Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Köztéri reklám: az MSZP és az LMP lefeküdt a Fidesznek

2018. február 23. - Európa Kávézó

Szomorú látni, hogy a szocik és az állítólag korszakváltó zöldek a diktatúra fogaskerekei lettek. Ezzel nagyjából hiteltelenítették is saját kormányváltónak szánt üzeneteiket. A hír rövid, de mellbevágó: Karácsony Gergely és Szél Bernadett pártja Orbán haverjától, Garancsi Istvántól, valamint egy másik fideszes cégtől vesz reklámfelületet. Óriásplakát és villanyoszlop helyeket. A piaci ár alatt..

 kari_szel.jpg

Szégyenletes dolog ez. Hirtelen minden megvilágosodik: miért mondta Botka László, hogy az MSZP-ben ott a Fidesz. Hogy az LMP és a Fidesz között van együttműködés, az eddig is világos volt. Pedig tudják mindkét pártban, hogy Garancsitól, Orbán felcsúti díszpáholyának tagjától reklámhelyet venni, az a rendszer elleni szembenállás elárulása. 
Értjük mi, hogy kevés a hely, ahol az ellenzék látható, de ilyen áron tilos reklámozni. Ráadásul a piaci ár töredékéért. Ez azt jelenti, hogy Orbán jóváhagyásával és akarata szerint Karácsony és Szél boltol a Fidesszel.
Gyurcsány bezzeg nemet mondott nekik...
Már csak az a kérdés, hogy az Állami Számvevőszék - amely szintén Orbán irányítása alatt áll -, elindítja-e a vizsgálatot Garancsi ellen, aki áron alul adja a helyeket.
Az erkölcsi bukás azonban az MSZP-Párbeszéd és az LMP osztályrésze marad.

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr6413691960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tölgyes Péter 2018.02.23. 11:58:20

Tiltott párttámogatásért eddig az ÁSZ az általa megítéltek szerint tiltott módon támogatáshoz jutott pártokat szankcionálta. Ezek szerint most soron kell, hogy következzék - nem is annyira Garancsi, mint - a Fidesz-KDNP, továbbá az MSZP-Párbeszéd és az LMP.
Már ha a nagy következetlenség közepette legalább egy adott ügytípusban alkalmazott korábbi saját intézkedéseihez hű marad a hű fideszes pártkatona által irányított számvevőszék...
Na jó, ugye, tudjuk, semmi értelme álmodozni. Domokos László egészen biztosan szemet huny a Fidesz-KDNP tiltott pártfinanszírozása fölött - hogy aztán a többiekkel mi történik, arra a választ csak a Lendvay utcában, pardon, a Pancho Aréna, netán a Videoton-stadion díszpáholyában, esetleg előbbi tőszomszédságában, Felcsúton ismerik.

Barragon 2018.02.23. 14:30:31

Na ennyit az "elvi politizálásról"!!! MSZP és LMP!!!!

Frony 2018.02.23. 19:22:21

Ezt el ne higgyétek - így ugrasszák össze a többi pártot a DK - val!!! Ezek mindent bevetnek....de tudjátok hogy EZ NEM IGAZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fél Orbán a Gyurcsánytól, mint ördög a tömjéntől!!!!!!!!

professzor45 2018.02.23. 19:23:14

@Frony: Nem baj, hogy ez a DK lapja?

pöcsköszörű · http://sunt.blog.hu 2018.02.23. 21:50:55

Ti még a Fidesznél is aljasabbak vagytok. Fideszt kéne váltani bazdmeg, nem a partnereket gyalázni. Hol a faszban hirdessenek? Nincs más! Koordináljatok, dolgozzatok együtt. Ha e helyett ti arra élveztek, hogy a többieket gyalázzátok, akkor ti vagytok az akadályai a kormányváltásnak. Undorító, amit műveltek. Csak azt szeretném tudni, hogy ezt a szart Fletó maga írja, vagy fizet érte, vagy hithű gyurcsányisták ennyire idióták?

NemodaBuda 2018.02.24. 09:00:50

@pöcsköszörű: Igen ! A fideszt váltani kellene, nem pedig megtámogatni ! Nem kellene szétforgácsolni a vele szemben álló lehetséges erőket ! Hja ! Erről van szó ! Hirdetni persze kell, de ki lehet találni alternatívákat, nem kell feltétlenül belemenni egy elvtelen szerződésbe, egy kijátszásba ( az ár az listaár, de vannak kedvezmények) ! Ha kifizetik Garancsinak a pénzt, ráadásul nagy barmok is - majd nézd meg, hová kerülnek a reklámjaik ! Néz már körbe, ki itt az idióta !

Peter Rona 2018.02.24. 09:28:10

Az Európa Kávézó nem hagyott fel a mocskolódással. Gréczy Zsolt évek óta rendszerszinten gyalázza az MSZP-t, s legújabb blogbejegyzése szerint ezzel mindmáig nem hagyott fel, a kampány közepette, illetve a két párt megállapodása ellenére sem. Rosszindulatú írását megkoronázza miniszterelnök-jelöltünk előnytelen fotójának közlésével. Ezek a fideszes lakájmédia módszerei! Nem szívesen adjuk közre G. Zsolt bejegyzését, de meg sem kerülhetjük, különben nem tudnánk bemutatni ezt a dicstelenséget. Kérdésünk: a DK szóvivője vajon meddig folytatja a mocskolódást, s ilyen körülmények közepette lehetséges-e bármilyen együttműködés a pártjával?

László Rudits 2018.02.24. 12:08:37

@pöcsköszörű:
Attól, hogy közönséges vagy még buta maradsz. Ezeket az ostobaságokat mennyiért teszed közzé a mini szterelnök és a többi rabló szolgájaként?

László Rudits 2018.02.24. 12:11:21

@Peter Rona:
Megmondanád, hogy mi a mocskolódás ebben az írásban?
Szerintem csak hiányosan művelt vagy lefizetett egyedek írnak így.

László Rudits 2018.02.24. 12:13:15

@professzor45:
Fegyvert szorítanak a fejedhez, hogy olvasd?
Indokaid is vannak vagy csak tolod a bringát?

professzor45 2018.02.24. 13:08:14

@László Rudits: Ez aztán egy fasza válasz. Mond valamit az, hogy együttműködés? Mert, hogy - állítólag - az van a dékával. Mond valamit az a szó, hogy aljasság? Mert a cikk az. Mond valamit az, hogy közös aláírásgyűjtés? Mert hülye szocik és dékások ott lenn a végeken együtt kell, hogy csinálják. Ebben segít ez a blog is. Igaz-e?

Valaci 2018.02.24. 21:47:42

Az anyázás helyett jöhet egy higgadt vélemény is?
Vannak néhányan - élükön TGM - akik egyedül a választás bojkottjában látják a megoldást. Én régóta azt mondom, hogy annak a bojkottnak még akkor sem lenne értelme, ha minden demokratikus ellenzéki párt részt venne benne. Az LMP és a kamupártok nem vennének részt a bojkottban, tehát értelmetlen lenne.
A plakát bojkott pont ilyen! Ha egyetlen demokratikus ellenzéki párt nem venne plakátot a Fidesztől, akkor az ellenzéki szavazók tudnák, hogy minden, ami a plakátokon van, az a Fidesz propagandája és EGYÁLTALÁN NEM FIGYELNE AZ ÓRIÁSPLAKÁTOKRA !!!
Mivel az LMP és az MSZP ott lesz a plakátokon, az emberek MINDEN plakátot meg fognak nézni! A Fidesz propagandáját is!
Ezért súlyos hiba a plakátbérlés!

Attila Tóth 2 2018.02.25. 03:11:59

És még el is hiszitek ezt a sok baromságot

Scagnetti 2018.02.25. 17:06:11

Érdekes. Eddig azt írtátok Botkáról, hogy hülyeségeket beszél, ill. hazudik. Most hirtelen számít a véleménye. :)

Tölgyes Péter 2018.02.26. 13:36:21

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Te annál is sötétebb vagy, mint gondoltam. Nem sejtettem, hogy Orbánék fizetett ügynöke vagy, helyből ugyanis aligha lehet valaki ennyire ostoba... Mielőtt azt hinnéd, itt provokálhatsz nyugodtan, tévedsz. Megszólítottál, válaszoltam. Ennyi. Zárul Miki mókatára.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.26. 14:16:20

@Tölgyes Péter:

Egyszerűen nem akartam szó nélkül hagyni pofátlan hányásodat.

n_dy 2018.02.27. 21:08:08

ki írta ezt a ballibsi faszságot?
ha kiderülne, hogy a tejgyár tulaja, vagy a sarki pék fidesz szimpatizáns, akkor te nem veszel tejet és kenyeret?
barom állat...

Kaschauer 2018.04.08. 05:13:44

Lúzerek gyülekezete.
Elég szánalmas egy társaság.
A sleppjükkel együtt.

Kaschauer 2018.04.08. 05:16:40

@Tölgyes Péter:
Ez a hablaty egy együgyü gyűlületbeszéd.
Feldobtad a semmit, és lázasan rugdalod.

Kaschauer 2018.04.08. 05:17:35

@n_dy:
:)))))))))))))
Jóóóóóóóóóó
süti beállítások módosítása