Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Rogán belengette az előrehozott választást

2016. február 07. - Európa Kávézó

Érdemes komolyan venni a propaganda miniszter szavait. Egyrészt azért, mert a hangján Orbán szája mozog, másrészt pedig gyakorlatilag megfenyegette az országot az előrehozott választással.

rogan_uj.jpg

Ha nem kapjuk meg az ellenzéki támogatást, az emberekhez fordulunk - jelentette ki a Pasa park minisztere. Márpedig azt nem kapják meg, hacsak a Jobbikkal le nem boltolnak egy lájtosabb verziót Magyarország totális megfélemlítésére és megszállására. Erre még egy pár napot várnunk kell.

Vegyük azért sorba, hogyan fordulhat a rezsim a zemberekhez. Nagyjából két eset lehetséges: az egyik egy nemzeti konzultációnak hazudott újabb levelezés párszáz millióból. A végén hazudnak egy nagy számot, hogy a zemberek kilenchetede értett velük egyet, ám ettől még nem lesz meg a szükséges kétharmad, amikor arról kell szavazni, hogy bárki lakásába betörhessenek, bárki levelezését elolvassák, bevezethessék a kijárási tilalmat, lekapcsolják az internetet, magánvagyonokat foglalhassanak le és így tovább. (Ne tessék nevetni, valóban ezekre kérnek felhatalmazást...!!)

A másik lehetőség az előrehozott válaaztás. A nyilvánosságra került kutatások szerint a Fidesz toronymagasan vezet, nem kizárt, hogy újra kétharmadot kapna - és akkor dönthetnek egyedül is az orbáni terror bevezetéséről. Látják, hogy az ellenzék pártjai megosztottak. A Jobbik, az MSZP és a DK jutba be biztosan az új országgyűlésbe, az LMP a határon billegne, a többiek mennek a lecsóba. 

Orbán simán meg tudja magyarázni, hogy neki új felhatalmazás kell, hogy megvédje az országot a csúnya terroristáktól. A győzelem után 2020-ig máris biztosítva lenne a hatalom, a további lopás lehetősége, nem is beszélve arról, hogy mindezt büntetlenül lehetne tovább folytatni. A rezsimet bíráló pár uniós tisztségviselő elhalkulna, hiszen a zemberek megint Orbánnak adtak felhatalmazást, ha a magyarok ilyen hülyék, úgy kell nekik. 

Orbán az előrehozott választással hirtelen letolná a napirendről a tanárok tüntetését, a mozgolódó orvosokat és ápolókat, a készülő közlekedési sztrájkot, kihúzná a fejét a szoruló hurokból.

Nagy felelősség hárulhat az utcára és a valóban változást akaró pártokra, politikusokra.

Szóval, tessék figyelni!

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr628366844

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pártállam régen és ma is 2016.02.08. 09:51:48

A pártállam fő jellemzői ugyanazok 1989-ben és ma is. Nem nyilvános az ügynöklista. A pártvezetés urizál. A kormány tele van MSZMP-sekkel. Az M1 tévécsatornát a Pártból irányítják. Moszkva az Moszkva. Zárva vannak a boltok vasárnap.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2016.02.07. 12:10:18

@quo vadis58: Te a Bircahang (Maxval)-nak magyarázol. Ez amilyen felesleges, pont olyan vicces. Ő egy beteg ember. Gyógyításra volna szüksége, nem magyarázatokra.

Hanem... Lehetséges, sőt egyre inkább körvonalazódik egy olyan szempont is, amit a "minél rosszabb, annál jobb" mondattal lehet leírni. Arról van szó, hogy a cél megvalósulását melyik módszer, eszköz, és eljárás szolgálja, biztosítja leginkább. (A cél természetesen az Orbán-rendszer teljes megsemmisítése, eltörlése.) Az-e, hogy lassan, lépésenként, fokozatosan erodáljuk, apránként felváltjuk, vagy az, hogy egycsapásra. Ugye, az első akkor-, és úgy működne, ha hosszas demokratikus küzdelmekkel, évek, évtizedek alatt leépítenénk a NER-t. Ezzel az a probléma, hogy amíg a fidesz nevű bűnszövetkezet fennáll, és legális, addig folyamatosan mérgezi az egész magyar közéletet, politikát. Tehát igen bizonytalan az egész project kimenetele. A fidesz nem alkalmas váltópártnak, nem demokratikus, hiszen ténylegesen is egy maffia, maffiaként működik, amellett egy antidemokratikus, és fasiszta párt, egyáltalán nem lehet- és érdemes- és szabad komolyan venni, partnerként tekinteni rá. Így csak a másik módszer lehet hasznos, és hatásos: egycsapásra kell tőlük megszabadulni. Kriminalizálni kell őket, kimondani, hogy bűnszervezet, és betiltani őket, a tagjaikat, vezetőiket pedig büntetőeljárás alá venni.
A "minél rosszabb, annál jobb" elve úgy kapcsolódik ide, hogy mindezt nem lehet a demokrácia (vagy a látszatdemokrácia) szokásos eljárásai mentén megvalósítani. A fideszmaffia nagyon is jól használja, pontosabban kihasználja, és visszaél a demokratikus eljárások hézagaival, kiskapuival. Sorolhatnám az ide vonatkozó trükkjeiket a folyamatos hazug propagandától kezdve, a karaktergyilkosságokon át, a sokféle választási trükkig, de ezeket minden tájékozott ember ismeri. Most úgy tűnik, hogy ezt a bandát a szelíd demokrácia eszközeivel nem lehet leváltani, elzavarni. Csak úgy van esély, hogy hagyjuk őket működni. Persze tönkre fogják tenni az országot, mert idióták, nem értenek semmihez, hülyék a gazdaságirányításhoz, kontraszelektált barmok gyülekezete az egész, mindenhova a saját maffiakatonáikat ültetik, egyik hülyébb mint a másik. De - és sajnos - teljesen jól passzolnak a magyar lakossághoz, aki pontosan ugyanilyen ostobák. Ezért lehet még ma is ez a buta fasiszta párt az ország legnépszerűbb pártja. Így az országlakosoknak maguknak, és maguktól kell rájönniük, hogy mi a fidesz. De ez sajnos csak úgy lehetséges, ha kifutják magukat, ha megteszik mindazt, amit akarnak. Ez persze az ország kirablásával jár, ezt nem lehet megúszni. Mindenképpen kirabolják az országot, a kérdés csak ennek a gyorsasága, és főleg a láthatósága, és eredménye. El lehet ezt húzni még évtizedekig, úgy, hogy kifelé legitim hatalom látszatát keltik. Akkor belátható időn belül nem szabadulunk meg tőlük. Vagy pedig vigyék bele minél előbb az országot a szakadékba, hogy aztán annak a túlsó oldalán már nélkülük másszunk ki.
Most mondhatnám patetikusan, hogy "ez a kérdés, válasszatok", de ez nem lenne igaz. Sajnos ez (sem) választási lehetőség kérdése. De azért jó tudni a lehetőségeket, és talán egy kis mértékben, amennyire mégis lehet, befolyásolni azokat. Mindenesetre a fidesz-uralom örökre az ország szégyene lesz, marad, sokat kell dolgozni, hogy ezt ez az ország jóvá tegye.

2016.02.07. 13:19:25

A kormány 2010 óta folyamatosan előrehozott választásokon ármánykodik. Ennél talán már csak végérvényesen és visszavonhatatlanul megbukni szoktak gyakrabban. Olyan néha egy héten többször is szokott lenni!

KissGecihuszár 2016.02.07. 14:22:29

Na ja, ameddig ilyen Bircafélék jelentős számban fordulnak elő szeretett Hazánkban, nos addig borítékolható egy esetleges előrehozott -feltételezzük, hogy tiszta, mindenféle manipulációtól, megfélemlítéstől mentes!! Igen, sajnos a fideszgeciktől ez a szcenárió sem idegen- választásokon egy ismételt 2/3-os fidesz győzelem, függetlenül attól, hogy a kb. 700 ezer "disszidens" tutifix, hogy nem rájuk szavazna, hasonlóan azon igen nagyszámú társadalmi csoporthoz, akikkel ezek a gennyládák az elmúlt 6 évben módszeresen kibasztak. Teljesen nyilvánvaló, hogy próbál előremenekülni a fidesz, elébe menni az esetlegesen elkövetkező súlyos sztrájkoknak, zavargásoknak, ahol már nem lenne módjuk az események kordában tartására, még akkor sem, ha viktátor esetleg -mér ne, a kis diktátor zsánerétől nem idegen ez a fajta "endlösung"- a zemberek közé lövetne. Nem legyen senkinek kétsége; ez is pókerarccal megtenné azt, amit a másik nettó idióta fleto 2006-ban; lövetne, akár éles lövedékkel is, mondván a "csürhét" meg kellett akadályozni abban, hogy gyújtogasson, netán politikusokat a lámpavasra aggasson (mint '56-ban). Amennyiben eldördülnek a valószínűleg megintcsak azonosító nélküli (TEK) rendőrök fegyverei, onnantól már garantált lenne a forradalom, minek következményeire már semmi ráhatásuk nem lenne, ez tutifix! Épp ezért kell -a kb. 1-1.5 millió dettó síkhülye fideszdroidra bazírozva- egy előrehozott választást kiírni, még akkor is, ha a 2/3-ra annyi az esély, mint Stewie Wondernek a céllövöldében.

Sexual Harassment Panda 2016.02.07. 14:23:48

@A demokrácia leszakadó függönye: azt elfelejetetted, hogy hetente csődbd megyünk, ès kirùgnak/lèpünk az eubòl!

Meister · https://www.facebook.com/Meister1977 2016.02.07. 14:28:37

Az milyen diktatúra, ahol demokratikus választást akar a diktátor, az ellenzéke meg nem akar választást, mert fél, hogy a nép (a lakosság ahogy ők hívják) kétharmadot adna a diktátornak? :-)

Netuddki. 2016.02.07. 14:36:22

Ostobaság lenne. Mert mi van ha a hallgatag többség úgy dönt megelégelte ezeknek a bűnözőknek a tevékenységét és mégis elmegy választani? Mindegy kire, csak nem az orbánra.

Ez a toronymagas vezetés meg azt jelenti, hogy ha az összes droid elmegy, ami a választók 25%-a, a többiek meg nem, akkor talán megint meglesz nekik a 2/3. Elég vakmerő vállalkozás lenne.

Netuddki. 2016.02.07. 14:38:48

@Meister: Olyan diktatúra te fideszes balfasz, ahol gyakorlatilag kézivezérléssel irányítják a médiát. Ugyan nem jön érted a fekete ótó, pofázhatsz bármit, de még csak le se szarják a véleményedet. Mert megtehetik.
Mellesleg nem diktatúra van hanem posztkommunista maffiaállam, maffiózókkal a hatalomban.

Afrika steht an der Elbe 2016.02.07. 14:41:44

Tessék. Gyurcsány megmondta előre, hogy 2016-ban előrehozott választások lesznek.

Papírzsepi · http://lemil.blog.hu 2016.02.07. 14:52:45

Az előrehozott választásnak úgy is óriási kockázata van, ha jelenleg a CSOK és a menekültkérdés miatt kormány-pozitív a hangulat. Ebben az helyzetben egy új választás csak egyetlen célt szolgálhat, ami még azoknak is csípi a szemét, akik amúgy a rendszer haszonélvezői.
Plusz elég egy jólirányzott pedagógussztrájk 1 héttel a választás előtt, ami tematizálja a közéletet - ezt még a mai balfék ellenzék is ki tudná használni, és máris romlik a helyzet.
Nyilván ekkor sem buknának meg, és az ellenzék is még megosztottabb lenne, mint most. De a pozíciójuk sokat romlana. így egyszerűen nem éri meg.
Persze ki lehet jönni a dologból a Fidszer számára jobban is, de a kockázat óriási.
Ezért én inkább azt gondolom, hogy ez a verbális karaténál nem fog tovább jutni.

alfacharlybravo 2016.02.07. 14:59:07

Amit Orbánék kérnek az már a nyugati országokban megy felhatalmazás nélkül is. Tiszta NAZI idők vannak már arrafelé. Mindenkit lehallgatnak, kirúgják a munkahelyéről, igazi diktatúra van nem pofáznak róla csinálják.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.02.07. 15:12:18

@BircaHang Média: Tényleg hülye vagy, ha magyarázni kell neked, hogy miért lenne jó Orbánnak egy előrehozott választás, amikor bukta a 2/3-át, és esélye lenne visszaszerezni.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.02.07. 15:13:55

@alfacharlybravo: Ne ferdíts fideszkutya! Nem mindegy, hogy a kormány, vagy a ralament rendelhet el rendkívüli helyzetet és a jogosítványok köre sem mindegy. Hogy az ördög fordítana már ki benneteket az állandó ferdítésetekkel és hazudozással, te.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.07. 15:16:58

@Jobban való teljesítés van:

Ha nagyon bukik, lesz 60 %-a, ha meg nem, lesz 70 %-a. Nem igazán kell neki már a kétharmad.

Sőt, stratégiailag jobb lenne Orbánnak a csak 60 %. Ha most lenne aválasztás, csak a Fidesz, a Jobbik, az LMP, az MSZP és a DK jutna be. T ulajdonképpen ez Gyurcsányt segítené, ami viszont Orbánnak is kedvez. Amíg Mo.on a fő ellenzék a balibek, Orbán biztos lehet a győzelemben.

alfacharlybravo 2016.02.07. 15:23:34

@Jobban való teljesítés van: A demokrácia=liberális cionista diktatúra egzisztenciálisan megmentesítenek és hagynak éhen halni most ez az új államforma az EU ban, csak éppen elfelejtették megkérdezni a népet. Gyurcsány féle demokrácia. Most a Gestapo a rendes németeket zaklatja csak ennyi a különbség a Merkeli és a Hitleri Németország között. Lehet fű alatt is bevezetni a diktatúrát=demokráciát nem kell hozzá parlament sem.

Sexual Harassment Panda 2016.02.07. 15:26:10

@BircaHang Média: ls Magyarországon a ballibek a fő ellenzéki erő??!!

Behajtó70 2016.02.07. 15:48:02

Belengette? LOL! Csak szertnétek libban hülyék. Még vár rátok 10-20 év a kispadon! Ahhhahahahahah

baldoc 2016.02.07. 18:05:06

@alfacharlybravo: "Tiszta NAZI idők vannak már arrafelé. "
Maga ugye síkhülye CÖF-ös!?
Járt már maga nyugaton, egyáltalán??

baldoc 2016.02.07. 18:08:54

@Meister: "Az milyen diktatúra, ahol demokratikus választást akar a diktátor"
Demokratikusat??Demokratikusat??
Tisztában van maga az új fideszes választási törvénnyel?
Amit a diktátor írt!?

Sir Galahad 2016.02.07. 18:31:55

Szerintem nem lesz előrehozott választás, mert a rendszerváltás utáni honi politika hagyományaitól ez idegen. De egyébként nem tudom, mi lenne a furcsa ezen? Szerte Európában gyakori, hogy ha egy kormányzó párt úgy véli, nyerhet rajta, valamilyen ürüggyel kiírja - lehetne a példákat sorolni. És?

alfacharlybravo 2016.02.07. 18:34:28

@baldoc: Az lehet, és maga járt már nyugaton? Beszél talán idegen nyelveket is?

Potyka Kálmán 2016.02.07. 18:37:23

Csak azt tudnám ki és miért akarja a "baloldalon" az előrehozott választást?

Csak nem Ferenc szeretne önálló frakciót?

ulpius66 2016.02.07. 18:44:57

@baldoc:

"Az milyen diktatúra, ahol demokratikus választást akar a diktátor"
Demokratikusat??Demokratikusat??
Tisztában van maga az új fideszes választási törvénnyel?
Amit a diktátor írt!?"

Na, boldoc, kíváncsivá tettél!

Aztán regéljél mán mellik része fasiszta a választási törvénynek????

baldoc 2016.02.07. 18:49:42

@alfacharlybravo: A nácik tudja nemzetiek. Nem kell idegen nyelv, oké?!

rasztaszív 2016.02.07. 18:52:14

@ulpius66: ne keverj.nem a választási törvény fasiszta,hanem orbán.a választási törvényt "csak" hozzáigazították a céljaikhoz.ami az örökös hatalom.

ulpius66 2016.02.07. 19:01:17

"@ulpius66: ne keverj. Nem a választási törvény fasiszta,hanem orbán. A választási törvényt "csak" hozzáigazították a céljaikhoz."

HÁT EZ EGYÉRTELMŰ!

FŐLEG, HA A BALLIBSIK ÁLLÍTJÁK!!

Egyébként tavaly ilyentájban volt két választás, Veszprémben és Tapolcán....ott kik nyertek, és milyen választási törvény alapján????????
(hát nem az van, hogy e törvény alapján csak fideszes nyerhet.....)

baldoc 2016.02.07. 19:04:40

@ulpius66: Tudja a választási törvény nem fasiszta.
Csak,akik írták.
44%-kal még Törökországban és Oroszországban sem lenne 2/3.
Ja, és a választói körzetek átírása, versenypálya egy versenyzőre,egy lejtőn a többi emelkedőn.

alfacharlybravo 2016.02.07. 19:09:56

@baldoc: Véletlen, mostanában a német a munkanyelv. Persze ez nem változtat a Merkeln demokrácia állapotán.
www.welt.de/kultur/article148275072/Merkeln-ueber-alle-Zweifel-erhaben.html

rasztaszív 2016.02.07. 19:14:05

@ulpius66: amíg ez a választási törvény van,új pártoknak nincs esélye,kis pártoknak nincs esélye,csakis a legnagyobbat jutalmazza,hiába is szednének össze a kicsik ugyanannyi szavazatot,az megy a kukába.

DFK 2016.02.07. 19:20:28

@baldoc: Nagy Britannia demokrácia? Mert ott 44% szavazattal az összes mandátum megszerezhető, pl az egyik párt egyenletesen mindenütt kap 44 %t, másik két párt meg 28-28 %t.

DFK 2016.02.07. 19:22:00

@rasztaszív: a feladat egyszerű, 1 párt szerezzen több szavazatot, minta fidesz.

rasztaszív 2016.02.07. 19:24:33

@DFK: na ja,csak ott bbc van,nem mtva.nem csak egy elem számít.
egy olyan rendszert is ki lehet egyensúlyozni.

baldoc 2016.02.07. 19:25:35

@DFK: Nagy-Britanniában mikor írták a választási szabályokat?
Az éppen hatalmon lévő, egyedül írta ugye??

rasztaszív 2016.02.07. 19:27:13

@DFK: a többpártrendszer lényege éppen az lenne,hogy sok kis párt is nyerhet egy nagy ellen.ez a választási rendszer pont ezt akadályozza meg.

baldoc 2016.02.07. 19:29:40

@DFK: "a feladat egyszerű, 1 párt szerezzen több szavazatot, minta fidesz."
Korrekt lenne,HA minden párt azonos médiával és azonos pénzzel indulhatna!
A törvényről nem is beszélve.

lavór 2016.02.07. 19:31:40

Hajrá, Tóni! Várom, mikor hirdetitek ki az időpontot.

ulpius66 2016.02.07. 19:31:47

"A Németországban próbálkozó kisebb pártok számára a legfőbb problémát az öt százalékos választási küszöb jelenti. A pártoknak legalább öt százalékos támogatást kell szerezniük a választáson, hogy képviseltethessék magukat a Bundestagban."

Azt a kurva eget!!!!

Mán a németek is nácik!
(mondjuk ez nem meglepetés....)

ulpius66 2016.02.07. 19:34:20

"A Németországban próbálkozó kisebb pártok számára a legfőbb problémát az öt százalékos választási küszöb jelenti. A pártoknak legalább öt százalékos támogatást kell szerezniük a választáson, hogy képviseltethessék magukat a Bundestagban."

Mán a németek is nácik????

ulpius66 2016.02.07. 19:36:18

@baldoc: "@DFK: "a feladat egyszerű, 1 párt szerezzen több szavazatot, minta fidesz."
Korrekt lenne,HA minden párt azonos médiával és azonos pénzzel indulhatna!
A törvényről nem is beszélve."

Figyusz!

Hogyan nyert tavaly ilyenkor a ballibsi jelölt Veszprémben, és a JOBBIK-os Tapolcán???

Na, ezt próbáljátok megismételni, és nem fasisztázni a választási törvényt!!!!!

rasztaszív 2016.02.07. 19:40:40

@ulpius66: a magas bejutási küszöb eleve torzítja a demokráciát.a rendszerváltás egyik legnagyobb elbaszása.

ulpius66 2016.02.07. 19:42:21

@baldoc: "@ulpius66: Tudja a választási törvény nem fasiszta.
Csak,akik írták.
44%-kal még Törökországban és Oroszországban sem lenne 2/3."

Jaj, te még mindig itt tartasz!

A Fidesz-KDNP a 44%-ra, a kiosztható 93 listás mandátumból kapott 38-at!

A többit pedig úgy szerezte meg, hoy a 106 egyéni körzetből 98-t megnyert!

Ennyi.
(ezen mit nem lehet érteni????? tudod az egyéni körzet a világon mindenütt úgy müxik, hogy azé a mandátum, aki több szavazatot kapott...szerezzetek több szavazatot, mint a Fidesz-KDNP és máris a tiétek a mandátum......sajna ez nem sikerült, így maradt a fasisztázás...))

rasztaszív 2016.02.07. 19:44:58

@ulpius66: .orbán fasiszta,nem a választási törvény.az csak szar.te meg nem értesz magyarul.

baldoc 2016.02.07. 19:45:27

@ulpius66: Na, megpróbálom elmagyarázni magának, bár elég primitiv a látása.
A 106 körzetből 1 vagy 2 megnyerése nem elegendő a győzelemhez.
Ennyit remélem még felfog.
DE, 106 körzet egyidejű kampányához hatalmas média és pénz kell!! Érti??
Na, kinek van elegendő médiája és pénze ehhez??Na, kinek??

rasztaszív 2016.02.07. 19:47:21

@ulpius66: a dolgokat a nevükön kell nevezni.aki fasiszta,az fasiszta.ha megpukkadsz,akkor is.

ulpius66 2016.02.07. 19:50:20

@baldoc: "DE, 106 körzet egyidejű kampányához hatalmas média és pénz kell!! Érti??
Na, kinek van elegendő médiája és pénze ehhez??Na, kinek??"

HÁT A LIBERÁL-FASISZTA SOROSS ELVTÁRSNAK!!!
(meg a hozzá hasonló nemzetközi ballibsi "civil alapítványoknak"....)

ulpius66 2016.02.07. 19:52:35

@rasztaszív: "@ulpius66: a dolgokat a nevükön kell nevezni.aki fasiszta,az fasiszta.ha megpukkadsz,akkor is."

megnyugtatlak!

nem pukkadok meg!

Egyébként meg demokrácia van, szólás és sajtószabadság!

Mindenki azt gondol, és ír amit akar!

Szerinted az Orbán a fasiszta, szerintem meg a SoroSS.

Ennyike....

baldoc 2016.02.07. 19:54:53

@ulpius66: "HÁT A LIBERÁL-FASISZTA SOROSS ELVTÁRSNAK!!!
(meg a hozzá hasonló nemzetközi ballibsi "civil alapítványoknak"....) "
Köszönöm, hogy bemutatta az igazi arcát most mindenkinek.

rasztaszív 2016.02.07. 19:56:52

@ulpius66: engem nem zavar,ha sorost fasisztázod,hiszen annyira nyilvánvalóan nincs köze a valósághoz.ha orbán is így lehetnél ezzel,te sem pampognál...:)

Gyorgy Nagy 2016.02.07. 20:12:30

Volt kisz titkàr PARASZT seggnyaló Toni.Fogod te mèg szopni a F.SZT.

fidesz maszop dk egykutya 2016.02.07. 20:13:01

@baldoc: nem mintha nem lett volna világos régóta hogy ez az ulpius66 egy szokásos húgyagyú kádári nosztalgiázó orbán szoponc ...

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.02.07. 20:31:52

Már nincs messze a fidesz maffia teljes bukása, a szavazóikat már csak a legszélsőségesebb hergelő poltikával tudják 2 millió körül tartani. Amint tavasszal beindul a nép elszámoltatási hangulata, a fideszmaffiózók amerre látnak, arra fognak menekülni. Különben jön rájuk a teljes vagyon elkobzás és az életfogytiglani börtönök.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.02.07. 20:44:50

@ulpius66: Szerinted az Orbán a fasiszta, szerintem meg a SoroSS.

Soros érdemben tényleg fasiszta, ez szerte a világon köztudott. Ezért is pénzelte hosszú évekig a fideszmaffiát, élükön Lopbán elvtárssal, mert már a 80-as években meglátta bennük, hogy ezek lesznek az ő fasizta eszméinek a végreajtói a Kárpát-medencében.
Lopbán elftárs csak azért lett hosszú évekig libsi, mert ez a fedezék kellett ahhoz, hogy szalonképes legyen Nyugaton.

Amint azonban a sok komcsi biológilaig kihalt és a magadfajta komcsi alattvalók hirtelen árván állt ott. Kádár, Horn Gyula, és Medgyessy nélkül, akkor jött a jóságos Lopbán elvtárs és átvette a komcsi vezér posztját. Ekkor te belezúgtál újabb 40 évre a legújabb komcsi vezéredbe. És mivel Lopbántól nem tántorodtok el, ti kétmillió selejtes agyú magyar birka, így Lopbán visszatérhetett oda, ami mindig is volt: végre kiélheti a fasiszta lényét, úgy ahogy azzal Soros egykoron kitaníttatta őt.

A kétmillió selejtes agyú híve mellette, az EU nem rúghat ki egy tagországot, így Lopbán ki is éli legfőbb gyerekkori vágyát, a minkenkin való uralkodást.

De a maradék 8 milliónak nemsokára lesz ehhez még egy-két szava.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.02.07. 20:46:53

@Sexual Harassment Panda:

Úgy fogsz bőgni a fideszmaffia felszámolásokor, mint amikor Kádár bukásakor bőgtél, hogy ez aztán hogy történhetett meg? Senki se gondolta volna, hogy ez megtörténhjet!

Sexual Harassment Panda 2016.02.07. 20:48:50

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: dehogy fogok.Én leszek a legboldogabb, ha egy európéer, köuép párt fog nyerni.Amiről te álmodozol, annak nincs relitása.Ki fogja leváltani?A jobbik?Ne viccelj.A jelenlegi balos ellenzék?Ugyan már.A fasorban sincs senki.

Pyrrhus 2016.02.07. 21:24:21

Kétharmaddal riogatni felesleges, mert a legutóbbi választáson a választópolgárok 27 %-a szavazott a fideszes"folytatjuk"-ra, 73 % pedig elutasította őket.
g.O-ra pedig egyetlen szavazat se érkezett.
Inkább azt a választási csalást és hazudozást kell megszüntetni, amelyik ilyen gyenge támogatottságot képes kétharmadossá konvertálni.

Pyrrhus 2016.02.07. 21:30:31

Azt is tegyük hozzá, hogy a pártrendszer és a választott képviselői választási rendszer megbukott, nem csak azért, mert egyik se hajlandó a választóit képviselni, hanem mert a választók fele egyiküket se támogatja (mindegyiküket elutasítja); azaz el se megy szavazni.

fda 2016.02.07. 21:32:01

Kedves cikkíró, hű de ostoba kis iromány lett ez.

Tényleg azt hiszed, hogy a mostani történet arról szól, hogy valami gonosz hatalom átvehesse az uralmat feletted, szórakozásból betörhessen hozzá, indokolatlanul elolvashassa az értelmetlen levelezésedet?

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.02.07. 23:35:47

@Sexual Harassment Panda:

Értem. Örvendezel majd amikor leváltják a fideszmaffiát. De semi realitása nincs annak hogy leváltsák. Azaz te annak fogsz örvendezni, ami nem fog bekövetkezni. Kezeltesd magad. Vagy aktiválódj te magad. Aztán már rögötn van is szavazó, aki nem választja meg ezeket újra. Csak ennyi kell a fideszmaffia elzavarásához.

siriq111 2016.02.07. 23:56:13

@Pyrrhus: Ez teljesen igaz. Ezert kellene bevezetni a visszahivhatosagot a kepviselokre, kormanytagokra. A mentelmi jogot eltorolni teljesen. Ez csak a kezdeti lepes amit en magam is osszeraktam 100 pontbol.

siriq111 2016.02.08. 00:01:11

Melleselg egyetlen parthoz sem tartozom csak a jozan esz hie vagyok.

2016.02.08. 04:49:23

Majd a habony megoldja hogy megnyerjék .

2016.02.08. 04:57:13

szerintem nem leváltani kéne a rendetlen kormányt, hanem meg kéne regulázni, rá kéne kényszeríteni a jogkövetőbb magatartásra, továbbá a normális kormányzásra.

is 2016.02.08. 07:14:56

@Meister: "Az milyen diktatúra, ahol demokratikus választást akar a diktátor, az ellenzéke meg nem akar választást, mert fél, hogy a nép (a lakosság ahogy ők hívják) kétharmadot adna a diktátornak? :-) "

Nem tudom, ilyen orszagot nem ismerek. Magyarorszag hasonlo, attol eltekintve, hogy a jelenlegi valasztasi szabalyok alapjan itt dmokratikus valasztasrol nem beszelhetunk. Magyarorszagon a helyes kerdes:

"Az milyen diktatúra, ahol hatalommegerosito választást akar a diktátor, az ellenzéke meg nem akar választást, mert fél, hogy az elcsalt valasztasi torveny kétharmadot adna a diktátornak?"

is 2016.02.08. 07:17:46

@fda: kedves FDA: UD Zrt., TEK. Ezek utan Te tenyleg azt hiszed, hogy biztosan, es soha nem hasznalnak, csak amire allitjak? Mikor a toretenelemkonyv is pont az ellenkezojet tanitja? Nagyon naiv vagy.

Sexual Harassment Panda 2016.02.08. 07:30:12

@Pyrrhus: mièrt utasìtotta el őket 73%??!!
Ez teljesen abszurd hülyesèg.

eßemfaßom meg áll 2016.02.08. 07:44:18

2010 óta gyakorlatilag hetente előrehozott választást vizionál valamelyik vérdemokrata. Ezek szerint az eheti is letudva.

eßemfaßom meg áll 2016.02.08. 07:45:34

@is: "a jelenlegi valasztasi szabalyok alapjan itt dmokratikus valasztasrol nem beszelhetunk."

levezetnéd mitől is antidemokratikus a magyar választási szabályozás?

eßemfaßom meg áll 2016.02.08. 08:05:22

@Pyrrhus: "a aválasztópolgárok 27 %-a szavazott fideszes"folytatjuk"-ra,"

1994-ben a választópolgárok 33 %-a szavazott az mszp-szdszre 67% elutasította őket így lett 71%-os többségük

Nem emléxek, hogy akkor a szabad demokratikus sajtó megkérdőjelezte volna a közel 3/4-es eredmény legitimitását és megmagyarázta volna, hogy ez így maga a diktatúra.

eßemfaßom meg áll 2016.02.08. 08:07:59

@Sexual Harassment Panda: Ja, hát tényleg bele lehetne írni a törvénybe, hogy 50%+1 mandátum automatikusan jár az mszp-nek a maradék elosztása a választások dolga.

Sexual Harassment Panda 2016.02.08. 08:19:18

@eßemfaßom meg áll: ugyan, hagyjad.Az elmúlt 25 évben szerintem egy kormánynak sem volt meg a szavazásra jogosult lakosság többségének támogatása.Talán a Horn-kormányé volt a legmagasabb 30%-al?
Az is nettó baromság, hogy összeadjuk az ellenzékre leadott voksokat azokkal, akik nem szavaztak.
Mellesleg Gyurcsány azzal riogatott, hogy aki nem szavaz, az a fideszre szavaz.
Semmi egyéb, csak hisztéria, mert nem ballibek nyernek.

Sexual Harassment Panda 2016.02.08. 08:22:36

@eßemfaßom meg áll: Rogán nem az előrehozott választást, hanem a hatalmas pélót lengette be a ballib ellenzéknek, akik ezt mélytorokra is vették.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2016.02.08. 08:24:35

Nehéz összeszámolna, hogy a Gyurcsnyista blogger hanyadszor ad hangot sekélyes ábrándjainak előrehozott választások képében.

A rossz hír számára az, hogy akár most, akár 2018-ban de még 2022-ben se lesz esélye a kedvenc elkúróinak.

Mert az emberek tudják a dolguk, és látják a különbséget.

SOHA TÖBBET MSZP-GYURCSÁNY DIKTATÚRÁT !

Sexual Harassment Panda 2016.02.08. 08:26:47

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Dehogynem.Ők szentül meg vannak róla győződve, hogy a sok közv.kutatók csalnak, és itt a ballib ellenzék tarolna.Hihetetlen.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2016.02.08. 08:27:33

@Pyrrhus:

Aranyos ahogy a Jobbikkal egy platformra helyezed a magadfajta agyhalott ballibeket.

A nem szavazókról nem is beszélve.
Csakhát tudod a nemszavazókra is készülnek statisztikák, és a pártpreferenciák szinte alig térnek el a szavazókétól.

Marad tehát a Gyurcsnyista ostobaság rulez.

öregember a kocsmából 2016.02.08. 08:30:33

baldoc
DE, 106 körzet egyidejű kampányához hatalmas média és pénz kell!! Érti??
Na, kinek van elegendő médiája és pénze ehhez??Na, kinek??

A Francokat kell hatalmas média meg pénz az EGYÉNI körzetek megnyeréséhez. Egy körzethez átlag 75 település tartozik. A Körzet jelöltjének annyi lenne a dolga hogy az összes települést felkeresse, igen még akár a 100 fős zsákfaluba is ellehet menni és persze nem csak 15 perces beköszönésre hanem akár 2-3 órát is ott tölthetne egy egy településen hátha úgy jobban megismerik és rászavaznak. Néha néha lelehet egy egy prominens párttagot is hívni ha úgy gondolja hogy lássák pár helyen hogy ö nem csak egy kis hal a pártba hanem nagyobb nevek állnak mellette. Ehhez mi a francnak kell hatalmas pénz? Kell egy jármű meg a benzinpénz,ezenkívül kell a szórólapok,röplapok gyártására pénz! Ez lenne az a nagy pénzösszeg amit nem tudnak összedobni?

Számoljunk 2 hónapos kampánnyal 75 településsel az napi 1,25 település ha 8 órába gondolkodunk Településenként 2.5 órával számolva simán meglehet a napi 3 település. És akkor mindenhol töltött 2.5 órát.

Fidesz is azért tudott egyénibe annyi helyet behúzni mert az emberek ott se azt nézték hogy akkor ki is a jelölt hanem a pártot, holott az egyéninek pont nem erről kéne szólnia.

Chayenne 2016.02.08. 08:33:59

@KissGecihuszár: Tulajdonképpen kiről beszélsz?! Azonosító a Gyurcsány bérenceken nem volt 2006-ban! Ez az egyik. A másik: komolyan azt gondolod, hogy csak a fidesz miatt ment el 700 ezer ember az országból? Már 2006-ban is 3-400 ezer táján járt az ország, a többi ment csak utána. Nézd: én ultra mód szánalmasnak tartom a baloldalt, és a fő felelősnek abban, hogy kinevelődött a fidesz nevű professzionális maffia gépezet! Az egészet Orbán nyakába varrni kár, mert Gyurcsány és a többi liberális fasz is épp olyan felelős érte!

Chayenne 2016.02.08. 08:36:10

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Szerintem menj, igyál egy jó kávét és nézd meg megjött e a pénzel a postás! Tudod: a kommentekért.....

Chayenne 2016.02.08. 08:37:07

@Sexual Harassment Panda: Mindig csak a péló.....vegyél má' egy vibrátort!

bgp 2016.02.08. 09:08:14

@Sexual Harassment Panda: A jobbik nem igazán ellenzék, ha az lenne, már rég ellenkeztek volna a sok lenyúlás miatt.

Kánikula 2016.02.08. 09:36:59

@KissGecihuszár: Birca Bulgáriából nyomja a tutit. (már ha lehet hinni az internetnek)

2016.02.08. 09:38:44

Hát, nem tudom mi lesz, de mindenesetre elég ügyesen csinálják, azt meg kell hagyni.

csak egy néző 2016.02.08. 10:10:12

Mivel a békaképű köcsög Arogán propaganda miniszter röhögve cáfolta a felvetést is, így már nagy esélyét látom., hogy lesz.

Meister · https://www.facebook.com/Meister1977 2016.02.08. 10:54:13

@is: Azért a magyar választási rendszer kiállta a Velencei Bizottság vizsgálatát. Azért a magyar választási rendszer fidesz általi módosítását muszáj volt meglépni, hiszen a korábbi kormányok alkotmánysértő módon nem rendezték a választókerületek méreteit.
Azért a mostani választási rendszer ugyanúgy arányosabb, mint a korábbi volt mondjuk az angolszász rendszerhez képest. Ugye az angolszász rendszerben a fidesznek most most nem kétharmada, hanem 95%-a lenne.

Szóval elvitatkozhatunk itt a választási rendszerről, de helyette inkább mutass egy országot, ahol ha egy pártnak ekkora támogatottsága van, ott nem lesz a parlamentben többségben.
Én az időjárástól kezdve a napfolttevékenységig bezáróan mindent szidó ellenzék helyett szívesebben látnék egy olyan ellenzéket, amelyik programot tesz le az asztalra, és azzal akar választást nyerni.

Sexual Harassment Panda 2016.02.08. 11:02:34

@Meister: nincs az a választási rencer amiben a ballib nyerne jelenleg.

csak egy néző 2016.02.08. 11:08:37

@Meister:
Bizony, bizony ilyen tökéletes pontosan megfogalmazott programra van szükség.

Orbán Viktor mindössze annyit üzent a Facebookon:
"Én most itt csalódást fogok okozni Önöknek, mert a mi programunk egyetlen szóban foglalható össze, s ez úgy hangzik: folytatjuk."

A.A. Cooper 2016.02.08. 14:51:15

@Gabriela Gerendásy: ! A Jobbik támogatottsága a mért adatoknál lényegesen KISEBB! A helyhatósági választásokon a futottak még kategóriába küzdik fel magukat, igen sok településen egyetlen képviselőjük sem jut a testületbe. Vidéken alul művelt, bőrfejű nyikhajok a képviselőik, az egyszerű ember a pártot még támogatná is, de a prominenseit kiröhögi.

A.A. Cooper 2016.02.08. 14:53:39

@Meister: ! Szerintem meg te egyáltalán nem látnál szívesen egyetlen ellenzéki pártot sem. Neked így is jó.

Meister · https://www.facebook.com/Meister1977 2016.02.08. 15:13:58

@A.A. Cooper: Szerintem meg nem tudod, hogy én mit látnék. Maradjunk annyiban, hogy nincs igazad. Gyurcsánypártot nem látnék, az azért biztos. Levitézlett és/vagy átvedlett kommereket sem. :-)

KissGecihuszár 2016.02.09. 15:25:15

@Chayenne: Nem mondod, tényleg?! Szerinted én nem tudom, hogy mi volt 2006-ban??? hidd el, tökéletesen tisztában vagyok vele, mint ahogy azzal is, hogy "szeretett kedves vezérünk" bármikor simán megtenné azt, amit fleto pajti, sőt ha a helyzet úgy kívánja, még eleresztetne pár éles töltényt is, csak úgy educativ céllal. Nem legyünk má oly naivak, kérem...
Igen, azt is tudom, hogy a "disszidálás" nem 2010 után kezdődött, de ilyen méreteket, mint az utóbbi 5 évben korábban soha nem ért el, beleértve az '56 utáni disszidálási hullámot, amikor "csak" kb. 250ezren húztak el. Abban is egyetérthetünk, hogy a jelenlegi helyzetért a módszerváltást követő összes éra felelős, de nyilván a legnagyobb mértékben az mszp-szdsz, illetve a fidesz-kdnp, mivel ezen 2 bűnbanda volt hatalmon a legtöbb ideig.
süti beállítások módosítása