Akkor. Amikor. vagy inkább Úgy. Ahogy.

Európa Kávézó

Európa Kávézó

Bréking: Amikor Bayer "bekérdez" Orbánnak

2015. május 02. - Európa Kávézó

Bayer Zsolt, a Fidesz tagja csinált egy interjút a Fidesz elnökével, vagyis a főnökével. A szélsőjobbos Echo TV-n lehettünk tanúi, ahogy Fidesz-föld jóságos királya az udvari bolondjával elevenítette fel jócselekedeteit. Forradalmon túl, polgárosodáson innen, persze pont csak egy küszöbnyivel. Az a bizonyos gyógyszer nem csak elgurult, hanem nem is volt soha?

Két uszítás között a Simicskának milliókkal tartozó Bayer összedobott egy amolyan tábornyugtató interjút a miniszterelnökkel, amiben az elmúlt hónapok összes szarját nemzeti sikerét próbálták a megfelelő sztaniolba csomagolni. Mert hát nem azzal van a baj, ha kormánytagokat tilt ki az USA korrupció miatt, vagy hogy egy fideszes bróker ellop 150 milliárdot, hanem azzal, ha ezt már nem tálalja megfelelően a Simicska-birodalom. Orbánnál természetes reflex, hogy ha már nem lehet mivel magyarázni a napnál is világosabb disznóólt - itt a Fidesz-féle Magyarországra és nem Mészáros Lőrinc érdekeltségére gondolok - akkor bemenekül az elméjének abba a szegletébe, ahol minden a legnagyobb rendben, ő élet és halál ünnepelt királya és ahol a 4 milliósra bővült szegénytábort - dobpergés - !polgárosodásnak! nevezik. 

Ez a hely Fidesz-föld, egy olyan fantasztikus univerzum, amelyet véletlenül sem zavarhatnak meg tények. Itt egy előre eltervezett gusztustalan lejáratókampány utáni választási győzelem forradalomnak, az ország kétharmad által törvényessé tett kifosztása pedig bethleni konszolidációnak számít. Fidesz-földe jóságos királya szerint a polgári Magyarország küszöbén állunk, mindjárt kész a korrupció és különadók adócsökkentések kormányának nagy műve. A párhuzamos világban - amelyet a liberálbolsevikszíjájéügynökgyurcsányistagyíkemberek csak valóságnak neveznek - közben 4 millió ember számára a létminimum küszöbe is elérhetetlennek tűnik, hiába nyújtózkodik napi 8-10-12 órában. Bezzeg, ha vettek volna jegyet Fidesz-földre.

Ha pedig a halálbünteséses zakóból kell újra mellényt szabni, akkor egyszerű a válasz, mondjuk azt, amit ők mondanának nekünk: hol élünk, a középkorban? Hát igen, már vitázni sem lehet arról, hogy egy korrupt kormány bárkit kivégeztethessen, barbár dolog ez, hol marad a párbeszéd...

Nem Orbán, még nem a középkorban élünk, de mire végeztek, pontosan ott fogunk tartani. Aki pedig hisz abban, hogy a valóság és a Te útjaid még egyszer keresztezik majd egymást, az a választásokon fog visszarángatni abba a szomorú valóságba, amit Neked köszönhetünk. Akkor vesd fel a halálbüntetést légyszi, persze csak a párbeszéd és a népakarat nevében!

A beszélgetés végén Orbán nyilván kedélyesen hátba verte Bayert. Ez rendben volt, Zsoltikám, a Lajos pedig, aki szerint te adósa vagy, én meg egy geci, aki jelentettem róla, fulladjon meg, Hányan is nézik ezt az Echót? Nagyjából annyian, mint ahányan Magyar Hírlapot olvasnak? Akkor is elvoltunk a pár ezer nézővel... Mit iszol?

A bejegyzés trackback címe:

https://europakavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr507423966

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán lebirkázta a híveit 2015.05.03. 18:33:15

Az ECHO tévén leadott Hacsek és Sajó beszélgetésből igazából csak egy dolog ragadta meg a figyelmemet:  Orbán Viktor emellett „tájékozódási zavarról” beszélt, aminek okát abban látja, hogy elveszítették egy fontos támaszukat, a médiájuk egy részét, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Béla 60 2015.05.02. 20:13:25

Szép volt a RED NECK STYLE a kockás ingét Tapolca óta le sem veszi !!

Arthur Bloch 2015.05.03. 07:00:18

Bolondokat bolondságuknak megfelelően kell kormányozni.../G.B.Shaw - azaz az egész riport bizonyítja,hogy még most is azt hiszik,pedig már réges rég nincs hitelük...ego trip !

Netuddki. 2015.05.03. 18:25:43

Nemzetiszín pántlika a csuklón? Képmutató, gumicsimmás banda...

kvadrillio 2015.05.03. 20:35:26

Gárdonyi Géza: "Az antiszemitizmus a magyar faj önvédelmi harca a föléje növő idegen zsidófajjal szemben"
Forrás: kuruc.info/r/9/142809/

"Subi Dubi • 9 perce Jövőre már az Egri csillagokat is kiveszik a kötelezők közül, aztán be is tiltják, Wass, Nyírő sorsára fog jutni. Lesz helyette Sótalanság!"""...EGY EHTE SIDÓ HOZZÁSZÓLÓ ! :)

....nu... AZT AGGYA MEG A MAGYAROK ISTENE MEG BALOG ZOLTÁN ! LETÉPEM A FÜLEIT !!!
GÁRDONYI TABU !
A ZSIDÓ KORMÁNYUNK HOZZÁ NE NYÚLJON !!!

kvadrillio 2015.05.03. 20:44:40



Avatár
Letépett Felhasználó • 6 órája

"az egyedülálló anyák"nak egyenként és együtt is jó kurva anyját kívánok.
Főzni persze 97%-uk nem tud, de önmegvalósítás, meg ezotéria, az van. Meg kerek szemekkel és sírással tarkított álnaiv rácsodálkozás mikor apuka elküldi haszontalan, pláne folyamhazudozós anyukát a redves picsába, hogy ott boldoguljon.
Nem kell félteni, boldogul, saját hátán is megél. Máshoz se értett soha, bár ahhoz se nagyon. Szóval jóboldog kurvaanyátokat, mindegyikőtöknek, dögölnétek meg ahányan csak vagytok abból a gané fajtából amiről beszélek.

...EGY CIZELLÁLT, MÍVES HOZZÁSZÓLÁS....ANYÁK NAPJÁRA....KEVESEN TUDNAK ILYEN HÁLÁT KILÖKNI MAGUKBÓL NA !

444-RŐL.....

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2015.05.03. 22:17:27

Nekem tetszett az interjú, rám nyugtatólag hatott Miniszterelnök Úr joviális fizimiskája, ráadásul az inge is oltárian baró volt.

2018-ban lehet választást nyerni, MSZP-s barátaim, ha ez nem tetszik! Áve : - D

videki gyerek 2015.05.03. 23:10:47

Nevetseges libernyak nyavajgas. Jelentektelenek vagytok, meg akkor is, ha a CIA segitsegevel, nyertettek egy jelentektelen valasztast. Ettol meg 2018-ban siman nyer a fidesz.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2015.05.03. 23:12:49

Nézem ezt a két képet.
Elmerengek.
Eszembe jut az a régi meccs a Dorog ellen, amikor az egyik becsúszásomnál a csatárnak sikerült a tökömet telibe találni.
- Irány az urológia, - mondta a sportdoki - eltűntek a tojásaid.
A képeket nézve, hirtelen oda kapok a zacskómhoz. Megnyugszom. meg van mindkettő!
Hát akkor meg???!!
H

Egéridomár 2015.05.04. 00:00:25

@videki gyerek: Ezt a baromi unalmas klisét ismered csak? Nincs kedved újítani kicsit?
- libernyák
- nyavajgás
- CIA
- jelentéktelen
- nyer a fidesz
Ezeket a szavakat kötelező volt bemagolni, ugye? Bármilyen kérdésre, felvetésre tetszőleges sorrenben válasz generálható belőlük.
Nem vagy te túlságosan is egyszerű?
Javaslatom: olvass, tanulj, fejezd be a 8 általánost, tájékozódj más médiákból ne csak echo, m1, hirtv, és a világ kinyílik.

Amúgy a válaszod tudom: libenyák, nyavajgás, CIA, nyer a fidesz!

lacylla 2015.05.04. 00:19:07

PPLS ( www.stupidedia.org/stupi/Pippi-Langstrumpf-Syndrom ) - avagy Orbán, illetve Bayer viszonya a Valóság nevű nagybácsihoz.

medium size devil 2015.05.04. 02:39:41

@Modor Tibi:

Azert tetszett mert nem polgari hanem alattvaloi tudatod van.

medium size devil 2015.05.04. 02:43:18

Keves kartekonyabb ember van Magyarorszag polgari fejlodesere nezve mint Szeles Gabor. Ez a csavo gyakorlatilag egy komcsi oligarcha. Ilyen egy polgari mediaban kizart, hogy egy vegletekig elfogult haver riportalja a PM-et.

keményen drogozó kisember 2015.05.04. 03:21:14

"aki jelentettem róla"
Aki annyira segg, hogy egy ilyen egyszerű vonatkozó névmásos szerkezetet nem tud megfogalmazni magyarul (akiről jelentettem), az mi a ferde faszért akar írni?

Túl nehéz munka a kapálás, ami neki való lenne egyébként?

oszt jónapot 2015.05.04. 07:23:57

@Modor Tibi: Azé' ha nem haragszol előtte kicsit még felgyújtjuk a belvárost, de te nem fogtok "szemet kilövetni" ugye? :D

Blogger Géza 2015.05.04. 07:28:55

Ha 4 millió ember a "létminimum" alatt van, akkor hogyan léteznek? :)

Blogger Géza 2015.05.04. 07:32:31

Amúgy vicces az, hogy a ballib oldalon korábban a megtestesült gonosznak tartott Simicska minden bizonyíték nélküli kijelentéseit most már szilárd tényként kezeli ugyanaz a ballib oldal. Pl hogy neki menyivel tatozna a Bayer. Kíváncsi vagyok, hogyha Simicska azt mondaná, hogy neki még lóg a Mesterházy/Fodor/Karácsony X millióval, azt is ugyanúgy készpénznek vennék-e :)

1ghost 2015.05.04. 07:46:04

@Blogger Géza:

"Ha 4 millió ember a "létminimum" alatt van, akkor hogyan léteznek? :)"

Úgy balfaszkám, hogy a XXI. században a létminimum, meg az éhhalál küszöbértéke nem ugyanaz. Stim?

Egyébként, ha már korán reggel is a szokásosnál jóval hülyébb vagy, mi lesz veled délutánra?

Blogger Géza 2015.05.04. 07:50:14

@1ghost: Nem stim. Ez egy hatásvadász és félreérthető megfogalmazás, amely nincs összhangban a szó valódi jelentésével.

1ghost 2015.05.04. 07:58:30

Akkor reklamáljál a Statisztikai Hivatalnál! Hogy rohadt, hatásvadász banda az egész hivatal, a rosseb esne beléjük!

Komolyra fordítva: ma még tényleg a szokásosnál is hülyébb vagy, tényleg muszáj melóznod, nem lehetne szabira menni?

nu pagagyí 2015.05.04. 08:08:15

Nem tudom, kit érdekel már Orbán. Kiégett egykori sztár, aki már azt sem bánja, ha hülyét csinál magából, csak bekúszhasson valahogy a médiába. Sajbos csak néhány hivatásos médiafigyelő szemlélte a fröcsögéspartit a csekély nézettségű ezotérikus TV-n. Ezúton is köszönöm áldozatos munkájukat, hogy tájékoztattak agyroggyant miniszterelnökünk újabb verbális ámokfutásáról. Kezdem sajnálni szegényt, a feladat felőrölte gyenge idegzetét, minden nap, amit még hatalomban tölt egy újabb szeg a koporsójába. Ideje lenne kíméletesen leváltani, hogy kipihenhesse magát és végre foglalkozhasson családjával, a szőlővel és bányával, a birtok napi ügyeivel.

Veetee 2015.05.04. 09:01:28

@keményen drogozó kisember: Látom, a szövegértés nem nagyon meg.

Nézzük eredetiben: "Lajos pedig, aki szerint te adósa vagy, én meg egy geci, aki jelentettem róla, fulladjon meg". Nincs ezzel semmi baj, bár szerinted - azért mert te nem érted - ezt egy segg írta.
Nézzük úgy, hogy te is megértsd: Fulladjon meg Lajos, aki azt állítja rólad, hogy adósa vagy, és azt állítja rólam, hogy geci vagyok és jelentettem róla.

Aki annyira segg, hogy egy ilyen többszörösen összetett, ám nem bonyolult mondatot nem tud értelmezni, az mi a ferde faszért pattog?
Túl nehéz munka a kapálás, ami neki való lenne egyébként?

Andy73 2015.05.04. 09:55:50

"A szélsőjobbos Echo TV-n"

Miért nézed, ha nem tetszik? Mazochizmusból? Van még vagy 100 tévécsatorna, de tévét sem muszáj nézni májusban, amikor ilyen szép az idő.
Én sem nézem, Bayert sem különösebben kedvelem, de Orbánt magasan a legjobb miniszterelnöknek tartom a rendszerváltás óta. És ezzel nem vagyok egyedül, nem véletlen a kétszer kétharmad.

J.R. Ewing 2015.05.04. 09:58:21

@1ghost:

Te is létminimum alatt élsz, de ondóvedelésből képes vagy életben maradni.

1ghost 2015.05.04. 10:15:05

@J.R. Ewing:

Ewing drágaságom, hogy én hogyan élek azt te nem tudhatod.

Azt viszont biztosan tudjuk, a mai napon 09:58:21 - kor fejecskédet egy pillanatra kihúztad a Narancsos Főpap seggéből.

De nyugi, most már szépen visszadughatod!. Úgy.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.05.04. 10:16:56

@Arthur Bloch: Érdekes, mégis a legnépszerűbb párt a Fidesz a Medián és a Szonda szerint is.. Hogy lehet ez?

csak egy néző 2015.05.04. 10:19:15

a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1122/6037/original.jpg

Waoooh. Ilyen kemény riporterekre van szükség, mint Bayer Zsóti gyerek. Nem tudott hibázni, pontosan azokat a kemény kérdéseket tette fel nagy sóhajtozások közepette, miközben a pofájára kiűlt a világfájdalom, mint, amit felírtak neki a kis silabuszra, ami előtte volt. Adás után pedig letörölte pzs-vel a maradékot a szája széléről.
Gondolom a nézettségi adatok, csúcsokat dönthettek, min 300 Echo kanális fanatikusa láthatta az "Istenkirályunkat". Vajon az Echo kanális után hova képes még süllyedni a szarba? Micsoda szép kerekasztal beszélgetést lehetett volna összehozni a kanális szakértőivel. Az idióta Bogárral, Borossal, Szaniszlóvál a túlmozgásos disszidens Drábikkal.

a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1284/5759/original.jpg?w=600&h

Andy73 2015.05.04. 10:25:17

@csak egy néző: "Gondolom a nézettségi adatok, csúcsokat dönthettek, min 300 Echo kanális fanatikusa láthatta az "Istenkirályunkat"."
Ezek szerint te is köztük voltál.
Én nem néztem, van jobb dolgom is, de érdekes, hogy még napokkal utána is mennyien csámcsognak ezen.

Ma Baker 2015.05.04. 11:22:11

Nettó hazugság és ködösítés a cikk. Mióta szélsőjobbos az Echo TV? Talán a jobbikot támogatja? Ja nem. Akkor miért is szélsőjobbos? Nem tudni.
Mióta fideszes Tarsoly Csaba? Amióta mint üzletember találkozott kormánytagokkal? Ja hogy egyébként 2002 és 2010 között pont MSZP-s kormánytagokkal csinálta ugyanezt.
Kiről derült ki az amerikaiak gyanúsítgatása alapján hogy korrupt? Ja hogy senkiről, pedig állítólag az amcsik abban érdekeltek, hogy minden kiderüljön. Vagy mégsem... Amiótanincs kétharmad, meg aláírtuk, hogy jöhet amcsi atom Paks 2-be, látványosan kussolnak.
Minden amit írsz, csak a teljes valóság egy saját szád íze szerint kiforgatott alternatív valósága.

Arthur Bloch 2015.05.04. 11:33:18

@ A megvalósult amerikai Pb: - szerencsére nem vagyunk egyformák! - Fenntartom :....ego trip.
Ha egyformák lennénk,akkor Európa visszhangozna a bégetéstől !

keményen drogozó kisember 2015.05.04. 11:48:56

@Veetee:
Na, még egy magyarul nem tudó barom...
Baszd meg, legalább tanuld meg a nyelvet, mielőtt leállsz róla vitatkozni, te idióta segg.
Magyarul nincs olyan, hogy "aki jelentettem róla". Semmilyen összetett mondatban, semmilyen szerkezetben.

Legalább ne reklámozd, te faszkalap, hogy mennyire hülye vagy.

keményen drogozó kisember 2015.05.04. 11:51:46

@Andy73:
Seggfejkém, az a 2/3 42%.
Valóban nem véletlen, manipulálták a választási törvényt. Úgy könnyű.
Ha esetleg törvénybe iktatnák, hogy az ellenzéki szavazatok nem számítanak, akkor akár 98%-uk is lehetne, mint a kazah elnöknek.

Orbán egyébként messze a legszarabb miniszterelnök az elmúlt 100 évben, pedig volt választék bőven a szarból.

Peterpapo 2015.05.04. 12:02:40

@Andy73:

"Én sem nézem, Bayert sem különösebben kedvelem, de Orbánt magasan a legjobb miniszterelnöknek tartom a rendszerváltás óta. És ezzel nem vagyok egyedül, nem véletlen a kétszer kétharmad."

Magasan??? Max létráról. Én meg még úgy sem. Szerintem a valaha élt legszarabb miniszterelnökünk, A kétharmad meg tényleg nem véletlen, mert az elődeik sem voltak különösebben jók. Azt azért ne felejtsd el, hogy többen utálják ezt a hazug szarjankót, mint ahányan szeretik!

Peterpapo 2015.05.04. 12:07:38

@keményen drogozó kisember:

"én meg egy geci, aki jelentettem róla,"

Már hogy ne lenne? Egybe kell nézni az egészet, nem külön. Másik példa:

Te buta vagy, aki nem tudja értelmezni azt, amit olvas

;).

csak egy néző 2015.05.04. 12:08:19

@Andy73:
Andika, nem vagyok állandó nézője ennek a szar kanálisnak, de kíváncsi voltam, hogy sok sok év után riportot ad a felcsuti paraszt és hogy mutatják be a nyilvános seggnyalás magasískoláját, ráadásul az 5. számú seggnyalójának, hogy micsoda kemény kérdések lesznek. Nos nem csalódtam.

Egy idézet a felcsuti FB oldalárol ahol a meleg kakiig lehet nyalni.
"Ilyen ember 100 évente csak egyszer születik"
Monjuk az pech, hogy pont ebben a 100 évben.

Peterpapo 2015.05.04. 12:08:38

Helyesbítek:

Te egy buta vagy....

kvadrillio 2015.05.04. 12:22:19

Kétségbeesett apa levele került fel az internetre. A férfi a harmadik külföldre költöző fiát búcsúztatta és elege van.

Szomorú és elkeseredett nyílt levél kering a Facebookon, amit szerzője Orbánt Viktornak írt. Cserpák István elpanaszolja, hogy már a harmadik fiától kellett elbúcsúznia, mert az is kiutazott Angliába dolgozni. Szerinte ott nyolcórányi munkával tízszer annyit keres majd, mint itthon, majd felteszi a kérdést: ezért szavazott rá az utóbbi években? Cserpák azt írja, úgy döntött, elege van, és a családdal együtt ő is költözik. Eközben meg dübörög a Gyere haza, fiatal! nevű kormányzati hazacsábító program, amiből viszont nem mindenki kér, Ildikó például biztos nem.

NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTORNAK

Viktor! „Az ország jobban teljesít.” – igen, így igaz. A fiatal és dolgozni vágyó emberek kitelepítésében. Ma, elbúcsúztam a harmadik fiamtól is. Elment. Angliába. Egy jobb élet reményében, ahol a 8 órai munkával, 10-szer annyit keres, mint itthon. Mit csinálsz Viktor ?? Tisztában vagy vele? Ha igen, akkor miért csinálod ? Megfenyegettek ? Megvettek ? Kiálltunk melletted, kétszer is szavaztam rád, mert ígértél….ígérgettél, és mi történt ? Mi lett az egyetemista Viktorral, akiben égett a tűz és azt mondta, hogy felszámolja a bűnözést, a korrupciót, a munkanélküliséget ? Felneveltem 4 gyereket ennek az országnak, de miért ? Ezért , Viktor? Nem kívánom azt az érzést senkinek, amit átéltünk minden alkalommal, mikor egy gyerekem kénytelen volt elmenni. Ez már háromszor megtörtént. Most már mi is megyünk. Eladok mindenem és megyünk egy másik országba, ahol még idegenként is embernek néznek . Édesanyám, 73 éves. Még az átkos rezsimben sem történt ez meg, ami ma Magyarországon. Hivatalos NI szám alapján, már csak Angliában eléri az 1,3 milliót a kinn dolgozó Magyar regisztráltak száma. És mi van a többi országgal ? Nem 350 ezer emberről beszélnek, mint ti……És mi jön még ??? El kéne gondolkodni Viktor, mit műveltek. Én itt akartam leélni az életemet, mindenkit elüldöztök. Nézd meg a képeket, a szemünk mindent elárul……. Köszönöm Viktor. Sikerült, még egy boldog, reményekkel teli családot szétszakítani.

AZ ORBÁN-KORMÁNY MILLIÓSZOR TÖBBET HAZUDIK, MINT GYURCSÁNY BÁRMIKOR !!! :)

ÉS....MENNYIEN TELEPÜLTEK BE A KITELEPÜLTEK HELYETT ??? ÉS KIK IS ŐK ?????????

kvadrillio 2015.05.04. 12:23:50

a nagy hohoohooo......ühümmm........ilyen kazár-mantrákat én is szoptam olvasgatni néhanap......legutóbb viszonyt arról olvastam valahol, HOGY A KÁRPÁT-MEDENCÉT IS A ZSIDÓK ÁSTÁK KI ANNO.........:o)....SZEGÉNYEK !...KÉPZELHETED, HOGY A SOK ÁSÁS MENNYIRE FELTÖRHETTE A TENYERÜKET NEKIJÜKKK...:o)))))))

ÜZENET EGY EGYSEJTŰ-TETŰNEK ! :o)

Zár Balta 2015.05.04. 12:52:37

Telibebaszott kurvaanyját a kis idegbeteg gecinek meg a zsidókomcsi haverjának !

Veetee 2015.05.04. 13:00:37

@keményen drogozó kisember: Nyilván idióta segg vagyok, faszkalap vagyok, aki nem tud magyarul, de ezzel, úgy tűnik, nem vagyok egyedül. Itt van például Szenes Iván (nem kell, hogy ismerd, magyar író, dalszövegíró, dramaturg, zeneszerző. Ő írta egy dalában, hogy (jól figyelj!):

"Én, aki nála jártam,
Én, aki rátaláltam,
Én tudom, mennyit ér a szó:
Szerelem…

Én, aki véle voltam,
Én, aki megcsókoltam,
Én soha nem feledem…

Én, aki bíztam benne,
Úgy, mint az életemben.
Én, akin áttáncolt csak ő…

Én, aki ismerhettem,
Én, aki elvesztettem.
Én, soha nem feledem…"

Természetesen ő is egy idióta segg, egy faszkalap, aki nem tud magyarul.

Mindegy. Nem vitázom idiótákkal (főleg nem nyelvtanról olyannal, aki egy nyamvadt mondatot nem tud értelmezni), mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

kvadrillio 2015.05.04. 14:32:23

micsinál ez a fasz rasszista Izrael ???????
zrael gyanús injekciói miatt dühöngenek az etiópiai zsidók
Vándor Éva2013. 03. 07. 12:59

Ez a cikk 2 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szóljon
hozzá!
Címkék:

Etiópia
Izrael
fogamzásgátlás

Bár a múlt héten etióp lány lett Izrael szépségkirálynője, az országban az etióp nők beilleszkedése egyáltalán nem sikertörténet. Hangos botránnyá duzzadt az az izraeli egészségügyi gyakorlat, amellyel az etióp bevándorlók fogamzásgátlásáról gondoskodtak: sok nőnek a tudtán kívül és a beleegyezése nélkül adták be a szert. Az etiópok jogait védő szervezet szerint az ügy bűzlik a rasszizmustól, a nyelvi és a kulturális korlátok miatt pedig az izraeli etióp nők ezreinek forog kockán az egészsége.

kvadrillio 2015.05.04. 14:37:29

Veetee.......:))))))))nu....TÉGED LEHÚZNI ???????IGEN NEHÉZ LENNE !!!!!....HA csak nem a wc-ben !!! :O))))))))

bocsika ! nemtuttamkihagyni ! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kvadrillio 2015.05.04. 14:45:37

"10,1 millióért vettek sokkolókat az Országgyűlési Őrségnek, hogy pontosan mennyit, azt nem tudni, de a típusa Taser X26"...

ORBÁN KIJELENTETTE: MAGYARORSZÁGON VAGY SOKKOLÓ DEMOKRÁCIA LESZ....VAGY NEM LESZ !!!...ÉS EZUTÁN ELMENT VADÁSZNI SEMJÉNNEL AZ ERDŐBE....., AHOL LELŐTTE ŐT EGY VADKAN.
...természetesen véletlenül....

kvadrillio 2015.05.04. 15:04:20

Taser x26...google működése.....
...136
2
. ábra
Mozgatóideg
A
nem halálos fegyverek általában fájdalomkeltéssel
próbálnak hatás
t elérni, ez azonban
nem mindig célravezető. Egy drog vagy alkohol befolyásoltsága alatt álló vagy egy magas
fájdalomküszöbbel rendelkező személy a fájdalom hatására nem válik cselekvésképtelenné,
viszont lehet, hogy a támadásra még agresszívabban fog viselkedni.......

...védekezés: előtte drogozni !

...vidéken hatástalan lenne, mert a vidékiek átitatódtak drogokkal a magyar állam jóvoltából.....:)))))

sutyerák 2015.05.04. 16:14:30

xaremberek,-oszt jónapot!

sutyerák 2015.05.04. 16:24:27

@Veetee: nem olvastad az erről szóló cikket?
-szinte 10-12 éves kortól megy a kábítószerezés,tömegesen.
-a fiatal ellopja a pálinkát,eladja aztán vmi szert vesz belőle pl.
-annyira nem tartják narkónak,hogy:óó,csak herbáznak.(mondják)

Gyorgy Nagy 2015.05.04. 16:26:58

Csak nem állam pucsra kellenek a hàzban a sokkolók ?

Andy73 2015.05.04. 16:52:30

@kvadrillio: Ha az apuka tényleg eladja mindenét, hogy Angliában új életet kezdjen, kérdés, hogy ott mit kap majd azért a pénzért. Ha a Rózsadombon van villája, akkor abból talán ott is vehet egy házat, ha nem is a legjobb helyen, de ha itthon egy vidéki háza van, akkor abból Angliában egy lakást sem fog venni sehol az országban..
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy Angliában lehet, hogy 8-10-szer annyit keres valaki, de az élét is sokkal drágább, az ingatlanok különösen.
A másik kérdés, hogy ha tavaly tényleg a Fideszre szavazott, akkor miből gondolta, hogy egy év alatt hirtelen utolérjük majd Angliát. Ami 24 évig (meg előtte soha) nem sikerült, az most majd egy év alatt igen?
Az tény, hogy sokan nyugatra mennek egy jobb élet reményében, de ez nem most kezdődött, vagy az utóbbi években, hanem már évtizedekkel ezelőtt. Mindenki eldöntheti, hogy mi a fontosabb neki, az, hogy a szülőföldjén boldoguljon, vagy az, hogy több pénze legyen.
A rendszerváltáskor még valóban voltak olyan remények, hogy néhány év alatt utolérjük Ausztriát és általában a nyugatot, de már régen kiderült, hogy a sok évtizedes lemaradást nem olyan egyszerű behozni.

kvadrillio 2015.05.04. 17:31:14

Andy73.......ha vége a 3 hónapos munkanélküli segélynek hogyan marad életben 1 emberke ?????
....úgy, hogy a családja, ha van neki, eltartja, enni ad neki, ruhára ad neki, életben maradását biztosítja. A FIATALOK TÖBB MINT 50 %-A A SZÜLEINÉL ÉL !!!!! A SZÜLEI TARTJÁK EL, HA NINCS MUNKÁJA !...ÉS NINCS MUNKÁJA ITTHON !!!!! MI EZ, HA NEM ÁLLAMILAG FINANSZÍROZOTT ????? TÖMEGGYILKOSSÁG ?????

kvadrillio 2015.05.04. 17:31:57

Ábrányi Emil:
Él a magyar...

Fessétek bár sötétre a jövőt,
Mondjátok, hogy már torkunkon a kés,
Beszéljetek közelgő, hosszu gyászról,
Mély sűlyedésről, biztos pusztulásról:
Engem nem ejt meg gyáva csüggedés!
Szentűl hiszem, akármit mondjatok,
Hogy a magyar nem vész el s élni fog!
Többet ki küzdött és ki szenvedett?
Hiszen vértenger, temető a mult!
Vetettek rá halálos szolgaságot,
Irtották szörnyen… ámde a levágott
Törzsek helyén még szebb erdő virult.
Ezért hiszem, akármit mondjatok,
Hogy a magyar nem vész el s élni fog!
Ki a saját pártos dühét kiállta,
Annak nem árthat többé idegen!
Hányszor harsogták kárörömmel: Vége!
S csak arra szolgált minden veresége,
Hogy még kitartóbb, még nagyobb legyen.
Ezért hiszem, akármit mondjatok,
Hogy a magyar nem vész el s élni fog!
Szükség van arra nemzetem, hogy élj!
Mert bár hibád sok s bűnöd sorja nagy,
Van egy erényed, mely fényt vet te rád,
S melyért az Isten mindent megbocsát –
Hogy a szabadság leghűbb véde vagy!
Ezért hiszem, akármit mondjatok,
Hogy a magyar nem vész el s élni fog!
Ha minden nemzet fásultan lemond,
S a szent rajongás mindenütt kiég,
S a büszke jognak minden vára megdől:
A te szabadság-szerető szivedtől
Új lángra gyúlad Európa még!
Ezért hiszem, akármit mondjatok,
Hogy a magyar örökre élni fog!
Bízom s hiszek, míg Isten lesz fölöttünk,
Ki trónusán bírói széket űl!
És hogyha minden búra, bajra válik,
Romok között is hirdetem halálig,
Erős, nagy hittel, rendületlenűl:
Legyen bár sorsunk még oly mostoha,
Él a magyar s nem veszhet el soha!

Pest 1850 - Szentendre 1920

kvadrillio 2015.05.04. 18:03:33

ORB ÁN HAZAVÁGTA A MEZŐGAZDASÁGOT. FALUN NINCS MUNKA VAGY, HA VAN..., CSAK CSELÉD-ZSELÉRI...KURVAJÓÓÓÓ ZÖLDSÉG-GYÜMÖLCS TERMESZTÉSÜNK, ÁLLATTENYÉSZTÉSÜNK, VIRÁGZÓ ÖNTÖZÉSES MEZŐGAZDASÁGUNK VOLT A TSZ-EKBEN !!! 10 MILLIÓ SERTÉS VOLT...MOST ALIG 3 MILLA....HAZAVÁGTÁK RENDESEN...
ÉN...MINDIG SZERETTEM A SIÓ GYÜMÖLCSITALT, AHOGY A MAGYAR CÉG KÉSZÍTETTE, MOST ZSIDÓ CÉG A TULAJ ÉS FELDAGAD A SZÁM TŐLE ???! BASSZAMEG ! MERT BELEKEVERTEK MINDENFÉLE SZART, LERONTOTTÁK A MINŐSÉGÉT DIREKT !!! NORMÁLIS CUKOR HELYET EGÉSZSÉGRONTÓ GLÜKÓZ-FRUKTÓZT BASZNAK BELE... (MERT ÍGY OLCSÓBB ???!)..NEM VESZEM MEG ! ROHAGGYON MEG A MAGYAR ÁLLAM !
MINDEN RÉGI MAGYAR TERMÉKNEK LERONTOTTÁK A MINŐSÉGÉT !!! TUDOM, HOGY A KONKURENSEK MIATT !
EZEK A KORMÁNYTAGOK NEM NORMÁLISAK !!!

kvadrillio 2015.05.04. 18:10:49

RÉGEN IMÁDTAM A BAdacsonyi szürkebarátot.... most 600 millió féle van az üzletekben.....sokat kóstoltam és mind a lefolyóba került...olyan pocsék kotyvasztások.....brrr...
EZ AZ ORSZÁG A MAGYAROKÉ !
MENJEN INNEN MINDENKI AKI CSAK A MINŐSÉGET ROMBOLJA..
VOLT ITT A RENDSZERVÁLTÁS ELŐTT MINŐSÉGI BŐRCIPŐ, RUHA....MINDEN.....MOST... TELE VAGYUNK LEVETETT KACATOKKAL ÉS CSAPNIVALÓ MINŐSÉGŰ ??? TERMÉKEKKEL.....(NEM ÉRDEKEL, HOGY A "FELSŐTÍZEZER""" HOL VÁSÁROL KÜLFÖLDÖN ! LESZAROM ŐKET !) ...ITT 8 MILLIÓ EMBER ÉL ! AZ Ő ÉLETÜKET BASZTÁK EL AZ EGYMÁST VÁLTÓ SZAR KORMÁNYAINK !!!.

kvadrillio 2015.05.04. 20:26:29

sutyerák.....hmmmmm....VVBÉCI...MESÉLTE EGYKOR, HOGY AMIKOR Ő..., ANGYALFÖLDÖN ALBÉRLETBEN LAKOTT EGY HÁZBAN, AMIKOR HAZAFELE MENT MIN DIG FETRENGETT 1-2 KRAPEK A KAPUALJBAN BEKÁBÍTÓSZEREZVE......
NU, BÉCIKE AZÓTA ELKÖLTÖZÖÜTT, LAKÁST VETT MAGÁNAK...ÉS AZÓTA A KAPUALJBAN SENKI SEM FETRENG BEDROGOZVA !!! ????? MIÉRTIS ?????...MERT Ő VOLT A TERJESZTŐ !!!!! B+

kvadrillio 2015.05.04. 20:29:07

politikusok gyerekei, milliárdos gyerekek, zenészek, cigányok (zsidók !!!!!)stb.....terjesztették el a drogokat Magyarországon.......
és mikkor mutatják a videókon, hogy faluhelyeken divat a drogozás már 5 éveseknél is, rögtön keresem a SOKKOLÓT, HOGY BELELŐJEK VALAKIKBE !!!!!

kvadrillio 2015.05.04. 20:30:43

...NAMEGA...VIZOVICZKY-DROGBIRODALOM..., AZ Ő MEGBÍZHATÓ LEFIZETETT RENDŐREIVEL A HAJÓGYÁRI-SZIGET DROGBARLANGJAIBAN.....
süti beállítások módosítása