Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Botka a Gyurcsány-kormánnyal újítja meg a baloldalt

2017. augusztus 30. - Európa Kávézó

Egy hír: Botka László a Gyurcsány-kormány kulturális és oktatási miniszterét szeretné saját kormánya miniszterének. Ez amúgy rendben lenne, ha nem folyamatosan azt mondaná, hogy a 2010 előttii világ nem térhet vissza, és hogy az emberek már elutasító véleményt mondtak arról a nyolc évről. Tanulság 1. Gyurcsány Ferenc mégis jól kormányzott. Tanulság 2. Gyurcsány Botka szerint rosszul kormányzott, de bezzeg a miniszterei. (Ne tessék röhögni.) 3. Az egész Gyurcsány-kormány rossz volt, kivéve Hillert. 4. Az MSZP belső meccsei értek újabb fordulathoz.

Izgalmas fordulatként Pogátsa Zoltán, Botka gazdasági embere kiposztolta, hogy neki Botka azt mondta, nem is mondott ilyen ajánlatot Hillerről...

 

 Botka azt mondta, hogy a baloldal mai bajaiért Schröder, Blair és Gyurcsány a hibás A képen Hiller, Gyurcsány és Blair az MSZP utolsó győztes választási kampányában 2006-ban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr1112789880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása