Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Zsidózik a kétszínű Jobbik

2017. november 15. - Európa Kávézó

Még mielőtt bárki benézné a Jobbik cukiskodását, és elkezdene érvelni amellett, hogy a demokrata pártok fogjanak össze Vona Gábor alakulatával, ismét előkerült egy jó kis szaftos zsidózás. Apáti István, a Jobbik országgyűlési képviselője egy most felbukkant rádiófelvételen azt mondta, hogy "a Jobbikon kívül az összes párt a zsidóknak asszisztál." Ez sincs rendben, de a párt szóvivője még meg is védte a társát.

naci_jobbik.jpg

Hónapok óta meg az erőlködés - szégyenszemre liberális körökből indulva -, hogy a kormányváltás érdekében a demokrata pártok az ördöggel is cimboráljanak, vagyis fogjanak össze a Jobbikkal. Túl azon, hogy ezt a Jobbik kapásból elutasítja, érthetetlen, miért akarnak nácikkal együttműködni egyesek, még azokat a szavazatokat is kockáztatva, amelyeket a demokrata pártok megszerezhetnek.

A Jobbikkal való bratyizást joggal elutasítók újabb muníciót kaphattak. Az Apáti képviselőről most előkerült zsidózás teljesen hiteltelenné teszi Apáti mostanában a megosztottságot kárhoztató szólamait. Ráadásul Mirkóczki szóvivő szánalmas magyarázkodásba kezdett, hogy nem úgy, nem akkor, de ha azt mondta, akkor igaza volt, de most már máshogy gondolják - és így tovább.

Jó, ha mindenki tudja: ez a Jobbik igazi arca. Európa-ellenesség, iszlámimádat, rasszizmus, antiszemitizmus. Nincs velük együttműködés. Aki ezt vállalja, bukni fog.

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr4213277949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veronika Laska 2017.11.15. 12:30:14

Egyem meg a drága szívüket ezeknek az árija Jobbikasoknak. beszélgessünk már egy kicsit Morvai Krisztina (Mihoka) Nagyságos asszonyról. Akinek az anyukája divatmotel volt Izraelben a : Rothschild háznál. Jut eszembe, ha már ez jött szóba mi is a Krisztina édesanyjának a születési neve? Morvai Krisztinának az édesanyját eredetileg Schwartz Klárának hívták! Aztán magyarosította a nevét Fekete Klárára. Morvai Krisztina iker lányai sem zsidók igaz? A Sára és a veronika De van még egy pár Kakuk tojás!"Szegedi Csanád: Büszke magyar zsidó vagyok A díszzsidó szerepe. Kaptam is rá ajánlatot. A botrány kirobbanásakor megrémült a vezérkar. Aztán Vona Gábor találkozott tanácsadókkal, a Jobbikot támogató üzletemberekkel. Kínos tárgyalásra készült, de ők azt mondták, semmi baj, az üzlet az üzlet, sőt még jól is jön ez a zsidó. Van neki a holokausztot túlélő nagymamája? Remek! Auschwitz? Tökéletes! Ennél jobb kombináció nem létezik! Ha eztán bármikor rátok sütik, hogy antiszemiták vagytok, kiállítjátok Szegedi Csanádot, aki a holokauszttúlélő nagymamát emlegetve kikéri magának a vádat. "
Ezek zsidóznak, tetszik érteni?

a nagy hohoohooo 2017.11.15. 16:25:21

Végülis nem változott semmi,ugyanazt az utat akarja bejárni mint a Fidesz. Orbánék 92-ben a nemzetközi liberális internacionálétól fordultak el. Vonáék meg a szélsőjobboldaltól. Ő is ugyan úgy az érdekei szerint használja fel a politikai ideológiákat mint akkor a Fidesz. Orbánék is liberálisként kezdték, aztán polgáriak lettek, aztán polgári keresztény, most meg már nemzeti keresztények.Ez a "magyarságtudat" kissé szánalmas téma, a legalja nyomik egyetlen önigazolása a főállású magyarnaklevés, akik semmit nem tudnak felmutatni az életükben, mások múltbeli - vélt - sikereire akarnak büszkék lenni. A magyar ember egyszerű mint a faék.
Adj neki valamit, amit gyűlölni tud,aki kisebb és nyomorultabb tőle és adj neki hitet, mindegy, hogy mit, a lényeg hogy el legyen vele,az előítéleteket a mindig a tudatlanság okozza.A rasszizmus, xenofóbia, homofóbia... mindenhol összerántja a söpredéket. Tök mindegy csak jöjjenek a szavazók. Vona most ugyan erre az útra lépett és bízik benne, hogy bejön neki...a Fidesz szalonképessé tette a Jobbikot. Nehéz eldöntenem melyikük zsidózik, cigányozik, kommunistázik harsányabban.Ugyanarról a halmazról van szó, teljesen mindegy, hogy adott pillanatban éppen melyik alkotóeleme erősödik vagy gyengül.A Jobbik a FideSS radikális tagozata,
A Fidesz meg Jobbik light,de már egyre inkább nincs különbség köztük
Nagyonmihígmélymagyarok nem képesek feldolgozni, hogy senki sem ismeri el őket magukon kívül. Magyarkodnak, de a történelmet nem ismerik csak azt amit kiragadott példákon keresztül sulykolnak beléjük. Némelyik igen erősen meglepődne, ha elmenne egy genetikai vizsgálatra. Döbbenten állna, hogy van benne zsidó ,cigány, török, ,arab ,szláv,német ,román,orosz..
De ő magyar.Hát bizony, kedves agyhalott kolléga a zsidók mán csak olyanok, hogy évszázadokon keresztül kifosztották a világot és uralkodtak rajta.
A zsidó birodalom székhelye Auschwitz, bár voltak birtokaik Birkenauban is és máshol is.
Zsidónak lenni nem szégyen vagy dicsőség. Mint ahogy kereszténynek,mohamedánnak, szőkének, barnának, kék vagy zöldszeműnek sem az.A zsidók előbb itt voltak a Kárpát medencében mint a magyarok,de Árpáddal is jöttek ,sőt Árpád úgy 10 évig a kazárok királya is volt akik felvették a zsidó vallást,a két nép együtt élt és véreik keveredtek ,akkor a magyarok büszkén dicsekedtek a zsidó rokonsággal.
Komoróczy Géza: A zsidók története Magyarországon.
www.hetek.hu/interju/201205/a_zsido_arpad_fejedelem_es_a_melymagyarok
Mert az előítéleteket a mindig a tudatlanság okozza. Az a tudatlanság, amely tévhiteket szül, félelmet generál, gyűlöletet fokoz.
Milyen igaza van Hofinak a szarról...Nem értik,hogy léteznek európai értékek, amiket nem kérdőjelez meg európai ember.
Ezt azért hiszik kevesen, mert azok az értékek nem magyar értékek és a magyarok tudatlan,tanulatlan része szarik ezekre (mint a többi értékre úgy általában).
Na most az állam által elkövetett gyilkolászás tiltása és az antiszemitizmustól való undorodás két ilyen európai érték, amit az ilyen félázsiaiak úgyse fognak felfogni, mert nem európaiak.
Nem attól lesz valaki értékes, vagy szemétre való, hogy milyen a származása, hanem attól, hogy milyenek a nézetei. Semki semmilyen módon nem tudja befolyásolni a fogantatási körülményeit. Ha ebben a képzetrendszerben keresgélsz, tévúton jársz. Az EMBERT (így nagy betővel) a moralitása határozza meg. Az, hogy hogyan viszonyul a látens valósághoz és emberi mértékhez a látható elvárások és érdekek viszonylatában.
A magyarok nem értik, hogy mit gondoljanak erről. Ahhoz el kéne számolni a 600 ezer zsidó meggyilkoltatásával, meg a 400 ezer halottal a II. Világháborúból. Majd, ha megint bele kerülünk a bajba, akkor csak kitalálunk, valamit, hogy megint megmagyarázzuk az életben maradottaknak, hogy mért ártottak, nekünk, mások.
Csak egy kérdés!
Ha gyereked, anyád, apád, nagyszüleid, testvéred, feleséged, barátaid, és ezek tetszőleges permutációjátm egy szép napon kihajtanák a lakásaikból,
minden vagyontárgyukat hátra hagyva, fegyveres kísérettel az állomáűson vagonokba rakják őket,étlen-szomjan, szükségüket el nem tudván véfgezni, több száz kilóméterre viszik,egy táborba,ott, mindenki előtt, akár a téli hidegben is, szakadó hóban, pucérra vetkőztetik, megvizsgálják,majd a gyöngéket azonnal, az életerőseket pedig napi kb. 4-600 kalóriát tartalmazó étrend mellett hónapokig dolgoztatják,majd egy zuhanyfülkében rovarirtásra szánt gázzal megmérgezik és utána kemencékben elégetik, hogy nyomuk sem marad
AKKOR IS EKKORA LENNE A POFÁD?!?
Nem a zsidókkal van a baj apukám, hanem az olyan értéktelen fogyasztókkal, mint te, akik közt amúgy lehetnek zsidók is. Te csak fogyasztasz és fröcsögsz. Ellenvélemény = zsidó :D hát hallod, rád is hiába költik a pénzt...
Már azt ne képzeljétek magatokról, hogy ti vagytok a magyarok protípusai. Ti a debil irredenta nacionalisták protípusai vagytok, pont olyan büdös lábú tahók mint a szomszéd népek naconalista széljobber szavazói.
süti beállítások módosítása