Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Így játszik össze az MSZP-s Móricz Eszter a Fidesszel

2017. július 04. - Európa Kávézó

Csak időlegesen nyugodhatnak meg a tisztesség és a becsület barátai. A DK-s Hajdu László egyelőre maradhat a XV. kerület polgármestere, de az MSZP-s Móricz Eszter bármikor újra beállhat a Fidesz mellé. Hogy együttműködik Orbánékkal, az egyértelmű: a Facebook-on saját oldalán felmondta a ma reggeli Magyar Idők hazugságát.


hajdugyoz.jpeg

A fotó a 2015-ös önkormányzati választás estéjén készült - Hajdu László (DK) újra győzött...

A közgyűlés napjára szervezett DK-s tiltakozás elérte célját: a Fidesz és csatlósai egyelőre meghátráltak. Az óvodafelújítás mögé bújtatott lopás nem valósult meg, az erre szervezett Fidesz-Jobbik-MSZP-koalíció nem érte el célját.

Az MSZP-s Móricz Eszter azonban nem nyugszik, és tekintettel arra, hogy később is rajta áll vagy bukik egy, a polgármester munkáját felfüggesztő határozat megszavazása, Hajdu László, és a kerület lakói még nem lehetnek nyugodtak. Móricz volt annyira ostoba, hogy önmagát leplezte le saját közösségi oldalán. A mára tervezett hercehurca elbukása után képes volt kiírni az oldalára, hogy megkezdődött annak előkészítése, hogy jövőre a választáson ebben a körzetben Gyurcsány Ferenc induljon. Minő meglepetés, ma reggel ugyanezt írta a habonymédia. A Magyar Idők ezzel a hazugsággal hangolt a mai kerületi önkormányzati ülésre. Ezek szerint Móricz elhiszi, amit Orbán emberei diktálnak ennek a férclapnak. De az is lehet, hogy Móricz és a Fidesz ezt is egyeztette, hogy a közös kudarcuk oka nyilván Gyurcsány legyen - ki más? Nehezen hihető,hogy egy MSZP-s a Magyar Idők cikkét mondja fel, de most már ez a szégyen is megtörtént. Ráadásul ugyanez a Móricz Eszter jobb, ha csendben van, 2014-ben ő volt a közös jelölt ebben a biztosan nyerhető körzetben, mégis sikerült megbuknia... És hogy teljes legyen a kép: Gyurcsány Ferenc már korábban bejelentette, hogy a XV. kerületben a Demokratikus Koalíció 2018-ban Hajdu Lászlót, a feddhetetlen és sikeres polgármestert indítja majd - tehát Móricz még hazudik is.

Botka László már ígért etikai eljárást a Fidesszel kollaboráló Móricz ellen. El kéne indítani az eljárást, amíg nem késő, és amíg nem okoz jóvátehetetlen bajt a XV. kerület Szili Katalinja...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr5212641489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veronika Laska 2017.07.04. 20:31:29

A sajnálatos dolog az hogy indíthatott az MSZP egy ilyen kollaboráló embert ebben a kerületben? Ennek a az Esztiinek köszönhetjük László Tamást akit a kerület "Belzebub"-nak nevezett el. Azt hallottam hogy a Belzebub a túltársalgással felújított óvodát oda ígérte az egyháznak.Mert a Fidesz az ilyen jól teljesít. Így a kecske is jól lakna László Tamás és csapata és a káposzta is megmaradna .Mert hát ki vizsgálódna a sikkasztás után? Mert ez sikkasztás kő keményen.Ezt nyilatkozta Eszter mindenki döntse el hogy hol áll az Eszter és kinek a szekerét tolja!
"Móricz Eszter
3 órája
Az elmúlt napok történéseire reflektálva szeretném egyértelműsíteni és határozottan kijelenteni: szocialista képviselőként sem nekem sem a helyi MSZP szervezetnek nincs és soha nem is volt politikai megállapodása vagy együttműködése a Fidesszel. Határozottan visszautasítok minden olyan feltételezést, sajtóban megjelent állítást és találgatásokat, mely szerint a Fidesszel bármilyen háttéralkut vagy megállapodást kötöttem-kötöttünk volna.
Visszautasítom a sajtóban megjelent nemtelen vádakat és támadásokat, amelyeket politikai célzatúnak tartok.
Kijelentem, hogy nevem testületi benyújtásához nem adtam az egyetértésemet. Ahogy az elmúlt 3 év is bizonyítja, a korrupció feltárásáért és megszüntetéséért küzdök a kerületben.
Tisztán látható, hogy itt igazából nem a polgármester személye a kérdés, hanem annak vagyunk a szemtanúi, hogy Gyurcsány Ferenc egykori belügyminisztere megkezdte a terep előkészítését ahhoz, hogy egykori főnöke Budapest 12-es számú választókerületének jelöltje lehessen 2018-ban. Lamperth Mónika egy újabb, a háttérből irányított politikai játszmájában - és a Fidesz-DK csatározásban - semmilyen formában nem kívánok részt venni.
Móricz Eszter
képviselő" Forrás:Móricz Eszter Facebook

Andráska8 2017.07.04. 20:48:12

@Veronika Laska: "Kijelentem, hogy nevem testületi benyújtásához nem adtam az egyetértésemet. " - ennek a mondatnak mi az értelme?

osszian 2017.07.05. 18:28:56

Móriczot nagyon gyorsan ki kell rúgni az mszp-ből!
Már a kvóta álnépszavazási cirkuszban is a nemmel szavazásra buzdított, rendkívül ostoba szöveggel. akkor fegyelmit kapott, hogy most miért akarja, hogy felárral építkezzenek Palotán (és a különbözet el legyen lopva) az rejtély, de lehet ötletünk.
A facebook oldalán írottakból dől a képmutatás.
Ha nem akart összejátszani a fidesszel, akkor úgy is kellett volna viselkedni. És nem összeesküvés elméleteket gyártani, és ártani annak a pártnak, amelyiknek a tagja. Nagyon úgy néz ki, hogy Móricz a fidesz trójai falova az mszp-ben.
süti beállítások módosítása