Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

MSZP-Együtt-vita - legyen béke

2018. január 11. - Európa Kávézó

Nem tesz jót a kormányváltást akaró szavazók lelkének az MSZP és az Együtt között kialakult háború. Gyors megegyezésre lenne szükség, hogy végre mindenki a kampányra összpontosíthasson.

mgy-jp.jpg

Nem szeretik a választók, ha az ellenzéki oldalon vita van. A DK és az MSZP megállapodása az egyéni körzetekről megteremtette a kormányváltás esélyét. Nagy lépés volt előre, amikor a két legnagyobb demokratikus párt vezetői egymás tenyerébe csaptak. Ugyanis csak így van esély arra, hogy egyetlen demokrata induljon a Fidesz és a Jobbik ellen. 
Az Együtt képviselője, Szabó Szabolcs legyőzte a fideszes Németh Szilárdot 2014-ben, így logikus lenne, ha ismét ő mérné össze magát a Fidesz alelnöki poszton működő ogréjával. Az MSZP Bangóné Borbély Ildikót szánja ugyanide, Csepelre. Márpedig ha mindketten indulnak, akkor egyikük annyi szavazatot biztos elvesz a másiktól, hogy a Fidesz elvigye a mandátumot.
Nem áll olyan jól az ellenzék, hogy ez megtörténjen. Itt, a Kávézóban abban bízunk, hogy ez a veszekedés gyorsan lezárul. Végre azzal kéne foglalkozni, ami az embereket érdekli: a bűnösök elszámoltatása, az egészségügy, az oktatás, a kivándorlás problémája.
Kevesebb, mint három hónap van hátra a választásig. Háború helyett legyen béke és együttműködés a demokraták háza táján.

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr9713566559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timur Link 2018.01.11. 16:36:45

Nem! Nem! Csak vitatkozzanak, veszekedjenek mert ki tudja meddig tehetik. Választások után lehet, hogy nem marad partner hozzá!

Okos Tóbiás 2018.01.11. 16:48:15

Az MSzP semmi alázatot nem mutat, a választói akarat irányába. Még mindig úgy viselkedik, mintha 1,5 millió szavazója lenne, és az elmúlt egy évben nem veszítette volna el a szavazói felét, pontosan az arroganciája miatt. Az együtt politikusai helyében, nap mint nap, a lehető legtöbb fórumon, csak arról "tájékoztatnék", hogy az MSzP nem akar kormányváltást, mert lepaktált a fideSS-szel. Ráadásként, minden, az MSzP által bitorolt körzetben, jelöltet indítanék.
süti beállítások módosítása