Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Orbán és a holland-affér: ki Európából!

2017. augusztus 25. - Európa Kávézó

Két eset lehetséges. Vagy Orbán elmebeteg, és nem tudja, mit tesz ezzel a holland konfliktussal, vagy Macronnak üzen, hogy ha negligálja őt, további károkat okozhatunk. Esetleg tudja már, hogy Putyin várja a Magyar SZSZK-t a Szovjetunióban.

holland.jpg

(A kép a 8-1-es holland győzelemmel véget ért válogatott labdarúgó mérkőzésen készült)

Érdekes a láncolat. Először a szlovák Fico hagyja faképnél a visegrádi együttműködést, amire Orbán feltette az utolsó zsetonjait. Aztán a cseh Sobotka tette ugyanezt. Macron francia elnök már a románokkal és a bolgárokkal tárgyal. A két kretén, a lengyel és a magyar miniszterelnök kimarad. Újabb hír: Putyin megint Pestre jön, ezúttal cselgáncsozni. Orbánon mutat be újabb ippont. A távozó holland nagykövet szerint szélsőséges módon gerjeszt gyűlöletet az Orbán-kormány. Erre Szijjártó, vagyis Orbán bedob egy műhisztit, hogy leterroristázták a magyarokat. Szijjártó, vagyis Orbán visszahívja a hollandiai magyar nagykövetet. Deutsch Tamásnak erről is az orális szex jut az eszébe, a holland külügyminiszter nem határolódik el a nagykövetétől. Várjuk Bayer Zsolt útmutatását, aki szerint a Gullit, van Basten, Rijkaard hármasból ketten migráncsok, tehát Európa ellenségei.

Orbánt elnézve, az sem kizárt, hogy Putyin pincsijeként felvételét kéri a Szovjetunióba, de azt tartjuk a legvalószínűbbnek, hogy Orbán, aki nem a magyarokat, csak hazaáruló bandáját képviseli, Macronnak (és ezáltal Merkelnek) akart üzenni, hogy képes lesz ő itt vihart kavarni Közép-Európában, ha őt kihagyják valamiből.

Attól tartunk, hogy ez a meccs eldőlt. Ha Orbán jövőre marad, nekünk, akik hiszünk Európában, annak értékeiben, befellegzett. Orbántól most már sürgősen meg kell szabadulni, mert nem lesz itt pénz, nem lesz még ennyi szabadság sem, még ennyi demokrácia sem.

Orbán pusztulást hagy maga után. Reméljük, hogy a holland affér a végjáték kezdete.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr912779306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Demokrata Hungarofil 2017.08.27. 11:59:43

@easy mango: Szokásos NEZSIMA-KGB vérvád a magyarok ellen, amit itt említ. - Ezzel szemben a mo-i numerus clausus nem is említi a zsidót! Hogy lehetne zsidótörvénynek nevezni? - Minden népfaj számának megfelelő arányú eséllyel tanulhatott egyetemen a magyar állam pénzén. Ezt tisztességes ember nem kifogásolhatja. - Egyébként hasonló rendelkezések voltak a fontosabb USA egyetemeken is egésze a XX. század közepéig. Lengyelország is vezetett be hasonló törvényt, stb... Oroszországban ill. Szovjet-Oroszországban pedig 1887-től 1991-ig Szovjet-Oroszország megszűnéséig, tehát 104(!) éven keresztül folyamatosan voltak érvényben ilyen törvények, ami ellen érdekes módon NEZSIMA sohasem tiltakozott!

midnightcoder2 2017.08.27. 11:59:48

@Brendel Mátyás: "Többféle terv volt, és végül a legkevesebb privatizációt magában foglaló tervet valósították meg."

Magyarul azt, amit én mondtam.

"Ami nincs, az pontosan az, hogy a biztosításoddal elmehess ezekbe az intézményekbe, hanem külön kell fizetni."

Szerintem most is fizet a TB is, te csak plusz pénzt fizetsz rá. Én legalábbis még nem voltam olyan fogorvosi magánrendelőben, ahol ne kérték volna el a TB kártyám - pedig sajnos nem egyet megjártam.

"Minőségbiztosítási szempontból egyébként a biztosító kontrollja egy nagyon fontos szempont."
Abban az esetben, ha a biztosítók versenyeznek a betegekért. Csakhogy, a szocik rendszere ezt eleve kizárta. Innentől kezdve a biztosítók alapvetően két dologban lettek volna érdekeltek: egyrészt állam bácsiból kiverni a lehető legmagasabb TB járulékot, másrészt megkeresni azt a szolgáltatót aki a legolcsóbban biztosítja a betegnek az ellátást. Ez pedig valószínűleg finoman szólva nem a legmagasabb színvonalú szolgáltató lett volna. A profitból pedig épülhettek volna a jó kis üvegpaloták.

midnightcoder2 2017.08.27. 12:04:22

@Brendel Mátyás:

"1) azt mondtad, hogy az egészségügy baja, hogy nincs privatizálva."
Nem. Én azt mondtam, hogy az a baja, hogy az intézmények nincsenek privatizálva.

"2) A privatizációt legalább részlegesen az MSZP-SZDSZ kezdeményezte, a Fidesz szabotálta"
A vörös és kéknácik soha nem akarták az intézményeket privatizálni.

"3) Ha esetleg azt mondanád, hogy nem úgy kellett volna privatizálni, hanem máshogy, akkor a Fidesznek azóta is volt 9 éve, hogy emígy csinálja, de csináltak egy nagy szart."
A FIDESZ nagyjából ugyanúgy nem csinált semmit mint a szocik. És én egy percig sem állítom hogy ez így jó. De pont annyira felelősek a kialakult helyzetért, mint mindenki más a gengszterváltás óta.

Demokrata Hungarofil 2017.08.27. 12:05:53

Vannak olyan társadalmi feladatok, melyeket veszélyes lenne a magán érdekeknek alárendelni. Ilyen pld. a hadügy, belügy, egészségügy, nevelésügy. - Fejleszteni kell az egészségügyet, ez nem lehet vitás! - Mellette lehet magán intézményeket is létrehozni, ahol a TB-t beszámítják. - Azonban semmiképpen ne lehessen volt állami egészségügyi intézményt vagy annak volt ingatlanait magáncélra igénybe venni!

easy mango 2017.08.27. 12:10:57

@Demokrata Hungarofil: nem értek egyikkel sem egyet. Egyetlen kommentemben sem támogattam semmi ilyesmit. Nem oroszokról volt szó, nem lengyelekről, magunkról. Rólad, rólam, stb.

easy mango 2017.08.27. 12:15:02

Azonkívül teljesen mindegy kire vonatkozik, ha nem az egyén teljesítményét mérlegeli egy rendszer, hanem a vallását (majd a faját - hogy miii?) akkor az kirekesztő.
Mit szólnál, ha nem vennék fel a gyereked egy egyetemre, mert kövér és a csoport már elérte a súlyhatárt. Vagy mert szemüveges, vagy roma, vagy tudomisén?

easy mango 2017.08.27. 12:17:00

Mi az a faj? Te milyen faj vagy?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 12:18:44

@midnightcoder2:

"Abban az esetben, ha a biztosítók versenyeznek a betegekért. Csakhogy, a szocik rendszere ezt eleve kizárta."

hazudsz. a reform alapján létrejöttek volna olyan biztosítók, amelyekbe választásos alapon a magánszemélyek (betegek) léphettek volna be. és válthattak volna biztosítót.

www.mnb.hu/letoltes/pszafhu-biztkonf2007-baraczkam-1.pdf

26. oldal

kb ennyit tud a hülye Fidesznyik. a legalapvetőbb dolgokról hazudik, aztán onnen levezeti, hogy neki van "igaza".

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 12:19:16

@Brendel Mátyás:

"btw. a Fidesznek a vasárnapi boltbezáráskor is ez volt a baja, el is szabotálta a népszavazást, majd gyorsan visszacsinálta a törvényt

A Fidesznek az olimpiával kapcsolatban is ez volt a baja, el is szabotálta a népszavazást, majd gyorsan visszalépett az olimpiától. de azért utána még sokáig püfögtek a Fideszes politikusok, hogy milyen hülye a nép."

Mindkét esetben hallgatott a nép szavára. Ez baj? Nem mellesleg meg megtakarított jópár milliárdot azzal, hogy a döntéssel megelőzte a népszavazást. Mi a bajod azzal, hogy

1) teljesíti a népakaratot,

2) megtakarít sok milliárdot?

"az MSZP nem szabotálta el a népszavazást, megtartották, aztán engedelmeskedtek a nép szavának, bármilyen hülyeség is volt."

Vagyis elbasztak soko-sok millárdot. Brávó!

"ezek után csak az a pofátlanság, amikor a Fideszes elvtársad itt azzal jön, hogy pontosan az a baj az egészségüggyel, amit akkor elszabotáltak."

Nem azzal jön.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 12:20:09

@Brendel Mátyás:

"te kis nácikurva!"

Ez aztán az érv.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 12:22:57

@easy mango:

"Annyira fogok röhögni amikor 15 év múlva egy szíriai bevándorló nővérke fogja feldugni a pöcsödbe a katétert a kórházban, mert nővér addigra már nem lesz."

Ez két okból is lehetetlen:

1) Nincs pöcsöm,

2) Egy muszlim nővérke nem fog hozzáérni eg ykafír pöcséhez, meg úgy semmijéhez sem.

+1) Nem lesznek muszlim bevándorlók Magyarországon. Ha megfeszülnek az efftársaid, akkor sem.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 12:23:08

@Kovacs Nocraft Jozsefne: nem ez volt az érv, az érvet ignoráltad, mert nem tudsz mit felhozni ellene, helyette terelsz. ostoba vagy.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 12:24:56

@Brendel Mátyás:

"ostoba vagy."

Kedves tőled, hogy nekem ajándékozod a jelzőidet, te tartsd meg őket magadnak.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 12:27:28

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Nem mellesleg meg megtakarított jópár milliárdot azzal, hogy a döntéssel megelőzte a népszavazást."

épp ellenkezőleg. az olimpiára elbasztak sok milliárdot, aztán kiderült, hogy feleslegesen.

és a népakaratot mindkét esetben elszabotálták pár kör erejéig, csak akkor engedelmeskedtek neki, amikor már nem tudták, hogyan szabotálják, mert már azért még nekik is kínos volt, hogy bűnöző kopaszok akadályozzák a népszavazást. illetve a Momentum budapesti népszavazásként keresztülvitte a dolgot, ha már országosan elszabotálták. ezek nem demokratikus fejlemények, és ilyet az MSZP nem csinált.

"Nem azzal jön. "

de azzal jön, hazudsz, kis nácikurva!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 12:30:57

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

ez már röhej, amit itt művelsz.

1) ilyeneket írsz: "Te kis impotens buzi, " aztán sipákolsz, hogy "báncsanak a nagyfiúk".

2) amíg ostobaságokat vagy, addig a jelzőket megérdemled. tartsd meg az ostobaságaidat, és nem jönnek a jelzők! olyan egyszerű! csak 90-es IQ kéne hozzá, hogy felfogd!

3) az érvekre megint nem válaszoltál, mert nem tudsz, hanem csak terelni tudsz.

kész bohózat vagy, te mielinhiányos degenerál!:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 12:32:06

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Nem lesznek muszlim bevándorlók Magyarországon."

akkor ott fogsz megdögleni nővérhiányban, mert Orbán Ráhel tutira nem fog ápolni.

VaradiJanos 2017.08.27. 12:41:54

@Kovacs Nocraft Jozsefne: tényleg képes vagy értelmesen érvelni ennek a zsigerből gyűlölködő nagyképű senkiházinak?

VaradiJanos 2017.08.27. 12:43:19

@Brendel Mátyás: mit kurvázod te a másikat? Nem a dagadt kilincsfejű anyáddal levelezel.

easy mango 2017.08.27. 12:47:43

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ez nem legitimálja, hogy a kormány többnyire a rogán szomszédján keresztül eltoljon egy pármilliárdot kampányra feleslegesen.
Egyébbként a boltzár is és az olimpiai is pont olyan dolgok, amikről politikai alapon és nem szakmai szempontok szerint született sitty-sutty döntés. És amikor a politikai érdek sérülni látszott (kvázi népszerűségvesztés) akkor kifaroltak belőle. Nem a szakértők nyomására.

easy mango 2017.08.27. 12:48:48

@VaradiJanos: kovácsné párszor elrúgta a pöttyöst itt azért....

Zsoltbacsi 2017.08.27. 12:49:51

@Brendel Mátyás: @midnightcoder2:

Ennek a kérdésnek az eldöntéséhez elég visszaolvasni a 2007-2008as híreket. Segítség a gugli kereséshez: Hospinvest Kft.
Vagy elég megnézni a DK Sokak magyarországa című propagandafilmet, a bemutatott kórházi jelenet "egészen véletlenül" 2007es kép, azt akarták eladni mostaninak, pont mint a román nyomortelepet magyarnak :)

Nagyorrú Barbi 2017.08.27. 13:23:17

Érdekes, hogy Magyarország miniszterelnökét a blogger nyugodtan hívhatja elmebetegnek, de ha egy kommentelő őt szarházi büdös bolsinak, esetleg tetves zsidónak aposztrofálja, azt törlik. És természetesen mindezt a szólásszabadság jegyében...

easy mango 2017.08.27. 13:47:52

@Nagyorrú Barbi: a miniszterelnök egy közszereplő. A mindenkori ellenzéknek, az ellenzéki médiának feladata, hogy amennyiben ellentétesek az álláspontjaik, kritikát fogalmazzon meg. A kommentelő magánszemély. A zsidóság meg egy vallás. Ne mosd össze a dolgokat! Főleg egy ilyen cuki pejoratív névvel.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.08.27. 13:49:55

@Nagyorrú Barbi: ilyenek a liberálisok, ha libsiskedsz, demokrata vagy, ha nem, náci

easy mango 2017.08.27. 13:51:38

@VaradiJanos: nem képes. Kb tucat tényt és érvet soroltam fel csak én magam. Helyesírási kritika, személyes kritika, meg minden más volt, ellenérv kevés. Pedig a kulturált vitának ez kulcsa lenne. De ha valaki azt hiszi, hogy egy és egyetemes igazság van csak az egy idő után szárazra fut és erőböl érvel. Sajnos. Ezért nem lesz soha kompromisszum, mert ezt az egyén szintjén sem sikerült megtanulni itt sokaknak.

easy mango 2017.08.27. 14:12:38

@enpera: igen a liberalizmus legfőbb jellemzője a megbélyegzés, az általánosítás és a beskatulyázás.
Vicc ez a sok bérkommentelő. Ötezerért rezsiharcban megvette a lelketeket a fidesz, most meg megy a foggal-körömmel még akkor is, amikor szíjjártó, vagy semjén egészpályás baromságokat büfög.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 14:18:44

@Brendel Mátyás:

"csak 90-es IQ kéne hozzá, hogy felfogd!"

Hiszek neked. Te már csak tudod, hiszen neked szűken bár, de annyi van, :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 14:23:24

@Brendel Mátyás:

"1) ilyeneket írsz: "Te kis impotens buzi, " aztán sipákolsz, hogy "báncsanak a nagyfiúk".

Ahogy beleolvastam a kommentjeidbe, már mások is kétségbe vonták a férfiasságodat. :) Bizonyára nem alaptalanul.

"te mielinhiányos degenerál!:)"

Bár nem szenvedek SM-ben, azt azért megjegyzem, hogy még mindig jobb mielinhiánnyal élni, mint agyhiánnyal, amiben te szenvedsz. Mit szenvedsz, minden percét élvezed. :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 14:25:11

@VaradiJanos:

Nem ér annyit az az alak, hogy érveljek neki. Eleinte próbáltam, de mikor láttam, hogy nem fog rajta, lemondtam róla.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 14:31:30

@easy mango:

"Kb tucat tényt és érvet soroltam fel"

Szerinted érvek voltak, szerintem vélemények. Ne keverd a kettőt. A "tényeid" meg legjobb esetben is az igazság megerőszakolása. Aztán amikor kifogytak az "érveid", jöttél a személyeskedéssel, amivel aztán szépen diszkvalifikáltad is magad. Az ilyennel én már nem vitatkozom, nem érvelek neki, hanem csak szórakozom vele. Ahogy veled is.

easy mango 2017.08.27. 14:38:13

@Kovacs Nocraft Jozsefne: egyszerüsítsük le:

• volt zsidózás?
• orbán viktor ma hazánk ötödik leggazdagabb embere?
• hány szavazattal lett meg a kétharmad?
• független ma az ügyészség?
• hány ember hal meg terrorizmusban és hány rákban?
• mekkora a szakemberhiány a termelékeny ágazatokban?
• hány százalékot erősödött a gazdaságink és mennyit a cseheké, vagy a románoké?
• szerinted németország a demokratikusabb, vagy oroszország?
• szerinted a szabad egyéni döntések viszik előre a világot, vagy a felülrőlvezérelt politikai érdekek mentén született nyomás?

Ne terelj, válaszolj! Köszi

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 15:28:09

@Zsoltbacsi: én visszaolvastam, kikerestem, te semmit nem csináltál, csak pofázol.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 15:29:27

@VaradiJanos: "mit kurvázod te a másikat? Nem a dagadt kilincsfejű anyáddal levelezel. "

bírom, hogy akárcsak az elmebeteg elvtársad, te is úgy sírsz, hogy más anyázik, hogy közben anyázol ezerrel. elmebeteg vagy.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.08.27. 15:50:44

@easy mango: igen, a mai "nyugati" liberalizmus jellemzői pont ezek
Szanyi mennyit fizet neked?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 15:54:20

@Brendel Mátyás:

Én is bírom, hogy te anyázol ezerrel, de elkezdesz picsogni, ha erre föl valaki a te felmenőidet emlegeti.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 16:11:02

@easy mango:

"• volt zsidózás?"

Nem volt, vagyis hazudtál, amikor azt állítottad, hogy minden kommentben zsidózás megy.

"• orbán viktor ma hazánk ötödik leggazdagabb embere?"

Érvelési hibád: állító kérdés. Először bizonyítsd be, hogy OV az ötödik leggazdagabb.

"• hány szavazattal lett meg a kétharmad?"

Hány szavazattal lett Macron vagy Trump elnök?

"• független ma az ügyészség?"

Érvelési hibád: állító kérdés.Először bizonyítsd be, hogy nem független.

"• hány ember hal meg terrorizmusban és hány rákban?"

Demagóg kérdés. Ha érdekel, járj utána, nem vagyok a hangvezérelt keresőd.

"• mekkora a szakemberhiány a termelékeny ágazatokban?"

Mekkora a szakemberhiány a termelő (ugye ezt akartad írni) ágazatokban Németországban és Nagy-Britanniában?

"• hány százalékot erősödött a gazdaságink és mennyit a cseheké, vagy a románoké?"

Ha érdekel, járj utána, nem vagyok a hangvezérelt keresőd. Bár nekik nem vot szoclib kormányuk, nem volt Medgyessyjük és Gyurcsányuk, ami óriási előny.

"• szerinted németország a demokratikusabb, vagy oroszország?"

Szerinted Németország demokratikusabb vagy az USA?

"• szerinted a szabad egyéni döntések viszik előre a világot, vagy a felülrőlvezérelt politikai érdekek mentén született nyomás?"

Ez mindig az adott társadalmi és gazdasági helyzettől függ. Nincs általános recept. Lásd Kínát vagy jópár nem kimondottan demokratikus, de igen sikeres távol-keleti országot.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 16:16:30

@Kovacs Nocraft Jozsefne: megint csak hazudsz. én nem picsogtam, csak ti picsogtatok. ilyen a hülye nácikurva: képes még arról is hazudni, ami itt történt pár órán belül, és visszanézhető.

easy mango 2017.08.27. 16:19:37

@Kovacs Nocraft Jozsefne: szánalmasan gyenge! Ismételten kérlek olvasd el és válaszolj a kérdéseimre! Köszönöm szépen!

easy mango 2017.08.27. 16:21:45

@enpera: lol. Az öreg alkesz szanyi? Remélem egyszer meghív egy fröccsre! Elmondanám nemi is, hogy mit tol félre az ellenzék.
Kevered a dolgokat aztán meg védesz egy kártékony tolvaj bandát.

easy mango 2017.08.27. 16:28:14

@Brendel Mátyás: képes, ugyanezt csinálja az én kérdéseimre is. Tények sorára egyszerűen az a válasz, hogy hazudok, meg bizonyítsam be.
A fidesz azért jó mert jó. A többi meg azért rossz, mert rossz...értem?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 16:32:57

@easy mango:

"Tények sorára egyszerűen az a válasz, hogy hazudok"

@Brendel Mátyás:

"megint csak hazudsz."

:DD

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 16:33:50

@easy mango:

"szánalmasan gyenge! Ismételten kérlek olvasd el és válaszolj a kérdéseimre! "

Válaszoltam. Ha nem tetszik, akkor így jártál. Köszönöm szépen.

easy mango 2017.08.27. 16:35:01

@Kovacs Nocraft Jozsefne: nőj már fel szivem! Értelmes felnőtt módjára, tényekre alapozott érveket ütköztessünk! Légy oly kedves! Köszi

easy mango 2017.08.27. 16:36:41

@Kovacs Nocraft Jozsefne: értsd meg, egy vita nem arról szól, hogy tetszik-e a válaszod, vagy sem! Ez oviban volt. Arról szól, hogy állítasz/állítok valamit, a másik fél meg megcáfolja. Ennyire egyszerű.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 16:37:17

@easy mango:

"Kifogyott a craft?"

A craft nem, max. a Kraft fogyhat ki, de nem.

A tőled idézetthez hasonlóan ír az, aki sem németül, sem angolul nem tud rendesen. Ami nem baj, de az már szánalmas, ha ezt közhírré is teszi azzal, hogy hülyén használ szavakat.

craft - szakma angolul
Kraft - erő németül

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 16:38:46

@easy mango:

Egy kérdést hogy lehet megcáfolni?

Hát még sokat...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 16:39:38

@easy mango:

Jól érted, nem kovács a szakmám.

easy mango 2017.08.27. 16:39:42

Tudod szóvicc! Tudod?

easy mango 2017.08.27. 16:44:23

@Kovacs Nocraft Jozsefne: egy kérdést? Állítottam "egy tucat" tényt. Ignoráltad. Félrevitted a vitát mindenféle csip-csup személyeskedéssel. Amikor ezt bántónak találtad többen kértük, hogy fejtsd ki akkor az ellenvéleményed. Összefoglaltam és mivel engem a véleményed érdekel és nem az, hogy személyesen mekkora egy ordas dürhő vagy, így feltettem kérdés formájában, hogy végre megtudjam az álláspontod. Te ezt sokadszorra sem tetted meg, sajnos. Pedig én ezért vagyok itt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 16:52:31

@easy mango:

Utólag én is így magyarázkodnék a helyedben.

"Állítottam "egy tucat" tényt. "

Rosszul írtad, a tény szót kellene idézőjelbe tenned.

"feltettem kérdés formájában"

Amikre kaptál választ. Demagóg és állító kérdésekre ellenben nem válaszolok. A demagógiától kímélj meg, az állításaidat meg bizonyítsd. Az nem bizonyítás, hogy azt mondod rájuk, hogy tények.

"Pedig én ezért vagyok itt."

Ez megtisztelő, de ne fáraszd magad. Használd ki a hétvégéből hátralévő pár órát és pihenj, holnap nehéz heted kezdődik.

easy mango 2017.08.27. 17:18:02

@Kovacs Nocraft Jozsefne: nem kezdődik. Szerencsére nálunk nem sikít a malac ötkor te tanyasi retardált, tudatlan, okoskodó, vidéki, baszatlan, náci kurva....csak hogy osszam véleményem egy előttem szólóval.
Ajánlom magamat!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 18:04:02

@easy mango:

"Ajánlom magamat!"

Ne ajánld magad, bottal sem piszkálnálak meg. Max. rácsapnék egy nagyot arra az impotens, kisujjnyi péniszedre meg a borsónyi golyóidra - már ha egyáltalán megvannak vagy valaha is voltak. .

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 18:07:06

@easy mango:

"nem kezdődik."

Ja, hogy munkanélküli vagy és segílykéből élsz...

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.08.27. 18:14:22

@easy mango: nem védek semmit, a mocskos liberálfasizmus ellen vagyok. Ha szembejön egy, pofánvágom, sunyítson.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 19:01:11

@Kovacs Nocraft Jozsefne: hazudsz, nem válaszoltál a kérdéseire. több nagyon egyszerű kérdése volt, amire nem válaszoltál, és még hangsúlyoztad is, hogy nem válaszolsz.

"Ha érdekel, járj utána, nem vagyok a hangvezérelt keresőd. "

Kétszer is ez volt a "válaszod". Leírod, hogy nem válaszolsz, utána meg behazudod, hogy válaszoltál. Nálatok nincs lejjebb az ostoba, pofáltan görény hazudozásban.

A többi kérdésre se válaszoltál egyébként, általában vagy visszakérdeztél valami mást, vagy megtagadtad a választ azzal, hogy "érvelési hiba". Egy kérdés nálad érvelési hiba tud lenni. Te buggyant vagy. Sötét, mint a bányató.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 19:06:41

@Brendel Mátyás:

"ostoba vagy."

Úristen, ezt csak ma legalább 5 embernek kiosztottad. Mi vagy te, helikopter?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 19:07:38

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Kannst du das mal auf Deutsch und Englisch wiederholen? Just to see, how good is your German and English.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 19:10:10

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Szinte biztos, hogy ennél a blognál az összes olvasónál intelligensebb és képzettebb vagyok. Úgyhogy csupán az a tény, hogy lehülyéztem 5 embert, nem egy olyan jelenség, amely valószerűtlen lenne. De te már megint csak vinnyogsz, ájvékolsz, meg picsogsz itt, amikor érved már nincs.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 20:04:55

@Brendel Mátyás:

Ich glaub' kaum, daß du jemals die Gelegenheit haben wirst, mich zu prüfen. Du bist weder mein Lehrer noch mein Boss und meine Deutschkenntnisse gehen dich nicht im Geringsten an. Also kannst du mich am Arsch lecken, und zwar kreuzweise.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 20:09:38

@Brendel Mátyás:

"Szinte biztos, hogy ennél a blognál az összes olvasónál intelligensebb és képzettebb vagyok."

Na ja, Einbildung ist auch eine Bildung, nicht wahr?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 20:10:36

Ich habe aber guten Grund anzunehmen, daß Einbildung deine einzige Bildung ist. :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.27. 20:17:51

@enpera:

He has a major in gender theory from CEU. :D

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 22:15:42

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ich habe es gerade teilweise getan. And now in English!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 22:17:25

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Naja, du bist nur ein wenig beschränkt. Kannst es nicht dir vorstellen, daß meine Behauptung auch war sein kann.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 22:18:40

@Kovacs Nocraft Jozsefne: No, I have a higher degree and not from CEU. You would not understand my thesis.

Zsoltbacsi 2017.08.27. 22:36:56

@Brendel Mátyás:

"daß meine Behauptung auch war sein kann."

daß meine Behauptung auch WAHR sein kann.

Vagy kevered az angollal, és a állításod háború lehet? :)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.27. 23:20:12

@Zsoltbacsi: "a állításod"

Hajdúborzasztón ezt így mondják? ":)

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.08.28. 08:16:47

@Kovacs Nocraft Jozsefne: igen, genderszakos lehet, azért kompenzál ennyire :D

Zsoltbacsi 2017.08.28. 08:21:36

@Brendel Mátyás:

"Hajdúborzasztón ezt így mondják? ":)"

Nem is én kérkedtem a magyar tudásommal... :)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.28. 08:31:24

@Zsoltbacsi: Amíg még magyar tudásod sincs, addig söprögess a magad háza táján!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 10:02:17

@Brendel Mátyás:

"Kannst es nicht dir vorstellen, daß meine Behauptung auch war sein kann."

Az "es" fölösleges.

war helyett wahr, ahogy @Zsoltbacsi: is megírta.

Zsoltbacsi 2017.08.28. 10:05:40

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Ki lehet hagyni az es-t, akkor viszont a szórend rossz, akkor "Kannst dir nicht vorstellen", amúgy nekem nem bántja a szemem

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 10:06:25

@Brendel Mátyás:

Én: "Also kannst du mich am Arsch lecken, und zwar kreuzweise."

Te: "Ich habe es gerade teilweise getan."

Eddig jó, most pedig kreuzweise, bitte.

:DDD

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 10:11:19

@Zsoltbacsi:

Igen, akkor meg kell változtatni a szórendet. Na meg az alanyt sem ártana kitenni, de az Umgangssprachéban gyakran elhagyják.

Zsoltbacsi 2017.08.28. 10:16:05

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"de az Umgangssprachéban"

Már majdnem Redewende :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 10:23:27

@Zsoltbacsi:

Ajjaj, csak most olvastam végig a mondatát, mert eddig csak átfutottam, azonnal nem tűnt fel, mert az agyam automatikusan javította.

"Kannst es nicht dir vorstellen, daß meine Behauptung auch war sein kann."

Ez a mondat alapból is durva szórendi hibát tartalmaz, hiszen a "nicht" mindenképpen rossz helyen van. Helyesen:

(Du) kannst dir nicht vorstellen, daß...

Ha esetleg kérdésnek szánta, csak véletlenül tett pontot a végére, akkor meg:

Kannst du dir nicht vorstellen, daß...

Az "es" pedig mindkét esetben fölösleges, pontosabban HIBA kitenni.

@Brendel Mátyás:

Matyikám, németből most én vizsgáztattalak le téged, és sajnos megbuktál. Rossz szórend és az "es" hibás használata, mindez egy 5 szóból álló (eleve csak 4-ből kéne állnia) tagmondatban. Klasse! Csúcs!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.28. 11:59:51

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Próbáld meg értelmezni, mire válaszoltam, te agyhalott!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 13:22:39

@Brendel Mátyás:

Matyikám, én is tudok minden nyelvi szörnyűségre Google-találatokat hozni. Még a Mutter szóra is hozok neked példát arra, hogy der lesz a névelője - csak ugye akkor anyacsavart jelent. :D

"A sorrend is elfogadható."

Kezdó szintű tanfolyam első óráján talán. :D

"De plus, tu n'as pas osé répéter cela en anglais."

Tu ne comprends pas, mon ami. Je ne suis pas ton jouet ou ton employé. Coq de cheval dans ton cul, mon cheri.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 13:25:09

@Brendel Mátyás:

De jöhetsz még lengyellel vagy orosszal is, bár az utóbbi necces lenne, mert nincs orosz billentyűzetem. :D

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.28. 13:46:10

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Kezdó szintű tanfolyam első óráján talán. :D "

Hazudsz. Hivatkozással bizonyítottam.

Mellesleg: "Kezdó ". És még te ugrálsz, faparasztkám!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 13:50:18

@Brendel Mátyás:

Bizonyítottad azt, hogy a Google minden szarságra hoz találatot. A "muszály" szóra hányat hoz? És ettől helyes lesz?

Már csak vergődsz, kicsim, de nagyon. Azért csak folytasd, élvezet nézni.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.28. 14:02:10

@Kovacs Nocraft Jozsefne: a találatok között szépirodalmi művek is voltak. Nyilván mindenki szembe megy az autópályán, csak te vagy a helikopter. Tipikus Fideszes agyhalott vagy.

Attilajukkaja 2017.08.28. 14:34:07

Hollandia tudja, hogy okos enged, és megint keresztben lenyelt minket. :o)
Mármint a Szijj-ártó féle mitugrászokat, akik nem összetévesztendők Magyarországgal.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.08.28. 20:38:08

@Brendel Mátyás: nálam te nemhogy diplomát, de még érettségit sem kaptál volna :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 21:20:56

@Brendel Mátyás:

Te köcsög, az irodalmi művek éppen nem jó példák. Egyrészt mert vannak köztük régiek, másrészt a költői/írói szabadságnak joga van leszarni a nyelvtant. De a hétköznapi beszélő ember nem szarhatja le.

Untatsz, libsikém. Du langweilst mich. You're boring (without a comnpany :D)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.28. 21:21:32

@enpera:

Iskolája talán még lehet, de az csak faiskola.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.29. 08:27:57

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"De a hétköznapi beszélő ember nem szarhatja le. "

Figyusz, te kis ""Kezdó szintű", a google találatok között irodalmi művek, szótárak, és hétköznapi kommentek is vannak. Minden fronton vesztettél, te kis agyhalott!

A ""Kezdó szintű" hibád ügyében mi a helyzet? Még csak meg se próbálod megmagyarázkodni, hogy nálatok így beszél a putri embere?!:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.29. 08:30:42

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Eléggé "Kezdó szint", hogy egy ilyen szarvashiba mellett egy vélt szósorrend-hibán izzadsz, már kénytelen voltál beismerni, hogy az irodalmi nyelvben lehet úgy írni azt a mondatot, a hétköznapi nyelvre is ott a goodle bizonyítéknak, de te még izzadsz. Más szemében a vélt szálkát kritizálod, miközben kiáll a szádból a gerenda, te faparaszt!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.29. 12:11:02

@Brendel Mátyás:

Látom, végtelenített szalag, mindig ugyanazt fújod. Legalább minden kommentedben valami újat írnál. Oh, wishful thinking, Wunschdenken.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2017.08.29. 13:28:51

@Kovacs Nocraft Jozsefne: látom, kínos a bakid, elismerni nem tudod, hogy nem volt igazad, valami erőltetett faszsággal próbálsz terelni. Amíg te olyanokat bakizol, hogy: ""Kezdó szint", addig nincs mit ugrálnod, és igen, az összes hülyeségedre ezt a választ fogod kapni, ugyanis ehhez képest te nagyon izzadságszagú, pitiáner dolgot próbálsz erőltetni.

Zsoltbacsi 2017.08.29. 14:46:57

@Brendel Mátyás:

Mindegy, ezek csak stiláris apróságok. A lényeg, hogy aki 18 tavaszán szopni fog, az TE leszel :)

A poszternek meg üzenem, hogy adja át a jókívánságaimat Ferenc testvérnek, hosszú életet, és sok politizálást kívánok neki! (addig garantáltan működik a magyarok immunrendszere, és maradnak a komcsik a történelem szemétdombján)
süti beállítások módosítása