Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Kamupártok - keresd mögötte a Fideszt

2018. március 07. - Európa Kávézó

Micsoda véletlen! - rettenetes mennyiségű kamupárt bukkant fel a 2018-as választásra. Ez is csak az Orbán-kormány idején fordulhat elő.  Nagy valószínűséggel a Fidesz hozta őket létre ezeket.

kamupart.jpeg

Lesznek olyan szavazólapok, ahol, harminc-negyven, vagy még annál is több kamupárt neve szerepel majd. Mögöttük néhány pénzleső ügyeskedőn kívül nincs senki más. Ezek a "pártok" az elmúlt négy évben egyszer sem szólaltak meg, soha, semmiről nem volt véleményük. Íme csak néhány példa: A Haza Pártja, A Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártja, A Mi Pártunk, Alternatív Magyar Néppárt, Aquila Párt, Origó Párt, Családok Pártja, Dolgozók Magyarországi Pártja stb. stb.

Ezek a nemlétező csoportok felnyalják az állami támogatást, aztán eltűnnek. Akik létrehozzák, akik megbízzák őket, bűnt követnek el. És láss csodát, mindez egyetlen párt érdekét szolgálja, a Fideszét. Ki másnak lehet hasznos, ha az ellenzéki szavazó összezavarodik, miközben egy WC-papír méretű slejfnivel vonul be a függöny mögé, hogy szavazzon? Csak Orbánnak és a Fidesznek.
Nincs még egy ország, ahol ez mehet. Orbán, hazugságra épülő Magyarországán immár természetes jelenség. Ezeknek is börtönben a helyük. A kamupártok, gyakran köztartozást is felhalmozó figurái ellen a törvény szigorával kell fellépni.
A recept pedig egyszerű: csak olyan párt listájára és csak olyan egyéni jelöltre szabad szavazni, amely és aki biztosan bejut, vagy esélyes a győzelemre.
Kukába a kamupártokkal!

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr5613722036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

n_dy 2018.03.07. 20:22:23

100 évet élt a kommunista mozgalom ... na lássuk, ki veri be az utolsó szöget a koporsóba?
deformacio.blog.hu/2018/03/05/az_utolso_szog_963
süti beállítások módosítása