Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Az LMP a történelem szemétdombján

2016. november 22. - Európa Kávézó

Mondhatnak, hazudozhatnak bármit: az LMP eladta magát a Fidesznek. Ki tudja, mi volt ár? Schiffer alkotmánybíró lesz? Az LMP-hez az utolsó pillanatban beeshet néhány tízezer ajánlócédula? Valahogyan megint meglesz az 5,01 százalék? Ami itt történt az minimum árulás.

orban-schiffer.jpg

Amikor Schiffer András felbukkan és azzal "érvel", hogy mások ÁVH-s módszerekkel jönnek, az mindennek az alja. Nem csak azért, mert az ő családja küldött is börtönbe embereket politikai nézeteik miatt és ugyanezt el is szenvedték. Leginkább azért szégyen, hogy Orbán korábbi ügyvédje ilyeneket mond, mert semmilyen más célja nincs, mint a terelés. 

A dolgot a nevén kell nevezni. Az LMP az alkotmánybírók megválasztásával lefeküdt Orbánnak. Odébb tolták a kormányváltás lehetőségét. Ehhez Schiffernek asszisztált a Kósa Lajossal tusványosi fórumon nevetgélő Szél Bernadett, valamint a Fideszből átlépett Hadházy Ákos. Az LMP a diktatúra kiszolgálója lett, nem véletlen, hogy a KDNP közleményben köszönte meg nekik a gesztust. A DK ment nekik a legélesebben. Gyurcsányék jól látják: nem lehet pardon, és aki ezzel az LMP-vel 2018-ban bármire összeáll, az maga is kollaboránssá válik. Nem véletlen, hogy a néhai PM, ma már csak P feltűnően csendben van, egy nyílt levélen kívül alig szólal meg az Együtt. Az MSZP is technikalizál, a választás érvényességét vitatja elsősorban, annak politikai és morális következményeire kevés szót veszteget. De a DK, az MSZP ellentartása legalább elvi és tisztességes. Az elvileg emberjogvédő Schiffernek nagy pofon lehet, hogy a Majtényi László vezette Eötvös Károly Közpolitikai Intézet közleményben bírálta a döntésüket. Hadházy talán még hazudott is. Az ATV-n a DK-s Molnár Csabával folytatott vitában azt mondta, nem tudott azokról, a jelöltekre terhelő adatokról, amelyekkel Molnár szembesítette. Azt ígérte, ezeknek utána néz. Most akkor vagy hazudott és nem nézett utána, vagy ami még rosszabb: utána nézett, és így is megszavazta a jelölteket.

Ezért is figyelemreméltó, hogy amikor pár napja Juhász Péter rogános emléktáblát avatott, úgy mutatkoztak a rendezvényre ellátogató, a fideszes, például a papi pedofíliát mentegető alkotmánybíró-jelöltet felvállaló Hadházyval, mintha mi sem történt volna. Az Együttnek, a P-nek döntenie kell. A kollaboráns LMP-vel tartanak, vagy az ebben az ügyben következetes DK-val és MSZP-vel megőrzik rendszer elutasító magatartásukat. 

schiffer_vona_szigetvari.jpeg

Nem lehet egy fenékkel két lovat megülni. Aki mostantól az LMP-vel tart bármiben, az Orbán oldalára sodródik. Legyen ez figyelmeztetés Karácsony Gergelynek vagy Szigetvári Viktornak!...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr7011989856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.11.22. 19:52:23

Atya Isten, már megint nem fogadott szót a csúnya Schiffer a Gyurcsánynak??? De hiszen ez fasizmus!!!

Zsoltbacsi 2016.11.22. 20:37:13

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Ejnye Birca, hol hagytad a naptaradat? Kedd van, ilyenkor szokott Orban megbukni....

2016.11.23. 06:43:48

„ A történelem szemét dombján”

Gyakori, divatos kifejezés, Elhatároztam, szétnézek, mit is találok ott? A Szemétdomb, inkább gödör, Rengeteg papír, kidobott könyv, megpenészedett eszme. Sok rongy, valaha büszkén viselt „egyenruha” amit viselt sok ostoba, önként, vagy az államot is uraló, hasznot húzók öltöztették bele! A legszennyesebb mundért védték a leghevesebben! Most, itt, már csak a penészgombák rohasztják, azzal küzd, eredménytelenül.
Találhatsz még, nemesebb anyagot, jobb sorsa érdemes bronzot, „nagy gazemberek” szobrait összetörve! Vannak gazemberek, kinek szobrai még állnak, de csak idő kérdése a felvilágosodás, amely a szobraik, ide juttatja. Aztán jönnek a színes fémgyűjtők, a bronzból megint harang lesz, az eszmei szolgálatot, úgyis megszokta már. Az, hogy mikor viszik újra lövegtöltény hüvelynek, rejtély, csak a körforgás biztos.
Találsz még, zászlónyeleket, dobokat, melyet eldobtak, kidobtak. Nyűtt talpú bakancsokat, mibe masíroztak, csízmákat mellyel tapostak, beléd rúgtak! Az egész fölött, a titoktartás köde, felszínre került gazemberségek, aljasságok bűze! Gyomorforgató hely, pártok, híres emberek, kitömött majmok, mint nagy gyerekek hatalmas, mára besározódott bábok, vagy bábuk? Ki tudja? Kilóg belőlük az afrik, meg a sok meggondolatlan szavazócédula, ami a „megtévedéshez, közpénzhez, bankbetéthez” juttatta! Találsz bélsarat, amit egymásra kennek, lejáratási céllal, aztán kiderül, akad ott saját is vastagon, nem is kell keresni nagyon. Csábító a vagyon!

Csaba Szikora 2016.11.23. 08:03:53

Ezt a címet inkább a ballikkal akarom mondani a jobbikkal kapcsolatban tartanám hitelesnek.
Egyébként az a baj,hogy demokratikus jogaival élve végezte a munkáját az LMP?
A többieknek fizetést sem adnák,mivel tudniillik még a munkájukat sem végzik el,a bojkott szó mögé bújva.Szánalmas bagázs,ahová csatasorba állt a Jobbik is.

Margit Némedi 2016.11.23. 08:49:24

Ahol még ezek után is csak Gyurcsányozás folyik,ott nem érdemes véleményt mondani,mert a magyar nagyon lebutított,sötét nép.Az értelmes fiatalság elhagyta ezt az országot,ha fiatal lennék én is itt hagytam volna.Egyébként Gyurcsány a legtisztességesebb politikus.

Zsoltbacsi 2016.11.23. 09:06:36

@Margit Némedi:

De szeretem ezt az "elmeletet", egyetlen baja, hogy mindig a luzerek mondjak. A brexitnel, Trumpnal,a nemet szovetsegi valasztasoknal, az osztrak kancellarvalasztasnal is mindig az a mese a vesztes (baloldal) reszerol, hogy csak a csocselek/prolik/lecsuszottak/alkoholistak/munkanelkuliek/falusi suttyok szavaztak a masikra...
Kar, hogy ezt a szociologiai kutatasok nem igazoljak.
Tudod, az amerikai nep csocselek es meg van vezetve, bezzeg ok voltak a vilag legfelvilagosultabb nepe 4 es 8 eve megszavaztak Obamat. By the way Clinton legnagyobb bazisa a boxos gettolakok meg a segelyen elo latinok....

Zsoltbacsi 2016.11.23. 09:12:22

@Margit Némedi:

Ja, es mielott ilyen elmeleteket gyartasz, legyszi nezz utana, hogy hogy all a DK (meg a balfekek) koreloszlasa... Nem veletlen eroltetik ennyire a migraciot, mert tudjak, hogy lassan kihalnak a szavazoik, es a fiatalabb generacioban szinte senki se szavazna rajuk. Ha jol emlekszem az egyetemistak koreben (azaz a jovo ertelmisegieiknel) az mszp es osszes utodpartja talan 1-2 szazalekon all...

gebacsi 2016.11.23. 12:07:41

@Margit Némedi: Kérem csak a saját nevében nyilatkozzon és pl. amikor a magyar népről beszél és valamilyen jelzővel illeti akkor nevesítsen és ne általánosítson. Ugyanis a magyar népbe beletartozik a családom és én is. Ismeretei pedig nem terjednek ki arra, hogy megítéljen bennünket, ezért nincs joga ilyeneket állítani, sem nyilvánosan, sem privát alapon.
Arról nem érdemes vitatkozni, hogy ki-kik és milyen szellemi szinttel és milyen arányban megosztva hagyták el az országot vagy csak dolgoznak a határon túl. Nincsenek erről egzakt és hiteles adatok - szerintem. Azon meg ne csodálkozzon, hogy amikor Gyurcsányt a legtisztességesebb politikusnak titulálja, akkor sokan visítva nevetnek és leanyázzák magácskát.

Kivlov 2016.11.23. 14:00:39

Jujjj, egy csúnya ellenzéki párt, aki egyszer nem ellenkezett orbán véleményével csak azért, mert az orbán véleménye. :D

Muad\\\'Dib 2016.11.23. 14:13:19

@Margit Némedi:
Nem kell aggódni, fel is fog jönni a dk. Hiszen - mint írva lett - az értelmes emberek már nagyrészt elhagyták az országot. A hülyéknek meg tökéletes lesz a dk, meg a fityesz...

2016.11.23. 14:21:07

inkább a dk-maszop tengely van ott.

jágör68 2016.11.23. 14:58:18

Nem fogadtak szót Szoórooósz Gyuribácsinak!

A Zorbán pedig mostmár biztosan megbukik.
Ha nem is holnap, akkor holnapután.

Attika77 2016.11.23. 15:08:07

DK és MSZP mint tisztességes párt :) Ez tényleg jó. Sőt ha jól olvastam már Gyurcsány is tisztességes, ez még nagyobb lol. Aztán olvastam a Magyarországot elhagyó vagy már elhagyott értelmiségről. Hát rossz hírem van, tegnap UK-ban voltam és a magyarok akikkel találkoztam, inkább pincérek, mosogatók és buszsofőrök voltak. Persze van kint egy csomó értelmiségi, de igazából inkább a kétkezi munkások mentek ki. Mellesleg egy olyan országba mentek, ahol a többséget meg lehetett győzni a Brexit-ről :). Tényleg dúl az értelem. Én látom...

Francois77 2016.11.23. 15:08:40

@Margit Némedi: orvos látott már? :) nem ártana.

Ma Baker 2016.11.23. 15:16:24

Tehát ez is egy gyökér egybites gondolkodású őskomcsi blog. Noteszba felírva.

Ma Baker 2016.11.23. 15:18:51

"a fideszes, például a papi pedofíliát mentegető alkotmánybíró-jelöltet felvállaló Hadházyval,"

Esetleg olvasd el azt a cikket, amit pedofiok mentegetésének címkézel te egybites posztoló. Itt megtehetted volna pl.:
magyarhirlap.hu/cikk/72230/DK_RTL_poce_1

HgGina 2016.11.23. 15:22:50

Nem mindegy, hogy lóból, tehénből vagy disznóból jön ki? Mind ugyanolyan büdös.

Jakab.gipsz 2016.11.23. 15:27:15

Csak a szokásos.

Egy tök sötét senki osztja a szidalmait és azt hiszi, hogy ennyi az ész.

Egy vudu varázsló szórja az átkait.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2016.11.23. 15:59:00

Kedves Cikkíró!
Értem, hogy borzasztóan éget az a dolog, hogy az LMP nem asszisztál a büdös MSZMP klónok újraegyesüléséhez. Gyurcsány BÜDÖS. Nem a vérkomcsi felmenői miatt (ha már ilyen szépen bele lett keverve Schiffer családja) hanem azért a bizonyos "szemkilövetésekért". Szalonképtelen ő is, és mindenki más is, aki vele szövetkezik.

Értem, hogy az ún. "baloldalon" le kell gyilkolni az LMP-t, - de ez így van jól, semmi közük nem lehet sem az MSZMP jogutódjának számító MSZP-hez, sem az abból kivált Gyurcsány-párthoz, sem azokhoz, akik önkormányzati állásokért kettészakították az LMP-t.

EZ legyen a tanulság, ne más.

Jolka40 2016.11.23. 16:15:37

Minden hozzászólás ugyanarról szól: hogy nem lehet más a politika. Vagy nyalod a hatalmon lévők seggét, vagy elsüllyedsz.

kandúrkoma 2016.11.23. 16:25:34

Amíg a baloldal intellektuális horizontja addig terjed, hogy ha Orbán Viktor azt mondja hogy az ég kék és a fű zöld, akkor azonnal sajtótájékoztatón jelenti be, hogy márpedig az ég kék és a fű zöld, és aki másképp gondolja az kollaboráns, addig marad a nemzeti együttműködés rendszere. Komolyan az az egyetlen érv, hogy Orbán A-t mondott, akkor nekünk B-t kell? És aki egyszer valamiben megállapodásra jut az ellenoldallal, az onnantól megvásárolt áruló, kollaboráns, fasiszta? Akkor lesz itt bárminemű változá, ha ezen tud túllépni a tisztelt Baloldal. És a tisztelt Jobboldal ugyanúgy.

kandúrkoma 2016.11.23. 16:26:23

Javítva: :)

Amíg a baloldal intellektuális horizontja addig terjed, hogy ha Orbán Viktor azt mondja hogy az ég kék és a fű zöld, akkor azonnal sajtótájékoztatón jelenti be, hogy márpedig az ég zöld és a fű kék, és aki másképp gondolja az kollaboráns, addig marad a nemzeti együttműködés rendszere. Komolyan az az egyetlen érv, hogy Orbán A-t mondott, akkor nekünk B-t kell? És aki egyszer valamiben megállapodásra jut az ellenoldallal, az onnantól megvásárolt áruló, kollaboráns, fasiszta? Akkor lesz itt bárminemű változá, ha ezen tud túllépni a tisztelt Baloldal. És a tisztelt Jobboldal ugyanúgy.

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.11.23. 16:30:35

@Ma Baker:

Hát igen.

Az MSZP-s és DK-s hírhamisítók legújabb szarkeverése nagyon mélyre csúszott.

Hiába na..
Szenvednek attól hogy le vannak szarva, a hazudozásaikkal együtt:
index.hu/belfold/2016/11/23/median_novemberben_is_utcahosszal_vezet_a_fidesz/
Medián: novemberben is utcahosszal vezet a Fidesz

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.11.23. 16:41:30

@RAMBO:

Hát igen..

Valahol pikáns hogy annak a GYurcsánynak az agyatlan hívei komcsiznak, akinek az MSZMP KB telefonált le a vizsgáira:
www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA

És aki abban a zsidóktól elkobzott villában lakik ma is családjával, melyet apósa kapott Nagy Imre és társai kivégzéséért cserébe.
hu.wikipedia.org/wiki/Apr%C3%B3_Antal
Személyesen felügyelte Nagy Imre és mártírtársainak koncepciós perét; 1958. június 17-én ő jelentette be a Parlamentben Nagy Imre és három társa kivégzését, amelyet a „nép jogos elégtételének… az ellenforradalom méltó megbosszulásának” nevezett.[3] Az MSZMP KB határozata alapján ezen érdemeiért a budapesti Szemlőhegy utcában kiutalták részére a nagypolgári Lovassy-Stürmer orvoscsalád volt villájának nagyobbik lakrészét.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.11.23. 16:46:39

Lehet Más a Politika nos a válasz nem. A Magyar politika a gerinctelen patkányok játszó tere.

Urancityhero 2016.11.23. 16:56:10

Ritka fertelmes blog ez... DK-s métely, ostoba, rövidlátó okoskodás. Négy korrekt értelmes ember került az AB-ba, nem Fidesz seggnyalók és megy a hadjárat az LMP ellen. Ez az igazi gyurcsányista baloldali hazaárulás.

Urancityhero 2016.11.23. 16:58:14

@Margit Némedi: Ajjaj, nagyon komoly a gond. Ön hívő és nem is érdemes Önnel vitatkozni. Gyurcsány konkrétan választási csalást követett el, de nem probléma... 2010 óta az ellenzék megosztója, a Fidesz szekerének a tolója, a normális ellenzék kialakításának legfőbb gátja. De nem akarom meggyőzni, gondolom nem is lehet és érdemes.

dare 2016.11.23. 16:59:41

A történelem szemétdombján csak olyan párt lehet, akiknek a világnézete már nem felel meg a társadalmi elvárásoknak, a fenntartható fejlődési alapelveknek, és akik nem vették észre az ideológiájuk idejétmúltságát, vagy éppen elutasítását.
Had ne soroljam kik ezek.
A "piszkos ki alkura" meg azért volt szükség, mert bármennyire hihetetlenül hangzik, de bizony még nem szűnt meg az élet hazánkban. Attól mert a DK kivonult a parlamentből, az emberek még nem vonultak ki az országból, csak többségük passzív lett a politika iránt.
Itt élnek továbbra is, és nagy többségüket még ráadásul érdekli is az ország sorsa.
Nincs Fidesz egyeduralom, csak nem jól megszólított emberek vannak.
Amit a Dk művel, azt tényleg nehéz értelmezni.
Ez lenne a változás?
Mindenkit gyilkolni aki az országért tesz.
Az Lmp a Jobbik szövetségese, most a Fidesz csatlósa lett, de vajon miért?
Azért mert nem állt meg az élet, vannak az ország érdekeit szem előtt tartó kérdések, javaslatok, amikhez a saját szempontjukból igazodniuk kell.
Nem kell mindent elfogadniuk, csak azokat a dolgokat, amelyek hasznosak lehetnek az országnak (és nekik).
Itt szeretném felhívni a baloldaliak figyelmét, hogy jelen állás szerint (ha nem bénázzák el) :
2018-ban, a FIDESZ FOGJA MEGNYERNI A VÁLASZTÁST.
Ehhez kell igazodni, alkalmazkodni, mert ez bizony még 5 és fél kemény ellenzéki szerep.
Talán nem ártana egy kis időre kivonulni a túlmozgásosnak a politikából, és később visszatérnie.
Vegyen példát Schifferről, aki szintén 2022-re készül.
Ő is észrevette a kétes megítélését, talán nem ártana Gyurcsánynak is magába néznie, mi is a problem.
De ő demagóg harcos, és csak így tud csatákat nyerni (még).
De már nem sokáig, változás lesz., csak még nem érzi a szelét
Készüljön csak 18-ra, itt még focizhat kicsit.

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.11.23. 16:59:48

Ezek most is azt hiszik, hogy a kritika Schiffer és az LMP védelmében éri a DK-s pöcsöket.

Pedig egyszerűbb a helyzet.
Azért köpködik őket, mert becsületben és tisztességben megőszült embereket próbálnak politikai parancsra és okból lejáratni, akiknek többek között Schiffer kelt a védelmére.

Hírt hamisítottak az RTL segedelmével, és hazudnak.
Gusztustalan férgek, a Gyurcsány nevű főnökkel az élen, azért köpködjük őket.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2016.11.23. 17:07:34

@Ballib cenzúrázók réme 19: Most lájkolnám a hozzászólásodat, ha lehetne.

nu pagagyí 2016.11.23. 17:53:56

@Ballib cenzúrázók réme 19: Úgy tűnik ezek nem tisztességben, hanem seggnyalásban, ostobaságban és gerinctelenségben őszültek meg. Mindegyik jelölt villantott valami embertelent, vagy bigott vallásos, vagy politikai megrendelések alapján ítélkezett a tényeket és a törvényt figyelmen kívül hagyva, vagy csak egyszerű karrierista, amelyik végre megtalálta a megfelelő segget. Mondjuk egy olyan országban, ahol Dózsa művész úr a legnagyobb 56-os hős, aki mellett Nagy Imre, Bibó és életfogytiglant vagy halálos ítéletet kapott társaik említésre sem méltók, mit is várhatunk. Ez az ország egy paródia, a vérfagyasztó verzióból.

nu pagagyí 2016.11.23. 17:56:16

@Ballib cenzúrázók réme 19: És a te apád és apósod mit csinált?

nu pagagyí 2016.11.23. 18:03:16

@V Fucktor: Akit ma utálnak, holnap szeretni fogják és akit ma szeretnek, holnap utálni fogják. Van egy dinamikája a dolgoknak.

Sir Gombóc 2016.11.23. 19:20:54

@Margit Némedi:

Még te írsz sötétségről?

nemecsekerno_007 2016.11.23. 19:23:36

Ez az egész blog kb. olyan, mint az, hogy gyűjtsünk pénzt Izaura felszabadítására.

:)

sőőtnagyonis 2016.11.23. 19:23:44

Visszatért Schiffer már jól szétkúrták a seggét. Most a régi haverjai jegelik.

nemecsekerno_007 2016.11.23. 19:24:15

Egy online Sas kabaré :)

2016.11.23. 19:32:49

index.hu/belfold/budapest/2015/01/28/a_dk_szovivoje_is_allast_kapott_egy_fovarosi_cegnel/

"Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció és Gyurcsány Ferenc szóvivője a Vs.hu szerint januártól a Főtáv Komfort Épületenergetikai Kft. felügyelő bizottságának tagja lesz, amiért havonta 80 ezer forint juttatás illeti meg."

morph on deer 2016.11.23. 19:51:49

@feher.b:
"...amiért havonta 80 ezer forint juttatás illeti meg."

Megvették, tiszta sor!
Vagy valami más:

Mennyi is a minimálbér?
Mennyi is egy alkotmánybíró fizetése?

kiko grande 2016.11.23. 19:54:27

A történelem szemétdombján az Mszp, DK, Együtt, PM, soros és a többi hitvány alak van.

torró 2016.11.23. 20:21:14

Schiffer 18 után alkotmány bírósági tag lesz. Emlékezzetek mit állítok most!

agarik 2016.11.23. 21:38:14

Schiffer (és az LMP egyáltalán) sosem volt emberi jogokat védő. Ahogy egyetlen mai parlamenti párt sem. (A fideszkdnp egyenesen emberi jogokat megsértő párt.)

Az LMP mindigis környezetvédő-szervezet volt, a Greenpeace egy tagozata ami pártnak álcázta magát valami jogi csavarral.

És hogy eladták magukat a fideszkdnp-nek (NEM fidesz!), az nem újdonság, ezt idestova legalább 5 éve tudjuk.
süti beállítások módosítása