Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Habony és a Fidesz kommunikációs zsákutcában

2015. március 31. - Európa Kávézó

 

Összeomlott a Fidesz kommunikációja. A kis Vitézy a hibás. Ki más? Ha nincs neki ez a városi tömegközlekedés mániája soha nem kezdenek neki a budai fonódó villamos megépítésének. Ha nem építenek, lassítani sem kell a Fő utcában. Ha nem kell lassítani, azok  a bitang újságírók sem veszik észre a fekete Vokswagen Transportert. Nem mennek utána bekapcsolt kamerával és soha nem derül ki a zseniről, hogy egy senki. Egy riadt tekintetű seggfej, aki kövérgázzal bemenekül a zsákutcába. Ahonnan nincs kiút. Írjuk le a nevét: Habony Árpád, akit csak úgy mellékesen talán még az Egyesült Államokból is kitiltottak. 

Emblematikus pillanat volt ez, jegyezzük meg. Ebben manifesztálódott az oly híresen profi, mármár zseniális Fidesz kommunikáció összeomlása. Ebben a zsákutcába hajtásban benne volt minden. A nem adjuk ki, kiadjuk, nem adjuk, megnézheti de csak éppenhogy levélügy. Amikor a miniszterelnök távolba lát mint Jolika az EZO TV-n, a múltat meg felejti sebesen. Szóvivője mást mond mint ő.
 
Pereg ki a kezük közül minden. Mint egy marék homok úgy hullik szemekre kommunikációjuk. Elfogy a  tér. Hiába a 80 milliárdért gründolt média, a kutyának nem kell. A pártsajtó meg csúszik ki alóluk. Nincs se Heti Válasz, se Magyar Nemzet, se Hír TV. Csődbe ment az ingyenes hírharsona. Nincs, ami vigye az üzenetet.
Lenn vidéken, meg pislognak a pártkatonák. Szidják már őket mindenhol és nincs válasz. Nincsenek érvek, mondatok, bekezdések. Csak az a nagy bizonytalanság van. Mi lesz holnap? A menekülés. Ma zsákutcából, holnap a népharag elől? Hova lehet az elől tolatni? Elég lesz-e hetvenre harmincezres jattot adni? El lehet-e intézni egy flegma mondattal? Micsoda kommunikáció! Meglehet hiányzott a főnök támasztéka. Mert anélkül a "zseni"meztelen, egy üresfejű szélhámos. A párt kommunikációja meg nincs is.

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr67324294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

♔bаtyu♔ 2015.04.01. 08:59:13

Na egy újabb megmondóember. Ugyanilyen magabiztostól olvastam vagy négy éve azt is, hogy összeomlott a magyar gazdaság mert nem vették fel Orbánék az újabb IMF hitelt.

Nem értem, ti ezt komolyan gondoljátok, vagy csak ettől index címlap?

A közszolgálati adók tematizálása eleve jó lépés volt, már régebben meg kellett volna tenni, hiszen ez a jövő. Az, hogy csak ti tudtok híreket, politikai műsorokat csinálni pedig nyilván ugyanakkora baromság mint ahogy az lenne ha azt mondanánk, Simicska csinált a HírTV-ből HírTV-t.

miva? 2015.04.01. 09:12:38

@♔bаtyu♔: De szorgalmas vagy ma :D

Örülj csak a helyes lépéseknek, mi meg vigyorgunk a vergődésen, ha megengeded.

Fuxos (ex bömis) · http://fuxianizmus.blog.hu 2015.04.01. 09:33:14

Jó írás...a buták kezdenek rájönni, hogy buták....és azok is, akik azt gondolták, hogy ezek okosok. Az egyetlen ész távozott közülük....végük van......csak sajnos közben pusztul a haza.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.04.01. 10:10:05

@♔bаtyu♔: Bla-bla-bal... narancs... bla-bla-bla.

high up! 2015.04.01. 10:38:27

Ez a munkás-paraszt Orbenaszku kormány azt hitte, akárcsak gyúrtcsány, hogy a kormányzás nem a szakami sikerről szól, hanem az Átlaghülyemagyar sikeres behülyítéséről. Ez be is jön általában 1 ciklusra, de nem tovább. Ugyanis a második ciklusban ott áll az Átlagyhülyemagyar, oszt csak lesi, hogy az ellenség már rég sehol, neki meg nem lett jobb. Csak szarabb.

Na ekkor fogja magát az Átlaghülyemagyarja, aztán vándorol tovább a következő messiásához. Most épp azt hiszi a hülyéje, hogy a Fosabbik hozza majd el neki azt a születése óta áhított szebb jövőt.
És soha sem egy olyan párt, amelyik a nyugati mintát venné alapul, tehát a garantált sikert. Na az nem kőll! Mert Ámerika meg ÉU, meg Soros meg Hanyatlanak, oszt az nem kőll!

Helyette itt vagyunk mi, a szoc reál - sámán kútúra keverék magyarság, oszt minekünk ne dumájjon a világ, mert mi úgyis lyobban tuggyuk, hogy hogy néz ki a világ!

FOLYTASSUK!

Emmanuel Goldstein 2015.04.01. 11:04:46

haha, most jól lebukott a fidesz hivatalos taxisofőrje!

♔bаtyu♔ 2015.04.01. 11:19:21

@miva?: Persze, vigyorogj csak. Én pedig rajtad röhögök 2018-ban, amiért már megint beszoptál minden indexes marhaságot és már 2015-ben elkezdtél ünnepelni.

nemecsekerno_007 2015.04.01. 13:44:14

Kicsit az orron túl is kéne nézni, mert akkor esetleg megértenétek az ügyfelet. Mert ugye a választó lenne az ügyfél. Ha nem értitek meg és nem tudtok szót érteni velük, akkor majd szót ért a Jobbik v. akárki más. Volt erre példa a történelemben és nem sok jó jött ki belőle. A veszprémi választás megmutatta, hogy nem kifizetődő hülyének nézni az embereket. De ha nem megy a szolgáltatás jellegű politizálás, akkor nem értitek az egészet.

csak egy néző 2015.04.01. 13:58:12

Egyébként a kép önmagáért beszél. Ahogy a sok ország (félre) vezető áhitattal bámul és issza a szavait egy állítólag érettségizett vitrinhuszár, műbútor restaurátornak. Bravó.
Azért mintha Merkel sajtótájékoztatóján nem látnék annyi mosolyt a vastagbőrű képükön.

static.origos.hu/s/img/i/1502/20150202merkel-latogatas-parlament-sajtotajekoztato2.JPG?w=666&h=443

csak egy néző 2015.04.01. 14:00:09

@♔bаtyu♔:
Baromarcú, lassan már azért vetekszel a bolgár idiótával. Ti versenyben álltok egymással?

s 2015.04.01. 14:17:24

@♔bаtyu♔: Néző van -e, batyu eeeeááááfáffttaaaááaáaáárs? Mert ugye ha nincsen, akkor kár a pörgésért. Lehet éppen csinálni, csak mi a fasznak.

nemecsekerno_007 2015.04.01. 14:21:01

Cinikus faszaságokkal nem tudjátok megszólítani a választók többségét. Ha ugyanúgy hülyének próbáljátok őket nézni mint a kormány, akkor ne csodálkozzatok : (
Olyanok vagytok mint régen a papok:
- Érthetetlen nyelvet beszéltek. Nem tűrtök ellentmondást, aki mégis ellentmond azt keresztre feszítitek.

s 2015.04.01. 14:24:53

@high up!: "Na ekkor fogja magát az Átlaghülyemagyarja, aztán vándorol tovább a következő messiásához."

Akkor lesz más a képlet, ha az Átlaghülyemagyarja majd egyszer bemegy a tesco kerti szerszám és hobbi részegére, felvásárolja az összes kibaszott baltát, úgy hogy egész Európában hirtelen hiány lép fel belőle és jó azeri módjára szétbassza ezeknek a faszszopóknak a feje helyén díszelgő tömör csontgolyóbist. Ez lenne az úgynevezett unortodox keleti nyitás. Azeri módon végzet agysebészet, amiben matolcsy szerint már eleve előnyből indulunk. Hát akkor hajrá Magyarország, hajrá magyarok.

♔bаtyu♔ 2015.04.01. 14:46:30

Ballibsik, ha olyan szar Orbánék médiája, vajon mire ez a durvaság, amit itt műveltek? Ja, hogy ellenvélemény, nahát igazán bocs, azt hittem benneteket ez aztán abszolute nem zavar. Úgy látszik tévedtem.

S nevű versenyzőtök pedig rendesen kész van, mi a faszt fog ez csinálni ha 2018-ban sem nyernek kedvenceitek:))))

Amúgy pedig nagyságrendekkel jobb az MTV1 politikai blokkjai mint a Napkelte, itt még nem láttam pld. olyat, hogy egy ballibsi riportalanyt 3-an fognak közre, nehogy elmondhassa a véleményét. Persze tény, azért ehhez olyan ballibsi riportalany is kellene, aki olyan véleményt mond el, ami valóban fajsúlyos, de nem hiszem, hogy nincs ilyen.

s 2015.04.01. 14:53:35

@♔bаtyu♔: batyukám, a mérges faszba! Néző van -e, baszod? Mert ha nincsen, akkor kurvára nem működik az üzenet átadása. Az RTL-en az orbánt fikázó híradót nagyságrendekkel többen nézik. Ti meg pisáltok hegynek felfelé, széllel szemben.

s 2015.04.01. 14:55:21

@csak egy néző: Kemény de igazságtalan küzdelem ez. Győzzön a Jobbik. Azt a kurva, miket nem mondok.

csak egy néző 2015.04.01. 14:58:42

@s:
Batyunak ilyen orgazmust okoz az új MTV politikai műsora.

i.giphy.com/BbA2xn4phKE9O.gif

jakabula 2015.04.01. 15:07:50

habony biztos UBER sofőr,bár nem tudom erkölcsit hogy szerzett

s 2015.04.01. 15:10:12

@csak egy néző: Én azért azt vártam volna, hogy beszarik tőle, de ez sem rossz. El kellene küldeni az MTVA-nak, hogy lássák, van értelme dolgozni egy nézőért is. Sokkal több úgy néz ki nem is nagyon lesz egyhamar.

s 2015.04.01. 15:11:13

@jakabula: Vásárolt egyet az azeriektől. Fussa rája.

nemecsekerno_007 2015.04.01. 15:23:19

@high up!: Cinikus faszaságokkal nem tudjátok megszólítani a választók többségét. Ha ugyanúgy hülyének próbáljátok őket nézni mint a kormány, akkor ne csodálkozzatok : (
Olyanok vagytok mint régen a papok:
- Érthetetlen nyelvet beszéltek. Nem tűrtök ellentmondást, aki mégis ellentmond azt keresztre feszítitek.

Peterpapo 2015.04.01. 15:41:02

@♔bаtyu♔: Nem tudom, Te hol olvastad, hogy összeomlott, én úgy emlékszem, azt szokták írni, mondani, hogy össze fog omlani. Csak a mikor a kérdéses.

Peterpapo 2015.04.01. 15:48:43

@♔bаtyu♔:

Az ellenvéleménnyel nincs is semmi gond, de amiket Te itt összehordasz az minden, csak nem ellenvélemény. ;)

Szvidrigajlov 2015.04.01. 17:46:31

Én annyra szeretem a nem fideszes kommunikációt, hogy minden nap kiverem az index szalagcímeire, amelyek a nyilvánvaló valóságot és mély igazságot tükrözik a következők szerint:
"Még egy bank hatalmasat bukott" Az ember azt hinné újabb csőd, de nem, csak az MKB veszteséges volt - ki hinné...öt éve veszteséges. Persze a MAtolcsi a hibás, mert oda delegálta a kisfiát.
"A Nemzeti Hírtévét tulajdonképpen senki nem nézi" - majd kiderül, hogy az RTL barátok köztje visz mindent, az esti főműsoridőben - nahát! a magyar este nem híreket néz, hanem filmet - micsoda botrány, szar az m1...
"PETEÉRÉSKOR ÚJ DOLGOKAT VÁSÁROLNAK A NŐK" - alapvető fontosságú kommunikáció, nem is kell komment.
"Szíjjártó Péter titkos útja!" - "Egy domina nem szexel, csak fenyít és aláz" - Most akkor Szíjjártó dominákhoz jár aláztatni magát, nem elég a kormányülés?
"Éden Melanie nemcsak pornóban kemény!" - "Öt lyuk, melyeken keresztül ereszt a Fidesz lufija" - nyilván a Fidesz lufi Éden Melanie öt (?) lyukán keresztül ereszt le, az indexes kommunikáció szerint.
Szóval imádom a lényegretőrő, minden körülmények között a mély igazságot kereső baloldali kommunikációt.
Faszkalapok...

Emmanuel Goldstein 2015.04.01. 17:51:32

@Szvidrigajlov: a "bulvár" szócska mond valamit, vagy te a kocsmába is irodalmi estre járogacc?

csak egy néző 2015.04.01. 18:03:05

@Szvidrigajlov:
Ritka egy barom perverz lehetsz, ha erre vered. Nővel még nem próbáltad?
Hidd el ég és föld a különbség.
Egyébként nézd az Echo tv, vagy a magyar nemzet, magyar hírlap oldalait, tuti heresorvadást fogsz kapni csak ne felejts el, minden cikk után kezet váltani, faszkalap.

Niebur 2015.04.01. 18:09:30

@csak egy néző: Az oroszoknál 12 órás műszakban 135 kommentet kell írni. Gondolom Mo. ebben is "jobban teljesít".

s 2015.04.01. 18:31:42

@Szvidrigajlov: Akár már a jövő héten megállapodhatunk az IMF-fel, mondta ezt vargamisi egy időben szinte minden nap a saját szájával. Ettől nem kaptál agyfaszt? Ehhez képest egy index szalag cím egy lóverseny befutó kijelzésének határozottságát rejti magában.
Nem beszélve a nav - tudtunk róla, nem tudtunk róla, úgy tudtunk róla, hogy nem tudtunk róla, mert elveszett a levél a postán, amiben az volt leírva, hogy nem tudtunk róla, stb . . . végtelenített szalagon.
tarsoly ugyanez, mondta nem mondta, telefonált, orbán, hogy küld egy levelet, de nem mondta, nem tuduk, nem emlékeznek rá, úgy tudtuk eddig, hogy nem tudjuk, de ezt később elfelejtettük

s 2015.04.01. 18:33:10

@maxval bircaman szerkesztő: Birka, kitalicskázták a szart alólad? Éhes vagy? Ha egyik sem, akkor miért bégetsz? Ja, mert birka vagy. Mindig elfelejtem . . .

bananarepublica 2015.04.01. 20:01:59

Nahat miknem vannak ,Osztap Bender a nagy kombinator intravenasan cummant??

Gyorgy Nagy 2015.04.01. 20:54:06

Az MTVA 1- s csatorna EGY BATYU F.SZT sem ér! 81 milliárdbol szorakoznak ezek a buzerànsok ( ezt a mi adónkból teszik)?Takarojanak a P.CSÁBA!

csak egy néző 2015.04.01. 21:48:44

@Gyorgy Nagy:
Ez jobb, mint az eredeti és nem 81 milliárdos büdzséből készűlt.

youtu.be/nfd5fY6UwKA

Szerintem inkább ez még paródiának is szar.

youtu.be/EDl0KZBjEF4

dunántúli gyerek 2015.04.01. 22:05:50

'Pereg ki a kezük közül minden. Mint egy marék homok úgy hullik szemekre kommunikációjuk. Elfogy a tér. Hiába a 80 milliárdért gründolt média, a kutyának nem kell.'

Az meg van ügye, hogy a fidesz toronymagasan a legnépszerübb párt, és még van 600 milliárdjuk adócsökkentésre, ami simán megveszi a köv. választást is? A Jobbik előtt, a 'demokratikusellenzék libsibolsiknak' meg reszeltek.

Szeretnék azt még néhányan a világban hogy így fogyjon el a tér....

Blogger Géza 2015.04.01. 23:00:46

@Peterpapo: Ez kb annyira értelmes, mintha egy meteorológus megjósolná, hogy eső lesz. Csak éppen gőze sincs, mikor. Aztán egyszer csak igaza lesz...

Peterpapo 2015.04.01. 23:15:27

@Blogger Géza: Pontosan így van Gézám! Nagyon jól látod a helyzetet, csak egyet felejtesz el. Nem az a baj, hogy nem tudja mikor lesz, hanem az hogy lesz. Ráadásul. ha stílszerűek akarunk lenni, akkor nem is eső lesz, hanem egy kurva nagy vihar.

Peterpapo 2015.04.01. 23:25:06

@dunántúli gyerek: Toronymagasan a legnépszerűbb? Ja tudom ez a tipikus fidesz kommunikáció. 100 ból 20-an csípik őket, a többit összesen mondjuk 22-en, de a többi 58, aki még a 22-őn kívül le sem szarja a fejüket az nem számít. Azt mesélj már honnan van ezeknek 600 milliárdjuk adócsökkentésre? Csak nem a Questorból? Aztán megint csak a gazdagok adóját fogják csökkenteni? Az de fasza lesz!

dunántúli gyerek 2015.04.01. 23:28:26

@Peterpapo: '100 ból 20-an csípik őket, a többit összesen mondjuk 22-en, de a többi 58, aki még a 22-őn kívül le sem szarja a fejüket az nem számít. '

- nem hát. Mér mikor számított, meg hol?

tiszta walt disney bazmeg, nem? demokrááááciát...:DDDD

kisQtya 2015.04.01. 23:56:35

@♔bаtyu♔: közszolgálati adók tematizálása eleve jó lépés volt

Egyetértek. :)))))))
Remélem, még sok ilyen remek lépés lesz. Csak így tovább!!!!!
Drukkolok, hogy ne fogyjon el a lendület és Árpi csak adja a tanácsokat és adja és adja és adja..... :))))))))

kisQtya 2015.04.02. 00:01:16

@♔bаtyu♔: Szerintem nem ünnepel senki. Kb. hatmillió olyan hülye van ebben az országban, mint te.
Rajtatok aztán nincs mit ünnepelni.
Ép eszű ember nem gondolja, hogy ti valami csoda folytán majd okosabbak lesztek.
Most a Jobbikra fogtok szavazni.

kisQtya 2015.04.02. 00:04:25

@nemecsekerno_007: Meg az sem érti Veszprémet, aki benyalja, hogy a FIDESZ ellen egy exfideszessel lehet nyerni ebben az országban.
Aha! Meg lebontjuk a kétharmadot, aztán nem járunk be szavazni a parlamentbe.

kisQtya 2015.04.02. 00:08:04

@s: Ugyan. Ez a söpredék nép direkt élvezi 25 éve szabadon választott idióta vezetőit.
Ilyen népből ilyen vezetők választódnak ki. Sajnos.

kisQtya 2015.04.02. 00:10:23

@♔bаtyu♔: Semmit. 2018-ban is ti fogtok nyerni, ez tiszta sor. Ne fossál már batyukám! Saját kezeddel baszhatod szét ezt az országot. Nyugi....

kisQtya 2015.04.02. 00:12:06

@s: Mondjuk, ha lenne néző, akkor sem értené meg az üzenetet. Mert ahhoz ugye agyvelő is kéne, abból meg erősen szűkös itt a készlet. :)))))

kisQtya 2015.04.02. 00:16:51

@Peterpapo: Hitel nélkül valóban összeomlott volna, azt meg senki nem gondolta, hogy annyira hülyék, hogy piaci hitelt vesznek fel nyakló nélkül (na meg lenyúlják a komplett manyupot).

Egyébként kár is cikkeket írogatni, mert batyu úgysem érti a lényegét. :)))))

kisQtya 2015.04.02. 00:23:31

@dunántúli gyerek: Persze, hogy megvan. Mindig is toronymagasan fog vezetni, hiszen belőled van sok ebben az országban, nem a normális emberekből.

Mindig hülye volt a magyar, a jövőben is az lesz.
Nem kell aggódnod, nyerni fogtok.

Aggódni nekem kell, hogy ennyi barommal vagyok körülvéve. :))))))

kisQtya 2015.04.02. 00:27:16

@Peterpapo: Ettől függetlenül a dunántúli paraszt, a rongyosbatyu, meg a maxbircanyáj fog elmenni szavazni.

Ez van, ezt tudomásul kell venni.

Ez az ország a jövőben is a szarra lesz alapozva.

Peterpapo 2015.04.02. 08:46:58

@dunántúli gyerek:

Én most nem arra gondoltam, hogy a szavazatuk számít-e vagy sem, mert nyilván nem. A népszerűségükre gondoltam. De ha Te arra vagy ennyire büszke, akkor meg is érdemled:

népszerűség (főnév)

1. Széles körű ismertség, amit egy olyan személy vagy csoport élvez, akit a sajtó, televízió, rádió ismertté tett, írt róla, műsoraiban sokszor szerepeltetett, és azt a benyomást keltették róla, hogy sokan kedvelik.

népszerű (melléknév)

1. Sokak számára ismert (személy), akit a sajtó, televízió, rádió ismertté tesz, ír róla, műsoraiban sokszor szerepeltet, és azt a benyomást kelti róla, hogy sokan kedvelik.

3. Könnyen érthető (alkotás, kiadvány, mű), amely a kevésbé iskolázott vagy nem szakképzett személyek számára is felfogható, élvezhető.

Te melyik vagy? :)

mikigyerek 2015.04.02. 10:06:46

@♔bаtyu♔: Mármint te vagy az újabb megmondóember?