Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Tóni kalifa a Pasa parkból

2015. szeptember 02. - Európa Kávézó

Néha nem ártana gondolkodni. Amikor a szociális érzékenységéről és visszafogott életmódjáról híres Rogán Antal megszólal menekültügyben, az majdnem mindennek az alja. Nem akarja a kebleit mutogató, helikopteren közlekedő, komoly létszámú személyzetet foglalkoztató feleségével közös gyermekeitől várható unokáit kalifátusban nevelni.

Ez volt az állítás, ami arra a félelemre játszik, hogy ellepnek minket az arabok, meg mindenféle bizonytalan eredetű és kinézetű nációk, és rákényszerítik vallásukat az olyan hiteles keresztényekre, mint Orbán Viktor, Kövér László, Kósa Lajos - vagy éppen Rogán Antal. Mert egy jó keresztény házának alapterületéhez mindig hozzánő akár száz négyzetméter is. A jó keresztény állampolgársággal bizniszel, úgy beszél embertársairól, politikai ellenfeleiről, ahogy ez a Rogán teszi.

Akkor most mondjuk: akkor lesz itt kalifátus, ha továbbra is ilyen "keresztények" irányítják az országot. Ilyenek, akik képtelenek az emberi érzések minimumára is, akik az utóbbi években összelapátolt vagyonaikból nem bírnak néhány karton vizet, vagy pár takarót vásárolni a nyomorultaknak, mert akkor háromszáz fideszes szavazó hátha átmegy a Jobbikhoz. Akkor lesz itt kalifátus, ha az emberek Magyarországon azt látják, hogy a keresztény egyházak nem segítenek, a fülük botját sem mozdítják. Nincs egyetlen részvétteljes szavuk, a kereszténydemokrata párt gyűlöleletet gerjeszt és le sem szarja Ferenc pápa intelmeit és javaslatait.

Pont az ilyen emberek miatt fogy a hívők száma Magyarországon, és ahogy elnézzük, ennek üteme gyorsulni fog. Gaz komcsik, liberálisok mennek segíteni a pályaudvarokra, határállomásokra, pedig állítólag nincs hitük. Tóni pedig a Pasa parkból azért mond ilyeneket, hogy továbbra se a belvárosi ingatlanokkal, vagy például a fideszes Quaestor fiktív milliárdjaival foglalkozzunk.

De jobb ha tudja, Isten nem bocsát meg az efféle alakoknak, hiába hányják magukra a keresztet ugyancsak immorális, Krisztus előtt vállalhatatlan papjaik társaságában.

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr757752478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E.Katolnai 2015.09.02. 08:51:33

kalifátus?
üsd be a keresőbe: "no go zone", százassával jönnek fel az irások, képanyag
nézzél bel és utána spekulálj itt ostobaságokról
láttad mit műveltek Barbesbe a hétvégén? vagy ilyesmit kellemetlen nézni a kifinomult lelkeddel?

aser 2015.09.02. 13:16:05

Attól fél Rogán Tóni,hogy ha kalifátus lesz,a muszlim törvények értelmében levágják a tolvaj kezeit....

Nagel Ferenc 2015.09.02. 13:32:55

@E.Katolnai: Nem ez számít. Nem veszed az adást?
Hogy ezek kereszténynek vallják magukat és mégis azok az emberségesebbek, akik nem a keresztény értékrendű rogán félékből valók.

Nagy keresztény mind, de a Biblia első számú törvényét 1-2 pap és hívő kivételével mind leszarják. Igaz hívő ember sosem szavazna tolvaj gyűlölködőkre. Na persze, az leváltott baloldalra sem kell szavazni, de már vannak és lesznek, akik nem a két bukott oldalhoz tartoznak, akiknél valóban a nép és ez emberség számít.
Miféle keresztény értékrendű vezető az, aki válságban palotákban él és 50 ezer helyett milliós fizetést rak el (plusz lopnak el) a nép pénzéből.

E.Katolnai 2015.09.02. 14:07:46

@Nagel Ferenc:
Idegen szellemiségű, idegen kultúrájú tömeg csak egyre jön, özönlik …
Európa hatalmas kihívás elé néz; egyszerűen anyagilag nem fogja bírni a hatványozódó szoci kiadásokat, a biztonsági háló további kiépítését, fenntartását, a méregdrága egészségügyről nem is beszélve, és egyre több lesz a keserűen csalódott polgár, akik nm érzik otthon magukat a saját kerületükben, városaikban. Munkahelyek száma ugyanakkor nem fog emelkedni, főleg nem az alulképzett munkaerő piacon, de a súrlódások emelkedni fognak, az elégedetlenség, méreg és kölcsönös gyűlölet egyre nagyobb teret nyerve beláthatatlan kutya helyzetbe hozhatja kontinensünk több régióját.
Idegen szellemiségű, idegen kultúrájú tömeg csak egyre jön, özönlik …

Netuddki. 2015.09.02. 15:28:31

Nyilatkozzon csak! Annál hamarabb mennek az orbánék a levesbe...

bkkzol 2015.09.02. 15:58:09

Ha már marhaságokról van szó akkor azért Merkel és Juncker is kitesz magáért, pedig ők talán még Rogánnál is magasabb poziciót töltenek be. Pénzmosásban Juncker viszont verhetetlen.

arpika23 2015.09.02. 16:01:23

Tévedsz! Azért mert szerinted rossz ember mondta, attól még igaza van . Jobb lenne ha a kereszténykedésed helyett kinyitnád a szemed és látnád mi történik.
Engedjük meg abban igazad van a fiúk tényleg figyelemelterelésnek szánták a "bevándorlózást". Csak hát úgy jártunk mint a természetgyógyász aki ebolval gyógyította a megfázást.
Mert ezek jönnek csak jönnek egyre többen. És felhívnám a figyelmedet hogy túlnyomó többségben MUSZLIMOK. És most elmagyaráznám ez miért probléma.
Az iszlám egyház nem ismeri el a világi hatalmat ( Példaként lásd Iránt). Ahol ténylegesen hatalomra tud kerülni megmutatja az igazi arcát. (Ezért van hogy MINDEN ISZLÁM ÁLLAM DIKTATÚRA. Mert vagy a diktátor uralkodik vagy az egyház.)
Mivel az egyház mint olyan nem egy demokratikus valami ezért az általunk demokráciaként ismert valamit nem tűri meg. Mint ahogyan annak vívmányai (emberi jogok, szólásszabadság stb.) sem. Ergo lehet hogy a most ideözönlő muszlimok ismerik a demokráciákban lévő polgári jogokat, de azok nekik természetellenesek hiszen majd az imám mondja meg a tutit, nem a saját fejük. És ez a vallásukból következik. Tehát ideáramlanak használják a jogaikat, aztán majd - mint Adolf - a "demokratikus" győzelmük után megmutatják mit is gondolnak rólunk liberális demokrata hitetlenekről. És lehetsz te budhista, keresztény, zsidó stb. akkor is csak gyaur (hitetlen) kutya maradsz ezeknek. Itt is megmutatták már hogy ha valami nem teszik akkor rögtön jön az ALLAH AKBAR ordibálás, amivel pozicionálják magukat meg minket. Tehát jó lenne ha itt Európában pártállástól függetlenül látnánk mi is az igazi baj. Neked magyarnak kellene elmagyaráznom milyen az mikor a muszlim turisták városnézni jönnek? Vagy esetleg a történelmünkben nem is volt BUDA? Ismerd meg a muszlimok gondolkodását a hitetlenekről! Bármit megtehetnek velünk az nem számít bűnnek mert mi nem számítunk igazhívőnek AZAZ NEM SZÁMÍTUNK EMBERNEK a szemükben.
Ezek tények. Az iszlám nem toleráns nem befogadó nem elfogadó hanem éppen ellenkezőleg a hit karddal való terjesztését hirdeti. Tehát jogos-e a félelem a hatalmuktól? Ezek nem fognak beilleszkedni nem fogják elfogadni azokat az értékeket amik alapján mi most beengedjük ezt a sáskajárást. A világon bárhol ahol kisebbségben vannak saját enklávékat alkotnak amiken belül a lehetőségeikhez mérten (azaz hogy mit tolerál még a befogadó ország a nagy liberalizmusában) a saját eredeti szokásaikat törvényeiket erőltetik. Ha nem hiszed akkor netezz egy kicsit és rohadt könnyen találni fogsz számtalan példát.
Ferenc pápának meg azt üzenem hogy ha a békés párbeszédet hirdeti, akkor járjon elől jó példával, látogasson el az IS-hez és győzze meg azokat. Aztán utána rögtön elmehet Teheránba is. Mert párbeszédhez minimum ketten kellenek. Tehát ha másik fél egy pszichopata gyilkos állat, akkor sajna ez nem megy. Ha pedig Őszentsége még nem látta át ezt akkor ajánlanám neki a legmélyebb tisztelettel hogy nézze a youtubot. Szerintem találni fog jópár klippet ezektől a mocskos állatoktól. (Megjegyzeném, a "migránsok" azoknak a rokonai barátai ismerősei családtagjai)
Tehát kérdem tőled : Te kinek szurkolsz?

Károly Sélley 2015.09.02. 16:34:06

Tóni! Nyomdafestéket nem tűr, hogy rád illő nevedet leírjam. E rősebb a Simicska jelzőnél, -ami mint tudod, nemcsak vezírednek szól! Amit leírnák, az meg a nyomdafestékeket nem tűrik! Én tisztelem a nőket, feleségedet is! Szeretek minden gyereket: imádom. nagyon, szeretettel, figyelmesen, érdeklődéssel...sorolható. A feleséged gyerekeit is! A menekülők gyerekeiért szorongom, féltem őket. Átérzem éhségüket, nekem fáj,talán jobban mint nekik a szögesdrót alattomos szúrása, vágása.
Tudom, szüleik nagy felelősége több ezer km. viszontagságának kitenni, kétségbe ejteni a kicsiket. Biztos lehetsz, erre kényszerültek, vagy kényszerítették őket .Feltudod talán fogni a kényszert. GYEREKÜKÉRT DÖNTÖTTEK ÍGY! Rosszul? Mi ezt nem is érezhetjük. Sokkalta nagyobb ezeknél a népeknél a gyerekkultusz.Gyerekimádat! ÁM EZEK A GYEREKEK ÁRTATLANOK! Büszke vagyok hogy magyar vagyok, de szégyelem amit a magyarok ellenére, de nevében tesztek. Törölted már a vérző, síró gyerek szeméből a könnyet? Nekem a szívem szakadt meg Nehéz kérdés, mert hazánkat is óvni kell. De nem így, hogy az egész világgal haragba vagytok! Hülyeséget hordtok össze hülyeségekre! Szégyeljétek magatokat. És legalább a gyerekre figyeljetek oda. Az a 30 milliárd az én kidobott pénzem is. Szégyenlem, hogy embereket kínoz, nem is annyira fizikailag, min lelkileg. Még az unokáik is utálhatják a magyarokat, Tudod ebből hány ember ehetett, ihatott volna? Ha legalább a gyerekeket kímélnénk, az egész világ segítene.Sok ezer ember segítene, nekem is van ötletem, de benneteket csakis a saját hülyeségetek érdekel.

Trackers 2015.09.02. 17:01:38

@bértrollbosszantó_kovi1970:

Azt csak szeretnéd..

Az ehez hasonló Gyurcsanyista bérrettegők azok, akik rendre elássák magukat.

A balliib számára annál jobb az ország számára minnél rosszabb.

Ezért akarjákaz országot elárasztani migránsokkal, akiknek az integrációjába, etetésébe, kezelésébe belerokkan az ország, és tél közeledtével egyre több nyilt utcai verekedés várható.

Mert a magadfajta ostoba gyűlölködők szempontjait az észérvek is felülírják.
Az észérvek amik szerint megálljt kell parancsolni az illegális bevándorlásnak.

sutyerák 2015.09.02. 17:12:58

kéne hagyni rogánt nyilatkozni.
-elmondhatná,hogy utasításra tett mindent és kegyelmet kér a népbírósádtól az utolsó szó jogán.

tothmi 2015.09.02. 18:10:59

Én is "kiakadtam" nyilatkozatán. Az általa vezetett önkormányzat egyrészt pénzváltóból lett milliomosoknak akik Jordániából származnak adta el az egyik Klotild palotát, a másikat török befektetőknek. Az kommunikálják, hogy politikai menekült jöhet, gazdasági bevándorló nem. A következetesség az idegen fogalom nekik, ugyanis pont Rogán az atyja a pénzen (250 ezer€) vehető állampolgárságnak jöjjön akárhonnan is a bevándorló. Az még adalék, hogy igazi FIDESZES módon nagyot kaszáló haver cége kapta a lebonyolítást.

♔bаtyu♔ 2015.09.02. 18:36:49

Nem rogánozni kellene, hanem merkelezni. Mert Merkel nagyon gáz és igen nagy anyagi károkat okoz az egyes országoknak

Gyorgy Nagy 2015.09.02. 19:40:07

Budai bevásárló köszpontban lévő uzlet tulajdonos mesékte hogy Rogán Cilike bement ès megkérdezte "500000 forint feleti táskàja van-e "?A tulaj közölte hogy ilyen drága árut nem tart.Hát igy " szorskozik egy PARASZT VIDÈKI repedt sarku aki a fél ország RÖHÖG és UTÁL.

Toportyán Zsóti 2015.09.02. 19:58:03

@Trackers: Rövid a memóriád narancsaranyhal,2006-tól a narancsgecik vallották minnél rosszabb a magyarnak nekik annál jobb.

Netuddki. 2015.09.02. 20:39:19

@Trackers: Oszt' belelógott a kezed a bilibe és felébredtél, te sutyerák tolvaj fidesztroll, te...

Arcade Macho 2015.09.02. 20:41:02

engem az sokkal jobban irrital amikor az ujgazdag budai keruletben papolnak arrol hogy a sikertelen migracios nepcsoportunk az mekkoa nagy jotet lelek es csak azert lop mert ehezik

Netuddki. 2015.09.02. 20:41:21

@♔bаtyu♔: Setét batyu, azt hiszed a Merkelezéssel elterelheted a figyelmet a rogántoncsigazdidról?

fuszujka 2015.09.02. 20:49:33

@E.Katolnai: az emberek annyira szeretnek rettegni az európai kultúra miatt, miközben többségük nem hogy az európai, de még a magyar kultúráról sem lenne képes 1 órán keresztül csevegni - mivel fingja sincs róla.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2015.09.02. 22:13:28

@♔bаtyu♔:
"..igen nagy anyagi károkat okoz az egyes országoknak"
a sajátjának! Te bimbó!
Mi a szarból villog az a nagyeszű vezíred? Az EU-s támogatásból! Ki a legnagyobb befizető?
A német adóf@Trackers: izető!
Elhozhatnád már az agyad a mosodából!
@Trackers:
"Gyurcsanyista bérrettegők"
Nem te vagy a rettegő?
Azt se tudod miket írkálsz?

apanna 2015.09.02. 22:57:23

@aser: Te pedig minimum 5x fogsz imára borulni, vagy kinyírnak.

apanna 2015.09.02. 22:59:56

@Károly Sélley: Akkora az imádat, hogy a rendőrsorfal elé nyomják a nőket, csecsemőket. Te megtennéd ezt a gyerekeiddel?

Tudományos libsizmus 2015.09.02. 23:03:08

Mondjuk Németországban már kezdik a kalifátus megalapítását:
www.spiegel.de/politik/deutschland/scharia-polizei-in-wuppertal-salafisten-als-sharia-police-in-nrw-a-990152.html

De nem baj, blogger. Majd amikor a budai beglerbég kerékbe töret, miután elkapott a sharia rendőrség a buzifesztiválon, akkor jusson eszedbe írói munkásságod.

Tudományos libsizmus 2015.09.02. 23:05:58

@Károly Sélley:
Halottnak öltöztetik a gyerekeiket és a fejük fölött adogatják előre. Ezek az emberek pszichopaták, talán esetleg a vallásuk, "kultúrásuk" jóvoltából.

Tapossuk A Szabadságjogokat 2015.09.02. 23:06:58

Miért nem kéne hagyni nyilatkozni? Mert nem olyanokat mond, ami neked kedves? ... eddig tart a híres szólásszabadság a libsiknél. Ha nem a libsi vélemény van képviselve, akkor megszűnik a tolerancia és a szólásszabadság.
Amúgy meg mit nem lehet érteni azon, amit mondott? Gondoljatok bele: van egy lakótömb, mondjuk 100 lakás. Ebből 99 magyar, 1 cigány család. Ki uralja az udvart? Megsúgom: a cigány. Senki ne mondja, hogy nem: ilyenben élek.
Lefordítsam a mostani helyzetre? Van egy ország, hívjuk Magyarországnak. Lakik benne 10 millió ember. Ebből 9 900 ezer magyar, 100 ezer szír, vagy afgán, vagy cigány (tetszőlegesen behelyettesíthető bármelyik sivatagi majomfajjal). Ki fogja uralni ezt az országot? A választ ki lehet találni... Nem fogják tőled megkérdezni, hogy kivehetik-e az iskolai menüből a disznóhúst. Kiveszik. De a karácsnyfát se keresd az iskolai ünnepségen, mert az nem lesz. Zavarná őket, sértené a vallásukat. Azt mondod: "de hát mi vagyunk többségben!" Le leszel sajnálva. Senki nem fogja bevállalni, hogy nemet mondjon, mert akkor autók gyulladnak ki, kórházak robbannak fel, stb...
Lehet szidni a Fideszt, meg a Gyagyás Tónit, meg mindenkit, de aki azt mondja, hogy itt nem lesz kalifátus (csak jelzem, pár hete még a libsik azt mondták, hogy semmilyen menekültprobléma nincs, ennyit az előrelátásukról), az téved, vagy hazudik. Gyanítom az utóbbi.

Tudományos libsizmus 2015.09.02. 23:12:04

@Gyorgy Nagy:
Nekem pedig azt mesélte a házmester, aki hallotta biztonsági őrtől, hogy az a te feleséged volt, de ne szólj senkinek.

Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban! 2015.09.03. 04:57:56

A hazudozásotok ellenére nekünk ne kellenek az illegális bevándorlóitok.

Azokat is ki kell takarítani akik már megérkeztek.

jános515 2015.09.03. 06:00:29

Kürtös Tónit is ki kéne paterolni innen, mert annyira magyar, mint azok akik a keletinél ácsingóznak.
De azok még becsületesebbek Tónitól és a haverjaitól, mert azok a szerencsétlenek nem loptak milliárdokat mint ő és a gazdája .

rizy 2015.09.03. 06:05:46

@E.Katolnai: jaj, kedvesem, most na, meg a migráció előtt, ragyogóan éreztük magunkat, semmi félelem nem volt bennük a gárda láttán, abszolút nem zavart a bróker ügy és a folyamatos pénzlopás, az álkeresztényi megnyilvánulások és a sok mocskos ügyük, nem nekünk minden szép és jó volt, hát csak ezek a bevándorlók... na nyíljon már ki a szemed, szerintem ez már az utolsó csepp! Nálam mindenképpen, keresek egy jobbikost, azt kikapom a kezéből a fokost, mert annyira elegem van, és bizony, erős késztetést érzek az önbíráskodásra, kormányunkkal szembe.

rizy 2015.09.03. 06:07:12

@Tapossuk A Szabadságjogokat: tapossuk, az összes ilyen beírással. no elég egysíkú, de ki nem szarja le, ha a cigányokat lehet szidni.

rizy 2015.09.03. 06:13:02

@Trackers: akkora seggek vagyok, hogy kifejezhetetlen. ez az ország a csőd szélén áll. percek kérdése, hogy a migránsok nélkül is robbanjon, nem forradalom formájában a szétesés, a teljes káosz formájában. szerintetek hány millió magyar él a nyomor különböző fokán? és milyen kilátásokkal? mi a fenét féltsenek? mit vehetnének el még? a közmunkát, amit Orbán engedélyezett nekik? mégis mit gondolsz, mit fogsz Te kimenteni a saját vagyonodból? az eszed azt biztos nem.

röf 2015.09.03. 06:28:05

Na mi történt eftársak?
Hirtelen eltűntek az Indexről a menekültfenék-nyaló blogok...
De qrvagyorsan, vezényszóra.
Csak nem rájöttek, hogy most qrták el a 2018-cas választást... ?

Gyorgy Nagy 2015.09.03. 12:40:12

@Tudományos libsizmus: Te faszkalap.Nincs is feleségem! De ez megtortént. A hegyvidék bevásárlóban utána járhatsz. A méjnövésű az összes volt kiszes haverját ( BEVÁNDOLÓ ) parasztot felhozta és pozicióba tette ahelyet hogy a fatornyos falujukban turnák s földet.

Tudományos libsizmus 2015.09.03. 17:36:11

@Gyorgy Nagy:
Kösz, hogy kijavítasz, mert tényleg elírtam. A férjed volt.

lényeglátó 2015.09.10. 04:04:00

@Trackers: A remete levele: Kedves komám Gábor!

Régen nem írtam már, de most múszáj! Tudod mióta meg szűntem kuriózum lenni, a városba is meg szaporodék a „remete” Nem jönnek már felém se! Szóval üldögélek, bámészkodok a Bódva, meg a világ folyásán! Arra gyüttem rá, hogy mindig vótak szegények, gazdagok. Általjában, az ügyeskedő gazemberekbűl lettek a gazdagok, akik „nemes uraknak” neveztették magukat. Aztán vótak, akik színtén gazemberek, de szegények maradtak. No ezek kitalálták, hogy fellázítják a többit, a gazdagokat elűzik, oszt maguk ülnek a helyébe! Ők lesznek a gazdagok, az urak azontúl! No mivel nagy vót az ínség, a nyomor, sok a szegény ember, sokan mellé álltak, működött a dolog. A gazdagot, elűzték, agyonütték, vagy elmenekült. Sok senkiházi, a vagyonba, hatalomba béleült, oszt megállt a tudomány! Elfogyott, a lopni „államosítani” való! Maradt a rideg való, nem értünk semmihez, leginkább ahho, amihez kéne! Elvegyük a másét, addig tiszta sor! De ha ki írtottuk a mást, nem maradt kitűl elszedni! Államosítás, utána beszolgáltatás, Békekölcsön, külföldi kőccsőn,
Hogy valahogy működjön, az ostobák uralma!
No de ez se ment, végtelenségig. Kitalálták a rendszerváltást! Mégis jobb a régi! Ami szar vót, de működött, az övék meg nem működik! No váltottak, mint a részeges váltókezelő, a „rendszerváltók” de a sínhez nem nyúltak! Az a régi maradt! Meg a masiniszták, állomásfőnökök, így maradt a régi vonal, a pálya, amely az Istennek se megy az jólét fele csak a pusztagödör fele, amerre építették majd ötven évig! Köccsön már nem kapnak, a megszorítás járja! A pórnépnek, igavonónak! Garantált minimál bér, hogy éhen ne dögöljél, azér! (a kódussá tetteknek segély, meg közmunka! Nem rabszolga, csak elrendelt, a valódi helyett! Piramis helyett meg stadion, az majd olyan régi!) Maguknak ötször annyinál kezdődik, mert ők állapítják meg!