Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Horthy már itt, felkészül Szálasi?

2015. augusztus 30. - Európa Kávézó

Amire az Orbán-kormány, nyilas nemzettestvérei segedelmével készül, az háborút készít elő. A benyújtott törvényjavaslat szerint a jövő héttől (!) bárkihez bemehetnek, bármit lefoglalhatnak. Bizony, Hozzád is, kedves Olvasó! És bármit elvihetnek, amire szükségük van.

Bármilyen korábbi törvény és előírás érvénytelen. Bármely terület kiüríthető lesz. Az a menekült, aki átlépi a határt, kiutasítandó vagy börtönre ítélhető. Ha ezt a csúnya cselekményt többen követik el egyszerre, akár öt évet is kaphatnak. Ugyanennyi szánnak annak a magyar állampolgárnak, aki segít nekik. Ha valaki legálisan érkezik, azonnal egy, a határon felállított táborba zárják, amit el sem hagyhat.

Mindez összeépül azzal a hírrel, hogy olyan adatbázist telepítenek Orbánék, amely mindenkiről arcképet őriz. Egy lépésre vagyunk a besúgó rendszer újraindításától. Magyarok fogják embertársaikat besúgni, felnyomni, feladni. A menekült nem is ember, a kormányszóvivő szerint ők a hibásak saját sorsukért. Ha egy furgonban pusztulnak, akkor is.

Orbán arra sem gondol, hogy a kormány helyett minden magyart meggyűlölő menekültek bármelyik hozzátartozója, vagy bármely más csoport egyszer dönthet majd úgy, hogy "meghálálja" a fogadtatást, abba pedig sok magyar belehalhat. Csak a mai nap érdekli: azt gondolja, a magyarok többsége nem szereti a menekülteket, és félelmeik, aggodalmaik táplálása (betegek, agresszívek, terroristák) elnyomja a figyelmet a kivándorlásról, a szegénységről és a haveri körök mindent elárasztó lopásairól. Ezt ma jól gondolja, de túlpörög és veszélybe sodorja saját hazáját, amely már így sem áll meg a világ civilizált országai előtt.

Amire azonban most készül, az maga a fasizmus. Statáriális törvénykezés következik a Jobbikkal a széljobb szavazóiért folytatott ádáz küzdelemben. 

Mostantól élni fog a lőparancs, tartalékosokat kényszeríthetnek szolgálatba, fegyveres emberek vadászhatnak le ágrólszakadt, nyomorult embereket. Orbánjugendet küldenek határvadásznak, az orbáni parlamenti többség pedig jegyzékben készül közölni az Európai Unióval, hogy ők a hibásak mindenért.

Egy totálisan gátlástalan bűnszövetkezet tartja fogva Magyarországot. Mindenki bűnrészes lesz, aki ezt hagyja.

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr277745474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tresy Sheperd 2015.08.30. 13:54:26

A libsi bőgés szebben szól, mint a náci propaganda.
A liberalizmus szitokszó lett ebben az országban a nácik számára.
Lehet, hogy én liberális vagyok, lehet, hogy bőgök, de attól még a jó édes anyádat.
:P

Kallai Dezso Lajos 2015.08.30. 14:02:42

Csak egy lehet! Utcára minden magyar! Még azelőtt mielött megszavazzák!! Azért írtam, hogy csak egy lehet, mert a másik: Kitelepülni!

mikimackó 2015.08.30. 15:52:51

első hozzászóló barátunk már nagyon várja, mikor mennek be hozzá és turkálnak a sheggében menekültek után.........., tán egy látens buzi ?

53mc 2015.08.30. 16:02:45

vagy a menekültek a tiédben?

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.30. 16:18:08

Segítség, a jövő héten is bevezeti a cigány Orbán a diktatúrát???

imres 2015.08.30. 17:04:40

Szegény libnyafok!
:)
Menjetek az utcára... vagy meneküljetek!
:)

BitPork 2015.08.30. 17:12:43

@imres: A "libnyafok" türelmesek. De ha egyszer kimennek, akkor sok ember lámpavasra fog kerülni...
Óvakodj a türelmes ember haragjától!

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2015.08.30. 17:32:31

@Bukott liberális demokrata: Majd amikor a te lakásodba megy be a TEK ajtóstul, akkor nekik iss mond, hogy uncsi libsi nyavalygás. Te nem érted, hogy a te legbensőbb szabadságjogaidba akarnak ezek a faszszopók behatolni?

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2015.08.30. 17:34:14

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Te meg menj már a jó kurvas anyádba, te Bulgáriábaól kommentelő barom.

Bicepsz Elek77 2015.08.30. 18:28:06

"Orbán arra sem gondol, hogy a kormány helyett minden magyart meggyűlölő menekültek bármelyik hozzátartozója, vagy bármely más csoport egyszer dönthet majd úgy, hogy "meghálálja" a fogadtatást, abba pedig sok magyar belehalhat."
Hat majd megbanjak. Felni sokkal rosszabb, mint rosszul cselekedni. Ha peldaul megolnenek magyar tuszt, szerintem a kormany biztos lelolvetne 10-et kozuluk es tobbet ilyennel nem probalkoznanak.

Bicepsz Elek77 2015.08.30. 18:33:32

@BitPork: tuntetni a fiatalok mentek mindig is. De Orbanek szerencseje, hogy inkabb Nyugatra mennek. Az oregek csak nyavajognak es beletorodnek...
Inkabb az a kerdes: van-e jobb, mint Orban???
-a semmirekello MSZP,DK, LMP stb. Stb?
-vagy a meg radikalisabb Jobbik. Pedig zs.dokaim, a Jobbik a kisebbik rossz nektek is, mert se a feketeafrikaiak, se a muszlimok nem rajonganak ertetek...

Gyula Gerő 2015.08.30. 18:34:28

@Tresy Sheperd: A te jó édes anyádat te köcsög lúzer istenbarma seggfejbej

Gyula Gerő 2015.08.30. 18:35:55

@The Ghost Wolf: Akkora nagy hülye vagy, mint egy ház. bolsevik szarhorog.

Andras J Fazekas 2015.08.30. 20:43:43

Ha ez az ótvar retorika marad balfékoldalon, itt a büdös életbe nem lesz kormányváltás.

Ezzel a p@tkány dumával egy szavazatot se lehet gyűjteni.

A potenciális balfék szavazónak okádhatnékja támad az ilyen alpári dumától.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2015.08.31. 07:23:18

@Gyula Gerő: @maxval bircaman megbízott szerkesztő: Idefigyeljetek ti nagy barmok, a liberális kapitalizmusnak köszönhettek mindnet, amitek most van. Vagy azt hiszitek, hogy lenne komputeretek vagy internetetek, ha a gonosz liberális kapitalizmus ezeket nek találja ki? MNaxval te külön vadbirka, honnan és mivel kommentelnél a Bolgár aklodból, ha nem lenne internet? Fültjelekkel kommunikálnál még mindig. Nem a Szovjetunió és Putyin látens Szovjetuniójának köszönhetitek a haladást. Gyula Gerő, te meg mi alapján gondoltad a kommentemből, hogy bolsevik szarhorog vagyok. A te által használt jelző inkább illik a Fidesz és Putyin ánuszát nyelvvel kényeztető hozzád hasonló Fidesz fanokhoz.
Ha nem hiszed nézd végig a Fideszesek önéletrajzát, hány volt komcsi van közöttük.

Arthur Bloch 2015.08.31. 07:30:52

"Bolondokat a bolondságuknak megfelelően kell kell kormányozni..." Mondta Georg Bernard Shaw. - Miért kell csodálkozni ? Viktorkáék betartják a szavukat... -

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.31. 08:14:46

@The Ghost Wolf:

A technikai haladás azonos a politikai rendszerrel?

Tehát aki műholdas technológiát használ, az komcsi?

Aki meg papírt, az a kínai rendszer híve?

bontottcsirke 2015.08.31. 08:51:53

Erőtlen srácok vagytok indexesek. Bukik a mutatvány, jobbik kormány lesz.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2015.08.31. 09:07:46

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Birca, te ezt annyira nem érted, hogy az már kétségbe ejtő. Szerinted mindent ami jó azt az orosz barátaid csináltak, mert orosz haverjaid lőtték fel az első műholdat, (a földet elször megkerülő Szputnyikot)? De érdekes módon minden más találmányt a mocskos liberális kapitalizmus adott az emberiségnek (internet, autó, repülés, mobiltelefon...). Szóval?

a nagy hohoohooo 2015.08.31. 09:27:01

Ezzel az akcióval csak a baj, hogy nem a magyarok többsége, hanem egy kis "elit" csinálja az ország kirekesztését. Jobb lenne itthon elérni módosítást, annak híre is eljut másokhoz.Égés az egész. Ennyire leamortizálni egy ország egy nép tisztességét nemzeti önazonosságát, politikai szakbarbárság. A FideSS élen jár az elterelésbe, és az ellenségkeresésben.Minden lehetőséget meg kell ragadni: felhívni a figyelmet arra, ami itt történik, és tudjon róla a világ, igenis: nem minden magyar ért egyet azzal, amit a FideSS kormány tesz - a magyarokat ne mossák össze a FideSSel! Minden tiszteletem azoké, akik tényleg tesznek is valamit. Ma már a szavak kevesek!
Ha csak menekült ellenes lenne a FideSS! Ugyanúgy szívatják a magyarokat is, mint a menekülteket. Csak hogy a nagyobb feszültséget gerjesztve, eltereljék a valós problémákról, a pökhendi ötleteléses kormányzásukról és a közvagyon eltulajdonításáról a figyelmet...
A világon mindenütt megnézik, hogy kit fogadnak be, ha pedig csökönyösen szállingóznak olyan hírek, hogy terroristák vannak köztük (miért ne lennének? nem valószínű, de lehetséges az is), akkor nehogy már bármelyik állam azt mondja, hogy de igen, jöjjenek csak, mindenféle válogatás nélkül, "keblemre!"
Szerintem válogatni muszáj, mert a konkrét befogadás nem az EU felelőssége, hanem az valóban tagállami hatáskör. Csak sajnos, Magyarország ezzel merőben ellentétes álláspontot foglal el: ide senki! (Orbán az erre adott uniós támogatást ellenben még 50%-kal magasabbra is alkudta, mielőtt ezt bejelentette.)
Ez így nagyon csúnya.
Tulajdonképpen mindösszesen ennyi lenne, csakhogy nem ez történik. Pedig az államnak jelenleg hihetetlenül egyszerű feladatai lennének: a határrendészet megerősítése azokon a határszakaszokon ahol a legerősebb a menekülthullám; ezen régiók közelében kellene kialakítani alapvető emberi szükségletek kielégítésére alkalmas civilizált menekülttáborokat (hangsúlyozom: civilizált), és ide szervezetten szállítani a határon vagy közelében feltartóztatott menekülteket; a menekülttáborokban pedig egyrészt mindenre kiterjedően és világosan tájékoztatni a menekülteket a további sorsukról (elkerülendő mondjuk a bizonytalanságból és tömegnyomorból adódó zendüléseket), másrészt a lehető leggyorsabban lefolytatni velük szemben a regisztrációs eljárást, hadd folytassák útjukat Európa felé. A kormányzat ostoba kommunikációjával tökéletes ellentétben ennyit várna el Európa is Magyarországtól, semmi többet.
Szóval inkább arról kellene komolyabb vitákat lefolytatni, hogy miért nem megy ez sem a jelenlegi kormányzatnak?! A korrupció felszámolása, a gazdaság versenyképességének megteremtése, és többek közt az egészségügy, oktatás, rendvédelem hatékonyságának javítása mellett... Pedig még pénzbe sem kerülne, ugyanis az unió állja az ezzel kapcsolatos költségeink túlnyomó részét, de ha pénzbe is kerülne, hát tavaly még „jobban teljesített” az ország, ennek már nem kellene problémát okoznia. Megint a hírhedt FideSS dilettantizmus tesz keresztbe? Esetleg szándékos provokáció a FidesSS-KDNP részéről, elterelve a figyelmet a kormányzóképtelenségükről és a világrekord korrupciós ügyeikről? A kormányzati döntéshozók szellemi képességeinek valamilyen betegség okozta további hanyatlása miatt nem megy?
Tényleg, mi a probléma?!

gmihaly 2015.08.31. 09:34:48

És azt miért nem linkelted be, tes Istenbarma, amire hivatkozol? Így ugyanis nem világos, miről is hablatyolsz.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.31. 09:48:06

@The Ghost Wolf:

Sajnos nem igaz. Egy rakás találmány NEM liberális kapitalista rendszerben született. Pl. a modern rakéták hazája a náci Németország. A papír kínai. Az arab számok arabok. Egy rakás találmány az ókori Európa eredménye. Más rész a feudális Európáé. Stb.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2015.08.31. 09:59:35

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Te még funkcuionális analfabéta is vagy, esetleg diszlexiás. Nem tudtad értelmezni azokat a dolgokat, amiket leírtam. (Internet, autó, repülés, mobiltelefon). Akkor javítok, minden modern találmányt a liberális kapitalizmusnak köszönhetsz te is, te csökött értelmi képességű bulgáriai birkabaszó.
Mert te képes vagy kihozni az állatot az emberek többségéből! Húzd már ki az internetet a számítógépedbő, és kezdj el rovásirásos füstjelekkel kommunikálni te buzeráns Putyin imádó faszkalap.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.31. 10:13:15

@The Ghost Wolf:

Már egyszer leírtam miben tévedsz.

Ne használhj gps-t, mert az alapja a műhold, amit a gonosz Sztálin emberei találtak fel.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2015.08.31. 10:18:03

A műholdat lehet, hogy Sztálin emberei találták fel, de érdekes módon a GPS-t már az amerikaiak. Pedig ott lett volna a lehetőség Sztálin, Hrucsov, Brezsnyev... emberei előtt is a lehetőség... De valamiért ezek a kurva amerikaiak elhappolták előlük a dicsőséget.
A rohadt, gonosz liberális kapitalizmusnak még a GPS technológia kifejlesztésére is szüksége volt...

2015.10.14. 09:23:24

@imres: Miért csak utólag?
Mért csak utólag, tudunk rájönni
Miniszterelnök, lehet egy senki,
Fajankó, embernek is utolsó,
Ezerszer különb, meg bujdosó!
Gömbös, Szálasi, Rákosi, Kádár,
Sok aljas, hazaáruló, szamár!
Ideológia csecsen nevelkedett,
Népének aljas ellensége lett!

„Ha hitvány gazemberek kerülnek magas polcra, amennyivel méltatlanabbak erre, ugyanannyival gondatlanabbak és felelőtlenebbek lesznek, s eltelnek esztelen hetykeséggel és vakmerőséggel” (Demokritosz — 41/48) I. e. valamennyi! Lásd Moszkva/ Brüsszel/ TelAviv helytartói! 2500 éve tudott Semmi se változott!
Szent Ágostonnak az a sokszor idézett mondása, hogy igazságosság nélkül az állam is csak egy rablóbanda,
„Fejedelmeid megátalkodottak és lopóknak társai, mind szereti az ajándékot, és vesztegetést hajhász” (Ézsaiás próféta 23. – privatizáció)
süti beállítások módosítása