagokkal.

pamut 2016.10.24. 13:00:07

@konrada:

mesélj még kis fideszes, mesélj:

fideszcenzúrázások (csak 3 példa. van sok):

b1.blog.hu/2016/10/03/sose_fogja_kitalalni_melyik_az_a_szo_amelyiket_a_fidesz-_es_kormanymedia_nem_irt_le

comment.blog.hu/2016/10/06/rogan_antalt_szeptember_29-en_kibloroztek_a_habonymediabol

444.hu/2016/10/11/tudta-a-tv2-szerint-a-valasztopolgarok-98-szazaleka-szavazott-a-kenyszerbetelepites-ellen

MTI:
hvg.hu/itthon/20161013_Az_MTInel_nem_futyultek_ki_Orbant

pioneer2016 2016.10.24. 13:05:54

@tomeck: " @pioneer2016: az a leghulyebb ballib, aki azt sem tudja magarol, hogy ballib XD"

Ez így tök értelmetlen! Kifejtenéd bővebben?

Muad\\\'Dib 2016.10.24. 13:06:06

Szürreális, hogy ebben a balkáni s*arfészekben a két leghangosabb oldal:
a) a fityeszes birkák tömege
b) azok, akik szerint az azonosító nélkül mindenkit félholtra verő szolgálunkésvédünk terrorlegények a demokrácia védelmezői.
Nem igazán kár ezért az országért...

Sascha Braun 2016.10.24. 13:06:36

A retardáltak köztünk élnek....másra nem jók ezek a blogok, csak hogy ezt el ne felejtsük :)

Pisti 90 2016.10.24. 13:09:50

A kurva anyátokat, Gyurcsánynak kéne bocsánatot kérnie. Már kurvára elegem van a zsidó provokációkból.

polansky 2016.10.24. 13:16:42

@bubu bubu: Önnek igen erősen igaza van.

2016.10.24. 13:17:18

"A kérdés azonban megmaradt: mikor kér bocsánatot Orbán a tíz évvel ezelőtti hergelésére elkövetett bűncselekményekért?"

Szerintem közvetlenül Gyurcsány elnézés-kérését követően. Szóval kb. soha.

pioneer2016 2016.10.24. 13:17:19

@Pisti 90: "A kurva anyátokat, Gyurcsánynak kéne bocsánatot kérnie."

Na! Te honnan jöttél? Vége van már a közmunka műszakodnak?

Spacecake 2016.10.24. 13:26:21

Persze,Orbán utasította a rendőröket hogy tolják rá a nagygyűlésre a Deákról a tüntetőket....Neked elgurult a gyógyszered haver.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.24. 13:34:54

@DrGehaeuse:

A PKP egy mérsékelt liberális párt, csak jövőre akarnak egynemű házasságot, idén még nem. Gazdaságpolitikában pedig nulla akülönbség köztük és Gyurcsány között.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.24. 13:35:50

@is:

A rendőrség direkt hagyta az ostromot, nyilvánvalóan legfelsőbb utasításra. Erre utaltam.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.24. 13:37:31

@pamut:

Nézd meg valahol a "cenzúra" szó jelentését, édes ballibám...

pamut 2016.10.24. 13:40:07

@a BircaHang Média szerk.: fáj az igazság, putyinbérenc troll?

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.24. 13:41:05

@pamut:

Az igazság sose fáj annak, aki az igazsság oldalán fürdik...

konrada 2016.10.24. 13:43:54

@a BircaHang Média szerk.:
Á, hagyjad! Neki az igazolványfényképén - de az önéletrajzán, pályázatán is - a lehető legkreténebb arckifejezése van, nehogy azt gondolják, hogy cenzorkodik...;)

micsoda? 2016.10.24. 13:49:07

@pamut:" Milyen borzalmas gyűlölet-szekta ez a fidesz, milyen rettenetes agymosással, tömegpszichózissal bírta Orbán elérni hogy nem csupán fiatalabb hívei, de még nyugdíjas öregasszonyok is puszta ököllel esnek neki másoknak?
Mi ez a sötét tömény rettenetet?
Hogy bírta orbán elérni hogy ilyen vadállati lényekké züllessze le a híveit?"

pamut 2016.10.24. 13:49:16

Anyátokat rohadékok :D

Ez már nem is cenzúra, ez már színtiszta hazudozás, a gyűlölet-keltés, rágalmazás, uszítás céljával :D

Orbán legnagyobb párt-Tv-je, a TV2 konkrétan HAZUDIK, de úgyhogy Goebbels is megirigyelné:
444.hu/2016/10/24/pont-arrol-hazudik-a-tv2-ami-az-egyetlen-felemelo-dolog-volt-a-kossuth-teren

A TV2 "KIFÜTYÜLTÉK A HIMNUSZT A TÜNTETŐK" címmel adott hírt a vasárnapi híradós blokkjában. Miközben PONT AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ.

20+ éve uszít, hazudik, mocskol, rágalmaz, uszít így Orbán összes szennylapja tv-je, szennylapja, rádiója, nem is csoda hogy gyűlölködő zombivá változtatta a hívei nagyját.

Na milyen érzés fideszesek hogy Orbán emberei ilyen könnyen manipulálható birkának tartanak titeket? Hogy a sajátjaitok hazudnak nektek? De már mióta....

pamut 2016.10.24. 13:50:01

@a BircaHang Média szerk.: ja, ezért fáj neked, mert te hazudsz.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.24. 13:55:53

@pamut:

Nagyon ritkán szoktam hazudni, akkor se politikai kérdésekben...

micsoda? 2016.10.24. 13:56:52

@micsoda?: Bocsi, a gondolkodás később jött:)

"Milyen borzalmas gyűlölet-szekta ez a fidesz, milyen rettenetes agymosással, tömegpszichózissal bírta Orbán elérni hogy nem csupán fiatalabb hívei, de még nyugdíjas öregasszonyok is puszta ököllel esnek neki másoknak?
Mi ez a sötét tömény rettenetet?
Hogy bírta orbán elérni hogy ilyen vadállati lényekké züllessze le a híveit?"

Hát igen, ahogy a fotókat nézem sírhatnékom van, Hova jutottunk? Már nem a migránsok az ellenségek, hanem egymásnak vagyunk ellenségei. Mit is kiabált a nacsasasszony? narkos kodusok, narkos koldusok........

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.24. 13:58:27

@pioneer2016:

Ilyen amikor a GYurcsnyista csürhetag, más szóval, a "demokrata" cigányozik ?

pamut 2016.10.24. 13:59:34

@a BircaHang Média szerk.: te is tudod hogy hazudsz és én is tudom, és mások is tudják. ez az életed.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.24. 14:00:22

@konrada:

Csodálom a türelmedet.
Pamut nevű bérblogger egy agyhalott.

Vele kommunikálni haszontalan vállakozás.
A Gyurcásniy gyűlölet felemésztette teljesen az agysejtjeit.

Szerinte normális dolog 3 centiről időseknek, gyerekeknek, nőknek ünnepelni vágyó embereknek fülébe izomból csürhe módra belefüttyögni, majd csodálkozni nagyokat, mikor pofon vernek azok akikkel ezt megtetted.

pioneer2016 2016.10.24. 14:02:50

@Ballib cenzúrázók réme 18:
"Ilyen amikor a GYurcsnyista csürhetag, más szóval, a "demokrata" cigányozik ?"

Félreismertelek! Te 'Pisti 90' szintjén vagy!

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.24. 14:05:35

@pamut:

Te is tudod, hogy sosem tudtatok rajtam fogást találni, ezért vagytok ennyire dühösek...

pamut 2016.10.24. 14:25:29

@a BircaHang Média szerk.: téged csak szán mindenkit, ahogy a tényektől függetlenül összevissza hablatyolsz. ja, meg szopod putyin faszát. te komolyan még a fideszesek között is a legszánalmsabb vagy...

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.24. 14:26:33

@pamut:

Az nem zavar, hogy az eddigi összes velem való vitában csúnyán vesztettél...?

Hun Endorfin 2016.10.24. 14:26:40

Pamut , pamut.. 444 kb annyira hiteles mint a 888. Egyébként egyértelműen lehetett hallani h mind a Lengyel, mind a Mi himnuszunkba belefütyültek , nem beszélve az 56-s veteránokról...Ennyit erről.

pamut 2016.10.24. 14:29:44

@a BircaHang Média szerk.: folyamatosan feltöröltem veled a padlót, te szerencsétlen :D ahogy épp most is :D nem baj, magyarázd csak magadnak a víz alatt hogy kint vagy szárazon :D

pamut 2016.10.24. 14:31:37

@Hun Endorfin:
a 444 az egyik legjobb magyar oldal, az utolsó szabad sajtótermékek egyike. pont ez fáj neked. meg az hogy az idézett cikkben videó is, van, ami BIZONYÍTJA a cikk állításait.

szólj már a gazdádnak te kis kamu fikanikk, hogy ma nagyon szarul hazudtok, találjatok már ki valamit ti szerencsétlenek.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.24. 14:35:04

@pamut:

De persze bizonyítékod erre sincs, emberszabásúm, ugye?

Kopasz Károly 2016.10.24. 14:37:38

Mikor kér bocsánatot Orbán 2006. október 23-ért?

S.O.H.A!

TICSORTICSOR 2016.10.24. 14:38:23

Hogy 2006 októbere erőszakos puccskísérlet volt-e, vagy a békés polgárok karhatalmi szétverése, ez megint egy olyan kérdés, amiben szögesen ellentétesen látjuk a világot és valószínűleg sosem fogjuk meggyőzni egymást ebben az országban.
Kénytelenek vagyunk ezt elfogadni és erre az elfogadásra biztatnék mindenkit.
Csak azt szeretném kérni mindenkitől, hogy legyen szíves végre kitartani a véleménye mellett!
Másról sem szól a magyar történelem, mint hogy egyik napról a másikra egyszer csak eltűntek a nyilasok, aztán egyik percről a másikra egyszer csak eltűntek a kommunisták...
Arra szeretnék kérni minden tisztelt fideszest, hogy vállalja a véleményét a végsőkig, álljon ki a pártja mellett majd akkor is, amikor már nyilvánvaló lesz mindaz, amit ma még csak kevesen látnak.
Már most látom, hogy ugyanez fog történni aznap is, amikor végleg leáldozik a Fidesznek (meg az országnak is, gazdasági és társadalmi értelemben). Egyik napról a másikra mindenki ellenzékivé fog válni, sőt természetesen úgy emlékszik majd, hogy ő mindig is ellenzéki volt. Mint aki ott volt az összes Millás tüntetésen, a netadó elleni tűntetésen, stb.
Hol lesznek már akkor ezek a lelkes idős-fiatal hölgyek/urak, akik olyan lelkesen püffölték az ellentüntetőket a Kossuth-térnél. Addigra már ők is "forradalmárok" lesznek, vagy meghúzódnak a sötétben.
És ez az, ami miatt igazán hányingerem van ettől az országtól...

pamut 2016.10.24. 14:44:08

@a BircaHang Média szerk.: lol, most is szét lettél cáfolva, de akkor se ismered hogy vizes vagy ha a víz alatt vagy már egy órája :D kit akarsz átverni te szerencsétlen hülye, azt hiszed nem ismer már rég mindenki?

Hun Endorfin 2016.10.24. 14:44:26

@pamut: "a 444 az egyik legjobb magyar oldal " :D :D
Szórakosztató vagy , tényleg.
Lehet el kell kezdenem az oldalra járni, ha ilyen humoros emberkékkel találkozom itt.
Igaz hogy imitt amott ferdít, vagy nem hoz le híreket ( pl ha a migráncsok rosszalkodnak) , de végül is , ezt már az indextől is megszokhattuk( mortimer, molotov öngyújtogatások, migránsok balhéjai, Füredi támadás , stb..)

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.24. 14:48:20

@Hun Endorfin:

A vérbalos gyűlölet újságok hazugságain szocializálódott Pamut féléket csak szánni lehet.

Szerencsételenk diktatúráznak, meg fújják a sípot a normális emberek fülébe izomból tehetetlen dühökben, mert hazudozásaik, és cenzúrázásaik, hírhamisításaik ellenére még mindig csak leszarható emnnyiségben vannak a híveik.

És ez nagyon dühíti őket.

pamut 2016.10.24. 14:59:12

@Hun Endorfin: szokásos fideszes bullshit rágalmazás, egy árva tény nélkül :)
tudod cáfolni a cikkben lévő videót vagy sem? :)

na, hazudj még kis fideszbolsi ;)

pamut 2016.10.24. 15:00:06

@Ballib cenzúrázók réme 18:
:DDD

ezt cáfold te rohamosztagos fidesztroll :DDD

"Orbán legnagyobb párt-Tv-je, a TV2 konkrétan HAZUDIK, de úgyhogy Goebbels is megirigyelné:
444.hu/2016/10/24/pont-arrol-hazudik-a-tv2-ami-az-egyetlen-felemelo-dolog-volt-a-kossuth-teren

A TV2 "KIFÜTYÜLTÉK A HIMNUSZT A TÜNTETŐK" címmel adott hírt a vasárnapi híradós blokkjában. Miközben PONT AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ.

20+ éve uszít, hazudik, mocskol, rágalmaz, uszít így Orbán összes szennylapja tv-je, szennylapja, rádiója, nem is csoda hogy gyűlölködő zombivá változtatta a hívei nagyját.

Na milyen érzés fideszesek hogy Orbán emberei ilyen könnyen manipulálható birkának tartanak titeket? Hogy a sajátjaitok hazudnak nektek? De már mióta...."

n3spr3ss0 2016.10.24. 15:00:36

@Ballib cenzúrázók réme 18: Tegnap is és 110 éve is a fidesz csürhe csinálta a balhét. Vér folyt mind a két alkalommal.

pamut 2016.10.24. 15:01:08

@Ballib cenzúrázók réme 18:

Erre is hazudj valamit hazaáruló, dolgozz meg a piszkos pénzedért:

1. Orbán azzal kezdik 1956 ünnepét, és az egész magyarság megalázását, hogy az ünnep reggelén előléptetik a III/II-es spicli fideszest.
Fideszkomcsik: Pofátok miért nem ég, he?

2. Lábbal tiporjátok az emberek véleményszabadságát, demokrácia "felfüggesztve", Juhászt nem engeditek bemenni a térre.
Fideszkomcsik: Pofátok miért nem ég, he?

3. A fideszcsürhe, a gyűlölet-beteg fanatikus orbánzombi üti-vágja-rúgja-leteperi azokat akik fütyülni mernek a hazaáruló beszéde alatt. Mi ez basszátok meg? Mi ez az ősember-tempó bazdmeg?
Mi az hogy véresre veritek az ország egyik legnagyobb történészét és még van pofátok megszólalni??? Pofátok miért nem ég?

n3spr3ss0 2016.10.24. 15:04:07

@Ballib cenzúrázók réme 18:
A tegnapi sípolók nem loptak tankot,nem gyújtogattak,nem romboltak,nem szaggatták fel az utakat,nem építettek barikádot a híd elé,nem bográcsoztak a Parlament előtt.Csak fütyültek.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.24. 15:11:18

@pamut:

A 200 darab füttyögű csürhe közül bizony vagy 20 a hímnusz alatt is folyamatosan fütyült.

Hiába tagadjátok, a ahírhamisító 444-el !

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.24. 15:14:48

@n3spr3ss0:

A füttyös ballib csürhét helyre tették a magyarok.
Megmutattuk nekik, hogy nem vehetik el az ünnepeinket tőlünk !

Ez a különbség.

A ballibeknél néhány száz fő próbálja több tízezer ember ünnepét tönkretenni, és a néptől kapnak pár pofont.

2006-ban pedig több tízezer embert verettek a ballibek beazonosíthatatlan karhatamistákkal.

Hun Endorfin 2016.10.24. 15:16:12

@n3spr3ss0: és orbán se mondta hogy elcsalta a választást. Egyébként nehezen fogjátok fel , h nem az a baj hvutyát kiakartátok fütyülni , hanem az hogy a veteránokat is kifütyültétek , a lengyel vendéget is immel ámmal és a himnuszokat is.
Pamut : túl sok nálad a klub rádió , úgy érzem. Ungváry mint az egyik legnagyobb történész. Aki amúgy nem tud büszke magyar lenni. Ok.

konrada 2016.10.24. 15:24:56

@Hun Endorfin:
Igen, valahogy nem értik, miért nem azonos fajsúlyú ha egy agyvesztett rajongó ver orrba egy másik agyvesztett ellenzőt azzal

ha egy tucat rendőr kalapál véresre egy országgyűlési képviselőt...

Így meg azért nehéz...

rovid 2016.10.24. 15:32:09

@Ravasz Figyelmeztetés: nem békés emberek, és nem a nép volt ott!!

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.24. 15:35:11

@konrada:

Hát igen.

Ez a felvetés, összehasonlítás felettébb röhejes annak fényében, hogy GYurcsány a lezárt Kossuth téren ünnepelt, mindenki kizárásával, majd beazonosíthatatlan karhatalmistákkal verette meg az ellene tüntetőket.

Ezzel szemben Orbánt meg a több tízezer jelenlevő ünneplő próbálta megvédeni a párszáz füttyös csürhétól, akiket a rendőrök mentettek ki a provokált tömeg kezéből.

BiG74 Bodri 2016.10.24. 15:39:45

@pamut:
Én nem értelek téged és a többi trolletetőt. Miért kérsz számon olyan dolgokat, melyeket nem is értenek a számonkértek? Miért kérsz dolgokat olyanoktól akik arrogáns csőlátású, bármit pofátlan hazug módon kimagyarázó alakilag emberformák? Teljesen felesleges energiapocsékolás!

Che21 2016.10.24. 15:54:30

"felszereltségében sem felkészült rendőrség"

Illegális viperára futotta, a törvény által előírt azonosítóra nem.
Ennyit a híres libsi "jogállamról".

A kép egyébként jó, főleg a sok nemzeti színű zászló tetszik.
Hiába, a "demokratikus" ellenzék tudja, hogy kell méltósággal ünnepelni.
Magyar zászló nélkül.

bandigyerek 2016.10.24. 15:56:30

Hmmm. emlékszem mikor akárhányban, október 23-án a hős goj motorosok szétberregték a gyurcsány beszédét a komcsi nyugdíjashordák hogy agyonverték már őket... némelyik fidesz-zombinak a memóriája olyan mint az aranyhalé, olyan 7 másodperces...

Tenyekeslogika23 2016.10.24. 16:06:16

Ideje lenni végre felébredni a baloldalon, hogy nem a nyertes lovon ülnek ezzel a mentalitással. Nem füttyögni kellene, hanem lemenni végre a nép közé, megérteni, meghallgatni őket. Mert most le lehet őket narancsbirkázni, proletározni, csürhézni és fasisztázni ( szigorúan az általánosítás nevében, pedig az ellen Hűűű de nagyon kellene küzdeniük…. ) , de megérteni a motivációjukat, hogy miért van fix 3 millió szavazója a Fidesznek, az már munkás…meg ahhoz ész is kell.
Példa: Látni, hogy a magyar átlag magasról szarik a baloldal által sújkolt úgynevezett európai értékekre, mert a maslovi piramis azon szintjén vegetál, ahol a szivárványos Pride-t még nem tudja értékelni.
Kovács Béla Győrben nem érti, hogy az európai szolidaritás nevében ő miért keres 800 eurót, miközben Hans Regenkurt, kint Ingolstadtban 3000-t, pedig ugyanazon a gépen, ugyanazon gombokat nyomogatja, ugyanannyiszor.
Megnézném az oly’ elfogadó, példáként sokszor említett német vagy svéd állampolgárokat mennyire lehetne motiválni mindenféle eszmékkel, ha ők is 600-900 eurót ( bruttó! ) keresnének egy hónapban és hó végére dilemmázni kellene, hogy vajon a gyereknek legyen cipő vagy az áramot fizessük be.
Ehelyett mit csinál a baloldal:
• beleszalad a menekültekkel kapcsolatos orbitális csapdába. „Nincs menekültválságVan menekültválság, de csak háborús menekültek jönnek  Jó, tényleg a fél világ jön, de mind nagy tudású orvosprofesszor és rakéta-technikus  Jó, a nagy része a saját nyelvén is analfabéta, de nincs közöttük terrorista  Jó, valóban bejutott néhány terrorista is, de akkor sem kell kerítés„ Facepalm!
• minden kisebbséget és az átlagtól eltérőt csontig támogat és azon morfondírozik, hogy vajon egy homoszexuális pasi és egy nőből átoperáltatott férfi közössége családnak minősül-e és igénybe veheti-e a Szocpolt. Komolyan, ez mennyi szavazatot hoz? 3-5000 ezret? 8-at? Kell ezzel is foglalkozni, de akkor, amikor az ország nagy része már rendben van.
• minden szar, amit Orbán csinál. Ez nettó baromság. Igenis történtek olyan intézkedések ezekben a ciklusokban, amivel szavazatot „vásárolt” a Fidesz. El lehetne lopni az ötletet és még jobbá tenni. Olyan „DE” hatások, amik megtörténtek ismerőseimmel ( egyik sem milliárdos vagy párt közeli, mind egyszerű honpolgárok ):
o Orbán diktátor! ( DE marha jó volt fix árfolyamon forintosítani a hitelt, mert már a küszöböt rágtuk )
o Ellopják az EU-s pénzeket ( DE baromira jól jött az egykulcsos adórendszer, a 3 gyerekes támogatással egyetemben. Most éppen kibővítik a házat! )
o Tetűláda narancsmaffia ( DE bazzeg a 2,5%-os Matolcsy hitelt felvette a vállalkozása fejlesztéséhez, ami most éppen rekordbevételeket ér el! )
o Ezzel szemben én nem emlékszek egyetlen DE hatásra Gyurcsány alatt! Lehet, mert régen volt, de valahogy nem nagyon találok az emlékeim között egyet sem.

Lehet a Fidesznél jobban csinálni, bőven ad erre lehetőséget! Csak jöjjön már valaki és bizonyítsa be! De 100%, hogy nem a Moma, DK, Együtt, Külön, PM, Liberálisok, MSZP jelenlegi arcaiból lesz ez a valaki…  Szomorú!

pamut 2016.10.24. 16:07:20

@Ballib cenzúrázók réme 18: aha :d
bizonyíték? vagy csak a jól ismert beteges fideszes mocskóldás? :D

és a hol a válasz a többi fideszes gaztettekre?
lapulsz te is te gyáva hazaáruló komcsi....

pamut 2016.10.24. 16:08:16

@BiG74 Bodri:
pontosan tudom hogy nem fognak érdemi választ adni, mert gyávák és kétszínűek. de megérdemlik hogy belenyomjam a fejüket a saját mocskukba. bőven megérdemlik....

Scott Tenorman Must Die 2016.10.24. 16:12:33

@pamut: na mivan te tróger, tegnap kerestelek de sehol se voltál. büdöspofájú fostartály. barna cipő farmerral mi? ótvar fotelforradalmár

pamut 2016.10.24. 16:28:16

HAHAHA, ezt nézzétek, a TELJES orbáni-göbbelszi hazugságmédia szajkózza a gyűlöletkeltő-uszító aljas fideszes HAZUGSÁGOT! : DDD

Origo: A Himnuszt is kifütyülték a Kossuth téren
Lokál: Juhászék kifütyülték a himnuszt, a Jobbiknál zsidóztak
Ripost: Lökdösődés, ordibálás, a lengyel és a magyar himnuszt is kifütyülték
888.hu: Juhász Péter és a sleppje kifütyülte a magyar és a lengyel himnuszt is
Sima8: Verekedés, himnusz kifütyülés, kiakadt a 888 újságírója
Magyar Idők: Füttyszóval megzavart himnuszok és beszédek
Tények.hu: Kifütyülték a Himnuszt a tüntetők
hvg.hu/itthon/20161024_Megneztuk_kik_allitjak_hogy_vasarnap_kifutyultek_a_Himnuszt_Arulkodo_lista

Közben a VALÓSÁG: Itt a videófelvétel arról hogy nem volt semmiféle fütty a himnusz alatt (ellenben Orbánt fütyülték ki a beszédje alatt!):
coub.com/view/fpz2o

Göbbelsz se csinálná szebben az uszítást, a hazudozást, milyen érzés fideszesek hogy a SAJÁT ORBÁNI SZENNYLAPJAITOK HAZUDNAK NEKTEK?

Ugye inkább hisztek a propagandának mint a saját fületeknek? :D

pamut 2016.10.24. 16:31:40

@Scott Tenorman Must Die:
azt a büdös hazug komcsi tróger anyádat bazdmeg nem engedtetek oda a pódiumhoz és még neked áll feljebb miután a te csürhéd nem engedett oda? :DDD

amúgy ugye büszke vagy a csürhéd teljesítményére hogy sikerült megvernetek Ungváry Krisztiánt, és még pár hős hazafit?

ugye büszke vagy a csürhéd teljesítményére hogy előléptettétek a III/II-es spicli bolsi orbánistát, így MEGALÁZVA EGÉSZ MAGYARORSZÁGOT, te féreg?

jet set 2016.10.24. 16:36:20

Milyen beteg agyad lehet neked, poszter?

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.24. 16:42:53

@pamut:

A 444-es és HVG-s hírhamisítók lekeverték a füttyögést.

Minden felvételen tisztán hallható a fütyülés a mocskos ballib csürhe részéről.

Igaz nem mind a 200 Juhász által kirendelt nemzeti ünnepet megzavaró huligán füttyögött, hanem csak 20.

De fütyültek.
Tisztán hallható volt.

pamut 2016.10.24. 16:48:56

@Ballib cenzúrázók réme 18:
HAZUDSZ büdös göbbelsz-csicska, NEM volt semmilyen füttyöggés! hatalmas nagy csönd volt! és ha lett volna se tudják lekeverni úgy hogy közben az alap háttérzaj ne tűnjön el, de eleve nem is volt! de tőled persze mit lehet várni bazdmeg, rákosit is ugyanilyen széles nyelvcsapásokkal nyaltad volna mint orbánt.

pamut 2016.10.24. 16:52:28

Aki szerint volt fütyülés, mutasson róla videót!!
ja hogy épp most keveritek rá, mi rákosista bolsi söpredék?

az meg milyen már hogy az MT, az MTVA, a TV2, Orbán Fb oldala, stb mins úgy adta le a közvetítést hogy egy kurva szót nem ejtette semmilyen fütyülésről, ami végig ment orbán beszéde alatt, de amikor meg csönd volt a himnusznál akkor meg azt hazudják hogy volt fütyülés :D

IDIÓTA BOLSIK, találjátok már ki bazdmeg hogy nem is orbánt akartuk kifütyülni hanem a himnuszt, féreg kis göbbelszek! :D

BiG74 Bodri 2016.10.24. 16:58:45

@pamut:
Már kitalálták, azért nyomják a véresszájú dumát.

Scott Tenorman Must Die 2016.10.24. 17:05:51

@pamut: a kordonon kívül voltam te csöves. sehol nem voltál, vagy nem abban a ruhában amiben mondtad. bujkáltál.

hoplita 2016.10.24. 17:07:18

@Reszelő Aladár:
"...Volt egy internetadós dobásotok, ahol egy havi 700Ft-os tételt sikerült megpuccsolni, olyan sikeresen, hogy végül nem vezették be...."

Anyádat.
Gigánként akartak 150 forintot, te hazug köcsöggeci.

hoplita 2016.10.24. 17:09:34

@Muad\\\'Dib:
De, kár.
Mi többek vagyunk ezeknél a szarjancsiknál.

Hun Endorfin 2016.10.24. 17:25:38

Mondom h szórakoztató pamut, szeretni fogom ezt a hmm dk-s(?) blogot. :)
Nyilván élőbe keverte a duna meg a hír tv a fütyülést rá a felvételre , miközben a duna saját bevallás szerint, pont azzal volt elfoglalva, hogy tompítsák. Akkor most hogy ?

ursus artos 2016.10.24. 17:49:28

A poszt egy baromság.

blasiuss 2016.10.24. 18:56:52

Szeretném hinni, hogy ez vicc. Nem mégsem, mert annak szánalmas. Valószínűleg elmentek otthonról.

midnight coder 2016.10.24. 20:03:45

"Ne feledje az ország: tíz évvel ezelőtti feldúlása egy elbukott puccskísérlet volt."

Nem kedves vörösnáci postíró, a 10 évvel ezelőtti feldúlás valószínűleg egy jól szervezett komcsi provokáció volt. Azért kellett megszervezni, hogy 1956 ötvenedik évfordulóján ne arról cikkezzen a világsajtó, hogy lám, most annak a tömeggyilkos pártnak az utódpártja hullatja a krokodilkönnyeket, akik anno a szovjet hadsereg beavatkozását kérték. Ez az egész erre volt jó, és nem többre.

Puccs ? Eszednél vagy ? Magyarországon jobboldali párt nem tud puccsal hatalomra kerülni. Ez max. az ukránoknál megy, de az nagyon az USA érdekében kell hogy álljon, hogy az EU elnézzen egy ilyet. Másrészt támogatottsága sem lett volna, és ezt Orbán is pontosan tudta. Kis hazánkban záros határidőn belül nem lesz forradalom. Sem jobbról, sem balról. Ahhoz egyrészt messze nem annyira szar a helyzet - ehhez azért az 50-es évek vörösnáci terrorja kellett - másrészt az átlagpolgár már nem annyira fiatal, és főleg nem annyira naiv mint régen.

pamut 2016.10.24. 20:10:41

@Scott Tenorman Must Die: :DDDD idióta barom. ott se voltál, fogadok.

ja és miért vagy GYÁVA reagálni ezekre?:

"amúgy ugye büszke vagy a csürhéd teljesítményére hogy sikerült megvernetek Ungváry Krisztiánt, és még pár hős hazafit?

ugye büszke vagy a csürhéd teljesítményére hogy előléptettétek a III/II-es spicli bolsi orbánistát, így MEGALÁZVA EGÉSZ MAGYARORSZÁGOT, te féreg?"

pamut 2016.10.24. 20:12:30

@csentecsa: ennyit tudsz mókuska, gyurcsányozni? :DD Meg leadni a leprimitívebb orbánpropagandát? :D És ugye fogadok, te őszintén azt képzeled ezek vélaszok is ugye? :D

jól, most kigyurcsányoztad magad, megnyugodtál. akkor most szépen válaszolj a kérdésekre is:

"1. Orbán azzal kezdik 1956 ünnepét, és az egész magyarság megalázását, hogy az ünnep reggelén előléptetik a III/II-es spicli fideszest.
Fideszkomcsik: Pofátok miért nem ég, he?

2. Lábbal tiporjátok az emberek véleményszabadságát, demokrácia "felfüggesztve", Juhászt nem engeditek bemenni a térre.
Fideszkomcsik: Pofátok miért nem ég, he?

3. A fideszcsürhe, a gyűlölet-beteg fanatikus orbánzombi üti-vágja-rúgja-leteperi azokat akik fütyülni mernek a hazaáruló beszéde alatt. Mi ez basszátok meg? Mi ez az ősember-tempó bazdmeg?
Mi az hogy véresre veritek az ország egyik legnagyobb történészét és még van pofátok megszólalni??? Pofátok miért nem ég?"

pamut 2016.10.24. 20:14:13

Helló emberek!!!

Ezt olvassátok!!!

"Mennyibe került ez a magáncég, hogy ott ellátta a biztosítást? Vajon ennek az őrző-védő cégnek van arra jogosítványa, hogy embereket motozzanak és megmondják, hogy bemehetnek-e egy ünnepségre vagy nem? Ezért majd valaki felelősségre von közülük valakit? Fognak kártérítést fizetni a sérelmet elszenvedett embereknek? Nem. Nagyon jó lenne, ha már egy kicsit megpróbálnánk nem mindig különbséget tenni állampolgár és állampolgár között. Azt gondolom, hogy az emberi jogok mindenkit megilletnek attól függetlenül, hogy ellenzéki vagy kormánypárti." Ékes Ilona, Fidesz

"El nem tudom képzelni, hogy Franciaországban, Németországban előfordulhatna, hogy egy állami rendezvényen egy magán biztonsági cég motozza meg az embereket. Tudom, hogy ombudsmani döntés is született az ügyben, de szerintem ez egy olyan fokú jogsértés, amit duplán alá kell húzni, és a bizottsági jelentésben erre külön ki kell majd térni." Révész Máriusz, Fidesz

"Nem tartja alkotmányellenesnek, hogy egy idegen őrző-védő kft. végzi nemcsak a szűkebb biztosításokat, hanem például március 15-én vagy más ünnepségeken is? Ennek már csak a létezése is nemzetbiztonsági kérdést vet fel." Wittner Mária, Fidesz

Na most lehet pofázni orbánbolsik...

Scott Tenorman Must Die 2016.10.24. 20:52:11

@pamut: mégis mire válaszoljak? belehazudtál a világba, h hol leszel és milyen ruhába, most meg itt terelsz. sunyi kis bujkálós nyomorult gyurcsánycsicska ballibsi

táltos 2016.10.24. 20:59:42

@elemes: Régi komcsi szokás, hogy elhintek valami információt és azt millió szálon terjesztem pl.suttogó propaganda. Az nem számít, hogy alig van igazságtartalma, a lényeg, hogy beleivódjon az emberek tudatába. Ezt csinálta anno az msz(m)p és most ez teszi a DK is. Ld. körúti robbantás.
Amúgy a hozzászólásokból úgy tűnik, nincs gyűlölködőbb népség a DK-snál.

Weißkopf 2016.10.24. 21:10:14

@pamut: Ezt nem 2010 előtt írták ezek a derék fideszesek?

pamut 2016.10.24. 21:12:05

@Scott Tenorman Must Die:

MIT ZAGYVÁLSZ IDIÓTA??? :D
Ha ott lettél volna láttad volna hogy több száz emberen volt farmer-kék kabát kombó, te vadbarom, hogy mondhatsz olyat hogy nem volt senkin? :DDD Te tényleg ennyire idióta vagy? :D Ott se voltál, mit szirénázol kretén? :D Itt van b+ ez a blog, az első képen már vagy 5 emberen van kék kabát:
kettosmerce.blog.hu/2016/10/24/csak_a_himnusz_volt_szep_a_kossuth_teren

Áruld már, el amikor így spriccolod magadból az ostoba értelmetlen stupid idiotizmust, akkor ugye kellemes bizsgerő érzés van enned? Ugye ilyenkor azt képzeled hogy nem is vagy akkora ostoba világító bohóc amint amekkora valójában vagy?

és komolyan azt képzeled hagyni fogom hogy gyáván menekülj a kérdéseim elől? :DD ha ezt képzeled még annál is nagyobb hülye vagy mint hittem! :D

NESZE:
"amúgy ugye büszke vagy a csürhéd teljesítményére hogy sikerült megvernetek Ungváry Krisztiánt, és még pár hős hazafit?

ugye büszke vagy a csürhéd teljesítményére hogy előléptettétek a III/II-es spicli bolsi orbánistát, így MEGALÁZVA EGÉSZ MAGYARORSZÁGOT, te féreg?"

pamut 2016.10.24. 21:12:54

@Weißkopf:

ráéreztél... :)

szokás szerint a fideszes segget csináltak a szájukból, de hát náluk ez mindennapi kötelező gyakorlat....

pamut 2016.10.24. 21:16:38

@a BircaHang Média szerk.:

hé, te szegény barom. ehhez mit szólsz, ugye egyetértesz a ruszkikkal?:

"PUTYIN ÁLLAMI TÉVÉJE: CIA-S NÁCIK SZERVEZTÉK AZ ’56-OS FORRADALMAT"
kettosmerce.blog.hu/2016/10/24/putyin_allami_teveje_cia-s_nacik_szerveztek_az_56-os_forradalmat

Scott Tenorman Must Die 2016.10.24. 21:16:57

@pamut: ezt írtad te büdös szar: "barna cipő, farmer, sötétkék kabát, és próbálok minél közelebb menni a színpadhoz hogy minél jobban hallatszon a sípolás.". erre bevágsz egy tökmáshol készült képet. gyáva hulladék vagy. nem merted kidugni a mocskos pofás a szobádból.

Weißkopf 2016.10.24. 21:18:04

@csentecsa: "Érdekes, a D-209, vagy pufajkás Gyuszi esetében nem voltál ennyire finnyás, de Gyurcsótány főkiszes mivolta sem zavart különösebben.
Arról egyébként tudsz, hogy III/II egész más "cég" volt mint a III/III?"
1) Orbán sem egyszerű KISZ-tag volt, ha nem tudnád... Kövér et. -ról már ne is beszéljünk.
2) Medgyessy III/II-es múltja b@szta a fideszesek csőrét, Tasnádié nem? Hogy lehet ez? Ja, a szokásos fideszes kettős mércével. "A te kommunistád egy rohadt moszkovita hazaáruló, az enyém megtévedt szegény ember, aki csak a családja érdekében működött együtt a komcsikkal."

pamut 2016.10.24. 21:20:46

@Scott Tenorman Must Die: :DDD IDIÓTA nem engedtek a színpadhoz te nyomorult, a rohadt maffiád nem engedett, de ezt már írtam, miért tetted magad még annál is hülyébbnek mint amekkora vagy, és miért tetteted hogy ott voltál miközben nem voltál ott?

NESZE:
"amúgy ugye büszke vagy a csürhéd teljesítményére hogy sikerült megvernetek Ungváry Krisztiánt, és még pár hős hazafit?

ugye büszke vagy a csürhéd teljesítményére hogy előléptettétek a III/II-es spicli bolsi orbánistát, így MEGALÁZVA EGÉSZ MAGYARORSZÁGOT, te féreg?"

pamut 2016.10.24. 21:21:32

@Scott Tenorman Must Die:

ehhez mit szólsz fideszkomcsi?:

"Mennyibe került ez a magáncég, hogy ott ellátta a biztosítást? Vajon ennek az őrző-védő cégnek van arra jogosítványa, hogy embereket motozzanak és megmondják, hogy bemehetnek-e egy ünnepségre vagy nem? Ezért majd valaki felelősségre von közülük valakit? Fognak kártérítést fizetni a sérelmet elszenvedett embereknek? Nem. Nagyon jó lenne, ha már egy kicsit megpróbálnánk nem mindig különbséget tenni állampolgár és állampolgár között. Azt gondolom, hogy az emberi jogok mindenkit megilletnek attól függetlenül, hogy ellenzéki vagy kormánypárti." Ékes Ilona, Fidesz

Scott Tenorman Must Die 2016.10.24. 21:26:21

@pamut: szabadon mászkáltam. ennyit rólad.

Nem leszünk gyarmat ! 2016.10.24. 21:29:50

2006-ban nem puccs történt, hanem a nép már nem tűrte tovább a népnyúzó hazaáruló korrupt diktátor uralmát, és forradalmi megmozdulások történtek.

nlgy.blog.hu/2014/02/25/oszodi_amnezia

A szabadságszerető magyar nép nem tűri a balliberális diktatúrát :)

pamut 2016.10.24. 21:31:49

Ha valakinek van gyomra közelről végignézni hogy támadtak rá a gyűlölettől eltorzult pofájú fidesz-zombik egy hős magyar tiltakozóra, aki vállalta hogy a fideszes megfélemlítés és fizikai erőszak ellenére is él a jogával, akit érdekel hogy ütötték-ráncigálták-lökdösték csapatosan mint a hiénák, akkor nézze meg ezt a videót, tanulségos:

index.indavideo.hu/video/Igy_latta_a_verekedest_Adam_akit_vertek

pamut 2016.10.24. 21:33:05

@Scott Tenorman Must Die: az biztos hogy szabadon mászkáltál, de jó mesze a belvárostól az biztos :D

ugye továbbra is gyáva nyúl vagy reagálni a többre? :D

pamut 2016.10.24. 21:33:46

@Scott Tenorman Must Die:

fogadok erre is gyáva leszel válaszolni ugye? :D

NESZE:
""El nem tudom képzelni, hogy Franciaországban, Németországban előfordulhatna, hogy egy állami rendezvényen egy magán biztonsági cég motozza meg az embereket. Tudom, hogy ombudsmani döntés is született az ügyben, de szerintem ez egy olyan fokú jogsértés, amit duplán alá kell húzni, és a bizottsági jelentésben erre külön ki kell majd térni." Révész Máriusz, Fidesz"

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.10.24. 21:36:05

"Ne feledje az ország: tíz évvel ezelőtti feldúlása egy elbukott puccskísérlet volt. "

Neked nagyon elmentek otthonról.

Isten... 2016.10.24. 21:40:24

"rendőrség tette a dolgát. Próbálta menteni saját életét, a köztársaság rendjét, a közvagyont amennyire bírta. "

Persze es ezert talalomra 100-200 meterrol a hazafele vonulo tomegbe lovoldoztek.
NA ELMESZ TE A KURVAANYADBA. Az eg vilagon semmi nem volt addig, amig a libsi rendorok nem kezdtek el a tomegbe lovoldozni, es lovasrohamot inditani a tobbsegeben menekulo emberek koze.

pamut 2016.10.24. 21:43:01

""Nem tartja alkotmányellenesnek, hogy egy idegen őrző-védő kft. végzi nemcsak a szűkebb biztosításokat, hanem például március 15-én vagy más ünnepségeken is? Ennek már csak a létezése is nemzetbiztonsági kérdést vet fel." Wittner Mária, Fidesz"

Hajdú Peter 2016.10.24. 21:48:26

@pamut: Senkit nem támadtak meg. A hülye rendörök meg a biztoságiak annyirra védték ezeket drogos faszkalapokat, hogy egyszerűen nem lehetett hozzájuk férni.
Én magam kértem több rendört is, hogy csak fél percre engedjenek oda, hogy felpofozzak pár drogos libsit, de válasz helyett még szorosabbra zárták a sorfalat.

pamut 2016.10.24. 21:57:47

@Hajdú Peter:
"Senkit nem támadtak meg"

:DDDDDDDDDDDDDDDD

tele a net meg a tv-k a megtámadós videókkal-képekkel, erre idetolod a hazug pofádat és közlöd hogy nem volt támadás :DDD

fideszes vagy ugye, ti hazudtok úgy mint a komcsik.

Bogyó 2 2016.10.24. 22:14:39

@pamut: Nem fog rá válaszolni. Abba a képbe nem illik a valóság. Pl. azt se értik, hogy hol az ellentmondás, hogy ők bezzeg mekkora nagy demokraták, de amúgy rohadtul azon örömködnek és szívből kívánják, hogy a másik oldalt lőjék a Dunába. Semmi bajuk azzal, hogy egyarcú lesz a média, egyarcú a parlament, a hivatalok, megszűnik a politikai váltógazdálkodás. csak ők uralkodjanak, az számít. Elhiszik, hogy ez csak egyszerűen azért van, mert az emberek ennyire jónak tartják pártunkat és kormányunkat. Nem látják mi folyik azért, hogy itt a hatalomváltás esélye megszűnjön, de ha látják se tesznek ellene, sőt jónak tartják. Nem értik, mi a különbség a többség uralma és a többség diktatúrája között, nem értik, hogy attól még nincs tök jó demokrácia, mert az interneten lehet szidni orbánt. Azt hiszik, ha a cellában magadban beszélhetsz, már akkor is demokrácia van. Nem látnak árnyalatokat. Nekik ez túl bonyolult, ezért sem értik mi folyik itt. Valahogy úgy, ahogy azok sem, akik megfeszítettek valakit egykor. Pedig a nevében cselekszenek, amíg az érdek mást nem mond, mert akkor akár a pápa is a hülyék listájára kerül Sorossal, az USA-val, Nyugat-Európával. Azokhoz húzunk, akik lenácizzák '56-ot, majd eljön az idő lassan, amikor Orbán bocsánatot kér az oroszoktól '56 miatt. A mosdatás megkezdődött, ma már a rádióban szükséges volt hangsúlyozni az orosz nép és a szovjet rendszer közötti különbséget. Bezzeg migráns ügyben mindenki aki Bulgária és India között lakik, terrorista. De a kedves barátaink ilyeneket nem vesznek észre, és ez lesz a mi vesztünk, ezért leszünk egy oligarchikus, önelégült, a társadalmi mobilizációban nem jeleskedő, bebetonozott uralkodói osztállyal bíró posztszovjet félázsiai gyarmat, amelyik szánakozó pillantásokat vált ki a nagy mellveregetés közepette. Persze, mindig találnak pár ottani politikai kalandort, szélsőségest, aki beáll a kórusba, de sose azok, akik tényleg számítanak.

pamut 2016.10.24. 22:21:15

@Bogyó 2: Szomorúan, de egyet kell értsek minden szavaddal.

pamut 2016.10.24. 22:25:33

Ezt nézzétek!!!!

50-es éve újra ott van!!!

A fideszbolsik lebuktatták magukat!!!: ELŐBB ÍRTÁK meg hogy balhé van, még MIELŐTT a fizetett provokátoraikkal egyáltalán megcsinálták volna a balhét!!!!!!

OLVASSÁTOK!:
comment.blog.hu/2016/10/24/elore_megirta_az_origo_hogy_balhe_lesz_a_jobbik_megemlekezesen

"Előre megírta az Origo, hogy balhé lesz a Jobbik megemlékezésén"

De nem csak az origó, orbán összes hazugságújságja így tett...

Az orrba-szájba hazudozást már korábban elkezdték, amikor a fideszbolsi szennymédia egybehangzóan azt hazudta hogy kifütyülték a himnuszt (Orbán kifütyülését meg kicenzúrázták), erre most ráadásnak ELŐBB írnak valamiről mint ahogy az megtörtént volna!!!!! :

Ezt akartátok ugye fideszesek, Rákosista-Sztálinista sötétséget, ugye most örültök?

Philip F. Queeg 2016.10.24. 23:00:19

@pamut:

Te kint voltál a téren a sípolók között?
Láttad amint verik társaidat? Láttad amint megütik Ungváryt?
És egy rátok törő gazembert sem csaptatok meg?
Miért nem?

pamut 2016.10.24. 23:12:20

@Philip F. Queeg:

Ha megtettük volna, a TEK civilruhás emberei abban a pillanatban ránk ugranak, összevernek, visznek a börtönbe, onnan a bíróságra, onnan meg a dutyiba.

Ráadásnak az összes fideszbolsi tv-újság évekig ismételte volna megállás nélkül a felvételt amin "Juhász terroristái meg akarták ölni a békés 8 gyermekes fideszes apácákat" címmel.

alfacharlybravo 2016.10.24. 23:14:47

Nahát azt hittem eldobom az agyam, egy USÁK krimi sorozatban a nyomozó elmagyarázza, hogy miért nem szabad megbuknia az imperialista neokon USÁK világcsendőr szerepében tetszelgő birodalomnak. Hát mert akkor kitörne a világháború a nemzetállamok között, viszont ezért kell kiszipolyozni a világot az imperialistáknak, mert sok pénzbe kerül. Orbán bűne, hogy a pénzszivattyút akadályozza.

Zakari az ás 2016.10.24. 23:16:50

En azt kerdeznem a cikkirotol, hogy az anyja minor ker bocsantot a vilagtol hogy anno inkabb nem nyelte le es kopte ki? Egy barommal kevesebb lenne?

Kelly és a szexi dög 2016.10.25. 00:00:23

Az ilyen gyalázatos posztok adják a mostani kormány ideológiai alapját. Amíg nincs egyetértés Fletó elítélésében, addig csak az Orbán kormány győzhet!

pamut 2016.10.25. 00:01:45

@csentecsa: ez komoly, ugyanazt a félrebeszélsét szajkózod? :DD
bírsz olvasni?:
"jól, most kigyurcsányoztad magad, megnyugodtál. akkor most szépen válaszolj a kérdésekre is"
és még te gyurcsányozol bazdmeg a legbolsibb párt híve? :D

megtennéd végre hogy ÉRDEMBEN válaszolsz a hugyagyú gyurcsányozás helyett? vagy másra képtelen vagy? beteges félrebeszélő vagy, így védekezel az igazság ellen? ennyire rettegsz az igazságtól? ennyire képtelen vagy szembenézni az igazsággal?

pamut 2016.10.25. 00:03:36

@csentecsa:
" Senki nem nyúlt volna hozzátok,"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nézd már meg csak pl. ezt az egy videót ahogy az eltorzult arcú ás eltorzult agyú orbán-zombik csapatostul vetik rá magukat egy fütyülőre, te idióta barom :DDD

index.indavideo.hu/video/Igy_latta_a_verekedest_Adam_akit_vertek

pamut 2016.10.25. 00:04:40

@csentecsa:

ehhez mit szólsz fideszzombi?:

A fideszbolsik lebuktatták magukat!!!: ELŐBB ÍRTÁK meg hogy balhé van, még MIELŐTT a fizetett provokátoraikkal egyáltalán megcsinálták volna a balhét!!!!!!

comment.blog.hu/2016/10/24/elore_megirta_az_origo_hogy_balhe_lesz_a_jobbik_megemlekezesen

"Előre megírta az Origo, hogy balhé lesz a Jobbik megemlékezésén"

De nem csak az origó, orbán összes hazugságújságja így tett...

Az orrba-szájba hazudozást már korábban elkezdték, amikor a fideszbolsi szennymédia egybehangzóan azt hazudta hogy kifütyülték a himnuszt (Orbán kifütyülését meg kicenzúrázták), erre most ráadásnak ELŐBB írnak valamiről mint ahogy az megtörtént volna!!!!!

AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2016.10.25. 00:14:56

@pamut: Azon a videón pont nem látszik SEMMI, csak annyi, hogy valaki lobálja a kamerát felvétel közben. Ne hogy már azt gondold, ez most akárcsak a legkisebb mértékben is hasonlít arra amikor Gyurcsányista rendörök lövöldöztek az emberekre.

pamut 2016.10.25. 00:22:45

@AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR: Már hogyne látszódna :DD Amúgy vannak egyéb videók és fényképek is bőven, ha beszarsz az erőlkodéstől se tudod letagadni amit a zombi kretének műveltek :D
2006-ban a belváros letaroló-felgyújtó, a közbiztonságot szétbaszó csürhét kellett megállítani higy megvédjék az ország, a magyarok biztonságát a fideszes vandáloktól. szeretnéd te most azt hazudni hogy azok is csak fütyültek, nem pedig rágyújtották az MTV-t a benn dolgozókra, hátha elevenen megég mind, de hát kár erőlködnöd, nem csak fütyültek.

mondjuk neked, mindegy, a fideszzombi ott kezdődik hogy mindenről gyurcány jut eszébe és ezzel legitimálja az orbánbolsi hazaáruló maffiakormány gaztetteit, láthatóan te is közülük vagy...

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 05:00:45

@pamut:

Ez nem a "ruszkik" véleménye, hanme egy vélemény a sok közül. Azaz eleve csúsztatsz.

midnight coder 2016.10.25. 06:52:12

@pamut: "nézd már meg csak pl. ezt az egy videót ahogy az eltorzult arcú ás eltorzult agyú orbán-zombik csapatostul vetik rá magukat egy fütyülőre"

Nézd, aki kimegy Orbán beszédét meghallgatni 56 kapcsán, az bizony Orbán híve. Na most, ha egy ilyen csapat közepére bemész fütyörészni akkor benne van a pakliban, hogy valaki pofán csap. Ahogy az MSZP gyűlésein is az volt a menetrend, hogy az egyik oldalon a balfékek, a másik oldalon a tüntetők, köztük pedig kordon.

Ez viszont azért nem jó forgatókönyv a balfékeknek, mert akkor nem lehet pár száz fütyülővel óriási tömeget szimulálni. Ezért kellett bemenni a hallgatóság közé, ez viszont veszélyes üzem.

midnight coder 2016.10.25. 06:54:40

@midnight coder: Ps. Amúgy ha egy fütyülővel elkezdesz fütyörészni valaki füle mellett, akkor a pakliban az is benne van, hogy akkor is pofán csap, ha épp nem az adott politikus híve. Mert hogy azt elég kevesen szeretik, ha a fülük mellett sípol egy idióta.

Behajtó70 2016.10.25. 07:35:43

Milyen sötét, korlátolt, aljas senkik vagytok! Bocsánatot gyurcsánynak kéne kérni, a 2006-os elcsalt, végighazudott választásokért, a trükkök százaiért, a majdnem bebuktatott országért, és persze az azonosító nélküli akárkik bevetéséért!

(csakhogy a fentiekért SOHA nem lesz bocsánat! ti itt már SOHA nem fogtok uralkodni!)

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.25. 08:30:49

Eddig a tüntetés és ellentüntetés párhuzamosan egymás mellett zajlott minden országban.

A Fedor és Juhász féle ballib gyűlöletkeltők új dimmenzióba emelték a frusztráált gyűlölködést.

A gusztustalan plakáttépkedés után, most szintet léptek, és nyílt provokációra buzdítottak nemzeti ünnepen.
És elvegyülve az ünneplő tömeget hergelték alig 200-an. Aztán csodálkozva nézik hogy pofán basszák őket !
Mikor idősek anyák, gyermekek közötzt hergelik az ünneplő tömeget !

Ahol kifütyültek mindent és mindenkit. Díszvendégeket, 56-osokat, hímnuszt.
Ballib patkányoknak semmi nem szent.

Soha többet Fedor és Juhász féle liberálnácikat !

Csokis2 2016.10.25. 09:03:39

Nem vagyok egy Orbán fan, de amikor minimum arról van szó (és ez a legenyhébb narratíva), hogy az azonosító, helyismeret és normális irányítás nélkül Budapest utcáira vezényelt rendőrök ráterelték a balhézókat a Fidesz gyűlésről távozó tömegre, majd válogatás nélkül (sem eszközben, sem emberben nem válogattak) elkezdtek őket ütni-verni. Utána az állam és a főváros ezeket a balfasz (és akkor még nem konteóztam) rendőri vezetőket a hősies helytállásért még ki is tüntette. Ki kérjen bocsánatot kitől?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.10.25. 09:05:44

@Tenyekeslogika23:

"beleszalad a menekültekkel kapcsolatos orbitális csapdába."

Nincs ott semmi csapda - vagy ha igen, saját maguknak állították.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.10.25. 09:07:22

@Scott Tenorman Must Die:

"@pamut: a kordonon kívül voltam te csöves. sehol nem voltál, vagy nem abban a ruhában amiben mondtad. bujkáltál."

Nem is láthattad, mert a Kék Osztriga bárban töltötte a napot.

pamut 2016.10.25. 09:10:28

@a BircaHang Média szerk.:
putyin állami tv-jének a véleménye, szokásod szerint tehát e hazudsz.

Hun Endorfin 2016.10.25. 09:11:22

@midnight coder: pamutot nem zavarják ilyen apróságok, amikor a dk nyugdíjasai rendszeresen rátámadtak a gyurcsi ellen tüntetőkre , az valszeg nem zavarta őt, sőt.

pamut 2016.10.25. 09:12:31

@midnight coder: az hogy valaki fanatikus orbánzombi nem jogosítja fel a verekedésre, ha beszarsz az erőlködéstől, akkor se. de azon nem csodálkozom hogy a fidesz-erőszak pátján állsz.

a többi GYALÁZATOS szégyenhez, a magyarság megalázáshoz, a göbbelszi hazudozáshoz meg a többihez, csak amit az elmúlt 2 napban összehoztatok, mit szólsz?

pamut 2016.10.25. 09:14:01

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
azóta már kiderült hogy ő nem volt ott, szerencsétlen szarrá égette magát, az viszont hogy ilyen primitív szinte buzizol, az meg téged éget szarrá, te szerencsétlen orbánzombi.

pamut 2016.10.25. 09:17:01

@Hun Endorfin:
szia fikanikk, szemben veletek orbánzombikkal, engem minden erőszak zavar, pártfüggetlenül, legyen az MTV-székház rágyújtása a benn lévőkre és ezzel tömeggyilkossági kísérlet elkövetése az állat fideszesek részéről, legyen az fütyülőkre támadás fideszes gyűlölet-zombik rézéről, vagy legyen az DK-s nyugdíjasok vérfürdője. Bár ilyen utóbbit még nem láttam, megtennéd hogy belinkelsz egy ilyen videót?

sterimar 2016.10.25. 09:32:03

Fletó hál' Istennek oda került, ahová való. A politikai szemétdombra.

blasiuss 2016.10.25. 09:46:03

@Csokis2: Apró javítás: lehet, hogy 2006-ban voltak a rendőrök között helyismerettel nem rendelkezők, de az egész műveletsor nagyon is tudatos volt. A célja az akkor már radikális tüntetők összekeverése a békés ünneplőkkel. Emiatt ordas nagy hazugság a cikk.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 09:46:12

@pamut:

Egy tévének nincs véleménye, mert az nem diktatúra, ahol egyetlen vélemény van. Az illető csatornát gyakran nézem, sokféle vélemény elhangzik.

énisfélek 2016.10.25. 09:56:52

A 2006 őszi eseményekről készült összes kamerafelvétel "véletlenül" nyomtalanul eltűnt. Ha meglenne, talán azt láthatnánk rajta, hogy az összes igazán kemény balhét ugyanaz a 40-60 ember követte el, akik. közül furcsamód egyet sem kapott el a rendőrség, pedig kizárólag őket kellett volna elfogni és abban a pillanatban vége az egész balhénak. .
Az Orbán kormány egész másban ludas, ők a hatalomra kerülés után bebizonyították, hogy ők sem igazán keresik a bűnösöket. Talán azért, mert nekik is bármikor szükségük lehet rájuk.

pamut 2016.10.25. 10:13:40

@a BircaHang Média szerk.: :DD
akkor lassan mondom hogy felfogd (persze nem AKAROD felfogni, tudom én): putyin állami tv-je.

"Az illető csatornát gyakran nézem"
:DDDDDDDDD
Szóval nézed totál telibe a putyinista propagandát és még nem is szégyelled :DDDD

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.25. 10:16:20

A füttyögő ballib csürhe, ismét maradandót alkotott.

Egyre kevesebb ember kér az elkúróból és Soros által fizetett provokátoraiból !

SOHA TÖBBET MSZP-GYURCSÁNY DIKTATÚRÁT !

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 10:16:35

@pamut:

Az állami tévé demokratikus, nem feltétlenül Putyin álláspontját mondja. Ezen a csatornán számtalan vitaműsor is van.

Miért kéne szégyellni egy média nézését?

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.25. 10:24:52

A ballib picsogás felettébb röhejes, az után a vérengzés után, amit kedvenc Gyurcsány nevű diktátorotok művelt a tüntetőkkel 2006-10-23-án.
De ez már történelem, és a ballibek örök szégyene.

MA már demokrácia van, és szólásszabadság, és a párszáz füttyögő csürhét és provokátorokat védik a rendőrök a több tízezres ünneplőkkel szemben, akiknek az ünneplését el akarták lehetetleníteni.

Hímnusz alatt füttyögött a ballib csürhe, és 56-osokat más államok államfőit füttyügték a provokátorok.

Ennyit tudtok meg a neveteket szerencsétlen Soros bérencek..

pamut 2016.10.25. 10:31:05

@a BircaHang Média szerk.: ó, te a pravdát is szívesen olvastad és azt se szégyellted :D

pamut 2016.10.25. 10:32:33

@Ballib cenzúrázók réme 18:

vergődj habony, vergődj!!! :DD

és légy BÜSZKE arra hogy orbán III/II-es spiclijét előléptettétek, ezzel MEGALÁZVA 1956- hőseit, és az egész magyarságot, te kollaboráns fasz! :D

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 10:43:28

@pamut:

Nem, mert unalmas volt marhára.

De miért kellett volna szégyellni?

Andy73 2016.10.25. 10:50:23

Mikor kér bocsánatot az index, hogy ilyen förmedvényeket feltesz a nyitólapjára, és aztán napikig rajta hagyja?

pamut 2016.10.25. 11:03:21

@a BircaHang Média szerk.: IDIÓTA!!!!!!! Kész, ennyire nem lehetsz hülye még te sem birka bazdmeg!!!

konrada 2016.10.25. 11:06:22

@pamut:
Ebben teljesen egyetértünk. Remélendő, hogy a magukból kivetkőző pofánverőket a megfelelő súllyal eítélik (legalább annyira, mint amikor a másik oldal hasonló agresszívjeit tették).
Az szerencse, hogy most felismerhetőek, mert bár nem látszott nekik sem az azonosítójuk, de sem egy(en)forma ruha, se sísapka nem volt rajtuk, és reméljük nem is fog kiállni mellettük se a belügyminiszter kitüntetést osztogatva, se a miniszterelnök azzal a nyílt, sajtóban igazolható kijelentéssel, hogy az ő utasítására csinálták...

B. Péter 2016.10.25. 13:10:45

Orbán és a Fidesz 2006.-os felelősségében abszolút egyetértek a szerzővel. A fütyülést viszont nem helyeslem, mert nagyon zavaró annak, aki hallgatja a műsort. Javaslom legközelebb a táblákat :-)

Ktinka 35 2016.10.25. 13:28:28

Az ellenzéki pártok megegyeztek egy mindenki számára elfogadható minimumban, ami Orbán leváltása a jogállam helyreállítása, majd új választások kiírása a jogállam keretei között.
Erről beszéltek a szónokok a Blahán.
Ha az ellenzék minden választókerületbe közös jelöltet tudjon állítani, matematikailag van esély.

www.youtube.com/watch?v=vtLjrexv5eo

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.10.25. 15:56:41

@Ktinka 35:

"ami Orbán leváltása a jogállam helyreállítása, majd új választások kiírása a jogállam keretei között. "

Mindezek után kormányozni sem ártana. Arra meg nem lesznek képesek, mert egyfolytában marakodnak. Éppen ezért Isten óvjon attól, hogy valaha is kormányra kerüljenek, mert egy belső marakodásokkal elfoglalt kormányloalíció lenne az eredmény. Szerencsére semmi esélyük összefogni és győzni.

Luxusbuszslusszkulcs 2016.10.25. 17:32:30

maximális fokozaton pörögnek a ballib hírcsárdák :D

pamut 2016.10.25. 23:31:21

@csentecsa:

ez komoly? :DDDDD

ennyire gyáva vagy két kérdéstől ennyire kétségbeesel hogy ennyit terelsz? :DDDD

wooow!

ez ám a jeges félelem! :DD

látom rettegsz 3 egyszerű felvetéstől :D
csak nem ellentmond a valóság az önmagadnak jól összehazudott önámításaidnak? :D

iderakom ISMÉT, fogadok továbbra is csak hisztérikus félrebeszélésre fog telni tőled :DDD

"1. Orbán azzal kezdik 1956 ünnepét, és az egész magyarság megalázását, hogy az ünnep reggelén előléptetik a III/II-es spicli fideszest.
Fideszkomcsik: Pofátok miért nem ég, he?

2. Lábbal tiporjátok az emberek véleményszabadságát, demokrácia "felfüggesztve", Juhászt nem engeditek bemenni a térre.
Fideszkomcsik: Pofátok miért nem ég, he?

3. A fideszcsürhe, a gyűlölet-beteg fanatikus orbánzombi üti-vágja-rúgja-leteperi azokat akik fütyülni mernek a hazaáruló beszéde alatt. Mi ez basszátok meg? Mi ez az ősember-tempó bazdmeg?
Mi az hogy véresre veritek az ország egyik legnagyobb történészét és még van pofátok megszólalni??? Pofátok miért nem ég?"

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.10.26. 01:17:22

@csentecsa:

A kormány okosan cselekedett, nem engedte, hogy a sípoló idióták mártírt csináltassanak magukból. Bár egyes blogok próbálkoztak ezzel, nem nagyon ment.

Hun Endorfin 2016.10.26. 13:40:11

Én linkeljek? Meghaladja az értelmi képességeid a google használata? Szar lehet neked. Még más balosokat is megvernek ha a szeretett vezért kell megvédeni , lásd Gulyás Márton..
Miből veszed h orbán szavazó vagyok? Más párt nincs az országban? Tippelj még. :)

Luxusbuszslusszkulcs 2016.10.26. 15:31:12

@pamut:
Mi ebben a kérédés? 3x megkérdezed hogy nem ég-e a pofája. Ha azt írná a jeges félelmet okozó -amúgy rettentő ostoba- kérdéseidre hogy "nem" akkor elégedett lennél? :)

Nem baj ha én válaszolok, illetve visszakérdezek?

"1. Orbán azzal kezdik 1956 ünnepét, és az egész magyarság megalázását, hogy az ünnep reggelén előléptetik a III/II-es spicli fideszest.
Fideszkomcsik: Pofátok miért nem ég, he?"
Nem. De a tiétek éghetne rendesen ávós fogrugdosós HGyuszi miatt. Majd ha a III/II-es fideszember is beszédeket mond október 23-án mint miniszterelnök, aztán halála után még szobrot is emelnek neki és könnyezve emlegetik a nevét, majd akkor lesz egálban a két oldal és utána rugaszkodj neki az ilyen erkölcsi magasságoknak. Szóval ballibsikomcsinácik: Pofátok nem ég?

"2. Lábbal tiporjátok az emberek véleményszabadságát, demokrácia "felfüggesztve", Juhászt nem engeditek bemenni a térre.
Fideszkomcsik: Pofátok miért nem ég, he?"
Nem. de Miért is égne? Bemehettek? Be. Ki nem mehetett be? Aki nyíltan bevallotta hogy provokálni akar és tönkre akar tenni egy rendezvényt, az emberek rendezvényét, egy utált ember miatt. Nem, dehogy önző. Csak liberális. Neki ugye mindenhez joga van, csak másoknak nincs joga semmihez. Pl a nyugodt ünnepléshez. Amúgy leírhatod a véleményed (akármekkora ostobaság is)? Le. De pl a Goj motorosokat hány rendezvényre nem engedtétek be? Segítsek guglizni ha már az aranyhalnál is rosszabb memóriád még szelektív is? Nem egy, nem kettő. De akkor természetesen nem bántott a véleményszabadság és a demokrácia hiánya ugye? Ballibsikomcsinácik: Pofátok nem ég ilyeneket bekérdezni úgy hogy sokkal nagyobb szar alakok vagytok, he?

"3. A fideszcsürhe, a gyűlölet-beteg fanatikus orbánzombi üti-vágja-rúgja-leteperi azokat akik fütyülni mernek a hazaáruló beszéde alatt. Mi ez basszátok meg? Mi ez az ősember-tempó bazdmeg?
Mi az hogy véresre veritek az ország egyik legnagyobb történészét és még van pofátok megszólalni??? Pofátok miért nem ég?" "
Ungváry az ország legnagyobb libsije maximum. A ballib csürhe szétver egy pártszékházat, de azért nem ég a pofád? Vagy azért hogy rendőrök (nem sima átlagpolgárok) verik szét a békés idős embereket (mert ugye az igazi hangadók a főnök fizetett emberei, azokat nem lehet viperával ütni meg bezárni napokra) akik egy pártgyűlésre mentek, nem sípoltak, nem süketítettek meg másokat. Akkor hol volt a kurva nagy igazságérzet? Akkor miért nem hiányzott egy balos szarcsimbóknak se a demokrácia? Akkor miért nem diktátoroztatok? Akkor amikor a közmédia (ami mindig is a hatalmon levő párt szócsöve volt, akár tetszik akár nem) mellett a hírtv-t kivéve az összes országos és legnépszerűbb média a baloldal nótáját fütyülte (rtl, tv2, origo, index), akkor miért nem vonyítottatok a sajtószabadság miatt? Pofád nem ég hogy ilyenek fel mersz hozni a baloldal tetteinek ismeretében?

És tudom hogy unalmas az elmúlt8évezés, de sokkal unalmasabb hogy mindig az az oldal ugat aki nincs hatalmon és olyanokért ugat aminek ők 10x-esét is tapsikolva nézték amikor az ő uruk volt hatalmon. Ez az igazán vérlázító pofátlanság.

Mellesleg én személy szerint mindkettőt utálom, a ballib pont akkora ordas szarkupac mint a másik. És bocs de ha a történész úr csak úgy tudja kultúráltan kifejezni a váleményét hogy ősember módra ordít vagy fütyül a fülembe akkor én meg úgy fejezném ki a véleményem hogy pofánverem (hiszen a kedves szót úgysem hallja a saját fütyüléstől). Lehet basztatni másokat szándékosan, primitív módon, de aztán azon hőzöngeni hogy hasonlóan primitív válasz érkezik a nyílt provokációra, az akkora böszmeség amekkorát még Őszödi Szent Ferenc se tudott produkálni.

Remélem akinek maradt még némi agya az véletlenül se fog se a fideszre se erre a detto ugyanolyan -vagy kicsivel még rosszabb- balos hiénacsürhére szavazni. Kár hogy úgy tűnik egyre kevesebb értelmes ember van, vagy elvakult (fizetett) ballibsi szavazó, vagy a nagyvezír alattvalója. Szánalmas idióta mindkettő. Szépnapot.
süti beállítások módosítása