Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Semjén lehazaárulózta magyarok millióit

2017. november 07. - Európa Kávézó

A nemlétező KDNP elnöke, Semjén Zsolt hazaárulónak nevezte mindazokat, akik csatlakoztak ahhoz a kezdeményezéshez, amelyet a DK indított el a határon túli magyarok szavazati jogának megvonásáért. Ha belegondolunk abba, hogy egy kutatás szerint a magyarok kétharmada és a fideszesek több mint fele egyetért Gyurcsány Ferenc javaslatával, akkor Semjénnek sikerült több millió magyar hazaárulónak nevezni.

semjen_zs.jpeg

Sosem az eszéért szerette, aki szerette Semjén Zsoltot. A mérhetetlen támogatottságú KDNP elnöke nemes egyszerűséggel hazaárulónak nevezte mindazokat, akik csatlakoztak a Demokratikus Koalíció javaslatához: a határon túli magyaroknak legyen magyar állampolgársága, de ne szavazhassanak a magyar választásokon, hiszen döntésük következményeit nem vállalják.

A DK eddig közel hetvenezer aláírásról számolt be. Olyanok is sorban állnak a támogató ívek előtt, akik amúgy soha sehol, semmit nem szoktak aláírni. Ismeretes a Publicus Intézet felmérése, amely szerint az emberek háromnegyede ért egyet a DK-val, a bizonytalanoknak 63 százaléka, sőt, még a fideszesek több, mint fele is. Semjén tehát arra vetemedett, hogy magyar honfitársait, az ő urizálását, országlását finanszírozó polgárokat rekesztett ki a nemzetből. - több millió magyart. Tette ezt csak azért, mert fel merik emelni a szavukat egy igazságtalanság ellen. 

Valóban nem helyes, hogy a kormány az itteni magyarok milliárdjaiért szavazatokat vásárol Erdélyben vagy a Délvidéken, miközben az összegyűjtött voksok számát, és hogy kire adták le, még ellenőrizni sem lehet. Eközben a külföldön dolgozó magyarok nem voksolhatnak ugyanolyan feltételekkel, mint a határon túli magyarok.

Semjén gyalázatos megszólalása pontosan mutatja az Orbán-kormány igazi arcát. Az magyar, aki velük van. Aki nem, az hazaáruló. Ez nem nemzetpolitika, hanem a nemzet megosztása, magyar magyar elleni kijátszása. Legyen Semjén szégyenletes mondata hívószó. Ezért kell aláírni a határon túli magyarok szavazati jogának megvonását célzó kezdeményezést.

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr6213198153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilla50 2017.11.07. 11:31:52

azok a Romániában magyar nemzeitségűek, akik román szavazópolgárként születtek 1920. után hányadik felmenőig jogosultak könnyített állampolgárság felvételére?

Az etnikumhoz tartozás nem mindig azonos a szavazópolgár ,státusszal.
Ez van összekeveredve.

Mivel a fidesz az állampolgárrá nyilvánítást kérők számát mesterségesen gyarapítja, szavazatszerzési céllal , ezért lehet fellépni ellene.
Az aláírásgyűjtés viszont az aláírók száma függvényében telik meg tartalommal, mert nem népszavazási kezdeményez az jelenleg-- csak informálisan.
A baj 2004-ben még nem keletkezett , de 211-ben rögzült.

LKerekes 2017.11.07. 13:23:30

Hülyék vagytok. A nemlétező szart eszitek liberálisok. Hazug felmérésekre hivatkoztok. A saját soraitokbó megkérdeztek néhányszáz embert és azt hazudjátok, hogy ezm országos vélemény. A fenét. Az emberek többségét nem érdekli a téma.

LKerekes 2017.11.07. 14:38:32

@Majoros László:
Tudok olvasni és kiderül, hogy igazam van. Nézz utána a Publicus Intézetnek.

2017.11.07. 14:49:27

Baszodjon meg a kdnpöcs és a szemét zsót!Remélem jól idéztem a "klasszikust!

Okos Tóbiás 2017.11.07. 16:02:26

Ez a Zsóti gyerek keresheti maguk közt a vakondokat, mert legalább 20%-uk egyetért a szavazójog megvonásával. Hazaárulókat nem kell keresniük, mert mind azok. Pénzért az anyjukat is, rabszolgának.

Szigeti András 2017.11.07. 18:08:55

"Semjén Zsolt hazaárulónak nevezte mindazokat, akik csatlakoztak ahhoz a kezdeményezéshez, amelyet a DK indított el a határon túli magyarok szavazati jogának megvonásáért." - attol tartok, hogy ez nem igaz. A cikk meg csak nem is idezi Semjen kijelenteset.

A youtube videoban Semjen azt mondja "Gyurcsany Ferenc egy senkihazi nemzetarulo es ezert teljesen erdektelen, hogy mit beszel" - attol tartok, hogy ennel tobb nem tortent es ez nagyon is igaz egyebkent.

www.youtube.com/watch?v=1-XcCkyB8SA

rovid 2017.11.07. 21:59:13

@LKerekes: jó nekünk! te viszont a létező SZART kajálod be!

megamedve 2017.11.08. 05:53:52

@LKerekes:
Talán hallottad már egy volt maffiafőnök vallomásából ezt az idézetet:
"Lehet, hogy azért mondom el mindezt, mert a tanúvédelmi program része lettem, de amit mondok, az akkor is igaz"
Rá tudod ezt vetíteni a Publicusra, a mérési eredményére, meg arra amit mondtál?

2017.11.08. 06:23:33

"Tömjén zsóti " egy igazi, kufár és kártékony féreg !
Egy ingyenélő, hazug és képmutató pojáca, aki kereszténynek vallja magát, de csak egy tolvaj képmutató senkiházi .

kismillio 2017.11.08. 07:46:22

Semjén fogjon kezet a 220v tal s lássuk ki jobb vezető

coyote55 2017.11.08. 09:05:48

Egy nem létező, álkeresztény, 0 támogatottságú kamupárt vezetője ne akarja nekem megmondani a tutit!

Zsoltbacsi 2017.11.08. 09:17:49

@coyote55:

"
Egy nem létező, álkeresztény, 0 támogatottságú kamupárt"

Először hasonlítsd össze, hogy a DKból és a Kdnpből hányan jutottak be egyéniben a parlamentbe... Könnyű annak fröcsögni, aki még sosem merte megméretni magát ogy választáson

LucisFero 2017.11.08. 10:44:45

A Hazát azok árulják, akik pénzért engednek letelepedni bárkit.

surcapisca (törölt) 2017.11.09. 18:16:29

@Lilla50: Te vagy összekeveredve (sic)! Annyira elvagytok ezzel az 1920-as Trianonnal. Mert ennyit tudtok. És semmi mást. Mondjuk második bécsi döntés? Tehát mit számolsz? Mert ki vette el az állampolgárságot több millió magyartól? Talán te? Vagy az több-íziglen megszűnt mert te a nagy Lilla így akarja? És mi közöd neked mások nemzeti érzéséhez? Vagy bármi máshoz amihez nem járultál hozzá? Alkottál te valamit már életedben? Na azzal foglalkozz. És szégyelld magad! A többi hasonszőrű is. Mit tudtok ti a világról, amikor kis falutokban legfeljebb a kocsmáig jutottatok el. És máris a világ dolgaiba akartok beleszólni tyúkszaros gumicsizmáitokban miközben életek millióiról ítélkeztek. Igaza van Semjénnek.Tudja mit beszél. Bárcsak ti is tudnátok.
süti beállítások módosítása